Skrevet: 17.06.2013 Klokken: 18:45


TooFaced Skin balancing Flexible Coverage Foundation Powder


Finnes i fargen:
Warm Vanilla - Light, Perfect Nude - Medium, Honey Beige - Medium tan og Warm Honey - Medium dark

Merke: Too faced

Karakter: 5

Kan kjøpes: HER

Pris: 345 kroner.


Jeg har brukt denne foundation siden påsken, så det blir vel rundt 3-4 måneder. Jeg har jo vært fast bruker av Bareminerals foundatioen i ca. 3 år nå, men selvom jeg fortsatt elsker bareminerals produktene så har jeg hørt og lest mye bra om Too Faced, og derfor ville jeg teste det ut. Som all annen sminke, kjøpte jeg også denne på Coverbrands.no, min absolutte favoritt nettbutikk når det kommer til sminke, og skjønnhetsprodukter generelt. Jeg må si jeg er veldig fornøyd med denne foundation, den dekker bra og fargen passer hudtonen min perfekt. Jeg hadde ganske høye forhåpninger til den, ettersom at den koster ganske mye, men jeg synes absolutt den var verdt pengene. Når jeg bruker denne så føles det ikke ut som jeg har noe sminke på meg i det hele tatt, den bare "smelter" inn i huden om dere skjønner. Jeg føler også at den gjør hudtonen min jevnere, og gjør porene mine mindre, noe jeg synes er veldig bra. I tillegg har den også SPF 15, og det er jo bare et stort pluss!


+ Jevner ut hudtonen, og har en god dekkevne. 

+ Fint utseende. 

+ SPF 15.

+ Varer lenge. Min begynner sånn smått å bli tom, men nå har jeg hatt den i ca 4 mnd, og kommer nok til å vare iallefall 1 mnd til.

+ Finnes i 4 forskjellige farger.


- Eneste minuset må være at den er ganske dyr. "Why be pretty when you can be gorgeous?"

Har du testet denne før?


Skrevet: 30.09.2012 Klokken: 13:43

                                                    

 

 

 

Daily All-In-One B.B Cream
 

Finnes i fargen: Light og Medium

Merke: Garnier

Karakter: 4

Kan kjøpes: Feks. Cubus, Vita, Lindex, Rema1000.

Pris: Mener prisen ligger fra 70-100 kr. Varierer fra butikk til butikk.
Nå har jeg brukt denne BB creamen i godt over en mnd, og jeg er egentlig veldig fornøyd. Tenkte jeg at jeg kunne dele min mening om dette produktet med dere. En BB cream er forkortelse for Blemish Balm, det er et produkt som inneholder "alt i ett", slik at du skal slippe å bruke mange forskjellige produkter. Med denne trenger man egentlig ikke å bruke en dagkrem siden denne tilfører huden mye fuktighet, men jeg synes alltid det er best å starte all slags sminke med en god DAGkrem. Til å være så billig så er jeg veldig, veldig fornøyd. Dette er den første BB creamen jeg har prøvd, så når denne er tom skal jeg teste ut en ny. Har aldri vært noe stor fan av merket Garnier, men skal innrømme at jeg ble positivt overrasket. Det eneste negativet med denne er at huden din kan bli litt blank, eller oljete, men om du bruker et pudder over kremmen er ikke dette noe problem. Men jeg mener jeg har lest en plass at Garnier er kommet med en ny BB Cream som heter Anti-Shine? Noen som vet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 
+ Føles veldig lett og myk på huden, men kan bli litt "klissete" med det samme du påfører den, men den følelsen forsvinner fort. 

+ Tilfører mye fuktighet, og passer perfekt til de som sliter med tørr hud. 

+ Kremmen ser veldig naturlig ut på huden, og gir akkurat passe farge til ansiktet. 

+ Den er billig. Og du får mye for pengene.

+ Jeg merket hvertfall at huden min får litt mer glød etter at jeg har tatt denne kremmen på.

+ Inneholder solfaktor 15. 

+ Jevner ut hudtonen.

+ Holder seg stortsett hele dagen. Men for de som sliter med oljete hud, så kan denne bli litt blank/skinnende utover dagen. 

+ Veldig smart produkt å bruke om f.eks. sommeren når du ikke har så lyst til å bruke så mye sminke, men likevel føler at du trenger litt.

 
 

- Den er ikke noe særlig drøy i bruk, men den varer ihvertfall rundt 2 mnd. Jeg har brukt den omtrent hver dag i godt over 1 mnd og merker nå at det ikke er lenge igjen til den er tom. Men ettersom at denne er så billig i pris, så er ikke dette et veldig stort minus. 

- Det står at den skal minske rødhet, men det føler jeg ikke at den gjør. 

- Har ikke så veldig bra dekkevne, men den dekker selvfølgelig litt. For best resultat anbefaler jeg å påføre kremmen med en børste tilpasset for flytende foundations. 

 

Har du prøvd denne BB Creamen? 

Hvis ja, hva synes du?


Skrevet: 08.02.2012 Klokken: 16:02

 

 

Mint Color Corrector

Merke: Everyday Minerals

Karakter: 6

Kan kjøpes: HER

 

 

 

Jeg har skrevet om denne et par ganger før på bloggen, men nå tenkte jeg å skrive en produktanmeldelse. Jeg har brukt denne nesten hver dag i et år, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ELSKER den. Jeg sliter litt med rødhet i ansiktet, men med denne så blir all rødhet borte. Den nøytraliserer rødheten og gir huden en fin farge ( så lenge man ikke bruker for mye). Jeg anbefaler virkelig denne til alle som sliter med rødhet i ansiktet. Har prøvd mange forskjellige produkter, men ingen er så bra som dette!

 

 

 

 

 

 

 

+ Den fjerner all rødhet, og gjør huden nøytral og fin.

+ Boksen varer utrolig lenge. Selvom jeg bruker den hver dag så kan den vare i 5-6 mnd. 

+ Den er også superbillig til å være et så bra produkt og til å vare såpass lenge. Koster kun 120 kr på Coverbrands.

+ Den er lett å påføre og gjør ikke huden tørr.

+ Den skjuler også Acne.

+ Holder stortsett hele dagen.

 

Jeg har ingenting dårlig å si om dette produktet, jeg forguder denne lille boksen. Hihi ♥ 


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 22:46


Det må seriøst ha skjedd noe inatt siden jeg er helt SKJEIV idag. Jeg må jo ha tidenes mest usymmetriske øyenbryn, hvorfor ???

 

Men okei, var ikke det dette innlegget skulle handle om, hihi. For noen måneder siden kjøpte jeg et produkt fra e.l.f som jeg tenkte å anbefale dere. Eller tipse dere om, eller nei, vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Er ikke sånn woow produkt akkurat, men godt å ha de dagene man føler seg ekstra slapp og strygg i tryne :-)

 

 Studio Makeup Mist & Set
Kan kjøpes: HER

 

Jeg gir den ikke noe karakter foreløbig, rett og slett fordi jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg har lyst å gi den. Det er absolutt ikke et favorittprodukt, men som sagt, så elsker jeg at jeg har denne enkelte dager. Egentlig er dette en spray som du skal spraye i ansiktet etter du har lagt sminken din, for at den skal holde hele dagen, noe den sikkert gjør, jeg har egentlig ikke testet det ut. Jeg bruker den ikke for å få sminken til å holde, derimot bruker jeg den de dagene jeg føler meg veldig trøtt og ufresh i ansiktet, og jeg synes virkelig denne får meg til å se mer våken og fresh ut.

 

Den inneholder mye bra som Aloe, Grønn te, agurk?!, og vitamin A, C og E.

 

Flasken er veldig liten, men den har vart veldig lenge fordi jeg bruker den ikke hver dag, og du trenger bare 1 spray hver gang. Så alt i alt er den verdt pengene i og med at denbare koster 33 kroner.

 

 

 

 


Skrevet: 11.02.2011 Klokken: 13:06


Maybelline Dream Creamy Foundation

Finnes i farger: Sun Beige, Sand, Fawn, Nude og Porselain.

Merke: Maybelline

Karakter: 5

Kan kjøpes: Alle butikker som selger Maybelline, feks. h&m og cubus.


Som jeg sa i videoen min om hvilken sminke jeg bruker til vanlig (trykk her for å se) så liker jeg egentlig ikke å bruke flytende foundation fordi alle de jeg har brukt har tørket ut huden min, spesielt om vinteren. Men når jeg så denne på cubus så bestemte jeg meg for å teste den ut, siden den er spesielt laget for de med normal til tørr hud. Og jeg kan er utrolig fornøyd med den, huden føles silkemyk, og blir ikke flassete eller tørr. Anbefaler denne på det sterkeste! Gir den ikke karakter 6 fordi jeg synes ikke den dekker så bra og den holder ikke hele dagen.

 

 

 


+ Den føles veldig myk på huden.

+ Siden den er veldig creamy så er den lett å påføre og huden ser veldig smooth ut.

+ Tørker ikke ut huden

+ Billig

+ Finnes i mange farger, slik at det er lettere å finne en som passer perfekt til deg.

 

- Dekker bra, men ikke den beste.

- Holder lenge, men ikke hele dagen.

- Den svamptingen som følger med er ubrukelig.

 

Har du prøvd denne før? Hva synes du?


Skrevet: 03.01.2011 Klokken: 23:11

 

Glo Camuflage

Finnes i farger: Natural, Beige, Golden og Golden-Honey

Merke: Glominerals
Karakter: 6
Kan kjøpes: HER

 


Denne kjøpte jeg i august, og jeg har brukt den så og si HVER dag siden da. Det er helt sykt at det fortsatt er noe igjen i den, for boksen er veldig liten. Når jeg fikk den i posten så tenkte jeg "Herregud har jeg betalt så mye for denne lille boksen". Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den, den varer sykt lenge! Jeg har hatt den 5 mnd nå og den er enda ikke tom. Dette er et produkt jeg anbefaler absolutt alle å prøve, den er verdt hver eneste krone.

 

 

 

 

 

 

 

+  Er du ute etter noe som dekker kvisene dine eller irriterte områder i ansiktet så er denne perfekt! Den har en helt utrolig dekkevne.
+ Den smelter nesten inn i huden, og er lett å påføre. Du trenger heller ikke mye for å få dekt det du vil.
+ Som sagt så varer den veldig lenge.
+ Holder stortsett hele dagen.
+ Fordelen med at boksen er så liten er at du kan ta den med deg over alt.

 

- Den er dyr til å være så liten, men jeg ser egentlig ikke på det som noe dumt lengre, fordi den er absolutt verdt det! 
- Hvis du er plaget med tørr hud, så kan den gjøre huden din tørr. Men jeg vil tro den passer omtrent all slags hud typer.


Da har jeg bare en ting til å si; JEG ELSKER DEN! 
Har du prøvd Glo Camuflage? Isåfall, hva synes du?


Skrevet: 14.12.2010 Klokken: 20:53

For noen mnd siden kjøpte jeg Kabuki børsten fra Too Faced, og jeg var veldig fornøyd med den, og det er jeg fortsatt for den har mange bra fordeler, men etter å ha testet kabuki børsten fra e.l.f så har jeg funnet ut at jeg kunne ha spart meg noen kroner om jeg hadde gådd for den billige først. Så det er ikke alltid slik at det dyreste nødvendigvis er det beste!

Denne er fra Too Faced

Fordeler:
- Børsten er utrekkbar noe som er helt fantastisk i og med at den holder seg ren og pen.
- Den er rosa, noe som fanger oppmerksomhet hos mange jenter.
- Den er liten, og lett å ta meg seg overalt.
- Kan brukes til det meste, løst pudder, presset pudder, bronzer osv.
- Den er myk uten å utsette dyr for ubehag.

Ulemper:
- Den er dyr.

Denne er fra e.l.f

Fordeler:
- Denne kosten er rett og slett silkemyk! Og jeg vil nok si den er hakket mykere enn too faced sin.
- Den er superbillig!
- Den røyter ikke, jeg har ihvertfall ikke hadd problemer med det.
- Denne kan også brukes til det meste.

Ulemper:
- Den er ikke beskyttet slik som den andre, så man på være ekstra nøye med hvordan man oppbevarer den osv.Too Faced sin kabuki koster 249,- fra www.makestyle.no mens e.l.f sin koster 54,50,- !! Begge kostene er bra, men det er nok mange som går for Too faced sin siden den er utrekkbar, noe som er en bra fordel. Men hvis du er ute etter en myk kabuki børste så trenger du altså ikke å betale såå mye penger for en bra børste, for jeg vil nok si at kvaliteten til e.l.f sin er like bra som den dyre :)

Har du noen av disse?
Hvilken ville du ha gådd for av disse to?


Skrevet: 09.11.2010 Klokken: 23:10

Mineral Infused Face Primer

Merke: e.l.f
Karakter: 5
Kan kjøpes: HER

Produktene fra e.l.f er jo kjent for å være ekstremt billige, f.eks denne kostet ca. 66 norske kroner. Mange tenker jo at dette ikke kan være noe bra siden den koster under hundrelappen, men det er ikke alltid tilfelle. Jeg har prøvd ut denne i omtrent en uke og jeg er ganske fornøyd. Du får mye for pengene. Og hvis du ikke er interessert i å bruke flere hundre kroner på en ansikts primer så anbefaler jeg å teste ut denne! Jeg kan ikke garantere at du blir å like den like godt, for det er jo opp til hver enkelt, men den passet godt til min hudtype og jeg kommer garantert til å kjøpe den igjen.

+ Huden blir bokstaveligtalt silkemyk!
+ Den smelter lett inn i huden.
+ Den føles veldig lett på huden og den danner et veldig bra grunnlag for sminken.
+ Den gjør det så enkelt å legge sminken, og den jevner ut linjer og porer.
+ Gir huden glød og den hjelper mot oljete og tørr hud.
+ Utseendemessig ser den veldig enkel og fin ut!
+ Prisen er absolutt et stort pluss!


- Flasken er ikke så stor, så jeg vet ikke helt hvor lenge denne blir å vare. Men man trenger veldig lite for hver gang man påfører.
- Sminken holder seg ganske lenge, men ikke hele dagen.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd! Thumb's up!

 

 


Også må jeg også skrive at jeg var faktisk ikke skeptisk til å handle fra e.l.f sin nettside selvom det var første gang jeg bestilte noe fra utlandet. Man får raskt svar hvis det er noe man lurer på, og det tar ikke så lang tid før du får pakken, er ikke helt sikker på hvor mange dager det tok siden jeg hentet pakken lenge etter den var kommet, men det er ihvertfall trygt å handle der ifra. Og når du er inne i shoppen så står prisen i norske kroner, noe som er veldig greit iogmed at da ser du hvor mye det blir å koste i norske kroner, og så lenge du holder deg under 200-lappen så slipper du å betale toll, husk at portoen kommer i tillegg på rundt 40kr :)


Har du prøvd denne før? Eller kanskje du har tenkt å gjøre det etter å ha lest anmeldelsen min? ;;)
hits