Skrevet: 24.11.2014 Klokken: 14:25
Denne uken ble alle gavetipsene fra favorittnettbutikken min; Coverbrands.no! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har skrevet om den butikken før, så jeg skal ikke si så mye om den bortsett fra å fortelle at de selger skjønnhetsprodukter og diverse, både billig og dyre i mange forskjellige merker. Og det beste av alt tror jeg må være den raske leveringen. Disse tipsene over er bare for jenter, men de har mange herreprodukter også i nettbutikken. Alle disse tipsene er mine personlige favoritter, og som jeg har brukt i flere år nå. Bortsett fra toalettmappen, den har jeg ikke selv, men måtte ta den med fordi den var så fin. 
 


1. Bare minerals facial cleanser - Denne brukte jeg i rundt et år og jeg var veldig fornøyd med den. Det er faktisk en av de beste jeg har prøvd så anbefaler den virkelig. For mer informasjon og pris trykk HER.


2. Universal brow pencil - Et produkt jeg har skrevet om flere ganger, og som jeg har brukt fast i sikkert 3-4 år. Nå er den også på 20% rabatt HER.


3. Tangle Teezer - VERDENS BESTE HÅRBØRSTE. Uten tvil den beste jeg noen gang har prøvd, og jeg kommer ALDRI til å gå tilbake til en vanlig hårbørste igjen. Denne er bare fantastisk. 149 kr HER


4. Foundation Powder fra TooFaced - Jeg bruker denne til vanlig, og har gjort det i litt over 1 år tror jeg. Den er litt dyr her i Norge, men den er absolutt verdt pengene. Den varer meg i ca 5 måneder, så mtp på det så er den egentlig ikke så dyr. Denne er også på 20% rabatt nå!! HER 


5. Foundation fra Bareminerals - Dette er også en storfavoritt hos meg, og jeg har brukt den i flere år så jeg kan med sikkerhet si at den er veldig bra. HER


6. Grønn concealer fra Everyday Minerals - Denne bruker jeg også til vanlig, og klarer nesten ikke å leve uten den, haha. Den er perfekt for de som sliter med rødhet i huden, for den skjuler det veldig godt. Før hadde de en stor boks på coverbrands, men jeg tror de bare har den i MINI nå. Litt dumt, men dette produktet varer utrolig lenge uansett. Jeg kan ha min opptil flere måneder, og det er ganske imponerende mtp på hvor liten boksen er. HER. 


7. OG sist men ikke minst - Denne fine toalettmappen fra LULU's. Direktelink HER.

 

Såå, det var mine tips denne uken. ♥ 1 uke til 1.desember, woooho!!! 


Skrevet: 19.11.2014 Klokken: 00:36
Denne uken ble det litt forskjellige tips, som passer til de fleste. Alle produktene har jeg funnet på nettbutikken www.kpx.no. Mye rart å finne der! For mer info om hvert produkt kan du trykke inn på direktelinkene under. 


1. Headspa vibrasjonsmassasje. 399,- HER

2. Veggklokke med hemmelig rom. 349,- HER

3. Bjørn nattlys med vuggesangfunksjon. 289,- HER

4. Voodoo skjærebrett m/kniv. 289,- HER

5. Tabasco sjokolade. 149,- HER


Skrevet: 10.11.2014 Klokken: 12:00

 

 6 uker til JUL! Og bare 2 uker til 1.desember. ÅÅåh, som jeg gleder meg ♥ Her er denne ukens julegavetips. 


1. Perfekte gaven til te-elskeren. Te kan man finne overalt nesten, f.eks. kremmerhuset, smakogbehag.no har mange forskjellige. Den på bildet over er fra Coverbrands, og koster 89 kr. De har smakene Chocolate flake tea, lemon ang ginger, Mao feng green tea, Darjeeling earl grey og Chili Chai. Direktelink HER. Om du vil legge noe ekstra til gaven er en tesil perfekt. Disse to søte tesilene er fra Lightsheep.no, hjerte HER og Mr.tea HER.


2. Haha, denne var så morsom. I could eat a horse porsjonsmåler for spaghetti. 99 kr HER.


3. En gave med mening. Jeg synes sliker gjenstander med en tekst er så fine gaver, og jeg tror personen som får en slik setter veldig pris på det. Denne Mormor glasspaketten med Englefigur er fra superkul.no, og koster 129 kr. De har også mange andre med forskjellige tekster, til pappa, mamma, farfar, farmor, bestemor osv. HER.


4. PLAYBULP - Jeg synes denne var skikkelig kul. Passer til de fleste hvis de liker slike dingser. Dette er en bluetooth SMART LED lyspære med innebygget høytaler. For å lese mer om produktet å se pris, trykk inn HER.


5. Stilig og fin figur til å ha på kjøkkenet. På denne kan du skrive dagens måltid, eller uansett hva det måtte være. Perfekt gave til kokken, eller noen som elsker å lage mat og styre på kjøkkenet. Denne fant jeg på superkul til 199 kr. HER.

 

Er du i gang med julegavehandelen?


Skrevet: 03.11.2014 Klokken: 12:00
Endelig er det klart for året første julegavetips innlegg! Jeg er så glad i julen, og jeg kan ikke beskrive hvor koselig og gøy jeg synes det er å handle julegaver. Det aller beste er å pakke dem inn, mens jeg ser på en julefilm eller hører på julemusikk med en iskald julebrus ved siden av. For litt ekstra stemning bruker jeg å tenne røkelse, eller fyre i ovnen. Åååå, nå har jeg julestemning! Kanskje litt vel tidlig for julefilm, julemusikk og røkelse, men det er ikke for tidlig å begynne å planlegge hva man skal kjøpe i gave til menneskene man har kjær! Jeg har allerede begynt, har du? Her er mine 5 tips denne uken for dere som ikke aner hva dere skal kjøpe:


1. MeTime hodebunnsmassasje - Den fikk jeg nesten litt lyst på selv, haha! Perfekte gaven til den som elsker hodebunnsmassasje. I tillegg hjelper den til med å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen OG den tåler vann slik at du kan bruke den i dusjen! 499 kr fra Enklereliv


2. Denne tingen er så smart! Jeg fikk en slik i gave til bursdagen min i år, og bruker den ofte. Dette er en hermetisk lukker som sveiser igjen poser slik at den virker uåpnet. Funker på det meste som fryserposer, potetchips, kaffeposer, kjøtt/pølsepakker og lignende. 149 kr, HER


3. Haha, jeg måtte bare ha med denne. Passer til alle ensomme, single mennesker som trenger en armkrok i sove i! Armputen får du kjøpt HER.


4. Perfekt gave til en venninne, søster eller mor som har fullt av armbånd men ingen plass å oppbevare dem slik at de er lett tilgjengelig og ser fint ut. Denne armbåndsholderen er fra lightsheep.no og koster bare 79 kr! 


5. 2 GO blender - perfekt for den som alltid er i farten. Finnes i fargene rosa og blå. Du finner den på Clas Ohlson for 299 kr. HER.

 

Håper disse tipsene kan hjelpe deg litt med årets julegavehandel! 


Skrevet: 24.11.2013 Klokken: 13:45

Ble litt forsinket dette innlegget også, men her kommer det iallefall. Og siden jeg skal ha et slikt innlegg hver uke, så kommer det enda et innlegg imorgen! Bare 1 uke igjen til 1.desember nå, vil tro det er flere som er igang med julehandelen? Her er mine 4 julegavetips for uke 47.


1. Brettspill - Dette passer jo til de fleste, barn, hele familien, jenter, gutter. Det finnes så mange forskellige, og mange morsomme også, f.eks dette Alias Party spillet. Nå er det salg på brettspill på ARK også, så dette spillet for du til bare 199 kr. Direktelink HER.


2. Treningsutstyr. En fin gave å gi til de som liker å trene. Og også her finnes det mange forskjellige å velge mellom, og ikke er de så dyr heller. Jeg fant disse vektene på Clas Ohlson til 249 kr. Men du kan jo også kjøpe f.eks en treningsrockering, pulsklokke, balansepute osv. 


3. En flott kortholder som ikke bare holder kortene dine, men også sedler og kvitteringer. De har den rosa/rød også! HER


4. Litermål med en vekt i bunnen. Perfekt å gi til mamma eller bestemor, eller til noen som liker å styre på kjøkkenet. Den koster 199 kr på Coolstuff.no. Direktelink HER


Skrevet: 11.11.2013 Klokken: 20:19

 

 Da va vi i uke 46, og en uke nærmere jul! Wohooo, jeg gleder meg skikkelig nå, og begynte allerede igår å høre på julemusikk. Jeg vet det fortsatt er tidlig, men herregud så koselig det er. Her er mine fire julegavetips for denne uken.


1. Jeg liker alltid å få nye deksel til mobilen, og hadde jeg hatt en Ipad så er jeg sikker på at jeg hadde likt å fått nye deksler/etuier til den også, hihi. En fin gave til en som har Ipad/nettbrett, og den trenger heller ikke å være så dyr! På miniinthebox.com finner du utrolig mange forskjellige varianter, og de fleste koster under 200 kr. Samsung nettbrett etuier finner du HER. Og til Apple produkter HER.


2. Denne søte usb kopp varmeren fant jeg på lightinthebox.com til bare 42 kr!!! Jeg kan ikke si om den er bra eller ikke, men jeg vet at man kan få kjøpt slike koppvarmere på andre nettbutikker også, f.eks coolstuff.no, men der er det litt dyrere. Jeg kjøpte en slik til Pappa for noen år tilbake faktisk. En smart og fin gave til en person som sitter mye foran pc'en å jobber (eller blogger, hehe) USB koppvarmeren finner du HER.


3. Varmeteppe er en flott gave å gi til egentlig hvem som helst, kanskje spesielt til de som fryser lett ;-) Dette er på min egen ønskeliste i år! Du finner det på Clas Ohlson til 499 kr. HER


4. Jeg har alltid synes slike sjokoladefontener er så stilige, og nå i sommer fikk jeg min egen i sommergave fra kjæresten min. Jeg har ikke fått testet den ut ennå, men jeg tipper den vil bli mye brukt til neste sommer. Det er jo så digg med jordbær dyppet i smeltet sjokolade, og da passer denne perfekt! Du finner både en liten og stor sjokoladefontene HER


Skrevet: 04.11.2013 Klokken: 11:32

 

Da var det klart for årets første julegavetips-innlegg! Jeg bruker alltid å være i gang med julegavene i november måned, det er vel flere der ute som også liker å være ute i god tid? Men uansett om du er i gang med julegavehandelen eller ikke så håper jeg disse innleggene kan være til hjelp for dere som ikke har peiling på hva dere skal kjøpe i gave til kjæreste, far, mor, søster, venninne, kompis eller andre kjære og kjente. Jeg fant ut at jeg ville gjøre det litt annerledes i år, så i stedet for å komme med bare 1 tips hver uke så skal jeg legge ut 4 julegavetips,  hver uke frem til jul!


1. Dette er jo noe alle mannfolk har bruk for! Et Shaving gavesett som inneholder både ansiktsrens, klassisk barberingskrem og Aftershave krem. Du finner det HER til 539 kr. 


2. Denne synes jeg var utrolig smart, må jo være spesielt lurt å ha om man reiser mye og ikke vil at slipsene skal krølle seg. Dette er rett og slett et slipsetui som rommer 1-2 slips. Jeg tror faktisk jeg skal kjøpe et slik i julegave til pappa i år! Du finner det HER til 299 kr.


3. Et ganske "basic" julegavetips, men hvem liker ikke å få sminke i gave? Denne øyenskygge palletten i merket GOSH er fra Vita og kostet bare 169 kr. 


4. Kjenner du noen som liker å bake? Hva med å kjøpe muffinsform som både gir 12 muffinser OG en herlig overraskelse i midten? Som dere ser er det pinner i midten av formen, og der kan man sette en sjokolade, karamell, bær eller uansett hva. Litt artigere enn et vanlig muffinsform-brett! Dette er fra Coolstuff, direktelink HER.

 

Neste uke kommer det 4 nye julegavetips, så følg med! 

Hva synes du om tipsene?


Skrevet: 20.11.2012 Klokken: 22:52

Da var det tid for enda et julegavetips - nemlig kamerastativ! En gave som garantert kommert til å falle i smak for dem som liker å fotografere. Det trenger ikke å være så dyrt heller, alle disse tre kamerastativene ligger på under 1000 kroner. Det siste koster faktisk bare 185 kroner.. Om det er bra det vet jeg ikke, men så lenge det holder kamera oppe så er jo det det viktigste! Det i midten er litt dyrere, rundt 800 kroner. Når det kommer til kamerastativ finner du nok noe i alles algs prisklasser, og det er jo ikke alltid at det dyreste er best. Tanken som teller, ikke sant? ♥ Kamerastativene nedenfor har jeg funnet på japanphoto.no, en fantastisk bra side som selger det meste innenfor kamerautstyr, og i tillegg er det rask levering! Og billig!

 


Har du kommet igang med julehandelen?


Skrevet: 12.11.2012 Klokken: 12:22

Oii, jeg glemte helt av å poste ukens julegavetips forrige mandag, derfor kommer det nå to tips samtidig. Bare 6 uker igjen til JUL! ♥

1. Denne vispen er egentlig utrolig smart. Tenk å kunne slippe å stå å røre rundt i sausen, å heller gjøre andre ting mens den står å koker? En slik skulle jeg virkelig hatt selv, spesielt når jeg lager fiskeboller, for da må jeg stå å røre i hvitsausen HELE TIDEN. Men uansett, dette er en veldig praktisk ting som jeg tror de fleste mødre/bestemødre(eller fedre) vil sette stor pris på. Søsteren min kjøpte denne til mamma i julegave for to år siden, men jeg har ikke testet den ut selv så vet dessverre ikke om den fungerer bra. Men det tror jeg! Du får kjøpt den HER for 279 kr!
 

 2. Kjenner du noen som alltid fryser? Hva er vel da bedre å gi enn et par tøfler i gave?.. som du i tillegg kan varme i mikroen slik at de holder seg god å varm!  Perfekt å ha nå som vinteren er her.. Tøflene finnes i flere farger og to forskjellige varianter også. Dette er den billigsto tror jeg, du får den for 239 kr, HER


Skrevet: 29.10.2012 Klokken: 20:17

Da var det tid for å begynne med ukens julegavetips igjen! Hadde egentlig tenkt å vente med å begynne til 1.november, men liker å være tidlig ute. Så hver mandag fremover blir det å komme et innlegg med ett eller flere tips om hva dere kan gi bort i julegave. Jeg elsker å kjøpe julegaver, noen ganger synes jeg faktisk det er artigere å kjøpe de enn å få de! Å det å sitte i stua å pakke inn julegaver mens man hører på julemusikk å koser seg er noe av det beste jeg vet! ♥ Meeeen før jeg sporer helt av her.. her er ukens julegavetips:
 

 
Alle liker jo parfyme? Og dette trenger heller ikke å være en så veldig dyr gave. Perfekt å gi til kjæresten sin feks, eller en venninne/søster. Det er jo så mange å velge mellom. Dette er ihvertfall noe jeg har på min egen ønskeliste hvert år omtrent, kan aldri få nok parfymer. 


Skrevet: 12.12.2011 Klokken: 02:14

Da var det mandag igjen, og på tide med en ny "ukens julegavetips". For å se de tidligere tipsene kan du trykke her.  De fleste har nok sett denne på coolstuff, men for dere som ikke har det; Denne uken er tipset en elektronisk slipshenger. Perfekt julegave til mannen som har alt. Denne kjøpte jeg faktisk i julegave til pappa ifjor, og han ble kjempeglad for den. Er jo en super måte å holde styr på slipsene, i tillegg ser det finere og ryddigere ut i skapet. Med knappene så roterer den rundt, også er det innebyggd lys. 
Smart!
 


Ikke en veldig dyr gave heller. 299 kr fra Coolstuff.no. 

Direktelink her.


Skrevet: 05.12.2011 Klokken: 18:19

Filmer er noe som passer til alle, både jente og gutt, mann og dame. Passer spesielt godt til de som elsker film, og samler på dvd'er. Jeg har aldri helt skjønt hvorfor folk kjøper dvd'er når man kan laste dem ned å brenne de etterpå. Men det er jo mye koseligere å få en ordentlig dvd enn en brent plate? I tillegg så vet man jo at kvalitet er bra. Det som er så bra med filmer er at man kan finne filmer som passer til alle slags aldersgrupper. Enten du er ung, ungdom eller gammel så finner man garantert noe som faller i smak. En fin julegave som gleder mange, et lite tips er å pakke filmen inn på en litt annerledes måte, i en eske for eksempel, for man ser jo med engang om det er en film i pakken :]Fast and furios five - 99 kr

Hodejegerne - 99 kr

A christmas carol - 159 kr

Kung fu panda 2 - 99 kr

Phineas & Ferb A very perry christmas - 99 kr

 

Disse, og mange mange fler finner du på CDON.NO


Skrevet: 28.11.2011 Klokken: 22:03

Et søtt smykke til en søt jente, hihi. Jeg har alltid likt slike "godteri smykker", og det er jo en perfekt gave til jenter som liker slike ting. En vennine eller søster. Har faktisk et slikt selv som er ifra den samme siden, bare at det er en iskrem på det. De har også mange andre kjempefine smykker på denne siden, sjekk ut Jewels and Dreams
 


Lilla makron med krystaller → 139 kr. Direktelink.

Glitrende rosa cupcake → 139 kr. Direktelink.

Sweetie bottle → 169 kr. Direktelink.

Blueberry Sundae → 99 kr. Direktelink.


Skrevet: 21.11.2011 Klokken: 17:50

Da var det mandag igjen, og tid for et nytt julegavetips! Dette kunne jeg faktisk tenkt meg selv. Ganske søtt! En perfekt gave til en venninne som liker slike ting. Eller en søster. Og de kabukibrushene fra Elf er utrolig myke! For å se tidligere julegavetips, kan du trykke HER.


Alt er ifra ELF. Eyeslipsface.no. Direktelink finner du under.


Gemtools - Toolkit → ca. 107kr.

Gemtools - Travel mirror → ca. 44kr.

Gemtools - Kabukibrus → ca. 53 kr. 


Skrevet: 15.11.2011 Klokken: 04:53

Ble litt forsinket julegavetips idag siden jeg var i Narvik, men her kommer det. Ghd - Iv Styler. 


" Styleren i år er den populære ghd Gold Classic styler. den er utført i en matt sort farge med varmeplater i cool pink. Omrisset av platene har blitt forbedret for å sikre en perfekt gli over håret, og gir et høyglanset resultat. Den avrundede kroppen gjør det mulig å bruke rettetangen til å lage de mest utrolige frisyrer, fra rett hår til sensuelle krøller. "
Ikke nok med det, men du støtter samtidig kreftforeningens Rosa sløyfeaksjon. 

Perfekte gave til en søster, kjæreste, mor eller venn som ofte sletter håret. En rålekker slettetang, som også kan brukes til flere ting, i tillegg ser den utrolig fin ut! Vesken som Styleren kommer i kan også brukes til clutch!


Kan kjøpes HER til 1899 kr 

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE FRA BLIVAKKER.NO

 

Husk spørsmålsrunden min her. 
Avsluttes på fredag! 


Skrevet: 07.11.2011 Klokken: 11:50

Jeg er alltid tidlig ute med å kjøpe julegaver, men av en eller annen merkelig grunn så stresser jeg alltid rett før jul uansett. Ulempen med å begynne veldig tidlig er at man glemmer av hva man har kjøpt, og ender opp med å kjøpe en ny gave. Også har jeg det problemet at jeg kjøper en ting til noen, men så finner jeg en ting etterpå som hadde vært mye bedre, å da må jeg kjøpe den også. Ifjor begynte jeg å handle julegaver i begynnelsen av oktober, litt vell tidlig kanskje. I år skal jeg begynne i slutten av november, skal tenke nøye gjennom hva jeg skal gi til hver enkelt, siden jeg ikke har like god råd i år som jeg hadde ifjor. Men herregud, nå ble det mye tullsnakk. Det jeg skulle fram til var at jeg skal begynne med noe nytt; hver mandag fram til jul (ihvertfall nesten) skal jeg dele et julegavetips med dere! Så her kommer det første julegavetipset fra meg til dere.Jeg har alltid problemer med å finne gaver til pappa eller kjæreste, eller mannfolk generelt. Synes det er utrolig vanskelig, å ender alltid opp med å kjøpe noe kjedelig, som boksere osv. Når jeg fant denne anti-snorke puta så måtte jeg le litt, hvis denne funker som det står at den skal så er jo dette den perfekte gave til de som sliter med snorking. Jeg vet om flere som hadde trengt en slik, som feks Stig. Han ligger å snorker som bare det på sofaen akkurat nå!


Men ja, dette var ukens julegavetips. Perfekt gave til snorke-mannen! (eller dama, hihi)  Kan kjøpes HER for 2149 kr. 
hits