Skrevet: 09.11.2014 Klokken: 13:56

Det siste året har det blitt mer serie-titting enn film, og jeg har oppdaget en del nye serier samtidig som jeg har de samme gamle som jeg bare må se hver uke. Siden jeg har fått noen nye favoritter, så tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg, så kanskje du som leter etter en ny serie å følge med på får litt tips, og kanskje finner en som du også blir å like! 


Jeg kan jo begynne med mine favoritter som jeg venter spent på hver uke, og som jeg har følgt med på fra dag 1..


REVENGE


Denne serien er bare helt F.A,N.T.A.S.T.I.S.K. Så mye drama, spenning, kjærlighet og jeg gjentar; SPENNING. Jeg tror dette må være favoritt nr. 1, og den jeg gleder meg aller mest til å se hver uke. Det kommer en ny episode hver mandag her i Norge, og jeg bruker å se de på primeware.org. 


THE WALKING DEADMå bare digge denne serien. Sikkert ikke for alle, men har du følgt med fra starten så vil jeg tro du er like hektet som meg. Den er til tider grusomt ekkel, men igjen, så spennende at jeg kan ikke la være å elske denne serien. Veldig flinke skuespillere også. Daryl ♥

 

PRETTY LITTLE LIARSOgså en stor favoritt som nesten aldri skuffer.. det kan til tider bli noen kjedelige episoder, men jeg synes likevel de alltid klarer å ta seg opp igjen. 


THE VAMPIRE DIARIESDenne serien digger jeg også, og har følgt med på den siden den startet for maaange år siden. Så heldig den som begynner å se denne nå, for da har du MANGE episoder å glede deg til! Skal faktisk se en episode etter jeg har skrevet dette innlegget ferdig :D


ANDRE FAVORITTER...
 


AwkwardOrange is the new blackHannibalArrowHelixMistresses U.SDevious maidsUnder the domeWarehouse 13New girlGirls


NOEN FAVORITT SERIER SOM ER AVSLUTTET...


-
Prison Break

- Frustrerte fruer

- Gossip Girl

- One Three Hill

- Dexter 

- The Carrie Diaries

- The Lying Game

- Jane By Design

- Life Unexpected

- Drop Dead Diva

- Samantha Who?

- 90210 

- Breaking bad

 

Ja, det var de jeg kom på.. som du sikkert har skjønt så følger jeg med på en del serier. Haha, det var faktisk skremmende mange.. Noen av disse følger både jeg og Stig med på, så det ender alltid opp med at vi ser på serie istedefor film når vi spiser middag/kvelds. Hvilke serier følger du med på?


Skrevet: 09.03.2014 Klokken: 03:01


For en ukes tid siden begynte jeg og Stig å se på en ny serie etter at jeg leste om den i Fremover. Grunne til at det var en artikkel om den i Fremover var fordi serien handler om en gruppe mennesker som befinner seg på nordpolen fordi de skal finne en kur mot et virus som har rammet mennesker der. Dette viruset er helt nytt, og ingen har sett noe lignende før - og de har kalt dette viruset for Narvik, haha. Jeg tenkte bare "Jaha, det her hørtes jo litt sprøtt ut, så det må vi sjekke ut". Men faktisk så likte jeg serien utrolig godt. Den er spennende, interessant, skummel og ekkel! Anbefaler på det sterkeste å sjekke den ut, tror ikke du kommer til å angre hvis du er en person som liker å se på slike ting! Det har hittil kommet 10 episoder, kommer 1 ny hver fredag (eller lørdag her i Norge). 


Legger ved en trailer hvis du er interessert i å se..


Skrevet: 04.01.2014 Klokken: 19:31

Dagens middag både igår og idag, så godt var det nemlig! Det beste av alt er at det tar bare ca 10 min å lage den. Jeg kjøpte frosne pitabrød som bare skal varmes opp, derfor tok det bare 6 min så var pizzaen ferdig i ovnen. Dette kommer jeg garantert til å lage flere ganger, en liten pizza, men akkurat nok stor til at jeg ble stappmett! I tillegg kan man jo legge hva man vil på pizzaen, og lage sin egen liten spesialpizza! Jeg er så kjedelig når det gjelder slike ting, så jeg hadde bare kjøttdeig i sånn pizzasaus, mais og ost på! Nam nam nam... 
 


Du trenger: 

Pitabrød. Jeg brukte de fra Hatting

Valgfrie ingredienser. Løk, sopp, mais, ost, paprika, bacon, skinke - Det DU vil! 


Alt du gjør er å steke kjøttdeigen, bland i den pizzasausen og legg det på pizzaen. Så legger du alle de andre ingrediense på, og topper det hele med pizzaost! Om du bruker frosne pitabrød fra Hatting så skal de i stekovnen i 6 minutter på 190 grader varmluft. Enkelt, Raskt og GODT!

 


Skrevet: 15.12.2013 Klokken: 16:48

Nå i adventstiden elsker jeg å se på julefilmer, har sett iallefall en film nesten hver dag denne måneden. Jeg synes det er så koselig! Under her har jeg samlet 12 filmer som jeg har sett i det siste, og som jeg liker veldig godt! Telys, kongerøkelse, julebrus og en god julefilm på tv'en, åååh det er så herlig og avslappende ♥
 

  
  
  
  

1. Polarekspressen, min favoritt!  2. Snowglobe  3. Elf  4. A christmas kiss  5. A christmas story 2  6. Holiday in handcuffs  7. A christmas carol  8. Hjelp, det er juleferie  9. The Grinch  10. Tre nøtter til Askepott  11. Home alone  12. Love actually


Har du sett noen av disse?


Skrevet: 10.11.2013 Klokken: 16:26

Nå synes jeg det var på tide med et nytt Jeg tipser-innlegg! Forrige gang tipset jeg om skrekkfilmer, det kan du lese her.  Nå skal jeg tipse om romantiske dramaer, jeg elsker slike filmer som er skikkelig søte, triste og med en bra handling. Jeg liker spesielt godt filmene som er basert på Noveller av Nicholas Sparks, Safe heaven, The Notebook, A walk to Remember, Dear John, The last Song og The lucky one. Jeg elsker disse filmene, spesielt The Notebook! Det er filmen til meg og Stig, hihi ♥ Her er mine 16 romantisk-drama favoritter: 
 

   
   
   
   
1. Safe Haven 2. The Notebook 3. A walk to Remember 4. Dear John 5. If Only 6. The Lucky One 7. The Last Song 8. Premonition 9. Sweet November 10. The Lake House 11. (500) Days Of Summer 12. The Vow 13. P.S I Love You 14. Pearl Harbor 15. Remember Me 16. Titanic

 

Mine absolutt favoritter er The Notebook, A Walk To Remember, P.S I love You og Pearl Harbor ♥

Har dere sett noen av disse filmene?


Skrevet: 16.10.2013 Klokken: 21:46

Jeg e-l-s-k-e-r skrekkfilmer, spesielt overnaturlige spøkelsefilmer. Tror det må være favorittsjangeren min! Men dessverre skal det ganske mye til for at jeg liker en slik film, for jeg synes de fleste kan bli  litt overdrevne, men under her har jeg funnet 16 skrekk/thriller filmer som jeg liker veldig godt, både gamle og nye.
 

   
   
   
   
1. The Conjuring. 2. Sinister. 3. Insidious. 4. The sixth sense. 5. Grave Encounters. 6. Red dragon. 7. The orphanage. 8. Paranormal activity. 9. The haunting in Connecticut. 10. Dead Silence. 11. The Blair Witch Project. 12. The Unborn. 13. Shutter. 14. One Missed Call. 15. Mirrors. 16. The Woman In Black .


Favorittene mine er The Conjuring, Sinister, The Sixth Sense og Red Dragon! ♥
Har dere sett noen av disse filmene?


Og til slutt.. 

Har dere noen skrekkfilmer å anbefale meg? 


Skrevet: 30.09.2013 Klokken: 15:05Det er en stund siden jeg har kommet med anbefalinger, så nå tenkte jeg å anbefale dere en tv'serie. Jeg har mange tv'serier jeg følger med på, men siden de fleste er på pause for tiden så måtte jeg finne noen annet å se på når jeg er hjemme å kjeder meg. Har hørt mange snakke om denne før, så nå tenkte jeg det var på tide å sjekke den ut selv. Og nå skjønner jeg hvorfor alle sier at den er så morsom, jeg og Johanne holdt på å flire oss ihjel gjennom sesong 1. Så mye sprøtt, og alle er så morsom på hver sin måte. Anbefaler denne serien på det sterkeste om du er ute etter en skikkelig komiserie, som vil få deg i godt humør!

 

Bruker du å se Modern family?


Skrevet: 16.08.2013 Klokken: 11:05

Her om dagen så jeg og Stig filmen The Conjuring. Kom plutselig over traileren når jeg skulle se en video på youtube, og jeg tenkte med engang at denne filmen MÅTTE jeg se. Den så så bra ut, og spennende og alt en skrekkfilm skal være. Så samme kvelden så vi filmen, og den levde opp til alle forventningene. Vanligvis skal det mye til for at jeg virkelig liker en skrekkfilm, altså slike overnaturlige filmer, fordi det skal ikke så mye til for at jeg synes det virker overdrevent og rart. Men denne filmen overdrev ikke i det hele tatt, og den var skummel og spennende og hadde en bra handling. Jeg likte den veldig godt!
 


Synes du den så skummel ut?


Skrevet: 16.07.2013 Klokken: 18:11

Nå som jeg har sommerferie har jeg ikke så mye å bedrive tiden min med, så jeg har sett en del på serier i det siste. Har funnet noen nye som jeg likte veldig godt, men en av de var det bare to sesonger av, den 3. ble det ikke noe av, så det var litt skuff, men anbefaler å se den fordeom. Den andre er på pause nå tror jeg, så det var ikke så mange episoder jeg fikk se av den før jeg måtte begynne å vente igjen. Men de to andre kommer hver mandag og onsdag (Søndag og tirsdag på tv i USA). Jeg bruker alltid å laste ned seriene, men jeg vet det går ann å se de gratis på nettet også om man ønsker det, men akkurat nå kommer jeg ikke på hva den nettsiden heter, noe med channel?... Uansett, her er seriene:


TOUCH

Første sesongen var definitivt best, men jeg likte andre sesongen også. Dessverre kommer det ikke flere sesonger, noe jeg synes er veldig dumt. Serien handler om en far og en sønn, sønnen har en evne til å blant annet forutse fremtiden og hvordan alt i verden har en sammenheng på en måte, men han snakker ikke, han kommuniserer ved bruk av tall og det er bare faren som forstår han. Jeg synes den var veldig spennende, men det at de bare avsluttet hele serien ødela litt for meg, for man får liksom ikke den "avsluttningen" man ønsker. Men Kiefer Sutherland gjør en fantastisk jobb i denne serien!
 


ORPHAN BLACK

Denne serien er fra 2013, og det er bare kommet 10 episoder hittil. I likhet med Touch er denne serien også veldig spennende. Den begynner med at en kvinne er vitne til at en annen kvinne tar selvmord, og denne kvinnen ser helt lik ut som henne selv. Hun stjeler identiteten hennes, og prøver å finne ut hvem denne kvinnen er og hvorfor de ser helt lik ut. Vanskelig å fortelle om serien uten og avsløre for mye, men den anbefales om du liker spenningsserier.


 

MISTRESSES

Dette er en dramaserie som handler om livene til en vennegjeng bestående av fire kvinner. Det er mye utroskap, drama og spenning. Denne serien er også fra 2013, så det er bare kommet noen få episoder av den.
 


TWISTED

En spennende dramaserie som handler om en gutt som myrdet tanten sin når han var 11 år gammel, og nå er han kommet ut av ungdomsfengselet og tilbake i hjembyen hvor han møter sine tidligere barndomsvenner. Han prøver å passe inn, og vinne tilbake tilliten hos Jo og Lacey som var hans beste venner. Rett etter han er kommet tilbake blir en av hans medelever funnet drept etter en fest, og han blir automatisk den hovedmistenkte. 
 


Synes du de så spennende ut?


Skrevet: 14.07.2013 Klokken: 15:59Her har jeg samlet noen av mine favoritter fra Coverbrands. Jeg har de siste 4 årene bare brukt sminke fra denne nettbutikken, både fordi det er billigere enn å kjøpe i butikk, og fordi jeg bare elsker nettsiden. Det er så rask levering, og de har alle slags merker, og ikke minst BRA sminke og andre skjønnhetsprodukter. Disse produktene bruker jeg fast hver dag, og jeg er veldig fornøyd! Om du ønsker at jeg skal skrive mer om hvert produkt - let me know! Noen av disse har jeg allerede skrevet en anmeldelse av, som du finner under kategorien "Produktanmeldelser".


Under finner du linker til hvert produkt:


- Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush - Finner du HER

- Bare Minerals Oil Control Foundation Primer - Finner du HER

- Glo Minerals Camouflage Concealer - Finner du HER

- Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer - Finner du HER

- Bare Minerals MATTE Foundation SPF15 - Finner du HER

- Too Faced Amazing Face Skin-Balacing Flexible Coverage Foundation Powder SPF15 - Finner du HER

- Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil - Finner du HER

- Burt's Bees Very Volumizing Shampoo With Pomegranate  - Finner du HER

- Bare Minerals Purifying Facial Cleanser - Finner du HER

 

Har du noen favoritter fra Coverbrands? Let me know!


Skrevet: 14.04.2013 Klokken: 13:44

Jeg bruker ofte å se på videoer på youtube av folk som forteller hva de har på iphonen sin, haha, litt teit, men det er en fin måte å finne nye apper som du ikke visste om. Så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg har på min Iphone. 
 På den første siden har jeg de Appsa som jeg bruker mest. Nede på den linjen har jeg telefon, noe jeg bruker veldig mye, haha. Og viber, som er en app hvor du kan ringe å sende gratise sms'er til alle de som har Viber på sin telefon. Denne bruker jeg ikke såå ofte. Mail bruker jeg konstant, elsker den appen, og det er så lettvint. Også selvfølgelig meldinger.


Sleep Cycle - Denne bruker jeg faktisk vær natt, er blitt helt avhengig av den. Bruker aldri alarmen som er på Iphone fra før av. Sleep cycle er i grunn en alarm, men du skriver inn når du vil våkne, feks klokken ti. Og da vil Sleep cycle vekke deg mellom halv ti - og ti, når du er i lettest søvn. Funker egentlig ikke, eller kanskje, er litt vanskelig å si, haha. Men jeg liker denne appen veldig godt, i tillegg kan du få slike lyder som kommer på automatisk når du setter på alarmen, som skal få deg til å sovne lettere. 

Gratis horoskop - Helt greit horoskop, som jeg ofte sjekker. Noen som vet om andre horoskopapps som er bedre?

Lofoten sparebank - Jeg elsker denne appen! Har ikke vært i en minibank siden jeg fikk Iphone faktisk. Men denne kan jeg alltid sjekke hva jeg har på kortet, og jeg kan også betale regninger. Så utrolig enkelt, og nyttig å ha.

ShopShop - Dette er en slags handleliste ting. Aldri brukt egentlig, for jeg bruker som oftest Notater. 

Youtube - Bruker hele tiden.

Matprat - Bruker av og til om jeg trenger litt middagstips.

Heytell (Vises ikke på bildet) - Dette er en slags walkietalkie. Du holder inne en knapp å sender en beskjed til noen, og så får du en talemelding tilbake osv. Brukt denne mye i det siste!

 SPILL

Jeg spiller egentlig ikke så mange spill på telefonen. Er tre spill jeg har hatt skikkelig hekta på og det er Cover orange, Temple run og Candy crush. Candy crush har jeg fortsatt hekta på, og spiller det ganske ofte når jeg kjeder meg. Fint tidsfordriv egentlig. Quiz battle er ganske morro det også! Ellers har jeg noen spill jeg ikke spiller lengre, rett og slett fordi jeg betalte for dem og derfor har jeg ikke lyst til å slette de.


VERKTØY

Her har jeg de fleste appene som kom med Iphonen. I tillegg har jeg en oversetter, som jeg bruker ganske ofte. Og p3, som jeg sjeldent bruker. 


DIVERSE

I denne mappen er det lommelykten jeg bruker mest. Her ligger det egentlig litt forskjellige apper - som jeg bruker, men ikke så ofte. 

 

Har du noen apps å anbefale meg?


Skrevet: 01.04.2013 Klokken: 14:10

Hei! Det er faktisk ikke så lenge siden jeg stod opp, eller våknet blir vel rettere å si. Stod faktisk opp i ti-tiden tror jeg, men så sovnet jeg av på sofaen. Hadde så sykt merkelige og skumle drømmer inatt, isj... Sikkert pågrunn av at jeg og Stig har sett grøssere hele påskehelga. Idag er jo siste fridag, for meg iallefall, så denne dagen skal jeg kose meg ekstra mye, kanskje ha en liten spakveld senere. Og nå holder Stig på å lage frokost til meg, hihi ♥ Brødskiver med stekt egg! Men før jeg sporer helt av her, så tenkte jeg å komme med en liten filmanbefaling av en av filmene vi har sett i det siste, nemlig...


SINISTER..
 
Jeg synes denne filmen var utrolig spennende, og bra. Anbefales på det sterkeste! Bra handling, og spennende fra begynnelse til slutt!

 


"Ellison skriver om kriminalsaker fra virkeligheten, og med håp om en ny bestselger flytter han sammen med familien inn i et nytt hus hvor det har skjedd bestialske drap. Her finner han en bortgjemt eske som viser drapet på husets forrige eiere, og mens han gransker dypere i mysteriet føres familien nærmere sitt verste mareritt" - Lovefilm.no


Skrevet: 21.03.2013 Klokken: 02:01

Jeg liker nesten alle filmene som Will Smith spiller i, synes han er en ordentlig flink skuespiller. Og han har den evnen til å se så sårbar ut at man får helt ondt i seg av å sitte å se på, haha. Dette er en veldig trist film, men samtidig veldig fin. Jeg tror jeg har sett den nesten ti ganger, og det sier vel litt. Anbefales på det sterkeste! Will Smith ♥
 "Will Smith spiller hovedrollen som Ben Thomas, en mann som har kommet til en korsvei i livet og leter etter en måte å lette sin tunge samvittighet. Han oppdager at han har evnen til å forandre livet til syv fremmende mennsker som fortjener en sjanse til. Men når han forelsker seg i en av dem, må han ta stilling til om han skal avsløre hemmeligheten - selv om det betyr at han må gi opp planen sin." - Lovefilm.no..


Skrevet: 23.10.2012 Klokken: 20:53

MARTHE BORGE - www.martheborge.blogg.no


Det er ikke så mange måneder siden jeg begynte å lese Marthes blogg fast, men herregud, denne jenta kan virkelig blogge! Hver gang jeg klikker meg inn på bloggen hennes så er et nytt innlegg publisert. Og det er noe jeg syns er utrolig viktig, hun oppdaterer flere gang om dagen, og alle innleggene er interessante. I tillegg liker jeg stilen hennes, og hun legger ut antrekksbilder omtrent hver dag. Liker liker liker! Det jeg liker aller best er at hun blogger veldig variert, og selvfølgelig at hun har fine bilder i alle innleggene. Her har du ei som fortjener førsteplassen på topplista! ♥
 

 

 

 

CORNELIA - www.thingsyouremember.blogg.se


Denne bloggen har jeg lest en stund.. Eller lest og lest, jeg ser for det meste bare på bildene for de er helt sykt fine! Denne jenta er så flink til å ta bilder at jeg blir gal. Utrolig inspirerende og fin blogg, med nydelige bilder i hvert innlegg. Jeg blir alltid så glad når jeg trykker meg inn på bloggen til Cornelia, og det er jo et veldig bra tegn! Det dumme er at hun ikke oppdaterer hver dag. Men dette er absolutt en av mine favorittblogger, i allefall når det kommer til foto. Hun blogger en del om mote og slikt også, og det er jo alltid interessant å lese om ♥
 Har du en favorittblogg?


Skrevet: 04.09.2012 Klokken: 23:37

"Finding something like that in a war was like finding an angel in hell. So I kept it with me. And I survived a lot of things I had no right to.

I promised myself if I got out I'd find that girl and thank her."
 

Jeg var nesten helt sikker på at jeg kom til å like denne filmen allerede før jeg begynte å se den ettersom det er Nicholas Sparks som har skrevet historien. Det er den samme mannen som har skrevet blant annet The notebook, A walk to remember og Dear John - Filmer som jeg elsker! Og denne er ikke noe unntak, likte den veldig godt, både handlingen og skuespillerne. Har aldri vært noe fan av Zach Efron, men OHMY i denne filmen var han skikkelig handsome. Han var faktisk så utrolig kjekk at jeg anbefaler dere å se filmen bare for å få sett han! Haha, neida, men tror alle dere som er glad i filmer som de jeg nettop har nevnt, kommer til å like denne også. 


I tillegg var det så mange fine sanger i filmen, så jeg ble sittende å høre på soundtrackene lenge etter at filmen var ferdig. Legger ut noen her:


Skrevet: 11.08.2012 Klokken: 23:57

Fant nettop ut at det kommer en ny paranormal activity i år. Selvom jeg ikke var noe særlig begeistret for den forrige så gleder jeg meg likevel til å se denne, rett og slett fordi jeg elsker slike paranormale filmer. Blir skikkelig skremt, og da mener jeg så skremt at jeg ikke tørr å gå opp å legge meg alene, haha. Men så skal det sies at vi bor i et hus der det har skjedd veldig mye rart og uforklarlig. Håper denne kommer på kino i år, for da skal ihvertfall JEG å se den! Også håper jeg virkelig at denne er bedre enn 3'a, for den var bare ... dårlig.
 


Liker du å se slike filmer?


Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 16:28

Da tenkte jeg å anbefalere dere en 'ny' serie jeg har begynt å følge med på, har kanskje nevnt den sånn smått på bloggen før, men her kommer ihvertfall litt mer om den. Den heter altså Jane by design, og er en relativt ny serie vil jeg tro, i og med at det bare er kommet 16 episoder av den til nå. Men jeg likte den utrolig godt, ble hekta etter bare 2-3 episoder, og nå er det blitt en favoritt. Likte den ekstra godt siden det handler mye om mote og design, noe jeg elsker! Også har alltid skuespillerne så fine klær på seg, ihvertfall nesten alltid. Det er jo en veldig typisk tenåringsserie, men om du liker f.eks. Pretty Little Liars, Gossip Girl, The Lying Game osv, så tror jeg denne serien kommer til å falle i smak hos deg også! Se videoen under for å få en liten smakebit av hva den handler om...

 


Check it out!


Skrevet: 15.07.2012 Klokken: 18:46

Jeg har alltid vært mer en filmperson enn en person som leser bøker. Jeg elsker å se på filmer, så nå tenkte jeg å vise dere hvilke filmer jeg har tenkt til å se i nærmeste framtid.. Ikke alle er kommet ut ennå, eller noen er ihvertfall umulig å finne!!THE CABIN IN THE WOODS....

"Fem venner reiser på helgetur til en bortgjemt hytte langt inne i skogen. Nifse ting skjer. Høres ut som et klassisk grøsseroppsett, ikke sant? Hvis du tror du kan resten av historien må du tro om igjen. For det er mer..." - Lovefilm.no.
 

 

 

ICE AGE 4 CONTINENTAL DRIFT....

"Manny, Diego og Sid legger ut på sitt største eventyr så langt, når en katastrofe gjør at hele kontinentet deres begynner å bevege seg." - Lovefilm.no.
 

 

 

SNOW WHITE AND THE THE HUNTSMAN....

"For å kunne fortsette å være den vakreste av alle, sender den onde dronningen en jeger for å finne og drepe snehvit. Men han blir i stedet hennes mentor og trener, og sammen leder de opprøret mot dronningens terrorvelde." - Lovefilm.no.
 

 

 

DARK SHADOWS....

"Året er 1752. Ekteparet Joshua og Naomi tar med seg sønnen Barnabas, og setter seil i Liverpool for å starte et nytt liv i Amerika. Men ikke engang det store havet skal vise seg å være nok til å skille den lille familien fra de mystiske forbannelsene som har herjet den." - Lovefilm.no.
 

 

 

FOOTLOOSE....

"Tenåringsgutten Ren MacCormack flytter fra Boston til en liten sørstatsby og får et realt kultursjokk. Her har nemlig pastor Shaw Moore bannlyst dans og bråkete musikk etter en tragisk dødsulykke. Men Ren gir seg ikke så lett. Han utfordrer forbudet og setter byen på hodet. Samtidig forelsker han seg i pastorens opprørske datter." - Lovefilm.no.
 

 

 

LOVELY MOLLY....

"Den nygifte Molly Reynolds vender tilbake etter et langt fravær til sitt barndomshjem. Det er ikke lenge før minnene om en marerittaktig barndom vender tilbake, og noe ondskapsfullt vekkes til live." - Lovefilm.no.
 


Også har jeg veldig lyst til å se Fast and Furious 6 og Despicable Me 2 når de kommer ut!

Noen av disse filmene du kunne tenkt deg å se?


Skrevet: 05.07.2012 Klokken: 19:48

Så denne filmen for noen dager siden etter en anbefaling av søsteren min. Jeg har egentlig aldri vært noen stor fan av filmer med trolldom og magi, der alt blir skikkelig overnaturlig, så var litt usikker til denne filmen først. Men ble positivt overrasket, for denne filmen var faktisk veldig bra! Den var morsom, og samtidig spennende. Har egentlig ikke være noe stor fan av Nicolas Cage heller, men i denne filmen forandret han meningen min litt. Kan ikke nekte på at han er en god skuespiller! Dette er absolutt en film som er verdt å se.
 "Balthazar Blake er nåtidens trollmann som prøver å forsvare Manhatten mot mørke krefter. Når en tilsynelatende vanlig gutt viser seg å ha skjulte talenter, gir Balthazar sin nye motvillige elev en innføring i magiens kunst og legger alt til rette for at han skal bli en perfekt trollmann. Opplev nervepirrende spenning, fantastisk action og spektakulære spesialeffekter, når dette umake teamet bekjemper ondskap med trolldom og magi." - Lovefilm.no..

 

Har du sett den?


Skrevet: 03.07.2012 Klokken: 21:33

Åååå, denne filmer er søt. Absolutt en av favorittene mine innen romantikk/drama. Den er så utrolig trist og romantisk. Om du ikke har sett den ennå, så du bare gjøre det :-) Du kommer ikke til å angre! Om du liker slike type filmer selvfølgelig. Denne filmen er umulig å se uten å begynne å gråte.. ihvertfall for meg.. Haha, har sett den sikkert 4 ganger og gråt like mye hver gang! Gode skuespillere er det også, digger Gerard Butler, og Hilary Swank har jo såå fint smil. haha!
 

 

"Holly og Gerry er unge, nygifte og lykkelige. Og når Gerry mister livet til en plutselig sykdom, dør også Holly innvendig. Men på 30-års dagen sin mottar hun et brev fra Gerry, skrevet før hans død. Det er det første av 10 brev som bringer Holly tilbake til sin elskede og sakte fører henne videre i livet. Hvert brev byr på et nytt, uforutsigbart eventyr, og hvert brev slutter med de samme ordene: P.S I love you." - Lovefilm.no...

 

Gerard Butler ♥ 

Har du sett filmen? Hvis ja, hva synes du?


Skrevet: 09.04.2012 Klokken: 02:54

Jeg så nettop denne søte filmen, som jeg nå tenkte å anbefale til dere som liker slike typiske jentefilmer. Ikke den beste jeg har sett, men var god underholdning. Verdt å sjekke ut, filmen heter Monte Carlo :] Kjente skuespillere med også, blant annet Selena Gomez, som de fleste vet hvem er, og Leighton Meister fra Gossip Girl. Digger henne! Hun blonde tror jeg faktisk også har vært med i GG om jeg ikke husker helt feil.
 
"Gjør deg klar for et helt rått eventyr i Monte Carlo av den typen man bare opplever Èn gang. Selena Gomez lyser opp skjermen som den muntre Grace. Hun går i avgangsklassen på videregående og gleder seg til en ferie i Paris sammen med bestevenninnen Emma og storesøsteren Meg. Akkurat da jentene tror at hele turen er ødelagt fordi den hyperaktive guiden reiser fra dem, blir Grace tatt for å være en rik sosietetsjente, og de tre blir fraktet til Monte Carlo og en spennende uke med glitter, glamour og uforglemmelig moro!" - www.lovefilm.noHar du sett den, eller skal?

 


Skrevet: 08.03.2012 Klokken: 15:16

Igår tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage noe til middag som jeg aldri har laget før. De som kjenner meg vet at jeg er utrolig dårlig på kjøkkenet, men ble faktisk litt imponert over meg selv, haha! Det er igrunn en veldig enkel matrett å lage, men jeg fikk det ikke til helt perfekt. Satser på at det blir enda bedre neste gang. Men for all del, det smakte veldig godt, og fikk faktisk litt kinarestaurant-feelin' av å spise det! Hihi. 
 


Så ikke så godt ut på bildet, men lover at det smakte mye bedre enn det så ut! 

 

Her er oppskriften (Funnet på matprat.no): 

 


INGREDIENSER:


 • 500 kyllingfilet

 • ca. 2ss maisstivelse (maizena)
 • ca. 2ss oljetil steking
 • 1stk løk
 • 3stk gulrot
 • 1ss hakket frisk ingefær
 • 1pose dypfryst wokblanding
 • 4stk vårløk
 • 3dl hønsebuljong (utblandet)
 • 1ss soyasaus
 • ca. 1ss østerssaus (oyster sauce)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIK GJØR DU:


1. Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

2. Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.

3. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

4. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.

5. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server chop suey med jasminris.

 

 


Tar rundt en halvtime å lage! Anbefales virkelig :-)


Skrevet: 08.02.2012 Klokken: 14:34

Tenkte å komme med en liten filmanbefaling nå, er så lenge siden sist. Har sett veldig mange brae filmer i det siste, men disse må være en av de beste tror jeg. Nemlig, Back to the future. Det er veldig gamle filmer, laget i 1985. Men jeg anbefaler dere virkelig å se både 1'a, 2'a og 3'a! De er både morsomme og spennende. Det blir nesten som en liten miniserie fordi filmene henger helt i sammen om dere skjønner. 2'a begynner på samme måte som 1'a slutter. 
 
Filmene handler om en professor som lager en tidsmaskin ( Bilen du ser på nederste bildet). De reiser tilbake i tid og det skjer mye spennende! Haha, du får bare se filmen om du ikke har gjort det ;] Anbefales på det sterkeste! Koselige filmer ♥ 

 

Terningskast: 5


Skrevet: 28.01.2012 Klokken: 13:19

Som kanskje noen av dere har fått med dere så er det begynt en ny serie på amerikansk TV som heter Alcatraz. Har kommet ut 3 episoder av den, som kan lastes ned på nett. Den kommer også på Tvnorge, men vet ikke helt når enda. 

Ganske spennende, men blir litt CSI synes jeg. Den handler om det berømte fengselet Alcatraz, hvor 302 fanger på et mystisk vis forsvant for 50 år siden. Nå er de tilbake igjen, og det er opp til etterforskerne og finne ut hvorfor, og hva de er ute etter.  
 


Verdt å sjekke ut om du liker serier som "LOST" og "PRISON BREAK" ;]


Skrevet: 20.09.2011 Klokken: 12:26
Slik ser bakgrunnskjermen min ut på pc'en akkurat nå. Fant en side der man kunne laste ned en slik Dock som mac har. Også har jeg lastet ned et par miniprogrammer og ikoner. Hva synes du?


Har du en vanlig pc å har lyst på en dock? Kan lastes ned her.  

Og ikoner finner du på deviantart.com!


Skrevet: 15.09.2011 Klokken: 09:13


Begynte å lese denne boken av Lars Kepler når vi dro til Italia. Har alltid hatet å lese, men bruker å kjøpe meg en bok hver gang jeg skal ta fly, slik at jeg har noe å gjøre å det hjelper litt på flyskrekken, haha. Denne boken synes jeg var veldig bra, er snart ferdig med den, og den er så spennende. Eneste negative med den var at den merkelig nok minnet meg litt om Utøya episoden, dere skjønner hva jeg mener om dere leser boka. 

 

Her er en omtale jeg fant på nettet: 


" En generaldirektør med ansvar for svensk våpeneksport, blir funnet hengt i sin leilighet på Østermalm. Samtidig blir en ung kvinne funnet druknet om bord på en fritidsbåt som driver rundt i Stockholms skjærgård. Et fotografi blir bindeledd mellom de to sakene, men politimann Joona Linna må jobbe hardt for å finne andre spor som belyser de uforklarlige dødsfallene. Han får god hjelp av Saga Bauer, og sammen retter de snart oppmerksomheten mot en problemløser og yrkesmorder. Sentralt står kynisk kriminalitet i kjølvannet av internasjonal våpeneksport.Bokens tittel er inspirert av fiolinvirtuosen Paganini. Ifølge myten fikk Paganini sine evner etter å ha inngått en kontrakt med djevelen. I Paganinikontrakten møter vi mennesker som stilles overfor grunnleggende moralske dilemmaer, og som forholder seg til dem på høyst ulik måte. Resultatet er en velskrevet, dramatisk krimroman med samfunnskritisk brodd og stor underholdningskraft. "

 

 

Dette er den andre boken jeg leser av Lars Kepler, synes han er en skikkelig flink forfatter. Den andre boken jeg har begynt å lest på heter Hypnotisøren. Jeg er slik at jeg begynner å lese en bok, også aldri jeg klarer å fullføre. Men grunnen til at jeg ikke har lest ferdig den boken er fordi boka smeltet når jeg var i Bulgaria, så alle sidene bare datt av, noe som gjorde at jeg mistet de siste sidene i boka. Klarer ikke å fortsette å lese i den, fordi jeg kommer til å bli så nyskjerrig når jeg kommer til den siste sia jeg har, også får jeg ikke vite slutten, haha. Men dette er virkelig to bøker jeg anbefaler på det sterkeste, om dere liker krim! 

 

Har du lest noen av disse bøkene?


Skrevet: 14.09.2011 Klokken: 16:11

Denne filmen er bare helt fantastisk, jeg elsker den. Det er en av de få filmene jeg kan se om igjen og om igjen uten å bli lei. Den er så søt og romantisk, og virkelig en film jeg anbefaler til alle som liker slike jentefilmer. Jeg er helt sikker på at du kommer til å elske den like mye som jeg gjør. Brukte å se denne filmen sammen med en person som betyr utrolig mye for meg, og dette ble vår film  Holder faktisk på å laste den ned nå, er så lenge siden jeg så den sist. Åååååh, du må bare se denne! 
 

Har du sett den? 

Hva er din favorittfilm?


Skrevet: 12.09.2011 Klokken: 22:52

Så denne søte filmen for noen dager siden. Den var både morsom, trist og romantisk. Liker slike filmer jeg  Den handler om ei jente som får vite at hun har en uhelbredelig kreft. Og oppi alt det så møter hun sin soulmate, noe som får henne til å innse at det å forelske seg er mye skumlere enn døden. 
 

 

Har du sett denne filmen? Hvis ja, hva synes du?


Skrevet: 12.09.2011 Klokken: 21:45[ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]


Haha glemte en C på Exception, men jaja. Dette er de skrifttypene jeg bruker mest på bilder for tiden. 
Har linket til alle fontene ovenfor.

Hvilken var din favoritt? 


Skrevet: 25.08.2011 Klokken: 21:45

" At du ikke skal tro på alt du hører er et langt bedre råd enn mange av kjerringrådene du kan lese under." - mag

 

1. AGURK MOT HOVNE ØYNE

 Denne myten er delvis sann, men sannsynligvis ikke av den grunnen du tror. Agurk i seg selv kan ikke redusere hovenhet eller mørke ringer under øynene dine. Derimot har agurken den egenskapen at den holder seg kjølig etter å ha ligget kaldt, takket være sitt høye vanninnhold. Det er den kjølende effekten som får blodårene til å trekke seg sammen, som igjen fører til at hevelsen går ned.

 

2. ØL TIL HÅRET

 Mange har hørt at å vaske håret med øl gir sunt og blankt hår fordi øl er rikt på B-vitaminer. Fakta er at du kommer mye lenger ved å ta B-vitamintilskudd. Det er nemlig begrenset hva håret klarer å trekke til seg av næring når du skyller håret med øl. Et sunt kosthold og god shampoo er et bedre alternativ for å oppnå sunt og blankt hår. Grovt brød, bønner, spirer, meieriprodukter, mandler og brokkoli er ekspempler på matvarer som er rike på B-vitaminer. 

 

3. RIMELIGE PRODUKTER ER DÅRLIGE

 Denne myten er omdiskutert og det med god grunn. Ikke alle har anledning eller lyst til å punge ut dyrt for skjønnhetsprodukter. Rimelige produkter kan ikke stemples som dårlige på generell basis. Poenget er at bestanddelen av de gode nøkkelingrediensene som regel er høyere i dyrere produkter enn i de rimelige alternativene. Ofte inneholder de ulike merkene mye av det samme, det er forholdet mellom de næringsrike ingrediensene og «fyllet» det kommer an på. Sånn sett er det forståelig at produkter med høyt innhold av eksklusive ingredienser koster mer.

 

4. TANNPASTA FÅR BUKT MED KVISER

 Enkelte tannkremer inneholder bakteriedrepende stoffer og betennelsesdempende sink som gir en viss effekt på kviser. Samtidig inneholder de en rekke andre ingredienser som ikke er beregnet på huden og derfor gjør vondt verre ved å tilstoppe porene. Husk at kviser er smuss som kommer innenfra og vil ut. Å rense huden og tilføre fukt med produkter tilpasset din hudtype er det beste.

 

5. HÅRET VOKSER FORTERE HVIS DU STUSSER DET OFTE

 Dette er ikke tilfelle dessverre. Det som kan gi inntrykk av at håret vokser fortere er at hårtuppene er sterkere og mer robuste når de er nyklippet. Derfor brekker de heller ikke av like hyppigå og du kan få en følelse av at håret vokser fortere. Slitte tupper kan ikke «repareres». Gode produkter kan forebygge slitasje, men splittede tupper kan aldri gjenoppbygge styrken de hadde før de ble skadet. 

 

6. DE KAN MINKE PORENE I ANSIKTET

 Til tross for lovnader fra ulike aktører på markedet har størrelsen på porene i ansiktet med gener å gjøre. Selv ikke dyre kremer kan gjøre noe med dette. Når det er sagt, kan porene se større ut på grunn av bakterier, død hud og smuss, derfor er det viktig å rense huden skikkelig med produkter som inneholder salisylsyre som motvirker uren hud.

 

7. FET OG USUNN MAT GIR KVISER

 Denne myten er muligens den flest vil bli overrasket over å høre at ikke stemmer. Det er lett å tenke at kvisene som dukker opp mandag morgen etter en helg med fyll og usunn mat, skyldes helgens utskeielser. Dette stemmer ikke. Kviser påvirkes av kroppens hormoner og oppstår på grunn av overproduksjon av talg. Dessuten er ikke fettet i maten vi spiser de samme som huden produserer. Overforbruk av sminke og andre produkter som kan tilstoppe porene ytterligere, har mer sannsynlig skylden.

 

8. SOL HJELPER MOT KVISER

 Mange har mindre kviser om sommeren og tenker at det er solen som fjerner problemet. Solen tørker ut kviser midlertidig, men skader hudcellene vel så mye, og kan føre til større utbrudd i etterkant.

 

9. DU TRENGER IKKE SOLFAKTOR NÅR DET ER OVERSKYET

 Solens UV-stråler trenger igjennom skylaget selv på grå dager. Ønsker du å beskytte huden mot skadelig stråling bør du absolutt bruke en dagkrem eller solkrem med faktor og UV-filter, som beskytter mot både UVA og UVB stråler. Når det er sagt, så er det viktigste av alt å unngå å bli brent, noe sannsynligheten for er større på skyfrie dager. 

 

10. BARBERING GJØR HÅRET TYKKERE OG TETTERE

 Tykkelsen på hårstråene dine er genetisk anlagt. Barbering gir deg verken tykkere eller tettere hårvekst. Det som gjør at hårene virker tykkere etter barbering er at de blir kappet rett av. Naturlig er stråene tynnere ved tuppen, mens du ved jevnlig barbering hele tiden kapper stråene av midtveis, noe som fører til at hårene kjennes tykkere og mer stubbete ut. 

 

Kilder: mag


Skrevet: 22.08.2011 Klokken: 21:42Selv bruker jeg aldri leppestift, eller lipgloss, men bestilte noen fra NYX for noen måneder siden. Anbefaler disse for dere som liker å bruke leppestift, de er utrolig lett å påføre, ikke sånn hard som noen bruker å være. Det er bare ekkelt. Haha. Jeg bestilte fra Cherryculture.com, hvis du trykker HER så kommer du rett innpå leppestiftene. De har mange forskjellige farger, jeg har i Sash, Harmonica, og frosted beige. I tillegg så er det veeeldig billig, 1,99 dollar, som er rundt 10-11 norske kroner 


Skrevet: 10.08.2011 Klokken: 18:36

...er uten tvil, Pretty Little Liars!

 

Jeg elsker denne serien, den er spennende, morsom og søt. Digger jentene som spiller i den, alle er så pene, med så forskjellig smak. Synes serien er inspirerende også, når det kommer til klær osv. Absolutt en perfekt jenteserie, som jeg har falt for. 
 


Du kan se det gratis HER 

 

Har du en favorittserie?


Skrevet: 09.08.2011 Klokken: 13:27


Kjøpte denne øyekremmen på Bodyshop i vinter, og har brukt den omtrent hver dag siden da. Den er ikke så veldig god til å redusere mørke ringer, men den tilfører mye fuktighet, og er veldig bra for hunden under øynene. Tror den kostet rundt 120 kr, absolutt verdt det. Tuben er kjempeliten, men den varer veldig lenge! 

 

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN HER.


Skrevet: 22.05.2011 Klokken: 14:10

Litt ironisk at jeg skal skrive om dette i og med at jeg hater føtter, haha. Men for noen mnd siden bestilte jeg fra Oriflame og da fikk jeg med en gratis fotkrem og fotskrubb?. Er det noe jeg hater mer enn føtter så er det tørre føtter, og jeg takler det bare ikke når de er så tørr at det kjennes ut som borrelås når du kommer borti noe, haha noen som har opplevd det? 

 

Jeg har ikke noe særlig tørre føtter, men det skader ikke å bruke litt fotkrem av og til fordeom, og denne anfalerer jeg virkelig. Skikkelig lame anbefaling, men hvis du sliter med tørre føtter så burde du prøve ut denne kremen, føttene blir silkemyke! Du finner den på Oriflame og koster bare 99kr :) Slik ser den ut;

 

 

 

Peeling - Skrubb - Fotkrem = Supermyke føtter !!!! hihi.


Skrevet: 21.05.2011 Klokken: 17:21

Når man bruker et belte i midjen så kan det fort bli alt for langt, og jeg personlig synes ikke det ser så særlig fint ut når et belte bare henger å slenger. Men derimot hvis du knyter det så kan det se veldig stilig ut! Fant noen tips på en nettside som jeg tenkte å dele med dere, selvom det sikkert er mange som kan de fra før av.

 

ALTERNATIV 1.

 


Trekk enden opp under beltet...

 


...og dra den gjennom området mellom beltespennen og beltehempen. 

 


Da får du en slik skråknytting på beltet. Siden jeg brukte et ganske tynt flettebelte så vil ikke knyttingen se like fin ut som det ville ha gjort hvis jeg hadde brukt feks. et slikt belte;

 

ALTERNATIV 2.

 


Begynn på samme måte som på alternativ 1...

 


...men nå skal du dra beltelengden bak beltehempen.

 


Da får du en mer loddrett knytting på beltet.

 

 

To veldig enkle tips som ser mye bedre ut enn av belte bare skal henge der, men det kommer selvfølgelig litt ann på hvilke belte du bruker. Det er bare å prøve seg fram!


Skrevet: 03.04.2011 Klokken: 17:14

Mange av disse tipsene kan du nok fra før av, men for de som ikke kan de; Slankere ansikt
» Her handler det om å bruke skygger på riktig måte! Etter at du har påført foundation og mattende pudder i fargene som passer din hudtone, legg på solpudder slik: Bruk en stor og fyldig kost og legg skyggen lett på oversiden av kinnbena dine og opp til hårfestet, bruk enkle og luftige tak. Legg en lett skygge på neseryggen og litt på haketuppen samt rett ned på halsen. Du kan ogå bruke litt langs kjevebenet, men vær forsiktig så du ikke får skille. 

 

 

 Åpne øyne
» Bruk en lys skimmerøyenskygge etter at du har lagt på primer rundt øynene. Begynn med innerste hjørnet av hvert øye og legg en mattere skygge på ytterhjørnene.

 

 

 Hvitere tenner
» Idag får du bleket tennene dine på de fleste salonger, det er dyrt, men holder lenge. Hvis du ikke vil legge ut mye penger på en gang, får du også kjøpt strips til å bleke tennnenen selv. Dette holder ikke like lenge men gir et pent resultat med en gang. Du bør få sjekket tennene dine hos tannlege før du gjennomfører en hjemmebleking. Har du ikke tilgang til noen av delene, kan du bruke en mørkere leppestift som fremhever lysfargen på tennene og får dem til å virke hvitere.

 

 

 Glatt hud
» Foruten om skikkelig god rens etterfulgt av fuktighetskrem til din hud, skal du finne en foundation som passer deg. For deg med fet hud, finn en god foundation uten olje, de med tørrere hud skal gå for en litt fetere foundation. La fargen tørke lett på huden før du påfører litt mattende pudder med en stor kost, men ikke overdriv! Bruk heller litt mer pudder senere på dagen for å fikse blanke partier. 

 

 

 Hollywood-vipper

» Idag får du kjøpt løsvipper mange steder. Det beste er å bruke punktvipper og sette på en og en vipp med pinsett og gjennomsiktig lim. Begynn i ytterhjørnene og sett på fire-fem vipper for å få en ekstra effekt. Bruk deretter maskara over for å få et naturlig resultat. Man kan også sette på vipper i hudpleiesalonger, dette varer i ca seks uker.

 

 Fyldige lepper
» Alle ønsker sexy lepper, og du får kjøpt lipglosser med ekstra 'plump-effekt' som skal gjøre leppene fyldigere. Men leppene virker også fyldigere dersom du bruker en lys farge på de. Du kan for eksempel legge litt beige foundation på leppene, la tørke og påfør din favorittlipgloss over for en ekstra effekt. 

 

 

 Perfekt glød
» Når vi skal friske opp vinterhuden vår til en freshere sommerhud, kan det hjelpe å spraye litt falsk brunfarge på kroppen og ansiktet. Men pass på så du finner en god tørrspray som er tilpasset din hudtype og som ikke skaper unødvendige urenheter i ansiktet fordi den tetter porer. Spray på før du legger deg og våkne opp med litt friskere farge! 

 

 

 Blankt hår
» Ikke alle er velsignet med skinnende hår, og det finnes mange gode produkter som hjelper deg med dette. Gjør det til en vane at du bruker en god sjampo og balsam for håret ditt sammen med en kur annenhver gang du vasker håret ditt. Bruk fuktighetsgivende serum i det våte håret etter vask, og litt varmebeskyttende spray eller krem i både vått og tørt hår. Den kjappe løsningen er å bruke et stylingprodukt som gjør håret glansfullt og skinnende.

 

 

 Unngå rynker
» Det finnes få måter å forebygge rynker på som er mer effektive enn å bruke solkrem tilpasset din hudtype. Legg solfaktor under fuktighetskremen din hver dag selv om det ikke er sol ute. Et annet godt tips er å unngå å gestikulere for mye. Ikke begrens smilingen, men pass på så du ikke hever bryn eller myser for mye, bevegelsesrynker kommer lett.

 

 

 Unge hender
» Vi er flinke å fokusere på ansiktet, men alderen vises også lett på hendene. Gjør det for vane å smøre hendene dine inn med en god håndkrem både morgen og kveld, og ha den med deg i vesken så du kan smøre deg hver gang etter håndvask. Dette holder huden myk og spenstig. 

 
Dette er et innlegg jeg skrev på den gamle bloggen min for leeenge siden, men poster det på nytt her fordi jeg likte disse tipsene veldig godt og kanskje noen av dere får litt nytte av de!  


Skrevet: 01.04.2011 Klokken: 11:41

Først må jeg bare påpeke at jeg er ingen ekspert på dette og har ikke nødvendigvis rett, men dette innlegget er basert på mine erfaringer når det kommer til uren hud osv. så det kan hende at ikke alt funker for deg, men eneste måten å finne ut hva som funker for deg er jo å prøve seg fram.

 

  CONCEALER SOM TØRKER UT KVISER

» De fleste har vel hørt kjerringrådet som sier at tannkrem skal hjelpe mot å tørke ut kviser. Vel, jeg anbefaler dere og ikke gjøre dette. Kanskje det funker på noen, men jeg merket ingen forskjell, bortsett fra at kvisene ble mer rød og irritert. Jeg anbefaler heller å bruke en concealer som er laget for å tørke ut kviser, og da er Glominerals camouflage concealer perfekt. Den kan du finne her. Jeg har også skrevet en produktanmelse om den, som du kan lese her.

  

  BRUK SMINKE SOM PASSER TIL DIN HUD

» Jeg hadde veldig problemer med å finne riktig sminke som passet til min hudtype, men så bestemte jeg meg for å prøve mineralsminke, noe som hjalp meg med å bli kvitt alle kvisene jeg hadde. For et år siden var jeg veldig plaget med små kviser i panna som nesten aldri gikk bort, og hadde noen kviser ellers i ansiktet også, men så bestilte jeg mineralsminke fra e.l.f og etter jeg hadde brukt det i noen uker så forsvant kvisene, og det beste er at de kom ikke tilbake heller. Selvfølgelig får jeg noen kviser av og til, men det får jo alle. Jeg har enda ikke prøvd produkter fra bareminerals, men jeg har hørt av de er veldig bra. Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med mineralsminken fra e.l.f, og den passer min hud perfekt + at den er sykt billig. Så mitt tips her er å finne ut hvilken hudtype du har, og deretter finne produkter som er tilpasset den. Et tips kan jo være å spørre noen som har peiling på dette.

 


 SPIS RIKTIG MAT OG DRIKK MYE VANN

» At man får kviser av å spise sjokolade er bare en myte, men det er jo ingen hemmelighet at det lønner seg å spise sunt. Det gjelder egentlig det meste, du blir hva du spiser, bokstavelig talt. Spiser du bare usunn drittmat så sier det seg selv at det kommer til å få konsekvenser. Får du ikke kviser av det, så kommer du nok til å få andre plager før eller senere. Jeg er utrolig dårlig på å spise sunt, men jeg prøver å spise noe sunt av og til i hvertfall, hihi. Det er også viktig å få i seg nok vann.

 

  FINN RIKTIGE RENSEPRODUKTER

» Jeg bruker faktisk ikke renseprodukter i det hele tatt, det eneste jeg bruker er peeling en gang i uken, men det varierer litt. Jeg har ikke så problemer med kviser nå, og derfor føler jeg ikke at jeg har bruk for å rense huden hver dag, selvom det er lurt å gjøre det uansett. Men jeg er redd for at jeg skal få tusen kviser når jeg først begynner + at jeg alltid glemmer av å rense hver morgen og kveld. MEN, jeg tror likevel at det er viktig å få renset huden hver dag for å vedlikeholde huden og holde den sunn og frisk, så et tips er å dra på apoteket å få hjelp til å finne renseprodukter som er tilpasset din hud. 

 

  IKKE KLEM KVISENE

» Ihvertfall har jeg opplevd at dette bare gjør ting verre. Ikke bare blir den rød og det gjør vondt, men det tar også lengre tid før den forsvinner. I tillegg kan du også få arr, og hvem vil vell ha det? Det beste er å la den forsvinne av seg selv.

 


 

Mjaa, det var vel det jeg hadde å komme med, og som sagt så har jeg ikke så peiling på dette, men om du vil så kan du jo teste ut noen kjerringråd jeg fant på nette; 

 

» Knus en hvitløk eller en sitron og gni den på kvisene før du legger deg.

 

» Vask ansiktet med grønnsåpe å la såpen tørke litt på huden før du skyller av.

 

» Rør ut fersk gjær med litt vann til det blir som en grøt. Smør den på kvisene og la den tørke før du vasker huden ren (ca. 15-20 minutter). Dette gjør at kviser lettere forsvinner. Det kan også være gunstig å røre gjæren ut i sur melk istedenfor å bruke vann. Hvis huden er ømfintlig, bør du prøve ut kjerringrådet med forsiktighet.

 

» Et kjerringråd mot kviser er å ta en bomullsdott med potetmel på og klappe på ansiktet før du skal legge deg. Dette vil tørke ut huden slik at talget som produseres blir tørket opp. Kvisene vi da skrumpe inn.

 

 

Jeg har ikke testet ut noe av dette, og vet ikke om det funker. Men er vel kanskje verdt er forsøk? 

Har du noen råd mot kviser? 


Skrevet: 01.03.2011 Klokken: 10:44

Hør på

 

www.rainymood.com

 

samtidig som du hører på

 

Aqualung - Strange and beautiful

 

Ååh, det er helt himmelskt å høre på! Får lyst til å legge meg ned å sove igjen. Men det kan jeg ikke for nå må jeg løpe på jobb! Eller i og med at det er sinnsykt glatt ut idag så blir jeg vel å bruke en time til jobb. Og det betyr, JEG HAR DÅRLIG TID.

 

Vi blogges når jeg kommer hjem!


Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 22:24
Filmen var utrolig søt, anbefaler den på det sterkeste! Denne og Tangled er mine favoritter at the moment. Utrolig søte og morsomme, synes jeg! Legger med et lite klipp fra filmen der jeg måtte flire litt, hahaha.

 

 

ITS SO FLUFFY, IM GONNA DIEEEEEE!

 

Har du sett Despicable me/grusomme meg?

Hva synes du?


Skrevet: 23.02.2011 Klokken: 00:44

 

 

 

 

 

 

 
Så nettop denne søte filmen. Jeg likte den veldig godt, morsom var den også. Hvis du liker slike disney filmer så anbefaler jeg deg absolutt å se den, tihi, du kommer nok til å elske den! Nå er jeg stuptrøtt så skal ta å legge meg, Godnatt ♥

 

Har du sett Tangled?


Skrevet: 08.02.2011 Klokken: 10:56

Flere enn meg som er plaget med mørke ringer under øynene? Jeg har det nesten hele tiden, og jeg synes det er sykt irriterende fordi man ser så trøtt og sliten ut selv om man kanskje ikke er det! Og det ser jo ikke så veldig pent ut heller. Men det er ikke alt som funker mot mørke ringer, fordi noen faktisk har det fordi det er arvelig, og de rett og slett er født slik. Mens noen har det pga lite søvn, lite vann eller andre årsaker. Jeg har ihvertfall prøvd ut noen ting som kan hjelpe, og tenkte jeg kunne dele de med dere.GOD CONCEALER
» Dette er nok det som funker best til de som er født med 'mørke ringer'. Det er ikke alltid like lett å finne en concealer som passer perfekt til deg, og det er vanskelig for meg å garantere at de jeg liker funker like bra på deg, så det beste er å prøve seg fram, evt. spørre en av de som jobber på den butikken om hjelp. Jeg vil ihvertfall anbefale Glo minerals camouflage concealer og Cover all mix
TESKJEER
»
Et annet tips er å legge en teskje i fryseren i omtrent 10minutter, så tar du den ut å lar den hvile på øynene en stund. Dette vil hjelpe mot hoven og rød hud, og jeg garanterer at du vil føle deg mer våken etterpå. Et gratis og raskt alternativ om du har dårlig tid om morgenen, og føler du må friske opp ansiktet litt!


KOFFEIN
»
Ta to bomullsdotter å dypp dem i ferdigtraktet espresso, deretter presser du dem på huden under øynene. Dette vil fjerne både mørke ringer og posete øyne. Koffein hjelper til med at blodkarene krymper slik at huden ikke hovner opp så mye - derfor blir koffein ofte brukt som ingrediens i øyekremer.


GRØNN TE
»
Legg brukte teposer i fryseren og om morgenen når du våkner med hovne og slitne øyne så tar du de fryste teposene fort under litt vann for så å legge de på øynene. Funker veldig bra, og du vil føle deg mye mer våken etterpå.

 

AGURK
»
Dette funker ikke så bra synes jeg selv. Men synes det er behagelig for øynene, og man føler seg litt mer opplagt, så du kan jo prøve å ligge i en halvtimes tid med et par agurkskiver på øynene.


MYE SØVN OG VANN
»
Dette er nok det beste å gjøre og det vanskeligste - synes jeg. Jeg får nok nesten aldri så mye søvn som jeg burde ha, og jeg drikker sjeldent så mye vann som er anbefalt å gjøre hver dag. Men det er utrolig hvor mye vann hjelper mot, om du klarer å drikke nok vann hver dag så er jeg sikker på at de mørke ringene vil bli mindre synlig.


ØYEKREMER
»
Det er ikke alle øyekremer som funker mot mørke ringer, de fleste tilfører bare fuktighet. Men her anbefaler jeg å spørre noen som har peiling på øyekremer, kan jo hende du finner en som funker fint på deg! Jeg har prøvd en del øyekremer, men har enda ikke funnet en som funker mot mørke ringer.


ISBITER
»
Lag isbiter ut av vann, sitronjuice og olivenolje. Så gnir du isbiten over ansiktet om morgenen. Kulden og ingrediensene hjelper mot hovne øyne.


MASSÉR
»
Massér forsiktig under øynene i noen minutter. Bruk sirkelbevegelser. Dette får blodsirkulasjonen igang.


Her er noen tips du kan prøve ut, også håper jeg de funker på deg også! Andre ting du kan prøve er å sette opp håret, det får deg til å se mer opplagt ut. Du kan også bruke en leppestift slik at du tar fokuset bort fra øynene eller bruk smykker, det vil få deg til å se mer kvikkere og livlig ut! Farger hjelper bra mot et grått og slitent ansikt!Har du prøvd noe av dette?


Skrevet: 04.02.2011 Klokken: 00:59

Du trenger


1 skål + 1 avokado + 1 egg (2 om du har langt hår)

Så skal du mose avokadoen og blande den og egget sammen. Du kan også bruke litt olivenolje for å få riktig konsistens. Bland det sammen til det ser ca slik ut;


prøv å få minst mulig med klumper, jeg fikk masse, og jeg merket det var mye vanskeligere å ta det i håret da!


Haha, det ser veldig ekkelt ut. Her kan du se hvorfor det er lurt å mose avokadoen ordentlig.

La hårkuren virke i 20-30 min, så skyller du godt ut.
Egg inneholder mye proteiner og er bra mot tørt og slitt hår.

Jeg har prøvd denne hårkuren to ganger, og håret mitt blir faktisk ganske mykt og glansfullt etterpå. Eneste ulempen er at det blir veldig tørt når det er vått, men dagen etterpå merker jeg jeg hvor mykt det er. Anbefaler å skylle veldig godt, og bruk balsam, ellers kan det bli veldig ekkelt rett etterpå. Den funket i hvertfall på mitt hår, men neste gang skal jeg huske på å blande bedre og bruke TO egg i stede for ett, siden jeg har ganske langt hår.

Har du prøvd denne hårkuren før?
Funket den for deg?


Skrevet: 03.02.2011 Klokken: 11:49


PRETTY LITTLE LIARS

Dette programmet begynte jeg faktisk å se fordi en annen blogger anbefalte det. Og jeg ELSKER dette programmet! Måtte bare fortsette å se til jeg hadde sett alle episodene, ble helt hekta. Det er spennende, og veldig jentedrama serie! Anbefaler den om dere liker slike jenteserier!


GOSSIP GIRL

Har alltid vært min #1 favoritt. Elsker alt, skuespillerne, CHUCH BASS, klærne, byen, dramaet, ja ALT!


Mine andre favorittserier er The vampire diaries, Desperate Housewives og One tree hill. OG bones faktisk, hehe!

Ser du på noe av dette?
Hva er din favorittserie?


Skrevet: 22.12.2010 Klokken: 05:12

POLAREKSPRESSEN

herreGUD jeg elsker denne filmen! Så den for første gang ifjor, og den er så utrolig koselig. Om du ikke har sett den, så anbefaler jeg deg å se den med engang!! Jeg garanterer at du får julestemning når du hører melodien til josh groban-believe

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

Denne er det leeeeeeeeeenge siden jeg har sett, så den har jeg lastet ned nå og skal se i morgen :)

HJEMME ALENE

Klassikere! De som ikke har sett hjemme alene filmene har gått glipp av noe!

LOVE ACTUALLY


Koselig og romantisk julefilm.

THE SEARCH FOR SANTA PAWS

Dette er nok en film for de minste. Jeg så den nettop, og det er en veldig søt julefilm :)

A CHRISTMAS CAROL

Denne så jeg også nettop, og jeg likte den veldig godt!  anbefales

GUBBEN OG KATTEN OG NISSEMASKINEN

Denne ser jeg omtrent hvert år, får så julestemning!!


Vet nok om enda flere koselig julefilmer som dere burde se, men her har dere noen ihvertfall. kos dere i julen!
Har dere noen julefilmtips?


Skrevet: 22.11.2010 Klokken: 22:02
Idag har jeg sett den siste shrek filmen 'Happily ever after'. Synes den var bra jeg, flirte tilgomed av og til, også synes jeg disse filmene er så koselige! Tror faktisk dette er den filmen jeg har likt best utav alle som er kommet, anbefaler å se den :)

Har du sett den?♥


Skrevet: 05.09.2010 Klokken: 16:18


                        // weheartit

romantisk og trist film. Ikke den beste filmen jeg har sett, men den var verdt å se ♥

Skrevet: 16.07.2010 Klokken: 19:25Jeg prøvde Non Stop isen idag, og den var faktisk god. Eneste er at man kan bli ganske kvalm hvis man spiser for mye av det som er utenpå isen, men hvis du er veldig glad i non stop så er jo dette den perfekte isen for deg. Inne i er det vanilje. Synes det er morro å prøve nye iser, og denne isen har jeg aldri sett før. Har du smakt den før?

Terningskast: 4


Skrevet: 08.03.2010 Klokken: 23:47

A walk to remember
Denne filmen er herlig. Den er så søt, men samtidig så utrolig trist. Jeg klarer aldri å se denne filmen uten å begynne å grine, en skikkelig jentefilm som jeg anbefaler på det sterkeste. Om du ikke har sett den allerede så må du virkelig gjøre det, du kommer ikke til å angre. Selvfølgelig er det ikke alle som liker slike typer filmer, jeg derimot elsker den ♥ Mandy Moore har hovedrollen, og vi får høre flere av hennes sanger i denne filmen, blant annet Only Hope, utrolig vakker sang.

The notebook
Dette er min #1 favorittfilm. Jeg elsker den. Den er så romantisk og jeg synes den viser hvordan ekte kjærlighet er. Den handler om to personer som virkelig elsker hverandre, men de var unge og til slutt gikk hver sin vei. Mange år senere møter de hverandre igjen og alle følelsene er der fortsatt. Jeg har sett denne filmen så mange ganger at jeg kan den nesten utenat, jeg blir så rørt av den, men samtidig er den utrolig trist, men på en bra måte. Herregud, denne filmen er fantastisk.
~ Every great Love has a great Story ~

Har du sett noen av disse filmene?

Skrevet: 25.02.2010 Klokken: 20:38

 Jeg liker filmen, den er morsom! ♥
For å lese mer om filmen trykk heeeer.

Har du sett 'Det regner kjøttboller' ?

Skrevet: 07.02.2010 Klokken: 13:57
En herlig og søt film, så absolutt! Jeg har bare fått sett den på engelsk, tror den er best på norsk. Jeg blir glad bare av å se alle de fargerike ballongene, haha ♥

♦ Har du sett den? I såfall, hva synes du?
♦ Engelsk eller norsk?
hits