Skrevet: 31.12.2010 Klokken: 19:53
Alt fra Bikbok faktisk.

Nå har vi nettop spist goood mat og god drikke hehehehe ;););) , og nå skal vi kose oss videre! Snakkes senere ikveld♥
Holdt ikke med bare 1 glass, haha ;))


Skrevet: 31.12.2010 Klokken: 09:18

Jeg har aldri i hele mitt liv bestilt en bok før, men idag ble første gangen! Bestilte fire bøker, og jeg gleder meg til jeg får dem. Jeg hater jo å lese, men dette er ikke vanlige lesebøker akkurat :)


Nå trenger jeg bare en symaskin så kan jeg begynne å sy egne klær igjen snart :) Gleder meg spesielt til boken av Lauren Conrad kommer!Nå skal jeg på jobb snart, så drar jeg hjem for å feire nyttårsaften, gleder meg♥


Skrevet: 30.12.2010 Klokken: 16:12


Taylor Swift - Never Grow UpSkrevet: 30.12.2010 Klokken: 12:27

Ja, snart er det et nytt år. 2010 har vært et utrolig bra år, har hatt mange nedturer, men også MANGE oppturer. Året har gått veldig fort, og det føles nesten som igår at vi gikk inn i 2010. Håper ikke 2011 går like fort, men jeg håper det blir et fantastisk år. Og det tror jeg det kommer til å bli, for jeg har mange planer for det neste året!

♥ Begynne å trene. Jeg skal ikke drikke brus eller spise godteri i ukedagene!

♥ Få sertifikatet! Er snart ferdig da, bare oppkjøring igjen! Så den får jeg nok i begynnelsen av 2011.

♥ Bli mer ryddig. Jeg har det alltid rotete, og selvom jeg egentlig trives i rotet mitt, så ser det ikke så veldig fint ut, haha.

♥ Besøke Morten og venner oftere.

♥ Jeg SKAL til London! og mange andre plasser!

♥ Ta piercing i navlen. Kanskje tatovering?

♥ Spare penger. Ikke bruke mer enn 1500 på klær og slike ting i mnd. 

♥ Få en egen leilighet, helst i Bodø eller i Tr.heim.

♥ Få ny jobb, enten på klesbutikk eller søke lærlingplass på nytt igjen. Hvis ikke det, så skal jeg spare opp penger for å studere på NKI nettstudier :)

♥ Og sist men ikke minst, så skal jeg klare å holde alle disse!


Det var noen nyttårsforsett ihvertfall, har sikkert flere ting jeg burde forandre eller forbedre, men kommer ikke på mer akkurat nå. Hva er dine nyttårsforsett?

 
Skrevet: 29.12.2010 Klokken: 22:30


 

Følte for å bruke litt penger idag så jeg bestilte dette + en brun veske og treningstights fra h&m. nå som jula snart er over så lengter jeg til sommeren, og har allerede begynt å handle inn vår/sommer klær!! sommeren 2011 skal bli den beste noensinne, og jeg klarer nesten ikke å vente! herreGUD jeg gleder meg. Den kjolen kjøpte jeg egentlig bare fordi den var på salg og kostet 40kr eller noe sånt, og jeg har en følelse av at den vil se litt lekker ut på en solbrun hud! Skoene fikk jeg skikkelig sommerfeeling av, og solbriller kan man aldri få nok av : )

Hva synes du?


Skrevet: 29.12.2010 Klokken: 21:14

Auburn - Perfect two

Åååå, den er så søøøøt! Har hørt på den om igjen og om igjen i to dager nå, herlig sang!  


Skrevet: 29.12.2010 Klokken: 21:00

Ble utrolig fort lei av det forrige designet jeg hadde, så jeg lagde ett nytt. Er ikke helt ferdig med dette enda, men er bare noen småting igjen, sånn som skriften osv. Men hva synes du?


Skrevet: 29.12.2010 Klokken: 00:36


// Bølgetang

// Digital Bilderamme


// Penger

// Enhjørning bamse


// Bildet


// Parfyme


// Skilt


// Smykkehånd

Her er noen julegaver jeg fikk, gadd ikke å ta bildet av absolutt alt, men jeg fikk utrolig mye fint til jul, og jeg ble fornøyd med ALT♥ Kommer kanskje et innlegg til flere gaver imorgen eller til helgen. Bølgetanga fikk jeg hos mamma og pappa, og jeg er sååå fornøyd med den, elsker hvordan håret mitt etter jeg har brukt den, det føles så lett og luftig og perfekt beach hair! Fikk også penger hos dem så jeg kan kjøpe meg hva jeg vil :)

Tusen takk for alle gavene jeg fikk iår! Skal legge ut en video imorgen av den enhjørningen jeg fikk hos K.p, den er så søøøøøt♥ elsker enhjørninger og den var helt perfekt til meg, hiih!

Nå skal jeg se film sammen med lillesøster, har vært på jobb idag, men har fri imorgen så jeg ble med mamma hjem til øya igjen. Snakkes imorgen søtnoooooser!


Skrevet: 26.12.2010 Klokken: 19:34// Kjole - h&m

Kom litt sent, men har ikke prioritert pc'n, liker å ha en pcfri jul, hiheahe :) Men noen innlegg må jeg jo få til. Jeg og lillesøster byttet kjoler på julaften, synes hennes er så fiiin, og rød passer jo flott til julen. Hadde øredobber og smykker til også, men de har jeg tatt av her. Foresten, juletreet vårres er verdens fineste iår! Det ser ikke så bra ut på dette bildet, men det er skikkelig fint in real :)


Skrevet: 25.12.2010 Klokken: 23:35Sitter å spiller millionær med lillesøster, er skikkelig koselig♥ Hvem tror du vinner? .................JEG såklart :)))


Skrevet: 24.12.2010 Klokken: 00:10

For noen dager siden skrev jeg at jeg ikke hadde noe julestemning, og det hadde jeg ikke før idag. Tok ferga hjem kvart på tolv, og jeg fikk julestemningen med engang jeg kom inn døra. Det er så koselig her på øya i jula, og jeg kunne ikke tenkt meg å være noen andre steder. Huset er veldig gammelt, siden det er pappa sitt barndomshjem, men det er det jeg liker best ved det. For det er så hjemmekoselig. Dette er siste jula at det ser slik ut her, til neste år er det nok bygd ut å pusset opp.

Vi har brukt nesten hele dagen på å rydde og pynte til mamma kom hjem for å overraske henne, og hun ble kjempeglad. Når hun kom hjem i halv ti tiden så spiste vi goood julemiddag og bare koste oss!
Har nettopp vært i fjøsen med grøt til nissen, hihi tradisjon♥
denne fikk mamma&pappa til jul ifjor, skikkelig stilig! Min hvitvin som jeg fikk av jobben, hihi. 


masse pakker!Nå skal jeg legge meg, tidlig opp imorgen. God jul til alle dere søte bloggere :)


Skrevet: 22.12.2010 Klokken: 05:12

POLAREKSPRESSEN

herreGUD jeg elsker denne filmen! Så den for første gang ifjor, og den er så utrolig koselig. Om du ikke har sett den, så anbefaler jeg deg å se den med engang!! Jeg garanterer at du får julestemning når du hører melodien til josh groban-believe

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

Denne er det leeeeeeeeeenge siden jeg har sett, så den har jeg lastet ned nå og skal se i morgen :)

HJEMME ALENE

Klassikere! De som ikke har sett hjemme alene filmene har gått glipp av noe!

LOVE ACTUALLY


Koselig og romantisk julefilm.

THE SEARCH FOR SANTA PAWS

Dette er nok en film for de minste. Jeg så den nettop, og det er en veldig søt julefilm :)

A CHRISTMAS CAROL

Denne så jeg også nettop, og jeg likte den veldig godt!  anbefales

GUBBEN OG KATTEN OG NISSEMASKINEN

Denne ser jeg omtrent hvert år, får så julestemning!!


Vet nok om enda flere koselig julefilmer som dere burde se, men her har dere noen ihvertfall. kos dere i julen!
Har dere noen julefilmtips?


Skrevet: 22.12.2010 Klokken: 04:24

Jeg savner hvordan julen brukte å være, jeg elsker jul, men før var den så magisk. Før var julen så spesiell for meg at jeg klarte ikke å sove i det hele tatt dagen før julaften, hele stemningen var bare helt ubeskrivelig. Men det er vel slik når man begynner å bli eldre, alt forandrere seg, også julen. I år har jeg ikke julestemning engang, er bare jobbjobbjobb, noe som får meg til å glemme at det er jul.


Jeg skal jobbe hele morgen, fra klokken fire til kvart over ti, og siste ferga hjem går akkurat klokken ti. Så jeg kommer meg ikke hjem før på lillejulaften, men jeg håper julestemninga kommer når jeg er kommet meg hjem. Noe jeg er sikker på at den gjør, for det er så koselig å være på øya i jula♥ Selvom jeg savner kjæresten min, og søster ikke skal være sammen med oss iår, så håper jeg og tror at det blir en veldig fin jul fordeom. Jeg og lillesøster skal kose oss♥

Det jeg liker best ved jula er den koselige stemningen. Og det at man er sammen med familie og venner, og alle er happy♥GOD JUL ALLE SAMMEN.


Skrevet: 20.12.2010 Klokken: 23:43


Skrevet: 20.12.2010 Klokken: 20:22

If you are falling in love with me it's only fair that you know what you are falling in love with.

You are falling in love with my insecurities, and my obsession with trying to figure out what everyone thinks of me. You are falling in love with my immaturity, my constant need to feel loved and appreciated, my overactive tear ducts, my internet obsession, my tendency to be too clingy. You fall in love with my troubled past, and my hopes and dreams, and how I'm a hopeless romantic at heart. If you fall in love with me, you fall in love with my self-hate and all my imperfections and my perception that nobody could ever love me.

But you are also falling in love with the way my eyes will smile when I'm with you, the way I'll text you in the mornings just telling you I hope you have a great day. You're falling in love with the occasionally humorous and/or thought-provoking things I say, and the way I blush when people ask me about you. But to me, the most important thing will be that you are falling in love with me, despite my thinking that it is impossible.


Skrevet: 16.12.2010 Klokken: 21:48

Nå er jeg kommet så langt med sertifikatet at jeg venter på oppkjøring. De siste ukene har jeg hatt glattkjøring, mørkekjøring og landeveiskjøring. Har vært utrolig artig, og jeg har lært myeee som kom veldig til nytte på teoriprøven jeg tok på tirsdagen, for jeg BESTOD!

Ble så utrolig glad, trodde ikke jeg skulle klare det, for jeg fikk mange spørsmål om ting jeg var veldig usikker på, men jeg fikk bare fem feil.

Trenger enda litt kjøretimer for å bli mer sikker på meg selv, føler ikke at jeg er helt klar for oppkjøringa enda, men jeg håper jeg blir å klare det. Skal bli så utrolig deilig å kunne kjøre bil, så mye mer frihet og kan dra hvor jeg vil, når jeg vil :)

Flere som holder på med bil lappen?


Skrevet: 15.12.2010 Klokken: 21:42

I love it! Den ser så smashing ut til svarte jeans og støvletter! Vad tycks?


Skrevet: 14.12.2010 Klokken: 20:53

For noen mnd siden kjøpte jeg Kabuki børsten fra Too Faced, og jeg var veldig fornøyd med den, og det er jeg fortsatt for den har mange bra fordeler, men etter å ha testet kabuki børsten fra e.l.f så har jeg funnet ut at jeg kunne ha spart meg noen kroner om jeg hadde gådd for den billige først. Så det er ikke alltid slik at det dyreste nødvendigvis er det beste!

Denne er fra Too Faced

Fordeler:
- Børsten er utrekkbar noe som er helt fantastisk i og med at den holder seg ren og pen.
- Den er rosa, noe som fanger oppmerksomhet hos mange jenter.
- Den er liten, og lett å ta meg seg overalt.
- Kan brukes til det meste, løst pudder, presset pudder, bronzer osv.
- Den er myk uten å utsette dyr for ubehag.

Ulemper:
- Den er dyr.

Denne er fra e.l.f

Fordeler:
- Denne kosten er rett og slett silkemyk! Og jeg vil nok si den er hakket mykere enn too faced sin.
- Den er superbillig!
- Den røyter ikke, jeg har ihvertfall ikke hadd problemer med det.
- Denne kan også brukes til det meste.

Ulemper:
- Den er ikke beskyttet slik som den andre, så man på være ekstra nøye med hvordan man oppbevarer den osv.Too Faced sin kabuki koster 249,- fra www.makestyle.no mens e.l.f sin koster 54,50,- !! Begge kostene er bra, men det er nok mange som går for Too faced sin siden den er utrekkbar, noe som er en bra fordel. Men hvis du er ute etter en myk kabuki børste så trenger du altså ikke å betale såå mye penger for en bra børste, for jeg vil nok si at kvaliteten til e.l.f sin er like bra som den dyre :)

Har du noen av disse?
Hvilken ville du ha gådd for av disse to?


Skrevet: 13.12.2010 Klokken: 22:50

Heii! Jeg har vært utrolig sløv på bloggingen, har egentlig mye jeg kunne ha blogget om men har hatt mye å gjøre i det siste. Er snart ferdig med billappen, skal fortelle mer imorgen. Her er dagens makeup i hvertfall :)Og igjen må jeg bare beklage den utrolig dårlige kvaliteten. Fargene her er rosa/Lilla, men jeg har egentlig brukt fargene rød/rosa og svart, men på kamera blir de helt annerledes. Uansett, det jeg prøvde på var en litt "rocka" look, jeg skal gjøre denne en gang til å prøve å få tatt bilde med et annet kamera slik at dere ser de fargene jeg har brukt, men man kan jo bruk hvilken som helst farger til denne looken, men jeg synes rød og svart passer bra til en rocka look :)


Skrevet: 09.12.2010 Klokken: 18:14Skulle virkelig hadd et speilreflekskamera, eller ihvertfall et litt bedre kamera enn det jeg har, bildene blir utrolig dårlige slik at jeg er nødt til å endre kontrasten for at dere skal kunne se hvilke farger jeg har brukt. Fikk litt summerfeeling av disse fargene, hadde nok ikke brukt denne øyeskyggen ute nå i vinter, men om sommeren kunne jeg godt ha gådd med det : ) Hva synes du?


Skrevet: 02.12.2010 Klokken: 21:15Ikke så mye å si om denne looken, veldig enkel og fin til både hverdag og fest. Har brukt to forskjellige lillanyanser, og et lite hint av gull :)
hits