Skrevet: 17.04.2015 Klokken: 00:41


~ BAMBI KJOLE ~


Igår sydde jeg denne søte bambi kjolen. Nå er jeg nesten helt fri for dette stoffet, noe som egentlig er veldig dumt for det er så søtt, og veldig godt stoff! Denne kjolen er til salgs i str. 110/116. Pris: 280,- + porto(35kr) ♥ 


Jeg har maaange flere barneklær å vise dere, så i helgen skal jeg sette meg ned å ta tiden til å skrive et par innlegg. Om du ønsker å se mer utav det jeg har sydd kan du alltids besøke facebook siden min, www.facebook.com/styletosmile, eller eplabutikken mi som er www.epla.no/shops/style2smile. 

 

Nå tror jeg at jeg skal ta kveld, tidlig opp imorgen for å gjøre noen ærend før jobb. 

Blogges imorgen ♥

 

 

 

 

 

 

 

 


Skrevet: 23.11.2014 Klokken: 17:52

 

En ny kjole som jeg har sydd ut av stoffrester. Denne sydde jeg vel og merke før kjolen jeg viste dere i forrige innlegg, men glemte helt av å legge ut bilder av den. Begge kjolene er omtrent helt like, bortsett fra at denne har lange armer - og er i en annen farge såklart! Jeg satt lenge å funderte på om jeg skulle ha ermer på den eller ikke, men endte da opp med det til slutt siden jeg sydde denne kjolen til meg selv, og prøvde å tenke hva som egnet seg best til det jeg skal bruke den til. Dette er altså blitt en kjole som jeg skal bruke til hverdag, når jeg er på jobb, og siden det noen ganger kan være veldig kaldt på jobben så passet det seg ikke med en kjole uten arm. 


Jeg hadde denne på meg på jobb på lørdagen, og fikk fine komplemanger. Jeg synes selv også at den ble veldig fin, spesielt når den er på en person! Fasongen liker jeg kjempegodt, og det er denne fasonger jeg har på de fleste kjolene jeg har sydd. Skulle jeg endret på en ting så er det at jeg skulle ønske jeg gjorde den litt lengre siden jeg egentlig hadde tenkt å bruke strømpebukser/tights til, men den ble litt for kort for det synes jeg. Men når man syr noe ut av stoffrester så må man nesten regne med at det ikke blir heelt som man vil, siden man bare har litt stoff å jobbe med. 


Når det er sagt så skal det sies at det er UTROLIG morsomt å sy klær ut av rester man har liggende. På den måten kan man virkelig være kreativ, å skape noe helt unikt! Jeg er allerede i gang med min 5 kjole av stoffrester. Det kommer bilder til uken! 

 

 

 

 

 

 


Skrevet: 21.11.2014 Klokken: 23:32


Her er en av de nyeste kjolene jeg har sydd. Må si meg ganske fornøyd med denne, spesielt siden jeg har sydd den ved å kun bruke stoffrester som jeg hadde liggende. Et tips til dere som syr er å alltid ta vare på stoffrestene, for det er så mye man kan lage ut av det! Jeg har kjøpt plastikkbokser som jeg oppbevarer alle stoffbitene mine i, også sorterer jeg dem etter størrelse. Det er en enkel måte å ha oversikt over hvilke stoffer man har, og man får utrolig mye inspirasjon og motivasjon når man har stoffene liggende slik at du kan se dem. Jeg har sydd flere kjoler av stoffrester som jeg kommer til å legge ut etterhvert. En annen ting når man bruker slike rester er at man får et plagg som er unikt og som det bare finnes 1 av! Jeg håper dere liker slike innlegg som dette her, for det kommer nok til å komme en del av de fremover! ♥


Skrevet: 17.11.2014 Klokken: 14:55

 

STRIPETE HETTEGENSER I MYKT OG BEHAGELIG STOFF. 

 


Denne genseren er så UTROLIG myk. Stoffet  er super behagelig, derfor tenkte jeg det var perfekt til å lage en genser. Sydde på en hette for å få en liten ekstra detalj. Ble veldig fornøyd med denne, så derfor har jeg bestemt meg for å sy denne på bestilling. Akkurat nå har jeg bare stoff i denne fargen, men kanskje det blir flere farger etterhvert. Genseren kan jeg sy i så og si alle størrelser, og prisen er 349 kr + frakt (35 kr). Om du er interessert kan du sende meg en mail på merete.aa@hotmail.com eller skrive til meg på facebooksiden min som er www.facebook.com/styletosmile. Der legger jeg ut bilder av klær jeg har sydd, og noen ganger selger jeg noen av klærne, slik som denne genseren! 

 

 

Nå skal jeg sette meg ned å lage ennå et julegavetips innlegg. Jeg er så klar for jul nå, haha. Har lyst å begynne å pynte her hjemme allerede nå, men skal klare å vente til 1.desember.. Er heldigvis bare 2 uker igjen, wohooo!!

 

 

 

 

 

 

 

 


Skrevet: 06.11.2014 Klokken: 21:23Jeg har nå nylig begynt å ta imot bestillinger, og solgt litt av klærne jeg har laget. Igår la jeg ut disse pysjbuksene på facebook siden min for å se om noen var interessert. Nesten med engang jeg hadde lagt de ut, fikk jeg solgt ALLE. Er så fornøyd ♥ Jeg solgte de utrolig billig da, 110 kr for en. Men det er fordi dette er prøvemodeller, og jeg hadde egentlig ikke planer om å selge de, men så tenkte jeg meg litt om, og fant ut at det er mye bedre at noen andre kan få glede av de i stede for at de bare blir liggende på syrommet mitt. Det er så morsomt å endelig være igang, det eneste jeg mangler nå er et navn til bedriften min - noe som ikke er lett i det hele tatt. 


I neste uke får jeg muligens nye stoffer. Åååå gleder meg!! ♥ Om du vil ta en titt på facebook siden min så finner du den HER.


Skrevet: 28.10.2014 Klokken: 16:53

 


En av de nyeste kjolene jeg har sydd. Ble veldig fornøyd med denne ♥ Hva synes du?


Skrevet: 27.10.2014 Klokken: 11:42

 

Cute summerdress ♥


Skrevet: 17.08.2014 Klokken: 12:14Begynner å bli ganske lenge siden jeg sydde denne genseren, men kom på nå at jeg hadde glemt å dele den med dere! Genseren er sydd i et lett og mykt bomullstoff. 

 


Skrevet: 04.05.2014 Klokken: 17:54Heihei! Idag tenkte jeg å vise dere en sommerkjole som jeg sydde for noen uker siden. Jeg liker så godt dette stoffet fra Girlcharlee, så tror jeg blir nødt til å bestille mer av det! Sommerlig, og lett stoff som passer perfekt til en kjole. Har også laget en croptop i dette stoffet som jeg kan vise dere senere. Kjolen er ganske enkel, med rund hals og rynker i livet. Jeg sydde også en kort genser som kan brukes over kjolen. Den ser dere på bildet under.. 
 

 Hva synes du? ♥


Skrevet: 01.05.2014 Klokken: 19:03

Hei! Tenk at det er 1.mai allerede, hvor blir tiden av? Mai er min favorittmåned, men at det skulle snø idag synes jeg ikke noe særlig om. Heldigvis forsvinner den like fort som den kommer! Siden det nå er mai, og snart sommer så har jeg lyst til å prøve å ta opp bloggingen igjen! Jeg har den siste tiden sydd veldig mye, både kjoler, topper, skjørt osv. Så idag tenkte jeg å vise dere den ene toppen jeg har sydd. Jeg lover at dette kommer til å bli den siste peplumtoppen på en god stund, hehe.. Jeg har nesten ikke tellingen på hvor mange slike jeg har sydd, og nå begynner jeg faktisk å bli litt lei av denne trenden. Denne peplumtoppen er sydd i et blondestoff og har glidelås i ryggen. En fin liten detalj ♥ 
  

 


Hva synes du?

Ha en fortsatt fin 1.mai, så blogges vi snart igjen :-)

 

 


Skrevet: 19.03.2014 Klokken: 22:44En god og behagelig genser, og samtidig litt søt! Selve genseren er sydd i Isoli, et joggebukse lignende stoff med en myk innside, på ermene og halsen har jeg brukt ribb i sterk rosa, og det søte hjertet med fuglene har jeg malt på med tekstilmaling og en sjablong. Må si meg ganske fornøyd, kommer nok til å sy flere slike fremover. Så lett, og ikke minst artig! ♥
 

 


Skrevet: 15.03.2014 Klokken: 13:31


Hei!
Da var det helg igjen og endelig får jeg tiden til å blogge litt igjen. Jeg har den siste uken sydd 3 overdeler, og nå tenke jeg å vise dere den første. Dette er en fanellskjorte, hvor jeg har sydd en hettevest fast til selve skjorta. Jeg tenkte at dette skulle bli et nokså lett prosjekt, men det tok litt lengre tid enn forventet. Ikke fordi jeg ikke fikk det til, men fordi jeg endret mening hele tiden underveis, og måtte derfor ta det opp igjen å sy det annerledes. Kragen og mansjettene var litt tricky å få til, men med litt øving så er alt mulig! Jeg ble iallefall veldig fornøyd med resulatet, og tror faktisk dette er noe jeg kommer til å bruke! Det eneste som mangler er en knapp helt nederst, men jeg får se om jeg gidder å fiske det senere eller ikke. 

 Stoffet er som sagt flanell, veldig mykt og godt. ♥
Hva synes dere? 


Skrevet: 24.02.2014 Klokken: 15:49Hei, og god mandag! Igår fikk jeg endelig ryddet inne på syrommet mitt, noe jeg egentlig skulle gjøre for 2 uker siden, men jeg kom meg aldri så langt da. Jeg er ganske flink til å utsette slike ting, hehe! Men igår fikk jeg altså gjort det, og det ble så fint og ryddig. Har også ryddet i stoffene som jeg har, og lagt de i kurver slik at de er mer synlig. Mens jeg ryddet fant jeg dette ullstoffet, og bestemte meg for å sy en kjole ut av det. Jeg sydde denne kjolen i gårkveld, og det gikk overraskende fort! Det er en kort kjole, kanskje litt mer tunika, men jeg tenkte å bruke den til leggings så jeg ville ikke at den skulle være så lang. Jeg ble så fornøyd! Stoffet jeg har brukt i livet og på ermkantene er reststoff som jeg har fått fra jobb, synes det passet godt til kjolen, og i tillegg er det stretch i (noe som ullstoffet ikke er) så derfor fungerer det litt som et strikk i livet samtidig. 


Nå får vi snart besøk av mamma og lillesøster! De hadde så lyst til å se stua, og den nye sofan vår, så det blir koselig! ♥

Hva synes dere om kjolen?


Skrevet: 21.02.2014 Klokken: 18:04


Denne toppen sydde jeg for noen dager siden. Jeg har brukt et svart og gullfarget stoff som jeg fikk i julegave av snille sjefen min på Christiane Wulff, der hvor jeg er i praksis som kjole og draktsyer. Jeg elsker det stoffet, synes det er så stilig, og i tillegg veldig bra kvalitet. Tror dette er 3. eller 4. peplumtoppen jeg har sydd, men jeg synes de er så artige å sy, og veldig lett! ♥

 

Jeg har tlenge tenkt på å legge ut et steg for steg innlegg på hvordan man syr en peplumtopp, eller kanskje lage en video? Men det må bli en dag jeg har bedre tid, og når det er lyst ute slik at jeg får tatt ordentlige bilder! 
 


Hva synes dere om toppen?


Skrevet: 17.01.2014 Klokken: 21:30


Nå er det en stund siden jeg ladge denne, men jeg har ikke fått tid til å ta biler av den før nå. I utgangspunktet skulle dette blir en kjole, men mønsteret jeg lagde var visst litt for kort, så da ble det en topp/tunika istedet! Hihi, men jeg ble veldig fornøyd med den likevel. Har endelig fått meg en skredderbyste også, denne herlige saken fikk jeg av min snille svigermor! Har ønsket meg en slik i flere år, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk denne, hehe. Det er så bra å ha når man skal sy klær til seg selv, eller til andre, den har mange innstillinger slik at man kan stille den etter sine egne mål og høyde. Utrolig smart! 


Skrevet: 27.12.2013 Klokken: 02:52


Denne flotte jenta på bildet over er min fine lillesøster. Jeg "stjelte" dette bildet fra bloggen hennes fordi jeg synes det var så fint, og fordi jeg ville vise dere kjolen hun har på seg. Denne kjolen sydde jeg nemlig til henne rett før jul. Stoffet var jeg så heldig å få av sjefen min, og jeg synes det er såååå fint. Glitrende, og perfekt til både jule-og nyttårskjole! Det ble en veldig enkel, tettsittende kjole med armer, akkurat det hun ønsket seg. Og heldigvis passet den perfekt, og hun likte den kjempegodt. ♥Hva synes dere om kjolen?


Skrevet: 05.10.2013 Klokken: 17:19

Hei! Nå tenkte jeg å vise dere det nyeste plagget jeg har sydd, nemlig en peplumtopp! Hadde noe stoff liggende som jeg var så heldig å få av moren til Stig, og stoffet var også stretchy så jeg slapp å sy inn en glidelås. Dette var egentlig utrolig enkelt syprosjekt, som jeg tror alle kan få til selvom man er nybegynner. Har tenkt på å lage et DIY innlegg å vise dere hvordan man kan sy en egen peplumtopp, så når jeg får tid skal jeg få ordnet det! 
 


Har ikke sydd ferdig kanten nederst ennå som dere kan se, men det vises egentlig ikke når jeg har den på meg, men skal likevel gjøre det når jeg får tid, siden det får plagget til å se mer "ferdig" ut :)


Hva synes du?

Noen som vil se et DIY- innlegg hvordan du kan lage din egen peplumtopp?


Skrevet: 29.09.2013 Klokken: 15:49

Hei, Cuties!


Siden det begynner å bli betraktelig mye kaldere ute, og snøen er vel rett rundt hjørnet, bestemte jeg meg for å lage en hettegenser til Kira. De eneste "klærne"  hun har er to dekkene, og det varmer ikke overalt, så dette var noe hun trengte ettersom at hun fryser veldig lett. Og de fleste som har hund vet vel hvor dyrt det er for  klær, dekken og slikt på dyrebutikken. Da e det mye billigere å lage noe selv! Jeg valgte å bruke et polar fleece stoff slik at hettegenseren skulle bli varm og god. Men siden jeg bare hadde en mørk farge, og synes genseren ble litt gutteaktig, så sydde jeg på blonder på hetta for å gjøre den mer jentete. Kira elsker genseren, og har brukt den nesten hver dag!


Hva synes dere?
Vil dere se en DIY hvordan man lager en slik genseren til hunden din?  


Skrevet: 28.09.2013 Klokken: 14:33

Hei, Cuties!


I overigår sydde jeg en kjole til meg selv. Har nettopp begynt med å sy igjen, og det er så morro! Har denne uken laget to kjoler, en bluse/overdel og en hettegenser til Kira som jeg skal vise dere senere. Det er så morsomt når man faktisk får det til, selvom jeg holdt på å kaste symaskina ut av vinduet et par ganger, haha. Stoffet kjøpte jeg på Jysk,så det er ikke av bra kvalitet i det hele tatt, men jeg synes fargen var så fin! Johanne er modell på bildene, se sååå flott hun er ♥
 


Hva synes du?


Skrevet: 01.06.2013 Klokken: 11:47

Hei! Nå tenkte jeg å vise dere shortsen jeg laget her om dagen. Hadde egentlig tenkt å gjøre dette til en DIY, med stegforsteg bilder slik at dere også kunne gjort det. Men det ble ikke slik likevel, så jeg får heller gjøre det neste gang! Dette var først en bukse, så la jeg den i klor slik at den ble bleket nederst, og etterpå brukte jeg en pinsett for å den "slitte" looken. Ble faktisk utrolig fornøyd med de, men siden buksa var for liten for meg så visste jeg at shortsen ikke ble å passe, derfor ga jeg den til Johanne ♥
 

Etter jeg hadde brukt pinsetten for å dra ut tråer, så hev jeg den i vaskemaskinen, og når den kom ut derfra var den blitt enda mer slitt! :DHva synes dere?


Skrevet: 01.04.2012 Klokken: 23:36

Aiiai, 1. april allerede! Tiden går utrolig fort, når jeg tenker over det. Har ikke fått blogget før nå siden blogg.no har vært klikk som dere sikkert har merket selv. Så da blir det et lite kveldsinnlegg istedet. Idag følte jeg meg litt i det kreative hjørnet, og bestemte meg for å redesigne en t-skjorte. 
  

T-Skjorta jeg brukte;

Image and video hosting by TinyPic


Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en til tank-top som jeg visste dere i dette innlegget her. Men fant ut at jeg ville prøve ut noe nytt, så slik ble det ferdige resultatet;
 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Den ble seende litt rar ut når den hang på kleshengeren, men ser mye bedre ut på, så kanskje jeg får tatt et bilde av det i morgen. Også så den veldig kort ut på bildet, men den er bare blitt en cm kortere ca, klippet bare av sømmen. Såå ja, som dere ser har jeg flettet stroppene, og for å skjule sømmen sydde jeg en knapp på i samme farge som teksten på t-skjorta. Knappene er ikke rett oppe med skuldrene, men litt lengre frem, ser bare slik ut pga måten den henger på. 

 

Hva synes du?


Skrevet: 09.03.2012 Klokken: 13:12

Igår fikk jeg lyst til å sy noe, men siden jeg ikke har stoff til å gjøre det enda, så fant jeg ut at jeg skulle redesigne ei bukse. Ikke noe nytt at man kan gjøre en bukse om til en shorts, men for å gjøre den litt mer annerledes tok jeg en sløyfe av en hårbøyle å sydde på shortsen. Synes den ble ganske så søt! Dette gjorde jeg på ca. 20 minutt så det skal ikke mye til for å gjøre noe gammelt - nytt!
 Jeg valgte å sy shortskanten slik som på bildet fordi jeg ville ha en litt "slitt" look også, men jeg tenkte i ettertid at det hadde kanskje blitt litt finere om jeg sydde kanten innover. Ettersom at jeg klippet litt skeivt så ble det ikke helt perfekt på baksiden, men det vises så vidt! 

 

Hva synes du? Bruker du å gjøre gamle bukser om til shorts?


Skrevet: 07.08.2011 Klokken: 13:59

Etter to strøk med maling så ser stolen slik ut. Er skikkelig fornøyd, er ikke så mye som skal til for å gjøre en stygg stol, fin :) Alt du trenger er litt maling! Skal male enda et strøk også må jeg få sydd en pute, så blir den perfekt. 

 
Hva synes du?


Skrevet: 06.08.2011 Klokken: 22:36


Våknet opp imorgest å det første jeg så var denne stolen. Har alltid synes den er ganske stygg, for å si det sånn, så jeg bestemte meg for å redesigne den! Dro til byen idag å kjøpte maling, og har malt første strøket allerede. Skal legge ut bilder av den når jeg er helt ferdig, skal også lage en stolpute. Ser for meg en lysgrønn med blomster på eller noe slikt. Synes det er så morsomt å lage noe nytt ut av noe gammelt!


Skrevet: 15.07.2011 Klokken: 18:37 

Har begynt å tegne litt igjen siden det er aboslutt ingenting å gjøre for tiden. Det jeg egentlig skulle ha gjort er vel å søke jobber, men internetten er så sinnsykt treg her at jeg mister lysten når jeg er nødt til å vente fem minutt på at en side skal lastes opp. Nå skal jeg gå å spise IS. Blogges ♥
hits