Skrevet: 21.04.2013 Klokken: 20:24

Hei! Synes det er litt morro å se på slike bilder med en tekst om hva man skal/har gjort i livet. Derfor bestemte jeg meg for å sette sammen en liten kollasje over ting jeg faktisk har gjort/opplevd/har. Dette er selvfølgelig bare litt av det, kanskje kommer det flere slike innlegg senere. Tenkte også å komme med et innlegg om hva jeg har lyst til å gjøre, men det kommer nok ikke før ut i uken.
 Har du gjort noe av dette?


Skrevet: 13.04.2013 Klokken: 15:55

Jeg har alltid fått høre at jeg har brune øyne, men selv har jeg sagt "neei, de er ikke brun, det bare ser slik ut langt unna". Disse bildene er ikke redigert. Jeg har egentlig alltid likt øynene mine, eller øyenfargen. Den er ganske spesiell, for det hender at den endrer farge. Noen ganger kan de være veldig brune, med litt grønt i. Noen ganger er de nesten helt grønn. Mens noen ganger er de en blanding mellom brun og gul. Haha, sprøtt, jeg vet. På bildene under har jeg forskjellige farger på øyenskyggene, og da forandrer også fargen på øynene mine. 
 


Hvilken øyefarge har du?


Skrevet: 04.11.2012 Klokken: 23:18

Inatt drømte jeg at jeg fant hamsteren min, Bella død i skuffa på badet. Hun bare lå der sammen med all sminken... Når jeg våknet tenkte jeg ikke noe særlig over det, men tidligere ikveld skulle jeg gå å sjekke i buret fordi jeg ikke hadde sett eller hørt henne i hele dag... Når jeg åpnet huset hennes, så jeg henne ligge der..død. Ble så utrolig trist, og nesten litt skremt med tanke på drømmen jeg hadde. Stakkars liten, jeg var så glad i henne. Ble så glad ifjor når jeg fikk henne i gave av Stig, den 11.11.11, om en uke er det akkurat 1 år siden jeg fikk henne. Jeg vet ikke hva hun døde av, hun hadde alltid mat og drikke. Men likevel får jeg dårlig samvittighet fordi jeg har vært så mye på jobb i det siste at jeg ikke har hatt tid til å kose med henne. Men kanskje hun bare var blitt gammel, leste på nette at dverghamstere ofte ikke lever mer enn 1-2 år, og at 1 mnd er 4 år i hamsterår.. Min forrige hamster levde i 3 år, og jeg tror det gjorde at jeg ikke helt var forberedt på at lille Bella skulle dø allerede.. Men kan vel aldri forberede seg på at noen skal dø... Klarer ikke å skjønne at dette faktisk skjedde idag, og jeg hadde den drømmen inatt.. Akkurat som at jeg fikk en "forvarsel".. 

Kommer til å savne deg søte Bella... RIP ♥


Skrevet: 29.10.2012 Klokken: 22:32

Det å ha et dyr rundt seg, spesielt hund, er noe jeg alltid har likt. Nå som stig jobber halve døgnet er det spesielt godt for meg å vite at jeg alltid har noen å komme hjem til, noen som alltid er glad, og som er der sammen med meg dagen lang. Bare det å gå å legge seg om kvelden når det er mørkt og skummelt ute, og tenke på at Kira ligger på gulvet ved siden av meg, hjelper utrolig mye. Det er litt merkelig hvor trygg jeg føler meg når hun er der, selvom hun er en bitteliten hund. Jeg er så ubeskrivelig glad i denne hunden, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre den dagen hun kanskje ikke er her lengre. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere så er ikke Kira vår hund egentlig, vi overtok henne av moren til Stig, men det er usikkert hvor lenge vi skal ha henne. Nå har hun vært hos oss siden april i år, og tanken på at hun ikke skal være det for alltid er hjerteskjærende. Det er helt utrolig hvort fort knyttet man kan bli til et lite dyr, men egentlig ikke noe rart ettersom at de er noen fantastiske firbeinte skapninger ♥ 


Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om Kira snart, fortelle litt om henne osv, for det tror jeg ikke jeg har gjort her på bloggen før. Skal prøve å få skrevet et innlegg iløpet av helgen. Om du har noen spørsmål ang. henne så er det bare å spørre så svarer jeg på det samtidig!

 Lille pelsdotten min ♥

 

Har du dyr?


Skrevet: 28.10.2012 Klokken: 14:37

 

Er det noe jeg misliker veldig er det det å ta et valg.. Det at jeg er sykt ubesluttsom gjør det ikke så mye bedre akkurat. Hvordan vet man hva som er rett? Hva som er best? Off, jeg blir helt sliten, sitter nå for tiden å tenker på noe ganske stort, noe som egentlig er en sykt stor mulighet, men samtidig risikabelt og skummelt. Jeg klarer ikke å bestemme meg, skal jeg ta sjansen eller ikke? Vanligvis er jeg en person som bruker å bare hoppe rett i ting, og ta det som det kommer, men denne gangen er det annerledes, rett og slett fordi jeg kan tape mye på det om det ikke går rette veien. 

 


Jeg får vel bare følge magefølelsen tror jeg....

 

Men hva sier den egentlig? Ååå, hodet mitt eksploderer snart...

 


Tenke...Tenke...Tenke...

 


Men jeg kan vell ikke gjøre noe annet enn det jeg føler selv er best. Jeg vet bare ikke helt hva det er ennå.

 

 


Skrevet: 22.07.2012 Klokken: 18:54

Jeg har alltid syntes at kort/brev er noe av det koseligste man kan få av noen man er glad i. Før brukte jeg å samle alle brevene mine i en eske, noe jeg forsåvidt fortsatt gjør, men er blitt litt dårligere på det de siste årene. Her om dagen fikk jeg et brev i posten fra bestevenninna mi! Så utrolig koselig... Holdt på å le meg ihjelp når jeg åpnet brevet å så dette kortet. Hahahaa, det er så meg og Anna! Ble litt dårlig bilde av korte, men det er i alle fall to aper som gliser som bare det. De ser så lykkelige uuut ♥


Har ikke sett Anna på over 1 år, så begynner å bli ganske lei nå.. Savner henne så ubeskrivelig mye! Håper vi sees snart jenta mi ♥
 

 Utrolig glad i dej! 


Skrevet: 29.06.2012 Klokken: 22:56

HITTIL I ÅR

Har du vært i noe forhold dette året? » Ja, og det er jeg fortsatt 

Har du feiret bursdagen din enda? » Yepp, ble 20 år den 6. mai.

Kysset to personer på en kveld? » Nei! 

Vært på en diett? » Haha, neeei...

Møtt en spesiell som har endret livet ditt? » Ikke i år nei.

Vært utenlands? » Ja, var i Portugal i februar.

Hva tenker du på nå? » At jeg har sykt lyst på en BIG BITE!

Sovet i en annens seng? » Ja.

Fått en jobb? » Nei, fikk en ny jobb i slutten av 2011!

Gjort noe du angret på? » Hmmm, egentlig ikke. Har selvfølgelig gjort ting som jeg angret på der og da, men ikke noe jeg angrer på i ettertid.

 
Madeira - februar 2012   


SISTE

Den siste personen som ga deg en klem? » Stig :-)

Den siste personen som ringte deg? » Mamma!

Når var siste gangen du følte deg dum? » Idag når jeg stod å snakket med noen på jobb om vårruller. Så skulle jeg egentlig si " æ trur egentlig det e veldi lett å lage vårrulla", men i stede sa jeg "æ trur egentlig det e veldi lett å lage nuddla". haha. Aner ikke hvor nuddler kom ifra ?! Var vel kanskje fordi vi hadde snakket om glassnudler tidligere. Å ja, vi snakker om mat hele tiden på jobb. 


TING OM MITT KJÆRLIGHETSLIV

Har du noen gang vært forelsket? » Ja, og er veldig forelsket nå!

Tror du på kjærligheten? » Absolutt. 

Har du noen gang fått ditt hjerte knust? » Ja, Èn gang. Men alt ordner seg.. 2 år etterpå fant vi tilbake til hverandre, og det er jeg ubeskrivelig glad for!

Har du noen gang knust noens hjerte? » Hm vel.. nja.  

Har du noen gang falt for din beste venn? » Ja! Jeg og Stig var nemlig bestevenner en god stund før vi ble sammen. Jeg synes det er utrolig viktig å ikke bare være kjærester, men også gode venner!

Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? » Haha, ja, på barneskolen. 

Har du hatt flere enn 5 faste forhold i ditt liv? » Nei :-)


Meg og Stig i 2007. My first love...


Meg og Stig i 2012. And my last   

 

FØLELSER

Savner du noen akkurat nå? » Ja, gjett om jeg gjør.. Savner utrolig mange egentlig. Blant annet min aller beste venninne, Anna som jeg ikke har sett på eviglenge... Gleder meg så til vi sees igjen! Savner også mange av mine andre venner som bor langt unna. Er så trist at vi møtes så sjeldent "/ Ellers savner jeg farmor veldig mye, og Trixiebebi (hunden vår som døde i fjor sommer).

Er du lykkelig? » Ja, det er jeg. Er selvfølgelig dager hvor jeg ikke føler meg helt på topp, men sånn generelt så føler jeg meg lykkelig.

Spiser du noe nå? » Nei, men har fortsatt sinnsykt lyst på en bigbite!

Siste sangen du sang? » Love you 'till the end av The Pogues. Så filmen P.s I love you tidligere idag skjønner dere! EELSK 

Den siste tingen du lo av? » Når jeg, Sindre og Stig var på tur hjem fra byen nå nettop, og Stig tok på seg en av luene mine som lå i bilen. Den er så forferdelig stygg, og jeg holdt på å flire meg ihjel fordi han så så morsom ut med den på... haha

Den siste tingen du sa? » Uhmm... "hade" tror jeg.

Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå? » Dette:


Lille gullet mitt <3

Setninger du bruker for ofte? » Hmm, vet ikke helt hvilke setninger jeg bruker ofte.. Men bruker ofte ord som "Shit" "Guri malla (haha)" "Typisk" "Whaat?" osv.

 


Svar på disse spørsmålene du også og la leserne bli litt bedre kjent med deg! :)


Skrevet: 16.06.2012 Klokken: 23:36

Idag fylte lille bebi 1 år! Tenkte bare å skrive et lite innlegg om henne siden jeg egentlig aldri har gjort det før. Kira er en kinesisk nakenhund MED hår, eller det vil si, hun hadde egentlig masse hår før vi ble nødt til å barbere alt bort pga floker. Dere kan se på bildene under. Hun er egentlig ikke vår hund, men vi har hatt henne i ca. 3 mnd nå, å håper på å få beholde henne lengre. Kommer til å bli sååå lei meg den dagen vi må gi henne ifra oss, hvis det skjer.. Hun er så utrolig søt, og veldig leken hund ♥ OG veldig sta, hahha... Er blitt så utrolig glad i henne på denne korte tiden, savner henne med engang jeg reiser bort, på jobb eller noen andre steder. Lille gullet mitt!
 

Kira med hår, ca. 10 mnd.


Nybarbert. Med det første synes jeg hun så veldig rar og morsom ut fordi det var så uvant.. men nå synes jeg hun er mye søtere enn hva hun var med all håret. (det har selvfølgelig vokst litt mer ut til nå)


Tatt på 17.mai :-)

 

Synes du hun var søtest med HÅR eller uten?


Skrevet: 28.05.2012 Klokken: 17:57

På fredag leverte jeg inn studiedel 1. Var skikkelig nervøs for hva karakteren kom til å bli, men det viste seg jo at det trengte jeg ikke å være! Logget meg inn på nettskolen imorgest, å fant ut at besvarelsen min allerede hadde blitt vurdert. Jeg fikk karakter 5!! Ble utrolig glad å lettet. Også hjelper det jo veldig på motivasjonen når man vet at det man gjør er riktig. ♥

 
Så nå er det bare å sette igang med neste studiedel!


Skrevet: 10.02.2012 Klokken: 17:23

[ One Tree Hill ]    [ Frustrerte Fruer ]     [ The Lying Game ]     [ Pretty Little Liars ]     [ Gossip Girl ]     [ The Vampire Diaries ]Jeg ser egentlig på SYKT mange serier. Disse ovenfor er mine favoritter. 
Har også noen andre serier som jeg og Stig bruker å se ilag (bortsett fra The Secret Circle)
De kan du se under her ; 

 


[ The Walking Dead ]     [ Two And A Half Men ]     [ The Secret Circle ]     [ Once Upon A Time ]      [ Alcatraz ]

 

 

Noen av disse du også bruker å se?

 

// Vil du bli vurdert? Meld deg på her!


Skrevet: 30.12.2011 Klokken: 21:45

Satt å så gjennnom bilder jeg skulle slette, da jeg kom over dette bildet hvor håret mitt var sååå langt! Så i grunn veldig slitt ut også, noe det var! Det var den største grunnen til at jeg klipte av meg halvparten.. Meen angrer litt, for håret mitt er så vanskelig nå + at det ser egentlig bare stygt ut. Men whatever, det er bare hår og det vokser forhåpentligvis fort ut igjen! 
 Hva liker du best, langt eller kort hår? På deg selv :]


Skrevet: 30.12.2011 Klokken: 14:57

2011 har vært et fantastisk fint år, men nå er jeg veldig klar for morradagen, gleder meg til å ønske det nye året velkommen med god mat, drikke, godtfolk og fyrverkeri ♥Nå tenkte jeg å skrive et innlegg der jeg forteller om oppturene og nedturene dette året har bringt. Selvfølgelig mest oppturer, men også noe trist.

  1.februar 2011 fikk jeg lappen! Eller sertifikatet som det egentlig heter. En utrolig deilig følelse, både det å bli ferdig med alt stresset og det at jeg faktisk klarte det på første forsøk, det hadde jeg aldri trodd. 
 

 Den 15.februar 2011 ble min søte prinsesse tanteunge 1 år. ♥


 6. Mai 2011 ble jeg 19 år. Egentlig mer nedtur enn opptur, haha. Bare ett halvt år igjen nå så kan jeg kjøpe alt på polet, woho! Skulle egentlig ønske jeg kunne vært 18 for alltid, fin alder :]


 7. Juni - 21. Juni - Var i Bulgaria sammen med bestejenta mi Anna ♥ En helt uforglemmelig tur! Er du ute etter en ferie hvor du virkelig kan slå deg løs, ha det supert med mange hyggelig mennesker og feste, så er virkelig Bulgaria plassen! Det er så billig der at det er skummelt. En øl koster ca 7-8 norske kr. SYKT.


 22. Juni - 24. Juni - Var i Bergen på besøk hos bestekompisen min Jonas. Feiret blant annet St.hans der. Har aldri vært med på noe slikt før. Her hjemme er jeg jo vant til at vi lager bål, men ikke noe særlig mer enn det. Men i Bergen...der feirer de virkelig St.hans! Føltes nesten ut som 17.mai, haha :}


 24- Juni - 3. Juli - Ekstremsportsveko på Voss! For de som ikke vet hva det er så er det en festival som har musikk og ekstremsport som tema. Jeg jobbet der som frivillig i baren sammen med Jonas. En utrolig lærerik og morsom opplevelse. Vi måtte sove 8 dager i telt, og jeg hater egentlig telt. Men det gikk overraskende bra, og turen var helt fantastisk. 


  29. Juli dro jeg og Susanne på en liten roadtrip til Finnsnes. Hun kjørte siden hun akkurat hadde fått sertifikatet. Vi shoppet og var på tivoli. Vant to fulle poser med bamser, haha.
 30. - 31. Juli - Jeg, mamma, Johanne, Mormor, Tante og Morten dro på en liten roadtrip til Lofoten. Vi var i Honningsvåg og i Svolvær. Kjempefin og koselig tur.


 11. - 15. August - Pappa tok meg og lillesøster med på en overrakselsestur til....VENEZIA! Herregud for en fantastisk fin by. Man skjønner ikke hvor vakkert det er før man ser det selv. Fem fantastiske dager sammen med min pappa og lillesøster.


 22. Oktober 2011 fikk jeg jobb på Ferdinand men's fashion. Hadde søkt på jobber i flere mnd så ble utrolig glad når jeg endelig fikk en jobb!


 11.11.11 fikk jeg verdens nydeligste hamster i gave hos kjæresten min. Hun heter Bella♥


 28. November 2011 ble jeg sammen med verdens beste....igjen. Vi har vært sammen før, men vi hadde nesten ikke kontakt på 2 år, så fant vi plutselig tilbake til hverandre. Vi begynte å henge sammen rett etter sommerferien, men den 28. November gjorde vi det offentlig ♥ Han er min første kjærlighet, min første ordentlig kjæreste som jeg ble sammen med første gang når jeg var 14 år (nesten 15). 1. mai 2012 er det akkurat 5 år siden vi kysset hverandre for første gang ♥
 


Et av de første bildene vi tok sammen. Faktisk i 2007! 
Love you ♥


  5. Desember 2011 hadde jeg eksamen i gym (haha...). Jeg bestemte meg tidlig i høst for å ta opp noen fag som jeg hadde fått stryk i på skolen, og gym var en av de. Så den 5. Desember dro jeg og min kjære til Bardufoss hvor jeg hadde eksamen. Tar det som et høydepunk fordi jeg er stolt over meg selv som virkelig gadd å ta opp fagene, og gjøre noe med karakterene mine + at det var kjempemorsomt!!!!


 24. Desember 2011 - JULAFTEN ♥ Alltid et høydepunkt, hihi. Fikk alt jeg ønsket meg! 

 Kom ikke inn på skolen jeg hadde søkt på. (vg3 påbygning) Men egentlig en opptur også, får jeg er glad jeg ikke går på skole nå! Og bare så dere ikke misforstår så var det ikke pågrunn av karakterene mine at jeg ikke kom inn, men fordi jeg søkte i nordland fylke når bostedsadressen min er i troms fylke, derfor kom jeg nederst på lista.


 Fant ikke lærlingeplass innenfor klesdesign.


 19. Juni 2011 måtte vi avlive vår kjære hund Trixie. Vi har hatt henne i tolv år, og hun var verdens beste. Så utrolig snill, god og søt ♥ Savner henne hver dag. Og er så utrolig lei meg for at jeg var i Bulgaria når det skjedde. Sov godt lille vofsen min, håper du har det bra der du er nå. love you ♥ 


 22. Juli 2011... Ja, dette er nok det frykteligste som har skjedd i Norge på mange mange år. Jeg kjente ingen som var innblandet, men det påvirket absolutt alle i hele Norge. Og jeg kan ikke forestille meg hvor grusomt det er for de som var på øya, og som mistet noen den dagen. Det føles fortsatt uvirkelig at noe så grusomt har skjedd i lille, trygge Norge, som kanskje ikke er så trygg lengre. Livet er så urettferdig noen ganger. Kondolerer til alle som mistet en mor, far, datter, sønn, søster, bror, kollega eller venn ♥Har 2011 vært et fint år for deg?
Fortell gjerne i kommentarfeltet om dine oppturer og nedturer! Også ønsker jeg dere alle et riktig godt nyttår. 


Skrevet: 29.12.2011 Klokken: 18:24

I utgangspunktet skulle det bare være 10 ting, og så ble det 20, men endte til slutt opp med 25. Og enda har jeg masse mer som irriterer meg...dette kan jo ikke være sunt? Men herregud det er mye som irriterer meg, og det er ikke før jeg satt meg ned å virkelig begynte å tenke at jeg fant hvor fort irritert jeg blir for småting.


1. Statisk hår. 
» Er det noe jeg hater med vinteren så er det at håret mitt blir så utrolig statisk. Er ikke sikker på om det er statisk det heter, men dere skjønner, håret står alle veier og fester seg i tyne osv. Noe som er ubeskrivelig ekkelt. Åååh, blir irritert bare av å tenke på det. 


2. Sokk igjen i sko.
» Haha, teit overskrift, men ja. Er du også en som irriterer deg over at sokken sitter igjen i skoa når du tar de av deg? Det skjer med meg HELE tiden siden jeg alltid bruker ankelsokker. Og herregud det er så irriterende, ihvertfall når man er kald i tillegg. 


3. Gjentakelse.
» Det er greit å gjenta ting til mennesker som har litt dårlig hørsel, selvom jeg kan bli rimelig irritert da også når jeg er på min femte gang og de fortsatt ikke hører. Men å måtte gjenta noe flere ganger til noen som egentlig har en bra hørsel, bare at de ikke følger med, er veeeldig irriterende. Det ender alltid opp med at jeg ikke gidder å si det, eller finner på noe annet å si. 


4. Slafsing.
» Hahah, dette er den tingen som irriterer meg at jeg irriterer meg over om dere skjønner. Jeg hater at dette irriterer meg. Men jeg klarer ikke å sitte å høre på slafsing / smatting / gomling / knasking osv. Det er så utrolig ekkelt. Men jeg aner ikke hvorfor. Jeg gjør det jo selv? Men da er det selvsagt ikke irriterende. 


5. Is på bilen.
» Det er så irriterende de morgenene jeg våkner klokken ni og skal på jobb klokken ti, også kommer jeg ut å ser at hele bilen er full av is. Hater å måtte skrape bilen. (Gjør ikke det nå lengre, for nå går jeg alltid ut 15 min før å starter bilen, slik at den er varm når jeg kommer ut igjen, haha). Men det er irriterende det også, for da må jeg stå opp litt tidligere. 


6. Knekte negler.
» Neglene mine knekker hele tiden. Og det er ALLTID de fineste som knekker. Merkelig nok så knekker falsk neglene også. Midt på ?!? 


7. Tørr hud.
» Ikke noe mer å si om det egentlig. Tørr hud er ekkelt.


8. Truser.
» Det er så irriterende når alle favoritt trusene mine er til vask, og jeg må bruke de stygge reservetrusene som egentlig hører hjemme i søpla.


9. Fri for strøm.
» Hater når mobilen blir fri for strøm og jeg må begynne å lete etter laderen. Men nå tørr jeg ikke å gå uten strøm på mobilen lengre, etter at jeg ble etterlyst til politiet TO ganger bare pågrunn av at jeg ikke hadde strøm på mobilen. Hahah.


10. Sure mennesker.
» Sure mennesker er irriterende, og uhøflige mennesker er også irriterende. Feks så synes jeg det er utrolig irriterende hvis folk ikke sier "Takk" hvis noen har hjulpet dem med noe, eller gjort noe for dem. 


11. Tregt internett.
» En syk ting å irritere seg over, men herregud det er så irriterende.


12. Hull.
» Irriterende når det blir hull i favorittbuksa mi :\


13. Å vente.
»  Å vente er noe av det værste jeg vet, er så utrolig utålmodig. 


14. Trøtt og så plutselig våken.
» Det skjer alltid...Går å steller meg fordi jeg er stuptrøtt og når jeg er ferdig på badet så er jeg plutselig lys våken. Hva er egentlig vitsen?


15. Glemmer.
» Når noen glemmer av noe de skulle gjøre for meg. Selv glemmer jeg masse, men når andre gjør det så er det bare irriterende. 


16. I søvne.
»  Har en tedens til å slå av vekkeklokka i søvna. Og dermed kommer forsent til noe jeg skal. IRRITERENDE.


17. Bedre enn andre.
» Måtte jo bare ta den med siden det irriterer meg så mye. Folk som tror det er bedre enn alle andre. Og oppfører seg som noen idioter og tror de er kul. 


18. Dømmende.
»  Okei, dette blir jeg egentlig litt mer sint av, men tar det med fordeom. Mennesker som dømmer andre etter utseende, og/eller uten å kjenne dem i det hele tatt. Liker heller ikke at folk dømmer noen etter førsteintrykk. Det er selvfølgelig viktig å gi et bra førsteintrykk, men liksom, det blir jo feil at man skal stemple noen som rar bare fordi de er sjenert? Eller som bimbo bare fordi de har blondt hår? Det blir helt feil!


19. Blakk.
» Ikke så mye annet å si om det bortsett fra at det er SYKT IRRITERENDE.


20. Fri for diesel.
» Det er så irriterende når jeg er fri for diesel på bilen. Da må jeg fylle, noe som er enda mer irriterende. Og det som er mest irriterende er å tenke på at jeg bruker så mye penger på noe slikt. 


21. Gammelt brød.
» Når jeg plutselig får skikkelig lyst på brød, og så oppdager jeg at brødet er blitt gammelt. Typisk. 


22. Tryner.
»  Sykt irriterende når jeg tryner på isen akkurat i det jeg tenker " Nå må jeg IKKE tryne".


23. Ikke holder fartsgrensa.
» Når noen kjører i 50 km/t i 90-sonen. Jeg mener, hallooo ?! Om man ikke tørr eller vil kjøre fortere så kan man ihvertfall slippe andre forbi. Man skal ikke være et hinder for andre i trafikken. Det er så utrolig irriterende når folk gjør slikt, hvertfall når jeg skal rekke jobben.


24. Vegarbeid.
» Når jeg allerede snakket om hinder i trafikken så kan jeg ta med en annen ting som er irriterende når det kommer til det, nemlig vegarbeid!!!


25. Ingen som svarer.
» Noen andre som har merket at når man ringer noen bare for å snakke så tar de alltid tlf, men når man ringer og det virkelig er viktig så tar de aldri tlf! Også er det irriterende når folk ikke svarer på mld før det har gått flere dager - slik som jeg bruker å gjøre... hahah

 


Oi, ble litt langt innlegg. Hihi (A). Får avslutte med et spørsmål; Er det noen som irriterer seg over det samme?
HVA ER DET MEST IRRITERENDE DU VET OM?


Skrevet: 21.11.2011 Klokken: 15:50

Jeg må bare beklage til de som har sendt meg mail og ikke fått svar enda. Jeg har sagt til noen av dere at jeg skal hjelpe dere denne uken, men det blir ikke før onsdag i så fall, for jeg er fortsatt hjemme, og her er det sinnsykt dårlig internett. Har fått utrolig mange mail i det siste om jeg kan hjelpe, og det er igrunn bare koselig, men jeg kan ikke hjelpe alle samtidig. Og noen ganger trykker jeg inn på en mail å tenker at jeg skal svare så fort jeg får tid, men så glemmer jeg det helt av. Om det tar flere dager før du får svar, så send en ny mail. Jeg sjekker hotmailen min hver dag, og av og til flere ganger om dagen. 
 
Jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke svarer dere, for jeg har kjempelyst å hjelpe! Så til dere som har sendt meg mail i helgen; Jeg skal hjelpe dere på onsdag! :D 


Skrevet: 08.11.2011 Klokken: 01:28

Idag blir min storesøster hele 22 år! Gratulerer så mye med dagen snuppa mi! Håper den blir kjempefin. Skulle ønske jeg kunne ha kommet å feire dagen sammen med deg, men vi får ta det igjen når jeg kommer på besøk til dere! 
 

She been there, when I cry, when I get heart broken, when I laugh, whenever there's been rough times, when I'm mad, when I'm happy, when I'm jealous, when I'm crazy, when I'm down, when I'm sad, when I'm pretty, when I'm ugly... Basically she's been there through everything with me and that's the girl I call my Sister ♥

// Susanne til venstre og meg tl høyre
 

Love you 


Skrevet: 25.10.2011 Klokken: 22:28

Gossip Girl er og blir min absolutte favorittserie. Den største grunnen er selvfølgelig Chuck Bass! Så mystisk, sjarmerende og damn hot fyr, hoho. Neida, joda. Men jeg elsker serien, blir så glad av å se på den, og får så mye inspirasjon! Elsker stilen, new york, skuespillerne - ja egentlig alt! love,love,love,love,love.
 
Ser du på GG?


Skrevet: 21.10.2011 Klokken: 22:58

Var på jobbintervju idag, og jeg fikk nettop vite at jeg fikk jobben! ER SÅ UTROLIG GLAD NÅ.


Skrevet: 17.10.2011 Klokken: 21:00

Fikk brev i posten for noen dager siden ang. eksamen jeg skal ha. Gruer meg litt nå som jeg har fått en eksamensdato, og nå må jeg bare henge i å lese. Har heller aldri vært på Bardufoss vgs, så det kan bli spennende, hehe. Som du ser så starter eksamen klokken ni på morgenen, noe som innebærer at jeg må kjøre hjemmefra i seks tiden. Gruuuuer meg. Men skal bli godt å bli ferdig med det da! 
 


Hvilket fag tror du jeg skal ha eksamen i? :D


Skrevet: 02.10.2011 Klokken: 19:04


Disse tegningene laget jeg vel i 2007/2008, haha for det meste bare depressive tegninger, men var vel i en periode der jeg likte å tegne slike ting. Haha. Fikk nemlig fikset den gamle pc'en min igår, så driver å overfører alle tingene mine derfra, til den nye. Fant utrolig mye rart, og morsomme bilder. Sitter å mimrer litt. Rart å tenke på at jeg faktisk bare var 15 år når jeg tegnet disse, tiden går alt for fort!! 

 

Liker du å tegne?


Skrevet: 26.08.2011 Klokken: 12:36

Nå for tiden bor mamma og de i tante sitt hus, som har vært farmor sitt hus. Det er fordi vi holder på å bygge huset vårt, så det går ikke ann å bo der enda. Anyways, tante hadde funnet noen tegninger vi hadde tegna til farmor rett etter hun ble syk. Det er 11 år siden nå, men jeg husker fortsatt at vi satt å tegna de. Det var rett før jul, og farmor var nesten akkurat kommet inn på gamlehjemmet, jeg husker jeg håpet så at hun skulle bli frisk slik at hun kunne komme hjem til oss igjen. Men i stede måtte vi feire jul sammen med henne på gamlehjemmet, men det var jo selvfølgelig helt greit det, så lenge alle var sammen.

 Haha, måtte le litt når jeg så denne. HAHHA.
Savner deg farmor 


Skrevet: 09.08.2011 Klokken: 11:09

 

Lille tanteungen min som jeg er så heldig å være både tante og gudmor til  Nå er hun start et og et halvt år, og det er så morsomt at hun begynner å kjenne meg igjen! Hver gang de kommer eller jeg kommer til dem, så strekker hun ut armene å sier "tante" på verdens søteste måte. Hihi. Hun er blitt så flink til å snakke også, kan si mange ord nå, og prøver å herme etter alle hele tiden. Også klarer hun ikke å sitte i ro i et sekund. Love you lille venn 

 

Er du tante til noen?


Skrevet: 06.05.2011 Klokken: 11:53

Idag fyller jeg hele 19 år. Tiden går så utrolig fort, nesten litt for fort noen ganger. Synes det er litt trist å ikke være 18 lengre, men nå er jeg bare et år unna 20, hihi. Dro hjem igår kveld sammen med mamma siden jeg har langhelg nå, passet utrolig bra å ha langhelg denne helgen siden jeg har bursdag, og i tillegg fyller mormor 80 år på mandag, så vi skal dra ned dit idag, så blir det storfeiring imorgen. Nå ligger jeg på sofaen å chiller, har nettop spist goood frokost (som jeg måtte lage selv). Haha, alle er på jobb og skole så jeg har huset for meg selv. Venter egentlig bare på at Johanne skal bli ferdig på skolen slik at vi kan gå på butikken å kjøpe is, og kose oss i sola. Er kjempefint vær her idag.

 

Våknet opp til meldinger og ubesvarte anrop på mobilen imorgest, og veldig mange fine meldinger på facebook også. Utrolig koselig, og for en fin start på dagen.

 

[]


Skrevet: 13.04.2011 Klokken: 12:21

Siden jeg har fått en menyknapp "om meg"  så tenkte jeg å skrive litt om meg selv, tror faktisk ikke jeg har gjort det før uansett så da er det vel på tide å gjøre det?

 

Jeg heter Merete Sandelin Årsand og er 20 år gammel. Jeg har tidligere gått to år design og tekstil, og drømmeryrket er klesdesigner. Jeg er en jente som liker å ta ting som det kommer, jeg hater å planlegge ting i tilfelle det ikke blir slik som jeg hadde tenkt. Nå for tiden bor jeg i hjembygda Ramsund, flyttet tilbake hit etter sommeren, og nå har jeg og min kjære Stig flyttet sammen ♥ Vi trives utrolig godt som samboere. Jeg jobber på en skjortebutikk i Harstad som heter Ferdinand men's fashion, og har nå begynt på NKI, hvor jeg studerer til å bli kleskonsulent.

 

Jeg liker å flytte på meg, og oppleve nye ting. Hvis jeg blir for lenge på en plass så kan det fort bli veldig kjedelig. Jeg har bodd på 6 forskjellige steder, den største ulempen ved det er at alle vennene mine blir spredd overalt, og man kan fort miste kontakten. Men jeg setter veldig pris på vennene mine, og familien min, de betyr alt for meg. 

 

Jeg har en lillesøster og en storesøster, som jeg er veldig glad i. Og verdens søteste tanteunge på litt over 2 år. Jeg hadde også en hund som het Trixie, verdens snilleste og søteste hund, men hun døde i sommer. Savner henne så utrolig mye, men håper hun har det bra der hun er nå. Jeg har også en liten hamster, som jeg fikk i gave hos kjæresten min. Hun heter Bella og er litt over et halvt år gammel. To gullfisker har jeg også, de heter Bob og Bobli, hehee. Nå har jeg og samboeren min også fått en liten hund som heter Kira. Hun er ikke vår enda, men vi har hatt henne i noen mnd og håper på å få ha henne lengre. Hun er en Chinese powder puff :)

 

Jeg elsker klær og mote, men egentlig eier jeg ikke stil i det hele tatt. Haha. Det er virkelig noe jeg skal bli bedre på, jeg er rett og slett for lat til å kle meg ordentlig.

 

 

Some facts about me;

 

 Jeg hater å være alene, og blir veldig fort ensom.

 

 Jeg elsker rolige sanger med meningsfulle tekster. Slike sanger som jeg kjenner meg igjen i.

 

 Jeg er blitt utrolig lat i forhold til hva jeg var før. Tidligere har jeg gått på fotball, kickboxing, håndball, skyting, rideskole, skøyteskole, spilt fiolin og piano. Og nå gjør jeg INGENTING.. eller jo, jeg blogger. Haha, så trasig.

 

 Jeg sitter alt for mye på dataen, blir nesten flau.

 

 Jeg er utrolig dårlig til å lage mat. Tror det er litt fordi jeg er så utålmodig. 

 

 Jeg har bodd i Trøgstad (utenfor Oslo), Ramsund (Nordland), Narvik, Bodø, Harstad og foreldrene mine og lillesøstera mi bor på Ibestad (utenfor Harstad), så jeg bor på en måte der også.

 

 Favorittseriene mine er Pretty little liars, GG, One tree hill og The vampire diaries. Og Frustrerte fruer. Og Americas next top model.  Og Once upon a time. Og sikkert mange flere, haha. 

 

 Jeg er en UTROLIG rotete person. Min måte å rydde på er å slenge alt rote inn på et nytt rom, hihi.

 

 Jeg er utrolig følsom, men jeg hater å vise det til andre. 

 

 Jeg er nesten alltid kald på hendene.

 

 Jeg er veldig lav, hater det.

 

 Jeg kjeder meg veldig fort, og når jeg kjeder meg så finner jeg på mye dumt. En gang klippet jeg av meg halve håret og pannelugg. ALDRI igjen.

 

 Jeg elsker enhjørninger, ballonger, farger, hello kitty og pringles. Og ostepop! Eller nei, er litt lei av det egentlig.

 


Kjolen til høyre har jeg faktisk laget selv, utrolig fornøyd med den!

 Kanskje du ble litt mer kjent meg med nå, hihi. Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre 
hits