Skrevet: 21.04.2013 Klokken: 11:55

Hei! Igår kveld merket jeg at det begynte å svi veldig på det ene øyet, tenkte først at jeg bare var veldig trøtt, men da jeg gikk å så meg i speilet så jeg at øyelokket var hovnet opp. Vet ikke helt hva det er, men går ut ifra at det bare er en liten betennelse. Utrolig ubehagelig er det ihvertfall.. Det er heldigvis ikke blitt så mye verre idag, men ser ganske syk ut, da det ene øyet er mye større enn det andre, haha. Håper bare det er gått over til imorgen.. Kan ikke dra på jobb seende slik ut. 


Anyways, tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde. Har faktisk ikke hatt det siden november 2011, så det er kanskje på tide med en ny? Er det noe du lurer på, så gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg svarer iløpet av uken ♥
 
Skrevet: 20.11.2011 Klokken: 19:36

Her kommer resten av svarene. Del 1 finner du her


Hva skal til for at du leser en blogg?

- Den må være rydding og oversiktelig. Også må den inneholde mye inspirerende bilder, og tekst som er lett og gøy å lese. Hvis det er mye skrivefeil så gidder jeg rett å slett ikke å lese.  

 

Hva bruker du for å lage design?

Jeg har en egen blogg hvor jeg lager designene mine. Prøver forskjellige ting, og leker meg litt med html-koder.

 

Favorittdyr?

- HUND!

 

Beste med å blogge?

- Jeg har alltid likt å skrive. Også synes jeg det er moro å dele bilder og slikt med dere. I tillegg er det utrolig koselig å få tilbakemelding på det man skriver osv.

 

Beste minne i 2011?

- Jentetur med verdens beste Anna til Bulgaria, Voss-festival sammen med Jonas og ikke minst Venezia turen sammen med pappa og lillesøster! 

 

Hvor lenge har du blogget?

- Leenge.. Hehe, jeg begynte å blogge i 2007. Men jeg har skrevet på denne bloggen siden januar 2010.

 

Beste minne i 2010?

- Russetiden! Ingen tvil om det.

 

Hva er favorittdesignet ditt som du har laget?

- Design 7 - pinky promise. Du finner det her. 
Hva er din yndlingsfilm?

- Har mange, men den filmen jeg kan se om igjen og om igjen uten å bli lei er The notebook. Jeg elsker den filmen, også er det min og S sin film! 

andre filmer jeg liker er: Ps. I love you, Polarekspressen, A walk to remember, Danny the dog, My sister's keeper, The lovely bones, Seven pounds, Red dragon, Monsterbedriften og The pursuit of happines. Haha, det ble litt mange, men jaja. Også elsker jeg omtrent alle filmene med Jim Carrey!!

 

Hva er den rareste drømmen du har hatt?

- Har hatt sykt mange rare drømmer, men den som har skremt meg mest, og som jeg husker alle best kan du lese om HER.


 

Hva er dine favoritt klesbutikker på nett og i virkelighet?

På nett er Asos.com min favoritt. Men jeg liker Nelly veldig godt også. I virkeligheten tror jeg det er Vero Moda og Bikbok. Liker også Gina tricot. Og H&M bruker også å ha mye fint :] 

 

Hva er ditt favorittplagg?

Nå for tiden er store ullgensere favoritten! Er så herlig å komme hjem fra jobb å kle på seg en stor og varm genser, slenge seg nedpå sofaen å se på tv! 


 

Hvorfor blogger du?

- Fordi jeg elsker å skrive, og blogg er en veldig fin måte på å forbedre seg når det kommer til skriving. Også synes jeg det er morsomt å dele ting med andre, og få tilbakemeldinger på det. Men hovedsakelig blogger jeg for meg selv, blir på en måte som en elektronisk dagbok, hvor jeg kan gå tilbake å se på ting jeg har gjort og mimre for meg selv, hihi! 

 

Helt random spørsmål: Du er ikke i familie med http://carolinesandelin.blogg.no? Sandelin er jo ikke et utrolig vanlig etternavn :)

- Nei, det er jeg ikke. Det er vel egentlig et svensk etternavn, så derfor er det ikke så vanlig :]

 

Liker du hester?

- Jeg er egentlig litt redd for hester. Men synes det er veldig fine dyr! Gikk faktisk på rideskole når jeg var liten.

 

Hva slags film liker du?

Jeg liker best slike typiske jentefilmer, som The notebook, Dear John og A walk to remember. Men liker også noe action, og komedier selvfølgelig. Også digger jeg overnaturlige skrekkfilmen som paranormal activity, grave encounters og The haunting in Connecticut. 

 

Hva har du til sminke? 

- Har mye forskjellig, men det jeg bruker nå for tiden er dette;


Pudder fra Bareminerals! elsker det.


Concealer fra Glominerals.

 

Foundation fra Giordani.

 

Øyenbrynsblyant fra billion dollar brows. verdens beste!!

 

Mascara fra Maybeline. Bruker egentlig en fra Max factor, men denne funker bra også.

 

Bruker denne av og til. Det er et pudder som skal skjule rødhet i ansiktet. Funker dritbra.

Om du vil lese mer om produktene, kan du gjøre det her.  

 

Hvor gammel er du?

- Jeg er 19. Blir 20 i mai. Åååh, tiden går alt for fort! 

 

Hvilken utdanning vil du ha?

- Jeg ønsker meg en utdanning innenfor klesdesign!

 

Hvor og hvordan lager du headere?

- Jeg er ikke noe flink på å lage headere, men min egen har jeg laget i PhotoFiltre. 

 

Sånn, det var alt for denne gang :D


Skrevet: 19.11.2011 Klokken: 20:58

Hadde tenkt å ta dette på video, meeeen jeg er ikke noe fan av videoblogging. Så det blir skriftlig denne gangen også! Men tusen takk for alle spørsmålene som kom inn, er så morro! 

 

Hvilke blogger leser du?

- Jeg er innom ganske mange blogger, men de jeg leser fast er jsandelin.blogg.no (min lillesøster), kenzas.se, thingsyouremember.se, idawisth.blogg.no og carolinemaria.blogg.no. Ellers er jeg ofte innom fokis.se, andreabadendyck.blogg.no, annais.blogg.no og livingdoll.modette.no. Hender jeg klikker meg innom andre på topplisten også, når jeg er i lesehumør, hihi!


Hvem er fobildet ditt?

- Vanskelig spørsmål egentlig, for jeg vet faktisk ikke. Jeg har ingen spesielle forbilder for å være helt ærlig. De jeg ser opp til er de som står for sine egne meninger, oppnår det de har lyst til å ikke lar noen andre komme i veien for det. De som lever livet sitt på sin måte, og er snill og god mot alle! hihi.


Taco vs. Pizza?

- Taco.


Liker du Justin Bieber?

- Da går jeg ut i fra at du mener om jeg liker musikken hans. Og nei, det gjør jeg ikke. Kan godt hende han har noen fine sanger, men jeg hører aldri på Jusin Bieber så det vet jeg ikke.


Har du kjæreste?

 :-)


Er du glad i musikk?

- Ja, absolutt. Hører på musikk nesten hele tiden. Vet faktisk ikke hvordan verden ville ha vært uten musikk, kan ikke se det for meg! 


Yndlingssang?

- Nå for tiden er dette min favoritt:
 

Supechick - Crawl.


Hva er din rareste fetish?

- Jeg har ingen :] Ihvertfall ikke som jeg kommer på nå, haha.


Hva liker du best på skolen?

- Er over 1 år siden jeg gikk på skole. Men det jeg likte best var den sosiale delen. Og de gangene vi fikk se film i timene. Likte også veldig godt sytimene våre som vi hadde på design og tekstil.


Hvordan synes du det er å bo der du bor?

- Tjah, både bra og ikke bra. Eneste grunnen til at jeg bor der er egentlig pågrunn av at jeg ikke vil flytte ifra S. Nå for tiden er jeg mest hos han, og det trives jeg veldig godt med. Er kjempekoselig, og vi har det veldig morsomt sammen. Men håper og tror at jeg (vi) kommer til å flytte etterhvert. Ramsund er og kommer alltid til å være verdens kjedeligste plass.


Er du singel, forelska eller i et forhold?

- Jeg er hodestups forelsket. 


Har du noen sminketips?

- Jeg er egentlig ikke så flink med sminke osv. Men det eneste tipset jeg kommer på nå i farta er å bruke en foundation som passer din hudfarge, evt. litt lysere. For en foundation skal ikke gjøre deg brun, den skal dekke ujevnheter å uren hud. Det styggeste jeg vet er når noen bruker en foundation som er mye mørkere enn hudfargen deres, nei æsj..


Hvordan klesstil har du?

- Jeg har en ganske kjedelig klesstil. Har alltid vært interessert i klær og mote, men selv kler jeg meg veldig dårlig. Går for det meste i jeans, en topp/genser, litt accessories. Det jeg føler meg komfertabel i rett og slett. 


 

 


Hvilke typer gutter liker du? Høy, lav, mørk, blond?

- Jeg har ikke en spesiell type jeg liker. Jeg liker den jeg har, og det er mest pågrunn av personligheten hans. Utseende er bare en bonus.  


Hva pleier du å drikke?

-  Vann, brus, ISTE og noen ganger saft. På fest drikker jeg for det meste øl. Hm, eller tyrker og drammer. Drikker aldri sprit lengre, isåfall må den blandes godt ut. Blir kvalm bare av å tenke på det, haha, har fått litt for mye av det kan man vel si. 

 

Snuser/Røyker du?

- Nei.

 

Beste minne?

- Kanskje jula når jeg var mindre, er fortsatt utrolig glad i jula, men når jeg var liten var jula helt magisk. Eller kanskje når pappa brukte å ta meg og søstrene mine med på fisketur i elva, så brukte vi å steke egg og bacon, og han lagde egne fiskestenger til oss. Utrolig koselig. Eller når jeg og S tok gondolen opp på fjellet i Narvik for to år siden, det var en så perfekt dag. Åh, jeg har så mange gode minner, er umulig å velge bare ètt!

 

Flaueste minne?

- Hmmm. Har gjort utrolig mye flaut. Men for å slippe å skrive det på nytt igjen, så kan du heller lese dette innlegget HER.

 

Kuleste minne?

- Må virkelig sett hjernen i gang her. Er så vanskelig å komme på slike ting i farta. Kanskje når jeg fikk lappen, haha, synes det var ganske så kult ;D eller når jeg, pappa og Johanne var i Venezia i sommer! En helt utrolig opplevelse. Se bilder fra turen her!


Bestevenn?

- Har så mange gode venner og venniner. Men de jeg stoler mest på, kjenner best, og som kjenner meg best er:
 

Anna - Hun ble jeg kjent med når jeg flyttet til Bodø. Og vi fikk så utrolig god kontakt etterhvert. Vi har det sinnsykt morsomt sammen, og vi er så lik på så mange måten. Ser på henne som en slags søster! Eller min bedre halvdel. Hihi! Nå bor vi veldig langt unna hverandre, jeg i Ramsund og hun i Oslo. Utrolig kjedelig og trist, for nå har jeg ikke sett henne siden sommeren. Men jeg håper virkelig at vi alltid kommer til å være gode venner, og det tror jeg også. Hun betyr kjempemye for meg, og jeg er så stolt av henne! Hun er lærling hos en designer i Oslo som heter Cecilie Melli, og hun sydde faktisk kjolen som programlederen i Skal vi danse hadde på seg i Finalen! Utrolig kult!


Varvara - Jeg ble kjent med henne når jeg begynte på videregående. Hun er russisk og var nesten nettop flyttet til Norge. Selvom hun ikke var så trygg på språket enda, og ikke snakket så veldig mye, så ble vi kjent bare 2. eller 3. skoledagen! Vi klikket med engang! Vi hang sammen hver dag, og jeg ble bare mer og mer gla i denne jenta! Hun er så fantastisk. Nå har hun bodd i Norge i fire år, og hun er blitt så flink å snakke og skrive norsk. Hender faktisk at hun lærer meg norske ord som jeg aldri har hørt om før, haha. Vi har også vært samboere 1 år, og det var utrolig koselig. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, hun støtter meg og er der for meg alltid. Og jeg er der for henne også  


Stig - Jeg og Stig har vært kjærester før, men vi var ikke bare kjærester, vi var også bestevenner. Når det ble slutt mistet vi kontakten, men jeg visste hele tiden at vi kom til å finne veien tilbake til hverandre. Jeg følte det på meg, for jeg vet at det er meningen vi skal være sammen. Han er den beste vennen i hele verden, og er nok den personen som kjenner meg aller best, nesten bedre enn jeg kjenner meg selv. Vi har det utrolig morsomt sammen, og vi kan snakke om ALT. Jeg vet at han bryr seg om meg, og hjelper meg om jeg trenger det. Han er min sjelevenn, og jeg er så glad for at vi har fått tilbake alt det som jeg en gang trudde var over for alltid 

 

Jonas - Vi har kjent hverandre helt siden barnehagen, og var bestevenner allerede da. Men på ungdomsskolen så mistet vi litt kontakten. Når jeg flyttet til Bodø så begynte vi å snakke igjen på facebook, og før jeg visste ordet av det så kom han på besøk! Etter det så har vi vært utrolig gode venner. Jeg er kjempeglad for at vi fikk kontakten igjen, fordi Jonas er en kjempeflott gutt. En man virkelig kan stole på, og han hjelper meg alltid! I februar reiser han til Florida og skal være der 1 år. Det gruer jeg meg kjempemye til, men er veldig glad på hannes vegne! 

 

Ble veldig mye tekst nå, men kan nevne noen til som jeg er veldig glad jeg er venn med. Sindre, kristoffer, Rebekka, Raissa og Anja er også veldig gode venner som betyr mye for meg. Klarer ikke å velge bare èn bestevenn, fordi alle betyr noe for meg på forskjellige måter om dere skjønner. 

 

Beste sang og mat?

- Beste sang...hmmm, det er jo så mange!
- Beste mat - Oi, jeg elsker mat. Taco, kylling, laks, pannekaker, fiskeboller, gryterett osv...

 

Hvilke programmer bruker du til å redigere bilder?

- Bruker to programmer. Det første er PhotoFiltre. Elsker det programmet, fordi det er så utrolig lett å bruke! Du kan laste det ned  her.  Det andre programmet heter PhotoScape og kan lastes ned her. Begge programmene er gratis.

 

Del 2 kommer imorgen eller mandag! 


Skrevet: 12.11.2011 Klokken: 21:30

Nå kjører jeg igang en spørsmålsrunde, er så lenge siden sist! Og har fått en del spørsmål om foto, design osv i det siste, så nå har dere sjansen til å spørre! Svarene kommer kanskje på video om jeg får tid neste helg! Lurer du på noe? 
hits