Skrevet: 12.01.2014 Klokken: 12:25

Hei! Håper dere har hatt en fin helg. Søndag er jo blitt min "blogge-dag", så idag håper jeg på å få lagt ut flere innlegg. Skal prøve å få tid til å forhåndskrive et par innlegg som skal publiseres til uken. Jeg har flere ting jeg har lyst til å dele med dere, men i ukedagene kommer jeg ikke hjem før i 6-7 tiden på kvelden, og da er det alt for dårlig lys til å ta bilder, og ikke har jeg energi til å begynne å ta bilder heller. Men jeg savner å blogge daglig, så jeg skal prøve å få gjort noe med det. Men over til noe annet, igår fikk jeg to nye produkter fra Coverbrands i posten. Om du har fulgt bloggen min, så vet du at jeg ELSKER coverbrands. All sminken jeg eier, har jeg kjøpt der.
 


Denne foundation fra bodyography har jeg brukt tidligere også, og jeg er så fornøyd med den. Den dekker godt, holder så og si hele dagen, og fargen passer min hudfarge perfekt. (den er lysere i fargen enn på bildet). Det er en flytende foundation, men når man har påført den på huden så blir den om til pudderbase. Og man kjenner ikke engang at man har foundation på, og det liker jeg veldig godt! BB creamen fra Too Faced har jeg aldri prøvd før, men jeg har prøvd andre produkter fra det merket, og veg vet at det er veldig gode produkter. Kommer sikkert til å skrive mer om den når jeg har fått testet den ut! 
 Jeg elsker utseendet på Too faced produktene, de er så fine! ♥ Du finner Foundation fra Bodyography HER og BB crème fra TooFaced HER.

Har du prøvd disse produktene?


Skrevet: 06.01.2014 Klokken: 20:29Jeg har blitt helt avhengig av en Wish app'en. Om du ikke vet hva det er, så er det akkurat som en nettbutikk app. Har bestilt en genser fra Wish tidligere, hello kitty genseren som jeg la ut bilde av for ikke så lenge siden. Nå måtte jeg bare bestille enda en, og denne gangen ble det denne fine uglegenseren ♥ 130 kr (!!!!) og det er inkl. frakt. Utrolig billig, og hvis det er samme kvalitet som den forrige genseren, så er den både billig&bra. Eneste negative er jo at jeg må vente i en evighet før den kommer i posten, men det er så billig at det er verdt det! 


Var ikke genseren fiiiin?


Skrevet: 08.12.2013 Klokken: 16:36

Denne vesken er en av de tingene jeg kjøpte til meg selv når jeg var i London forrige måned. Jeg og lillesøs hadde bare 15 min inne på Forever21 før butikken stengte, så dette var egentlig et panikk-kjøp, haha. Jeg bare tok den, uten å se så mye på den. Men jeg er utrolig fornøyd, bortsett fra at jeg selvfølgelig klarte å ta den veska hvor den glidelåstingen var borte, menmen. Jeg har ganske mange vesker fra før av, men en svart enkel veske som jeg kan bruke til hverdag manglet jeg! Og denne passer perfekt til det, har brukt den på jobb hver dag siden jeg kjøpte den, og jeg bare elsker den! 

Det beste av alt - den kostet bare litt over 200 kr! ♥
 
Skrevet: 19.10.2013 Klokken: 13:06

 

Nelly har jo midseason salg nå, og jeg klarte rett og slett ikke å dy meg. Fikk begge disse for under 200 kr til sammen og det vil jeg si var litt av et kupp! Jeg prøver egentlig å spare penger nå siden jeg skal til London om under 1 mnd, men må man så må man. Likte begge plaggene veldig godt, håper bare de passer meg! Kjolen tror jeg blir fin til f.eks nyttårsaften, og nye bukser trenger jeg alltid, i tillegg kostet de bare 59 kr!! 


 Hva synes dere?


Skrevet: 10.10.2013 Klokken: 21:09


Endelig fikk jeg jakken jeg bestilte fra Sheinside. Har ventet i 3 uker, så ble veldig glad når jeg så hentelappen i postkassa! Når det er sagt så var jeg ikke 100% fornøyd. Armene var så korte, og genseren inni (som egentlig er en vest) trodde jeg satt fast i selve jakka, men det gjør den ikke. Også var vesten så lang i forhold til jakka, men det skal jeg fikse selv. Bortsett fra det så likte jeg den, synes den var veldig søt, så tror nok den skal bli godt brukt til våren. Hva synes dere?


Skrevet: 07.07.2013 Klokken: 17:12Endelig klarte jeg å samle litt energi til å ta bilder av klærne jeg kjøpte i Tromsø. Har ligget syk helt siden jeg kom hjem på onsdag, men nå er jeg så lei av å ligge i senga at jeg tvingte meg selv til å stå opp. Formen begynner faktisk å bli bedre, og det er ubeskrivelig godt. Det er så sinnsykt slitsomt å være syk, og ikke minst kjedelig. Jeg kom på nå at jeg glemte å ta bilde av to smykker og to skjørt som jeg også kjøpte + noen andre småting, men det får jeg heller vise en annen gang.
 

Topp fra Bikbok


Topp fra NewYorker. 


T-skjorte fra NewYorker.


Søt topp fra Bikbok.


Skjorte/vest fra Bikbok.


Genser fra Only/VeroModa


Genser fra Only/VeroModa.Denne bestilte jeg fra Zalando, men valgte å vise dere den i dette innlegget uansett. Den er fra merket Veromoda!

 

Jeg og Johanne hadde en kjempekoselig tur til Tromsø sammen, skulle gjerne vært der flere dager sammen med henne. 

Hva synes dere om klærne jeg kjøpte?


Skrevet: 03.05.2013 Klokken: 17:32

I forrige uke bestilte jeg to kjoler fra Nelly, og igår fikk jeg endelig åpnet pakken som bare har ligget å ventet på å bli åpnet siden tirsdag. Dette var den kjolen jeg gledet meg mest til å få, og denne hadde jeg også tenkt til å ha på meg i bursdagen jeg skal i imorgen - meeen den var litt for stor for meg, så er usikker på om jeg blir å bruke den eller ikke. Synes den var utrolig fin, og elsker fargen, så det var litt synd at den ikke passet perfekt, men jeg skal prøve å få det til å funke likevel! 
 

Elise Ryan - 449 kroner.

Likte du den?


Skrevet: 03.04.2013 Klokken: 13:02

Hei! For litt over 1 mnd siden bestilte jeg to klesplagg fra dresslily.com, det er en nettside fra Kina som selger klær til en utrolig billig pris. Skulle ha kjøpt mer, men portoen var ganske dyr, og jeg liker å holde prisen under 200 kroner for da slipper man toll! Jeg har egentlig ikke hørt så mye om denne siden, men var klar over at plaggene kan se forskjellig ut på nettsiden enn hva de er i virkeligheten, så dette var mer en test for å sjekke kvalitet osv. Kvaliteten er ikke noe å skryte over, rare sømmer, og merker at det er veldig billig stoff. Men sett bort ifra det så synes jeg plaggene var søte, og absolutt verdt den prisen. Begge kostet under 10 dollar, husker ikke eksakt pris akkurat nå, men det var ihvertfall ikke dyrt! 
 Denne overdelen var mye rødere i virkeligheten enn på bildet. Men det gjør forsåvidt ingenting. Likte kragen, men er skeptisk til å vaske denne. Haha, alt kommer sikkert til å dette av. Neida.. så ille er det vel ikke. Men om du bestiller fra denne nettsiden så burde du være forberedt på at noe av det de selger er ikke av beste kvalitet. Noe man forstår når man ser prisene. Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne, en blazer? eller noe jakkelignende. Virker som det er litt bedre kvalitet enn genseren faktisk. Ganske fornøyd, men fargen var annerledes i virkeligheten. Det eneste jeg ikke likte var skulderputene, jeg HATER skulderputer. Men heldigvis er de lett å fjerne! 

 

Hva synes du? 

Har du bestilt noe fra denne nettsiden før?


Skrevet: 22.03.2013 Klokken: 12:05


Hei!
Dro en liten tur innom Lindex og Cubus igår før jeg begynte på jobb. Hadde egentlig ikke tenkt til å handle noe, men disse genserene på Lindex kostet bare 149 kr pr stk. så da måtte jeg bare. Det er jo egentlig ganske billig for en genser? De hadde mange forskjellige farger å velge mellom, men bestemte meg til slutt for å gå for den millitærgrønne og korall-fargede. Synes de var veldig fin på i tillegg. Også måtte jeg ha et par basic singletter, har tenkt på å kjøpe en hvit singlet i sikkert et halvt år nå, haha. Det er så utrolig kjedelige plagg å kjøpe, men det er noe som er et must for meg så er fornøyd med at jeg endelig gjorde det. Liker de singlettene de har på Cubus best, sitter så bra på kroppen!


Skrevet: 19.03.2013 Klokken: 12:08

Hei! Da har jeg endelig fått knipset noen bilder av de nye skoene mine fra nelly. I love them. Ganske behagelig å gå i også, nå må det bare komme en anledning hvor jeg kan ta de i bruk. Absolutt ikke sko jeg kan gå med i timesvis, ettersom at hælen er 15 cm høy, men med litt øving så går det vel greit å bruke dem vil jeg tro. Jeg bestilte begge skoene når de var på salg til 149 kr, men nå tror jeg de koster 2-300 kroner. Legger ved en direktelink under bildene. «3
 
Gullpumps. Direktelink HER. Disse har jeg i størrelse 35, passet bra!
Rosa pumps. Bestilte disse i størrelse 36 fordi jeg var usikker på om 35 ble å passe. Passet helt greit, men bittelitt for stor. Jeg fant dessverre ikke linken til skoene. 


Hva synes du?


Skrevet: 09.03.2013 Klokken: 12:11

Hei! Har jobb denne helgen, derfor har jeg forhåndskrevet et innlegg til dere. Har en del innkjøp som jeg ennå ikke har fått vist dere, så nå kommer det bilder av de tre nyeste genserene jeg har gått til innkjøp av. Det blir nok ikke noe mer blogging før ikveld vil jeg tro, lurer på om jeg skal lage nachos til kvelds idag! Det hørtes godt ut.. Blogges senere!
 


En oversized strikkagenser fra h&m.


Lysrosa strikkagenser fra H&M. Begge disse er litt lengre bak enn foran, liker det!En litt militærstyle-ish genser fra Nelly. (Merket er ONLY)

 

Ønsker dere en fin lørdag!


Skrevet: 07.03.2013 Klokken: 13:14

Hellu! Stod opp for en liten time siden og har allerede rukket å dusje, vært ute med Kira OG tatt bilder til dagens første innlegg på bloggen. Etter jeg har publisert dette, så skal jeg spise frokost å se en episode av Cougar town. Det er så sykt koselig å se på! Kjører til byen litt før fire, for klokkem fem skal jeg på jobb. Men her kommer bilder av genseren jeg kjøpte igår...

 

Gikk innom Vero Moda en snartur før jeg begynte på jobb igår. Har vært inne der tidligere for å se etter denne genseren, men da hadde de ikke fått den inn ennå. Så igår når jeg så den, tok jeg den bare med meg til kassa uten å tenke noe mer over det. Jeg likte den veldig godt, og den passet veldig fint på meg også! Likte perlene på skuldrene, minnet meg om godteri, eller sånn strøssel man har på kaker osv. ♥Hva synes du?

Ønsker dere alle en superduper dag!


Skrevet: 03.03.2013 Klokken: 23:52

Kjøpte disse for noen uker siden, men har glemt helt av å vise de til dere. Bestilte en STOR pakke fra H&M, men kom meg aldri så langt til å ta bilder av alt. Kanskje kommer det etterhvert. Men her er iallefall bilde av skoene, vil si det er en blanding mellom tøysko og sneakers. Det var vel egentlig fargen som gjorde at jeg bestilte de, så fin til våren og sommeren! Gleder meg til å ta de i bruk! De kostet bare 199 kroner også, billig! 
 


Skrevet: 23.02.2013 Klokken: 14:31Begynte å bli fri for concealeren min fra glominerals, så da måtte jeg bestille ny! Denne gangen gikk jeg for Camouflage concealeren. Denne har jeg vært fast bruker av i ca. 2 år tror jeg, så jeg vet at den er bra! I tillegg varer den utrolig lenge. Jeg bestilte også et mineralpudder fra Bare minerals, eller Touch Up Veil som den heter. Denne har jeg ikke testet ut før, så det gleder jeg meg til. Er sikker på at den er bra, bruker alltid å bli fornøyd med Bare Minerals sine produkter. Touch Up Veil finner du HER. (Jeg har i fargen Transculent)
Camouflage Concealeren finner du HER. (Denne har jeg i fargen Natural)


Skrevet: 06.02.2013 Klokken: 00:59

Er en stund siden jeg mottok denne pakken, men har ikke fått tid til å vise dere før nå! Først og fremst må jeg anbefale dere å sjekke ut lightinthebox.com, det er en side som selger mye forskjellig, og ALT er skikkelig billig! Varene blir sendt ifra Kina, så leveringstiden kan være litt lang. Men det er absolutt verdt det, jeg fikk alle disse tingene til akkurat 200 kr, og 78 av de kronene var frakten. Så ja, veldig billig, og jeg er faktisk veldig fornøyd med alt! Jeg valgte å velge den dyreste frakten slik at jeg skulle få tingene raskere, og det tok vell litt under 2 uker. 

Skjermbeskytterne kostet bare 7 kr!! Og det er tre i pakken, både til forside og bakside på Iphone.. I tillegg så funka de dritbra, og var veldig lett å legge på! Etter min mening så var disse både BEDRE å lettere enn de man får kjøpt på Elkjøp til 200 kroner.  Bestilte også to deksler, utrolig fornøyd med det hvite! Begge kostet rundt 20 kr. Og usb-ledningen betalte jeg bare 11 kroner for! Fresh og Stilig! Bestilte også en lader for å ha i bilen, et must når man har Iphone, siden den blir så fort tom for strøm! Den betalte jeg hele.... 26 kr for!
 Genial nettside, Check it out!


Skrevet: 27.10.2012 Klokken: 23:31

Mottok de nye skoene mine idag. Veldig fornøyd! Så fine, og de passet perfekt ♥ Gleder meg til å ta de i bruk, og jeg vet disse kommer til å bli brukt mye.. Passer til omtrent alt jo! Hva synes du om de?
 


Skrevet: 22.10.2012 Klokken: 20:49

Bildene ville absolutt ikke bli bra, var alt for dårlig lys i alle rommene, menmen. Buksa kjøpte jeg for noen dager siden, det er vel egentlig en jeggings tror jeg, men veldig høyt liv. Utrolig behagelig, og jeg elsker fargen! Fargen er ikke slik som på bildet, den er mer plommefarget/mørk lilla. Genseren kjøpte jeg idag, egentlig bare et spontankjøp. Ikke noe spesiell, men den kjentes utrolig myk ut så jeg tok den bare, haha! 
 
Skrevet: 20.10.2012 Klokken: 22:50

Hehe, som sagt, var ikke mye jeg fikk handlet. Men fikk ihvertfall kjøpt meg en ny dagkrem, noe som var veldig nødvendig siden den jeg har start er tom. Fant også to søte telysholdere, som jeg muligens skal gi i gave tror jeg. Og den bjørnen, har ikke helt skjønt hva det er haha, men tror det er noe musikkgreie, og øretelefoner... søt var den ihvertfall!
 


Haha, tror aldri jeg noensinne har klart å beherske meg så bra før på en shoppingtur... Men nå er jeg veldig glad for at jeg ikke brukte resten av pengene på masse tull!


Skrevet: 18.10.2012 Klokken: 11:55

Klarte ikke å dy meg... Har faktisk klart å ødelegge nesten alle tøyskoene mine nå (og det er mange...) så jeg måtte bare bestille noen nye. Likte de her utrolig godt, og beige passer jo til så mye forskjellig ♥
 Hva synes du om skoene?


Skrevet: 21.09.2012 Klokken: 23:10

Her kommer innkjøpsinnlegget... Denne gangen kjøpte jeg egentlig ganske mye fra Coverbrands. Bruker vanligvis bare å kjøpe tre-fire ting siden det blir så dyrt, men denne gangen måtte jeg bare slå på stortromma å handle litt mer! Elsker jo så å si alle produktene fra Bareminerals og glominerals. Liker Everydayminerals ganske godt også, har et produkt fra det merket som jeg må bruke daglig. Men ja, her er ihvertfall det jeg kjøpte;
 

bareMinerals Mineral Veil - 259,- Direktelink her.

bareMinerals Matte Foundation SPF 15 - 279,- Direktelink her.

Everday Minerals Mint Color Corrector MINI - 60,- Direktelink her.

gloMinerals Concealer Under Eye - 196,- (Kampanje 20%) Direktelink her.

bareMinerals Foundation Primer - 269,- Direktelink her.

Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil - 149,- (Bestselgerkampanje) Direktelink her.

gloMinerals Brush Texture - 367,- Direktelink her.

Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush - 115,-  Direktelink her


Skrevet: 21.09.2012 Klokken: 01:43

Endelig fikk jeg kjøpt meg et speil for å ha over sminkebordet. Var virkelig på tide, hittil har jeg hatt et grønt og gammelt speil hengende der, så kan trygt si det var godt å få et fint og hvitt speil opp på veggen! Knødde noe sinnsykt med å henge det opp, men det ble jo fint til slutt? Dette speilet fant jeg på Skeidar til bare 199 kr! Nå mangler jeg bare et stort gulvspeil... Får ta det neste lønning. Kjøpte også noen småting til garderoben min. En telysholder i samme farge som gardinene og en skål for å ha ringer i. Og 15 nye kleshengere, men det gadd jeg ikke å ta bildet av. 
 

Lovde jo et innkjøpsinnlegg idag, men det kommer imorgen istede. Da får jeg min 2. pakke fra Coverbrands, så da blir det litt mer å vise frem! Er veldig spent selv, gleder meg. Ellers så har jeg faktisk fri imorgen, noe som skal bli utrolig deilig. Men drar til byen en tur likevel fordi jeg må innom polet, også skal jeg mest sannsynlig møte pappa. Men nå må jeg legge meg, kjenner at det begynner å bli vanskelig å holde øyelokkene åpne, hihi. Hva synes dere om det nye speilet mitt? 


Skrevet: 18.09.2012 Klokken: 23:09

Dette klesplagget er absolutt min favoritt om høsten/vinteren. Ga nettop bort nesten alle strikkagenserne mine til lillesøster, så jeg synes at jeg fortjente en ny en. Hihi. Denne var faktisk veldig billig, bare 199 kroner på Cubus, og i tillegg var den superdeilig å ha på seg! Utrolig myk... Tror denne kommer til å bli brukt mye fremover. Kjenner jeg meg selv rett så er nok ikke dette den eneste strikkagenseren jeg blir å investere i, i vinter. 
 


Så den ikke god ut? ♥


Skrevet: 16.09.2012 Klokken: 02:49Fikk lønn på fredag og da måtte jeg selvfølgelig handle litt på Coverbrands igjen. To av disse produktene er produkter jeg bruker hver dag og de er jeg akkurat blitt fri for. Gleder meg til å teste ut primeren, håper den er bra. Kommer nok en produktanmeldelse etterhvert om jeg er fornøyd. Har heller ikke testet ut Under Eye Concealeren før, men tror jeg kommer til å elske den like mye som jeg elsker Camouflage Concealeren fra gloMinerals. Om du vil ha litt info om produktene så skriver jeg det under her + direktelink til alt. PRIME TIME FOUNDATION PRIMER FRA BAREMINERALS

Dette er en blank foundation primer som er spesielt utviklet for å bekjempe tørr hud, fine linjer, overflødig fett, store porer og ujevn hud. Den er uten tilsetningsstoffer. Du finner den HER.

 

UNIVERSAL BROW PENCIL FRA BILLION DOLLAR BROWS

Dette er en vannfast øyenbrynspensel som passer alle hudtoner og hårfarger. Denne har jeg brukt fast i snart 2 år. Den er rett og slett fantastisk. Du finner den HER.

 

MATTE FOUNDATION SPF 15 FRA BAREMINERALS

Dette er min absolutte favoritt blant foundations, har brukt denne fast i rundt 2 år også, så kan trygt anbefale den videre. Dette er den mildeste og mest naturlige sminken du vil finne. Den gir deg en naturlig og matt finish og reduserer blankhet. Du finner den HER.

 

CONCEALER UNDER EYE FRA GLOMINERALS

Dekker mørke/blå ringer under øynene samtidig som den tilfører fukt og næring. Jeg har hørt mye bra om denne, så er veldig spent på å teste den ut! Du finner den HER.P.S: Det er 20% rabatt på alle produkter fra Glominerals på Coverbrands NÅ!


Skrevet: 11.09.2012 Klokken: 02:47

Postet et innlegg for noen uker siden om en veske jeg hadde bestilt, og at jeg fikk tilsendt feil veske i posten. Vell, hadde egentlig ikke tenkt til å gjøre noe med det, men så bestemte jeg meg for å sende en mail til de likevel. Utrolig hyggelige folk, og vi ble enige om at de skulle sende meg den veska jeg egentlig skulle ha og jeg skulle i tillegg få beholde den jeg allerede hadde mottatt, om jeg betalte dem 20 dollar. Så da gjorde jeg det, og på fredag mottok jeg denne lille søte veska...
 Jeg fikk altså to vesker for prisen av en, litt av et kupp! Men planlegger å selge den andre, er litt usikker... Denne veska likte jeg mye mer, men den var ikke helt som forventet. Var mye rødere i virkeligheten enn det den var på bildet, også var den mye mindre enn det jeg trodde. Men likte den fordeom! Har endret lyset på bildet så dere ser ikke hvordan farge den egentlig er, men skal prøve å laste opp flere bilder etterhvert. Såå, hva synes dere?


Skrevet: 12.08.2012 Klokken: 17:20

Sett bortifra at jeg ventet nesten tre uker, og i tillegg fikk tilsendt FEIL veske, så er jeg ganske fornøyd. Merket faktisk ikke før nå at det ikke var denne veska jeg bestilte. Skulle gå inn på siden for å skrive en review da jeg plutselig innså at veska var helt annerledes in real life. Så jeg bladde litt lengre ned på siden, og da fant jeg den veska som jeg har fått i posten. Utrolig irriterende, men tror ikke jeg gidder å sende den i retur. Den var jo fin denne også, så jeg overlever. Selvom den jeg egentlig bestilte så MYE finere ut...
 Likte du den?

Har du noengang fått feil vare når du har bestilt noe på nettet?


Skrevet: 24.07.2012 Klokken: 19:40

Heihei! 

Etter jobb var jeg med pappa en liten tur til byen før jeg dro hjem. Var blant annet innom jysk hvor jeg fant en søt oppbevarings'boks' som jeg syntes var perfekt til å ha ringer i, og små smykker som jeg er redd for å miste eller rote bort. Passet perfekt i garderoben min! Den kostet 119 kroner tror jeg, fikk den av pappa ♥ Etter vi hadde vært innom noen butikker så dro vi å spise kebab, namnam. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden, så nå ligger jeg bare på sofaen å slapper av mens jeg venter på at kjære skal komme hjem fra jobb. Kjøpte forresten verdens søteste skilt igår, fra Princess.. Når jeg fikk øye på det så visste jeg at det skiltet MÅTTE jeg ha. Følte det passet så bra til meg og Stig for jeg får aldri sove før jeg har fått nattasussen min, også var det jo bare sååå søtt da. hihii. 
 

Også ble det et lite spontankjøp på Cubus. Gadd ikke å prøve den engang, bare røsket den med meg til kassa å betalte. Helt simpel på forsiden, men ryggen er av et annet materiale, så synes den var ganske kul. Og fargen var jo bare helt nydelig (er mye mørkere i virkeligheten). Bare 149 kr! Ihvertfall akkurat nå, koster egentlig 199,-

 

Nå skal jeg se videre på LOL. Den filmen med Miley Cyrus vet dere.. Jeg så halve filmen før jeg dro på jobb imorges, og kan ikke si jeg er så veldig imponert hittil... Får se hvordan den fortsetter! Snakkes senere ♥


Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 01:07

Jeg klarte ikke å la være... Var så utrolig fornøyd med neglelakkene jeg kjøpte fra Isadora for noen dager siden at jeg bare måtte ha enda en farge  - og flere blir det nok etterhvert. Tror seriøst jeg er blitt avhengig av neglelakk, og da mener jeg skikkelig avhengig. Sitter å lakker neglene hele tiden, lakker, tar det bort, lakker, tar det bort og lakker igjen. Utrolig unødvendig, men har fått et behov for å lakke de hele tiden, haha. Er faktisk så ille at Stig gjemte alle neglelakkene mine... men heldigvis fant jeg dem igjen! Tror ikke han ble så fornøyd i og med at det stinker neglelakk i hele huset nesten. Nei, nå skal jeg la den fargen jeg har på, være på.
 Testet ut en slik magnetisk neglelakk, skal vise bilder senere! Ble utrolig kult. Isadora neglelakken er i fargen "713 South beach". 

Også ble det litt nytt undertøy, og en hårkur fra Vita. Skal teste den ut imorgen! 


Skrevet: 13.07.2012 Klokken: 21:34

Jeg blir like overrasket hver gang over hvor raskt leveringstid Coverbrands har. Det er faktisk helt utrolig! Denne gangen tok pakken min bare 1 dag før den var her. Bestilte det på onsdagskveldden, igår ble den sendt, og idag lå den i postkassen! I tillegg er jeg alltid storfornøyd med produktene derfra, og tror ikke denne gangen blir noe unntak. Bestilte to concealere fra thebalm, en for å skjule kviser og en for å skjule mørke ringer. Gleder meg til å teste ut disse! Om jeg er fornøyd med de så skal dere ikke se bortifra at det kommer en produktanmeldelse etterhvert.timeBalm concealer finner du HER.  /  Liquid timeBalm spot concealer finner du HER. Er forresten 30% rabatt på spot concealeren nå!

Er du ute etter en nettside som selger sminke, og andre skjønnhetprodukter så anbefaler jeg Coverbrands. Vet jeg har sagt det mange ganger før, men denne nettsiden er absolutt min favorittnettbutikk ♥ LOVEIT.


Skrevet: 11.07.2012 Klokken: 18:52

Måtte bare stikke en snar tur innom Vita når jeg var ferdig på jobb. Skulle egentlig bare ha en top coat, men så måtte jeg bare ha den i rosa også, synes den var så fin. Har faktisk ingen neglelakker fra Isadora, så skader vel ikke å teste ut! Kostet 89 kr pr stk. om jeg ikke husker helt feil. 
 Hva synes du om neglelakkene fra Isadora?


Skrevet: 10.07.2012 Klokken: 17:39

Vel, er en stund siden jeg mottok denne kjolen da, men hadde nesten glemt den helt bort. Jeg likte den ikke i det hele tatt, på meg vel og merke, men selve kjolen var jo veldig søt og fin (bortsett fra ermene). Det jeg forelsket meg i var selvfølgelig fargen! Som jeg har nevnt tidligere har jeg et lite problem med at jeg kjøper ting som ser søte ut pga. fargen, uten å helt å tenke over det. Jeg burde jo skjønt at denne kjolen kom til å se ut som en søppelsekk på meg i og med at jeg er så lav. Menmen, fin pynt i garderoben! Hva synes du?


Skrevet: 07.07.2012 Klokken: 02:10

Jeg kjøpte dette fine skiltet på onsdag når jeg og Stig var på Finnsnes. Vi var innom en søt altmuligbutikk som het "den lille gavebutikken" tror jeg. Stine jobbet der så vi var bare innom for å hilse på, men så så jeg dette skilte og da måtte jeg bare ha det! Jeg har alltid likt dette ordtaket/quotes'en kjempegodt..
 
Også elsker jeg slike skilt, som ser litt gammeldagse ut med fine tekster. På denne butikken hadde de utrolig mange fine skilt! Skulle absolutt ha kjøpt flere om jeg hadde hadd råd! Hva synes du?


Skrevet: 01.07.2012 Klokken: 23:56

Holdt på å glemme å poste dette idag, men her kommer bilder av tingene jeg kjøpte på Nelly. Likte stortsett alt, bortsett fra buksa jeg kjøpte. Gadd ikke å ta bilder av den i og med at det bare var en helt vanlig skinny jeans. Husker ikke hva alt kostet, men alt ble kjøpt på Nelly salget.
 


Løpejakke fra Nike. ELSKER denne! Brukte den igår på fjellturen, og den var så utrolig deilig å ha på seg.


T-skjorte fra The north face. Likte denne veldig godt også, passet perfekt, og hadde en kjempefin farge. (Er mørklilla i virkeligheten)
Genser fra Jeane Blush med studs på skuldrene. 

Hvit og gult skjerf fra Vila. Utrulig fint og sommerlig! 

Gullfarget smykke fra ..Nelly trend trooor jeg. 

Highwaisted shorts fra Jeane Blush.


OG SÅ SKOENE ....Heels med studs på hælen. Merket Nelly trend. Disse var litt for store for meg, litt synd siden jeg synes de var veldig stilige! Likte disse uutrolig godt også! Fineeeee.
Disse er jeg litt usikker på.. Elsket fargen da. På bildet ser de blå ut, men i virkeligheten var de mer blågrønn. Passet perfekt, men vet ikke helt om jeg likte den store sløyfa... 

 

Hva synes dere? 


Skrevet: 30.06.2012 Klokken: 15:19

Fikk pakken min fra Nelly idag! Eller egentlig igår, men var å hentet den idag.. Jeg er sååå fornøyd! Likte absolutt alt, bortsett fra buksa. Den var ikke noe fin på meg, litt usikker på de ene skoene, de var utrolig fine, men ble litt for stor for meg kanskje. Men tror ikke jeg blir å returnere noe. Jeg viser dere innholdet senere ♥
 

Ser ut som jeg har brukt maasse penger på dette, men det har jeg faktisk ikke! Alt er kjøpt på salg :}
Har du lyst til å se hva pakken inneholdt? 


Skrevet: 27.06.2012 Klokken: 18:55

Hej! Idag har jeg tilbringt hele dagen i byen sammen med søster (link). Skulle egentlig ikke kjøpe noe som helst i og med at jeg prøver å spare opp til en bil, men de hadde så mye fint på Veromoda, så jeg klarte ikke å la være. Fant tre kjempefine plagg som fikk lov å bli med meg hjem! Var også innom Europris for å se om jeg fant noen billige oppbevaringsesker for å ha i garderoben min, og det fant jeg faktisk! 


Var 50% på alle sunsilk produktene så da måtte jeg bare slå til! Og den sminkekosten var det bare 1 igjen av, og den måtte jeg bare ha også, haha! Har den bodybrushen fra før av, og er veldig fornøyd med den, så tror jeg kommer til å elske denne også! kostet 125 kr på Cubus :)

Søøøøt kjole med blonder øverst, fra Vero Moda. Kostet 260 kr tror jeg!

 Fargen ble litt rar på bildet, men den er ihvertfall Burgunder/Lilla. 160 kr (tror jeg) fra Vero Moda!


Gjennomsiktig skjorte med detaljer på kragen fra Vero Moda. 200 kr :)


Og to oppbevaringsbokser i tre fra Europris. Likte disse veldig godt selvom kvaliteten ikke er den beste, men de passet veldig godt inn i garderoben min! 160 kr pr. stk.

 

 

Hva synes du? ♥


Skrevet: 15.06.2012 Klokken: 18:35

Nå som jeg snart er ferdig med mitt walk in closet, så frister det å kjøpe nye klær hver gang jeg er på senteret (noe som er ofte siden jeg jobber der, høhø). På tirsdag klarte jeg ikke å la være og i tillegg var det 30% på alle klær på Cubus så da måtte jeg bare! Jeg endte opp med denne stilige og enkle overdelen med studs på kragen. Liker den utrolig godt, å gleder meg til å bruke den! Siden det var 30% fikk jeg den for bare 174 kr!! Det ble på en måte en en av bursdagsgavene fra mormor, i og med at jeg kjøpte den for pengene jeg fikk fra henne. Resten av pengene gikk til innredning av garderoben (som jeg mest sannsynlig blir ferdig med imorgen!)
 

Likte du den? :-)


Skrevet: 23.05.2012 Klokken: 22:58

Ble gående på senteret i en time igår før jeg begynte på jobb, og selvfølgelig måtte jeg gå innom skobutikken. Har egentlig ikke penger til å gå å kjøpe meg flere sko, men når jeg så disse så måtte jeg bare ha de. Synes de var så fine også elsker jeg slike gladiatorinspirerte sandaler. Fargen var jo også veldig fin. Bruuun ♥

 


Det var egentlig sykt fint vær idag, til å være i Nord-Norge. Men selvfølgelig var jeg på jobb nesten hele dagen så fikk ikke med meg så mye av det fine været. Tok meg en liten tur ut når jeg kom hjem i fem tiden, og det var skikkelig herlig! Litt kald vind, men det var rundt 23-24 grader i sola så skal ikke klage akkurat ♥ Nå skal jeg se dagens episode av Paradise, så snakkes vi senere! Baaaay

 

Hva synes du om skoene?


Skrevet: 28.04.2012 Klokken: 00:19

Kjøpte denne herlige genseren for noen dager siden, og har brukt den hver kveld siden da. Er så deilig å bare slenge på seg denne når jeg kommer hjem fra jobb. Den er så utrolig myk, og ikke minst varm! Også må jeg si at jeg liker den søte rosafargen veldig godt, men det jeg liker aller best er det fine stoffet som er inni hetta og lommene. ♥
Ser den ikke herlig ut?


Skrevet: 25.04.2012 Klokken: 22:04

Disse skoene var en av de to tingene som befant seg i Nelly-pakken min som jeg fikk på mandagen. De er egentlig mørkbrun, men har endret kontrasten litt på bildene. Uansett - jeg elsker disse skoene. Ønsker meg egentlig JC-sko, men siden jeg ikke har råd til det ennå, så må jeg bare klare meg med noen som ligner en smule på de. Haha. Men fargen liker jeg kjempegodt, og de er behagelige å gå i, selvom jeg ikke er så vant til å gå i så høye sko. Får øve meg litt, hehe... 

 Hva synes du?


Skrevet: 16.04.2012 Klokken: 22:26

Hei folkeenz! Har nesten gitt opp å skrive på denne dataen ettersom at den er helt fucked up, så er derfor det har vært veldig lite blogging. Klarer ikke helt å komme igang med studie heller, siden det er så slitsomt å sitte med skjermtastaturet hele tiden. Men imorgen får jeg endelig tid til å dra innom expert, så håper at det ordner seg snart! Men jaa, tenkte å vise dere de to nye neglelakkene jeg var å kjøpte idag. Elsker fargene ♥ 

 


Mint candy apple // To buy or not to buy

 

Begge er fra merket Essie. Kjøpte de på Vita for 129,- pr. stk.


Skrevet: 06.04.2012 Klokken: 12:38

Her er bilde av smoothie makeren som jeg kjøpte på tirsdag. Jeg kjøpte den på OBS, og betalte bare 399,- for den. Var satt ned 100 kr. Sier seg selv at den ikke er verdens beste i og med at den var så billig, men vi har allerede brukt den en del og den fungerer faktisk ganske så bra. Jeg var ute etter en blender som kunne knuse isbiter bra, og det gjør denne. Så om du er ute etter en billig blender som du kan lage smoothie og milkshake med så anbefaler jeg denne. Vi skal etterhvert kjøpe en litt bedre, men denne er bra nok foreløbig :]
 Jeg lagde en "kiwi slush" igår, som faktisk ble ganske god! Stig synes den smakte dritt da, men jeg likte den, haha. Prøvde bare ut noe nytt, så lagde min egen lille oppskrift! Skal vise dere bilder senere. 


Skrevet: 05.04.2012 Klokken: 14:52

Jeg var jo i byen på mandag med lillesøsteren min (link) og da ble det litt shopping, men ikke så mye til meg selv akkurat. Kjøpte for det meste ting til huset, som en smoothiemaskin, kjøkkenredskaper og håndduker. Men fant også en veldig søt shorts på h&m som jeg bare måtte ha, og en veldig fin neglelakk. Jeg elsker jo grønn og blonder! 
 

Husker ikke prisen på neglelakken, men det ligger vel på 40kr ca? Shortsen kostet 129! (fra barneavdelingen, heehe) Hva synes du?


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 03:27

Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv - da er det nesten litt ille! Men idag slo jeg på stortromma å kjøpte meg 9 par med sokker! Hahaha... Jeg har det problemet at alle sokkene mine ALLTID forsvinner, og det er så sykt irriterende. Lurer på om det er Stig som kaster de eller gjemmer de bort eller noe, for jeg finner aldri mine, mens hans ligger strødd OVERalt. 

 Okei..nå kom jeg på at jeg kjøpte faktisk noe til meg selv på tirsdagen - nemlig superundertøy. Men det tells ikke, sier vi. :]


Skrevet: 22.03.2012 Klokken: 15:37

Jeg har aldri vært noe stor fan av L´oreal, nivea osv. Men jeg trengte en ny ansiktskrem, og siden apoteket visstnok skal slutte å selge den kremmen jeg har brukt i flere år nå, så var jeg nødt til å finne meg en ny en. Så nå skal jeg teste ut denne dagkremmen som jeg kjøpte på Vita. Hun som jobbet der anbefalte den, og mente den var veldig bra, så da håper jeg det stemmer! Lukter ganske så godt ihvertfall, og det er jo et stort plus. Og den føles ikke oljete å ekkel på huden. Skal skrive en produktanmeldelse når jeg har brukt den en stund.
 Har du prøvd denne dagkremmen før?


Skrevet: 11.03.2012 Klokken: 02:49

Glemte å vise dere denne søte pengeboka som jeg kjøpte på Madeira. Liker den veeldig godt ♥
 


Hva synes dere?


Skrevet: 10.03.2012 Klokken: 20:09


Foundation fra Smashbox kan kjøpes HER / Øyenbrynsblyant fra billion dollor brows kan kjøpes HER


Er forresten 20% rabatt på smashbox foundation nå. Er første gang jeg har kjøpt den, så gleder meg til å teste den ut. Har lest mye bra om den, så håper den er som jeg forventer, hihi. Øyenbrynsblyanten har jeg kjøpt for fjerde eller femte gangen, ELSKER DEN. Den beste etter min mening.


Skrevet: 08.03.2012 Klokken: 19:13


/ Zara


/ Zara


/ Random butikk. Elsker denne, den er sååå fin på!! Skikkelig søt og romantisk overdel.


/ Husker ikke hva butikken het. Disse er skikkelig push-ups. Kjennes ut som jeg har flere par sokker nedi bh'en når jeg bruker de. Haha!


/ Husker ikke. Random butikk i en eller annen gate.


/ Pull And Bear. 


/ Husker ikke hvor jeg kjøpte disse heller. Eller den svarte i midten er ifra en butikk som heter Mezka eller noe slikt.


/ Veskebutikk jeg ikke husker navnet på. 


/ Tally Weijl

 

Jeg er storfornøyd med innkjøpene. Svidde av litt mer penger enn jeg hadde planlagt, men er jo ikke så ofte man reiser bort så måtte bare ta sjansen til å shoppe litt ekstra når jeg først var på ferie! Hva synes du om innkjøpene?


Skrevet: 05.03.2012 Klokken: 22:53


Claire's   /   Pull And Bear   /   Random
 


/ Claire's


/ Claire's/ Claire's

/ Random/ Random


/ Claire's

 

Del 2 kommer imorgen!

Hva synes du? Noe du likte? ;]


Skrevet: 29.02.2012 Klokken: 20:04

" We make sexy totally sexy"Her er en av genserene jeg kjøpte på Madeira. Viste den til Stig idag og han bare "ehhh, ka e det der?". Hahah, han likte den tydligvis ikke så godt, han synes det var rart at den var så kort og leopardmønstret. Men jeg synes den er supersexy, og jeg gleder meg til å bruke den til sommeren til en sommerbrun mage! Blir litt for kalt nå på vinteren, men kan jo bruke den som kosegenser, siden stoffet er så utrolig mykt og godt! Betalte omtrent 22 euro for den, og merket er Tally Weilj. :} Me gusta! 

 

Hva synes du?


Skrevet: 05.02.2012 Klokken: 17:03

Elsker denne genseren fra Veromoda. Er vel egentlig ikke så  ny, men har ikke visst den til dere før nå og heller ikke brukt den så mye enda så da blir den på en måte det, hehe. Synes den er skikkelig deilig å ha på seg, også digger jeg den kongeblåe fargen! Er så fint til svart tilbehør, og svarte jeans :] Og toppe det hele med en blå veske/clutch og sko ♥
 


Superbillig også, kostet bare 160 eller noe sånt ♥


Skrevet: 03.02.2012 Klokken: 20:19

Denne måneden har tantebarnet mitt bursdag,og hun skal ha glitter/glamour som tema, hiih, hun er skikkelig prinsesse. Siden søsteren min ikke fant en fin kjole i Narvik så ba hun meg om å kjøpe en i Harstad. Fant denne søte prinsessekjolen på Lindex. 
 Søt, ikke sant?


Skrevet: 22.01.2012 Klokken: 13:11

Fikk kjøpt inn litt nytt til huset på fredagen mens jeg ventet på at kjære skulle bli ferdig på jobb. Fant disse søte skålene på kremmerhuset til bare 19,- pr stk. Billigbillig! Må dra innom å kjøpe et par til tror jeg! Også nye grytekluter og kjøkkenhåndkle fra Nille, synes de var ganske stilige ♥ 
 
Husker ikke prisen...


Kom hjem fra Tromsø litt over tolv igår, og da gikk vi å la oss nesten med engang. Vi var å besøkte faren til Stig, og skulle samtidig hente hunden hans som vi skal passe i noen dager. Utrolig søøøt, kommer sikkert bilder senere! Var kjempekoselig å være der, fikk servert nydelig kalkun og is til dessert, klarte nesten ikke å stoppe å spise for det var så godt, hihi. Som stig sa "æ har aldri sett dæ spise så mye Merete" :] Idag skal vi bort i huset igjen tror jeg, forhåpentligvis flytte inn noen ting. Blir bra!


Har dere hatt en fin helg?


Skrevet: 19.01.2012 Klokken: 22:32

Fikk pakken min fra Coverbrands idag, måtte bestille inn litt ny sminke siden det begynner å bli tomt, hihi. Også bestilte jeg en ny ting som jeg gleder meg til å teste ut. Litt dyrt, men absolutt verdt det ♥ Uansett så varer produktene kjempelenge, noe som er et stort pluss. Det jeg bestilte er en Foundation fra BareMinerals, Concealer fra Glominerals, Color corrector for å redusere rødhet fra Everyday minerals og Color corrector for å skjule mørke ringer under øynene fra Everyday minerals. 
 


Alt er som sagt fra Coverbrands.no, min absolutte favorittnettbutikk når det gjelder sminke ♥


Skrevet: 14.01.2012 Klokken: 15:03

Fant disse søøøøte sokkene i byen igår, måtte bare kjøpe dem, mest på grunn av sløyfa, tehe ♥ Har noen flere innkjøp å vise dere, de kommer senere ikveld om jeg får tid. Har egentlig planene full idag, men kom nettop hjem fra byen så måtte sette meg ned i sofaen å slappa av litt. er så trøtt! Som jeg har nevnt tidligere så skal jeg og kjæresten min flytte sammen, så nå holder vi å pakke og styre. Skal bli så godt når vi endelig er flytta inn, gleder meg! Life is good ♥
 


søte, eller hva?


Skrevet: 10.01.2012 Klokken: 19:49

Fikk en pakke i posten igår som jeg har ventet lenge på. Her kommer en liten sneak peek;
 

Blir nok å laste opp bedre bilder senere, eller kanskje det kommer et outfit.
Hva tror du det er? 


Skrevet: 28.12.2011 Klokken: 20:41

Idag dro jeg og Johanne til Finnsnes for å shoppe litt! Mest av alt kjørte jeg dit for å kjøpe en Big bite, har hatt så lyst på det i flere uker. Hahhaa. Tenk å kjøre to timer bare for en baguett? Men det var absolutt verdt det! Fikk også kjøpt meg noe småtteri, blant annet disse skoene. Var halv pris på dem, så fikk de for bare 249 kr! SUPERKUPP. Det eneste jeg ikke likte med skoene, er hælen. Det irriterte meg noe sykt at den gikk utenfor skoen, men er nok bare jeg som legger merke til det. Og alle dere som nettop leste det jeg skrev da, haha. Men bortsett fra det så likte jeg de veldig godt :]
 
Kjøpte også en ny bukse og genser, laster kanskje opp outfit imorgen så får dere se! Må vel legge meg snart siden jeg skal på jobb imorgen, egentlig begynner jeg klokken ti, men siden jeg må ta ferga til byen å må sitte på med mamma slik at jeg slipper å betale for min egen bil (haha) så må jeg stå opp klokken seks ?!? Må sitte i to timer i bilen å vente på at klokken skal bli ti.. Offh, kommer til å bli en lang dag. Men men. Vi blogges imorgen kveld :] 


Skrevet: 11.12.2011 Klokken: 23:59

Idag ble jeg ferdig med den 3. julegaven. Blir litt stressa når jeg tenker på at jeg må kjøpe alle gavene den siste uka før jul, kommer til å slite med å finne alt tror jeg! Eller neida, det går sikkert bra, må bare tenke positivt. Fikk ihvertfall kjøpt julegaven til svigerbroren min idag. Jeg jobber jo på en butikk hvor vi selger herreskjorter og slips, og siden jeg får 50% så bruker jeg den muligheten på å kjøpe noen julegaver derfra. Fant et veldig fint slipssett, som jeg tror kommer til å kle han veldig godt. Følger også med mansjettknapper, slipsnål og lommetørkle :]
 


Nå skal jeg pakke inn de tre gavene jeg har kjøpt. Woooooooooooooooooh, elsker foresten å pakke inn gaver! Det er så sykt kos! Nesten bedre enn å åpne gaver! men bare nesten. hihi. 

 

Er du ferdig med julehandelen?


Skrevet: 16.11.2011 Klokken: 23:45

Siden min pappa var i Bulgaria på farsdagen sin, så fikk jeg ikke gitt han gaven ifra meg. Men han skal få den på fredag når jeg drar hjem til øya. Hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg til han også, men siden jeg var i Narvik så fikk jeg ikke gjort det heller, hehe. Men her kommer ihvertfall bilder av gaven jeg skal gi han. 
 Dette er et slipssett som jeg kjøpte på butikken jeg jobber på. Det er en butikk som heter Ferdinand men's fashion, og selger kjempeflotte herreskjorter og slips. Jeg synes dette slipset minnet meg om pappa, han liker ruter, og slike ting, og fargen kommer til å passe perfekt til han. Slipsettet inneholder slips, mansjettknapper, slipsnål og tørkle. Håper han kommer til å like det 


Skrevet: 16.11.2011 Klokken: 14:53

Var innom apoteket en tur igår før jeg dro på jobb. Mamma jobber på apoteket, og jeg jobber på det samme senteret, ganske kjekt! Fant denne massasjeoljen som jeg bare måtte teste ut, i tillegg var det 50% på den. Skal teste den ut på stig ikveld siden han har hatt mye vondt i ryggen i det siste, så kanskje denne kan hjelpe litt! 
 

Forteller mer om den senere om jeg synes den er bra. 


Skrevet: 28.10.2011 Klokken: 00:25

Beklager for de dårlige bildene, men Stig har det så rotete hjemme hos seg så var umulig å finne en plass å ta bilder. Hihi, neida. Var egentlig pågrunn av at kamera har vært ute i bilen i to dager, så det var masse dugg på linsa osv. og siden jeg er så utålmodig så gadd jeg ikke å vente til det ble i orden igjen. Men dere ser jo skoene uansett så det har ikke så mye å si. 
 

Jeg og Stig var i byen for noen dager siden, hadde egentlig tenkt å kjøpe converse, men de hadde ikke den fargen jeg ville ha. Og siden jeg allerede hadde bestemt meg for å kjøpe nye sko, så måtte jeg bare å finne noen andre. Angret litt på at jeg kjøpte disse, for jeg har noen som ligner veldig på de. Men digga hvordan de så ut bake, var egentlig det som fikk meg til å kjøpe de. Også er de ganske god å varm i tillegg! 
 

Jeg kjøpte de på Økonomisko tror jeg, for 399 kr. (barnesko) HEHE. Har veldig småe føtter, så da blir det slik! :] 


Skrevet: 02.10.2011 Klokken: 12:00

Fikk endelig brukt gavekorte jeg fikk til bursdagen min av lillesøster. Vi fikk så god tid før ferga gikk, så vi dro innom senteret en tur. Fant denne søte skjorta, og den var utrolig deilig å ha på også! Veldig fin til mørkejeans f.eks :] Kostet 199,- fra Cubus.


Skrevet: 09.09.2011 Klokken: 13:09Jeg, som mange andre, elsker drømmefangere. Bestilte to stk. i overigår, og igår lå dem i postkassa! Snakk om rask levering, bare en dag. Bestilte de fra en eller annen nettbutikk, husker ikke helt hva den het. Synes de var kjempefine, litt større enn jeg trodde, men det gjør ingenting. Har tenkt å lage et smykke av den ene.

 

Hva synes du? Liker du drømmefangere?


Skrevet: 05.08.2011 Klokken: 15:37Hahahhaa, denne tingen fant jeg når jeg og Varvara var i Sverige for noen dager siden. Vi måtte bare kjøpe en hver, og satt med den i bilen hele turen hjem. Synes igrunn den var litt søt, selvom man får et gigantisk hode i den, haha. Hadde egentlig mer lyst på en leopard, men de hadde bare bjørn og ape igjen, så da gikk jeg selvsagt for bjørnen. Trodde apa var en gris først, så det sier jo litt. 10hi.

 

Søt, eller HVA?


Skrevet: 15.07.2011 Klokken: 20:21

 

Kjøpte denne neglelakken i Bulgaria, og jeg elsker den! Den er nesten helt blank i fargen, men neglene får en skikkelig fin glans, og jeg synes de ser mye bedre ut. Akkurat nå er neglene mine ganske stygg, men når de har vokst litt ut så skal jeg legge ut et ordentlig bilde å vise dere! 


Hva er din favoritt neglelakk farge for tiden?


Skrevet: 14.07.2011 Klokken: 17:27

'

 

 

Kjøpte denne søte sparegrisen når vi var i Tromsø. Kjøpt på Kremmerhuset ♥


Skrevet: 12.07.2011 Klokken: 00:39

 

 


1 → [B-young] 2 → [Cubus] 3 → [Lindex]

 

Dette innlegget har jeg holdt på å skrive helt siden fem idag. Internetten er så sinnsykt treg her siden det er mobilt bredbånd. Og jeg må vente helt til fem på ettermiddagen før jeg kan bruke det. Dritt. Fikk heldigvis lastet opp disse tre bildene på de 7 timene jeg har holdt på, nå er jeg drittlei. Håper internetten funker bedre imorgen, ellers så blir det nok en stund før jeg gidder å legge ut noe på bloggen. 

 

 

Håper dere har det fint, og koser dere i ferien. Blogges. ♥


Skrevet: 20.05.2011 Klokken: 22:59

Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe som helst igår når jeg var på senteret, men jeg endte opp med noen småting som jeg selv føler jeg har bruk for, haha! Den toppen er fra Lindex og den tok meg bare med meg uten å prøve den engang, rett og slett fordi jeg elsker den brunfargen. Sokker og undertøy har man alltid bruk for. Jeans'en måtte jeg bare ha fordi den var så utrolig god å ha på, og det er faktisk første gang på lenge at den buksa jeg prøver først, passer perfekt, det gjorde nemlig denne. Jeg tok det som et tegn. Haha. 

Nå må jeg virkelig begynne å spare litt penger til sommerferien, har jo så mange planer. Men er det noe jeg ikke kan så er det å spare penger. Hvorfor skal det være så vanskelig ?!


Skrevet: 18.05.2011 Klokken: 23:04

 

Kjøpte denne herlige bikinien på lørdag. Denne kommer til å se så lekker ut på en solbrun hud, herregud gleder meg så til å reise til syden at jeg holder på å eksplodere! Nå er det bare 19 dager igjen, gleder meg så til å sitte sammen med verdensbeste på en solseng i Bulgaria i ført denne bikinien. Gult er kult! 


Skrevet: 16.05.2011 Klokken: 15:34
Jeg elsker faktisk disse skoene. Eller jeg elsker å se på de, haha. De er ikke noe særlig god å gå i, og jeg er litt bekymret for at jeg kommer til å knekke den tynne hælen om jeg skal ha de på meg på byen. Men jeg liker fargen, og synes at røde sko generelt er utrolig stilige..om man bruker de rett selvfølgelig. Det kommer veldig annpå hva du kombinerer dem med. De kommer kanskje ikke til å bli så mye brukt, men de kommer til å se veldig fin ut på hylla ihvertfall! hihi.Image and video hosting by TinyPic Hva synes du?


Skrevet: 14.05.2011 Klokken: 23:14

 

  Love them.


Skrevet: 02.05.2011 Klokken: 22:43

 

Haha, måtte sensurere trynet på øverste bildet, er nesten nettop stått opp skjønner dere. Skulle ta en liten powernap, men den ble litt lengre enn jeg hadde tenkt. Dette er mitt nyeste innkjøp, en kjole fra Elise Ryan. Kommer bedre bilder av den senere ut i mai, skal nemlig ha den på meg i bursdagen til mormor neste helg. Synes den er så søt, og så behagelig å ha på seg, perfekt sommerkjole! Den kunne vært hakket mindre da, har den i xs, og den ble faktisk litt for stor, men den funker! Likte den veldig godt []

 

Image and video hosting by TinyPic Hva synes du om kjolen? 


Skrevet: 02.05.2011 Klokken: 10:36
Dette er noe jeg vanligvis aldri ville ha kjøpt eller gått i, men jeg kjøpte den likevel, og jo mer jeg har den på meg jo mer glad blir jeg i den, haha! På grunn av at den er litt spesiell i seg selv så trenger man ikke så mye mer enn et par jeans og en topp under! Synes ikke det passer å bruke masse smykker til for da kan det fort bli too much. Ganske simpel blazer, men hvis du kombinerer den med riktige plagg så blir det utrolig kult synes jeg!


Skrevet: 01.05.2011 Klokken: 12:19

 

 

I'M IN LOVE 


Skrevet: 28.04.2011 Klokken: 16:04

 

Image and video hosting by TinyPic Hva synes du?


Skrevet: 21.04.2011 Klokken: 10:40SNART ER DISSE MINE 


 

(Hvis du handler for over 500kr så kan du bruke denne koden, og få 100 kr i rabatt på nelly.com)


Skrevet: 15.04.2011 Klokken: 16:51

 

Det er så lenge siden jeg har vært på senteret så idag tok jeg meg en liten tur, skulle uansett hente mamma på jobb. Dro på apoteket å kjøpte hårfarge, solkrem og after sun gel cream. Mamma jobber på apoteket, så jeg får litt rabatt av og til. Jeg er så gira på sydenturen nå at jeg allerede har begynt å handle inn ting. Fant et par fine sandaler på skobutikken, men skal vente litt med å kjøpe de. 

 

 

Flere som er gira på sommer?

Og foresten, hva skal dere i påsken? 


Skrevet: 31.03.2011 Klokken: 13:15

 Denne fikk jeg i posten for en uke siden, og jeg elsker den. Synes den er så søt, gleder meg til å bruke den i sommer til sommerbrun hud ♥ Hva synes du?


Skrevet: 26.03.2011 Klokken: 12:13


// Canon Eos 550D + 18-55mm

 

Jeg er SÅ utrolig dårlig på overskrifter, meeen - det enkle er ofte det beste, ikke sant? Idag går jeg rundt i min nye sommershorts bare for å få litt sommerfølelse, men det hjelper ikke så veldig når jeg ser ut av vinduet og det snør og snør. Nå synes jeg det er nok snø ute!

 

Skal legge ut bilder av shortsen på mandag når jeg er tilbake i Harstad. Idag skal jeg og Johanne ut å leke litt i snøen (hihi) og senere ikveld blir det bare kos og film sikkert! Det er så deiiiiiiiiiilig å være hjemme ♥

 

ØNSKER DERE ALLE EN KJEMPEFIN LØRDAG.


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 22:02

 Når jeg bestilte denne så trodde jeg faktisk det var en kortholder, haha dumme meg, men det så slik ut på bildet. Det viste seg da å være en pengebok/clutch, noe som egentlig ikke gjør så mye. Jeg likte den veldig godt, og det er god plass til kortene mine, og penger og slikt. Den kostet ca 60 kr og er fra newlook. Synes den var søt jeg, kommer nok til å bli brukt en del framover, selvom jeg egentlig hater å bruke pengebok, hihi ♥


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 15:38

 

// Smashbox Photo Finish Foundation Primer Adjust

 

Gleder meg til å teste ut denne, det er en fargekorrigerende primer som skal glatte ut huden, gjøre den jevn og fin, og minimere røde toner i huden opp til 80%. Jeg er egentlig ikke så plaget med 'rød hud', men i det siste har jeg fått litt ujevn farge i ansiktet og noen ganger kan den bli rød enkelte steder, så jeg håper denne hjelper mot det!

Kan kjøpes HER.

 

 


// Glo Minerals Camouflage Concealer

 

Min forrige ble nettop tom, har hatt den siden august så den har vart veldig lenge, og jeg er helt avhengig av den. Verdens beste concealer synes jeg, dekker veldig godt, og tørker ut kvisene og ja, den er rett og slett superbra så jeg måtte bare kjøpe en ny.

Kan kjøpes HER.

 

 

Og til slutt må jeg bare si at jeg elsker coverbrands, de har utrolig mye bra sminke, her finner du det meste. Også er leveringstiden utrolig rask, jeg fikk pakken på bare 2 dager! Loooveit♥


Skrevet: 15.03.2011 Klokken: 16:56

 

 

Yeees, nå kan treningen begynne. Gleder meg!


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 13:18Gleder meg!!

 

Btw, er ikke disse fargene jeg har bestilt, bare så dere vet det. Var bare for å vise dere hvilke produkter!


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 10:54

Fikk noen spørsmål om å vise hva jeg fikk i posten for en uke siden eller noe, og det var da et par linser og selvbruningen. Viser dere først linsene så kommer det et eget innlegg om selvbruningen senere!

 


Her har jeg ene sirkellinsa på, bare for å vise dere forskjell. Sirkellinser skal forstørre øynene dine, som dere ser på dette bildet så ser det venstre øyet større ut. Dette bildet ble egentlig litt dårlig siden jeg har brukt blitz noe som gjør at den naturlige fargen min viser enda bedre. Neste gang skal jeg kjøpe brune sirkellinser siden de passer bedre til min naturlige øyenfarge.

 

Men uten blitz i naturlig lys så ser det litt mer naturlig ut:

 

 


Haha..

 

Men uansett, likte de veldig godt, man får litt "doll eyes" noe jeg synes er veldig søtt. Men jeg syns også jeg så litt skummel ut i de, haha. Det som er med sirkellinser er at de ikke dekker den naturlige fargen din, de fleste passer til mørke øyne, men om du har lyse øyne så burde du velge noen linser i den samme fargen som du har. Men som sagt det er ikke meningen at de skal dekke øyenfargen din, bare få øynene til å se større ut!

 

Jeg bestilte disse fra www.fargedelinser.no. Har bestilt der en gang før å da tok det bare noen dager før jeg fikk dem, men denne gangen tok det nesten to uker + at jeg måtte betale toll ?! De sendte linsene fra Sverige, men jeg trodde fargedelinser var en norsk side i og med at jeg ikke måtte betale noe toll første gang jeg bestilte, og da kostet det enda mer enn det gjorde nå. Merkeeeeelig. Men ble ihvertfall fornøyd med linsene :-)

 

Har du prøvd sirkellinser før?


Skrevet: 13.03.2011 Klokken: 00:11

 

 

 

Ny vårjakke fra Bikbok. Har sett på denne en stund, så når jeg fant denne når jeg og Johanne var i byen på onsdag så ble jeg kjempeeeglad. De hadde bare en igjen i den fargen, og i strl M så det var jo meant to be! Syns jakka var litt kort i armene så måtte ha en litt større strl, men det gjør ingenting for jeg liker at den er litt 'posete'. Hihi, elsker den, så nå gleder jeg meg til det blir vår slik at jeg kan ta den i bruk for fullt! ♥

 

Hva synes du?


Skrevet: 01.03.2011 Klokken: 00:13

Runway Pink // Natural Nymph // Nicely Nude


Jeg har faktisk aldri brukt å bruke leppestift før, rett og slett fordi jeg ikke liker leppene mine noe særlig, synes de er for små, og føler de blir mindre når jeg har noe på de. Egentlig ganske synd siden det finnes så mange fine farger og nyanser. Men denne mnd har jeg bestemt meg for å teste ut disse tre leppestiftene fra e.l.f. Synes fargene var så lyse og fine, noe som er bra i og med at lyse farger skal få ting til å se større ut. Så kanskje disse blir å passe meg, hope sooo, gleder meg til å få de ihvertfall!

 

 

Bruker du ofte leppestift?
Har du en favoritt kanskje? :-)


Skrevet: 16.02.2011 Klokken: 00:14


Er det noe jeg synes er utrolig vanskelig så er det å finne jeans som passer perfekt. Men idag fant jeg faktisk noen veldig fort, og det var tilogmed 100 kr rabatt på alle buksene på bikbok!  Jeg fikk bare tid til å prøve denne, og egentlig så er jeg veldig fornøyd med den. Den sitter utrolig bra føler jeg selv, og den er skikkelig behagelig! Fargen er ikke akkurat slik som på bildene, de er litt mørkere.

 

Det aller beste er at de kostet bare 199 kr ♥


Skrevet: 15.02.2011 Klokken: 15:15
Jeg vet ikke helt hva, men det er noe med disse skoene jeg liker! Har aldri likt hæler som er så tjukk, men jo mer jeg ser på disse jo finere syns jeg de er. Synes den grønnfargen er utrolig fin, tror jeg må bestille de bare for å se hvordan de ser ut på, hadde jo vært perfekt å bruke til sommeren, til et par shorts og en grønn topp!  Hva synes du?


Skrevet: 10.02.2011 Klokken: 13:25
Hva synes du?


Skrevet: 08.02.2011 Klokken: 22:16

// Kjøpte den for noen uker siden, men glemte å vise dere. Tror den kostet 199 eller 249 husker ikke helt.


Skrevet: 06.02.2011 Klokken: 19:17Jeg elsker fjær øredobber, aner ikke hvorfor, men hver gang jeg ser noen slike øredobber så må jeg bare ha de! Disse øredobbene er fra cubus og var på halvpris tror jeg!


Skrevet: 28.01.2011 Klokken: 16:00
// Kappahl


Konkurransen pågår enda, er bare to? som har meldt seg på, så om du vil vinne et gavekort på 200 kr, TRYKK HER


Skrevet: 28.01.2011 Klokken: 01:30DIGGER DET! 

Jeg bruker egentlig aldri tunge øredobber fordi det ene hullet jeg hadde før revnet opp pga noen rev øredobben ut (ikke med vilje såklart, haha), men når jeg så disse så måtte jeg bare kjøpe dem, og de var jo på halv pris også, wih! Smykket likte jeg også veldig godt, det kommer nok til å bli mye brukt.

Har en del flere innkjøp å vise dere, så kanskje det kommer imorgen. Nå skal jeg legge meg, tidlig opp imorgen for å ha kjøretime, kanskje min alle siste? Har nemlig fått oppkjøring på TIRSDAG 1.FEBRUAR. Herregud, jeg gruer og gleder meg noe sinnsykt. 

Godnatt.


HUSK KONKURRANSEN MIN HER


Skrevet: 26.01.2011 Klokken: 13:25


Mineral Foundation (For light skin and golden undertones) -38,15 kr.
Eyebrow lifter and filler (Ivory/Light) - 38,15 kr.
Zit Zapper - 16,35 kr.
Mineral Booster (Large - Sheer) - 54,50 kr.

I ♥ ELF


VIL DU VINNE GAVEKORT PÅ 200KR? TRYKK HER


Skrevet: 19.01.2011 Klokken: 11:35

Jeg ELSKER denne highwaist shortsen og herregud som jeg gleder meg til det blir sommer og sol!! Den er fra Newlook og kostet ca. 280 kr! Jeg var litt bekymret for at den skulle være for stor eller for liten, men jeg kunne ikke blitt mer fornøyd, den passet p e r f e k t!

Belte fulgte ikke med, jeg skal kjøpe et nytt betelte som jeg skal bruke til denne shorts'en, et litt bredere :) Hva synes du?


Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 15:53


// H&M

Fikk pakken min fra H&M for en uke siden, glemte å vise dere hva den inneholdt, så kommer litt etter litt. Elsker disse tøyskoene, kommer til å bli mye brukt til våren, har allerede tatt dem i bruk, synes de er så sweet!


Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 11:08

// H&M


Skrevet: 14.01.2011 Klokken: 15:13

Idag kom kamerat mitt, er så sinnsykt fornøyd! Og creeds til nettbutikken siden leveringen bare var tre dager! Dette er bare et test bilde, i speilet ofc haha. Men jeg er utrolig fornøyd og bildekvaliteten er helt amazing, kanskje ikke så rart siden det er 18 megapiksler. Kommer til å legge ut mange bilder framover tror jeg : - )

Husk spørsmålsrunden HER Setter veldig pris på kommentarer! 

Hvilket kamera har du? ♥


Skrevet: 13.01.2011 Klokken: 13:51


// Lauren Conrad Style

Fikk denne i posten for to dager siden, har ikke fått tid til å begynne å lese enda. Men ikveld skal jeg begynne! Noen som har lest den før?

 

IMORGEN FÅR JEG SPEILREFLEKSEN MIN! HERREGUD JEG GLEEEEEEEEDER MEG.


Skrevet: 10.01.2011 Klokken: 20:51

Det er like før jeg sletter facebooken min altså, jeg HATER alle de annonsene som kommer opp ved siden av profilen. Jeg blir så fristet til å trykke innpå hvis jeg ser noen kjoler, sko, bukser osv. Og det ender som oftest opp med at jeg bare MÅ bestille noe! Sinnsykt irriterende spør du meg...

Men uansett, det dukket selvfølgelig opp en annonse om bukser fra illusion, så jeg måtte jo bare trykke på den for buksa så jo så flott ut. Jeg kjøper egentlig aldri bukser på nettet, og jeg bestiller heller aldri fra illusion. Eller det vil si, jeg har gjort det en gang, og da kjøpte jeg faktisk en bukse. Ble så skuffet at jeg bestemte meg for å aldri bestille derfra igjen. Men nå skjønner dere, NÅ har jeg tenkt å gå i samme fella igjen, med vilje!


Carrie Jeans - 549,-


Nicole Jeans - 429,-

Dette skjer jo alltid når jeg skal bestille noe, jeg klarer alltid av en eller annen grunn å finne to favoritter, og klarer ikke å velge hvilken jeg skal ta. Egentlig har jeg mest lyst på den sorte, det var den jeg la merke til først og tenkte "woow, den var FIN" Men tror du ikke de var utsolgt i akkurat den strl jeg skulle ha? Joda.... Men den andre var også veldig fin, og den hadde de i min strl. Men anyways, hvilken syns du jeg burde kjøpe?


Skrevet: 10.01.2011 Klokken: 17:58

Jeg bare ELSKER tøysko! Kan ikke få nok av dem, nå har jeg et par turkise, svarte, hvite, blomstrete og nå disse røde. De egner seg jo mest til sommerbruk, men jeg har brukt mine turkise sko hele vinteren og jeg elsker dem fordi de er ikke glatt i det hele tatt! Litt kaldt blir det jo selvfølgelig, men alt funker når du har lester ♥ Tøysko er egentlig veldig god å gå i synes jeg, og de passer nesten til alt. Herregud jeg gleder meg til sommer nå! Har en supersexy highwaist shorts som jeg skal bruke til disse skoene! Liker du tøysko?

Disse er forresten ifra Newlook.


Skrevet: 06.01.2011 Klokken: 15:15

//Britney Spars Radiance
hits