Skrevet: 21.10.2013 Klokken: 16:43


Hei!
Tenk at det bare er ca. 2 måneder til jul, synes dette året har gått utrolig fort (som alltid). Jeg begynte faktisk allerede i sommer å handle julegaver, men har enda mangemange igjen. Jeg liker å være tidlig ute, slik at jeg slipper det stresset rett før jul, men av en eller annen merkelig grunn så ender jeg alltid opp med å stresse likevel, hehe. På mandagen fant jeg disse to søte sparebøssene, som jeg har tenkt å gi til tanteungene mine som en liten ekstragave. Synes de var så søte at jeg måtte bare kjøpe dem, billig var de også! 


Var de ikke søte?

Har dere begynt å handle julegaver?


Skrevet: 19.10.2013 Klokken: 13:06

 

Nelly har jo midseason salg nå, og jeg klarte rett og slett ikke å dy meg. Fikk begge disse for under 200 kr til sammen og det vil jeg si var litt av et kupp! Jeg prøver egentlig å spare penger nå siden jeg skal til London om under 1 mnd, men må man så må man. Likte begge plaggene veldig godt, håper bare de passer meg! Kjolen tror jeg blir fin til f.eks nyttårsaften, og nye bukser trenger jeg alltid, i tillegg kostet de bare 59 kr!! 


 Hva synes dere?


Skrevet: 18.10.2013 Klokken: 15:11Hei! Idag stod jeg og Stig opp så tidlig som klokken halv syv! Da var det bare å stelle seg, og hoppe rett i bilen å kjøre inn til byen. Vi sulle på verksted med bilen, og det tok litt lengre tid en forventet, så vi dro på senteret å spiste frokost, og shoppet litt til klokken var halv ett. Fikk blant annet kjøpt to nye gulvtepper, og det var virkelig på tide! Også kjøpte vi det nye GTA spillet. Vi skulle egentlig dra rett til Finnsnes etter vi var ferdig i byen, men siden det har snødd så mye og var utrolig glatt etter veien så ble det ikke noe av det likevel. I morgest når vi kjørte til Harstad så var det omtrent ikke noe snø ute, men på tur hjem igjen var det blitt totalt forandret. Se all den snøen!

 
 


Koselig ♥


Skrevet: 17.10.2013 Klokken: 14:19
Haha, hvem hadde trodd at jeg skulle synes dette var morro? Stig har alltid likt fjernstyrte biler, fly, helikopter osv, men jeg har aldri fått lov til å prøve å fly de fordi han er redd jeg skal kræsje, haha. Men når han gikk ut for å teste bilen, så fikk jeg plutselig lyst til å teste selv. Og det var jo kjempemorsomt! Måtte selvfølgelig ta litt bilder også. Foresten, herreguuud hvor kaldt det er blitt ute! Nå er det ikke lenge til det er full vinter, tror jeg. Men det positive er jo at det bare er ca. 2 mnd til jul!


Ha en fin torsdag alle sammen! 
Ny episode av American Horror Story idag, for dere som følger med på det! Wiihuuu :D 


Skrevet: 16.10.2013 Klokken: 21:46

Jeg e-l-s-k-e-r skrekkfilmer, spesielt overnaturlige spøkelsefilmer. Tror det må være favorittsjangeren min! Men dessverre skal det ganske mye til for at jeg liker en slik film, for jeg synes de fleste kan bli  litt overdrevne, men under her har jeg funnet 16 skrekk/thriller filmer som jeg liker veldig godt, både gamle og nye.
 

   
   
   
   
1. The Conjuring. 2. Sinister. 3. Insidious. 4. The sixth sense. 5. Grave Encounters. 6. Red dragon. 7. The orphanage. 8. Paranormal activity. 9. The haunting in Connecticut. 10. Dead Silence. 11. The Blair Witch Project. 12. The Unborn. 13. Shutter. 14. One Missed Call. 15. Mirrors. 16. The Woman In Black .


Favorittene mine er The Conjuring, Sinister, The Sixth Sense og Red Dragon! ♥
Har dere sett noen av disse filmene?


Og til slutt.. 

Har dere noen skrekkfilmer å anbefale meg? 


Skrevet: 16.10.2013 Klokken: 12:41


Igår filmet jeg en ny negledesign video til dere. Har endelig fått kjøpt et nytt minnekort til kamera slik at jeg kan filme i et annet modus enn jeg gjorde forrige gang. Synes denne filmen ble litt bedre enn den første, men ser jeg må jobbe litt mer med lyset for å få det bedre. Sløyfene ble ikke de beste akkurat, kan være litt vanskelig å få strekene rette i begynnelsen, men etter litt trening så går det seg til! Håper dere likte videoen, og legg gjerne igjen en kommentar om dere liker å se slike videoer ♥


Skrevet: 15.10.2013 Klokken: 13:29


I natt begynte det faktisk å snø. Ganske koselig egentlig, får alltid så julestemning når den første snøen kommer. Men det varer bare en liten stund og så er jeg drittlei igjen. Men nå er det såpass varmt ute, og sol i tillegg at jeg tror ikke denne snøen blir liggende lenge, selvom det har snødd i noen timer nå på formiddagen også. Måtte jo selvfølgelig gå ut å knipse noen stemningsbilder for å vise dere. Skikkelig "høst-vinter" bilder. 
 

Hva synes du om bildene?

Er det kommet snø der du bor?


Skrevet: 14.10.2013 Klokken: 23:00

For bortimot 2 uker siden slutten tv'en vår plutselig å funke. Jeg satt å så på Modern Family, og var så glad jeg endelig hadde funnet noe å se på, 2 sekunder senere ble skjermen svart. Utrolig irriterende, men det var vel på tide siden Tv'en var en del år gammel, og ikke av de beste akkurat. Så idag dro jeg og Stig inn til byen for å se etter en ny, vi fant først en LG 55" på Expert, men vi ombestemte oss å dro på Elkjøp for å se hva de hadde der. Der fant vi en annen TV som vi likte veldig godt, og det at den er 58" er jo bare fantastisk! I vår tvstue som ikke er så veldig stor, så blir denne tv'en som et kinolerret, hahah. I tillegg har den 3D, noe jeg synes er litt kult! Har allerede testet den både med å se en tv-serie, og nå sitter Stig å spiller Far Cry 3.. Utrolig bra bildekvalitet! 
 
Fikk bare dårlige bilder av tv'en siden det er så mørkt i stuen nå, men ovenfor kan dere iallefall se hvilken tv det er vi har kjøpt! Synes den var lekker! Merker helt klart forskjellen mellom en 42" og en 58", DIGG!


Skrevet: 14.10.2013 Klokken: 21:31

Igår var det akkurat 5 uker siden Stig dro hjemmefra for å jobbe. Han har bodd i Harstad i 5 uker, men igår kveld kom han endelig hjem igjen! Har venta så lenge, og jeg kan love dere det var godt å se han igjen. Med en gang han kom inn døren hoppet jeg over han, og ville ikke slippe taket, haha! Kira ble helt tullete hun også, hun har nok savnet han like mye som jeg har. Vi hadde en utrolig koselig kveld igår, med snacks, brus og en episode av The big bang theory før vi la oss. Idag dro vi inn til byen ganske tidlig, for å se etter en ny tv. 
 


Måtte vente i noen timer før vi kunne dra å hente Tv'en på elkjøp, så det resulterte i et par bilder i bilen, haha! Elsker deg ♥


Nå har vi nettopp spist en good middag (for 2 timer siden, egentlig) og sett sesongpremieren av The walking dead.  Hadde ikke så mye mer å skrive, så vi blogges senere! 


Skrevet: 10.10.2013 Klokken: 21:09


Endelig fikk jeg jakken jeg bestilte fra Sheinside. Har ventet i 3 uker, så ble veldig glad når jeg så hentelappen i postkassa! Når det er sagt så var jeg ikke 100% fornøyd. Armene var så korte, og genseren inni (som egentlig er en vest) trodde jeg satt fast i selve jakka, men det gjør den ikke. Også var vesten så lang i forhold til jakka, men det skal jeg fikse selv. Bortsett fra det så likte jeg den, synes den var veldig søt, så tror nok den skal bli godt brukt til våren. Hva synes dere?


Skrevet: 10.10.2013 Klokken: 11:57

Hei, Cuties!

Igår prøvde jeg på å lage min aller første negledesign video. Det var vanskeligere enn jeg trodde, haha.. Siden det er en stund siden jeg har filmet så ble ikke videoen den beste akkurat. Jeg hadde et minnekort i kamera med veldig liten lagringskapasitet, derfor fikk jeg ikke filmet i "Widescreen", og det er grunnen til at det er svart kant rundt filmen. Utrolig irriterende, men jeg skal få det bedre til neste gang! Får dra inn til byen i neste uke å kjøpe et nytt minnekort, slik at jeg får lagt ut en ny video om en ukes tid! 
 


Håper dere likte videoen, selvom det var litt dårlig lys osv. ♥

Skrevet: 08.10.2013 Klokken: 15:23

Jeg vet det ennå er en stund til Halloween, men siden jeg ikke hadde noe annet spennende å blogge om idag, så tenkte jeg at det var like greit å bare poste dette. Jeg bruker ikke å gjøre noe spesielt ut av Halloween, men jeg husker hvor morro det var når jeg var mindre å kle seg ut å gå rundt fra hus til hus å få godteri. Om du skal gå knask eller knep i år, kanskje du vil gjøre noe mer ut av kostymet ditt å lakke neglene i tillegg? Jeg personlig hater edderkopper, men synes dette designet ble ganske søtt. 
 Jeg tegnet bare 6 ben på edderkoppen, men som dere vet har jo en edderkopp 8 ben. Men jeg fikk rett og slett ikke plass, haha.. 

Blir å poste flere halloween inspirerte negledesign, så følg med!


Skrevet: 05.10.2013 Klokken: 17:19

Hei! Nå tenkte jeg å vise dere det nyeste plagget jeg har sydd, nemlig en peplumtopp! Hadde noe stoff liggende som jeg var så heldig å få av moren til Stig, og stoffet var også stretchy så jeg slapp å sy inn en glidelås. Dette var egentlig utrolig enkelt syprosjekt, som jeg tror alle kan få til selvom man er nybegynner. Har tenkt på å lage et DIY innlegg å vise dere hvordan man kan sy en egen peplumtopp, så når jeg får tid skal jeg få ordnet det! 
 


Har ikke sydd ferdig kanten nederst ennå som dere kan se, men det vises egentlig ikke når jeg har den på meg, men skal likevel gjøre det når jeg får tid, siden det får plagget til å se mer "ferdig" ut :)


Hva synes du?

Noen som vil se et DIY- innlegg hvordan du kan lage din egen peplumtopp?


Skrevet: 04.10.2013 Klokken: 18:48

Tror aldri jeg har kommet med mattips eller oppskrifter på bloggen før. Det er nok fordi jeg er e-l-e-n-d-i-g på kjøkkenet, men idag tenkte jeg å anbefale dere en matrett som er utrolig enkel å lage, og som tar under 15 minutter. Også smaker det veldig godt i tillegg, du trenger ikke å være noe mesterkokk for å få til dette! 


Du trenger:

- Kyllingfilè

- Ris (Jeg bruker alltid sånn poseris, mye lettere og det går så fort)

- Thai Curry saus

 Start med å koke risen, og sett timeren på 13 minutter ( eller så lang tid som det tar å koke den risen du bruker). Så skjærer du bare opp kyllingfileen, og steker den. Når kyllingen er ferdigstekt, heller du thai curry sausen over, og lar det småkoke i noen minutter. Og, voila!! En enkel og veldig god middag på bare noen få minutter! 


Skrevet: 04.10.2013 Klokken: 14:15

Hei, Cuties! Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal til London for første gang! Gleder meg utrolig mye, til å se London, og til å shoppe selvfølgelig. Vi skal dit i midten av November, og da har de kanskje tilogmed begynt å pynte til jul? Håper det! Jeg vet iallefall at jeg skal innom Newlook, Miss selfridge, Topshop, Primark, Forever21, Pull&bear ooog Sephora. Og sikkert mangemange fler, men det var de butikkene jeg kom på nå i farta. Nedenfor har jeg satt sammen noen kollasjer av ting jeg kunne tenkt meg å kjøpe når jeg er i London:

 

 

 

 

  
 

 Har du vært i London før?

Noen som har andre butikker å anbefale meg? Evt. restauranter eller andre ting som er verdt å få med seg når man er i London? Setter stor pris på alle slags tips! ♥


Skrevet: 02.10.2013 Klokken: 19:35


Hei, Cuties!

Da var det på tide å teste ut et ny negledesign, og denne gangen prøvde jeg noe helt nytt og annerledes, men veldigveldig enkelt! Jeg skal prøve å få laget et "Steg-for-steg-innlegg" ELLER muligens en video for å vise dere. Synes det ble ganske så søtt egentlig ♥

Hva synes du?


Skrevet: 01.10.2013 Klokken: 19:13


Idag fikk jeg vitnemålet mitt i posten, og jeg er såå fornøyd! Jeg fullførte studiet for to uker siden ca, og jeg bestod heldigvis eksamen. Så nå er jeg endelig ferdig utdannet mote/kleskonsult. Hvis du ikke vet hva det er så er det nesten som stylist egentlig, en person som skal kunne gi profesjonell veiledning og råd til de som måtte ønske det. Etter dette kurset har jeg altså kompetanse til å jobbe i f.eks klesbutikker(noe jeg allerede har gjort i nesten to år), men jeg kan også jobbe som selvstendig kleskonsulent.

Standpunktkarakter 5, det sier jeg meg fornøyd med :-D
hits