Skrevet: 26.01.2015 Klokken: 22:05

Jeg har aldri vært personen som elsker å spille på playstation, pc eller hva det måtte være, rett og slett fordi jeg blir så fort rastløs og lei. Men finner jeg et spill jeg virkelig liker, da kan jeg fort bli litt hekta, haha. Idag tenkte jeg å vise dere mine 4 favoritter, som forsåvidt er omtrent de eneste spillene jeg har spilt og fullført, bortsett fra spyro da, som alltid kommer til å være en storfavoritt, haha. Barndomsminner ♥ 
 

 

1. HEAVY RAIN - Dette er det første spillet jeg kjøpte til meg selv etter at Stig fikk ps3 i julegave av meg for 2 år siden. Jeg hadde hørt om det igjennom en venninne, som sa det var kjempebra, og etter å ha lest litt om det på nettet måtte jeg bare bestille det. Og jeg likte det veldig godt, det jeg liker aller best er at spillet er nesten som en film og det er DU som velger hva som skal skje eller hva personen skal gjøre. I spillet styrer du fire forskjellige personer, småbarnspappaen Ethan Mars, en privatdetektiv, en journalist og en FBI-agent. Alle disse fire leter etter barnemorderen som de kaller "The origami killer". Han kidnapper barn, og holder dem så til fange i en uke før han tar livet av dem. Nå har han kidnappet sønnen til Ethan Mars, og spillet går ut på å finne ut hvem morderen er å finne sønnen før det er for sent.  


2. BEYOND TWO SOULS - Dette spillet fikk jeg i bursdagsgave av lillesøsteren min ifjor, og det ble fullført på omtrent en uke, haha. Jeg likte det veldig godt, men skulle ønske det var litt lengre, og litt vanskeligere. I dette spillet styrer du to personer, Jodie Holmes og spøkelset Aiden som er en sjel som er linket til Jodie fra fødselen av. Jeg synes spillet var spennende, og en bra handling. Egentlig ganske likt Heavy Rain.
 

 
3. Grand theft auto 5 - Jeg har spilt flere GTA spill, men dette er det eneste jeg ikke har blitt lei av etter en stund. Det er et eviglangt spill synes jeg, men har faktisk nesten  fullført det. Det som er nytt i dette spillet er at du kan styre tre forskjellige personer, og alle har forskjellige oppdrag.
 

4. The last of us - Dette tror jeg må være det beste spillet jeg har spilt. Jeg likte alt med det og må ærlig innrømme at jeg ble litt glad i karakterene, haha. Spillet er morsomt, spennende, skummelt og trist. Jeg liker historien veldig godt, manuset og musikken. Spillet forteller historien om to personer, Joel og Ellie, som sammen prøver å overleve en reise mot å finne en kur mot en soppinfeksjon som nesten har utslettet hele menneskeheten. Dette spillet er bare DRITbra. ♥


Skrevet: 23.01.2015 Klokken: 20:03

For meg er det blitt en vane å se på youtube i sengen før jeg sovner. Klarer rett og slett ikke å sovne av før jeg har logget en stund å sett på noe. Dette har jeg holdt på med i en god stund nå, og jeg har selvfølgelig fått noen favoritter som jeg sjekker nesten daglig. Dette har blitt min nye ting i stedet for å lese blogger, mye morsommere å se på videoer egentlig! 

 

PiinkSparkles

Denne youtube-kanalen har jeg fulgt med på en god stund. Liker spesielt å se på "haul"-videoene hennes, og taste test tuesday videoene. Hun er ganske morsom, og videoene hennes er alltid underholdene. Jeg liker også stilen hennes, og det at hun liker hello kitty og slike søte ting som jeg også gjør, hihi! 
 

 
TheChallenge Chomp

Denne youtube kanalen tilhører PiinkSparkles og kjæresten hennes. Her legger de ut daglige vlogs, og forskjellige utfordringer. 
 

 

 Beautybaby44 / Lindsey Hughes

Denne har jeg også fulgt med på en god stund, og liker rett og slett omtrent alle videoene hun legger ut.
 


Zoella

Liker måten hun snakker på, og er på! Det har vel bare blitt til at jeg følger med på videoene i ny og ne fordi jeg har gjort det såpass lenge at det er blitt en vane, hehe!
 

 

coolirpa

Denne jenta er veldig flink til å sy, og lager bra DIY videoer. Morsomt og inspirerende å se på! Jeg liker spesielt godt "Thrifted transformation"-videoene. ♥
 

 

macbby11 / AlishaMarie

Mange forskjellige videoer, og det jeg liker spesielt godt er at hun er veldig flink å redigere videoene. Bare sjekk ut denne fitness routine videoen, inspirerende!
 


Skrevet: 18.02.2014 Klokken: 20:36

Denne fine jakken/kåpa kjøpte jeg når jeg var i London i November. Jeg hadde egentlig planlagt å lage et eget innlegg med hva jeg kjøpte i London, men siden det meste var julegaver osv, så fant jeg ut at jeg gadd ikke likevel. Jeg kjøpte bare 5-6 plagg til meg selv, men det jeg er mest fornøyd med, og har brukt veldig mye er denne fine kåpa. Jeg fant den hengende alene i treningsklæravdelingen på Primark. Jeg prøvde å lete etter denne jakken ellers i butikken, men det så ut som dette var den eneste de hadde. Og det var akkurat min størrelse også! Jeg tok det som et tegn, og visste med engang jeg så den at denne skulle bli med meg hjem. Jeg synes den er så fin, og den passer til alt. Den ser kort ut på bildet, men den dekker akkurat rumpa mi. Jeg er jo bare 1.59 høy, så denne var faktisk helt perfekt for meg! Jeg liker veldig godt de festene frempå jakken, og den store hetta! ♥ finfinfin!!!

 


Skrevet: 04.01.2014 Klokken: 13:29Jeg har tidligere blogget om mine favoritt sminkeprodukter, men nå tenkte jeg å vise dere 5 av mine andre favorittprodukter. Disse bruker jeg hele tiden, og er veldig fornøyd. 


Tangle teezer - Denne hårbørsten er den beste. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til en "vanlig" hårbørste igjen. Denne lugger ikke, og funker veldig bra. Jeg kjøpte min på Coverbrands for noen år siden, og har brutk den hver eneste dag siden.
 

Define Renseshampoo - Denne Shampooen er en favoritt for tiden. Jeg har brukt den i ca. 2 måneder, og tror nok jeg kommer til å fortsette å gjøre det. Den renser håret skikkelig, og passer godt til de som bruker masse hårprodukter eller får fort fettete hår. Den er selvfølgelig dyrere enn andre shampoer man får kjøpt på butikken, men absolutt verdt det! 
 

Simple Sminkeservietter - Dette er de eneste sminkeserviettene jeg har brukt som ikke svir i øynene, eller på huden. Jeg har brukt de i maaange år, og de er absolutt en storfavoritt. Den fjerner all sminken, og koster ikke all verdens. 
 

Versace Bright Crystal - Favorittparfymen min som jeg fikk av min kjære. Ikke så mye annet å si enn at den lukter fantastisk. Og flasken er så fin! 
 

Batiste Dry Shampoo - Dette er den beste tørr shampoen jeg har prøvd. Den funker veldig bra, og i tillegg lukter den godt! 

 


Skrevet: 28.10.2012 Klokken: 11:02


1. Kjole kjøpt i Venezia.    2. Kjole fra Elise Ryan.    3. Cardigan fra VILA.    4. Overdel fra Cubus.    5. Kjole fra Veromoda.    6. Lysrosa overdel fra Ginatricot.    7. Strikkagenser fra Veromoda.    8. Skjorte fra Veromoda.    9. Lilla kjole fra Bikbok.


Skrevet: 16.09.2012 Klokken: 20:04

Har aldri vært så fornøyd med en neglelakk før som disse fra Isadora. Har ikke brukt å kjøpe dette merket før derfor har jeg ikke så mange ennå, men er sikker på at det kommer til å bli enda flere ettersom at jeg er helt hekta, haha. De tørker nokså fort, også er de så lett å påføre selvom børsten er ganske stor. Også varer de lengre enn andre neglelakker jeg har prøvd. Etter min mening er disse mye bedre enn Essie sine. Ikke er de så dyr heller, rundt 89-100 kr tror jeg? Fåes kjøpt hvor som helst, Vita, cubus, h&m, lindex osv. 
 


Love it ♥


Skrevet: 12.04.2012 Klokken: 11:36

Det er nok mange som har hørt om denne hårbørsten før, men for dere som ikke har det så tenkte jeg å komme med en liten anbefaling. Nemlig denne fantastiske hårbørsten kalt Tangle Teezer. Jeg har lest om denne for leeeeenge siden, men jeg trodde aldri på at den var så bra som det stod. Men når jeg prøvde lillesøster sin så skjønte jeg jo at det var faktisk sant, og da måtte jeg bare investere i en slik selv. Denne hårbørsten er perfekt til dere som sliter med flokete hår eller er veldig hårsår, for denne hårbørsten lugger nemlig ikke i det hele tatt! Denne retter ut flokene helt smertefritt, og i tillegg så skader den ikke håret ditt! Høres jo helt perfekt ut ikke sant? Vel, den er det! Den finnes i fargen rosa og svart. Du finner de HER til 149,-. De har også en Tangle Teezer med en beskyttende bunn, den får du får 179,- HER. Ikke nok med det, så har de også en tangle teezer til barn til også 149,-. Du finner den HER.

 

 Før hatet jeg å gre håret, Nå elsker jeg det! Er nesten som at jeg gleder meg til å gre håret om morgenen og før jeg legger meg. Denne er virkelig så bra!


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 19:56

Jeg bare elsker denne neglelakken! Fargen er nesten helt nøytral, med et hint av rosa i seg. Den ser veldig rosa ut på bildet, men den blir helt annerledes når man tar den på. Kommer litt annpå hvor mange strøk man bruker da. Det jeg liker aller best ved den er at den tørker så utrolig fort og holder veldig lenge. Er egentlig ganske sjeldent av billige neglelakker er så bra som dette, så jeg ble veldig overrasket når jeg kjøpte den! Kjøpte den i Bulgaria for ca. 5-10 kr.
 Den er snart tom da, buhu. Skulle ha kjøpt flere når jeg først var der...


Skrevet: 11.02.2012 Klokken: 21:14

Kjøpte denne noen uker før jeg dro til Bulgaria forrige sommer, men har faktisk ikke brukt den ennå! Kommer nok til å ta den i bruk til sommeren! :] Husker ikke helt hvor den er ifra, men tror den er ifra Newlook. Synes ihvertfall den er veldig søt og fin også sitter den veldig bra på  


Hva synes du?


Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 21:59

Hadde på meg disse skoene i den forrige headeren min, og det var utrolig mange som likte dem. Det skjønner jeg godt! Jeg kjøpte de for snart et år siden så de er litt "gammelt nytt", men jeg elsker de fortsatt. Har desverre ikke fått så mange anledninger til å bruke dem, men det kommer nok! De er utrolig høye, men ganske lett å gå i fordeom når man blir vant til de! Mine favorittsko, elsker fargen og hvordan de ser ut  
 
// Nelly.com

 

Hva synes du?


Skrevet: 07.02.2012 Klokken: 14:04

Denne kjøpte jeg faktisk også i Italia i sommer, og det er blitt min absolutte favoritt sommerkjole. Den er så nydelig, og jeg synes den er veldig fin på også! Det jeg elsker mest med den er at brystpartiet er heklet, det er så utrolig fint og sommerlig! Og selve stoffet er veldig tynt noe som gjør den ekstra deilig å ha på seg en varm sommerdag ♥ Eneste minuset er at den er helt gjennomsiktig bake, men det fikser jeg fort. Skal sy på et ekstra hvit stoff på innsiden slik at jeg kan bruke den uten å ha tights eller en topp under. 
 


Hva synes du?


Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 20:20

Dette er min favorittring, elsker den! Synes slangeringer og dyreringer generelt er utrolig stilige. Denne kjøpte jeg i Italia i sommer. Det jeg liker best med den er at den passer perfekt på ringefingeren! Ellers må jeg alltid bruke ringer på langefingeren eller den andre, fordi jeg har så tynne fingre og det er utrolig vanskelig å finne en som passer. Men denne sitter som støpt ♥ også er den så fiiin.
 Hva synes du om ringen min?


Skrevet: 21.11.2011 Klokken: 14:01

Har brukt denne kremmen helt siden 2007 faktisk, har selvfølgelig brukt andre dagkremmer inn i mellom der, men det er denne jeg alltid har falt tilbake til. Nå har apoteket sluttet å selge disse såvidt jeg har forstått, og det betyr at jeg må finne meg en ny dagkrem når denne er tom :(. buhu. Jeg elsker denne fordi huden min blir så myk, og den er så deilig å påføre også gir den en avkjølende effekt.
 


Hvilken dagkrem bruker du? Noen som kan anbefale meg en? :]
hits