Skrevet: 24.11.2013 Klokken: 13:45

Ble litt forsinket dette innlegget også, men her kommer det iallefall. Og siden jeg skal ha et slikt innlegg hver uke, så kommer det enda et innlegg imorgen! Bare 1 uke igjen til 1.desember nå, vil tro det er flere som er igang med julehandelen? Her er mine 4 julegavetips for uke 47.


1. Brettspill - Dette passer jo til de fleste, barn, hele familien, jenter, gutter. Det finnes så mange forskellige, og mange morsomme også, f.eks dette Alias Party spillet. Nå er det salg på brettspill på ARK også, så dette spillet for du til bare 199 kr. Direktelink HER.


2. Treningsutstyr. En fin gave å gi til de som liker å trene. Og også her finnes det mange forskjellige å velge mellom, og ikke er de så dyr heller. Jeg fant disse vektene på Clas Ohlson til 249 kr. Men du kan jo også kjøpe f.eks en treningsrockering, pulsklokke, balansepute osv. 


3. En flott kortholder som ikke bare holder kortene dine, men også sedler og kvitteringer. De har den rosa/rød også! HER


4. Litermål med en vekt i bunnen. Perfekt å gi til mamma eller bestemor, eller til noen som liker å styre på kjøkkenet. Den koster 199 kr på Coolstuff.no. Direktelink HER


Skrevet: 24.11.2013 Klokken: 13:18

På fredagen dro jeg og familien til London, dette innlegget skulle egentlig vært publisert for en stund siden, men har rett og slett ikke hatt tid før nå, så her kommer maaaasse bilder fra turen vår. Dette var første gang jeg var i London, og jeg storkoste meg! Byen var pyntet skikkelig til jul, og det var så fint overalt. Absolutt et minne for livet ♥
 


Noen bilder fra første og andre dagen vår i London. Vi kom til London på fredagsettermiddag, og på kvelden dro vi en liten tur inn til London. Vi sov på Hilton Hotel i nærheten av flyplassen, så vi måtte ta tog eller buss for å komme inn til London. På fredagen fikk vi gått litt rundt i byen å sett, og beundret all den fine julepynten, også dro vi på en orientalsk restaurant å spiste middag. Veldig koselig ♥ På lørdagen dro vi tidlig inn til byen for å shoppe, vi dro først innom Primark og der ble vi værende en god stund. Jeg har aldri i hele mitt liv sett så mye mennesker inne på en butikk, det var så fullt, og egentlig utrolig slitsomt, haha. Susanne stod i kø i nesten 1 time for å komme inn på prøverommet. Utrolig billige klær, men synes nesten ikke det er verdt det for man blir jo rett og slett utslitt av å være der inne, hihi. Men jeg fikk kjøpt en del da, kanskje det kommer i et eget innlegg senere om jeg gidder! Vi gikk nedover Oxford street, og var innom en del butikker, og selvfølgelig Selfridges. 
 Over her er bilder fra søndagen, vår siste dag i London. Vi bestemte oss for å ta en sightsing buss slik at vi fikk sett mest mulig av London på kort tid. Det var en "Hop on, Hop off" buss, så vi kunne gå av når vi ville og på igjen når og hvor vi ville. Utrolig smart egentlig, og billetten varer i to dager. Bussen går til kjente steder i London som Madame Tussauds, Piccadilly Circus, Harrods, Oxford Street (Det var her vi gikk på), London Eye, Big Ben osv. Når vi kom på bussen fikk vi utlevert hodetelefoner som vi skulle koble til sete. Da fikk vi høre fortellinger, og annen info om de forskjellige stedene vi kjørte forbi. Følte meg som en skikkelig turist, men herregud for en fin opplevelse! Fikk sett så mye fint, og spennende som vi aldri ville ha sett om vi ikke tok denne sightsing bussen. Dette skal jeg garantert gjøre flere ganger. 
 Tok mange flere bilder inne på Madame Tussaud, men får holde med disse bildene. Jeg synes det var utrolig morsomt å være der, å se alle de forskjellige voksdukkene, og hvor ekte de så ut. Men det var utrolig mange folk der allerede klokken ni på morgenen, så vi måtte stå i kø i nesten 1 time for å komme inn + at man måtte stå i kø lenge for å ta bilde ved siden av voksdukkene, men det var aboslutt verdt det. Det morsomte var den skumle avdelingen synes jeg, mye spennende historie også gikk vi gjennom en mørk tunnel på en måte, hvor folk som var kledd ut kom hoppende frem, utrolig skummelt, haha. På slutten tok vi et slags tog før vi kom ut, der var det ikke lov til å ta bilder, så da måtte jeg snikfilme litt med mobilen. Det aller siste vi gjorde der inne var å se en kortfilm i 4D, morsom opplevelse! Når vi var ferdig inne på Madame Tussaud hoppet vi på sightsing bussen igjen, og dro videre til Big Ben og London Eye.
 

Ved London Eye hoppet vi av bussen igjen. Vi hadde tenkt til å dra innom et stort akvarium som også ligger her, men det ble dessverre ikke tid til det. Vi dro i London Eye, og det var også en utrolig flott opplevelse. Litt dumt at det var så overskyet, men vi fikk sett mye av London fordeom. Pariserhjulet er hele 135 meter høyt, og tar ca. en halv time. Etter London Eye besøkte vi et julemarked som lå rett ved siden av. 
 

Siste stopp på bussen før vi var fremme i Oxford Street igjen var Buckingham Palace. Herregud, så utrolig flott slott!
 


Når vi kom tilbake til Oxford Street hadde vi omtrent 1 time igjen å shoppe på før alle butikkene stengte. Så da ble det enda litt mer shopping, og vi fikk dratt innom av noen av butikkene som vi ikke fikk tid til på lørdagen. Når vi kom tilbake på hotellet dro vi å spiste en ordentlig god middag med både forrett, middag og dessert, og champagne. Vi dro jo til London for å feire mamma og pappa som har sølvbryllup i år. Så i gave fra oss spanderte vi en ordentlig fin middag (som kostet litt mer enn forventet, hahha) ♥ Jeg hadde en utrolig fin tur til London, og forelsket meg helt i den fantastiske byen. Det blir nok ikke lenge til jeg kommer tilbake igjen for å si det sånn! 


Skrevet: 24.11.2013 Klokken: 13:17

På torsdagen dro jeg med familien til Oslo. Vi var i Oslo til fredagen fordi jeg, Susanne og Johanne skulle på Nickelback konsert. Dette var min første ordentlige kosert, har vært på mange andre konserter, men det har bare vært sånne småkonserter. Men på torsdagen dro vi altså på Nickelback på telenor arena! Det var så sinnsykt kult, og utrolig bra musikk! Det var utrolig masse folk der! Vi hadde egentlig kjøpt billetter helt fremme ved scenen, men så langt frem kom vi oss aldri, haha. Men det var så morsomt, danset og sang (hylte) i flere timer. Konserten var ferdig tidligere enn forventet, så det var litt dumt, men bra var det uansett! 
 


♥♥♥♥♥♥♥♥


Skrevet: 11.11.2013 Klokken: 20:19

 

 Da va vi i uke 46, og en uke nærmere jul! Wohooo, jeg gleder meg skikkelig nå, og begynte allerede igår å høre på julemusikk. Jeg vet det fortsatt er tidlig, men herregud så koselig det er. Her er mine fire julegavetips for denne uken.


1. Jeg liker alltid å få nye deksel til mobilen, og hadde jeg hatt en Ipad så er jeg sikker på at jeg hadde likt å fått nye deksler/etuier til den også, hihi. En fin gave til en som har Ipad/nettbrett, og den trenger heller ikke å være så dyr! På miniinthebox.com finner du utrolig mange forskjellige varianter, og de fleste koster under 200 kr. Samsung nettbrett etuier finner du HER. Og til Apple produkter HER.


2. Denne søte usb kopp varmeren fant jeg på lightinthebox.com til bare 42 kr!!! Jeg kan ikke si om den er bra eller ikke, men jeg vet at man kan få kjøpt slike koppvarmere på andre nettbutikker også, f.eks coolstuff.no, men der er det litt dyrere. Jeg kjøpte en slik til Pappa for noen år tilbake faktisk. En smart og fin gave til en person som sitter mye foran pc'en å jobber (eller blogger, hehe) USB koppvarmeren finner du HER.


3. Varmeteppe er en flott gave å gi til egentlig hvem som helst, kanskje spesielt til de som fryser lett ;-) Dette er på min egen ønskeliste i år! Du finner det på Clas Ohlson til 499 kr. HER


4. Jeg har alltid synes slike sjokoladefontener er så stilige, og nå i sommer fikk jeg min egen i sommergave fra kjæresten min. Jeg har ikke fått testet den ut ennå, men jeg tipper den vil bli mye brukt til neste sommer. Det er jo så digg med jordbær dyppet i smeltet sjokolade, og da passer denne perfekt! Du finner både en liten og stor sjokoladefontene HER


Skrevet: 10.11.2013 Klokken: 16:26

Nå synes jeg det var på tide med et nytt Jeg tipser-innlegg! Forrige gang tipset jeg om skrekkfilmer, det kan du lese her.  Nå skal jeg tipse om romantiske dramaer, jeg elsker slike filmer som er skikkelig søte, triste og med en bra handling. Jeg liker spesielt godt filmene som er basert på Noveller av Nicholas Sparks, Safe heaven, The Notebook, A walk to Remember, Dear John, The last Song og The lucky one. Jeg elsker disse filmene, spesielt The Notebook! Det er filmen til meg og Stig, hihi ♥ Her er mine 16 romantisk-drama favoritter: 
 

   
   
   
   
1. Safe Haven 2. The Notebook 3. A walk to Remember 4. Dear John 5. If Only 6. The Lucky One 7. The Last Song 8. Premonition 9. Sweet November 10. The Lake House 11. (500) Days Of Summer 12. The Vow 13. P.S I Love You 14. Pearl Harbor 15. Remember Me 16. Titanic

 

Mine absolutt favoritter er The Notebook, A Walk To Remember, P.S I love You og Pearl Harbor ♥

Har dere sett noen av disse filmene?


Skrevet: 08.11.2013 Klokken: 14:24

Jeg og Stig har lenge tenkt på å pusse opp litt her hjemme, men siden vi bare leier og ikke har tenkt å bo her i flere år, så har vi aldri kommet i gang med det. MEN, på mandag bestemte jeg meg for å begynne sånn smått likevel. Huset er kjempegammelt, og det er stygt furubrystpanel omtrent overalt, i tillegg til helt skrekkelige farger på veggene. Jeg klarte rett og slett ikke å se på veggene mer, haha, så nå er jeg igang, og merker allerede stor forskjell. Utrolig hva litt maling kan gjøre! Jeg bestemte meg for å begynne med det minste rommet, som er bad/wc. Jeg er ikke ferdig ennå, har enda å male 2. strøk i taket + lister. Også skal jeg innrede det med bilder, lys, nytt dosete, og litt andre ting, men her får dere iallefall en liten sniktitt hvordan det ser ut til nå:
 Må si meg ganske fornøyd hittil, men tror det blir enda bedre når jeg er helt ferdig. 
Kommer til å legge ut ordentlig før-etter bilder når det er helt ferdig ♥


Hva synes du?

Flere som pusser opp hjemme? 


Skrevet: 04.11.2013 Klokken: 11:32

 

Da var det klart for årets første julegavetips-innlegg! Jeg bruker alltid å være i gang med julegavene i november måned, det er vel flere der ute som også liker å være ute i god tid? Men uansett om du er i gang med julegavehandelen eller ikke så håper jeg disse innleggene kan være til hjelp for dere som ikke har peiling på hva dere skal kjøpe i gave til kjæreste, far, mor, søster, venninne, kompis eller andre kjære og kjente. Jeg fant ut at jeg ville gjøre det litt annerledes i år, så i stedet for å komme med bare 1 tips hver uke så skal jeg legge ut 4 julegavetips,  hver uke frem til jul!


1. Dette er jo noe alle mannfolk har bruk for! Et Shaving gavesett som inneholder både ansiktsrens, klassisk barberingskrem og Aftershave krem. Du finner det HER til 539 kr. 


2. Denne synes jeg var utrolig smart, må jo være spesielt lurt å ha om man reiser mye og ikke vil at slipsene skal krølle seg. Dette er rett og slett et slipsetui som rommer 1-2 slips. Jeg tror faktisk jeg skal kjøpe et slik i julegave til pappa i år! Du finner det HER til 299 kr.


3. Et ganske "basic" julegavetips, men hvem liker ikke å få sminke i gave? Denne øyenskygge palletten i merket GOSH er fra Vita og kostet bare 169 kr. 


4. Kjenner du noen som liker å bake? Hva med å kjøpe muffinsform som både gir 12 muffinser OG en herlig overraskelse i midten? Som dere ser er det pinner i midten av formen, og der kan man sette en sjokolade, karamell, bær eller uansett hva. Litt artigere enn et vanlig muffinsform-brett! Dette er fra Coolstuff, direktelink HER.

 

Neste uke kommer det 4 nye julegavetips, så følg med! 

Hva synes du om tipsene?


Skrevet: 02.11.2013 Klokken: 19:07

Hei! 

Tenk at vi allerede er i November. Tiden går skummelt fort synes jeg, før vi vet ordet av det er det jul igjen! Jeg skal som jeg har skrevet tidligere, komme med ukens julegavetips, noe jeg har gjort de to siste årene. Virker som flere av dere liker de innleggene, hvor dere kan få litt julegavetips, og i tillegg så liker jeg veldig godt å lage de :-) Siden vi nå er i november så synes jeg det er på tide å begynne, og første innlegget i "ukens julegavetips" kommer allerede på mandag! Du finner også en egen kategori i sidemenyen hvor disse innleggene blir publisert, hvis du vil se noe av det jeg tipset om i forfjor og i fjor. 


Nok om det. Har egentlig ikke så mye nytt å fortelle, men jeg kan jo dele med dere at jeg har fått meg ny jobb! Gleder meg veldig til å begynne, og har en følelse av at jeg virkelig kommer til å trives der, så det blir spennende. Har ikke jobbet siden juli nå.. Jeg kjenner det er på tide å komme i gang igjen. GLEDER MEG! ♥ 
Søte Kira sier også HEI :-) 
hits