Skrevet: 30.11.2010 Klokken: 03:22

1.

Hello Kitty Brødrister

2.

Bølgetang OBH Nordica

3.

Favorittjulefilmen min; Polarekspressen

4.

Hello Kitty Høytalere

5.


Smykketre

6.

Forskjellige ringer i str. xs

7.

Lys og telysholdere. Helst svart eller hvite med krystaller feks.

8.

Kortholder, rosa, svart eller blank.

9.

Bodylotion

10.

Forskjellige øredobber

11.

Parfyme

12.


Rosa FM radio (Biltema)

13.

Skål m/tekst "Sitt lenge, Snakk mye, Le ofte" (Kremmerhuset)

14.

Skilt (kremmerhuset)

Dette er det jeg ønsker meg til jul iår, synes det er så koselig å skrive ønskeliste, men utrolig vanskelig for jeg har jo egentlig alt jeg trenger. Og jeg blir jo glad for uansett hva, det er jo tanken som teller :)
Hva ønsker du deg til jul? :)


Skrevet: 25.11.2010 Klokken: 00:46

Idag stod jeg opp ti på fem om morgenen, det er seriøst flere mnd siden jeg var så tidlig oppe! Men jeg la meg halv ti igårkveld så jeg var ganske uthvilt å klar for å ha glattkjøring! Jeg var litt smånervøs først, men med engang jeg traff kjørelærern og satt meg i bilen å var på tur til glattkjøringsbanen så tenkte jeg ikke mer over det. Det tok ca. en time å kjøre dit vi skulle, og jeg fikk øvd mer på å kjøre i mørke og bruke fjernlys og nærlys. Når vi kom fram så hadde vi først litt teori, det var to andre elever der også, etter vi hadde hatt teori og slikt så dro vi ut på banen for å kjøre. Det var utrolig artig, og jeg synes ikke det var noe vanskelig i det hele tatt, koste meg skikkeelig! Og jeg har lært masse idag, og jeg følte selv at jeg var mye tryggere på bilen og meg selv når vi begynte å kjøre hjemover, fikk også øvd en del på forbikjøring.

Var hjemme i to tiden, og da var jeg ganske trøtt så jeg la meg til å sove litt, og våknet ikke før i åtte tiden. Men jeg skal på jobb imorgen tidlig så jeg må vel legge meg nå.

Har for det meste øvd på teoriprøven i hele kveld, betalte på nettet for å prøve slike tester i 24 timer, det beste jeg har fått er tre feil! Og det er jo bra, for om jeg får det på prøven så består jeg jo!


Meeen natta, skal prøve å få blogget litt imorgen. Ble bare en laang kjedelig tekst dette, men HEYDÅ♥


random


Skrevet: 23.11.2010 Klokken: 01:55


I love it, så deilig å ha på seg♥ Også ser den jo veldig søt ut også, liker de små sløyfene på hver side!

79 kr fra Ginatricot.


Skrevet: 22.11.2010 Klokken: 22:02
Idag har jeg sett den siste shrek filmen 'Happily ever after'. Synes den var bra jeg, flirte tilgomed av og til, også synes jeg disse filmene er så koselige! Tror faktisk dette er den filmen jeg har likt best utav alle som er kommet, anbefaler å se den :)

Har du sett den?♥


Skrevet: 21.11.2010 Klokken: 14:30

De har fått ny hobbybutikk her i harstad, så på fredagen dro jeg innom der, og ble der i nesten tre kvarter, utrolig hyggelig dame som jobber der! Klarte nesten ikke å bestemme meg for hva jeg skulle kjøpe for jeg fikk så lyst å lage alt mulig, fikk mye inspirasjon av å se på det som hun som jobbet der hadde laget. Men jeg endte opp med å kjøpe litt av hvert for å prøve meg fram, laget tre julekort igår, er ikke ferdig med dem enda, men dere kan jo få se hvordan de ser ut til nå.Hva synes du?

Nå skal jeg spise litt gryterett, rester etter igår, nomnonm, heehe.... Så bærer det avgårde på jobb, snakkes ikveld :)


Skrevet: 17.11.2010 Klokken: 15:24Hater den jobb tskjorta, så prøver å gjemme den mest mulig, haha. Tror jeg skal gå å ta på meg en hettegenser i stede, for jeg følte meg helt innesperret i denne cardigan. Nå drar jeg på jobb, imorgen er det tilbake til vanlig arbeidstid, nemlig bare fire timer♥ så skal jeg på julegaveshopping imorgen etter jobb, men vi blogges sikkert ikveld. Ha en fortreffelig kveld everyoneeeeeeee!


Skrevet: 14.11.2010 Klokken: 16:09

fikk 88 paletten min fra coastal scents for noen dager siden, så idag har jeg prøvd den ut. Denne looken er litt "frukt-inspirert". Fargene er veldig lys så de vistes ikke så godt på bildene, men under har jeg merket av hvilke farger jeg har bruktNå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut slike makeup looks, men nå som jeg har fått denne paletten så blir det kanskje oftere. Du kan se de jeg har lagt ut tidligere under kategorier :)

Foresten, gratulerer med farsdagen verdens beste pappa ♥


Skrevet: 13.11.2010 Klokken: 22:47


veldig dårlig bilde, men ble fri for strøm så kommer nok bedre bilder etterhvert! Den er ihvertfall veldig fin på :)

Fikk lønn igår!! Såå deilig, det måtte jo feires med en førjulsgave til meg selv.. selvom det har blitt mange av dem i det siste, hihi. Idag stod jeg opp klokken åtte så dro jeg og mamma på kulturhuset for å se på johanne sin klasse framføre noe greier. har også vært i byen, kjøpt farsdagsgave og noen julegaver osv. også møtte vi søster, roger og lille benedikte, hun er blitt så stor!

Nå er jeg hjemme, er tre uker siden jeg var her sist så var utrolig godt å komme hjem igjen. vi har nettop spist god mat og sett på tv, og nå snart skal jeg og johanne se film, enten Mirrors 2 eller Paranormal Activity 2.


Skrevet: 11.11.2010 Klokken: 00:23

Det er noe alle har opplevd eller kommer til å oppleve før eller siden. Jeg har mistet noen som har stått meg veldig nær, og det er en ubeskrivelig vond følelse. Noen ganger tenker jeg at det er enda verre å miste noen som fortsatt lever enn å miste noen fordi de dør, det er ikke alltid tilfelle, men det er lett å tenke slik fordi de som går bort forlater deg ikke fordi de vil, men fordi de må. Mens de som går ut av livet ditt av en annen grunn, gjør det fordi de har tatt et valg og valgt å ikke være en del av livet ditt lengre.

En person jeg savner veldig mye, og tenker ofte på, er farmor. Hun døde for åtte år siden, og det føles enda uvirkelig for meg. Jeg har enda nr hennes lagra på tlf min, jeg har akseptert at hun ikke er her lengre, men jeg liker å tenke at hun fortsatt er det. Og på en måte tror jeg at hun er det. Kort tid etter at hun døde så skrev jeg et brev til henne og hang det ute på verandaen, jeg var ca. 10 år da, og jeg husker at jeg håpet så på at hun skulle komme å hente det. Neste dag var det borte, det var nok blitt tatt av vinden, men jeg liker å tro at det var hun som var å hentet det.

Jeg har ikke så mange minner med farmor, og jeg tror det er det som er det værste, for jeg skulle ønske jeg hadde brukt mer tid sammen med henne når hun levde. Men de minnene jeg har er gull verdt, og de kommer jeg alltid til å ha ♥ Og jeg vet jeg kommer til å møte henne igjen en dag!When somebody dies, a cloud turns into an angel
and flies up to tell God to put another flower on a pillow.
A bird gives the messages back to the world and sings a silent prayer that makes the rain cry.
People disappear, but they never really go away.
The spirits up there put the sun to bed, wake up the grass, and spin the Earth in dizzy circles.
Sometimes you can see them dancing in a cloud during the daytime when they're supposed to be sleeping.
They paint the rainbows and also the sunsets and make waves splash and tug at the tide.
They toss shooting stars and listen to wishes. And when they sings wind songs, they whisper to us;
"Don't miss me to much. The view is fine, and I'm doing just fine."


Skrevet: 10.11.2010 Klokken: 22:15

Gikk en snartur innom senteret idag når jeg var ferdig på jobb. Skulle egentlig prøve å finne noen julegaver, men jeg fant ut at det er ikke så artig å gå å shoppe julegaver alene, så jeg tar heller det til helgen når jeg har fri! Når jeg var på tur ut for å bli henta av mamma så gikk jeg gjennom Kappahl og da fikk jeg øye på disse tøflene! Måtte bare kjøpe de, de så så god å varm ut, og tro meg, de er supervarm! En perfekt julegave også :) bare 149kr!

Foresten det er bare 4dager til farsdag. Jeg er utrolig dårlig på å finne slike ting, hva har du tenkt å gi i farsdagsgave?


Skrevet: 09.11.2010 Klokken: 23:10

Mineral Infused Face Primer

Merke: e.l.f
Karakter: 5
Kan kjøpes: HER

Produktene fra e.l.f er jo kjent for å være ekstremt billige, f.eks denne kostet ca. 66 norske kroner. Mange tenker jo at dette ikke kan være noe bra siden den koster under hundrelappen, men det er ikke alltid tilfelle. Jeg har prøvd ut denne i omtrent en uke og jeg er ganske fornøyd. Du får mye for pengene. Og hvis du ikke er interessert i å bruke flere hundre kroner på en ansikts primer så anbefaler jeg å teste ut denne! Jeg kan ikke garantere at du blir å like den like godt, for det er jo opp til hver enkelt, men den passet godt til min hudtype og jeg kommer garantert til å kjøpe den igjen.

+ Huden blir bokstaveligtalt silkemyk!
+ Den smelter lett inn i huden.
+ Den føles veldig lett på huden og den danner et veldig bra grunnlag for sminken.
+ Den gjør det så enkelt å legge sminken, og den jevner ut linjer og porer.
+ Gir huden glød og den hjelper mot oljete og tørr hud.
+ Utseendemessig ser den veldig enkel og fin ut!
+ Prisen er absolutt et stort pluss!


- Flasken er ikke så stor, så jeg vet ikke helt hvor lenge denne blir å vare. Men man trenger veldig lite for hver gang man påfører.
- Sminken holder seg ganske lenge, men ikke hele dagen.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd! Thumb's up!

 

 


Også må jeg også skrive at jeg var faktisk ikke skeptisk til å handle fra e.l.f sin nettside selvom det var første gang jeg bestilte noe fra utlandet. Man får raskt svar hvis det er noe man lurer på, og det tar ikke så lang tid før du får pakken, er ikke helt sikker på hvor mange dager det tok siden jeg hentet pakken lenge etter den var kommet, men det er ihvertfall trygt å handle der ifra. Og når du er inne i shoppen så står prisen i norske kroner, noe som er veldig greit iogmed at da ser du hvor mye det blir å koste i norske kroner, og så lenge du holder deg under 200-lappen så slipper du å betale toll, husk at portoen kommer i tillegg på rundt 40kr :)


Har du prøvd denne før? Eller kanskje du har tenkt å gjøre det etter å ha lest anmeldelsen min? ;;)


Skrevet: 08.11.2010 Klokken: 18:37

Hei bloggen.

Nå er det tre dager siden sist jeg blogget så tenkte det var på tide å skrive et innlegg. Jeg har ikke følt for å blogge i det hele tatt, og det er ikke fordi jeg ikke har noe å blogge om, for jeg har kjøpt mange nye ting som jeg hadde tenkt å vise dere, og jeg hadde tenkt å komme med et par produktanmeldelser, men jeg har ikke vært i så godt humør i det siste. Jeg sitter å tenker på en ting konstant, og jeg klarer ikke å konsentrere meg om noe annet, men nå skal jeg prøve, jeg kan ikke fortsette slik.

Har mye jobbing denne uken for jeg har tatt over vaktene til en annen på jobb slik at han kunne få ferie, så nå jobber jeg 6,25 timer istedet for 4. Men det blir jo masse penger av det, og det kommer jo godt med nå som det snart er jul. Også skal jeg kjøpe en bursdagsgave til min kjærestoresøster som ble 21 år idag♥


Har dere det bra?


Skrevet: 04.11.2010 Klokken: 08:32Clarifyin pressed powder Rosy beige
Concealer Brush
Brightening eye color luxe
Natural radiance blusher Innocence
Healthy glow bronzing powder Luminance
Mineral infused face primer

Fikk den idag så har ikke fått testet ut noe enda, men jeg kommer helt sikkert til å lage et innlegg med disse produktene!


Skrevet: 02.11.2010 Klokken: 16:48

One Confession.


Mange ganger later jeg som alt er bra fordi det er lettere enn å fortelle hva som er galt.


Skrevet: 02.11.2010 Klokken: 02:53Utrolig dårlig bilde, jeg vet... jeg lover den er mye finere in real... jeg var på tur å gå forbi veromoda så så jeg denne toppen, fargen var det første jeg la merke til. Jeg synes den var såå fin, at jeg tok xs uten å prøve s først, den passer akkurat, men kunne nok tatt en større strl. Bryr meg ikke så veldig siden den var så l e k k e r.

260 kr♥


Skrevet: 01.11.2010 Klokken: 14:19

 
hits