Skrevet: 09.03.2014 Klokken: 18:21


Nå er det nesten 5 måneder sist jeg la ut en negledesign video, men nå har jeg endelig laget en ny en. Den ble ikke så superduper bra, men håper dere liker den fordeom! Merker at det er lenge siden jeg har lakket neglene for å si det sånn, filmingen tok nemlig liiitt lengre tid enn forventet, hehe. Men det ble jo litt søtt da, er du ikke enig? ♥

 


Skrevet: 16.10.2013 Klokken: 12:41


Igår filmet jeg en ny negledesign video til dere. Har endelig fått kjøpt et nytt minnekort til kamera slik at jeg kan filme i et annet modus enn jeg gjorde forrige gang. Synes denne filmen ble litt bedre enn den første, men ser jeg må jobbe litt mer med lyset for å få det bedre. Sløyfene ble ikke de beste akkurat, kan være litt vanskelig å få strekene rette i begynnelsen, men etter litt trening så går det seg til! Håper dere likte videoen, og legg gjerne igjen en kommentar om dere liker å se slike videoer ♥


Skrevet: 10.10.2013 Klokken: 11:57

Hei, Cuties!

Igår prøvde jeg på å lage min aller første negledesign video. Det var vanskeligere enn jeg trodde, haha.. Siden det er en stund siden jeg har filmet så ble ikke videoen den beste akkurat. Jeg hadde et minnekort i kamera med veldig liten lagringskapasitet, derfor fikk jeg ikke filmet i "Widescreen", og det er grunnen til at det er svart kant rundt filmen. Utrolig irriterende, men jeg skal få det bedre til neste gang! Får dra inn til byen i neste uke å kjøpe et nytt minnekort, slik at jeg får lagt ut en ny video om en ukes tid! 
 


Håper dere likte videoen, selvom det var litt dårlig lys osv. ♥

Skrevet: 08.10.2013 Klokken: 15:23

Jeg vet det ennå er en stund til Halloween, men siden jeg ikke hadde noe annet spennende å blogge om idag, så tenkte jeg at det var like greit å bare poste dette. Jeg bruker ikke å gjøre noe spesielt ut av Halloween, men jeg husker hvor morro det var når jeg var mindre å kle seg ut å gå rundt fra hus til hus å få godteri. Om du skal gå knask eller knep i år, kanskje du vil gjøre noe mer ut av kostymet ditt å lakke neglene i tillegg? Jeg personlig hater edderkopper, men synes dette designet ble ganske søtt. 
 Jeg tegnet bare 6 ben på edderkoppen, men som dere vet har jo en edderkopp 8 ben. Men jeg fikk rett og slett ikke plass, haha.. 

Blir å poste flere halloween inspirerte negledesign, så følg med!


Skrevet: 02.10.2013 Klokken: 19:35


Hei, Cuties!

Da var det på tide å teste ut et ny negledesign, og denne gangen prøvde jeg noe helt nytt og annerledes, men veldigveldig enkelt! Jeg skal prøve å få laget et "Steg-for-steg-innlegg" ELLER muligens en video for å vise dere. Synes det ble ganske så søtt egentlig ♥

Hva synes du?


Skrevet: 29.09.2013 Klokken: 22:34

Hei, Cuties!


Dette designet må være det enkleste jeg har gjort hittil. Jeg var litt utålmodig når jeg skulle vente på at neglelakken skulle tørke, så resultatet ble ikke så veldig bra. Men tar man seg litt bedre tid, og er litt stødigere på hånden enn det jeg er så kan dette bli veldig søtt, og fint. Skal prøve meg på noen andre farger neste gang, kanskje litt mer høstfarger? 
 


Hva synes du?


Skrevet: 27.09.2013 Klokken: 16:03

Prøvde meg på et nytt negledesign igår.. Alt jeg brukte var en tannpirker, og neglelakk selvfølgelig. Ble ganske fornøyd, synes det ble så fargerikt og morsomt ♥
 


Hva synes du?


Skrevet: 23.09.2013 Klokken: 14:57

Hei, Cuties! Her kommer steg-for-steg bilder av hvordan dere lager Minnie mus inspirerte negler. Veldig lett, og morsomt! Jeg har bare gjort dette en gang før, så resultatet ble langt ifra perfekt, men greit nok synes jeg! Øvelse gjør mester, ikke sant?

Du trenger:

- En svart neglelakk (Jeg hadde ikke svart, så brukte en eyeliner tusj, hehe. Det funka greit!) 
- Base/Top Coat
- Hvit neglelakk (Jeg har heller ikke hvit, derfor brukte jeg en kremfarget. Funket like bra, siden den ser nesten hvit ut når de kommer på neglene)
- En rød neglelakk. 
- Og til slutt, en tannpirker.  
 1. Begynn med å påføre et lag med basecoat.

2. Når det er tørket skal du lakke øverste delen av neglen i rød. Akkurat som en french tip.
3. Mens du venter på at det røde skal tørke, tar du den svarte neglelakken å lager tre sirkler øverst i venstre hjørne, nært den røde kanten. Bruk en tannpirker for å gjøre dette. Siden jeg ikke hadde svart neglelakk, bruke jeg bare tusjen til å tegne tre rundinger, men resultatet blir mye bedre om du bruker svart neglelakk og en tannpirker.

4. Så tar du den hvite neglelakken og lager polkadotter oppå det røde, ved hjelp av en tannpirker. For å få større dotter kan du klippe av den spisse delen av tannpirkeren.

5. Og til slutt påfører du et lag med top coat og så er du ferdig!!

Veldig lett, og jeg synes resultatet ble veldig søtt. Hva synes du? ♥


Skrevet: 22.09.2013 Klokken: 21:37


Jeg satt å så på bilder på Pinterest, og kom over et skikkelig søtt negledesign, og da måtte jeg bare teste det ut selv. Ble ganske fornøyd til å være første forsøk, så tenkte jeg skulle legge ut et steg-for-steg innlegg imorgen + et annet lett design! Synes det er så morro å prøve meg frem med negledesign, og enda artigere er det jo når man blir fornøyd med resultatet! Hva synes du?
hits