Skrevet: 31.12.2011 Klokken: 21:14

Om ikke så lenge er jeg klar til å ønske det nye året velkommen. Jeg elsker egentlig nyttårsaften. Jeg ser på denne dagen som en ny snart på en måte. En mulighet til å prøve nye ting, utfordre deg selv enda mer, og oppleve masse nytt og spennende. Det er en fin dag å tenke over hvordan man selv er, og om det er noe man ønsker å forandre på - og så bruke det nye året til å forbedre seg selv. Det kan være hva som helst, feks slutte med noe (godteri, stygge uvaner osv), begynne å trene, bli flinkere på skolen, bli flinkere til å gjøre ting man selv har lyst til. Såkalte nyttårsforsetter. - Her kan du lese fjorårets nyttårsforsett. Klarte faktisk bare å holde tre av de, haha ikje braaa. Klarer du å gjette hvilke? ;);)

 

Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter i år, men jeg kan jo nevne noen.
 
  Jeg skal bli flinkere til å holde det ryddig hjemme. 

 Jeg skal begynne å trene regelmessig. 

 Jeg skal tenke mer over hva jeg spiser.

 Jeg skal tenke mer over hva jeg bruker pengene mine på! Lære meg å spare.

 Jeg skal begynne med nettstudier. Ihvertfall gjøre noe med utdanningen min.

Og til slutt:

 Jeg skal kjøpe meg en egen bil!2011 har vært et flott år, med mye glede, men også noe sorg. Hvis du vil lese om mine oppturer og nedturer kan du gjøre det her. Nå gleder jeg meg til et nytt år, og håper det har mye spennende å by på! Også håper jeg at 2012 kommer til å bli et fantastisk fint år for alle dere søte lesere ♥ Kos dere supermasse ikveld!

Hvordan skal dere feire nyttårsaften?

 

2012 - New beginning, New hopes, New dreams ♥

GODT NYTTÅR!


Skrevet: 31.12.2011 Klokken: 18:27

Hahahha, døøøør av det midterste bildet. For det første så jeg kjempelang ut! Også så det ut som jeg holder på å tryne framover pga kameraet sto skjeivt, men måtte ha tre bilder så da måtte jeg bare ta det med.lol. Nå skal vi spise middag snart, nonmnomnonm. Gleder meg litt til å komme tilbake til normal hverdag igjen for all den gode maten og godteriet er absolutt ikke godt for kroppen, merker allerede at jeg begynner å bli lubben, hahha. Fra og med 3. januar blir det trening hvertfall 2 ganger i uka! 
 

/ Kjole fra H&M.

Også vil jeg gratulerere mamsn og papsn med 23 års bryllupsdag ♥


Skrevet: 31.12.2011 Klokken: 16:24

Hihi kos♥

Kjenner lukten av pinnekjøtt fra kjøkkenet nååå... nammm pinnekjøtt og ribbe ♥
Hva bruker dere å ha på nyttårsaften?


Skrevet: 31.12.2011 Klokken: 12:45

Dette året har egentlig gått utrolig fort synes jeg. Men det har vært et fint år, med både glede og sorg. Har fått opplevd mye nytt, besøkt nye steder og troffet utrolig mange herlige mennesker! Det beste av alt er at jeg og Stig fant tilbake til hverandre, noe jeg er så utrolig glad for, nå er alt som det skal være igjen ♥ Jeg håper at 2012 kommer til å bli et kjempefint år, jeg gleder meg! Ser virkelig fram til å "starte på nytt", og jeg kunne ikke tenkt meg en bedre måte å starte det nye året på enn å flytte inn sammen med min kjære! I slutten av januar skal vi endelig bo ilag. Gleder meg så utrolig mye ♥ 


Idag skal jeg ikke gjøre noe spesielt, jeg og Johanne skal snart sparke ned til nyhuset som mamma og pappa bygger, hjelpe litt til også skal Johanne se hvor stort rommet hennes blir. Det blir syyykt stort, skikkelig urettferdig haha. Tror det blir på rundt 50-60 kvadratmeter. Heldiggrisen. Senere ikveld skal vi spise god mat, og så blir det raketter, champagne, øl og grillhytta. I år blir det nyttårsfeiring med familien, det blir koselig ♥


Ønsker dere alle en kjempefin dag! Så blogges vi ikveld. Skal legge ut mine nyttårsforsett :]


/ Bilde fra fokis.se


Skrevet: 31.12.2011 Klokken: 11:59

Om to dager kommer jeg til å sitte klistra inntil tv'en, for da begynner nemlig Pretty little liars igjen! Litt rart at man kan glede seg så mye til et tvprogram, men herreeegud dette har jeg ventet lenge på! 
GLEDER MEG.  
 Flere som gleder seg til det begynner igjen på mandag? 


Skrevet: 30.12.2011 Klokken: 21:45

Satt å så gjennnom bilder jeg skulle slette, da jeg kom over dette bildet hvor håret mitt var sååå langt! Så i grunn veldig slitt ut også, noe det var! Det var den største grunnen til at jeg klipte av meg halvparten.. Meen angrer litt, for håret mitt er så vanskelig nå + at det ser egentlig bare stygt ut. Men whatever, det er bare hår og det vokser forhåpentligvis fort ut igjen! 
 Hva liker du best, langt eller kort hår? På deg selv :]


Skrevet: 30.12.2011 Klokken: 20:16

Har egentlig bare sløvet i heeele dag, er så deilig å bare sitte å gjøre ingenting når man har fri. Haha, sånn egentlig hater jeg det, er en person som elsker å ha noe å gjøre hele tiden. Men noen ganger er det deilig å slappe ordentlig av. Var en liten tur ned i nyhuset sammen med mamma, dem holder på å bygge hus, blir utrolig stort! Gleder meg så til det blir ferdig, herremiiiinnnnn...
 Elsker de nye skoene mine!!!Fyrverkeriiiiii!!!!Nå skal jeg gå å ta et varmt bad, og ansiktsmaske. Herlig. Kanskje jeg klarer å tvinge johanne til å spille millionær med meg etter det?


Skrevet: 30.12.2011 Klokken: 14:57

2011 har vært et fantastisk fint år, men nå er jeg veldig klar for morradagen, gleder meg til å ønske det nye året velkommen med god mat, drikke, godtfolk og fyrverkeri ♥Nå tenkte jeg å skrive et innlegg der jeg forteller om oppturene og nedturene dette året har bringt. Selvfølgelig mest oppturer, men også noe trist.

  1.februar 2011 fikk jeg lappen! Eller sertifikatet som det egentlig heter. En utrolig deilig følelse, både det å bli ferdig med alt stresset og det at jeg faktisk klarte det på første forsøk, det hadde jeg aldri trodd. 
 

 Den 15.februar 2011 ble min søte prinsesse tanteunge 1 år. ♥


 6. Mai 2011 ble jeg 19 år. Egentlig mer nedtur enn opptur, haha. Bare ett halvt år igjen nå så kan jeg kjøpe alt på polet, woho! Skulle egentlig ønske jeg kunne vært 18 for alltid, fin alder :]


 7. Juni - 21. Juni - Var i Bulgaria sammen med bestejenta mi Anna ♥ En helt uforglemmelig tur! Er du ute etter en ferie hvor du virkelig kan slå deg løs, ha det supert med mange hyggelig mennesker og feste, så er virkelig Bulgaria plassen! Det er så billig der at det er skummelt. En øl koster ca 7-8 norske kr. SYKT.


 22. Juni - 24. Juni - Var i Bergen på besøk hos bestekompisen min Jonas. Feiret blant annet St.hans der. Har aldri vært med på noe slikt før. Her hjemme er jeg jo vant til at vi lager bål, men ikke noe særlig mer enn det. Men i Bergen...der feirer de virkelig St.hans! Føltes nesten ut som 17.mai, haha :}


 24- Juni - 3. Juli - Ekstremsportsveko på Voss! For de som ikke vet hva det er så er det en festival som har musikk og ekstremsport som tema. Jeg jobbet der som frivillig i baren sammen med Jonas. En utrolig lærerik og morsom opplevelse. Vi måtte sove 8 dager i telt, og jeg hater egentlig telt. Men det gikk overraskende bra, og turen var helt fantastisk. 


  29. Juli dro jeg og Susanne på en liten roadtrip til Finnsnes. Hun kjørte siden hun akkurat hadde fått sertifikatet. Vi shoppet og var på tivoli. Vant to fulle poser med bamser, haha.
 30. - 31. Juli - Jeg, mamma, Johanne, Mormor, Tante og Morten dro på en liten roadtrip til Lofoten. Vi var i Honningsvåg og i Svolvær. Kjempefin og koselig tur.


 11. - 15. August - Pappa tok meg og lillesøster med på en overrakselsestur til....VENEZIA! Herregud for en fantastisk fin by. Man skjønner ikke hvor vakkert det er før man ser det selv. Fem fantastiske dager sammen med min pappa og lillesøster.


 22. Oktober 2011 fikk jeg jobb på Ferdinand men's fashion. Hadde søkt på jobber i flere mnd så ble utrolig glad når jeg endelig fikk en jobb!


 11.11.11 fikk jeg verdens nydeligste hamster i gave hos kjæresten min. Hun heter Bella♥


 28. November 2011 ble jeg sammen med verdens beste....igjen. Vi har vært sammen før, men vi hadde nesten ikke kontakt på 2 år, så fant vi plutselig tilbake til hverandre. Vi begynte å henge sammen rett etter sommerferien, men den 28. November gjorde vi det offentlig ♥ Han er min første kjærlighet, min første ordentlig kjæreste som jeg ble sammen med første gang når jeg var 14 år (nesten 15). 1. mai 2012 er det akkurat 5 år siden vi kysset hverandre for første gang ♥
 


Et av de første bildene vi tok sammen. Faktisk i 2007! 
Love you ♥


  5. Desember 2011 hadde jeg eksamen i gym (haha...). Jeg bestemte meg tidlig i høst for å ta opp noen fag som jeg hadde fått stryk i på skolen, og gym var en av de. Så den 5. Desember dro jeg og min kjære til Bardufoss hvor jeg hadde eksamen. Tar det som et høydepunk fordi jeg er stolt over meg selv som virkelig gadd å ta opp fagene, og gjøre noe med karakterene mine + at det var kjempemorsomt!!!!


 24. Desember 2011 - JULAFTEN ♥ Alltid et høydepunkt, hihi. Fikk alt jeg ønsket meg! 

 Kom ikke inn på skolen jeg hadde søkt på. (vg3 påbygning) Men egentlig en opptur også, får jeg er glad jeg ikke går på skole nå! Og bare så dere ikke misforstår så var det ikke pågrunn av karakterene mine at jeg ikke kom inn, men fordi jeg søkte i nordland fylke når bostedsadressen min er i troms fylke, derfor kom jeg nederst på lista.


 Fant ikke lærlingeplass innenfor klesdesign.


 19. Juni 2011 måtte vi avlive vår kjære hund Trixie. Vi har hatt henne i tolv år, og hun var verdens beste. Så utrolig snill, god og søt ♥ Savner henne hver dag. Og er så utrolig lei meg for at jeg var i Bulgaria når det skjedde. Sov godt lille vofsen min, håper du har det bra der du er nå. love you ♥ 


 22. Juli 2011... Ja, dette er nok det frykteligste som har skjedd i Norge på mange mange år. Jeg kjente ingen som var innblandet, men det påvirket absolutt alle i hele Norge. Og jeg kan ikke forestille meg hvor grusomt det er for de som var på øya, og som mistet noen den dagen. Det føles fortsatt uvirkelig at noe så grusomt har skjedd i lille, trygge Norge, som kanskje ikke er så trygg lengre. Livet er så urettferdig noen ganger. Kondolerer til alle som mistet en mor, far, datter, sønn, søster, bror, kollega eller venn ♥Har 2011 vært et fint år for deg?
Fortell gjerne i kommentarfeltet om dine oppturer og nedturer! Også ønsker jeg dere alle et riktig godt nyttår. 


Skrevet: 30.12.2011 Klokken: 01:07


Nå skal lille meg ta kveld. Er egentlig sinnsykt trøtt i og med at jeg hadde jobb idag så måtte jeg stå opp klokken halv åtte, å ta ferga til byen kvart på ni. stress... er glad jeg ikke bor på en øy til vanlig, haha. Skal lese litt før jeg legger meg tror jeg. Liker egentlig ikke å lese, men jeg fikk en bok av en venninne i julegave, som jeg har lest litt i et par dager nå og den er faktisk ganske spennende! I tillegg så er det en fin måte å bli trøtt på om man ikke klarer å sove med engang, hihi. Men jeg likte boka da ♥ Tror den heter En stjerne skinner i natt eller noe slikt.


Så vil jeg bare si tusen takk for alle kjempesøte kommentarer og mail jeg har fått i det siste. Og beklager hvis jeg ikke har svart deg på mailen du har sendt, kommer til å bli aktiv igjen på hotmailen etter nyttår! 

Måtte bare ta meg en liten juleferie fra alt som har med design og gjøre :] Men er strax tilbake! 

Godnatt ♥


Skrevet: 29.12.2011 Klokken: 23:38

Haha, satt å tok bilder av Bella mens hun spiste isted. Heeeeeeeregud, holdt på å le meg ihjel. Hun gjorde så mye dumt. Har brukt å hatt slike matstenger av eple i buret hennes, så fikk hun en honningstang i julegave og den elsket hun. Hengte den inn for 2 dager siden å nå er den nesten oppspist. Kos dere med bildene:
 


Klarte ikke å velge to-tre bilder så måtte bare vise alle til dere! Søte lille hamsteren-ninjaen min ♥


Skrevet: 29.12.2011 Klokken: 18:24

I utgangspunktet skulle det bare være 10 ting, og så ble det 20, men endte til slutt opp med 25. Og enda har jeg masse mer som irriterer meg...dette kan jo ikke være sunt? Men herregud det er mye som irriterer meg, og det er ikke før jeg satt meg ned å virkelig begynte å tenke at jeg fant hvor fort irritert jeg blir for småting.


1. Statisk hår. 
» Er det noe jeg hater med vinteren så er det at håret mitt blir så utrolig statisk. Er ikke sikker på om det er statisk det heter, men dere skjønner, håret står alle veier og fester seg i tyne osv. Noe som er ubeskrivelig ekkelt. Åååh, blir irritert bare av å tenke på det. 


2. Sokk igjen i sko.
» Haha, teit overskrift, men ja. Er du også en som irriterer deg over at sokken sitter igjen i skoa når du tar de av deg? Det skjer med meg HELE tiden siden jeg alltid bruker ankelsokker. Og herregud det er så irriterende, ihvertfall når man er kald i tillegg. 


3. Gjentakelse.
» Det er greit å gjenta ting til mennesker som har litt dårlig hørsel, selvom jeg kan bli rimelig irritert da også når jeg er på min femte gang og de fortsatt ikke hører. Men å måtte gjenta noe flere ganger til noen som egentlig har en bra hørsel, bare at de ikke følger med, er veeeldig irriterende. Det ender alltid opp med at jeg ikke gidder å si det, eller finner på noe annet å si. 


4. Slafsing.
» Hahah, dette er den tingen som irriterer meg at jeg irriterer meg over om dere skjønner. Jeg hater at dette irriterer meg. Men jeg klarer ikke å sitte å høre på slafsing / smatting / gomling / knasking osv. Det er så utrolig ekkelt. Men jeg aner ikke hvorfor. Jeg gjør det jo selv? Men da er det selvsagt ikke irriterende. 


5. Is på bilen.
» Det er så irriterende de morgenene jeg våkner klokken ni og skal på jobb klokken ti, også kommer jeg ut å ser at hele bilen er full av is. Hater å måtte skrape bilen. (Gjør ikke det nå lengre, for nå går jeg alltid ut 15 min før å starter bilen, slik at den er varm når jeg kommer ut igjen, haha). Men det er irriterende det også, for da må jeg stå opp litt tidligere. 


6. Knekte negler.
» Neglene mine knekker hele tiden. Og det er ALLTID de fineste som knekker. Merkelig nok så knekker falsk neglene også. Midt på ?!? 


7. Tørr hud.
» Ikke noe mer å si om det egentlig. Tørr hud er ekkelt.


8. Truser.
» Det er så irriterende når alle favoritt trusene mine er til vask, og jeg må bruke de stygge reservetrusene som egentlig hører hjemme i søpla.


9. Fri for strøm.
» Hater når mobilen blir fri for strøm og jeg må begynne å lete etter laderen. Men nå tørr jeg ikke å gå uten strøm på mobilen lengre, etter at jeg ble etterlyst til politiet TO ganger bare pågrunn av at jeg ikke hadde strøm på mobilen. Hahah.


10. Sure mennesker.
» Sure mennesker er irriterende, og uhøflige mennesker er også irriterende. Feks så synes jeg det er utrolig irriterende hvis folk ikke sier "Takk" hvis noen har hjulpet dem med noe, eller gjort noe for dem. 


11. Tregt internett.
» En syk ting å irritere seg over, men herregud det er så irriterende.


12. Hull.
» Irriterende når det blir hull i favorittbuksa mi :\


13. Å vente.
»  Å vente er noe av det værste jeg vet, er så utrolig utålmodig. 


14. Trøtt og så plutselig våken.
» Det skjer alltid...Går å steller meg fordi jeg er stuptrøtt og når jeg er ferdig på badet så er jeg plutselig lys våken. Hva er egentlig vitsen?


15. Glemmer.
» Når noen glemmer av noe de skulle gjøre for meg. Selv glemmer jeg masse, men når andre gjør det så er det bare irriterende. 


16. I søvne.
»  Har en tedens til å slå av vekkeklokka i søvna. Og dermed kommer forsent til noe jeg skal. IRRITERENDE.


17. Bedre enn andre.
» Måtte jo bare ta den med siden det irriterer meg så mye. Folk som tror det er bedre enn alle andre. Og oppfører seg som noen idioter og tror de er kul. 


18. Dømmende.
»  Okei, dette blir jeg egentlig litt mer sint av, men tar det med fordeom. Mennesker som dømmer andre etter utseende, og/eller uten å kjenne dem i det hele tatt. Liker heller ikke at folk dømmer noen etter førsteintrykk. Det er selvfølgelig viktig å gi et bra førsteintrykk, men liksom, det blir jo feil at man skal stemple noen som rar bare fordi de er sjenert? Eller som bimbo bare fordi de har blondt hår? Det blir helt feil!


19. Blakk.
» Ikke så mye annet å si om det bortsett fra at det er SYKT IRRITERENDE.


20. Fri for diesel.
» Det er så irriterende når jeg er fri for diesel på bilen. Da må jeg fylle, noe som er enda mer irriterende. Og det som er mest irriterende er å tenke på at jeg bruker så mye penger på noe slikt. 


21. Gammelt brød.
» Når jeg plutselig får skikkelig lyst på brød, og så oppdager jeg at brødet er blitt gammelt. Typisk. 


22. Tryner.
»  Sykt irriterende når jeg tryner på isen akkurat i det jeg tenker " Nå må jeg IKKE tryne".


23. Ikke holder fartsgrensa.
» Når noen kjører i 50 km/t i 90-sonen. Jeg mener, hallooo ?! Om man ikke tørr eller vil kjøre fortere så kan man ihvertfall slippe andre forbi. Man skal ikke være et hinder for andre i trafikken. Det er så utrolig irriterende når folk gjør slikt, hvertfall når jeg skal rekke jobben.


24. Vegarbeid.
» Når jeg allerede snakket om hinder i trafikken så kan jeg ta med en annen ting som er irriterende når det kommer til det, nemlig vegarbeid!!!


25. Ingen som svarer.
» Noen andre som har merket at når man ringer noen bare for å snakke så tar de alltid tlf, men når man ringer og det virkelig er viktig så tar de aldri tlf! Også er det irriterende når folk ikke svarer på mld før det har gått flere dager - slik som jeg bruker å gjøre... hahah

 


Oi, ble litt langt innlegg. Hihi (A). Får avslutte med et spørsmål; Er det noen som irriterer seg over det samme?
HVA ER DET MEST IRRITERENDE DU VET OM?


Skrevet: 28.12.2011 Klokken: 20:41

Idag dro jeg og Johanne til Finnsnes for å shoppe litt! Mest av alt kjørte jeg dit for å kjøpe en Big bite, har hatt så lyst på det i flere uker. Hahhaa. Tenk å kjøre to timer bare for en baguett? Men det var absolutt verdt det! Fikk også kjøpt meg noe småtteri, blant annet disse skoene. Var halv pris på dem, så fikk de for bare 249 kr! SUPERKUPP. Det eneste jeg ikke likte med skoene, er hælen. Det irriterte meg noe sykt at den gikk utenfor skoen, men er nok bare jeg som legger merke til det. Og alle dere som nettop leste det jeg skrev da, haha. Men bortsett fra det så likte jeg de veldig godt :]
 
Kjøpte også en ny bukse og genser, laster kanskje opp outfit imorgen så får dere se! Må vel legge meg snart siden jeg skal på jobb imorgen, egentlig begynner jeg klokken ti, men siden jeg må ta ferga til byen å må sitte på med mamma slik at jeg slipper å betale for min egen bil (haha) så må jeg stå opp klokken seks ?!? Må sitte i to timer i bilen å vente på at klokken skal bli ti.. Offh, kommer til å bli en lang dag. Men men. Vi blogges imorgen kveld :] 


Skrevet: 28.12.2011 Klokken: 18:31

 Hei søtinger! Tenkte å vise dere den nye, søte nøkkelringen min som var en av tingene jeg fikk i julegave hos storesøsteren min! Jeg elsker jo hello kitty, så denne kunne ikke falt bedre i smak ♥ Jeg elsker den. Og jeg trengte faktisk en ny nøkkelring for å ha husnøkkelen og jobbnøkkelen på! 
Tusen takk søssa


Søt, ikke sant?


Skrevet: 27.12.2011 Klokken: 18:40

I år kjøpte pappa en kaffemaskin til oss, eller hovedsakelig til mamma da, men den kommer nok til å bli like mye brukt av alle oss andre! Har allerede drukket flere kopper med Nesquick. Utrolig lettvint, tar jo bare noen sekunder så har du drikken klar!  Også kan man lage hva som helst med den. Tok et par bilder så dere får se hvordan den ser ut; 
 
Flere som har kaffemaskin?


Skrevet: 27.12.2011 Klokken: 13:42

God morgen! eller god dag blir det kanskje! Jeg og lillesøster har nettop spist frokost, kokte egg til oss! Også lagde vi sjokoladedrikk med kaffemaskinen :] digger den! Både mamma å pappa er å jobber, så det er bare meg og Johanne hjemme idag. Vi sitter å ser på en julefilm på tvnorge, "Christmas in wonderland". Har sett den tusen ganger før, men den er koselig da! Senere idag får vi besøk, og skal spise julemiddag. Blir kooooooselig.
 


Litt overkokte egg, hahhaha, men var godt da ;]

Ha en fortsatt fin dag ♥


Skrevet: 27.12.2011 Klokken: 11:21


Canon eos 550D + 18-55mm


Skrevet: 26.12.2011 Klokken: 22:55

HEIHEIHEI!
Kom hjem fra Narvik for ikke så lenge siden. Var kjempekoselig der og Benedikte var kjempeglad for å se oss. Hun skulle vise oss alle julegavene hun hadde fått, haha, hun er så skjønn. De hadde pyntet veldig fint også, så jeg måtte ta litt bilder mens vi ventet på at middagen skulle bli klar. Vi fikk servert pinnekjøtt og julepølser. Var utrooolig godt! Tror aldri jeg har spist så mye pinnekjøtt. Vi bruker jo alltid å ha ribbe også når vi har pinnekjøtt å da spiser jeg for det meste ribbe. Roger hadde laget middagen, kjempeflink :))) Måtte bare ta bilder av middagsbordet også (ignorer pappa i speilet haha). Susanne og Rogar har utrolig fin "spisestue", og den diamantlampa! herreguuuud...


Søster hadde glemt å lage desserten, men det gjorde ingenting for vi fikk servert smågodt til dessert istede. Hihi, namnam...


Resten av kvelden gikk til å prate, kose oss og Benedikte åpnet noen gaver som vi hadde med til dem. Hun ble helt vill! Haha. Så lekte vi en stund, og søster spilte fiolin for oss. Var en kjempekoselig kveld. Savner dem allerede! Nå sitter jeg i stua hjemme å ser litt på tv mens jeg drikker varm sjokoladedrikk som pappa laget til meg med kaffemaskinen (kommer bilder av den snart!). Skal se en film sammen med Johanne om ikke så lenge, tror jeg. Og etter det tar jeg kveld.  


Og til slutt et bilde av julegaven som jeg ga til Benedikte;

Et lekekjøkken! Synes det var kjempesøtt, lager lyd og lys også :] Hun ble kjempeglad for det!


Har dere det bra?


Skrevet: 26.12.2011 Klokken: 11:30

God morgen alle sammen! 
Hadde egentlig tenkt å laste disse bildene opp på julaften, men siden jeg såvidt var på dataen så ble det ikke noe av det. Her er ihvertfall bildene av pepperkakehuset/kirka vi lagde i år;
 

Haha var litt vanskelig å sette det sammen i begynnelsen, men synes det ble litt søtt da!


Slik ble det seende ut. Ikke så veldig fint, men sjarmerende ;] tihi

Blir ikke mer blogging idag før ikveld, vi skal spise frokost nå så drar vi til Narvik på besøk til søster, svigerbror og tanteungen min. Hun er sikkert helt i hundre etter alle lekene hun har fått i julegave! Gleder meg så :]  Vi skal spise middag der også, derfor blir det litt sent før vi kommer hjem. Men kameraet er med, så det kommer bilder senere!


Ha en fantastisk fin 2. Juledag ♥ 


Skrevet: 25.12.2011 Klokken: 22:25

Fikk dette Kamille bladet i adventskalenderen på lillejulaften. Har faktisk aldri kjøpt det bladet før, men ble positivt overrasket! Det inneholdt mye bra lesestoff, spesielt mote og interiør som jeg elsker å lese om! Kommer garantert til å begynne å kjøpe dette ;]
 Hvilket blad leser du? :]


Skrevet: 25.12.2011 Klokken: 20:45

Nå skal jeg kose meg med Phineas og Ferb - A very perry christmas og kakemenn + godteri! Julen er så herlig, kan spise så mye godt, og kose oss hele dagen! Jeg elsker jul ♥ Skal ikke på jobb før den 29. så har enda litt fri på å slappe av, skal til Finnsnes sammen med Johanne en dag, må kjøpe meg en ny bukse! Imorgen drar vi til søstera mi, typen hennes og tanteungen min, for å spise julemiddag :) Gleder meg. 
 
Hva har dere gjort idag?


Skrevet: 25.12.2011 Klokken: 19:13

Kjære lille Trixie, du skulle bare visst hvor rart det er å ikke ha deg rundt oss, spesielt nå i juletiden. I tolv år har du alltid vært der, du gjorde julen koseligere bare med å være tilstede. Du brukte alltid å ligge i stolen å halvsove mens vi pakket opp gavene, og når vi var ferdige brukte vi å komme bort med gaver til deg. Og jeg huske alle de gangene du spratt opp av stolen å gjemte deg under bordet når julenissen kom på besøk. Det er rett og slett litt tomt her uten deg, savner deg så utrolig mye. Håper du har det bra der du er nå søte lille vofsn min ♥


Love you.


Skrevet: 25.12.2011 Klokken: 14:08

Julen er full av tradisjoner - og på 1.juledag bruker jeg og lillesøster alltid å stå tidlig opp, for å gå ned å se igjennom alle gavene vi har fått. Bruker alltid å bli så sent på julaften at vi ikke får tiden til å se på alt, så derfor er 1.juledag blitt en slik dag hvor vi åpner gavene ordentlig opp. Vi bruker også å se på tv, slappe av og kose oss med godteri! Jeg elsker å følge tradisjonene våre, blir liksom ikke jul uten. Har ikke noe å si om jeg er 10 eller 20 år, tradisjon er tradisjon :]

Julefrokosten idag var kjempegod, masse godt pålegg som laks, kjøttrull og sylterull ++. Nam, får bare lyst til å sitte å spise hele tiden i jula, haha.. Ellers idag har jeg skrapet alle flaxloddene jeg fikk igår, vant til sammen 75 kr. ;]  Senere skal jeg bare slappa av og kose meg med familien. Kanskje ta nye headerbilder og bilder av gavene! Kos dere kjempemye. Klem ♥Synes det er så morsomt å skrape flaxlodd, haha :-D Skikkelig spennende å se om man vinner! 


Skrevet: 25.12.2011 Klokken: 13:00

Hei alle sammen.

Jeg hadde en kjempefin julaften sammen med familien. Det ble en ganske sen kveld, så jeg sovnet av nesten med engang vi var ferdige med å åpne gaver. Vi spiste ikke før i syv/åtte tiden tror jeg, og klokken ni begynte vi å åpne gaver. Vi var ikke ferdige før halv to ca, haha. Jeg fikk utrolig mye fint, hos mamma å pappa fikk jeg akkurat det jeg hadde ønsket meg! En trådløs selvutløser til speilrefleksen + symaskin! Min aller første symaskin som jeg har ønsket meg helt siden jeg begynte å å interessere meg for å lage klær osv. Den er superfin, fikk akkurat den jeg hadde vist bilde av til pappa! Skal laste opp bilde til dere senere så dere får se. Fikk også masse penger, flaxlodd, accessories, store englevinger, film, cd, supersøt nøkkelring, pynt til rommet, et hvit pelspledd +++++ 

Kommer nok bilder av tingene etterhvert :] Var i hvertfall en superkoselig kveld, julenissen kom jo også, hihi! Mamma fikk en sånn kaffemaskin hos pappa, som blir perfekt å ha når dem flytter inn i nyhuset. Skal vise bilder av den også! 
 
Nå har vi nettop spist julefrokost/lunsj. Skal slappe litt av, så skal jeg se filmen jeg fikk i gave hos lillesøster; Phineas & Ferb A very Perry Christmas!!! ♥♥♥ 


Skrevet: 24.12.2011 Klokken: 18:02

Kjole fra Nelly.com ♥


En time siden vi kom fra kirken, fikk faktisk litt julestemning av å være der! Hornmusikken spilte, og to jenter sang en sang hver. Alle var kjempeflinke! Nå venter jeg bare på at maten skal bli ferdig, er så sulten nå, og får helt vann i munnen når jeg tenker på ribbe! Har venten SÅ lenge på denne dagen! Endelig er den her :] Dette blir nok siste innlegg for idag, men vi snakkes imorgen! Ha en fortsatt super julaften :]


Skrevet: 24.12.2011 Klokken: 12:29

God jul alle søte lesere! :) Endelig er dagen her som jeg har ventet på i et år! Jeg elsker jula, stemningen er så sykt koselig. Uheldigvis er det nesten ikke snø i år, noe som ødelegger julestemninga en del. Men vi har gjort det så koselig innendørs at det egentlig ikke gjør noe. 

Idag stod jeg og lillesøster opp klokken halv åtte! Vi bruker alltid å se på julemorgen sammen, føler aldri jeg blir for gammel til å se på barnetv i jula, hihi :] Etter det spiste hele familien (minus storesøster) julefrokost sammen, kjempekoselig og godt!  Jeg og Johanne bakte jo kakemenn igår, men vi ble ikke helt ferdige, så vi fortsatte litt med det idag. De ble kjempegode, namnam! Nå har jeg nettop sett på tre nøtter til askepott, det er en tradisjon! Tror jeg har sett på det hvert år så lenge jeg kan huske. 

Om ikke så lenge skal jeg komme meg i dusjen, finne fram julekjolen så skal jeg og lillesøster ordne pepperkakehuset som vi ikke fikk tid til igår. Etter det skal vi på kirkegården for å sette lys på grava til kjære farmor♥ (og noen fler) og i fire tiden drar vi i kirka. Vi bruker ikke å være i kirka hver jul, men i år skal mamma spille så da må vi jo :] Senere blir det god julemiddag med ribbe,pinnekjøtt +++ Gleder meg så sykt! Elsker julemat ♥

 Sykt mange pakker. Under juletreet er det stappfult, og siden det er så liten plass her så måtte vi bare sette gavene bortover gulvet. Hehehehee.. Kommer sikkert et innlegg senere idag, men hvis ikke, så ønsker jeg dere alle en fantastisk fin jul! Koooooos ♥


Skrevet: 23.12.2011 Klokken: 22:38Akkurat nå holder jeg og lillesøster på å lage hvite kakemenn :} 
Nammm, håper de blir gode! Kommer bilder senere eller imorgen!


Skrevet: 23.12.2011 Klokken: 21:44

Hei bloggen! 

I dag hadde jeg verdens verste morgen, herreguuud så stressende. Jeg hadde slått av alarmen i søvne, så istede for å stå opp klokken syv, våknet jeg ikke før halv ni. Og det var da jeg skulle begynne å kjøre til byen, siden jeg begynte på jobb klokken ti. Men det er ikke alt...Når jeg kom ned på badet og skulle slå på lyset så eksploderte lyspæra i taket og strømmen gikk i hele huset. Så typisk, fikk helt panikk. Hadde ikke pakket ferdig til jeg skulle hjem heller, så måtte jeg plutselig gjøre alt i mørket. Klarte å glemme noen ting hjemme også, så jeg måtte snu å kjøre tilbake igjen. Men jeg kom meg til byen til slutt.  Nå er jeg hjemme på øya, utrolig kos. Pappa og Johanne hadde laget grøt ferdig til meg og mamma når vi kom hjem fra jobb, var kjempegodt! Vi feirer julen i år i farmor sitt gamle hus, siden mamma og pappa holder på å bygge ut huset vårt. Men synes ikke det gjør noe, for det er så koselig her. Stua er veldig liten, så vi måtte ha et veldig lite tre i år, men synes det ble kjempefint når vi fikk pyntet det. Bare se ♥: Litt rotete rundt omkring da, men det er fordi vi nettop har pyntet :]Vi pynter alltid juletreet på lillejulaften, det er blitt vår tradisjon, også legger vi gavene under. Det ble så mye gaver at vi ble nødt å legge det bortover veggen, og utover golvet. Hihih ♥ Ååh, kjenner julestemninga begynner så smått å komme!
Nå skal vi snart spise lutfisk?, eller mamma, pappa og Johanne skal spise det. Jeg liker det ikke, så da blir det heller julepølse på meg! Etter vi har spist så skal jeg og Johanne bake pepperkaker og lage pepperkakehus, gleder meg! 
Blogges kanskje senere, søtinger. Ønsker dere alle en kjempe fin jul!


Skrevet: 21.12.2011 Klokken: 19:41

Hei! Fikk ikke blogget igår, hele dagen gikk til jobb, og så var det byen etter det. Måtte handle ferdig julegavene, og det tok sin tid. Nå er jeg heldigvis ferdig! Eller mangler 1 gave, men det fikser jeg på fredag. Idag har jeg vært julenisse, hihi, kjørte tidlig til Narvik for å levere noe gaver til søster, typen og tanteungen min, også var jeg hos bestevennina mi med gave til henne. Kom hjem i halv seks tiden, og siden da har jeg bare logget som et slakt på sofaen å slappet av. Kjenner jeg er utrolig sliten i kroppen, og hode. Skal bli så godt å legge seg ikveld. Klarte å glemme laderen til mobilen min hjemme på øya, så nå er jeg uten mobil. Helt sykt hvor hjelpesløs man føler seg uten mobilen! Får jo ikke tak i noen...Får vel bare vente til kjære kommer hjem slik at jeg får sendt mld til mamma å be henne om å ta den med på jobb i morgen :]

Men tilbake til overskriften, i år hadde jeg tenkt å lage pakkekalender til kjære, men i og med at jeg har hatt så dårlig råd i desember før jeg fikk lønn så bestemte jeg meg for å heller ordne en julestrømpe til han. Håper ikke han leser bloggen min før julaften, men det tviler jeg på :} Har fylt den opp med massseeee! Som du ser på bilde så er den veldig lang, så måtte kjøpe mye for å få den fylt opp, synes det er så morsomt ♥
 


Julestrømpen var igrunn ganske stygg, men det er jo innholdet som teller :) Håper han blir overrasket!


God jul alle sammen ♥


Skrevet: 19.12.2011 Klokken: 13:45

Kommer til å oppdatere listen etterhvert som jeg har skrevet flere innlegg, men her er de jeg har skrevet til nå.

 

 Få et eget fav-ikon. 

 Runde hjørner.

 Endre "send kommentar" knappen.

 Kopisperre. 

 Fallende snø, hjerter etc.

 Fargekoder; Grå, Rosa & Lilla.

 Fargekoder; Blå, Grønn & Gul.

 Skygge rundt bloggen, headeren og sidemenyen. (Kan brukes andre steder også)

 Klokke på bloggen.

 Søte ikoner.

 Søte ikoner #2.

 Søte ikoner #3.

 Søte ikoner #4.


Skrevet: 19.12.2011 Klokken: 13:27

Elsker slike bilder av Candy cane. Jeg husker ikke det norske ordet, har tenk på det i timesvis men kommer ikke på hva det heter? Sukkerstang? Hørtes ikke riktig ut, men er kanskje det det heter. Haha... Kjøpte en slik på europris tror jeg det var, har ikke tenkt å spise den, kanskje henge den på juletreet eller bare ha den til pynt. 
 

Nå skal jeg finne en oppskrift på julekaker som jeg kan lage. Gidder ikke å gå på butikken enda, så må finne noe som vi har alle ingrediensene til. Blogges senere! 


Skrevet: 18.12.2011 Klokken: 22:46

Når jeg var ferdig på jobb klokken seks, dro jeg å kjøpte meg en burger. Haha, veldig important å få det med i innlegget. Neida, men måtte bare ha en fordi jeg ikke fikk en igår. Tehee.. Måtte sitte å vente i bilen i to timer til ferga kom, men det gikk ganske fort egentlig. Er hjemme på øya nå, mamma og søster har pyntet kjempefint her. Ordentlig julestemning. ♥ Har endelig fått strøm på kameraet mitt, så her kommer litt bilder;
 Nå skal jeg slappe av, og så legge meg om ikke så lenge. Savner kjære ♥blir rart å ikke sove i armkroken hans inatt. Hihi. 


Har dere hatt en fin helg? 


Skrevet: 16.12.2011 Klokken: 20:43

Nå har jeg pakket inn alle julegavene jeg har kjøpt hittil. ELSKER å pakke inn gaver, er så koselig og morsomt synes jeg. Pynte de og få de til å se kjempefine ut ♥ Mangler bare 3-4 gaver nå. Skal bli godt å bli helt ferdig, hater å stresse uka før jul. Jeg og kjære skal snart spise taco, må bare vekke han snart (noe som er nesten helt umulig). Skal legge meg rett etter filmen siden jeg skal opp tidlig på jobb imorgen :] Blogges imorgen eller søndag.
 Liker du å pakke inn gaver? ♥


Skrevet: 16.12.2011 Klokken: 04:56

..Okei, dette er egentlig leeenge siden. Eller ikke så lenge, to uker kanskje. Har lenge tenkt å laste opp bilder, men har ikke følt for å ta bilde av meg selv. Er evig lenge siden jeg har lastet opp bilde av meg selv, antrekk eller noe slikt. Dere liker jo å se antrekk så kanskje jeg begynner med det igjen. :] 


Uansett, tok et bilde med cam'en nettop (siden kameraet er fri for strøm) så dere kan få se hvor kort jeg har klipt meg. Jeg angrer egentlig litt, men det var nødvendig siden det var så slitt. Skal laste opp bedre bilder etter helga. 
Begge bildene ble igrunn veldig dårlig i og med at før bildet ikke viser helt hvor langt håret var, men det var ganske langt, helt ned til magen. Det vil si at jeg har klippet av meg halve håret...snufs..Etter bilde ble også veldig dårlig for jeg har nesten nettop våknet, sovnet av med sminke og har ikke sletta håret. Hehe, men man ser ihvertfall hvor kort det er. Og stygt. Men som jeg sa til frisøren når hun klipte meg " Jada, bare klipp. Det voks nu ut igjen uansett". Hun trodde jeg skulle begynne å grine når hun visste meg hvordan det så ut bake, haha. Er kortere bake enn fremme. Det som er så dumt nå er at håret mitt er blitt enda tynnere enn det var når det var langt, og det værste jeg vet er tynt hår. Får krysse fingrene for at det vokser fort ut igjen! Savner mitt lange hår ♥


Men skal innrømme at det var sykt deilig å få bort alt det slitte, og nå er det en drøm å dusje, haha. Håret tørker så sykt fort, og det er ikke like slitsomt å vaske det. Så noen fordeler er det jo! Har foresten tenkt å farge håret i januar, gleder meg. Vurderer å få det lysere :] 


Skrevet: 16.12.2011 Klokken: 03:17
Tatt med canon eos 550D og redigert i PhotoScape. Hva synes du? ♥


Skrevet: 15.12.2011 Klokken: 07:50

God morgen alle sammen! Kan nesten ikke beskrive hvor deilig det var å logge på nettbanken å se at jeg har fått lønn! Endelig kan jeg komme ordentlig igang med julegaveshoppingen å bli ferdig! Kjenner jeg har begynt å stresse veldig, å bekymre meg for at jeg ikke skal bli ferdig i tide. Men det tror jeg! Fikk bestilt gaven til papsn idag, å etter jobb idag så skal jeg gå rundt i byen å finne noen gaver. Også skal jeg sende gaven til Anna, så er det ute av verden! På søndag skal jeg muligens hjem en tur. Bake julekaker og godteri sammen med lillesøster. Vi bruker å gjøre det vært år, men siden jeg har jobb så har det ikke blitt tid før. 

Nå kjører jeg snart på jobb, må beregne god tid i og med at det er sykt glatt ute. Snøen holder på å forsvinne igjen, neeeei....så lenge jeg får en hvit jul så er jeg fornøyd, så den burde bare komme tilbake igjen!
 Tror det blir mindre blogging fram til søndag fordi jeg er fri for strøm på kameraet og laderen ligger hjemme på øya. Men får se, kanskje det kommer noen innlegg fordeom. Vi blogges ♥


Skrevet: 13.12.2011 Klokken: 01:22

Dagen idag på jobb gikk greit, men kjenner jeg mister litt motivasjonen når det ikke er så mange mennesker innom og handler. Trodde det kom til å være fullt kjør nå i desember, men hittil har det vært veldig lite. Får bare håpe det blir mer å gjøre de siste ukene! Når jeg kom hjem så var Kira her fortsatt, hunden vi har passa siden torsdag. Men hun dro hjem igjen for noen timer siden, savner henne allerede. Var så koselig å ha en liten hun springende rundt i huset. Ellers ikveld så har jeg og Stig sett på det der programmet med Charlie Sheen på tv, " Roast av Charlie Sheen" eller hva det nå het. Sykt morsomt, haha, digger han. 
 Nå har jeg endelig kommet igang med julegaveforberedelsene (wæ for et langt ord, hahah). Er ferdig med gaven til bestevenninna mi, Anna. Var egentlig lett å finne noe til henne iår for jeg visste akkurat hva jeg skulle kjøpe. Det er den eneste gaven jeg skal sende så er godt å bli ferdig med det siden fristen for å sende pakker er den 15. eller 16. Mangler bare sånn 12 gaver nå, haha. Men blir nok ferdig med det i løpet av helgen :)


Kjenner det begynner å svi i øynene nå, kanskje på tide å legge seg. Blogges i morgen♥

ps. vet jeg har vært sykt treg på å svare dere på mailene deres, men lover å gjøre det imorgen! 


Skrevet: 12.12.2011 Klokken: 02:14

Da var det mandag igjen, og på tide med en ny "ukens julegavetips". For å se de tidligere tipsene kan du trykke her.  De fleste har nok sett denne på coolstuff, men for dere som ikke har det; Denne uken er tipset en elektronisk slipshenger. Perfekt julegave til mannen som har alt. Denne kjøpte jeg faktisk i julegave til pappa ifjor, og han ble kjempeglad for den. Er jo en super måte å holde styr på slipsene, i tillegg ser det finere og ryddigere ut i skapet. Med knappene så roterer den rundt, også er det innebyggd lys. 
Smart!
 


Ikke en veldig dyr gave heller. 299 kr fra Coolstuff.no. 

Direktelink her.


Skrevet: 11.12.2011 Klokken: 23:59

Idag ble jeg ferdig med den 3. julegaven. Blir litt stressa når jeg tenker på at jeg må kjøpe alle gavene den siste uka før jul, kommer til å slite med å finne alt tror jeg! Eller neida, det går sikkert bra, må bare tenke positivt. Fikk ihvertfall kjøpt julegaven til svigerbroren min idag. Jeg jobber jo på en butikk hvor vi selger herreskjorter og slips, og siden jeg får 50% så bruker jeg den muligheten på å kjøpe noen julegaver derfra. Fant et veldig fint slipssett, som jeg tror kommer til å kle han veldig godt. Følger også med mansjettknapper, slipsnål og lommetørkle :]
 


Nå skal jeg pakke inn de tre gavene jeg har kjøpt. Woooooooooooooooooh, elsker foresten å pakke inn gaver! Det er så sykt kos! Nesten bedre enn å åpne gaver! men bare nesten. hihi. 

 

Er du ferdig med julehandelen?


Skrevet: 11.12.2011 Klokken: 12:15

Har hatt flere spørsmål om hvorfor sidemenyen min ikke vises osv. Jeg prøver å ordne opp i det problemet, men har ikke funnet ut hva som er feil enda. Selv bruker jeg Google Chrome, og designet mitt funker perfekt i det. Jeg vet at det ikke ser likt ut i feks. Internet explorer. Men i noen nettlesere så vises ikke hele bloggen min engang. 

 

Så derfor spør jeg dere, hvordan ser bloggen min ut i nettleseren deres? Kan dere se sidemenyen? 

Og hvilken nettleser bruker dere?

 

Hadde satt veldig pris på om du sa ifra, for jeg vil jo at bloggen min skal se normal ut for alle som vil lese den! 


Skrevet: 11.12.2011 Klokken: 11:00

Fikk sjokk når jeg så ut av vinduet i morgest, det har snødd sykt mye i natt, og det gjør det fortsatt! E n d e l i g. Jeg hater egentlig snø, men siden den har vært så sen i år så har jeg faktisk savnet den litt! Er jo ikke jul uten snø, så nå håper jeg den blir liggende. Det eneste dumme er at jeg og Stig kommer oss ikke opp bakken til huset nå, for det er alt for glatt. Så vet ikke helt hvor jeg skal parkere bilen, haha. 
 Idag skal jeg faktisk på jobb, senteret har søndagsåpent. Blir heldigvis en kort vakt på bare fire timer, er ikke så veldig begeistret for å jobbe idag, eller å kjøre i dette været. Men det hjelper å tenke på at jeg har min kjære som venter på meg hjemme, og lille Kira ♥ Gleder meg til Åndenes makt ikveld! 

Er det mye snø hos deg? 


Skrevet: 11.12.2011 Klokken: 00:26

Gojane.com er en nettside med utrolig billige, og stilige sko. Mange har nok den oppfattningen av at skoene derfra er av dårlig kvalitet i og med at de fleste er nokså billige. Noen er kanskje ikke av like bra kvalitet som andre, men man skal absolutt ikke dømme skoene etter prisen. Jeg har selv bestilt sko fra gojane og det ene paret har jeg brukt utrolig mye. Uheldigvis ble de ødelagte i sommer pågrunn av at jeg brukte dem i regn i flere dager når jeg jobbet på en festival. Men det var utrolig gode sko, og fine. Det sykeste var at de kostet bare 80 kr eller noe. Har et annet par sko derfra også, men de har jeg ikke brukt så mye. Du kan se de her!  Hvis det er noe som er dumt med skoene fra Gojane så er det at jeg har sett noen sko der som har veldig stygge sømmer, men det gjelder absolutt ikke alle. 

Sko med nagler på er blitt veldig populært, og nå fant jeg noen fine heels på gojane med nagler. Ikke så veldig dyre heller, ca. 350 kr. Kunne gjerne tenkt meg noen slike, så kanskje jeg kjøper dem når jeg får råd. Usikker på hvilken farge jeg likte best, synes alle var så fine! Kunne tenkt meg alle egentlig ♥
Hvilken farge likte du best?


Skrevet: 10.12.2011 Klokken: 19:41

Tok litt bilder mens vi var ute for å ordne slik at Kira kunne være ute. Randome bilder egentlig, men men. Nå sitter vi å ser på "grundig lurt" på tvnorge. Hahaha, sykt morsomt program. Snart skal vi lage middag, gryterett ♥ nomnom. Så skal vi sikkert se en film, er så koselig med slike kvelder sammen med kjære!
 


Vi har en liten dam i hagen! Haha, er faktisk bare noen dager siden jeg fant det ut..


Tok et bilde av Kira igår når hun sovnet av på sofaen, hahaha, så søøøt.
Tihiii. Kos dere ikveld! Om dere er ute etter en ny blogg å lese så har jeg nettop funnet en ny favoritt, nemlig Idunn! Anbefales å sjekke ut :]


Skrevet: 10.12.2011 Klokken: 15:04

Seeeeee, det stilige lyset jeg fikk i adventskalenderen igår. Allerede før jeg åpnet gaven sa jeg til stig "det er noe med jul". Haha, kjente lukta igjennom pakkepapiret. Det lukter pepperkake, hiih. Synes det var så fint at jeg har ikke lyst å tenne på det, tror det heller skal få være pynt! 

Idag fikk jeg en liten hellokitty boks med godteri i, jeg e l s k e r hello kitty. 
Blir aldri for gammel for det :] hihi.
 


Skrevet: 10.12.2011 Klokken: 03:01

Innerst inne visste jeg at vi kom til å finne tilbake til hverandre en dag. Du er mitt hjerte, og man kan vel ikke leve uten det? ♥

There's always gonna be that one guy,

that no matter what happens between you two,

no matter how long you go without talking, 

you just never stop loving him.

 

Oss 2 - for alltid ♥


Skrevet: 09.12.2011 Klokken: 19:34

Da var det helg igjen! Synes ukene går sykt fort, tenk på søndag er det 3. søndag i advent allerede! Jeg sitter bare å venter på at det skal bli den 15. slik at jeg kan få kjøpe julegaver. Jeg elsker å handle julegaver, men i år må jeg vente helt til jeg får lønn før jeg får begynt. Kjeeedelig. Eller jeg har kjøpt to gaver, men har enda mange igjen! Idag har jeg ikke gjort så mye, bare vært sammen med Kira, vært litt ute, men er så sykt kaldt. Tror vi skal gå en liten tur etterpå. Har foresten funnet en genial side med mye rart som kan man gi i gave til folk som har ALT. Sjekk  ut; www.enklereliv.noNå ligger Kira å sover, endelig. Tror ikke hun liker seg helt i dette huset, men de sier jo at hunder eller dyr merker om det er noe som går igjen i hus. Hun virker så stresset, og kan sitte på kjøkkenet å stirre ut i løse lufta og plutselig begynne å bjeffe. Synes det er litt ekkelt egentlig. Men nok om det, skal sløve videre å se på tv så vi blogges senere når jeg har noe mer fornuftig å blogge om. 


Hva skal dere i helga da?


Skrevet: 09.12.2011 Klokken: 08:19

I år er jeg så heldig å ha 3 adventskalendere. Føler jeg bare får fler og fler jo eldre jeg blir, tihi. Mamma overrasket meg med å lage en pakkekalender til meg. Søte mammi ♥ Er så spennende og få lov til å åpne en pakke hver dag i 24 dager, og det er så fin måte å holde styr på dagene synes jeg. Men det er det selvfølgelig med alle slags kalendere. Synes igrunn dagene går litt fortere da! I tillegg så fikk jeg en skrapekalender av pappa. Elsker slike kalendere, for det er så morsomt å skrape å se om man vinner! Er sikker på at det gjemmer seg en halv million i luke 24. Også har jeg selvfølgelig en sjokoladekalender, det er et must i adventstiden. Det har jeg brukt å hatt så lenge jeg kan huske, ingenting er som å våkne på morgenen å det første man spiser er en sjokolade! (smakte mye bedre når jeg var mindre vel og merke). Jeg og kjæresten min kjøpte en sjokoladekalender til hverandre ♥
 Måtte stå opp litt tidlig idag fordi Kira maste om å gå ut på do. Men når Stig kommer hjem igjen så skal jeg legge meg igjen. Vi blogges senere idag, men først dagens spørsmål: Har du adventskalender? Hvis ja, hvilken?


Skrevet: 08.12.2011 Klokken: 22:36

Hei bloggen! Når jeg kom hjem fra jobb så møtte jeg denne søte skapningen i døra! Jeg og Stig skal være hundepasser i helgen!  Hun har ikke funnet seg helt til rette enda, driver å hopper rundt omkring og piper, men hun venner seg nok til det snart.  Er så koselig å ha en hund rundt meg igjen, vår hun som vi har hatt i 13 år døde i sommer, og jeg savner henne så utrolig mye. 
 


seee så søt

Nå skal vi spise løvstek og chips, naaam ♥ Fikk fri fra jobb imorgen, så da blir det bare sløving hele dagen, og kose meg sammen med Kira. Skal bli godt! Blogges senere eller imorgen. 


Skrevet: 08.12.2011 Klokken: 02:01

...ble Fanny! Gratulerer så mye! Besøk bloggen hennes her


For dere som lurer så trakk jeg vinneren slik; Skrev alle stemmenr jeg fikk inn, på en lapp, krøllet dem sammen og lot kjæresten min trekke! Hihi.
Håper du blir fornøyd med designet :-)


Skrevet: 07.12.2011 Klokken: 13:25

Hæælå!
Idag kårer jeg vinneren av juledesignet, men det blir ikke før ikveld, for nå skal jeg på jobb snart! Det er fortsatt fire dager igjen å stemme på videoen vår, så jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne gjort det for oss!


Trykk her: http://detstoredykket.no/entry?id=399 og så på "STEM" som står rett under videoen. ♥ Husk at man kan stemme hver dag. Om fire dager skal jeg slutte å gnåle om denne konkurransen, haha!


Nå skal jeg spise frokost, brødskive med laks! Nammmm. Og så sminke meg, og kjøre på jobb. Var så utrolig koselig å våkne opp idag å se at det er kommet snø ute! Kanskje jeg endelig kan få litt julestemning!  


Ha en fin dag alle sammen!


Skrevet: 05.12.2011 Klokken: 18:19

Filmer er noe som passer til alle, både jente og gutt, mann og dame. Passer spesielt godt til de som elsker film, og samler på dvd'er. Jeg har aldri helt skjønt hvorfor folk kjøper dvd'er når man kan laste dem ned å brenne de etterpå. Men det er jo mye koseligere å få en ordentlig dvd enn en brent plate? I tillegg så vet man jo at kvalitet er bra. Det som er så bra med filmer er at man kan finne filmer som passer til alle slags aldersgrupper. Enten du er ung, ungdom eller gammel så finner man garantert noe som faller i smak. En fin julegave som gleder mange, et lite tips er å pakke filmen inn på en litt annerledes måte, i en eske for eksempel, for man ser jo med engang om det er en film i pakken :]Fast and furios five - 99 kr

Hodejegerne - 99 kr

A christmas carol - 159 kr

Kung fu panda 2 - 99 kr

Phineas & Ferb A very perry christmas - 99 kr

 

Disse, og mange mange fler finner du på CDON.NO


Skrevet: 05.12.2011 Klokken: 15:30

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra Bardufoss. Hadde privatist eksamen i kroppsøving, hihi. Synes faktisk det var morsomt å sitte bak skolebenken igjen, og jeg føler selv at eksamenen gikk ganske greit. Var bare fire oppgaver, og fikk lov å bruke alle hjelpemidler, tilogmed gymboka. Nå er jeg skikkelig spent på hvilken karakter jeg får! 


Min kjære var så snill å ble med meg helt til Bardufoss, er ca 2 timer unna her, så satt han å ventet på meg i tre timer mens jeg hadde eksamen. Fant han sovende i bilen utfor skolen når jeg var ferdig. Hahah, han er så søt ♥
 Litt randome bilder fra idag. Fine bilen ♥ 


Vi var på Bardufoss en time før eksamen begynte så vi kjørte bare rundt å så litt først. Så stoppet vi utfor et hus bare for å gå ut litt. Så kommer det en millitærmann gående og Stig går bort for å spørre om han vet om det finnes noen rørleggerforetninger der. Så sier han "Ehmm ja, du har jo den der" så peker han på det huset vi hadde parkert foran. Hahahha, holdt på å dø av latter, vi hadde parkert rett utfor en rørleggerforetning, også la vi ikke merke til det selv engang. Eller jeg gjorde det akkurat når jeg så Stig gikk bort for å spørre, men da var det jo forsent å si ifra. Gjett om han ble flau! hihii...

 

Nå skal jeg legge meg å sove, sto opp halv fem imorgest, så er litt trøtt nå. Vi blogges senere. Ha en fin dag! ♥

VIL DU VINNE ET JULEDESIGN? DELTA PÅ KONKURRANSEN HER.


Skrevet: 04.12.2011 Klokken: 22:48

Må bare beklage for at det er blitt så mye konkurranse snakk i det siste, er vel det eneste jeg har blogget om, haha. Synes det er så spennende å delta å se om man vinner! Men uansett, om du vil hjelpe meg og Stig med å vinne en tur til Titanic så trykke du HER, og trykker STEM. 

 

Og nå en ny konkurranse, (haha) Jeg går julebukk for deg og du MÅ gi meg godteri! TRYKK HER for å hjelpe meg og for å delta selv! Trenger bare fem til å gi meg godteri så er jeg med i trekningen :) Perfekt konkurranse til de som elsker godteri :} Hvis du også deltar i en konkurranse der du trenger hjelp så er det bare å si ifra, stemmer gjerne! :D

 

Men nå lover jeg at det skal bli annen blogging enn bare dette konkurransesnakket. Nå må jeg lese litt mer, å så legge meg. Må stå opp klokken fem imorgen, for jeg har eksamen klokken ni. Dum som jeg er så meldte jeg meg opp til å ta eksamen på en videregående skole som er laaaaaangt unna der jeg bor. Tenkte det kom til å bli morsomt å prøve noe nytt, men nå angrer jeg litt med tanke på at jeg må stå opp så tidlig. Men kjære skal være med meg så det blir nok å gå bra. 

 


GODNATT. 

Skrevet: 03.12.2011 Klokken: 19:22

Heei. Dagen idag skulle egentlig gå til eksamenslesing, men jeg finner ikke motivasjonen til det. Noe som egentlig er veldig dumt, i og med at eksamen er på mandag. Men fikk lest en del igår, og skal tvinge meg selv til å lese litt mer ikveld. Tror ikke denne eksamenen kommer til å gå så bra, men skal gjøre mitt beste for å bestå ihvertfall. Tok litt bilder iste, av akvariumet. Har ingenting annet å blogge om akkurat nå så da kan jeg like så godt legge ut disse bildene, heeehe. 
 


Synes det siste bildet ble litt stilig. Også må jeg bare informere om konkurransen min der du kan vinne et juledesign. Les mer her! Det du trenger å gjøre er å gå inn på denne linken: http://detstoredykket.no/entry?id=399 og stemme på videoen til meg og Stig. Vi trenger mange stemmer om vi skal klare å bli en av finalistene. Angrer på at vi la ut videoen så sent, for nå er det bare 8 dager igjen av konkurransen, og de som har logget der i flere uker har så mange stemmer. Men om du liker filmen vår, så håper jeg du tar deg tiden til å stemme :)


Skrevet: 03.12.2011 Klokken: 03:22


// Bilder fra weit


Sarah McLachlan - Wintersong


Glee Cast - Last Christmas

  

Taylor Swift - White Christmas

 

En stjerne skinner i natt. Denne julesangen er såååå fin! 

 

Justin Bieber - Mistetoe. Jeg hører ALDRI på Justin Bieber, er ikke noe fan av stemmen hans, men denne sangen var faktisk veldig fin! 

 

 Maria Mena - Home For Christmas

 

Kelly Clarkson - My Grown Up Christmas List

 

 Det var noen sanger som jeg sitter å hører på for tiden. Åååh, jeg elsker adventstiden, verdens koseligste tid synes jeg. Om dere har noen julesanger å anbefale meg så hadde jeg blitt kjempeglad 

 

VIL DU VINNE ET JULEDESIGN? DELTA PÅ KONKURRANSEN HER.


Skrevet: 03.12.2011 Klokken: 01:08
Det er utrolig lenge siden jeg har kjøpt et klesplagg til meg selv, ihvertfall føles det slik. Men igår måtte jeg bare ta med meg en genser hjem, hihi. Synes den var så fin på! Likte faktisk fargen også :] Kostet bare 149 kr, men siden det var 30% på hele butikken så fikk jeg den for litt over hundre tror jeg? Måtte kjøpe noen sokker også, er helt sykt hvor fort de forsvinner. Syns jeg kjøper nye hele tiden. Nå skal jeg snart ta kveld, godnatt søtiser. 

 

 VIL DU VINNE ET JULEDESIGN? DELTA PÅ KONKURRANSEN HER.


Skrevet: 02.12.2011 Klokken: 21:08

Kjøpte en fin genser på Cubus igår når vi var på venners aften. Ble ikke noe storshopping på meg, i og med at jeg må vente til jeg får lønn. Men vi gikk rundt på senteret i en times tid å så, var jo 30% salg i mange butikker. Men var også sykt masse folk der. Idag har jeg bare slappet av, også har jeg og Stig vært en tur på Evenskjer. Fikk kjøpt en gave til mormor. Så nå er jeg ferdig med to julegaver, wohoo! Ifjor på denne tiden så var jeg så å si ferdig med julegavehandelen. 
 Vi hengte opp en julestjerne på soverommet idag, kjempekooooselig. Vi har nettop spist middag og sett Polarekspressen, utrolig koselig film! Nå skal jeg fortsette å lese til eksamen. Kommer et innlegg senere der jeg skal skrive om noen julefilmer jeg liker! God helg ♥ 

 

 VIL DU VINNE ET JULEDESIGN? DELTA PÅ KONKURRANSEN HER.


Skrevet: 02.12.2011 Klokken: 15:36

Jeg og Stig har deltatt på en konkurranse der man kan vi kan vinne en tur til Titanic. Vi la ut videoen vår ganske sent, derfor er det ikke så lett å nå igjen de andre som har logget ute i flere uker. Vi hadde blitt så utrolig glad om dere kunne tatt dere tiden til å stemme på videoen vår! Tar bare 2 sek :]


Her er linken du må trykke på: http://detstoredykket.no/entry?id=399 Og så trykker du bare på "STEM" rett under videoen.


Jeg synes det bare skulle mangle å gi noe tilbake til de som stemmer på oss, så derfor har jeg laget et juledesign som du kan vinne om du stemmer på oss. Trykk her for å se designet og delta på konkurransen.

 

NB. Alle som vil være med i konkurransen om å vinne MÅ skrive hvilket stemmenummer dere ble. (Det nummeret som står bak STEMMER:) 


Tusen takk på forhånd :)  


Skrevet: 01.12.2011 Klokken: 19:01

Klokken åtte kjører jeg og Stig til byen, vi skal på venners aften på senteret klokken ni. Er en slik kveld hvor senteret er åpent etter stengetid for ansatte, og venner/kunder som er invitert. Jeg inviterte med meg Stig, hihi. Kommer til å være salg i alle butikkene, underholdning og servering. Blir sikkert kjempekoselig. Også skal jeg møte lillesøsteren min, kanskje vi drar å spiser eller noe slikt. Blogges sikkert ikveld når vi er hjemme igjen! 
 Hva skal du ikveld?

 

VIL DU VINNE ET JULEDESIGN? DELTA PÅ KONKURRANSEN HER.


Skrevet: 01.12.2011 Klokken: 14:18

Poster innlegget på nytt siden det er så få som har meldt seg på til nå. 

Nå skal jeg ha min aller første konkurranse på bloggen, og det du kan vinne er et design laget av meg. Siden advendstiden begynner imorgen så lagde jeg et juleinspirert design. Jeg avslutter konkurransen i neste uke. :)


DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE:

→ Trykk inn på denne linken (ikke virus): http://detstoredykket.no/entry?id=399

→ Trykk på STEM. 

→ Gå tilbake til bloggen min å legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, hvor du skriver hvilket stemmenr du ble (Altså det nummeret som står bak "Stemmer:") NB! Husk å legg ved enten bloggadressen eller mailen din slik at jeg får kontaktet deg.


Den filmen du stemmer på er den jeg og Stig lagde for noen dager siden, vi deltar i konkurransen på Det store dykket. Man kan vinne en tur ned til titanic, utrolig kult! Jeg tror ikke dette blir sett på som juks på noen måte, for det står ingenting om hvordan man skaffer stemmene, bare at man ikke kan publisere videoen noen steder. Men selvfølgelig så må du ikke stemme om du ikke vil. Tenkte bare det var litt koselig å gi dere som stemmer noe tilbake! Så om du vil ha dette juledesignet, stem på videoen vår! ♥


Skrevet: 01.12.2011 Klokken: 02:20

Hvert år er det vanskelig å finne ut hva man skal ønske seg til jul, og i år var det bare enda vanskeligere, for jeg føler jeg har alt jeg trenger ♥ Men har klart å samlet sammen noen ting som jeg kunne tenkt meg. Er egentlig mer spennende og ikke ønske seg noe, å se hva man får. Da blir man mer overrasket også :] Men her er min ønskeliste;
 


// Sengesett "Annamie Kronborg" fra jysk // Lattekopp og skje, merke Green Gate fra Landromantikk.no // Strikkagensere // Søt og deilig nattbukse // Headband fra GinaTricot // Krølltang, merke Gorgeous Curl Wand // Søt lue // Statementsmykke fra Jewelsanddreams.no // Selvutløser til Canon Eos 550D // Kamerastativ fra Coolstuff.no // Lær motedesign bok fra hagenbok.no // Cocktailglass // Ringer // 

 

Hva ønsker du deg til jul? 
Har du skrevet ønskeliste? 

 

Vil du vinne et juledesign laget av meg? Trykk her for mer informasjon! 
hits