Skrevet: 30.11.2011 Klokken: 18:34

Nå skal jeg ha min aller første konkurranse på bloggen, og det du kan vinne er et design laget av meg. Siden advendstiden begynner imorgen så lagde jeg et juleinspirert design. Jeg avslutter konkurransen i neste uke. :)


DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE:

→ Trykk inn på denne linken (ikke virus): http://detstoredykket.no/entry?id=399

→ Trykk på STEM. 

→ Gå tilbake til bloggen min å legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, hvor du skriver hvilket stemmenr du ble (Altså det nummeret som står bak "Stemmer:") NB! Husk å legg ved enten bloggadressen eller mailen din slik at jeg får kontaktet deg.


Den filmen du stemmer på er den jeg og Stig lagde for noen dager siden, vi deltar i konkurransen på Det store dykket. Man kan vinne en tur ned til titanic, utrolig kult! Jeg tror ikke dette blir sett på som juks på noen måte, for det står ingenting om hvordan man skaffer stemmene, bare at man ikke kan publisere videoen noen steder. Men selvfølgelig så må du ikke stemme om du ikke vil. Tenkte bare det var litt koselig å gi dere som stemmer noe tilbake! Så om du vil ha dette juledesignet, stem på videoen vår! ♥


Skrevet: 30.11.2011 Klokken: 17:16

Lagde søte prinsessemuffinser igår. hihi. Tok bare 20 min ca, men muffinsene ble ikke så god da. Jeg har aldri vært noe flink å lage mat, bake osv, så disse muffinsene ble mer kjeks enn muffins egentlig. Menmen! Synes det er så morsomt å lage muffins, spesielt å pynte de etterpå, hihi. Men dette gjorde jeg bare fort, så de ble ikke så fine. 
 

Liker du å bake?


Skrevet: 29.11.2011 Klokken: 04:29

Nå har jeg og Stig sendt inn et filmklipp til konkurransen "Det store dykket". Det er en konkurranse som har pågått en stund som vi egentlig skulle delta på for lenge siden, men det tok litt tid å finne ut hva vi skulle gjøre, siden det er mange som har lagt ut videoer fra før av og det skal ikke være likt osv. Men nå har vi laget en, hahaha. Sykt morsom, selvom filmen er ganske (veldig) amatør. Men hadde blitt såååå glad om dere ville stemt på oss! 

Det er ikke lov å publisere videoen noen steder mens konkurransen pågår, så derfor legger jeg ut denne linken hvor dere kan gå inn å stemme. Tar 1 sek å gjøre det, så kom igjen; STEM! :D

 

http://detstoredykket.no/entry?id=399
Bildet fra når vi filmet, ser ut som han ligger helt normal. Se filmen så får du deg en liten overraskelse! HIHIHI

 

Sykt amatør film, men herregud så morsomt vi hadde det. STEM HER!


Skrevet: 28.11.2011 Klokken: 23:42

Idag har jeg og Stig vært en tur i byen og kjøpt noen småting. Skulle først og fremst finne ei julestjerne å ha i vinduet, men fant ingen vi likte så da ble det heller julelys. Også kjøpte vi adventskalender til hverandre, hihi, julestemning! Etter vi hadde gjort alt vi skulle, så dro vi på dolly's å spiste sammen med broren til Stig. Kooooooooselig.
 


Siden jeg har en avtale med kjæresten min om at jeg ikke får lov å spise godteri i ukedagene, så kommer denne adventskalenderen til å bli dagens lille høydepunkt, hihi! Gleder meg til tooorsdag, er dritlenge siden jeg har spist sjokolade!


Endelig har Bella fått ordentlig hamsterull. Hun ble kjempeglad! :D 


Skal lage prinsessemuffins imorgen! Nammm. Og nei, det telles ikke som godteri. (a)Julestemning ♥


Ellers idag har jeg bare slappet av å sett på The walking dead, synes det var en litt trist episode, men den er så braaa. Skal på jobb imorgen tidlig så må legge meg snart. Har dere det bra?


Skrevet: 28.11.2011 Klokken: 22:03

Et søtt smykke til en søt jente, hihi. Jeg har alltid likt slike "godteri smykker", og det er jo en perfekt gave til jenter som liker slike ting. En vennine eller søster. Har faktisk et slikt selv som er ifra den samme siden, bare at det er en iskrem på det. De har også mange andre kjempefine smykker på denne siden, sjekk ut Jewels and Dreams
 


Lilla makron med krystaller → 139 kr. Direktelink.

Glitrende rosa cupcake → 139 kr. Direktelink.

Sweetie bottle → 169 kr. Direktelink.

Blueberry Sundae → 99 kr. Direktelink.


Skrevet: 28.11.2011 Klokken: 02:22

Kan egentlig ikke si jeg er så glad i vinteren, men samtidig så er det en herlig årstid. Mest av alt fordi det betyr av det er jul, min favoritthøytid. Jeg har alltid elsket julen, får en så herlig følelse, og alt føles så godt. Stemningen er rett og slett perfekt. Grunnen til at jeg ikke liker vinteren er pågrunn av kulden, men når jeg ser bort ifra det så er det egentlig en veldig vakker årstid. 
 Har samlet noen bilder jeg fant på weit for å gi dere litt vinterinspirasjon.

Hva liker du best ved vinteren? 


Skrevet: 27.11.2011 Klokken: 20:10
Har skikkelig lyst på en søt liten ryggsekk som de ovenfor. 

De to fra topshop koster rundt 170 kr og den fra nelly koster 329 kr.

 

Hvilken likte du best? Vet du om en side som selger flere slike ryggsekker?


Skrevet: 26.11.2011 Klokken: 22:38

Oppdaget idag at det var blitt noe veldig rart med alle gratisdesignene + mitt eget design. Har nå ordnet mitt, men om du har tatt i bruk et av gratisdesignene så vil du nok oppdage at denne boksen er kommet opp enkelte steder; 

Jeg blir skikkelig irritert for nå må jeg endre på alle designene jeg har laget. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn, men virker som at når det kommer over en viss grense hvor mange ganger et bilde er blitt sett/klikket på så går det ikke ann å se bilde lengre. Jeg har brukt photobucket i fire/fem år, og har aldri opplevd noe slikt med det før nå. Men men, sånn er det. Skal endre på designene så fort jeg får tid, så hvis du har et gratisdesign som jeg har laget så må du desverre legge det inn på nytt. 


Skrevet: 26.11.2011 Klokken: 15:26

Følg min blogg med bloglovin

 

Nå har jeg registrert meg på bloglovin, eller jeg har vært registrert der lenge, men aldri gidda å gjort noe med det. Men nå kan du følge meg der om du vil! Da blir jeg superduper glad  Bare å trykke på linken øverst i innlegget. Eller på ikonet i sidemenyen. 

Og btw, tusen takk for alle kjempefine kommentarer dere har sendt meg. Er så koselig! 

bloglovin

Er du på bloglovin'?


Skrevet: 26.11.2011 Klokken: 05:01
Synes denne fargen er så søøøøt, og kjempefin! 

Vet ikke helt hva denne fargen heter, mintgrønn?:]

Ihvertfall en nydelig farge. 


Jeg likte kjolen, ringen og clutchen utrolig godt! Har funnet alt på polyvore så husker ikke hvor tingene er ifra. 

Hva synes du om denne fargen? ♥


Skrevet: 24.11.2011 Klokken: 21:23

Søte hamsteren min. ♥


Skrevet: 24.11.2011 Klokken: 00:48

canon eos 550D


Tenker alltid på meg og S når jeg hører denne sangen. Liker den! ♥ 


Skrevet: 23.11.2011 Klokken: 20:00Noen som kjenner seg igjen? hehhehh...


Skrevet: 23.11.2011 Klokken: 18:02

Life is good ♥

 

Igår kom jeg på jobb å leste gjennom beskjedene som sjefen hadde skrevet til oss, var hyggelig å se at jeg hadde fått skryt for fredagen. Solgte jo ganske mye den dagen, og det var så morsomt og motiverende å jobbe da, når man vet at man har gjort en god jobb. 
hihi, måtte bare ta bildet! HEHEH. 
I tillegg kom mamma innom jobben med godteri til meg! nammm ♥ søtemamma. Og nå det beste av alt:
for første gang har jeg full tank på bilen! Haha, er ikke kødd engang. Den har aldri vært full så lenge jeg har kjørt den, trodde faktisk det var noe feil med den fordi den ville aldri bli full uansett hvor mye jeg fylte. Men nå virker det som den ikke har tenkt å gå ned igjen, så kanskje det er noe feil likevel. Har kjørt rundt 18 mil og den har ikke rørt seg i det hele tatt, haha. Men det er bare positivt!

 

Så til dagens lille nedtur, men ikke misforstå meg, livet er supert fordeom;NOEN SOM ER SULTEN?


Det er jeg. Eller jeg VAR. Latskapen tok overhånd, og fikk meg til å tilberede Thai chicken greia i mikroen i stede for i stekepanna. Æsj tenker du nok. Vel, det har du all grunn til. Det stod den skulle være i mikroen i ti minutt, men det anbefaler jeg IKKE. Ihvertfall ikke om du IKKE liker steinhard ris, en saus ( om jeg kan kalle det for det ) som ser ut som en tjue år gammel innskrompet svamp, og kylling som setter seg fast i tennene. 

 

I tillegg til at maten ble langt ifra spiselig, så gikk strømmen. Og det ble mørkt i hele huset. Og jeg er hjemme helt alene. Trenger vel ikke å fortelle dere hvor redd jeg ble, bare forestill dere det selv, være helt ALENE i et GAMMELT hus som det SPØKER i. Hadde vært helt greit om det var et sikringskap som jeg forstår meg på, men det var det altså ikke. 


Nevnte jeg at huset er gammelt?!

 

Meen, nå skal jeg avslutte før dette blir mer et klageinnlegg enn et "liveterherlig" innlegg. ♥ Skal være flink pike å svare dere på mailene dere har sendt. Blogges senere!


Skrevet: 22.11.2011 Klokken: 23:33

Er ikke så veeeldig lenge siden jeg kom hjem fra jobb. eller det er vel to timer siden, herregud så fort tiden går! Må snart legge meg, for jeg har tidligvakt imorgen, så må kjøre til byen i halv ni tiden. Noen ganger er det utrolig slitsomt å bo så langt unna jobben, hvertfall når det er så drittvær som det er nå. Men jeg skal ikke klage, er jo jeg selv som har valgt det! Synes tiden begynner å flyge ifra meg nå, har ikke begynt å handle julegaver enda, og det er faktisk bare 13 dager til eksamen! Har ikke lest en damn shit, så må vel begynne snart. Er bare så dødskjedelig. 

Nå er jeg hjemme i Ramsund igjen. Heeelt alene. Stig kommer ikke hjem før på torsdagen, men det skal nok gå bra! Blir kjempegodt å se han igjen, for nå har vi vært borte fra hverandre i en uke. Haha, er helt sykt hvor fort jeg begynner å savne han. Elsker den følelsen egentlig. Selvom jeg hater å savne han
 


Nå skal jeg se nyeste episode av Gossip Girl så er det natt. Camper på sofaen i natt, jeg. GODNATT


Skrevet: 22.11.2011 Klokken: 09:16

Prøvde denne fine kjolen til lillesøster(link) for noen dager siden, og den var kjempefin! Måtte bare vise dere. Likte fargen kjempegodt, og spesielt at det bare er en stropp(?) på den, det gir den et mer spennende utseende enn at den skulle vært helt stroppløs, synes jeg! Jeg tror hun kjøpte den på asos.com, men er ikke helt sikker på hva den kostet. Tipper den kostet rundt 4-500 kr. Har sett den på nelly.com før også, så kanskje de fortsatt har den der? Det er ihvertfall en perfekt kjole til jul eller nyttår! 
 Dette ble det eneste bildet, for kjolen var liiitt for liten for meg rundt lårene ( -.- ) så det så ikke så fint ut. Men om du går inn på bloggen til Johanne så tror jeg hun har lagt ut bilder av den for ikke så lenge siden!

 

Hva synes du?


Skrevet: 21.11.2011 Klokken: 17:50

Da var det mandag igjen, og tid for et nytt julegavetips! Dette kunne jeg faktisk tenkt meg selv. Ganske søtt! En perfekt gave til en venninne som liker slike ting. Eller en søster. Og de kabukibrushene fra Elf er utrolig myke! For å se tidligere julegavetips, kan du trykke HER.


Alt er ifra ELF. Eyeslipsface.no. Direktelink finner du under.


Gemtools - Toolkit → ca. 107kr.

Gemtools - Travel mirror → ca. 44kr.

Gemtools - Kabukibrus → ca. 53 kr. 


Skrevet: 21.11.2011 Klokken: 15:50

Jeg må bare beklage til de som har sendt meg mail og ikke fått svar enda. Jeg har sagt til noen av dere at jeg skal hjelpe dere denne uken, men det blir ikke før onsdag i så fall, for jeg er fortsatt hjemme, og her er det sinnsykt dårlig internett. Har fått utrolig mange mail i det siste om jeg kan hjelpe, og det er igrunn bare koselig, men jeg kan ikke hjelpe alle samtidig. Og noen ganger trykker jeg inn på en mail å tenker at jeg skal svare så fort jeg får tid, men så glemmer jeg det helt av. Om det tar flere dager før du får svar, så send en ny mail. Jeg sjekker hotmailen min hver dag, og av og til flere ganger om dagen. 
 
Jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke svarer dere, for jeg har kjempelyst å hjelpe! Så til dere som har sendt meg mail i helgen; Jeg skal hjelpe dere på onsdag! :D 


Skrevet: 21.11.2011 Klokken: 14:01

Har brukt denne kremmen helt siden 2007 faktisk, har selvfølgelig brukt andre dagkremmer inn i mellom der, men det er denne jeg alltid har falt tilbake til. Nå har apoteket sluttet å selge disse såvidt jeg har forstått, og det betyr at jeg må finne meg en ny dagkrem når denne er tom :(. buhu. Jeg elsker denne fordi huden min blir så myk, og den er så deilig å påføre også gir den en avkjølende effekt.
 


Hvilken dagkrem bruker du? Noen som kan anbefale meg en? :]


Skrevet: 20.11.2011 Klokken: 23:19

Har nettop sett Åndenes makt sammen med mamma og Johanne, var en spennende episode! Nå skal jeg snart legge meg, blir kanskje noen episoder av the walking dead først. Har ikke bestemt meg for når jeg skal dra hjem til Ramsund igjen, Stig er ikke hjemme denne uken så tror jeg blir på øya til tirsdag eller onsdag. Men det får tiden vise, tihi! Gikk faktisk veldig bra forrige gang jeg var på jobb, fikk solgt kjempemasse, og det var så gøy! Håper det blir like bra denne uken. 
 
Godnatt alle sammen! Blogges imorgen! Har fri fra jobb, så det blir å komme mange innlegg tror jeg. Må jo ha noe å bedrive tiden med når jeg er hjemme å alle andre er på skole/jobb! 

 

Bruker du å se på Åndenes makt?


Skrevet: 20.11.2011 Klokken: 21:54


Skrevet: 20.11.2011 Klokken: 19:36

Her kommer resten av svarene. Del 1 finner du her


Hva skal til for at du leser en blogg?

- Den må være rydding og oversiktelig. Også må den inneholde mye inspirerende bilder, og tekst som er lett og gøy å lese. Hvis det er mye skrivefeil så gidder jeg rett å slett ikke å lese.  

 

Hva bruker du for å lage design?

Jeg har en egen blogg hvor jeg lager designene mine. Prøver forskjellige ting, og leker meg litt med html-koder.

 

Favorittdyr?

- HUND!

 

Beste med å blogge?

- Jeg har alltid likt å skrive. Også synes jeg det er moro å dele bilder og slikt med dere. I tillegg er det utrolig koselig å få tilbakemelding på det man skriver osv.

 

Beste minne i 2011?

- Jentetur med verdens beste Anna til Bulgaria, Voss-festival sammen med Jonas og ikke minst Venezia turen sammen med pappa og lillesøster! 

 

Hvor lenge har du blogget?

- Leenge.. Hehe, jeg begynte å blogge i 2007. Men jeg har skrevet på denne bloggen siden januar 2010.

 

Beste minne i 2010?

- Russetiden! Ingen tvil om det.

 

Hva er favorittdesignet ditt som du har laget?

- Design 7 - pinky promise. Du finner det her. 
Hva er din yndlingsfilm?

- Har mange, men den filmen jeg kan se om igjen og om igjen uten å bli lei er The notebook. Jeg elsker den filmen, også er det min og S sin film! 

andre filmer jeg liker er: Ps. I love you, Polarekspressen, A walk to remember, Danny the dog, My sister's keeper, The lovely bones, Seven pounds, Red dragon, Monsterbedriften og The pursuit of happines. Haha, det ble litt mange, men jaja. Også elsker jeg omtrent alle filmene med Jim Carrey!!

 

Hva er den rareste drømmen du har hatt?

- Har hatt sykt mange rare drømmer, men den som har skremt meg mest, og som jeg husker alle best kan du lese om HER.


 

Hva er dine favoritt klesbutikker på nett og i virkelighet?

På nett er Asos.com min favoritt. Men jeg liker Nelly veldig godt også. I virkeligheten tror jeg det er Vero Moda og Bikbok. Liker også Gina tricot. Og H&M bruker også å ha mye fint :] 

 

Hva er ditt favorittplagg?

Nå for tiden er store ullgensere favoritten! Er så herlig å komme hjem fra jobb å kle på seg en stor og varm genser, slenge seg nedpå sofaen å se på tv! 


 

Hvorfor blogger du?

- Fordi jeg elsker å skrive, og blogg er en veldig fin måte på å forbedre seg når det kommer til skriving. Også synes jeg det er morsomt å dele ting med andre, og få tilbakemeldinger på det. Men hovedsakelig blogger jeg for meg selv, blir på en måte som en elektronisk dagbok, hvor jeg kan gå tilbake å se på ting jeg har gjort og mimre for meg selv, hihi! 

 

Helt random spørsmål: Du er ikke i familie med http://carolinesandelin.blogg.no? Sandelin er jo ikke et utrolig vanlig etternavn :)

- Nei, det er jeg ikke. Det er vel egentlig et svensk etternavn, så derfor er det ikke så vanlig :]

 

Liker du hester?

- Jeg er egentlig litt redd for hester. Men synes det er veldig fine dyr! Gikk faktisk på rideskole når jeg var liten.

 

Hva slags film liker du?

Jeg liker best slike typiske jentefilmer, som The notebook, Dear John og A walk to remember. Men liker også noe action, og komedier selvfølgelig. Også digger jeg overnaturlige skrekkfilmen som paranormal activity, grave encounters og The haunting in Connecticut. 

 

Hva har du til sminke? 

- Har mye forskjellig, men det jeg bruker nå for tiden er dette;


Pudder fra Bareminerals! elsker det.


Concealer fra Glominerals.

 

Foundation fra Giordani.

 

Øyenbrynsblyant fra billion dollar brows. verdens beste!!

 

Mascara fra Maybeline. Bruker egentlig en fra Max factor, men denne funker bra også.

 

Bruker denne av og til. Det er et pudder som skal skjule rødhet i ansiktet. Funker dritbra.

Om du vil lese mer om produktene, kan du gjøre det her.  

 

Hvor gammel er du?

- Jeg er 19. Blir 20 i mai. Åååh, tiden går alt for fort! 

 

Hvilken utdanning vil du ha?

- Jeg ønsker meg en utdanning innenfor klesdesign!

 

Hvor og hvordan lager du headere?

- Jeg er ikke noe flink på å lage headere, men min egen har jeg laget i PhotoFiltre. 

 

Sånn, det var alt for denne gang :D


Skrevet: 20.11.2011 Klokken: 17:28

Hei!

Satt å så i gjennom bilder på pc'en tidligere idag, så fant jeg noen bilder fra første året på VGS. Vi hadde en oppgave der vi skulle lage en kjole utav papir, eller kartong. Var faktisk en ganske morsom oppgave. Og kjolen vår ble jo litt kul, hihi!
 Hva synes du?


Skrevet: 20.11.2011 Klokken: 02:44

Jeg og Stig fikk pakken vår fra netthandelen på torsdag. Jeg hadde helt hekta på netthandelen i fjor, og bydde på masse unødvendig drit. Men fikk også noen bra ting, til en veldig billig penge. Uansett, for noen uker siden så logget jeg meg inn på netthandelen igjen bare for å se. Men neida, måtte selvfølgelig trykke på "GI BUD". Og da var det gjort, kunne jo ikke gi meg før jeg vant. Stig fikk seg en varmluftpistol til under 200 kr og jeg fikk dette lille videokameraet. Under 200-lappen for det også. Fikk også en lårtrener, og den betalte jeg bare 60 kr for. Så det var jo et lite kupp, men vet egentlig ikke hva jeg skal med det. Det kan vel komme til nytte en gang, eller kanskje jeg skal gi det bort til noen som kommer til å få bruk for det. 

 


Har ikke testet det ut enda, for det ser ut som jeg trenger et slags minnekort for å bruke det, noe som ikke fulgte med i pakken. Men skal prøve å få det til å funke, er jo et ganske praktisk kamera i og med at det er så lite. Eller er kanskje i det minste laget, lett å miste. Ihvertfall for sånne vimsete folk som meg selv, haha!

 

Har du noe erfaring med dette videokameraet? 


Skrevet: 19.11.2011 Klokken: 21:58

Noen bilder fra konserten igår, ble ikke så mange, filmet mest! HAha, jeg spurte om mamma kunne gå i cafèen å kjøpe meg sjokoladekake, og så kom hun tilbake med ei krydderkake?!? Hun bare "Det var det nærmeste sjokoladekake jeg fant". Haha, typisk henne. Men den var god da! 


Skal egentlig ikke spise så mye usunt, har jo laget en avtale med kjære om at jeg bare skal spise godteri og drikke brus på lørdager. Har begynt å trene, eller jeg skal begynne. Må bare finne motivasjonen først. :D
 


hihi. fint pyntet!

Nå har jeg og lillesøster nettop laget hjemmelaga pizza. Var ikke så lett, for deigen ville ikke samarbeide i det hele tatt. Men håper den blir goood! Så skal vi fortsette å se The walking dead. Blogges kanskje senere ikveld! Kos dere!


Skrevet: 19.11.2011 Klokken: 20:58

Hadde tenkt å ta dette på video, meeeen jeg er ikke noe fan av videoblogging. Så det blir skriftlig denne gangen også! Men tusen takk for alle spørsmålene som kom inn, er så morro! 

 

Hvilke blogger leser du?

- Jeg er innom ganske mange blogger, men de jeg leser fast er jsandelin.blogg.no (min lillesøster), kenzas.se, thingsyouremember.se, idawisth.blogg.no og carolinemaria.blogg.no. Ellers er jeg ofte innom fokis.se, andreabadendyck.blogg.no, annais.blogg.no og livingdoll.modette.no. Hender jeg klikker meg innom andre på topplisten også, når jeg er i lesehumør, hihi!


Hvem er fobildet ditt?

- Vanskelig spørsmål egentlig, for jeg vet faktisk ikke. Jeg har ingen spesielle forbilder for å være helt ærlig. De jeg ser opp til er de som står for sine egne meninger, oppnår det de har lyst til å ikke lar noen andre komme i veien for det. De som lever livet sitt på sin måte, og er snill og god mot alle! hihi.


Taco vs. Pizza?

- Taco.


Liker du Justin Bieber?

- Da går jeg ut i fra at du mener om jeg liker musikken hans. Og nei, det gjør jeg ikke. Kan godt hende han har noen fine sanger, men jeg hører aldri på Jusin Bieber så det vet jeg ikke.


Har du kjæreste?

 :-)


Er du glad i musikk?

- Ja, absolutt. Hører på musikk nesten hele tiden. Vet faktisk ikke hvordan verden ville ha vært uten musikk, kan ikke se det for meg! 


Yndlingssang?

- Nå for tiden er dette min favoritt:
 

Supechick - Crawl.


Hva er din rareste fetish?

- Jeg har ingen :] Ihvertfall ikke som jeg kommer på nå, haha.


Hva liker du best på skolen?

- Er over 1 år siden jeg gikk på skole. Men det jeg likte best var den sosiale delen. Og de gangene vi fikk se film i timene. Likte også veldig godt sytimene våre som vi hadde på design og tekstil.


Hvordan synes du det er å bo der du bor?

- Tjah, både bra og ikke bra. Eneste grunnen til at jeg bor der er egentlig pågrunn av at jeg ikke vil flytte ifra S. Nå for tiden er jeg mest hos han, og det trives jeg veldig godt med. Er kjempekoselig, og vi har det veldig morsomt sammen. Men håper og tror at jeg (vi) kommer til å flytte etterhvert. Ramsund er og kommer alltid til å være verdens kjedeligste plass.


Er du singel, forelska eller i et forhold?

- Jeg er hodestups forelsket. 


Har du noen sminketips?

- Jeg er egentlig ikke så flink med sminke osv. Men det eneste tipset jeg kommer på nå i farta er å bruke en foundation som passer din hudfarge, evt. litt lysere. For en foundation skal ikke gjøre deg brun, den skal dekke ujevnheter å uren hud. Det styggeste jeg vet er når noen bruker en foundation som er mye mørkere enn hudfargen deres, nei æsj..


Hvordan klesstil har du?

- Jeg har en ganske kjedelig klesstil. Har alltid vært interessert i klær og mote, men selv kler jeg meg veldig dårlig. Går for det meste i jeans, en topp/genser, litt accessories. Det jeg føler meg komfertabel i rett og slett. 


 

 


Hvilke typer gutter liker du? Høy, lav, mørk, blond?

- Jeg har ikke en spesiell type jeg liker. Jeg liker den jeg har, og det er mest pågrunn av personligheten hans. Utseende er bare en bonus.  


Hva pleier du å drikke?

-  Vann, brus, ISTE og noen ganger saft. På fest drikker jeg for det meste øl. Hm, eller tyrker og drammer. Drikker aldri sprit lengre, isåfall må den blandes godt ut. Blir kvalm bare av å tenke på det, haha, har fått litt for mye av det kan man vel si. 

 

Snuser/Røyker du?

- Nei.

 

Beste minne?

- Kanskje jula når jeg var mindre, er fortsatt utrolig glad i jula, men når jeg var liten var jula helt magisk. Eller kanskje når pappa brukte å ta meg og søstrene mine med på fisketur i elva, så brukte vi å steke egg og bacon, og han lagde egne fiskestenger til oss. Utrolig koselig. Eller når jeg og S tok gondolen opp på fjellet i Narvik for to år siden, det var en så perfekt dag. Åh, jeg har så mange gode minner, er umulig å velge bare ètt!

 

Flaueste minne?

- Hmmm. Har gjort utrolig mye flaut. Men for å slippe å skrive det på nytt igjen, så kan du heller lese dette innlegget HER.

 

Kuleste minne?

- Må virkelig sett hjernen i gang her. Er så vanskelig å komme på slike ting i farta. Kanskje når jeg fikk lappen, haha, synes det var ganske så kult ;D eller når jeg, pappa og Johanne var i Venezia i sommer! En helt utrolig opplevelse. Se bilder fra turen her!


Bestevenn?

- Har så mange gode venner og venniner. Men de jeg stoler mest på, kjenner best, og som kjenner meg best er:
 

Anna - Hun ble jeg kjent med når jeg flyttet til Bodø. Og vi fikk så utrolig god kontakt etterhvert. Vi har det sinnsykt morsomt sammen, og vi er så lik på så mange måten. Ser på henne som en slags søster! Eller min bedre halvdel. Hihi! Nå bor vi veldig langt unna hverandre, jeg i Ramsund og hun i Oslo. Utrolig kjedelig og trist, for nå har jeg ikke sett henne siden sommeren. Men jeg håper virkelig at vi alltid kommer til å være gode venner, og det tror jeg også. Hun betyr kjempemye for meg, og jeg er så stolt av henne! Hun er lærling hos en designer i Oslo som heter Cecilie Melli, og hun sydde faktisk kjolen som programlederen i Skal vi danse hadde på seg i Finalen! Utrolig kult!


Varvara - Jeg ble kjent med henne når jeg begynte på videregående. Hun er russisk og var nesten nettop flyttet til Norge. Selvom hun ikke var så trygg på språket enda, og ikke snakket så veldig mye, så ble vi kjent bare 2. eller 3. skoledagen! Vi klikket med engang! Vi hang sammen hver dag, og jeg ble bare mer og mer gla i denne jenta! Hun er så fantastisk. Nå har hun bodd i Norge i fire år, og hun er blitt så flink å snakke og skrive norsk. Hender faktisk at hun lærer meg norske ord som jeg aldri har hørt om før, haha. Vi har også vært samboere 1 år, og det var utrolig koselig. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, hun støtter meg og er der for meg alltid. Og jeg er der for henne også  


Stig - Jeg og Stig har vært kjærester før, men vi var ikke bare kjærester, vi var også bestevenner. Når det ble slutt mistet vi kontakten, men jeg visste hele tiden at vi kom til å finne veien tilbake til hverandre. Jeg følte det på meg, for jeg vet at det er meningen vi skal være sammen. Han er den beste vennen i hele verden, og er nok den personen som kjenner meg aller best, nesten bedre enn jeg kjenner meg selv. Vi har det utrolig morsomt sammen, og vi kan snakke om ALT. Jeg vet at han bryr seg om meg, og hjelper meg om jeg trenger det. Han er min sjelevenn, og jeg er så glad for at vi har fått tilbake alt det som jeg en gang trudde var over for alltid 

 

Jonas - Vi har kjent hverandre helt siden barnehagen, og var bestevenner allerede da. Men på ungdomsskolen så mistet vi litt kontakten. Når jeg flyttet til Bodø så begynte vi å snakke igjen på facebook, og før jeg visste ordet av det så kom han på besøk! Etter det så har vi vært utrolig gode venner. Jeg er kjempeglad for at vi fikk kontakten igjen, fordi Jonas er en kjempeflott gutt. En man virkelig kan stole på, og han hjelper meg alltid! I februar reiser han til Florida og skal være der 1 år. Det gruer jeg meg kjempemye til, men er veldig glad på hannes vegne! 

 

Ble veldig mye tekst nå, men kan nevne noen til som jeg er veldig glad jeg er venn med. Sindre, kristoffer, Rebekka, Raissa og Anja er også veldig gode venner som betyr mye for meg. Klarer ikke å velge bare èn bestevenn, fordi alle betyr noe for meg på forskjellige måter om dere skjønner. 

 

Beste sang og mat?

- Beste sang...hmmm, det er jo så mange!
- Beste mat - Oi, jeg elsker mat. Taco, kylling, laks, pannekaker, fiskeboller, gryterett osv...

 

Hvilke programmer bruker du til å redigere bilder?

- Bruker to programmer. Det første er PhotoFiltre. Elsker det programmet, fordi det er så utrolig lett å bruke! Du kan laste det ned  her.  Det andre programmet heter PhotoScape og kan lastes ned her. Begge programmene er gratis.

 

Del 2 kommer imorgen eller mandag! 


Skrevet: 19.11.2011 Klokken: 17:54

Konserten igår var veldig koselig, dem var kjempeflink å spille å de som sang var også flink. Kom hjem litt tidligere igår for jeg var så sinnsykt trøtt siden jeg hadde vært på jobb. Men la meg ikke før i halv tre tiden fordi jeg og Johanne ble sittende å se på The walking dead. Digger den serien. Sov kjempelenge idag, og det var så utrolig goooodt.

Nå sitter jeg og lillesøster å skriver en liste over hva vi skal kjøpe i julegave til folk. Har tent lys å hører på julemusikk, og spiser litt godis, er kjempekoselig. Har så julestemning idag!

Har du begynt med julegavehandelen?


Skrevet: 18.11.2011 Klokken: 23:20

I overigår hadde jeg en utrolig ekkel drøm. Jeg drømte om huset til S. Vi har en anelse om at det spøker der fordi vi hørt mange lyder, og dørene bruker å åpne seg selv. Det er et veldig gammelt hus, og alle eiendelene til de som bodde der før ligger fremdeles i huset. Rart at ingen ville ha det, slektninger eller noe sånt. Stig leier jo bare huset, men er jo litt unormalt å la ting som smykker, bilder og slike ting ligge igjen i huset. Men uansett, tilbake til drømmen..Dette var altså hos S. Alt så helt likt ut i stua slik som det er i virkeligheten, bare at den ene sofaen stod litt annerledes. Stig hadde gått opp å lagt seg, mens jeg satt igjen nede i stua, alene... eller det var det jeg trodde i hvertfall. Plutselig hørte jeg en stemme som ropte noe. Jeg så opp, og mot stuåpninga. Midt i åpningen så det ut som det stod noen, men det var ikke en vanlig skygge akkurat. Det var mer noe gjennomsiktig, noe jeg så rett igjennom. Det jeg ikke skjønte var hvorfor stemmen kom ifra gangen, og ikke der denne personen stod. Jeg prøvde å høre godt etter for å få med meg hva personen ropte, men det var umulig å høre hva hun sa, selvom stemmen hennes var veldig tydelig. Andre gangen hun ropte, våknet jeg brått.


Det var så merkelig å våkne på den måten, og drømmen virket så virkelig. Jeg kunne fortsatt høre stemmen hennes i hode mitt i flere minutter etterpå. Det var en ganske lys damestemme, ikke så ung. Fikk en følelse av at det var en eldre dame, kanskje i 50-60 års alderen (hørtes det ut som). Hun hadde også en veldig koselig stemme, jeg var ikke redd i drømmen. Men når jeg våknet å lå å tenkte på det jeg hadde drømt så synes jeg det var ganske ekkelt. Rett og slett fordi det var så virkelig, og at jeg våknet av stemmen hennes. Det var nesten som hun prøvde å fortelle meg noe, men jeg klarte ikke å skjønne hva.


Jeg tror jo at drømmer betyr noe, men det trenger vel kanskje ikke alltid å gjøre det. Kanskje jeg hadde den drømmen pågrunn av at jeg har tenkt mye på at det spøker der i det siste, det gir jo mening. Men jeg klarer liksom ikke å få meg selv til å tro på det. 

 

Har du drømt noe lignende før?


Skrevet: 18.11.2011 Klokken: 19:17

Nå drar jeg på konsert. Er ferdig klokken tolv, så blogger når jeg kommer hjem. 
 


Ha en fin fredagskveld alle sammen!


Skrevet: 16.11.2011 Klokken: 23:45

Siden min pappa var i Bulgaria på farsdagen sin, så fikk jeg ikke gitt han gaven ifra meg. Men han skal få den på fredag når jeg drar hjem til øya. Hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg til han også, men siden jeg var i Narvik så fikk jeg ikke gjort det heller, hehe. Men her kommer ihvertfall bilder av gaven jeg skal gi han. 
 Dette er et slipssett som jeg kjøpte på butikken jeg jobber på. Det er en butikk som heter Ferdinand men's fashion, og selger kjempeflotte herreskjorter og slips. Jeg synes dette slipset minnet meg om pappa, han liker ruter, og slike ting, og fargen kommer til å passe perfekt til han. Slipsettet inneholder slips, mansjettknapper, slipsnål og tørkle. Håper han kommer til å like det 


Skrevet: 16.11.2011 Klokken: 18:27

Satt å så igjennom youtubefilmene mine for å slette de jeg ikke ville ha der lengre, og da kom jeg over denne filmen av den gamle hamsteren min, som het Mølle. Jeg fikk han i julegave av storesøsteren min i 2007, og hun ga han navnet mølle fordi det er det hun alltid har brukt å kalle meg, haha. Litt rart, men navnet passet perfekt til han. Han var verdens søteste hamster, som jeg hadde i 33 mnd, nesten tre år. Han var en utrolig tøff liten dverghamster, han var tilogmed igjennom en liten operasjon, han hadde et sår på magen, og dette oppdaget jeg sent på kvelden, når alt var stengt. Men jeg kunne ikke la hamsteren min gå å ha det vondt helt til neste morgen, jeg visste jo heller ikke om det var veldig ille eller ikke. Så jeg ringte til dyrlegen selvom klokka var ca. 11 på kvelden. Lille hamsteren min måtte sy tre sting, og kunne ikke få bedøvelse engang pågrunn av at den var så liten, for da hadde den dødd med engang.


Var helt fælt å høre på lyden han lagde når han ble sydd, men etter noen dager så var han i kjempegod form igjen! Han levde et langt og godt liv. Døde ifjor sommer, og jeg er så lei meg for at jeg tilbringte så liten tid sammen med han det siste året. Jeg hadde ikke lov å ha han i Bodø der jeg bodde, så han måtte være igjen hjemme i Ramsund. Men heldigvis har jeg verdens beste lillesøster som passet kjempegodt på han!


Her er en film fra 2009: 
 

Savner deg lille venn. 

 

Nå har jeg fått meg en ny liten dverghamster, som bare er 7 uker ca. Stig kjøpte den til meg for snart 1 uke siden. Den er utrolig nydelig! Du kan se henne her hvis du vil :]

 

Hva synes du om videoen?


Skrevet: 16.11.2011 Klokken: 14:53

Var innom apoteket en tur igår før jeg dro på jobb. Mamma jobber på apoteket, og jeg jobber på det samme senteret, ganske kjekt! Fant denne massasjeoljen som jeg bare måtte teste ut, i tillegg var det 50% på den. Skal teste den ut på stig ikveld siden han har hatt mye vondt i ryggen i det siste, så kanskje denne kan hjelpe litt! 
 

Forteller mer om den senere om jeg synes den er bra. 


Skrevet: 15.11.2011 Klokken: 23:30

Igår snødde det ordentlig her for første gang i år. Snødde bittelitt i slutten av oktober, men det var bare litt, så den ble borte samme dagen. Men igår når jeg var i Narvik så snødde det nesten hele dagen. Selvom jeg egentlig hater snø, så er jeg litt glad for at den er på vei! Det betyr nemlig at det er jul snart, og jeg får så sinnsykt julestemning. Men hadde det vært opp til meg så hadde jeg bestemt at det skulle snø fra 1.desember til 1.januar. Haha. Når Stig kommer hjem fra byen så skal vi spise kjøttdeig og spaghetti, drikke julebrus og se A christmas carol! liker den filmen, spesielt siden jim carrey er med, min favorittskuespiller!
 Fant et bilde på kameraet mitt som Stig var ute å tok igår mens jeg var borte. Snødde ikke like mye her som det gjorde i Narvik. Der var det helt hvitt på bakken.

 

Har det snødd der du bor?

Har du sett A christmas carol?


Skrevet: 15.11.2011 Klokken: 04:53

Ble litt forsinket julegavetips idag siden jeg var i Narvik, men her kommer det. Ghd - Iv Styler. 


" Styleren i år er den populære ghd Gold Classic styler. den er utført i en matt sort farge med varmeplater i cool pink. Omrisset av platene har blitt forbedret for å sikre en perfekt gli over håret, og gir et høyglanset resultat. Den avrundede kroppen gjør det mulig å bruke rettetangen til å lage de mest utrolige frisyrer, fra rett hår til sensuelle krøller. "
Ikke nok med det, men du støtter samtidig kreftforeningens Rosa sløyfeaksjon. 

Perfekte gave til en søster, kjæreste, mor eller venn som ofte sletter håret. En rålekker slettetang, som også kan brukes til flere ting, i tillegg ser den utrolig fin ut! Vesken som Styleren kommer i kan også brukes til clutch!


Kan kjøpes HER til 1899 kr 

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE FRA BLIVAKKER.NO

 

Husk spørsmålsrunden min her. 
Avsluttes på fredag! 


Skrevet: 15.11.2011 Klokken: 02:05

Hei bloggen!

Nå er jeg hjemme igjen etter en dag i Narvik. Dro dit igår kveld for å hjelpe søstra mi litt. Passet tanteungen min idag, og vi har hatt det kjempegøy. Var litt trøtt å sliten siden det ble veldig lite søvn, men hun hadde energi nok for oss begge. Hun var så glad, og gikk rundt å hoppa å dansa på golvet. Herregud for en herlig jente. Hun er en liten luring også, spiste opp all brunosten, mens brødskiva lå igjen. Men det gikk ned til slutt, hihi. Seee så glad. Lille snuppa mi 

Nå skal jeg og Stig spise pølse og potetmos å se den nyeste episoden av The walking dead, gleeeeder meg!
kos dere 


Skrevet: 12.11.2011 Klokken: 21:30

Nå kjører jeg igang en spørsmålsrunde, er så lenge siden sist! Og har fått en del spørsmål om foto, design osv i det siste, så nå har dere sjansen til å spørre! Svarene kommer kanskje på video om jeg får tid neste helg! Lurer du på noe? 


Skrevet: 12.11.2011 Klokken: 19:07

Nå skal jeg og stig se Danny the dog. Er egentlig ikke så stor fan av actionfilmer, men denne er absolutt verdt å se. Synes den er dritbra. 

Har du sett den?


Skrevet: 12.11.2011 Klokken: 10:58

Måtte ut å ta litt bilder av den nydelig sola som var her i sted. Var så fint, skikkelig sterkt sollys og massevis av tåke. Har enda ikke tatt kveld jeg, haha, skjønner ikke hva som skjer, men finnes jo nesten ikke trøtt lengre. Sitter å ser på AFV sammen med kjære. 

Hva synes du om bildene?
Blogges ikveld eller noe :]


Skrevet: 12.11.2011 Klokken: 07:36Synes denne cardigan var supersøt. 
Kan kjøpes på Gina tricot for 299 kr. 

Kanskje jeg skal kjøpe den til meg selv i førjulsgave (a)
Hva synes du? 


Skrevet: 12.11.2011 Klokken: 05:57

Idag sov vi helt til halv åtte, var utrolig deilig. Meeen, nå har jeg jo klart å snudd døgne igjen - feil vei. Har ikke lagt meg enda, så kommer vel til å sove hele morgendagen også. Hehe. Men vi har hatt det utrolig koselig idag, som alltid ♥ Når vi stod opp dro vi på butikken for å kjøpe hamstermat til lille babyen, å når vi kom hjem så satt vi igang å rydda litt. Etter det lagde jeg middag til oss (med litt hjelp av stig). Vi spiste kylling&ris med bernaisesaus, og baguetter ved siden av, var kjempegodt. Også så vi to filmer, Mars need moms og A little bit of heaven. 


Kjenner jeg begynner å bli litt trøtt nå faktisk, men skal gå å kose litt med hamsteren min først, hihi, er så glaad ♥

God natt!


Skrevet: 11.11.2011 Klokken: 07:09

Se hva min kjære kjøpte til meg idag. Herreguud, jeg ble så glad. Verdens søteste lille dverghamster, den er ca 6 uker gammel og bitteliten. Har ikke funnet et navn til henne enda, stig skal få låv å gi henne navn, hihi. Ååååh, hun er så søt. Hadde en dverghamster før, en hvit med grå stripe, men den døde ifjor sommer, og jeg har savnet å ha en hamster så lenge. Endelig har jeg fått en ny, tusen takk kjære, du er best ♥Synes hun hadde en nydelig farge, med svart stripe på ryggen. Rett og slett perfekt! Blir å komme flere bilder etterhvert. 

Er hun ikke søøøt? 
Har du hamster? 

HAR DU NOEN FORSLAG PÅ SØTE NAVN? ER EN JENTE :)


Skrevet: 10.11.2011 Klokken: 23:18


Skrevet: 10.11.2011 Klokken: 10:32

Om du har lest bloggen min tidligere så har du kanskje fått med deg at jeg er en ganske overtroisk person. Jeg tror absolutt på at det at det finnes så mye mer mellom himmel og jord enn det vi er klar over. Eller jeg vet at det gjør det. Jeg har opplevd veldig mye uforklarlige ting, spesielt i gammelhuset vårt. Hvis du vil kan du lese mer om det her, her og her.


Nå tenkte jeg å fortelle dere om en annen episode som skjedde litt bortover gammelhuset vårt. Dette var på vinteren for maaange år siden, men jeg husker det fortsatt veldig godt. Jeg og ei venninne skulle gå fra meg og bortover til henne. Siden det var mye snø så valgte vi å ta sparken. Når vi kom ned til veien så vi en mann ca. 20 meter lengre bort, som kom gående mot oss. Jeg så ned på sparken/veien for å ordne sparken slik at den gikk rett fram. Når jeg så opp igjen, ca 5 sek senere så var mannen borte! 


Jeg husker fortsatt den ekle følelsen jeg gikk, og alle frysningene som kom snikende innpå meg. Jeg klarte ikke å komme på en logisk forklaring på hvordan denne personen bare plutselig kunne bli borte på den måten. Jeg så bort på venninna mi å spurte om hun hadde sett noen komme gående mot oss, jeg måtte forsikre meg om at hun hadde sett han også, at det ikke var noe jeg innbilte meg. 


Ja, sa hun. Og når jeg spurte om hun så hvor han ble av, svarte hun "Nei, jeg vet ikke. Han ble bare borte". Vi så på hverandre, og så la vi på spring opp bakken og inn i huset igjen. Det tok litt tid før vi gikk ut igjen for å si det sånn. Jeg husker akkurat hvordan han så ut, eller omrisset av han. Det var mørkt ute å han var ganske langt unna, så det var umulig å se ansiktet hans. Men jeg er helt sikker på at det var en mann. Han hadde en lang svart frakk på seg, og en svart hatt. Hele han var rett og slett svart. 

 

Men det tok ikke slutt der... Dagen etterpå (tror jeg det var) kjørte en kompis av pappa meg og pappa hjem. På turen hjemover begynte jeg å snakke om det jeg og venninna mi hadde sett. Når jeg var ferdig med å fortelle så sier kompisen til pappa; "Nei, du må ikke tro på slikt, det er bare tull". Akkurat når han hadde sagt det siste ordet så fikk han motorstopp. Og det som skremte meg mest var at vi hadde fått motorstopp på akkurat det stedet hvor vi hadde sett denne mannen!


Det var utrolig skremmende, og jeg har alltid følt at noen står å følger med meg når jeg går bortover den veien. Til og med før vi så denne skikkelsen. Vi er ikke de eneste som har sett han heller. Søstra mi har sett noe der også, midt på lyse dagen. Og folk har tilogmed et navn på han, nemlig oldervikmannen. ( Den strekninga bortover der het oldervik før ) Jeg tror at det går noe igjen der, fra krigen kanskje. Den mannen vi så hadde liksom klær som ikke blir brukt nå til dags. Og jeg har vært i skogen oppfor der vi så han, og der står det mange bonkerse fra krigen. s k u m m e l t !
Beklager for langt innlegg. Nå skal jeg sove bittelitt før jeg kjører på jobb, ble plutselig så trøtt. Blogges ♥


Skrevet: 09.11.2011 Klokken: 23:33

Boyce Avenue - Dare To Believe   

 

Akkurat nå sitter jeg å hører på denne nydelige sangen, og ser Stig som sover. hihi, han er så søt. Skal vekke han snart slik at vi kan gå opp å legge oss. Ser ikke ut som han ligger så godt. TEHE. Dagen på jobb gikk ganske fort idag, var flere folk innom enn det bruker å være, men fikk bare solgt en skjorte. Får håpe det blir bedre imorgen! Stig kom innom butikken en tur, så jeg overtalte han til å prøve en skjorte, og han ble såååååå fin i den! Vurderer å kjøpe den til han når jeg får lønn. Fikk ikke lov å ta bilde av han så dere får desverre ikke se, men tro meg, han så kjempekjekk ut i den! hihi. Imorgen kommer det et innlegg om en liten "spøkelse" historie. Var flere som ville lese flere slike innlegg, så det skal dere få. Synes det er morro å skrive slike, og dele opplevelsene mine med dere. Om du vil lese de andre innleggene kan du gjøre det HER.

 

Godnatt søtinger! 


Skrevet: 09.11.2011 Klokken: 13:26

Filmen fra igår .. Eller i overigår.. dagene går helt i surr når man har klart å snudd om døgnet haha. Rart at jeg i det hele tatt kom meg opp idag, men pliktene kaller! Jobb fra 15.00 - 20.00 idag :)

 


hehehe, fikk desverre ikke filmet det siste kræsjet, men tro meg, jeg holdt på å flire meg ihjel haha. Nå må jeg gå, byeeee


Skrevet: 09.11.2011 Klokken: 01:40

Heiii!

Idag har jeg og Stig vært borte på fotballbanen å flydd, eller han fløy å jeg filmet, haha. Var første gang han har prøvd det, så ble en liten kræsj til slutt, men han var ganske flink da! Kommer en liten film om ikke så lenge, skal bare redigere den bittelitt først. Nå skal vi snart spise grøt å se de to nyeste episodene av Two and a half men. Koselig!!! Imorgen er det jobb igjen, håper det kommer litt flere folk enn det har vært tidligere, det er seriøst deprimerende å stå der når det ikke kommer noen folk. Alt blir så mye morsommere når man får solgt noe!

 


Klar til å fly!


Finingen ♥


Etter 15min ca, så det slik ut. Haha, kom litt vind så det datt red ned i bakken med fronten først. Vistes ikke så godt på bildet, men tuppen på propellen datt av også knakk det litt.

 

Men det var morro da. Filmen kommer strax. 


Skrevet: 08.11.2011 Klokken: 11:20Du kan endre på designet om du vil, men du kan IKKE fjerne linkene der hvor det står at det er jeg som har laget det!!
(Designet er laget i Google chrome og vil derfor ikke se helt likt ut i f.eks. internet explorer)

Dette designet har to sidemenyer hvor den til høyre er stillestående. 


DESIGN -> REDIGER -> STILSETT. Ta vekk alt som står der fra før av, og lim inn dette:
body {
background: #FCEFF5;
background-image:
background-attachment: fixed;
background-position: right bottom;
background-repeat: repeat;
}
.header {
background-image: url(http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Headerr.jpg);
background-repeat: no-repeat;
margin-left: 302px;
width: 740px;
height: 380px;
margin-bottom: 2px;
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
}
.menyknapp {
margin-left: 190px;
}
.main {
top: 0px;
width: 1000px;
margin-top: 0;
align: center;
background-color: #transparent;
background-repeat: repeat-y;
background-attachment: fixed;
background-position: center;
border-top: 0px #586969 solid;
border-bottom: 0px #586969 solid;
border-left: 0px #586969 solid;
border-right: 0px #586969 solid;
}
.heading {
background-color: #FFFFFF;
color: #000000;
font-size: 23pt;
font-family: times;
font-weight: lighter;
text-align: center;
text-transform: normal;
letter-spacing: 1px;
}
.menyheading {
background-color: #5B5B5B;
color: #FFFFFF;
font-size: 8pt;
font-family: Vrinda;
font-weight: normal;
text-transform: uppercase;
text-align: left;
border-top: 0px #000000 solid;
border-bottom: 0px #C1C5B7 solid;
border-left: 0px #000000 solid;
border-right: 0px #000000 solid;
margin-bottom: 10px;
padding-left: 10px;
}
.overskrift {
font-family: georgia;
font-size: 30px;
color: #FFAAAA;
}
.text {
font-family: arial;
font-size: 10px;
color: #C0C0C0;
}
.menyboks {
background-color:#ffffff;
font-size: 11pt;
font-family: Traditional Arabic;
padding-top: 7px;
padding-bottom: 10px;
padding-left: 10px;
padding-right: 10px;
margin-bottom: 10px;
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 1PX #000000;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 1PX #000000;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 1PX #000000;
-moz-border-radius: 7px;
-webkit-border-radius: 7px;
-khtml-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
}
.innlegg-boks {
font-family: georgia;
font-size: 8pt;
padding-top: 4px;
padding-bottom: 4px;
padding-left: 4px;
padding-right: 4px;
margin-top: 5px;
border-top: 1px solid #EEEEEE;
}
p {
line-height: 150%;
}
/** Linker **/
a {
color: #F5CBDE;
text-decoration: none;
}
a:hover {
color: #ADADAD;
text-decoration: none;
}
/** Oppdeling **/
margin:0px auto;
background-color:transparent;
width:1000 px;
}
#side a {color: #000000;}
max-width: 230px;
margin-left: -990px;
padding-left: 7px;
padding-right: 7px;
background-color: #FFFFFF;
margin-top: -384px;
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
}
position: fixed;
left: 1046px;
top: 80px;
width: 230px;
height: 235px;
background: #ffffff;
padding: 10px 10px 10px;
text-align:left;
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
}
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
z-index:2;
width:720px;
margin-left: 300px;
background: #ffffff;
padding: 10px;
border: 0px dashed #950C22;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
width:720 px;
}html>body #content { width:720px; }
/** Standardoverskrifter **/
h1 {
margin-top: 5px;
font-family: tahoma;
letter-spacing: 1px;
font-size: 9px;
font-weight: normal;
color: #000000;
border-bottom: 1px dotted #C0C0C0;
border-top: 1px dotted #C0C0C0;
padding-top: 1px;
padding-bottom: 1px;
}
h2 {
display:none;
font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
color: #999;
}
h3 {
font-family: georgia;
font-size: 15pt;
font-style: ;
font-weight: normal;
color: #EEA6C7;
margin: 0;
margin-top: 0px;
margin-bottom: 0px;
padding: 5px;
padding-top: 0px;
padding-bottom: 0px;
border-bottom: 0px solid #d4d4d4;
}
h4 a {color: #EEA6C7;}
h4 {
font-family: times;
font-size: 17px;
color: #000000;
font-weight: lighter;
}
h5 {
font-family: arial;
font-size: 10px;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}
h6 a {color: #EEA6C7;}
h6 {
font-family: arial;
font-size: 10px;
font-weight: light;
}
h7 {
font-family: Verdana;
font-size: 10px;
font-weight: lighter;
color: #969696;
letter-spacing: 1px;
}
.navheader {
font-family: tahoma,verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 1em;
font-weight: bold;
color: #666;
}
.nav {
font-family: verdana;
font-size: 7pt;
font-weight: normal;
}
#side ul {
list-style: none;
}
.nav a { color: #000000; }
.nav a:hover { color: #000000; }
/** Bloggposter **/
.entrybody {
font-family: Arial;
font-size: 11pt;
font-weight: normal;
text-align: left;
color: #5B5B5B;
line-height: 150%;
}
/** Post-meta **/
.entrymeta {
font-family: Verdana, Georgia, "Courier New", Tahoma, Arial, Sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
font-style: normal;
text-align: center;
text-transform: uppercase;
color: #666;
padding-bottom: 3px;
margin-bottom: 10px;
}
.entrymeta a { color: #000000;}
.entrymeta a:hover { color: #000000; }
/** Kommentarer **/
.post-comment {
font-family: Arial;
color: #969696;
font-size: 10pt;
padding-top: 10px;
padding-bottom: 5px;
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
margin-bottom: 20px;
background-color: #ffffff;
}
.kommentar {
margin-top: 10px;
padding-top: 5px;
padding-bottom: 5px;
padding-left: 2px;
padding-right: 2px;
background-color: #FDF7FA;
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 5PX #EEA6C7;
-moz-border-radius: 7px;
-webkit-border-radius: 7px;
-khtml-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
}
.commentheader {
font-family: Segoe Script;
font-size: 15pt;
font-weight: normal;
color: #000000;
padding-left: 6px;
}
.commenttext {
font-family: Tahoma;
font-size: 8pt;
font-weight: lighter;
color: #333;
line-height: 140%;
margin-top: 3px;
padding-bottom: 4px;
padding-left: 6px;
letter-spacing: 1px;
}
.commentmeta {
font-family: Arial;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
color: #666;
margin-top: 3px;
padding-left: 6px;
border-bottom: 1px dotted #C0C0C0;
border-top: 1px dotted #C0C0C0;
}
.commentmeta a { color: #000000; }
.commentmeta a:hover { color: #000000; }
.commentform {
font-family: Verdana, Tahoma, Arial, Sans-serif;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
color: #000000;
margin: 0px 0px 20px 0px
}
/** Diverse **/
.separator {
display:none;
border-top: 1px solid #F5FAEC;
border-bottom: 1px solid #CED2C8;
margin: 14px 0px 14px 0px
}
.default {
font-family: Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 10px;
color: #000000;
font-weight: bold;
padding: 0px 0px 10px 0px;
text-transform: uppercase;
}
.formbutton {
background-color: #fdf2ff;
border: 1px solid #f6cdfc;
-moz-border-radius: 0.5em;
}


DESIGN -> REDIGER -> MALER -> FORSIDE -> KATEGORI -> ARKIV

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<meta name="robots" content="noindex,follow,noarchive" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="text/xml" title="RSS" />
<link rel="shortcut icon" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}public/js/script.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}shared/js/script.js"></script>
</head>
<td align="left" valign="top" width="250px">
<div id="side2">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Søk i bloggen</div>
<div class="nav">
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value=" &#9829; " />
</form></center>
</form>
</div>
<br>
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Oversett bloggen </div>
<div id="google_translate_element"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'no',
layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>
<br>
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Kontakt </div>
<div class="nav">Skriv inn epostadressen din her, eller hva du enn vil.</div>
<br>
<br>
</center><center><a href=http://meeretea.blogg.no><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/designlagetav-2.jpg></a></center>
</div>
<body>
<div class="main">
<br>
<table align="center" width="970px">
<br>
<br>
<br>
<div class="header">
<br>
<br>
<br>
<br>
<tr>
<td align="left" valign="top" width="800px">
<div id="content">
<tag:entrylist limit="40">
<div class="heading"><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></div>
<center><h1>${EntryDate} ${EntryTime}</h1></center>
<p>
<div class="entrymeta"></div>
<center><div class="entrybody">${EntryBody}</div></center>
<hr class="separator" />
<br>
<br>
<h4><u><a href="${EntryPermaLink}#comment">Kommenter her </a></u></h4><p>
<h6><a href="${EntryPermaLink}#comment"> ${EntryCommentCount} Kommentarer </a></h6></a>
<p>
</tag:entrylist>
</div>
</td>
<td align="left" valign="top" width="250px">
<div id="side">
<div class="nav">
<div class="sidebar">
</div>
<br>
<center><div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> ${BlogTitle}</a></div>
<br>
<img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/profilbildet.jpg" height="260px"><br /></center>
<br>
<p>
<center> Her kan du skrive om deg selv, hva du heter, hvor gammel du er, hvor du bor, dine interesser, hva du blogger om osv. </center>
<br>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Sist publisert</div>
<ul>
<div class="nav"><tag:recentlist limit="10">
<li>
· <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>
</li>
</tag:recentlist>
</ul>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Kategorier</div>
<div class="nav"><tag:categorylist>
· <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a><br />
</tag:categorylist>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Arkiv</div>
<div class="nav"><tag:archivelist>
· <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a><br />
</tag:archivelist>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Lenker</div>
<div class="nav"><tag:linklist>
· <a href="${LinkURL}" title="${LinkURL}" target="_blank">${LinkName}</a><br />
</tag:linklist>
</div>
<br>
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Annonser</div>
<div class="nav">Legg inn dine widgets her.
<br>
<br>
<br clear="all" />
</div>
</td>
</tr>
</table>
</div>
</center>
<br />
</body>
</html>


DESIGN -> REDIGER -> MALER -> INNLEGG

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<meta name="robots" content="noindex,follow,noarchive" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="text/xml" title="RSS" />
<link rel="shortcut icon" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}public/js/script.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}shared/js/script.js"></script>
</head>
<td align="left" valign="top" width="250px">
<div id="side2">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Søk i bloggen</div>
<div class="nav">
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value=" &#9829; " />
</form></center>
</form>
</div>
<br>
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Oversett bloggen </div>
<div id="google_translate_element"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'no',
layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>
<br>
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Kontakt </div>
<div class="nav">Skriv inn epostadressen din her, eller hva du enn vil.</div>
<br>
<br>
</center><center><a href=http://meeretea.blogg.no><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/designlagetav-2.jpg></a></center>
</div>
<body>
<br />
<div class="main">
<br>
<table align="center" width="970px">
<br>
<br>
<div class="header">
<br>
<br>
<br>
<br>
<tr>
<td align="left" valign="top" width="800px">
<div id="content">
<tag:entry>
<div class="heading"><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></div>
<center><h1>${EntryDate} ${EntryTime}</h1></center>
<p>
<div class="entrymeta"></div>
<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<br>
<div class="innlegg-boks">
<img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg> Skrevet ${EntryDate}, ${EntryTime} i <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a> <img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg><br />
<tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">
<b>Stikkord:</b> <tag:taglist>&hearts; <a href="${TagURL}">${TagName}</a> </tag:taglist>
</tag:if>
</div>
<br /><br />
</tag:entry>
<!-- Display comments and form if this entry allows comments -->
<tag:if test="${Comments == 1}">
<hr class="separator" />
<a name="comment" />
<h3>Kommentarer</h3>
<div id="comments">
<tag:commentlist>
<div class="kommentar">
<div class="gravatar">
<tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}">
<a href="${CommentProfileUrl}">
<img class="avatar" src="http://i.blogg.no/50x50/${CommentProfileImageUrl}" alt="" />
</a>
<tag:else />
<tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}">
<a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}">
</a>
<tag:else />
</tag:if>
</tag:if>
</div>
<div class="commentheader">${CommentAuthorLinkIf}</div>
<div class="commentmeta">${CommentDate}, kl.${CommentTime}</div>
<p class="commenttext">${CommentText}</p>
</div>
</tag:commentlist>
</div>
<form class="commentform" action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">
<input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />
<br />
<h3>Legg igjen en hilsen</h3>
<br>
<div class="post-comment">
<p>Navn: <br />
<input type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="40" maxlength="255" /></p>
<p>Mail:<br />
<input type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="40" maxlength="255" /></p>
<p>Bloggadresse:<br />
<input type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="40" maxlength="255" /></p>
<p>Kommentar:<br />
<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="50" rows="10"></textarea></p>
<br />
<input class="formbutton" type="submit" name="submit" value=" Send kommentar " />
</form>
</tag:if>
<center><h7>Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no</h7></center>
</div>
<td align="left" valign="top" width="250px">
<div id="side">
<div class="nav">
<div class="sidebar">
</div>
<br>
<center><div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> ${BlogTitle}</a></div>
<br>
<img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/profilbildet.jpg" height="260px"><br /></center>
<br>
<p>
<center> Her kan du skrive om deg selv, hva du heter, hvor gammel du er, hvor du bor, dine interesser, hva du blogger om osv. </center>
<br>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Sist publisert</div>
<ul>
<div class="nav"><tag:recentlist limit="10">
<li>
· <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>
</li>
</tag:recentlist>
</ul>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Kategorier</div>
<div class="nav"><tag:categorylist>
· <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a><br />
</tag:categorylist>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Arkiv</div>
<div class="nav"><tag:archivelist>
· <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a><br />
</tag:archivelist>
</div>
<br>
<div class="sidebar">
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Lenker</div>
<div class="nav"><tag:linklist>
· <a href="${LinkURL}" title="${LinkURL}" target="_blank">${LinkName}</a><br />
</tag:linklist>
</div>
<br>
<div class="menyheading"><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/hjerte-6.jpg></a> Annonser</div>
<div class="nav">Legg inn dine widgets her.
<br>
<br>
<br clear="all" />
</div>
</td>
</tr>
</table>
</div>
</center>
<br />
</body>
</html>

Skrevet: 08.11.2011 Klokken: 01:28

Idag blir min storesøster hele 22 år! Gratulerer så mye med dagen snuppa mi! Håper den blir kjempefin. Skulle ønske jeg kunne ha kommet å feire dagen sammen med deg, men vi får ta det igjen når jeg kommer på besøk til dere! 
 

She been there, when I cry, when I get heart broken, when I laugh, whenever there's been rough times, when I'm mad, when I'm happy, when I'm jealous, when I'm crazy, when I'm down, when I'm sad, when I'm pretty, when I'm ugly... Basically she's been there through everything with me and that's the girl I call my Sister ♥

// Susanne til venstre og meg tl høyre
 

Love you 


Skrevet: 07.11.2011 Klokken: 11:50

Jeg er alltid tidlig ute med å kjøpe julegaver, men av en eller annen merkelig grunn så stresser jeg alltid rett før jul uansett. Ulempen med å begynne veldig tidlig er at man glemmer av hva man har kjøpt, og ender opp med å kjøpe en ny gave. Også har jeg det problemet at jeg kjøper en ting til noen, men så finner jeg en ting etterpå som hadde vært mye bedre, å da må jeg kjøpe den også. Ifjor begynte jeg å handle julegaver i begynnelsen av oktober, litt vell tidlig kanskje. I år skal jeg begynne i slutten av november, skal tenke nøye gjennom hva jeg skal gi til hver enkelt, siden jeg ikke har like god råd i år som jeg hadde ifjor. Men herregud, nå ble det mye tullsnakk. Det jeg skulle fram til var at jeg skal begynne med noe nytt; hver mandag fram til jul (ihvertfall nesten) skal jeg dele et julegavetips med dere! Så her kommer det første julegavetipset fra meg til dere.Jeg har alltid problemer med å finne gaver til pappa eller kjæreste, eller mannfolk generelt. Synes det er utrolig vanskelig, å ender alltid opp med å kjøpe noe kjedelig, som boksere osv. Når jeg fant denne anti-snorke puta så måtte jeg le litt, hvis denne funker som det står at den skal så er jo dette den perfekte gave til de som sliter med snorking. Jeg vet om flere som hadde trengt en slik, som feks Stig. Han ligger å snorker som bare det på sofaen akkurat nå!


Men ja, dette var ukens julegavetips. Perfekt gave til snorke-mannen! (eller dama, hihi)  Kan kjøpes HER for 2149 kr. 


Skrevet: 07.11.2011 Klokken: 02:48

Har vært en rolig helg, har egentlig bare sovet for det meste, døgnryten min er blitt hekt fucka. Idag sov jeg helt til klokka sju, og nå er jeg ikke trøtt i det hele tatt. Litt dumt i og med at jeg har jobb imorgen. Men det er ikke før klokken tre, så jeg må vel bare prøve å få meg litt søvn før jeg må kjøre til byen. 
 Jeg gleder meg så til juuuuul. Så fort jeg får lønn så skal jeg begynne å kjøpe julegaver! Gleder meg til 1.desember, elsker julestemninga! Jeg og Stig skal kjøpe en adventskalender til hverandre, blir så koselig. Hihi. Nå skal jeg lese litt til eksamen tror jeg, er under 1 mnd igjen nå, og jeg har enda ikke begynt. Begynner å angre litt på at jeg meldte meg opp, men skal bli godt å bli ferdig med det, så lenge jeg ikke stryker da. 


Oppdaterer mer imorgen. God natt 


Skrevet: 05.11.2011 Klokken: 06:13

Nå er det faktisk bare 49 dager, 9 timer, 4 minutter og 19 sekunder til jul. Og siden julen nærmer seg betyr det at det ikke er lenge til julebord, juleball og slike ting. Og hva trenger man da? Jo, en KJOLE! Og litt accessories selvfølgelig  Jeg vet ikke om jeg skal på julebord i år, hele senteret arrangerer julebord for de ansatte, men siden det koster litt så har jeg ikke bestemt meg om jeg skal enda. Kanskje jeg drar om jeg klarer å få dregd Stig med meg, hihi. Må uansett kjøpe en ny kjole til jul! 

Her har jeg satt sammen to antrekk som jeg synes var fin på hver sin måte. Men må si jeg synes den øverste passet best til jul, rett og slett fordi rødt er en julefarge. Det nederste antrekket var litt kjedelig, og kald på en måte, pågrunn av at jeg valgte å kombinere blå med sølv. For å gjøre antrekket litt mer "spennende" så valgte jeg noen sko med nagler på, synes de var utrolig kule! Et veldig rent og enkelt antrekk, men skoene gir det liksom det lille ekstra! Er så mye man kan kombinere med så det er bare å prøve seg fram, så finner man noe man liker! 
 Hvilket antrekk likte du best?

Skal du på juleball/julebord i år? 


Skrevet: 04.11.2011 Klokken: 19:00

Tenkte det var på tide å lage et nytt gratisdesign til dere, siden det er flere mnd siden sist. Begynte med dette i overigår, er første gang jeg har laget et design med to sidemenyer så jeg knødde litt med det, men det gikk til slutt! Tenker jeg blir ferdig med det i løpet av helgen  Her får dere en liten sneakpeek av designet; 
 
Hva synes dere?


Skrevet: 02.11.2011 Klokken: 23:43

Har ikke hatt noe å blogge om idag, har vel litt med at jeg ikke har gjort en dritt heller. Våknet ikke før halv seks, og når jeg stod opp så så jeg og S på the walking dead. Skal begynne på sesong 2 nå, ganske spennende serie! Ellers har jeg bare gjort det samme som igår, gamet mindcraft, heheee. Stig sin feil at jeg er blitt hekta! Ble nettop ferdig med huset jeg har bygget, har knødd med det i tre dager nå, og stig sitter å truer med at han skal sette fyr på det. han kunne bare prøvd! :o eller nei, ikke prøv.. Jeg har også gjort ferdig designet jeg laget til Frida-Constanse. Hun ville ha et design som lignet på Tuvaw sitt, synes det ble ganske bra! Nå skal jeg se frustrerte fruer, prateeees!


Skrevet: 01.11.2011 Klokken: 17:37


Hva synes du?


Skrevet: 01.11.2011 Klokken: 01:54

Hei. 
Kvelden har bare gått til å kose meg sammen med S. Vi har sett film, og spist. Og etter det så spilte vi mindcraft, hehehe, er blitt hekta. Også har vi kjøpt is av isbilen, haha, er sykt mange år siden jeg har gjort det! Følte meg som en liten unge igjen når vi stod utfor bilen å skulle velge is. Nei hvem er det jeg prøver å lure, jeg er jo fortsatt en liten unge, hihi :] 
 

Nå skal jeg fortsette å game litt! Snakkes imorgen. 
hits