Skrevet: 28.10.2014 Klokken: 16:53

 


En av de nyeste kjolene jeg har sydd. Ble veldig fornøyd med denne ♥ Hva synes du?


Skrevet: 27.10.2014 Klokken: 16:02
Igår tok jeg frem kameraet mitt igjen for første gang på flere måneder. Jeg har savnet veldig å ta bilder, og høsten er jo den perfekte årstiden for å ta fine bilder synes jeg. Alle de fine fargene, alle bladene som ligger på bakken og den koselige stemningen. Fikk også lekt meg litt med redigering igjen, noe jeg også har savnet. ♥ Elsker høsten!


Skrevet: 27.10.2014 Klokken: 11:42

 

Cute summerdress ♥


Skrevet: 26.10.2014 Klokken: 14:57

Dette akvariebordet lagde Stig, samboeren min, i begynnelsen av sommeren. Siden jeg ikke blogget da har jeg ikke fått vist dere det. Men jeg synes det ble så fint, og imponerende at han klarte å lage det - så jeg må bare dele det med dere! Han snekret alt sammen, også malte vi det sammen etterpå, i hvit selvfølgelig (jeg fikk viljen min, haha) Jeg skulle hatt et før bilde å vise dere, men jeg klarte ikke å finne et akkurat nå. Men akvariumet stod på en slik jernstøtte før, ikke akkurat et bord, bare noen føtter på en måte. 

Stig lagde også noen små hus av stener som han har i akvariumet, ble så fine! 


Ble ikke bordet fint?


Skrevet: 26.10.2014 Klokken: 13:08

For noen uker siden byttet vi soverom, slik at jeg kunne bruke det største rommet som syrom. Men før jeg kunne gjøre det måtte jeg pusse litt opp siden det var furupanel der inne, noe jeg virkelig ikke liker. Jeg ville ha det hvitt, og fint. Nå er jeg snart ferdig med oppussingen, det mangler bare å male skapet i veggen helt ferdig, og ordne dørene + flere møbler og hyller. Men først vil jeg vise dere hvordan det så ut før jeg begynte å pusse opp, og hvordan det ble etter jeg hadde malt vegger, lister og litt av skapet.


FØR

 
 


ETTER NOEN STRØK MALING

 
 


Er så fornøyd hittil, og gleder meg til det blir helt ferdig! 


Skrevet: 25.10.2014 Klokken: 22:20

Oi, jeg skjønner det er lenge siden jeg har vært inne på blogg.no når jeg må bruke 5 min. på å finne ut hvor jeg skriver et nytt innlegg. Haha, her så ting litt annerledes ut enn det gjorde sist jeg var innom... To måneder siden sist innlegg - hvor blir tiden av? Jeg sa da at jeg skulle begynne å blogge igjen, men blogglysten var visst ikke helt der likevel. Jeg må bli flinkere til å prioritere, og bloggen er jo noe jeg har likt veldig godt å holde på med. Jeg synes det er så koselig å lese i arkivene, slik at jeg kan se tilbake på gode minner som jeg kanskje har glemt litt av. I tillegg savner jeg veldig å ta bilder, jeg har ikke rørt kameraet mitt på flere måneder, så nå synes jeg virkelig det er på tide.


På grunn av at det er litt mangel på bilder så blir det ikke noen bilder i dette innlegget. Men jeg har allerede planlagt noen innlegg fremover, så det blir spennende å se om jeg klarer dette denne gangen!  
hits