Skrevet: 01.03.2012 Klokken: 14:36


Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 23:47

Heihei! Her kommer bildedryss fra Madeira-turen. Gidder ikke å laste opp alle nå, så her er del1. Masse bilder av 'naturen' i og med at det er det Madeira er mest kjent for. Det er så fint der! Tilogmed i februar, selvom nesten alt bare er grønt nå. Er ikke før i April/mai at det begynner å blomstre ordentlig. Da er stortsett alt det grønne dere ser blått eller lilla. Har så lyst å dra tilbake dit en gang å se hvordan det er om våren/sommeren! 

 

Madeira blir kalt for 'Guds botaniske hage', og det skjønner jeg godt.

Overalt hvor du ser er det nydelig blomster, trær osv ♥ Utrolig vakker natur! 


Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 18:53

Begge disse kjøpte jeg på Madeira. Den sløyferingen er fra Claire's og den andre er fra en eller annen randombutikk som jeg ikke husker navnet på. Liker begge to veldig godt, og de passer perfekt! Bruker nesten alltid å kjøpe ringer i utlandet for der har de mye mindre størrelser enn de har her i Norge. 
 Claire's er blitt en ny favorittbutikk når det kommer til smykker. Nesten litt som glitter, bare mye billigere! De har også en nettbutikk som du finner HER. De har så mange søte smykker! Anbefaler deg å ta en titt :]

 

Hva synes du om ringene? 

Hvilken likte du best?


Skrevet: 25.02.2012 Klokken: 17:04

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg på flyet hjem til Norge, tar ca fem timer så er ganske kjedelig. Heldigvis er det Internett om bord, så jeg har bare sittet å lest blogger for å få tiden til å gå litt fortere. Blogger fra ipaden nå så kan dessverre ikke laste opp noen bilder.


Vi ankommer Gardermoen ca kl. 19:30 og da skal vi sjekke inn på hotellet. Må være i OSlo til imorgentidlig siden det ikke går noen fly ikveld. Utrolig kjipt å reise fra 20 varmegrader til minusgrader som vi har hjemme i Nord-Norge. Men jeg gleder meg kjempemasse til å se kjæresten min, er 10 dager siden sist nå!


Oppdaterer dere imorgen med flere bilder fra den vakre øya Madeira!

Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 12:42

Noe av det jeg liker aller best ved utlandet/syden er de utrolig gode drinkene de lager, og at det er såpass billig!

Her på hotellet er det litt dyrere da, men veldig godt!
Denne bruker Johanne å bestille (selvfølgelig alkoholfri)
Men veldig god fordeom, hihi! Den heter Sweet Dreams.


Den jeg liker best her på hotellet er Mojito! Nammanm.


Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 12:20

I overigår var vi på en orientalsk restaurant. Jeg elsker kinamat, så hver gang vi er på feire i utlandet så bruker vi å spise på en chinarestaurant. Dette var jo da en orientalsk restaurant hvor de hadde både kinesisk, thailandsk og sikkert mer. Uansett, var utrolig god mat der, har aldri spist så god kinamat før, så denne restauranten anbefaler jeg virkelig for de som skal til Madeira! I tillegg var det veldig billig til å være en kinarestaurant.

Restauranten heter Te Oriental ♥


- Igår var vi faktisk på en norskaktig restaurant som het Kon-Tiki. Utrolig god mat der også, fikk servert Ytrefilet biff med grønnsaker og en helt fantastisk dessert. Synd jeg ikke tok bilder av den, men herrejesus den var god. Is med massevis av forskjellig frukt. Må nesten tilbake dit bare for å spise den desserten!


Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 12:09

Igår var vi på enda en shoppingrunde, er ikke så veldig billig her egentlig, men er likevel billigere enn i Norge. I tillegg er det veldig mange kjøpesenter her i Funchal, men er også veldig mange dårlige. Jeg og Johanne var inne på et stort kjøpesenter rett ved hotellet, og der var ALLE butikkene lagt ned, var bare en kafè helt øverst. På grunn av dårlig økonomi her på Madeira så er det veldig mange butikker som står helt tomme på senterene. Men har vært på tre kjøpesenter som er ganske fine og store, hvor det er brae butikker. Ellers så finner man mange spennende butikker i gatene også.
Favorittbutikkene mine er Claire's, Pull And Bear, Zara og Tally Weijl.


Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:49

Idag har det vært ganske varmt vær og sol stortsett hele dagen! Vi har vært å badet masse i bassenget, og i jacuzzien, også solt oss! Har ikke tid til å skrive så mye for nå skal vi en tur til byen snart, men her kommer litt bilder fra dagen.

 


Hvordan har dere det?


Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:34

Har kjøpt inn masse godteri som jeg og Johanne har å kose oss med på kveldene på hotellrommet vårt!

Digg å ha et eget rom, å en tv med masse kanaler.

Bruker ofte å ha problemer med å sovne om kveldene når jeg er borte fra kjæresten min, for jeg er så vant til å ligge i den gode armkroken hans, så da er det kjekt å ha en lillesøster som ikke bryr seg om jeg holder rundt henne, hihi! Og film på tv som man kan sovne av til :]


Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:31

Dette innlegget skulle egentlig postes igårkveld...


Igår var jeg hos frisøren her på hotellet å farget håret. Ble sittende der i to timer. Jeg sa til henne at jeg ønsket en lysebrun farge, men var ikke helt det jeg fikk. Er litt ginger, blond/brun, haha. Men jeg likte fargen kjempegodt, og ble ganske så fornøyd. Jeg hadde jo så utrolig stygg farge fra før av, så det ble ihvertfall mye bedre. Pågrunn av at jeg hadde to forskjellige farger i håret fra før av, så måtte hun avfarge det først, var det som tok mest tid. Endelig har jeg fått lysere hår, var så lei av den mørke, trasige fargen. Når sommeren nærmer seg skal jeg farge det mer askeblondt, med kanskje litt striper.I tillegg var det sykt billig, betalte ca samme pris som jeg betaler for en hårklipp i Norge. BILLIG!! Viser bilder av håret når jeg kommer hjem igjen til Norge :]


Skrevet: 21.02.2012 Klokken: 19:46

Hei. Nå sitter jeg og Johanne i lobbyen å prøver å finne ut hvordan man kan laste opp bilder til blogg på iPad. Om dere kan se dette bilde med kjempe dårlig kvalitet så betyr det at det funker! Haha. Har nettop spilt noen runder med biljard, og om ikke så lenge skal vi dra ut å spise på kinarestaurant. Men før det skal jeg og J på favorittbutikken vår her på Madeira; claire's. Har allerede kjøpt tre ting der ifra idag, viser bilder når jeg kommer hjem. Jaaaaa, det var alt. Snakkes senere. Foresten om det er noen skrivefeil i dette innlegget så er det pågrunn av denne bæsjapplikasjonen. HADE

 


Skrevet: 20.02.2012 Klokken: 23:22

Her kommer masse bilder av hotellet vi bor på her på Madeira.
~ Pestana Casino Park ~ 

Hei igjen!

Akkurat nå sitter jeg nede i lobbyen ( er bare her det er gratis internett ), og drikker en Mohito. Idag har vi feiret bursdagen til mamma, har nettop spist en fire retters middag, utrolig godt! Ellers idag har vi vært en del i byen, bada og bare kost oss! Skal ta tidlig kveld idag fordi jeg må stå opp ganske tilig slik at jeg skal få spist frokost før frisørtimen min. Skal nemlig farge håret, gruer meg!!! Er så skeptisk til å gjøre det i utlandet i tilfelle de skal misforstå, og det blir en helt annen farge enn jeg ønsker, men jeg håper det går bra.


Imorgen skal vi dra på et eller annet kjøpesenter som heter Forum Shopping Centre, er det 2.største på Madeira med rundt 80 butikker og 20 restauranter. Vi får snakkes senere, for nå sitter pappa å maser om å få pc'en tilbake, hihi. Håper dere også har det fint ♥


Skrevet: 19.02.2012 Klokken: 17:24

Hei søtinger! Nå har jeg fått lånt meg en pc slik at jeg kunne få oppdatert, hihi! Igår formiddag ankom vi Madeira! En liten øy utenfor Portugal. Er så utrolig fint her! Litt kaldt, men er jo trossalt 16 grader mer enn det er hjemme i Norge. Hotellet vårt er helt fantastisk, det er et 5 stjerners hotell, og det er utrolig stort!


Igår var vi ute i byen å så på karnevalparaden, utrolig mange fine og kreative antrekk, fikk ikke tatt så mange bra bilder for det var tusenvis av folk. Nå sitter jeg nede i lobbyen og drikker en Daiquiri, namnam.Fine hotellet.

Ellers idag har jeg og Johanne vært på en liten shoppingtur, men vi får snakkes senere.

Hejdå!!
hits