Skrevet: 25.11.2014 Klokken: 14:30


Hei! 


Nå har jeg hatt fri siden lørdag ettermiddag, og skal ikke på jobb før imorgen. Jeg har gjort litt av hvert i helgen, blant annet ryddet og vasket huset for å gjøre klart til julepynten. Jeg har også begynt å pynte litt allerede, hehe. Jeg klarte rett og slett ikke å vente med å sette juletreet opp. Jeg og Stig skal ikke feire jul her hjemme i år, men vi blir jo her til rett før julaften derfor hadde jeg lyst til å gjøre det koselig med et juletre, bare for pynt. Og det ble veldig fint! Mot slutten av uken skal jeg pynte med nisser og slikt, og henge opp julelys. GLEDER MEG! 


Håper bare snøen kan komme tilbake snart, jeg synes ikke desember er like koselig uten snø. I skrivende stund regner det ute.. Litt uvanlig til Nord-Norge å være egentlig. Men tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om, denne nye kjolen jeg har sydd. Opp i alt juleplanleggingen, og vasking av hus så har jeg også fått sydd en del. Jeg har såå mange kjoler nå som jeg har planer om å vise på bloggen, men jeg kjenner at det er et ork å ta bilder ettersom at jeg ikke har så bra lys. Men uansett, her er ihvertfall en av de nye. Den er også sydd av stoffrester. 


Helt enkel med "sirkel" skjørt. Jeg liker den fasongen veldig godt, å synes den sitter veldig fint på kroppen. Igår begynte jeg med en julekjole, som jeg planlegger å bruke på julaften. Blir spennende å se hvordan resultatet blir for jeg hadde visst ikke nok av det stoffet jeg skulle bruke, så må virkelig vri om hjernen for å finne ut hvordan jeg skal gjøre det. 


Jeg har også gjort en liten DIY på noen vegghyller. De ble utrolig fin synes jeg selv, og de skal få henge i stuen. Tenkte å legge ut bilder av de i morgen, eller senere ikveld om jeg får til å henge opp begge selv. 

 

 

Nå skal jeg spise og slappe litt av ♥ Ha en fin tirsdag videre!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skrevet: 24.11.2014 Klokken: 14:25
Denne uken ble alle gavetipsene fra favorittnettbutikken min; Coverbrands.no! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har skrevet om den butikken før, så jeg skal ikke si så mye om den bortsett fra å fortelle at de selger skjønnhetsprodukter og diverse, både billig og dyre i mange forskjellige merker. Og det beste av alt tror jeg må være den raske leveringen. Disse tipsene over er bare for jenter, men de har mange herreprodukter også i nettbutikken. Alle disse tipsene er mine personlige favoritter, og som jeg har brukt i flere år nå. Bortsett fra toalettmappen, den har jeg ikke selv, men måtte ta den med fordi den var så fin. 
 


1. Bare minerals facial cleanser - Denne brukte jeg i rundt et år og jeg var veldig fornøyd med den. Det er faktisk en av de beste jeg har prøvd så anbefaler den virkelig. For mer informasjon og pris trykk HER.


2. Universal brow pencil - Et produkt jeg har skrevet om flere ganger, og som jeg har brukt fast i sikkert 3-4 år. Nå er den også på 20% rabatt HER.


3. Tangle Teezer - VERDENS BESTE HÅRBØRSTE. Uten tvil den beste jeg noen gang har prøvd, og jeg kommer ALDRI til å gå tilbake til en vanlig hårbørste igjen. Denne er bare fantastisk. 149 kr HER


4. Foundation Powder fra TooFaced - Jeg bruker denne til vanlig, og har gjort det i litt over 1 år tror jeg. Den er litt dyr her i Norge, men den er absolutt verdt pengene. Den varer meg i ca 5 måneder, så mtp på det så er den egentlig ikke så dyr. Denne er også på 20% rabatt nå!! HER 


5. Foundation fra Bareminerals - Dette er også en storfavoritt hos meg, og jeg har brukt den i flere år så jeg kan med sikkerhet si at den er veldig bra. HER


6. Grønn concealer fra Everyday Minerals - Denne bruker jeg også til vanlig, og klarer nesten ikke å leve uten den, haha. Den er perfekt for de som sliter med rødhet i huden, for den skjuler det veldig godt. Før hadde de en stor boks på coverbrands, men jeg tror de bare har den i MINI nå. Litt dumt, men dette produktet varer utrolig lenge uansett. Jeg kan ha min opptil flere måneder, og det er ganske imponerende mtp på hvor liten boksen er. HER. 


7. OG sist men ikke minst - Denne fine toalettmappen fra LULU's. Direktelink HER.

 

Såå, det var mine tips denne uken. ♥ 1 uke til 1.desember, woooho!!! 


Skrevet: 23.11.2014 Klokken: 17:52

 

En ny kjole som jeg har sydd ut av stoffrester. Denne sydde jeg vel og merke før kjolen jeg viste dere i forrige innlegg, men glemte helt av å legge ut bilder av den. Begge kjolene er omtrent helt like, bortsett fra at denne har lange armer - og er i en annen farge såklart! Jeg satt lenge å funderte på om jeg skulle ha ermer på den eller ikke, men endte da opp med det til slutt siden jeg sydde denne kjolen til meg selv, og prøvde å tenke hva som egnet seg best til det jeg skal bruke den til. Dette er altså blitt en kjole som jeg skal bruke til hverdag, når jeg er på jobb, og siden det noen ganger kan være veldig kaldt på jobben så passet det seg ikke med en kjole uten arm. 


Jeg hadde denne på meg på jobb på lørdagen, og fikk fine komplemanger. Jeg synes selv også at den ble veldig fin, spesielt når den er på en person! Fasongen liker jeg kjempegodt, og det er denne fasonger jeg har på de fleste kjolene jeg har sydd. Skulle jeg endret på en ting så er det at jeg skulle ønske jeg gjorde den litt lengre siden jeg egentlig hadde tenkt å bruke strømpebukser/tights til, men den ble litt for kort for det synes jeg. Men når man syr noe ut av stoffrester så må man nesten regne med at det ikke blir heelt som man vil, siden man bare har litt stoff å jobbe med. 


Når det er sagt så skal det sies at det er UTROLIG morsomt å sy klær ut av rester man har liggende. På den måten kan man virkelig være kreativ, å skape noe helt unikt! Jeg er allerede i gang med min 5 kjole av stoffrester. Det kommer bilder til uken! 

 

 

 

 

 

 


Skrevet: 21.11.2014 Klokken: 23:32


Her er en av de nyeste kjolene jeg har sydd. Må si meg ganske fornøyd med denne, spesielt siden jeg har sydd den ved å kun bruke stoffrester som jeg hadde liggende. Et tips til dere som syr er å alltid ta vare på stoffrestene, for det er så mye man kan lage ut av det! Jeg har kjøpt plastikkbokser som jeg oppbevarer alle stoffbitene mine i, også sorterer jeg dem etter størrelse. Det er en enkel måte å ha oversikt over hvilke stoffer man har, og man får utrolig mye inspirasjon og motivasjon når man har stoffene liggende slik at du kan se dem. Jeg har sydd flere kjoler av stoffrester som jeg kommer til å legge ut etterhvert. En annen ting når man bruker slike rester er at man får et plagg som er unikt og som det bare finnes 1 av! Jeg håper dere liker slike innlegg som dette her, for det kommer nok til å komme en del av de fremover! ♥


Skrevet: 19.11.2014 Klokken: 16:07Jeg har i det siste begynt å ta imot bestillinger, å jeg har hatt noen kunder hittil. Det synes jeg er utrolig morsomt, å det er jo dette som er drømmen min! Å sy, og selge mine egne klær. På facebooksiden min legger jeg ut bilder av klærne jeg syr, og noen ganger selger jeg enkelte av plaggene. Hittil har det vært god respons, og det håper jeg virkelig at det fortsetter å være ♥ :D


Disse 3 pysjbuksene er nå klare for salg. 

Alle er i størrelse 36 (tilsvarer en S). 

De er sydd i et mykt jersey stoff og fasongen på buksene er løs, og veldig behagelig. 

Innerbenslengden er 79 cm (standard-mål)


Pysjbuksene er fine å bruke til kosebukse samt nattøy. Jeg har sydd en til meg selv, og jeg bruker den så å si alltid når jeg er hjemme å bare slapper av. Er du som meg som gleder deg til å komme hjem fra jobb (eller skole) for å slenge av deg den stramme jeansen, for så å ta på seg et behagelig koseplagg?  Isåfall er jeg sikker på at du kommer til å like disse ♥ Kanskje fin å gi i julegave til noen du er glad i også? 

 

Pris pr. stk: 250 kr + frakt (35 kr)


Skrevet: 19.11.2014 Klokken: 00:36
Denne uken ble det litt forskjellige tips, som passer til de fleste. Alle produktene har jeg funnet på nettbutikken www.kpx.no. Mye rart å finne der! For mer info om hvert produkt kan du trykke inn på direktelinkene under. 


1. Headspa vibrasjonsmassasje. 399,- HER

2. Veggklokke med hemmelig rom. 349,- HER

3. Bjørn nattlys med vuggesangfunksjon. 289,- HER

4. Voodoo skjærebrett m/kniv. 289,- HER

5. Tabasco sjokolade. 149,- HER


Skrevet: 17.11.2014 Klokken: 14:55

 

STRIPETE HETTEGENSER I MYKT OG BEHAGELIG STOFF. 

 


Denne genseren er så UTROLIG myk. Stoffet  er super behagelig, derfor tenkte jeg det var perfekt til å lage en genser. Sydde på en hette for å få en liten ekstra detalj. Ble veldig fornøyd med denne, så derfor har jeg bestemt meg for å sy denne på bestilling. Akkurat nå har jeg bare stoff i denne fargen, men kanskje det blir flere farger etterhvert. Genseren kan jeg sy i så og si alle størrelser, og prisen er 349 kr + frakt (35 kr). Om du er interessert kan du sende meg en mail på merete.aa@hotmail.com eller skrive til meg på facebooksiden min som er www.facebook.com/styletosmile. Der legger jeg ut bilder av klær jeg har sydd, og noen ganger selger jeg noen av klærne, slik som denne genseren! 

 

 

Nå skal jeg sette meg ned å lage ennå et julegavetips innlegg. Jeg er så klar for jul nå, haha. Har lyst å begynne å pynte her hjemme allerede nå, men skal klare å vente til 1.desember.. Er heldigvis bare 2 uker igjen, wohooo!!

 

 

 

 

 

 

 

 


Skrevet: 10.11.2014 Klokken: 12:00

 

 6 uker til JUL! Og bare 2 uker til 1.desember. ÅÅåh, som jeg gleder meg ♥ Her er denne ukens julegavetips. 


1. Perfekte gaven til te-elskeren. Te kan man finne overalt nesten, f.eks. kremmerhuset, smakogbehag.no har mange forskjellige. Den på bildet over er fra Coverbrands, og koster 89 kr. De har smakene Chocolate flake tea, lemon ang ginger, Mao feng green tea, Darjeeling earl grey og Chili Chai. Direktelink HER. Om du vil legge noe ekstra til gaven er en tesil perfekt. Disse to søte tesilene er fra Lightsheep.no, hjerte HER og Mr.tea HER.


2. Haha, denne var så morsom. I could eat a horse porsjonsmåler for spaghetti. 99 kr HER.


3. En gave med mening. Jeg synes sliker gjenstander med en tekst er så fine gaver, og jeg tror personen som får en slik setter veldig pris på det. Denne Mormor glasspaketten med Englefigur er fra superkul.no, og koster 129 kr. De har også mange andre med forskjellige tekster, til pappa, mamma, farfar, farmor, bestemor osv. HER.


4. PLAYBULP - Jeg synes denne var skikkelig kul. Passer til de fleste hvis de liker slike dingser. Dette er en bluetooth SMART LED lyspære med innebygget høytaler. For å lese mer om produktet å se pris, trykk inn HER.


5. Stilig og fin figur til å ha på kjøkkenet. På denne kan du skrive dagens måltid, eller uansett hva det måtte være. Perfekt gave til kokken, eller noen som elsker å lage mat og styre på kjøkkenet. Denne fant jeg på superkul til 199 kr. HER.

 

Er du i gang med julegavehandelen?


Skrevet: 09.11.2014 Klokken: 13:56

Det siste året har det blitt mer serie-titting enn film, og jeg har oppdaget en del nye serier samtidig som jeg har de samme gamle som jeg bare må se hver uke. Siden jeg har fått noen nye favoritter, så tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg, så kanskje du som leter etter en ny serie å følge med på får litt tips, og kanskje finner en som du også blir å like! 


Jeg kan jo begynne med mine favoritter som jeg venter spent på hver uke, og som jeg har følgt med på fra dag 1..


REVENGE


Denne serien er bare helt F.A,N.T.A.S.T.I.S.K. Så mye drama, spenning, kjærlighet og jeg gjentar; SPENNING. Jeg tror dette må være favoritt nr. 1, og den jeg gleder meg aller mest til å se hver uke. Det kommer en ny episode hver mandag her i Norge, og jeg bruker å se de på primeware.org. 


THE WALKING DEADMå bare digge denne serien. Sikkert ikke for alle, men har du følgt med fra starten så vil jeg tro du er like hektet som meg. Den er til tider grusomt ekkel, men igjen, så spennende at jeg kan ikke la være å elske denne serien. Veldig flinke skuespillere også. Daryl ♥

 

PRETTY LITTLE LIARSOgså en stor favoritt som nesten aldri skuffer.. det kan til tider bli noen kjedelige episoder, men jeg synes likevel de alltid klarer å ta seg opp igjen. 


THE VAMPIRE DIARIESDenne serien digger jeg også, og har følgt med på den siden den startet for maaange år siden. Så heldig den som begynner å se denne nå, for da har du MANGE episoder å glede deg til! Skal faktisk se en episode etter jeg har skrevet dette innlegget ferdig :D


ANDRE FAVORITTER...
 


AwkwardOrange is the new blackHannibalArrowHelixMistresses U.SDevious maidsUnder the domeWarehouse 13New girlGirls


NOEN FAVORITT SERIER SOM ER AVSLUTTET...


-
Prison Break

- Frustrerte fruer

- Gossip Girl

- One Three Hill

- Dexter 

- The Carrie Diaries

- The Lying Game

- Jane By Design

- Life Unexpected

- Drop Dead Diva

- Samantha Who?

- 90210 

- Breaking bad

 

Ja, det var de jeg kom på.. som du sikkert har skjønt så følger jeg med på en del serier. Haha, det var faktisk skremmende mange.. Noen av disse følger både jeg og Stig med på, så det ender alltid opp med at vi ser på serie istedefor film når vi spiser middag/kvelds. Hvilke serier følger du med på?


Skrevet: 06.11.2014 Klokken: 21:23Jeg har nå nylig begynt å ta imot bestillinger, og solgt litt av klærne jeg har laget. Igår la jeg ut disse pysjbuksene på facebook siden min for å se om noen var interessert. Nesten med engang jeg hadde lagt de ut, fikk jeg solgt ALLE. Er så fornøyd ♥ Jeg solgte de utrolig billig da, 110 kr for en. Men det er fordi dette er prøvemodeller, og jeg hadde egentlig ikke planer om å selge de, men så tenkte jeg meg litt om, og fant ut at det er mye bedre at noen andre kan få glede av de i stede for at de bare blir liggende på syrommet mitt. Det er så morsomt å endelig være igang, det eneste jeg mangler nå er et navn til bedriften min - noe som ikke er lett i det hele tatt. 


I neste uke får jeg muligens nye stoffer. Åååå gleder meg!! ♥ Om du vil ta en titt på facebook siden min så finner du den HER.


Skrevet: 05.11.2014 Klokken: 11:48

  


Hollow loose knit sweater // Totem print knit cardigan // Black Apricot hollow knit sweater

 

 

  

Trim cardigan sweater // Heart print knit sweater // Zipper jaquard sweatshirt
  

Wine red side zipper cable knit sweater // Geo pattern sweater // Deer print loose sweatshirt

 


Skrevet: 03.11.2014 Klokken: 12:00
Endelig er det klart for året første julegavetips innlegg! Jeg er så glad i julen, og jeg kan ikke beskrive hvor koselig og gøy jeg synes det er å handle julegaver. Det aller beste er å pakke dem inn, mens jeg ser på en julefilm eller hører på julemusikk med en iskald julebrus ved siden av. For litt ekstra stemning bruker jeg å tenne røkelse, eller fyre i ovnen. Åååå, nå har jeg julestemning! Kanskje litt vel tidlig for julefilm, julemusikk og røkelse, men det er ikke for tidlig å begynne å planlegge hva man skal kjøpe i gave til menneskene man har kjær! Jeg har allerede begynt, har du? Her er mine 5 tips denne uken for dere som ikke aner hva dere skal kjøpe:


1. MeTime hodebunnsmassasje - Den fikk jeg nesten litt lyst på selv, haha! Perfekte gaven til den som elsker hodebunnsmassasje. I tillegg hjelper den til med å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen OG den tåler vann slik at du kan bruke den i dusjen! 499 kr fra Enklereliv


2. Denne tingen er så smart! Jeg fikk en slik i gave til bursdagen min i år, og bruker den ofte. Dette er en hermetisk lukker som sveiser igjen poser slik at den virker uåpnet. Funker på det meste som fryserposer, potetchips, kaffeposer, kjøtt/pølsepakker og lignende. 149 kr, HER


3. Haha, jeg måtte bare ha med denne. Passer til alle ensomme, single mennesker som trenger en armkrok i sove i! Armputen får du kjøpt HER.


4. Perfekt gave til en venninne, søster eller mor som har fullt av armbånd men ingen plass å oppbevare dem slik at de er lett tilgjengelig og ser fint ut. Denne armbåndsholderen er fra lightsheep.no og koster bare 79 kr! 


5. 2 GO blender - perfekt for den som alltid er i farten. Finnes i fargene rosa og blå. Du finner den på Clas Ohlson for 299 kr. HER.

 

Håper disse tipsene kan hjelpe deg litt med årets julegavehandel! 


Skrevet: 03.11.2014 Klokken: 02:27

Heeei! Denne uken som har vært har virkelig vært en rar, slitsom og stressende uke. På tirsdagen skjedde det noe som gjorde at hele uken egentlig ble ganske kjip. Jeg skal ikke gå så mye innpå det akkurat nå, men jeg kan si så mye som at politiet måtte bli innblandet og jeg føler meg fortsatt ganske sint når jeg tenker på hva andre mennesker kan finne på å gjøre, uten å tenke på hvordan det påvirker de dem gjør det mot.. Jeg har prøvd å ikke tenke så mye på alt sammen de siste dagene, og det går egentlig mye bedre! I helgen har jeg vært på jobb, og ellers har jeg jobbet hjemme. Holder på å lage nattbukse mønster i alle størrelsene slik at det er klart til jeg får kjøpt nye stoffer, som kanskje blir i neste uke! GLEDER MEG! 


Men nå ser jeg at jeg har bare skrevet masse tull, er sikkert 100 skrivefeil i dette innlegget også. Tenker jeg bare avslutter nå, før det blir alt for mye uinteressant tekst. Jeg og Stig skal se litt på Warehouse 13 før vi legger oss. Imorgen er det tidlig opp igjen for å jobbe videre.. Kanskje jeg får tid til å sy noe også, har planer om å sy både en genser, kjole og jakke/cardigan, så vi får se om det blir gjort imorgen. 
På torsdagen begynte det å snø her, ble liggende i bare to dager da heldigvis! Er ikke heeelt klar for vinteren ennå. 
hits