Skrevet: 01.09.2011 Klokken: 16:58
Kjøpte denne i Venezia, egentlig bare for å ha til suvenir, synes den var ganske stilig! Er ren sprit oppi den da, haha. Men den er fin til å ha til pynt! Og et fint minne fra Italia  Herregud, jeg savner venezia skikkelig mye nå!!

 

Har du vært i Italia før?


Skrevet: 27.08.2011 Klokken: 22:45 Elsker den øverste kjolen! den er utrolig søt på, bortsett fra at den er veldig gjennomsiktig, men det er fort å fixe! Hva synes du?


Skrevet: 23.08.2011 Klokken: 20:03


Kjøpte dette i Venezia til bestejenta mi, Anna  Tenkte på henne med engang jeg så dette, hvertfall hårklipa, for slike elsker hun! Ååååh, jeg savner henne så! Hva synes du? 


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 17:48

Hahaha, la faktisk ikke merke til før nå at det er sløyfer på alle skoene jeg kjøpte. Tihi. Men synes disse var kjempesøte da, vet ikke om de siste blir brukt så mye siden det er skostrl 35, og jeg bruker egentlig 36. Men de var så billige og søte at jeg kjøpte de uansett. De gråe er det blitt et lite hull i den ene skoen, men det kan jeg nok fikse igjen! Hva synes du? Er du også en skoelsker? :-)


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 11:30Bilder fra vår andre dag i Venezia. Vi utforsket, jeg og Johanne gikk helt til P. le Roma (ved fastlandet), vi shoppet, spiste på restaurant å haddet det kjempekoselig. Hvis du vil se flere bilder trykk her. 


Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 14:13

De hadde så utrolig mange fine masker, og ringer i Venezia. Skulle egentlig kjøpe enda fler, men jeg klarte ikke å bestemme meg! Også var det litt vanskelig å finne ringer som passet siden jeg har så tynne fingre, de fleste stedene var ringstrl 17 den minste de hadde. Men slangeringen passet perfekt for det er litt annerledes ring enn den andre! Den svarte maska fant jeg ut var falsk etter jeg hadde kjøpt den, den er laget i kina og ikke italia, litt synd siden jeg ikke fikk kjøpt en annen også, men men, synes den var fin ihvertfall. Den lilla maska er ihvertfall ekte vare, haha! Den skal jeg gi i gave til Varvara snuppa mi.  Tror ikke hun leser bloggen min så går vel bra å laste opp bildet, håper jeg, eheheh... Kommer flere innkjøp senere! 


Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 00:10

Har tatt så sinnsykt mange bilder mens vi var i Venezia, over 800, så jeg legger bare ut noen om gangen. Her er bilder fra vår første dag i den fantastisk fine byen. Flere bilder kommer senere :-)

  
 Venezia 


Skrevet: 16.08.2011 Klokken: 17:32

På torsdag når vi kom til flyplassen så fikk vi vite av pappa at vi skulle til ITALIA. og ikke til hvilken som helst plass i Italia, men til selveste Venezia! For bare noen uker siden fortalte jeg faktisk til mamma at jeg hadde så utrolig lyst å dra Venezia, og da ante vi ingenting om at pappa skulle ta oss med dit! Flyturen var ganske lang, vi måtte ta fly fra Evenes til Oslo, fra Oslo til Wien (Østerrike) og videre fra Wien til Venezia. Når vi kom til flyplassen i Venezia måtte vi gå ned til havet for å ta vanntaxi inn til Canal Grande, der vi skulle bo. Det var så utrolig fint der, og spennende å se hvordan de bor, alle husene er byggd ned i havet, og det går kanaler og bruer overalt i byen. I bare sentrum av Venezia er det over 400 bruer, den største er Rialtobruen, den har tre veier, og i midten er det fullt av butikker. Siden det ikke er lov til å kjøre med bil der hvor vi var, så skjer alt ved hjelp av båter. De har vanntaxi, vannbuss, vannpoliti, vannambulanse osv. Utrolig kult!

 


På flyplassen i Wien.Litt av Venezia tatt ifra flyet.


Påtur ned til havet for å ta vanntaxi!

Inne i taxien! Man kunne sitte ute også, det gjorde selvfølgelig vi, så vi fikk sett mest mulig! Plus at det var så sykt varmt der nede, over 30 grader hver dag!På tur inn i Venezia, Canal Grande.


Alle trappene var byggd ned i havet, så veldig spesielt ut!


Canal Grande


Gondol !


Her har vi nesten ved hotellet, tatt ifra vanntaxien.

 

Det var litt vanskelig å finne hotellet, eller døren til hotellet. Vi hadde gått litt rundt omkring å letet, da en mann plutselig ropte på oss fra et vindu, sporte hvor vi skulle, og vi sa navnet på hotellet, og da ropte han tilbake at vi skulle komme bak hjørnet. Haha, inn i et smug, og det hang det et skilt ved navnet på hotellet. Vi hadde aldri funnet det på egenhånd, for det så ikke ut som et hotell engang. Tror det bare var ti rom der. Men herregud, det var fint, så utrolig koselig å veldig hyggelige mennesker som jobbet der! De røyste seg å hilste på oss hver morgen. Følte oss nesten kongelig!

  

Når vi kom til Venezia var det allerede blitt kveld, men vi gikk ut for å finne oss en restaurant. Det var igrunn litt vanskelig, nesten alt i venezia stenger i ti tiden, eller de begynner å stenge da. Men vi fant oss en restaurant å der spiste vi pizza og koste oss. Ellers gikk vi rundt å så å tok bilder. Var så utrolig fint der! Har tatt så mange bilder, at jeg må dele det opp i flere innlegg. Kommer flere bilder senere.

 Venezia  Tusen takk til pappa for verdens fineste langhelgtur! Venezia er absolutt den fineste byen jeg har vært i! Kan ikke beskrives, må oppleves! 


Skrevet: 10.08.2011 Klokken: 22:53

Imorgen drar jeg, Johanne og pappa på en liten ferie. Det er en overraskelsestur, så jeg og Johanne aner ikke hvor vi skal. Er så nyskjerrig, blir spennende! Blir ikke flere innlegg før vi drar, men skal se om jeg får oppdatert bloggen mens jeg er borte, hvis ikke så snakkes vi på mandag! Kos dere masse, det skal ihvertfall jeg :-) !

 

Enesten vi har fått vite av pappa er at vi skal ta fly - de bruker euro der vi skal - og det er en kjent plass. Hvor tror du vi skal? 
hits