Skrevet: 26.03.2013 Klokken: 02:06

Hei! Tenkte å dele en video med dere som jeg nettop filmet av Kira når hun løser iq-leken sin. Etter bare to-tre ganger øving så forstod hun den, sååå artig. Smarte lille voffsn min ♥ Videoen ble litt lang, men det gjør vel ingenting? IQ-leken kjøpte vi foresten på dyrebutikken på Kanebogen, men hun måtte bestille den for oss, og jeg tror den kostet rundt 500 kroner. Må bare beklage for veldig dårlig kvalitet på videoen, det er så mørkt her i stua, hehee..
 


Blir helt fascinert over hvor fort hun lærer seg ting!


Skrevet: 16.11.2011 Klokken: 18:27

Satt å så igjennom youtubefilmene mine for å slette de jeg ikke ville ha der lengre, og da kom jeg over denne filmen av den gamle hamsteren min, som het Mølle. Jeg fikk han i julegave av storesøsteren min i 2007, og hun ga han navnet mølle fordi det er det hun alltid har brukt å kalle meg, haha. Litt rart, men navnet passet perfekt til han. Han var verdens søteste hamster, som jeg hadde i 33 mnd, nesten tre år. Han var en utrolig tøff liten dverghamster, han var tilogmed igjennom en liten operasjon, han hadde et sår på magen, og dette oppdaget jeg sent på kvelden, når alt var stengt. Men jeg kunne ikke la hamsteren min gå å ha det vondt helt til neste morgen, jeg visste jo heller ikke om det var veldig ille eller ikke. Så jeg ringte til dyrlegen selvom klokka var ca. 11 på kvelden. Lille hamsteren min måtte sy tre sting, og kunne ikke få bedøvelse engang pågrunn av at den var så liten, for da hadde den dødd med engang.


Var helt fælt å høre på lyden han lagde når han ble sydd, men etter noen dager så var han i kjempegod form igjen! Han levde et langt og godt liv. Døde ifjor sommer, og jeg er så lei meg for at jeg tilbringte så liten tid sammen med han det siste året. Jeg hadde ikke lov å ha han i Bodø der jeg bodde, så han måtte være igjen hjemme i Ramsund. Men heldigvis har jeg verdens beste lillesøster som passet kjempegodt på han!


Her er en film fra 2009: 
 

Savner deg lille venn. 

 

Nå har jeg fått meg en ny liten dverghamster, som bare er 7 uker ca. Stig kjøpte den til meg for snart 1 uke siden. Den er utrolig nydelig! Du kan se henne her hvis du vil :]

 

Hva synes du om videoen?


Skrevet: 09.11.2011 Klokken: 13:26

Filmen fra igår .. Eller i overigår.. dagene går helt i surr når man har klart å snudd om døgnet haha. Rart at jeg i det hele tatt kom meg opp idag, men pliktene kaller! Jobb fra 15.00 - 20.00 idag :)

 


hehehe, fikk desverre ikke filmet det siste kræsjet, men tro meg, jeg holdt på å flire meg ihjel haha. Nå må jeg gå, byeeee


Skrevet: 30.03.2011 Klokken: 23:31

 

Herregud for en herlig video. Utrolig søt, og den jenta er helt adorable! ♥


Skrevet: 26.03.2011 Klokken: 23:01

 

 

 

 

Helt sykt at det går ann å være så flink, blir så imponert og inspirert av å se på videoene hennes. Hun har utrolig mange forskjellige videoer som du kan finne her. Hvis du vil sjekke ut noen andre makeupartister så anbefaler jeg Michelle Phan og Klaire de Lys :)


Skrevet: 15.03.2011 Klokken: 15:54

 

Haha første gang jeg så traileren så tenkte jeg "hæ, stoppa den opp eller?!" Gleder meg utrolig mye til denne kommer på kino, jeg MÅ se den. Kung fu panda 1 var jo veldig søt og ganske bra synes jeg, så håper denne også er det! Den må sees ihvertfall!

 

Skal du se kung fu panda 2?


Skrevet: 05.03.2010 Klokken: 22:45


Dette tror jeg må være favorittvideoen min av henne.


Love this look!


Utrolig vakkert!

Vil du se flere av hennes fantastiske videoer? MichellePhan på youtube.
Jeg blir skikkelig inspirert av henne, elsker videoene hennes. Hun får det til å se så enkelt ut.
hits