Skrevet: 16.03.2014 Klokken: 19:13


Hei!
Guud så fort denne dagen gikk.. Jeg hadde tenkt å både blogge, rydde og sy litt. Men har nesten ikke fått gjort noe av det. Jeg fikk besøk av en venninne tidligere idag, noe som var veldig koselig. Nesten rett etterpå fikk vi besøk av noen andre, så dagen har bare flydd forbi. Men jeg har fått tatt litt "antrekks" bilder idag. Dette sluttet jeg med for lenge siden egentlig, men det er så sjeldent jeg poster bilder av meg selv så tenkte det var på tide å vise seg litt! Nå har vi akkurat spist middag mens vi så New girl (vi er hekta), og snart skal jeg flytte meg opp til syrommet og fortsette med en pelsvest jeg holder på å sy. Genser fra Wish          Jeans fra Cubus          Tøfler Fått i gave av tante ♥

 

Har dere hatt en fin helg?


Skrevet: 13.05.2013 Klokken: 14:46

Hei igjen, alle sammen! Nå er det noen dager siden sist, og det er fordi jeg fikk besøk av Anna på onsdagen. Det var så utrolig godt å se henne igjen, etter nesten 2 år! Vi har hatt det utrolig koselig og artig denne helga, eller langhelga. Det er første gang hun var i Ramsund, så på torsdagen kjørte vi oss en liten tur, vi tok også med oss Kira siden det var så utrolig fint vær ute. Kjørte til en fin strand hvor vi tok litt bilder, og sprang litt rundt med Kira. På fredagen dro vi til byen en tur, gikk på senterene og spiste is i sola. Gidder ikke å skrive så detaljert hva vi har gjort, men jeg har iallefall hatt den beste helga på lenge! Det var også første gang Anna møtte Stig, så det var veldig hyggelig. Ellers har vi sett en del film, spilt kort og kost oss med gooood mat og vin! 


På lørdagen dro vi først i bursdagsfesten til Lisa, noe som var veldig koselig. Vi var der til i tolv tiden, og så dro vi ut på byen. Jeg og Anna har det alltid morro på byen, og selvfølgelig måtte vi kjøpe oss en Strawberry daiquiri.. Favorittdrinken! Men den var langt ifra så god som den i Bulgaria.. Men det funka! Har nesten ikke tatt noen bilder denne helgen, så har ingen bilder av meg med lørdagsantrekket på. Men her kommer iallefall bilde av det...
 

Peplumtopp - Bikbok        Skjørt - Cubus        Smykke - H&M        Sko - EuroskoHva synes dere om antrekket? 

Peplumtoppen fikk jeg i bursdagsgave av Stig! ♥


Skrevet: 01.05.2013 Klokken: 17:45

Hellu! Hellighet det er deilig med en fridag idag. Men ble litt sur når jeg våknet å så at klokken var halv tre allerede, haha. Sovet bort nesten halve dagen, men men, er vel det man har fridager til?

Tidligere idag var jeg faktisk ute å tok antrekksbilder! Er sykt lenge siden jeg har gjort det, men siden jeg ikke har noe annet å gjøre idag så tenkte jeg det var på tide! Det er sol og fint vær ute idag, og da synes jeg det passet bra med et litt mer sommerlig antrekk! 
 

Peplumtopp New Yorker    ♦    Jeans Nelly    ♦    Sko Nelly
Den fine toppen fikk jeg i gave av lillesøster, elsker den! 
Hva synes du?  


Skrevet: 30.04.2013 Klokken: 14:07

Nå lengter jeg virkelig etter sol ogsommer. Det begynner allerede å bli en del varmere ute, og det er herlig at jeg kan gå i bare en tynn vårjakke. Men ser virkelig frem mot varmere tider, og kunne bruke sandaler, shorts og sommerkjoler. Jeg satt sammen et sommerantrekk her om dagen, så det tenkte jeg å dele med dere nå.. Elsker den shortsen fra Newlook, men har faktisk ikke brukt den før selvom det er to år siden jeg kjøpte den. Men den blir nok mye brukt i sommer. 
 

Likte dere det?


Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 18:55

Superdeilig vær idag også! Dessverre klarte jeg å sove aaaalt for lenge, men fikk heldigvis med meg litt sol idag også. Solen er enda oppe, og nå tar jeg meg bare en liten pause for å blogge før jeg går ut igjen. Hadde egentlig bare tatt på meg en shorts og t-skjorte idag, men så fikk jeg plutselig lyst å kle på meg noe litt finere. Så da ble det outfitbilder i samme slengen! Skal prøve å bli flinkere på den fronten, forrige outfit jeg la ut var kanskje i mars? Haha... 
 


Kjole » Italia   /   Sko » Nelly

Tok ingen bilder i gårveld, men det ble ihvertfall grilling sammen med Stig og Thomas:-) Siden solen allerede var gått ned, og temperaturen var rundt 8 grader, så spiste vi inne i stedet, mens vi så en film. Var uansett veldig koselig ♥


Skrevet: 16.02.2012 Klokken: 13:26

Haha, retard bilde, men jaja. Ikke noe spesielt, men her er dagens antrekk ihvertfall ♥


Nå skal jeg snart hive meg i bilen, og kjøre på jobb. Skal innom Evenskjer først å se om jeg finner en bursdagsgave til mami som har bursdag om noen dager. Ellers idag har jeg bare pakket, gleder meg så mye til imorgen! Snakkes ikveld, ha en superfin dag alle sammen! 


Skrevet: 31.12.2011 Klokken: 18:27

Hahahha, døøøør av det midterste bildet. For det første så jeg kjempelang ut! Også så det ut som jeg holder på å tryne framover pga kameraet sto skjeivt, men måtte ha tre bilder så da måtte jeg bare ta det med.lol. Nå skal vi spise middag snart, nonmnomnonm. Gleder meg litt til å komme tilbake til normal hverdag igjen for all den gode maten og godteriet er absolutt ikke godt for kroppen, merker allerede at jeg begynner å bli lubben, hahha. Fra og med 3. januar blir det trening hvertfall 2 ganger i uka! 
 

/ Kjole fra H&M.

Også vil jeg gratulerere mamsn og papsn med 23 års bryllupsdag ♥


Skrevet: 24.12.2011 Klokken: 18:02

Kjole fra Nelly.com ♥


En time siden vi kom fra kirken, fikk faktisk litt julestemning av å være der! Hornmusikken spilte, og to jenter sang en sang hver. Alle var kjempeflinke! Nå venter jeg bare på at maten skal bli ferdig, er så sulten nå, og får helt vann i munnen når jeg tenker på ribbe! Har venten SÅ lenge på denne dagen! Endelig er den her :] Dette blir nok siste innlegg for idag, men vi snakkes imorgen! Ha en fortsatt super julaften :]


Skrevet: 15.10.2011 Klokken: 19:23


Skrevet: 25.09.2011 Klokken: 19:15

Overdel Cubus // Highwaist shorts Newlook // Skjerf Cubus


Skrevet: 21.09.2011 Klokken: 13:06Kjøpte blazeren for over et halvt år siden, men har enda ikke bestemt meg for om jeg liker den eller ikke, haha. Anyways, snart drar jeg til byen. skal innom en butikk med en søknad, også skal jeg hente en gymbok hos ei venninne slik at jeg får begynt å lest til eksamen, selvom det er en god stund til, men blir mye å lese. 

 

Vi blogges senere, eller imorgen i think. Byeee


Skrevet: 03.09.2011 Klokken: 08:58Genser Bikbok / bukse Cubus


Skrevet: 25.08.2011 Klokken: 13:39 

skjorte Cubus / skinntights bikbok / clutch newlook / sko eurosko


Skrevet: 06.04.2011 Klokken: 17:00

Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å ta bildet av antrekket mitt idag når det egentlig ikke er noe å se på, hihi, but i do it anyway! Har på meg en helt enkel bluse og jeans. Og favorittringen min. 

 

Snart er det jobb. Snakkes ♥


Skrevet: 05.04.2011 Klokken: 16:57

 

 

Det er nesten så varmt ute at jeg kan gå uten jakke, herregud så herlig! Nå begynner snøen å forsvinne også, får bare krysse både fingre og tær for at den ikke kommer tilbake igjen! Nå er det snart tid for å dra på jobb igjen,ha en fortsatt fin dag alle sammen! 


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 15:27

 


Skjorte_Cubus / Armbånd_Cubus / Jeans_Bikbok / Topp_Bikbok

 

Veldig enkelt antrekk idag. Skjorta er ny, og den er superdeilig å ha på seg. Har egentlig bare lyst på vår/sommer nå. Jeg har så lyst til å kunne gå i shorts ute, har allerede begynt å kjøpe noen sommerplagg. Bestilte meg en supersøt shorts fra newlook for noen dager siden, gleder meg så til jeg kan begynne å bruke den!

 


Er så herlig når sola skinner inn gjennom vinduet, får så vårfølelse!

 

Nå skal jeg spise, så dra til senteret å hente mamma når hun er ferdig på jobb, og deretter skal jeg på jobb. Vi blogges når jeg kommer hjem igjen, da skal jeg tipse om et produkt fra e.l.f! Ha en STRÅLENDE dag!


Skrevet: 13.03.2011 Klokken: 13:58

 

 

Alt fra H&M.

 

Skal lage meg frokost nå, bruker aldri å spise når jeg står opp så frokosten ble litt sen. Har bestilt en treningsvideo idag, gleder meg så til den dukker opp i postkassa slik at jeg kan begynne å trene litt! Skal på jobb klokken fire, så skal bare slappe av å se på tv til da. Ha en fin søndag alle sammen! ♥


Skrevet: 08.03.2011 Klokken: 14:52


Haha.Har ikke gjort mye annet idag enn å dusje å se på tv. Føler meg egentlig helt dritt, forkjølt og vondt i hode, så skal bare fortsette å slappe av til jeg skal på jobb halv sju. Johanne kommer ikveld, så det blir koselig. Ønsker dere alle en kjempefin dag!


Skrevet: 24.02.2011 Klokken: 16:49

 
Har klart å trykke på en eller annen innstilling (igjen!!) på speilrefleksen, så bildene ble en smule dårlig, men whatevvah, dere ser ihvertfall hva jeg har på meg idag, hihi! Husker desverre ikke hvor toppen er ifra, bestilte den på nette, love it! Ser selvfølgelig bedre ut uten en bh under, men den er litt for stor meg derfor kan ikke jeg gå med den uten å ha noe annet under! Jakka er fra cubus og jeans fra bikbok.

 

Nå drar jeg snart på jobb, skal bare spise litt først og se litt på tv. Blogges ♥


Skrevet: 08.02.2011 Klokken: 13:31Overdel » Bikbok / Bukse » VeroModa / Skjerf  »Cubus


Ønsker alle en kjempefin dag! Kiss,kiss


Skrevet: 31.12.2010 Klokken: 19:53
Alt fra Bikbok faktisk.

Nå har vi nettop spist goood mat og god drikke hehehehe ;););) , og nå skal vi kose oss videre! Snakkes senere ikveld♥
Holdt ikke med bare 1 glass, haha ;))


Skrevet: 09.07.2010 Klokken: 20:40
Shorts » Blend / Solbriller » H&M / Bluse » H&M / Singlet » Bikbok> Vil du kunne shoppe gratis uten å betale en eneste krone? Les mer her <

Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 17:58Kjole » Bikbok / Genser » Bikbok / Smykke » Jewels & dreamshits