Skrevet: 31.10.2011 Klokken: 20:29

Jeg er egentlig ingen stor fan av rosa når det kommer til klær, men synes rosa accessories er veldig søtt! Spesiellt rosa klokker!  


Liker du rosa?


Skrevet: 31.10.2011 Klokken: 01:52


Skrevet: 30.10.2011 Klokken: 00:33

Heiiiiiiiiiiii!


Nå er jeg og S kommet hjem igjen fra byen. Vi dro først på kinarestauranten å spiste, vi brukte alltid å gå på kinarestauranten i Narvik når vi bodde sammen, siden vi bodde rett ved siden av den. Var kjempekoselig å gjøre det igjen, hihi. Etter det så dro vi å så Paranormal activity 3. Jeg ble utrolig skuffa over filmen, hadde gledet meg til å se den siden jeg synes 1'a og 2'a var ganske bra, og var spent på hvordan denne var. Men jeg synes 3'a var veldig rar, ble sittende igjen på slutten skikkelig forvirra, skjønte egentlig ingenting av slutten. Den var bare merkelig. Litt skummel var den jo, men ikke noe særlig bra. 


Her er trailern om du ikke har sett den;

 

Men hadde ihvertfall en veldig koselig date.  Nå skal vi bare slappe av å kose oss. Håper dere også har hatt en finfin kveld. 


Skrevet: 30.10.2011 Klokken: 00:11


Skrevet: 29.10.2011 Klokken: 18:39

Nå drar jeg og Stig på kinooooo. Eller først skal vi ut å spise å så drar vi å ser paranormal activity 3, gleder meg! Blir en koselig date med lille gullet, hihii  Blogges når jeg kommer hjem! Har fått spørsmål om å vise en tutorial av hvordan jeg ordnet neglene, og det skal jeg klare å få til etterhvert. Ha en kjempefin lørdag alle sammen! 
 


Gammelt bilde av meg og Stig Ü

 

Hva skal dere ikveld? Feire halloween? 


Skrevet: 29.10.2011 Klokken: 03:28


Skrevet: 29.10.2011 Klokken: 02:29

Fikk lyst til å prøve noe nytt, men det var ikke så lett som jeg hadde tenkt. Og det ble heller ikke så bra, men øvelse gjør mester. Neste gang skal jeg bruke litt større skrift, f.eks fra en bok. Nå brukte jeg en avis og det ble veldig utydelig og liten skrift. Får håpe det blir bedre neste gang, her er ihvertfall resultatet: 
 
Hva synes du?


Skrevet: 28.10.2011 Klokken: 22:14

435287138_large
I Love You.

 


Skrevet: 28.10.2011 Klokken: 07:38

Var innom H&M.com for å se om jeg fant noe fint, og så ble jeg helt opphengt i å sette sammen klær, noe jeg blir hver gang jeg er innom nettbutikk. Synes det er så genialt at de har laget det slik at man kan sette sammen antrekket man vil ha, og se hvordan det blir seende ut. Også er det jo morsomt i tillegg! Har lyst på alle disse antrekkene, minus skjerfet på det nede til venstre. Favoritten blir det første tror jeg, love it :]


Hvilket antrekk likte du best?


Skrevet: 28.10.2011 Klokken: 01:52


 INLOVE 


Skrevet: 28.10.2011 Klokken: 00:25

Beklager for de dårlige bildene, men Stig har det så rotete hjemme hos seg så var umulig å finne en plass å ta bilder. Hihi, neida. Var egentlig pågrunn av at kamera har vært ute i bilen i to dager, så det var masse dugg på linsa osv. og siden jeg er så utålmodig så gadd jeg ikke å vente til det ble i orden igjen. Men dere ser jo skoene uansett så det har ikke så mye å si. 
 

Jeg og Stig var i byen for noen dager siden, hadde egentlig tenkt å kjøpe converse, men de hadde ikke den fargen jeg ville ha. Og siden jeg allerede hadde bestemt meg for å kjøpe nye sko, så måtte jeg bare å finne noen andre. Angret litt på at jeg kjøpte disse, for jeg har noen som ligner veldig på de. Men digga hvordan de så ut bake, var egentlig det som fikk meg til å kjøpe de. Også er de ganske god å varm i tillegg! 
 

Jeg kjøpte de på Økonomisko tror jeg, for 399 kr. (barnesko) HEHE. Har veldig småe føtter, så da blir det slik! :] 


Skrevet: 26.10.2011 Klokken: 15:54
Haha, sooo true.


Skrevet: 26.10.2011 Klokken: 00:10

Idag var første dagen min på den nye jobben - helt alene. Hadde fire timer opplæring på lørdagen, så jeg var ganske nervøs idag når jeg skulle jobbe helt alene, og åpne butikken. Men det gikk ganske fint, var en veldig rolig dag da. Egentlig litt kjedelig i og med at det bare var FIRE - ja du leste riktig - mennesker innom. Jeg fikk solgt EN skjorte, haha. Men satser på at det blir litt flere kunder på torsdag, hadde jo håpet på å få øvd litt med kassa osv. Så dagen idag gikk egentlig bare til å rydde å lese i rutinemappa osv. Så kom mamma opp i matpausen sin å holdt meg litt med selskap, koselig at vi jobber på samme senter nå! Måtte bare ta et bilde med mobilen for å vise dere litt av butikken. Den er veldig liten, men egentlig litt koselig også. Så hvis du er i Harstad, KOM INNOM Å KJØP EN SKJORTE AV MEG PÅ TORSDAG. haha. Nå skal jeg kose meg videre med Gossip Girl, kanskje sove litt etter det, og bare vente på at kjære kommer hjem fra jobb. Ha en fin kveld alle sammen. 


Skrevet: 25.10.2011 Klokken: 22:28

Gossip Girl er og blir min absolutte favorittserie. Den største grunnen er selvfølgelig Chuck Bass! Så mystisk, sjarmerende og damn hot fyr, hoho. Neida, joda. Men jeg elsker serien, blir så glad av å se på den, og får så mye inspirasjon! Elsker stilen, new york, skuespillerne - ja egentlig alt! love,love,love,love,love.
 
Ser du på GG?


Skrevet: 24.10.2011 Klokken: 03:11

Er det noe jeg elsker så er det sko, særlig slike sko som dette som ikke alle andre har liksom. Fyfaen, for noen sko! Jeg vet ikke helt hva jeg ville ha brukt de til, men jeg er nesten nødt til å bestille de bare for å ha de. Det at de er rosa er egentlig det som gjør de så spesiell synes jeg!  Vil ha! Slik at jeg kan sitte å se på de, og beundre de. Hahaha.  Eneste jeg ikke likte er den stygge sømmen midt på skoa.
 Noe du kunne ha gått i? Hihi.


Skrevet: 21.10.2011 Klokken: 22:58

Var på jobbintervju idag, og jeg fikk nettop vite at jeg fikk jobben! ER SÅ UTROLIG GLAD NÅ.


Skrevet: 18.10.2011 Klokken: 20:05
Alle de fine fargene.

Regnet.

Den herlige luften som er ute. Friskt.

Kaldt, men samtidig litt varmt.

Innekos med venner/kjæreste.

Levende lys.

Sitte godt innpakket i et pledd å se på film med en kopp kakao i hånden.

Høst betyr at julen nærmer seg.

Koselig stemning.
 

 ]

 

Høsten er min favorittårstid. 
Liker du høsten? 


Skrevet: 18.10.2011 Klokken: 00:02

Advarer om langt innlegg.
Jeg har brukt å ha sykt mange rare drømmer. Drømmer som henger seg fast i hode, som jeg kan gå å tenke på i flere dager. Jeg synes slike drømmer er ekle, av en eller annen grunn så klarer jeg ikke å slutte å tenke at de betyr noe, for vanlige drømmer glemmer jeg jo av med en gang jeg står opp. Mens noen blir aldri glemt. Jeg husker spesielt en jeg hadde for omtrent 4 år siden. 

 

Jeg drømte at jeg var på besøk hos mormoren min. Så hadde jeg vært ute, og når jeg kom inn i gangen stod det en dame(eller hva jeg skal kalle det) å let etter et skjerf i kommoden. Denne "dama" hadde ikke føtter, det var akkurat som om hun fløy i lufta, å hun hadde langt svart hår, og et lilla aktig skjerf rundt halsen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å huske alt dette, med tanke på at det er så lenge siden jeg hadde denne drømmen. Men jeg kan fortsatt se henne for meg i hodet. Det ekleste i hele drømmen var at når jeg fikk øye på denne skapningen så ble jeg livredd å begynte å hyle, da snudde hun seg mot meg å begynte å hyle hun også, eller pipe. Det var det lyseste hylet jeg har hørt, og det var så ille at jeg våknet av det!  Når jeg stod opp den dagen så klarte jeg ikke tenke på noe annet enn denne rare drømmen. Jeg fortalte den tilogmed til mamma, og sladrete som hun er så måtte hun fortelle den videre til mormor, siden jeg hadde drømt at dette skjedde hos henne. Det var da jeg fikk det største sjokket, og kjente alle frysningene! 

 
Etter mamma hadde fortalt det til henne, så fortalte mormor at for noen dager siden hadde hun funnet et LILLA skjerf hengende på gjerdet som er rundt huset hennes. Hun hadde ikke skjønt hvem det var sitt og hvorfor det var der. Det var seriøst skremmende. Jeg skjønner ikke hva den drømme skulle bety, og kanskje den ikke betyr noe som helst. Men den var ihvertfall veldig rar og ekkel. Når jeg var på besøk hos mormor sist så måtte jeg bare sjekke i kommoden om jeg fant et lilla skjer, og som jeg trodde - der lå det, det nøyaktig samme skjerfet fra drømmen min.

Jeg synes det er utrolig spennende å lese om drømmetydning og slikt. Vet jo ikke om noe av det stemmer, men det er vel opp til hver enkelt å bestemme. Fant en side for en stund siden der det stod en del om akkurat dette, og stod litt om forskjellige drømmer. Her er noen av de: 


Ønskedrømmer:

- Du drømmer om noe du ønsker skal skje. Gjør du det, vil du styrke muligheten til å få det slik du vil. Det du ønsker skal skje kan komme frem som symbolikk i drømmene dine. For eksempel hvis du ønsker å bli rik kan du komme til å drømme at du ligger og stirrer opp på himmelen.

 

Forutsigelser

- Mens du sover er du mer oppmerksom på ditt indre, og du har lettere for å være profetisk enn i våken tilstand. Forutsigelser i drømmer kan skje på forskjellige måter. Du kan drømme om noe som skjer akkurat slik du har drømt det, eller så inneholder drømmen symbolikk. Hvis du ikke synes drømmen er altfor realistisk, er det mest sannsynlig at den inneholder symbolikk om ting som kan komme til å skje.

 

Tilbakevendende drømmer

- En tilbakevendende drøm er drømmer du opplever flere ganger. Denne typen drøm har et budskap du må prøve å finne ut av. Dette kan være et sterkt ønske fra din side, et problem du ennå ikke har løst, noe du bør gjøre annerledes eller noe du må prøve å endre ved din personlighet eller oppførsel ovenfor andre. 

 

Mareritt

Dette er en ganske vanlig drøm. Her er de vanligste grunnene til mareritt: 

- Mareritt kan skyldes støy når du sover.

- Du prøver å løse et dyptliggende problem.

- Det kan være rester av en vond opplevelse.

- Konflikt mellom hvordan du ønsker å ha det, og hvordan du virkelig har det.

- Du straffer deg selv for noe du har gjort.

- Du bruker ikke energien din på riktig måte.

- Du har spist for mye eller tatt narkotika.

 


Tror jeg avslutter her siden innlegget ble utrolig langt. Men kommer nok til å skrive mer om dette emnet etterhvert. :]
Bruker du å drømme mye rart?   Del gjerne en drøm med meg i kommentarfeltet! hihi


Skrevet: 17.10.2011 Klokken: 21:00

Fikk brev i posten for noen dager siden ang. eksamen jeg skal ha. Gruer meg litt nå som jeg har fått en eksamensdato, og nå må jeg bare henge i å lese. Har heller aldri vært på Bardufoss vgs, så det kan bli spennende, hehe. Som du ser så starter eksamen klokken ni på morgenen, noe som innebærer at jeg må kjøre hjemmefra i seks tiden. Gruuuuer meg. Men skal bli godt å bli ferdig med det da! 
 


Hvilket fag tror du jeg skal ha eksamen i? :D


Skrevet: 17.10.2011 Klokken: 20:16


Skrevet: 17.10.2011 Klokken: 11:41
Slik ble designet som Vegard (Har ikke link) bestilte av meg. Hva synes du?

 

Om du vil bestille et design av meg så er det bare å ta kontakt på merete.aa@hotmail.com 


Skrevet: 16.10.2011 Klokken: 13:23

Har fått helt hekta på the sims 3 i det siste, eller har spilt det så mye nå at jeg begynner å bli en smule lei egentlig. Men det er et bra tidsfordriv da, om du vil at tiden skal gå fort! Også er det artig å bygge hus, og møblere. Det er egentlig det eneste som er morsomt, haha. 


Spiller du the sims 3? 


Skrevet: 15.10.2011 Klokken: 19:23


Skrevet: 15.10.2011 Klokken: 14:40


Rihanna ft. Calvin Harris - We found love 

Darude ft. Blake Lewis - I ran (so far away)

Snoop Dogg, Wiz Khalifa ft. Bruno Mars -  Young Wild Free

Delyno ft. LooLoo - Let me feel you 

David Guetta ft. Usher - Without you

Katastrofe - Nødlanding

r0lfFa - Hjerteknuser

Daniel Powter - Love you lately

Theory of a dead man - Out of my headNoen sanger jeg hører på for tiden :} Har du noen musikktips til meg?


Skrevet: 14.10.2011 Klokken: 16:20

Hei alle sammen! Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har skrevet, så igår tok jeg ferga hjem før å blogge litt for dere! Neida, så ille er det ikke. Men skal innrømme at jeg savnet internetten litt. Blir hjemme i noen dager nå, så da blir det nok litt blogging. Har nettop gjort ferdig et design til en som heter Vegard, virker som en kjempehyggelig fyr, håper han blir fornøyd med det. Kommer nok bilder senere. 


Nå skal jeg og Johanne spise middag, så skal jeg ut å ta litt bilder senere. Håper dere har det braa!
 


Skrevet: 03.10.2011 Klokken: 12:54Fant denne søte regnjakka i ganger her hos farmor! Har ikke peiling på hvem det er sin, men den er nok ganske gammel. Den har sikkert vært farmor sin  Jeg likte den ihvertfall veldig godt. 


Skrevet: 02.10.2011 Klokken: 20:13
Har nettop vært å gått en koselig tur sammen med mamma og søster, var så herlig frisk luft ute. Jeg elsker å gå turer om høsten, det er absolutt den beste årstiden å gå kveldsturer osv! Nå skal jeg og Johanne se en film tror jeg, men vet ikke hvilken enda. Ha en fin søndagskveld alle sammen! 


Skrevet: 02.10.2011 Klokken: 19:04


Disse tegningene laget jeg vel i 2007/2008, haha for det meste bare depressive tegninger, men var vel i en periode der jeg likte å tegne slike ting. Haha. Fikk nemlig fikset den gamle pc'en min igår, så driver å overfører alle tingene mine derfra, til den nye. Fant utrolig mye rart, og morsomme bilder. Sitter å mimrer litt. Rart å tenke på at jeg faktisk bare var 15 år når jeg tegnet disse, tiden går alt for fort!! 

 

Liker du å tegne?


Skrevet: 02.10.2011 Klokken: 12:00

Fikk endelig brukt gavekorte jeg fikk til bursdagen min av lillesøster. Vi fikk så god tid før ferga gikk, så vi dro innom senteret en tur. Fant denne søte skjorta, og den var utrolig deilig å ha på også! Veldig fin til mørkejeans f.eks :] Kostet 199,- fra Cubus.
hits