Skrevet: 30.11.2012 Klokken: 23:22

Nå har jeg sotte her i sengen i over en time å prøv å finne på noe å skrive, men det var ikke så lett som jeg hadde trodd.. Kan vel begynne med å skrive om dagen min.. Dagen gikk (som alltid) til å være på jobb, etter jobb ble jeg med mammi over til Ibestad. Skal være her til søndag, og på søndag skal vi i barndåp. Gleder mej ♥ Ellers ikveld har jeg og Johanne vært på julegrantennning, å hørte på musikken spille julesanger, koooselig. Men SYKT kaldt. Følte meg som en istapp etter bare noen minutter, og det sykeste er at det bare var -0,5 grader ute, men fyyyy for en kald vind! 


Nå er jeg nede i nyhuset, siden det er her det er internett. Skal strax dra opp til tante sitt hus hvor vi sover mens påbyggningen pågår.. Håper det blir ferdig til jul, da kommer det bilder! Johanne sitt rom er allerede ferdig da, og hun har pyntet litt til jul.. Seee så fint juletre: 
 Gleder meg så til jul nå ♥


Skrevet: 28.11.2012 Klokken: 21:51

Det er jo alltid så koselig å få kort/brev i posten, så i år tenkte jeg at jeg skulle skrive egne julekort å sende. Har ikke så mange jeg skal skrive til da, men koselig er det uansett! Tenkte vi skulle sende et til ene søstra til Stig, siden han fikk julekort ifjor, men aldri sendte et tilbake. Så i år skal vi sende, om så jeg må skrive det selv, haha. Og kanskje et til faren til Stig også :-) + noen flere. Kjøpte en pakke med 10 julekort på Nille for under 30 kroner tror jeg. Ganske fine var de også ♥
 Bruker du å sende julekort?


Skrevet: 25.11.2012 Klokken: 23:101. Volummaster fra Obh Nordica.  2. Brødrister.  3. Iphone 4s (16gb) HVIT. (denne er øverst på ønskelista)  4. Ekstern blitz til Canon eos 550D.  5. Skjer/tubeskjerf.  6. Parfyme.  7. Coctailglass -og/eller vinglass.  8. Polaroid GL10 fotoskriver ( Denne er også høyt oppe på ønskelista!)  9. Kopp/skål/skje fra Green Gate.  10. Søt minnepenn. (Hello kitty feks.)  11. Søt pysjbukse.  12. Ekstern harddisk.  13. Lykter/telysholdere.  14. Store, fine smykker.  15. Gavekort/Penger.               


Skrevet: 25.11.2012 Klokken: 17:32

Åååh, det er så helig å ha en fridag i uken hvor man kan gjøre akkurat som man vil. SLAPPE AV. Jeg kjente det i føttene imorges når jeg sto opp, skikkelig vondt etter å ha stått rett opp og ned i flere dager.. Så idag har jeg bare slappet av, pyntet litt mer til jul, og tatt bilder til bloggen. Jeg prøver å bli flinkere på å oppdatere, men kjenner at jeg begynner å bli en smule lei. Håper det endrer seg snart! Nå gleder jeg meg sykt til å henge opp julestjerna, og sette opp adventstaken. Stig har vært i garasjen å funnet frem julelysene som vi skal ha rundt garasjen og verandaen. Gleder meg!  Har også fått pakket inn litt julegaver, det er seriøst noe av det beste jeg vet! Er så koselig å sitte å pakke inn, og lage søte julegaver mens man hører på fin julemusikk.. ♥
 Nå skal jeg fortsette å lete etter årets julekjole.. Fant sykt mange fine på Asos, men vet at de bruker å ha lang leveringstid... Får ikke lønn igjen før den 15., så tror nok ikke kjolen kommer frem til jul om jeg bestiller da. Får se hva jeg gjør, kanskje min snille kjæreste vil hjelpe meg! (a) Hva bruker dere søndagen til?


Skrevet: 25.11.2012 Klokken: 01:28

Jeg gleder meg så utrolig mye til desember nå, og ikke minst til julaften! Er allerede i gang med julegaveinnkjøp, og til uka skal jeg endelig begynne å pynte her hjemme! Har egentlig allerede begynt da, men har ventet med å henge opp julestjernene, og lysene, men snart klarer jeg ikke å vente mer! Ååå, jeg elsker julen. Den koselige stemningen, verdens beste høytid ♥ Akkurat nå ligger jeg i sengen å hører på julemusikk, men kjenner at jeg er ganske trøtt nå så tror jeg skal ta kveld. Har jobbet hver dag denne uka, tilogmed idag, så det skal bli godt å få sove ordentlig ut imorgen. 
 
1 uke igjen til adventa begynner, wiii ♥ (får skikkelig julestemning av å se på fine julebilder på weheartit :D)


Skrevet: 20.11.2012 Klokken: 22:52

Da var det tid for enda et julegavetips - nemlig kamerastativ! En gave som garantert kommert til å falle i smak for dem som liker å fotografere. Det trenger ikke å være så dyrt heller, alle disse tre kamerastativene ligger på under 1000 kroner. Det siste koster faktisk bare 185 kroner.. Om det er bra det vet jeg ikke, men så lenge det holder kamera oppe så er jo det det viktigste! Det i midten er litt dyrere, rundt 800 kroner. Når det kommer til kamerastativ finner du nok noe i alles algs prisklasser, og det er jo ikke alltid at det dyreste er best. Tanken som teller, ikke sant? ♥ Kamerastativene nedenfor har jeg funnet på japanphoto.no, en fantastisk bra side som selger det meste innenfor kamerautstyr, og i tillegg er det rask levering! Og billig!

 


Har du kommet igang med julehandelen?


Skrevet: 18.11.2012 Klokken: 18:41

Etter å ha lest på bloggen til Marthe {link} for en stund siden om denne barberhøvelen, måtte jeg bare ha en selv. "Bestilte" prøvepakken som er gratis, betalte ingenting for frakt heller. Men tror jeg skal avslutte abonnementet, for egentlig likte jeg ikke denne sååå godt at jeg vil betale 119 kr annenhver mnd? for barberbladene. Den var bra selvfølgelig, men merket ikke noe særlig forskjell fra den jeg bruker til vanlig. Men må si jeg elsker utseendet og fargen på den! Vil dere få en gratis prøvepakke kan dere trykke dere inn HER.
 

Har du prøvd denne barberhøvelen?


Skrevet: 16.11.2012 Klokken: 23:45

Imorgest tok jeg turen til byen for å møte Lisa, så dro vi på shopping.  Veldig koselig, å vi fant så mye fint! Var faktisk i over 5 timer i byen, og innom nesten alle butikker som selger julepynt. Ble en del poser til slutt, å når hele bilen var stappfull dro vi hjem til Lisa hvor jeg fikk servert en nydelig kyllingsuppe! Namm, det var så godt.. Kom hjem i åttetiden, og siden da har jeg bare ryddet i huset, å ommøblert på soverommet. Skal laste opp noen bilder imorgen tror jeg. Gadd ikke å ta bilder av det jeg kjøpte for det var seriøst mye.. Men alt er bare julepynt, og kanskje en eller to julegaver. Gleder meg så sykt mye til 1.desember nå, skal bli så fint her ♥ Skal innrømme at jeg allerede har lagt på juleduk på stuebordet da.. Klarte ikke å vente, heeeheh.
 Nå har jeg akkurat sett gårdagens episode av Åndenes makt, og siden jeg er alene hjemme å blir fort redd, så må jeg nå se noen episoder av 90210 for å komme i en annen stemning. Snakkes imorgen! GOD HELG.


Skrevet: 12.11.2012 Klokken: 12:22

Oii, jeg glemte helt av å poste ukens julegavetips forrige mandag, derfor kommer det nå to tips samtidig. Bare 6 uker igjen til JUL! ♥

1. Denne vispen er egentlig utrolig smart. Tenk å kunne slippe å stå å røre rundt i sausen, å heller gjøre andre ting mens den står å koker? En slik skulle jeg virkelig hatt selv, spesielt når jeg lager fiskeboller, for da må jeg stå å røre i hvitsausen HELE TIDEN. Men uansett, dette er en veldig praktisk ting som jeg tror de fleste mødre/bestemødre(eller fedre) vil sette stor pris på. Søsteren min kjøpte denne til mamma i julegave for to år siden, men jeg har ikke testet den ut selv så vet dessverre ikke om den fungerer bra. Men det tror jeg! Du får kjøpt den HER for 279 kr!
 

 2. Kjenner du noen som alltid fryser? Hva er vel da bedre å gi enn et par tøfler i gave?.. som du i tillegg kan varme i mikroen slik at de holder seg god å varm!  Perfekt å ha nå som vinteren er her.. Tøflene finnes i flere farger og to forskjellige varianter også. Dette er den billigsto tror jeg, du får den for 239 kr, HER


Skrevet: 11.11.2012 Klokken: 18:37

Idag måtte Kira atter en gang i badekare. Hun hater å bade, og jeg elsker å bade henne! haha, hun blir så søt når pelsen er våt, også blir hun tre ganger mindre enn hva hun er til vanlig. Men nå er hun i allefall ren og pen til jul. Eller til advent, kommer nok til å bade henne engang til før jul... Elsker at hun lukter så godt ♥ Måtte selvfølgelig ta noen bilder av henne slik at dere får se hvor søøøt hun er...
 


Bebien min♥


Skrevet: 11.11.2012 Klokken: 15:05

Idag er det farsdag, dagen hvor vi feirer vår fantastiske pappa. Jeg kunne dessverre ikke være hjemme i år for å feire, men tenker likevel på pappa og det vet han ♥ Har selvfølgelig kjøpt gave også, men det glemte jeg å ta bilder av så får dessverre ikke vist dere.. Men tror han blir glad! Min pappa er virkelig verdens beste. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten han.. Han er alltid der for meg, han støtter meg alltid, og er så utrolig snill. Sender meg melding nesten hver kveld bare for å si godnatt, og det er noe jeg setter veldig stor pris på, ettersom at vi sees så sjeldent for tiden. Jeg kunne ikke fått en bedre pappa enn han!
 

 

What is a dad?


A dad is someone who 

wants to catch you before you fall

but instead picks you up,

brushes you off,

and let you try again.


A dad is someone who

wants to keep you from making mistakes

but instead let you find your own way,

even though his heart breaks in silence

when you get hurt.


A dad is someone who

holds you when you cry,

scolds you when you break the rules,

shines with pride when you succeed,

and has faith in you even when you fail.

 

Kjempeglad i deg ♥


Skrevet: 10.11.2012 Klokken: 21:07

Har kost meg så mye sammen med kjære idag, bare det å ligge ved siden av han når han sover er helt herlig. Har ikke gjort det på flere uker.. kjente at jeg virkelig har savnet det. Stig dro på butikken en tur tidligere ikveld å handlet inn til taco! Er så lenge siden vi har spist det nå, og NAM det er så godt! Vi så American Horror Story mens vi spiste, og nå ligger jeg i fanget til Stig med pc'en å ser på 90210, mens han sover litt. Har ikke hjerte til å vekke han ennå.. hehe ♥
 
Skrevet: 10.11.2012 Klokken: 14:19

Hei! Long time, har ikke hatt så mye tid til overs denne uka til å blogge, men nå fremover mot jul tror jeg det kommer til å bli bedre. Julen bringer automatisk med seg glede og inspirasjon, og det lyder vel bra. Jeg blir alltid i så utrolig godt humør når 1.desember nærmer seg. Må snart brenne en julecd, og laste ned julefilmer slik at alt er klart til en fantastisk advent og jul. Men tilbake til det jeg egentlig skulle fortelle dere.... Igår kom pappa innom jobben min med Nike skoene som han kjøpte til meg når han var i Latvia! Åååh, jeg elsker de! Og de passet perfekt... Nå vil jeg bare ut å jogge!!! 
 

Var de ikke fin? Sykt god å gå i var de også!


Dagen igår gikk i ett.. Var ferdig på jobb klokken fire, og da dro jeg rett til Narvik. Tok meg ca to timer, var der litt over seks. Dro ikke hjem igjen før i halv tolv tiden fordi det var så koselig. Koste med tantebarna, feira bursdagen til Susanne som var på torsdag og spilte millionær ♥ Var hjemme litt over 1 i natt, og da var jeg så trøtt at jeg sovna av fremfor dataen... Idag skal jeg kose meg sammen med kjæresten min, ENDELIG har han fått fri fra jobben, har omtrent ikke vært sammen med han på to/tre uker.. Det skal bli såååå godt ♥

 

Imorgen er det farsdag! Hva har dere kjøpt i farsdagsgave?Skrevet: 04.11.2012 Klokken: 23:18

Inatt drømte jeg at jeg fant hamsteren min, Bella død i skuffa på badet. Hun bare lå der sammen med all sminken... Når jeg våknet tenkte jeg ikke noe særlig over det, men tidligere ikveld skulle jeg gå å sjekke i buret fordi jeg ikke hadde sett eller hørt henne i hele dag... Når jeg åpnet huset hennes, så jeg henne ligge der..død. Ble så utrolig trist, og nesten litt skremt med tanke på drømmen jeg hadde. Stakkars liten, jeg var så glad i henne. Ble så glad ifjor når jeg fikk henne i gave av Stig, den 11.11.11, om en uke er det akkurat 1 år siden jeg fikk henne. Jeg vet ikke hva hun døde av, hun hadde alltid mat og drikke. Men likevel får jeg dårlig samvittighet fordi jeg har vært så mye på jobb i det siste at jeg ikke har hatt tid til å kose med henne. Men kanskje hun bare var blitt gammel, leste på nette at dverghamstere ofte ikke lever mer enn 1-2 år, og at 1 mnd er 4 år i hamsterår.. Min forrige hamster levde i 3 år, og jeg tror det gjorde at jeg ikke helt var forberedt på at lille Bella skulle dø allerede.. Men kan vel aldri forberede seg på at noen skal dø... Klarer ikke å skjønne at dette faktisk skjedde idag, og jeg hadde den drømmen inatt.. Akkurat som at jeg fikk en "forvarsel".. 

Kommer til å savne deg søte Bella... RIP ♥


Skrevet: 03.11.2012 Klokken: 20:45

Hei! 
 

Endelig har jeg også tatt helg! Akkurat nå ligger jeg på sofaen å ser på The vampire diaries, ELSKER den serien altså. Har egentlig ikke så veldig mye å fortelle, men tenkte det var på tide med et lite hverdagsinnlegg, selvom det sikkert er drittkjedelig å lese om. Har bare jobbet hele uken slik som alltid, er egentlig ikke noe annet jeg får gjort iløpet av dagen. Er det foresten flere som har fått julestemning allerede? Jeg gleder meg så sykt mye til jul nå, venter bare på at det skal bli lønningsdag slik at jeg får begynt å kjøpe julegaver, det er så MORSOMT!
 

Siden jeg ikke har noe særlig med bilder å legge ut får jeg bare legge ved et bilde av dagens frokost... haha..

Standard frokost på jobb. Er helt avhengig av solrik. Det er sååå godt!

 

Har sendt meldinger med pappa i hele dag, han er nemlig i Riga nå, og der borte koster joggesko/løpesko mye mindre enn hva de gjør i Norge. Så snill som han er skal han kjøpe meg et bare Nike sko, men de var utsolgt for nesten alt i min størrelse, så han var nødt til å sende bilder av omtrent alle skoene han fant for å høre om jeg likte de. Fikk først et bilde av noen svarte og rosa sko, og de var perfekt, men selvfølgelig hadde de ikke i min størrelse.. Men det endte til slutt opp med disse:
 

Var litt usikker først siden de var grå/oransj, siden jeg egentlig var ute etter noen som var grå/lilla. Men synes faktisk disse var veldig stilige, så gleder meg veldig til å ta de i bruk! Skal bli en del joggeturer framover, hihi. Har verdens beste pappa ♥

 

Men nå hadde jeg ikke så mye mer å si, skriver senere!


Skrevet: 01.11.2012 Klokken: 23:09

1.november allerede... Rart å tenke på, synes de seneste månedene har gått så sykt fort.. Men det er jo egentlig bare positivt. Jo fortere det går, jo fortere er det julaften! Gleder meg så til å pynte i huset til jul, når jeg får lønn skal jeg kjøpe inn litt mer julepynt, og julelys. Har allerede julestjerne og slike ting, men vil ha enda mer! Skal bli skikkelig julehus her i år! 
Også har jeg veldig lyst på et hvitt juletre... ååå ♥

 

 

 

Gleder du deg til å pynte til jul?
hits