Skrevet: 31.12.2013 Klokken: 01:20 Påsketur til Sverige i mars. Dro dit sammen med familien, og jeg og Johanne hadde det kjempemorsomt i slalåmbakkene.
 

  11. April - 15. April: Jeg og min kjære dro på Roadtrip og det var en kjempekoselig tur! Vi kjørte helt fra Ramsund i nordland (Her hvor vi bor) helt til Arendal langt nede i sør. Vi kjørte nesten 400 mil på 5 dager, vi sov i bilen i flere minusgrader, vi var innom Ikea, vi sov på et gammelt ekkelt motell for første gang, og vi hadde ordentlig kvalitetstid sammen ♥
 

  8. Mai - 12. Mai: Jeg fikk besøk av verdens beste Anna! Det var så godt å være sammen med henne igjen, etter nesten 2 år uten å ha sett henne! Vi hadde det kjempemorsomt, og hun traff Stig og Kira for første gang noe som også var veldig koselig. 
 

  02. Juli: Jeg og Johanne tok oss en Roadtrip til Tromsø for å shoppe, spise Bigbite og så overnattet vi på hotell 1 natt.
 

  21. Juli: Jeg og begge søstrene mine dro på en liten Roadtrip til Kiruna. Shoppet, spise på restaurant og hadde det veldig morro! Jeg elsker roadtrips ♥
  03. August - 6.August: Jeg ble med mamma, pappa og lillesøster på en liten ferietur til Sverige. Det var utrolig flott vær, og vi bodde på et fint hotell som hadde både inne og utebasseng, så vi fikk badet og kost oss! Vi dro også en tur til Haparanda for å shoppe på Ikea, og ellers spilte vi minigolf, dro ut å spiste og solet oss. 
 

 19.September: Jeg tok eksamen i Moter og Styling (kleskonsulent) og fikk sluttkarakter 5! Utrolig fornøyd og stolt over det :-)
 

  14. November - 18. November: Weekendtur til London med familien for å feire mamma og pappa sitt sølvbryllup. Det var min første gang i London, og jeg forelsket meg helt i den byen! Vi fikk sett og opplevd så mye på så kort tid. Jeg gleder meg til neste gang ♥
 

 19. November begynte jeg som lærling i kjole og draktsyerfaget, og jeg er så glad og takknemlig for det. Jeg elsker å jobbe som det, og for første gang føler jeg at jeg er på rett vei når det gjelder utdanningen min. Kunne ikke blitt bedre, og jeg kunne ikke fått en bedre sjef! Trives virkelig, og lærer så mye av å være der. ♥
 

 28. November var det 2 år siden jeg og Stig fant tilbake til hverandre. Mannen i mitt liv ♥
 

 I slutten av Januar kolliderte jeg og Stig med en elg... Det var en utrolig skummel opplevelse, men heldigvis gikk alt bra med oss begge. Det kjipe var at bilen ble knust, og den stakkars elgen måtte avlives.
 

  I påska var det innbrudd i bilen min. Jeg hadde parkert den ved fergekaia mens jeg var på Ibestad i påskehelga. Ble plutselig oppringt av politiet, som fortalte at det hadde vært innbrudd i den. Stereoanlegget mitt, en mobillader og en aux kabel var blitt stjelt. Men det dummeste og det jeg ble mest sur for var jo at vinduet var blitt knust, så da måtte jeg gå noen uker uten bil... 
 

  Det ble ingen sydentur i år, noe jeg egentlig var sikker på at det kom til å bli. Men det blir ikke alltid slik som man tror, meeen til neste år! Da SKAL det bli flere turer til utlandet!

 

Dette året har gått fortere enn fortest... Det har vært et fint år, men jeg har ikke fått gjort så veldig mye spennende når jeg tenker over det. 2013 har for det meste gått til å være på jobb, og ellers hjemme. Men selvfølgelig har jeg opplevd mye bra, og jeg har fått mange gode minner som jeg skal ta med meg videre inn i det nye året ♥ Og så håper jeg at 2014 har MYEEE mer spennende å by på, kanskje fleire reiser? Det håper jeg virkelig! Godt nyttår alle sammen ♥


Skrevet: 29.12.2013 Klokken: 23:15


Oi, dette innlegget skulle vært publisert igår, men ser nå at så langt kom jeg meg aldri, haha. I helgen har jeg, mamma og lillesøster spilt masse brettspill, blant annet logospillet som dere ser på bildet over. Ganske morsomt egentlig, vi fikk det i julegave for et par år siden. Vi har også spilt litt Alias party som jeg kjøpte til alle sammen i julegave i år. Jeg synes det er så koselig med slike spill i julen når alle er samlet. ♥ 


Skrevet: 28.12.2013 Klokken: 14:51


For noen måneder siden lastet jeg ned en app på telefonen som heter Wish. For dere som ikke vet så er det akkurat som en nettbutikk, man kan bestille klær eller andre stuff rett fra den appen. Jeg visste ikke først om det var noe seriøst og om det faktisk ble å komme i posten, så jeg måtte teste det ut. Når jeg så denne søte genseren, så måtte jeg bare ha den. Fikk den for bare 90 kr, og frakten var gratis i tillegg. Noen dager før jul dukket den faktisk opp på postkontoret! Jeg pakket den inn som en julegave til meg selv, og åpnet den på julaften, hihi. Siden det var så lang leveringstid på den, så hadde jeg nesten glemt av hvordan den så ut, haha. Men jeg elsker den, skikkelig søt, og ikke minst varm og god! Det er et tykt stoff, med fleeceaktig stoff inni! Herlig og cute ♥


Skrevet: 27.12.2013 Klokken: 02:52


Denne flotte jenta på bildet over er min fine lillesøster. Jeg "stjelte" dette bildet fra bloggen hennes fordi jeg synes det var så fint, og fordi jeg ville vise dere kjolen hun har på seg. Denne kjolen sydde jeg nemlig til henne rett før jul. Stoffet var jeg så heldig å få av sjefen min, og jeg synes det er såååå fint. Glitrende, og perfekt til både jule-og nyttårskjole! Det ble en veldig enkel, tettsittende kjole med armer, akkurat det hun ønsket seg. Og heldigvis passet den perfekt, og hun likte den kjempegodt. ♥Hva synes dere om kjolen?


Skrevet: 26.12.2013 Klokken: 21:21


Håper dere har hatt en koselig 2.juledag, og at dere hadde en kjempefin julaften. Jeg fikk ikke tid til å blogge igår, eller egentlig så tenkte jeg ikke på det i det hele tatt. Men nå tenkte jeg å dele litt bilder med dere, fra julaften. Ser dere nattbuksa jeg har på meg på bildet over her? Den er så utrolig god, jeg og Johanne kjøpte en slik hver når vi var i London i November. Den er i fleece, og med julemønster i tillegg ♥ Vi hadde det kjempekoselig på julaften, til tross for at det ble en utroliiiiiiiig lang dag, og til slutt satt alle i halvsøvne å åpnet gaver. Vi var ikke ferdig å åpne før halv fem på natten, og igår på 1.juledag åpnet tanteungene mine de siste gavene sine siden det ikke ble tid på julaften. Men det var en fin dag, og jeg fikk veldig mye fint! Nissen kom også en tur på besøk, og hadde med gaver ikke bare til barna, men til oss voksne også, så det var stas! 
 


Ha en fortsatt fin romjul alle sammen! 


Skrevet: 26.12.2013 Klokken: 13:24

Johanne tok dette herlige bildet av meg og bebien min på juleaften ♥

Elsker det. 


Skrevet: 24.12.2013 Klokken: 12:27Noe av det koseligste med julen er at vi alle er samlet, og det er så koselig å spise julefrokost med massevis av godt pålegg som juleskinke, lammerull, laks og julesylte. Naaam! Jeg kan nesten ikke vente til julemiddagen står på bordet, herreminn det skal bli så godt. Ribbe, pinnekjøtt, julepølse, medisterkake.....og selvfølgelig masse godt tilbehør! Men før den tid skal jeg sminke meg, og finne julekjolen, så skal vi på kirkegården, og en tur i kirka, synes det er så koselig på julaften å synge julesanger, hihi. 
GOOOOOOOOD JUL!


Skrevet: 24.12.2013 Klokken: 10:06Gooood jul alle sammen! Endelig er dagen her, akkurat som ifjor er det nesten litt rart å tenke på fordi desember har gått så utrolig fort, men det er jo en bra ting da! Jeg og lillesøster stod opp i halv åtte tiden, måtte jo få med oss snekker andersen og julenissen, og om ikke så lenge er det Tre nøtter til Askepott. Det er de to programmene jeg må få med meg på julaften! Vi skal også dekke på til julefrokost nå som vi skal spise når de andre står opp. Igårkveld ble juletreet pyntet, og jeg synes det ble så fint! Akkurat nå er det nesten helt druknet i julegaver da, haha. Men ååh så koselig ♥

 

Blogges senere om det blir tid til det. 

Ha en kjempefin dag sålenge!


Skrevet: 23.12.2013 Klokken: 18:33

Lille julaften... Denne dagen har jeg alltid elsket, stemningen og følelsen av å glede seg skikkelig. Dette er også dagen hvor vi bruker å pynte juletreet og legge alle gavene under treet, noe som er like koselig hvert eneste år! Jeg tok litt bilder i morgest som jeg tenkte å dele med dere nå, ikke noe spesielt, men litt stemningsbilder siden det er JUL! Når jeg stod opp så jeg litt på tv, og ellers har vi baket pepperkaker, og jeg og tanteungen min, Benedikte pyntet pepperkakene med farget glasur etter det, kjempekoselig. Senere blir det pynting, slappe av, lage pepperkakehus med tantegullene, se julefilm, og bare nyte denne deilige dagen! 
 Nå skal jeg, Johanne sparke en liten tur, i tillegg trenger Kira å bli luftet litt.. Hun blir så fort stressa når det er så mye folk, så hun trenger å komme seg ut litt! 
Når vi kommer tilbake blir det lillejulaften-middag som består av lutfisk, bacon og julepølser til meg siden jeg ikke spiser lutfisk, hihi!  


Skrevet: 23.12.2013 Klokken: 00:31

God kveld! Idag startet jeg dagen allerede halv ni - til tross for at det er søndag og juleferie. Men halv ti dro jeg, mamma og lillesøster til Setermoen for å møte Tante, Morten og mormor for å levere julegaver! Der satt vi en times tid på kafè å koset oss, så kjørte vi hjemover igjen. Når vi kom hjem satt jeg og Johanne i gang med bakingen, vi lagde kakemenn, og prøvde å lage litt forskjellige marsipanfigurer, men det ble ikke så bra. Imorgen skal vi lage peppekakehus OG pepperkaker. 
Nå skal jeg og lillesøss ta kveld slik at vi klarer å stå tidlig opp imorgen! Tenk at det allerede er lillejulaften, helt sykt hvor fort tiden har gått!


Skrevet: 22.12.2013 Klokken: 02:21


Idag tok jeg endelig juleferie! Kom til Ibestad for bare en drøy time siden, ble en del å gjøre hjemme før jeg kunne kjøre, både pakke inn gaver, se på film med Tinasnupp, sy en kjole og pakke kofferten - men jeg kom i mål til slutt. Nå skal det bli utrolig deilig og ikke minst koselig å tilbringe en ukes tid hjemme hos mamma og pappa. Over her ser dere den enorme julegavesekken jeg hadde med meg, den er nesten større enn meg selv, haha. Jeg hadde hele bilen stappa med julegaver, var så vidt plass til meg selv og Kira... Neei, nå tror jeg at jeg skal ta kveld, skal trossalt stå opp klokken ni imorgen! 


God jul alle sammen! Flere som er heldig og har fått juleferie?


Skrevet: 16.12.2013 Klokken: 07:31

God morgen! Idag stod jeg faktisk opp klokken seks, ganske deilig å ha goood tid på seg før man begynner på jobb, spesielt nå som det regner ute. Det er bare is overalt nå, så gruer meg litt til å kjøre inn til byen.. Men før jeg drar tenkte jeg å poste litt bilder av pepperkakehuset jeg og Stig lagde igår. Jeg synes det ble kjempefint! Vi pyntet hver vår side av huset som dere kan se under her, også brukte vi Marshmallows som snø, og selvfølgelig juleseigmenner rundt omkring. Ble det ikke fint?


Skrevet: 15.12.2013 Klokken: 16:48

Nå i adventstiden elsker jeg å se på julefilmer, har sett iallefall en film nesten hver dag denne måneden. Jeg synes det er så koselig! Under her har jeg samlet 12 filmer som jeg har sett i det siste, og som jeg liker veldig godt! Telys, kongerøkelse, julebrus og en god julefilm på tv'en, åååh det er så herlig og avslappende ♥
 

  
  
  
  

1. Polarekspressen, min favoritt!  2. Snowglobe  3. Elf  4. A christmas kiss  5. A christmas story 2  6. Holiday in handcuffs  7. A christmas carol  8. Hjelp, det er juleferie  9. The Grinch  10. Tre nøtter til Askepott  11. Home alone  12. Love actually


Har du sett noen av disse?


Skrevet: 14.12.2013 Klokken: 21:42

Jeg glemte helt av kakemenndeigen som fortsatt står i kjøleskapet, har i stede sittet å sett på julefilmer og kost meg skikkelig. Men nå skal jeg snart sette i gang med bakingen mens jeg venter på at Stig skal komme hjem fra Narvik. Når han kommer så tror jeg det blir en (eller to) episoder med Dexter før vi tar kvelden. Imorgen skal vi stå opp tidlig å lage pepperkakehus, og ellers bare kose oss i hverandres selskap ♥ Det er så lenge siden vi har hatt en HEL dag sammen, faktisk bortimot 3 uker siden sist, så det skal bli veldigveldig godt. 


♥ Litt stemningsbilder  ♥


Skrevet: 14.12.2013 Klokken: 17:08


Hei! Heldigvis fant jeg pepperkakeformer på Evenskjer, så da blir det baking ikveld! Akkurat nå står den i kjøleskapet, så nå på jeg bare vente på at det er klart til å begynne å lage kakemennene! Kjøpte denne ferdige pakken med kakemenndeig på rema100, håper den smaker godt! Jeg har alltid brukt å lage deigen fra bunn av, men det skader jo ikke å teste denne ut, også følgte det med en penn slik at man kan tegne på kakemennene, hihi! Jeg oppdaterer dere med flere bilder etter jeg har bakt! Nå skal jeg se en julefilm mens jeg venter på at deigen skal bli ferdig ♥


Skrevet: 14.12.2013 Klokken: 11:58

I helgen skal jeg og Stig lage pepperkakehus, så igårkveld satt jeg å så på litt inspirasjonsbilder på we♥it. Istedet for å bruke bomull som snø, har jeg kjøpt marshmallows, tror det kan bli stilig! Nå er det bare 10 dager til jul, og jeg har ennå ikke hadd tid til å bake julekaker, så det skal jeg styre med idag. Skal iallefall lage kakemenn, og kanskje noe annet om jeg får tid. Stig er dratt til Narvik for å handle julegaver, og jeg skal snart dra en liten tur til Evenskjer for å se om jeg finner pepperkakeformer, og litt andre ting jeg trenger.  
 


Hva skal dere gjøre i helgen?


Skrevet: 09.12.2013 Klokken: 23:43

Ååh julelys er noe av det koseligste jeg vet om ♥ Har pyntet ganske mye her hjemme nå, både inne og ute. Var ute en liten tur igår å tok noen bilder for å vise dere hvordan det ser ut her hjemme hos oss. Idag kom også Stig hjem, så nå er stemningen på topp ♥ Vi sitter i skrivende øyeblikk å ser på Dexter, men skal snart ta kvelden. Tidlig opp på jobb imorgen! 
 
Flere som elsker å pynte til jul?


Skrevet: 08.12.2013 Klokken: 16:36

Denne vesken er en av de tingene jeg kjøpte til meg selv når jeg var i London forrige måned. Jeg og lillesøs hadde bare 15 min inne på Forever21 før butikken stengte, så dette var egentlig et panikk-kjøp, haha. Jeg bare tok den, uten å se så mye på den. Men jeg er utrolig fornøyd, bortsett fra at jeg selvfølgelig klarte å ta den veska hvor den glidelåstingen var borte, menmen. Jeg har ganske mange vesker fra før av, men en svart enkel veske som jeg kan bruke til hverdag manglet jeg! Og denne passer perfekt til det, har brukt den på jobb hver dag siden jeg kjøpte den, og jeg bare elsker den! 

Det beste av alt - den kostet bare litt over 200 kr! ♥
 
Skrevet: 08.12.2013 Klokken: 11:13

Dette har vært en laaang uke, men samtidig har den gått utrolig fort! Jeg trives så godt på jobb at dagene bare flyr avgårde. Blir litt stressa for nå er det allerede gått 8 dager av desember, og det er ennå mye jeg ikke har nådd å gjøre. På mandagen var jeg i byen sammen med Johanne etter jobb, fikk kjøpt litt julepynt som jeg manglet, så var ikke hjemme før sent på kvelden. På Onsdagen dro jeg igjen på besøk til Johanne, vi spiste gryterett, drakk julebrus og så The Julekalender. Og klokken ni på kvelden dro vi på Venners aften på senteret, så jeg var ikke hjemme før klokken tolv på onsdagen. Derfor blir det lite tid til denne bloggen, men nå som det er juletid så har jeg veldig lyst til å blogge normalt. Synes det er så koselig selv å lese juleinnlegg, og ikke minst å kunne se tilbake i arkivet til neste år. Søndager blir iallefall en bloggedag, og jeg har mange innlegg å komme med idag! Først tenkte jeg å bare oppdatere med litt bilder fra denne uken.. 
 


Planen var jo å male stua hvit før desember begynte, men det rakk jeg bare ikke. Så det får jeg heller styre med på nyåret, gleder meg iallefall VELDIG til å få bort den grusomme rødfargen, og panelfargen i stua.. Genseren som er avbildet i midten har jeg laget helt selv på jobb! Første gang jeg har blitt så fornøyd med en genser, måtte vise den til Johanne og mamma samme dagen, og de bare "Den ser jo kjøpt ut!". Haha, morsomt. Det siste bildet er av hånda til Stig, han klarte å knekke fingeren sin på jobb forrige lørdag, stakkars ♥


Nå skal jeg sette på litt julemusikk, å prøve å ordne designet litt mer juleaktig. Vi får se hvordan det blir! Skrives senere ♥


Skrevet: 03.12.2013 Klokken: 19:29

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert 1.desember. *bildene er tatt på søndag 01.12.13* 


Nå har fanen med dette innlegget stått åpent i to dager, kanskje på tide å publisere det? haha.. Sånn kan det gå når man ikke har så mye tid til å sitte på pc'en lengere. I helgen hadde jeg fri, så da vasket jeg og ryddet huset, og selvfølgelig pyntet! Har hengt opp 4 julestjerner, et lysende juletre i vinduet, adventstaken, og masse lys ute. Det er så koselig! ♥ Julestemning ♥ Imorgen skal jeg og Johanne dra på Venners Aften på kanebogen senteret, har vært der de to siste årene. Det er jo alltid kjekt å få gå i butikkene på kveldstid, å få kjøpt ting på tilbud! Det er en kveld kun for inviterte, men det bruker som oftest å være mer folk enn det er på dagtid, haha. Skal få kjøpt litt julegaver, selvom jeg allerede har kjøpt AAALT for mange! Jeg begynte å kjøpe julegaver allerede i august, så det begynner å bli en del nå, haha. 
 


JUUUUUL ♥

Flere som har julestemning?
hits