Skrevet: 30.10.2010 Klokken: 20:02

Haaaaaahaaa, ser gal ut på det øverste bildet men, happy halloween! Jeg gidder ikke å legge ut bilder av antrekket idag,så dere får det imorgen! Har nettop sminket meg, og nå skal jeg kle på meg så skal jeg ta meg en drink mens jeg venter på V ♥

Så drar vi ut på byen litt senere, hva skal du idag? :) feirer du halloween?


Skrevet: 29.10.2010 Klokken: 14:31

Two Smileys That Describe Your Life Right Now.


:) - Jeg har en jobb, jeg har gode venner, jeg skal ut i helgen, jeg har fått visa, det er snart jul, jeg har verdens beste familie og jeg har det egentlig ganske bra ♥

:( - Jeg savner Morten, selvom vi ikke er sammen akkurat nå så håper jeg fortsatt at du blir min igjen endag ♥


Hvilke to smileys beskriver deg akkurat nå?


Skrevet: 28.10.2010 Klokken: 21:46Har ikke nådd å ta ordentlige bilder enda, men måtte bare vise dere så jeg tok et bilde med cam'n! Elsker disse tennene!

Hva skal du kle deg ut som på halloween?


Skrevet: 28.10.2010 Klokken: 12:37Gidder ikke å ta fram kameraet så det blir webcam bilde, blir ikke noe ordentlig innlegg uten et bilde av meg seeeeelv....just kidding. Nå blir jeg snart henta av pappa som skal kjøre meg til kjøreskolen. Etter kjøretimen så drar jeg til byen for å møte Anja, må shoppe noen småting. Også skal jeg hente pakken min fra mye moro.

Snakkes senere! Ha en fin dag♥


Skrevet: 28.10.2010 Klokken: 10:32

Three Turns Ons.


Jeg elsker å bli pjuska på ryggen, det er så utrolig godt, og jeg liker det spesielt hvis jeg slipper å spørre om han kan gjøre det. En annen ting jeg liker veldig godt er å bli kysset i nakken mens han holder armene sine rundt meg. Liker å føle meg trygg i armene hans. Også liker jeg når han hvisker ting i øret mitt.


Skrevet: 28.10.2010 Klokken: 01:52


Skrevet: 27.10.2010 Klokken: 22:41

Kom nettop hjem fra jobb, så tenkte jeg at jeg skulle gå å sjekke postkassa før jeg gikk inn, og der lå jo pakken min fra Gina tricot! Creeds til dem for kjapp levering, fikk den på bare to dager! Den passa perfect, og jeg gleder meg til å ha den på meg på lørdag. Håper bare hoggtennene mine kommer før da, ellers blir jeg ikke mye vampyrish, heeehe.

Hva synes du?


Skrevet: 27.10.2010 Klokken: 15:40

Igår natt fant jeg en side på nettet med gratise horoskop, og jeg ble helt sjokkert over hvor mye de stemte, er ikke sikkert de gjør det for alle, men når jeg leste om mitt horoskop så følte jeg at omtrent alt stemte helt med hvordan jeg er. Jeg er tyren. Tenkte å legge ut horoskopet for tyren her, så skal jeg legge ut linken til dere som vil lese deres horoskop :)

TYREN  21. April - 21. Mai
Du søker stabilitet og sikkerhet, både følelsesmessig og materielt. Du er interessert i å eie ting på grunn av den tryggheten de gir deg. Antagelig er du trofast, men ikke la behovet for sikkerhet gjøre at du også behandler vennene dine og din partner som om du eide dem. Det kan gjøre deg svært sjalu og ødelegge forholdet. Du kan arbeide målbevisst når du har bestemt deg for noe, men det er vanskelig for deg å endre mening når du først har satt deg noe i hodet. Høyst sannsynlig setter du pris på velstand og å ha det behagelig og trygt.

Du har meget intense og sterke følelser. Humøret ditt er varierende og når du først blir såret, blir du skikkelig såret. Da har du en tendens til å trekke deg tilbake i deg selv, og vil helst glemme alt og alle. Du er snill mot andre, noe som kan ha med ditt sterke forhold til moren din å gjøre.

Du har en rask tankegang, er spontan i din talemåte, men mangler evnen til å konsentrere deg og være tålmodig. Du er meget besluttsom og ærgjerrig, men det betyr ikke at du alltid fullfører det du har bestemt deg for. Tendensen til å betrakte ting for personlig er absolutt til stede.

Du er lidenskapelig og har du stort behov fysisk og sensuell kontakt. Det materielle betyr mye for deg. Du er stødig i kjærlighet og vennskap og setter pris på følelsesmessig trygghet. Men husk at partneren ikke er din eiendom, slik at du unngår at sjalusi ødelegger forhold som ellers kunne fungert godt. Sannsynligvis har du sans for estetikk og vakre omgivelser.

Du er meget impulsiv og utålmodig. Noen ganger gjør du noe bare for å ha noe å gjøre, din bråhast kan av og til resultere i små ulykker. Du er entusiastisk og spruter av energi.

Du er reservert, alvorlig og ansvarsfull. Du føler at ingenting kommer gratis, og når du ikke lar pessimismen taoverhånd, er du i stand til å realisere ambisjonene dine med hardt og målrettet arbeid. Livet blir lettere etter hvert. Forventer du at omgivelsene begrenser deg, blir det ofte også slik i virkeligheten. Ta ikke tingene og deg selv så alvorlig. Lær deg å le, også av deg selv.

Du er original, uavhengig, kjeder deg lett, og har behov for frihet. Antagelig er du utålmodig og handler impulsivt og raskt. Oppbrudd og plutselige forandringer kan prege forholdet til andre. Lær deg derfor å være litt diplomatisk, og tenk deg gjerne om to ganger, slik at du unngår for mange overilte handlinger.

Du er meget følsom og reseptiv overfor stemninger i omgivelsene, og kan lett leve deg inn i andres situasjon. Den store mottakeligheten og åpenheten gjør det nødvendig for deg å være kritisk, slik at du ser situasjoner og forhold til andre klart og ikke risikerer å bli utnyttet eller lurt. Du er intuitiv og kunstnerisk, men gjør noe med det, så ikke visjonene og drømmene bare blir virkelighetsflukt, dagdrømmer og sentimentalitet. Vær forsiktig med rusmidler.

Du er viljesterk og dominerende og ønsker å være den som har kontrollen og trekker i trådene. Kontroll kan skje på finurlige måter. Du er redd for å bli manipulert, og manipulerer kanskje selv for å unngå det. Du ønsker anerkjennelse og har lederegenskaper, men åpenhet er viktig. Skjulte motiver gir ikke grobunn for tillit. Fastlåste holdninger og tankemønstre kan føre til både indre spenninger, og spenninger i forhold til partner. Det kan være bedre å lette på trykket nå og da i stedet for å slippe alt på en gang.

Du er svært følsom og har ofte en følelse av at mennesker ikke liker deg. For å føle deg trygg, må du bestandig ha en nært forhold til andre mennesker - uten kjærlighet er du en meget ensom person. Dette har du en tendens til å kompensere for ved å fokusere for sterkt på luksus, mat og kroppslig nytelse. Av og til kan nære slektninger blande seg i dine private forhold til mennesker - spesielt ditt forhold til ektepartner.

Du vil være best. Du har vanskeligheter med å begrense deg selv, du vil bestandig være et hakk bedre enn de andre - derfor kan du være en god sportsutøver. Ved å ikke være så rask, men tenke over dine handlinger kan du bruke dine energier på en konstruktiv måte. Selv om du ikke kan fordra rutine, må du innse at dette også er en del av livet. Tendensen til å komme i konflikt med foreldre ? spesielt moren - er til stede.

Selv om du er en munter person, kan du ha vanskeligheter med å kontrollere dine følelser i forhold til andre. Du har antakeligvis mer energi enn andre, men har også en tendens til å oppleve perioder hvor du er fullstendig utmattet. En tendens til å sløse med penger og spise for mye er til stede. Hør på hva andre mener om deg - men ikke oppfatt det som et angrep mot deg.

Du er eksentrisk og er mange ganger inkonsekvent i dine uttalelser og meninger. Ingen kan få deg til å skifte mening, selv om du selv kan skifte mening flere ganger om dagen. Din uttrykksmåte er ofte taktløs og du har en tendens til å sjokkere og lage skandale i sosiale sammenhenger. Ikke vær så rask til å si dine meninger, tenk før du snakker. Du bør huske på at andre mennesker har et like personlig forhold til sine holdninger og ideer som du selv har, og bør derfor unngå å virke for dominerende.

Du kan ha høye tanker om andre. Du kan bygge opp en idealisme rundt forskjellige personer - inntil det viser seg at personene ikke var slik som du hadde forestilt deg ? da rakner også store deler av deg sammen. Du har vanskeligheter med å skjelne mellom virkelighet og fantasi, løgn og sannhet. Du må tvinge deg selv til å holde deg til virkelighet og sannhet. Greier du dette, vil du få frem din inspirasjon og dine visjoner - og bruke dem på et kreativt plan.

Du er omgjengelig og populær, og setter pris på sosial omgang og selskapelighet, men det kan kanskje bli for mye av det gode. Du vil dele med andre, men kanskje bruker du mer enn du har. Sosial status og aksept er ikke alt, og materielle verdier tilfredsstiller ikke alle behov. Du har også en indre lengsel etter høyere mål og idealer.


Synes det er ganske fascinerende egentlig. At et horoskop kan stemme så mye om hvordan du er som person. Er jo ikke alt som stemmer like godt da. For å lese ditt horoskop, trykk HERHva er ditt stjernetegn?


Skrevet: 27.10.2010 Klokken: 01:08

Do you mind if I tie your shoes? Because I don't want you falling for anyone else.


Skrevet: 27.10.2010 Klokken: 01:05

Four Turn Offs.


Haha, jeg er egentlig litt kresen, og det er mange ting jeg ser på som skikkelig ekkelt. Noe som er ganske viktig hos en gutt er hvordan han lukter og hvor opptatt han er av hygiene, mener ikke at han skal være superopptatt av det, men dere skjønner. Svettlukt og dårlig ånde er ikke tiltrekkende. For klengete og masete, jeg liker gutter som er litt "hard to get", om de blir alt for pågående så mister jeg interessen med engang. Fett hår, haha, det er e k k e l t . En annen ting som er veldig turn off er gutter som skryter over utseende sitt osv, det er selvfølgelig viktig å ha god selvtillit, men hvis det blir for mye så finner jeg det lite tiltrekkende.


Skrevet: 26.10.2010 Klokken: 00:55
(Beklager den dårlige kvaliteten)

har brukt denne hårfrisyren en del i det siste. Den er så enkel og ser veldig fin ut synes jeg! Jeg bruker vanligvis ikke å ha fletta til denne frisyren, men synes det ble litt kult. Alt jeg har gjort er å tupere håret, spraye med hårspray også har jeg tatt litt hår fra hver side bakover å festet med to kliper. Så kan du enten ha håret slett, krølle det eller ha en flette på ene siden :) Hva synes du?


Skrevet: 25.10.2010 Klokken: 23:05Laza Morgan - This Girl


weheartit


Skrevet: 24.10.2010 Klokken: 23:17

Five People Who Mean A Lot. (In No Order Whatsoever)


Har mange personer som betyr utrolig mye for meg, så jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å velge ut bare fem. Men jeg kan jo begynne med å si Morten, jeg vet ikke hvor vi står lengre, men jeg vet at jeg alltid kommer til å være utrolig glad i deg og jeg håper vi klarer å ordne forholdet vårt igjen, for du betyr alt. En annen person som betyr mye for meg er Anna, jeg har kjent henne i litt over et år, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å bli kjent med ei så fantastisk jente. Vi er så lik på så mange måter, og jeg elsker å være sammen med henne, kjempeglad i deg snuppa! Så må jeg skrive familien min, regner bare med alle som en person for jeg kan ikke velge ut bare èn. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem, jeg kunne ikke bedd om noe bedre. Varvara betyr også veldig mye for meg, har vært min bestevenn i omtrent tre år, og samboer i ett, loveyou girl. Jonas, k.p og sindre, tre av mine beste guttevenner, dere er de beste. Også må jeg bare skrive Raissa også, vi har vært venner i så mange år, og du er helt herlig!


Haha, okei denne utfordringen gikk ikke så bra. I stede for fem personer så tror jeg det ble nærmest ti. Men jeg klarer ikke å velge, er enda mange fler jeg ikke har skrevet som betyr utrolig mye for meg,men jeg håper dem vet det selv hvor mye dem betyr : )


Skrevet: 23.10.2010 Klokken: 23:46

savner virkelig Anna nå! er kjedelig å danse som en gærning alene........men jeg gjør det likevel. Pysjamasen er foresten ny, kjøpte den på cubus, synes den rosa var søtest! 199,- bare :) imorgen skal jeg til Narvik for å se det nye huset til søstra mi og typen og lille benni! Gleder meg!


Skrevet: 23.10.2010 Klokken: 14:02

Six Things You Wish You'd Never Done.


Alle har nok noe de angrer på, jeg hater den følelsen man får etter man har gjort noe man visste man ikke skulle ha gjort. Jeg har hatt den følelsen mange ganger, det er en ting jeg gjorde for to år siden som jeg fortsatt angrer på selvom jeg ble tilgitt, men jeg vil ikke skrive her på bloggen hva det er, men jeg teller det som ting nr en. Jeg skulle ønske jeg aldri flyttet ifra Bodø, jeg savner kjæresten min så, og jeg tror vi kunne hatt det kjempebra om jeg fortsatt bodde der, jeg skulle ha tatt jobbsøkingen enda mer alvorlig. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde så mye fravær fra skolen de to årene jeg gikk, jeg hadde mine grunner, men jeg skulle ha stått mere på og vist hva jeg kan. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde brukt så liten tid sammen med farmor før hun døde, jeg var jo ganske liten, men jeg skulle uansett ønske jeg var mer hos henne..hadde gjort hva som helst for å se henne igjen en gang til for å fortelle hvor glad jeg er i henne.


Jeg kommer faktisk bare på tre ting som jeg angrer på nå i ettertiden. Uansett så mener jeg at man skal ikke se tilbake på fortiden å lure på hva som kunne ha vært om du ikke hadde gjort det og det. Jeg tror at du er den du er idag pågrunn av de valgene du har gjort tidligere. Mange har kanskje gjort veldig feile valg, men det hjelper ikke å se tilbake å angre på det, man burde heller se framover å sørge for at man gjør de rette valgene, follow your heart and live with no regrets♥


Skrevet: 22.10.2010 Klokken: 01:02

//facebook

Neste lørdag er det Halloween fest på Metropolitan. Jeg har jobbhelg da, men får kanskje besøk av en vennine på lørdagen, og da drar vi mest sannsynlig ut. Siden det ikke er 100% sikkert at jeg skal så har jeg ikke lyst å bruke flere hundre på kostyme i tilfelle det ikke blir brukt. Har tenkt å være vampyr, og jeg fant noe på GT som jeg kanskje kan bruke?Hva tror dere? Dette til svarte jeans/leggings og et par støvletter? Må også få kjøpt tenner og kanskje noe annet stæsj? + makeup....er dette noe jeg kan bruke? Jeg vil at antrekket skal være litt fabulous også, og ikke helt kostymeaktig, men samtidig så vil jeg se ut som en 'Vampyr'.


Skrevet: 21.10.2010 Klokken: 20:26Kjøpte meg nye sko IGJEN. Jeg har en tendens til å kjøpe sko med alt for høye hæler, men denne gangen klarte jeg å kjøpe noen som ikke er så høy! Og jeg trengte noen slike sko, som jeg kan bruke til hverdags uten å få sykt vondt i føttene. anyway, I love them! Hva synes du om dem?


Skrevet: 21.10.2010 Klokken: 18:03
Fikk mitt nye Visakort i posten for noen dager siden. ER SÅ GLAAAAAAD. endelig kan jeg bestille på nettet uten å spørre om å få låne pappa sitt kort! regner med jeg blir å bestille et par julegaver på nettet iår!  Jeg får sinnsykt julestemning når det snør ute, vet det er ca. 2mnd til jul, men på denne tiden ifjor så hadde jeg allerede hengt opp julelys på hybelen min, haha! Jeg elsker jula, gleder meg så♥ Ifjor hadde jeg noe på bloggen som jeg kalte "dagens julegavetips". Men i år tenkte jeg å ha "ukens julegavetips", noen som er interessert i det?


Skrevet: 21.10.2010 Klokken: 09:47BRB.........


Skrevet: 20.10.2010 Klokken: 21:36

Seven things that cross your mind a lot.


Jeg tenker veldig mye, noen gang alt for mye. Det jeg tenker mest på for tiden er M, som bor i Bodø, har ikke sett han på mange måneder, og det er så tungt. Jeg tenker på han hele tiden. Jeg tenker også veldig mye på vennene mine som bor langt borte ifra meg, savner dem noe sinnsykt. Ofte tenker jeg på å bare bestille meg en flybillett, og dra bort for en liten stund, oppleve noe nytt og spennende. Eller bare sette meg på bussen å dra en plass jeg aldri har vært. Men har jo ikke tid til det. Det jeg tenker på AKKURAT NÅ er mat, er så sinnsykt sulten, har faktisk bare spist to boller idag, men skal lage meg kjøttdeig og spaghetti nå, hihi. Jeg tenker på familien min, og jeg tenker på lille gudbarnet mitt som jeg ser så sjeldent. Og jeg tenker ofte på hvor bra det skal bli når jeg får bil lappen, alt skal bli SÅ mye lettere!

 


Skrevet: 20.10.2010 Klokken: 20:06

Hadde blitt så utrolig glad om noen kunne hjelpet meg med en liiiiten ting ...

Jeg har nettop fixet designet mitt, ble veldig fornøyd med det, men jeg mangler en ting.  for noen mnd siden fjernet jeg det som skal stå under overskriften, datoen, klokkeslett, kategori og kommentarer. (Det som står under innlegget). Hvordan får jeg det tilbake igjen? Vær så snill å hjelp meg! På forhånd takk : - )


Bare sånn for å demonstrere hva jeg mener, med et bilde     ↑

 


Skrevet: 20.10.2010 Klokken: 17:00


Loveitloveitloveit


Kostet 49,90 tror jeg!

Vad tycks?


Skrevet: 20.10.2010 Klokken: 15:45

Hei bloggen!
Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har hatt besøk av Anna. Hun kom på torsdagen og dro igår, vi har hatt det så sinnsykt artig. Herregud, jeg digger den jenta! I løpet av fire dager klarte vi å ta 16 TAXI! Det er jo helt sykt, aner dere hvor mye penger det vil si? ca. 2200 ut vindu! Men sånn går det når man er lat, og har på seg superhøye sko når man skal på byen.... Når vi åpnet taxidøra på mandagen å taximannen ropte "HEY IGJEN!!", da tenkte vi det var på tide å stoppe dette kjøret. haha

Vi var ute på byen både fredag og lørdag, fredagen kjøpe Anna seg nye sko, og da hun tok dem på seg på mandagen igjen så merket hun at det var ikke bare øl'a som hadde gjort henne skjeiv! hun hadde bokstaveligtalt danset hælene flat, skal det være mulig?

Har hatt det så ubeskrivelig koselig, gleder meg sykt til neste gang! Eneste vi har glemt å gjøre er å ta bilder! Har foresten shoppet en del også, så skal legge ut nye innkjøp strax! oookei...hadde faktisk et par bilder, som viser den sinnsykt brae humor vår :
meg-bertil-magda-sverre-anna

Skulle ha tatt bilder fra lørdagen når vi var på metropolitan og danset som bare deet, men det får bli neste gang!

Har dere hatt en fin uke mens jeg var booorte?♥


Skrevet: 13.10.2010 Klokken: 16:23Bakte boller her omdagen, de ble skikkelig god. Er deilig å komme hjem fra jobb å spise boller å drikke kakao :) Har klart å bli syk, kanskje ikke så rart siden jeg har gått i snøstorm og i pessregn. Men jeg kan ikke bli syk nå!!!! Anna kommer imorgen, og jeg har langhelg og vi skal på byen å ha det superartig!!! Faen å, må bli frisk til i morgen. Har du noen tips mot forkjølelse?


Skrevet: 13.10.2010 Klokken: 02:08

Eight Ways To Win Your Heart.


Når jeg var yngre så var jeg utrolig kresen, jeg forelsket meg fort, men det varte bare en liten stund, så var spenningen over. Er sikkert mange som kjenner seg igjen akkurat der. Men jeg har funnet ut at hvis en gutt  virkelig ska få meg til å bli forelsket i han så må han kunne få meg til å le, det er noe av det viktigste. Men det som er viktigst er at han er til å stole på, jeg trenger en som forteller meg hvis det skjer noe, en som vet at han kan fortelle alt til meg, jeg synes ærlighet er det viktigste i et forhold, uten det så føler jeg at hele forholdet er basert på en løgn. Han må også vise at han bryr seg om meg, være litt romantisk, men ikke for mye. Jeg liker ikke når han gjør romantiske ting HELE tiden, for da blir det ikke så spesielt lengre. Jeg liker også når gutten er litt 'hard to get', litt mystisk men samtidig ikke så mye at han virker likegyldig. Han må være snill og omsorgsfull, ikke bare mot meg, men mot andre også. Jeg liker når en gutt er følsom, men han prøver å ikke vise det. Vi må kunne ha det morro sammen.


be silly


Skrevet: 11.10.2010 Klokken: 16:38

Da er det vel ingenting annet å gjøre enn å hive på seg VINTERKLÆRNE og GÅ til jobb. Herreguuud, jeg bruker ca 40 min på å gå til jobb også skal jeg i tilleg gå i snøstorm? Skyt meg....


Skrevet: 11.10.2010 Klokken: 01:48


//facebook

Igår etter jobb kom Jonas til harstad, og jeg dro ut for å møte han. vi hadde planlagt å dra på kino, men det endte med at vi dro på peppes å spiste og senere på kvelden dro vi på byen! jeg hadde jo jobb idag så jeg hadde ikke tenkt å drikke, men det endte ihvertfall opp med fire-fem øl og masse dansing på metropolitan! var en super kveld, og nå gleder jeg meg bare enda mer til torsdag når Annasnuppi kommer på besøk! ♥


Har du hatt en fin helg?


Skrevet: 11.10.2010 Klokken: 00:44

Nine things about yourself.

Okeeeei...Da skal jeg si ni ting om meg selv. tenkte jeg skulle skrive det i en slags setning slik at det ikke bare blir et innlegg med noen få ord osv. Jeg er en jente på 18 år som fortiden bor i Harstad. Jeg er født i Fredrikstad, og har i løpet av mine 18 år bodd på seks forskjellige steder. Jeg er veldig utålmodig, noe som irriterer meg ganske mye av og til, en annen ting som irriterer meg er at jeg får veldig fort dårlig samvittighet og jeg kan få det av hva som helst. Jeg hater å lage mat, men grunnen til det er nok fordi jeg er så dårlig til det og fordi jeg ikke har tålmodigheten til å stå å følge med maten. Min drøm er å bli klesdesigner, elsker å lage klær, det er nesten som jeg er i min egen liten "boble" når jeg sitter å holder på med design, eller syr, og jeg elsker det. Det er den eneste gangen jeg klarer å la vær å tenke på ting, eneste jeg tenker på da er det jeg holder på med. For vanligvis tenker jeg veldig mye, alt for mye, og det kan være utrolig slitsomt i lengden. Sikkert mange som kjenner seg igjen der. Men egentlig så er jeg veldig fornøyd med livet, og mener man burde leve hver dag som om den skulle vært den siste.


Skrevet: 09.10.2010 Klokken: 01:06

Genser'n synes jeg var kjempesøt og den er herlig å ha på, den er fra barneavdelingen på h&m og kostet bare 149kr! Veska vet jeg egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte, men jeg begynner å like den, synes den er sweet! sløyfer er jo søtt uansett! Kostet 149,- denne også. På tirsdag får jeg lønning, og hva betyr det?! JOOOO JEG KAN KJØPE KJOLEN JEG HAR SIKLA OVER LENGE! can't wait


Skrevet: 08.10.2010 Klokken: 13:23

Synes de er så sykt fine å bruke om høsten/vinteren. Jeg er på leiting etter en eller to, og jeg fant mange fine på www.newlook.com. Er det noen som har erfaring med den nettsiden? Hvordan er det med toll, frakt osv?


Hvilken likte du best?

Også må jeg bare vise dere denne supersøte kåpa;


Se så herlig den ser ut!

Er det noen som har erfaring med den nettsiden? Hvordan er det med toll, frakt osv?


Skrevet: 08.10.2010 Klokken: 01:07

Er du kanskje heldigere enn meg å har fri ihelgen slik at du kan unne deg en kveld på byen sammen med venner? Og er du kanskje en av de som føler en slags dårlig samvittighet ovenfor kroppen og helsa når du tar deg en øl eller to? Vel, frykt ikke, det kommer faktisk noe godt utav å drikke øl også!

Flytende vitaminer
Øl gir nemlig mye av vitaminet B6. En nederlandsk studie viser at de som foretrekker øl har 30 prosent høyere nivåer av B6 enn de som helst drikker vin. B6 skaper dopamin, et stoff som utskilles i hjernen og som er knyttet til følelsen av behag og tilfredshet, ifølge forskning.no. Dessuten gir B6 deg sunnere hud og hår.

Holder hjertet friskt
Drikker du øl, kan du senke risikoen for å får problemer med hjertet. Alkohol øker nemlig nivået av det gode kolesterlet HDL. Samtidig gjør det at blodårene ikke så lett hardner og at blodet ikke så lett tykner og levrer seg. Enkelt sagt er dette to av hovedårsakene til hjerteinfarkt.

Unngå nyrestein
En ny studie forteller at øldrikkere har 40 prosent lavere risiko for å få nyrestein enn de som aldri drikker øl. Studien ble gjort blant middelaldrende menn og er publisert i American Journal of Epidemiology.

Holder deg ung og vakker
Du føler det kanskje ikke sånn dagen etter å ha drukket litt for mange øl. Men et moderat ølkonsum kan faktisk motvirke flere av aldringstegnene som rammer kvinner. Bioflavanoidene som finnes i øl bidrar til å holde beintettheten ved like. Dette fordi flavanoidene opptrer som en naturlig form for østrogenerstatning. Alkohol kan også bidra til å holde de mentale evnene friske hos eldre.

Holder kreften borte
Forskere arbeider nå med å finne ut på hvilken måte øl kan motvirke kreft. Noen studier viser nemlig at xanthohumol, et stoff som finnes i humle, kan bidra til å bryte ned kreftceller. Det forskes nå på hvordan xanthohumol kan brukes forebyggende mot flere krefttyper, som tykktarmskreft og prostatakreft.


Kilde: www.kk.no

Visste du kanskje noe av dette fra før?


Skrevet: 08.10.2010 Klokken: 00:30

Fant en litt artig utfordring på Lizbet sin blogg (trykk på navnet for å komme til utfordringen) Den går ut på å skrive forskjellige ting iløpet av 10 dager. Slik ser den ut;

Day One: Ten Things You Want To Say To Ten Different People Right Now.
Day Two: Nine Things About Yourself.
Day Three: Eight Ways To Win Your Heart.
Day Four: Seven Things That Cross Your Mind A Lot.
Day Five: Six Things You Wish You'd Never Done.
Day Six: Five People Who Mean A Lot. (In No Order Whatsoever)
Day Seven: Four Turn Offs.
Day Eight: Three Turns Ons.
Day Nine: Two Smileys That Describe Your Life Right Now.
Day Ten: One Confession.


- Anna - Gleder meg til du kommer til meg!
- Morten - Savner deg.
- Jonas - Kom deg hit!
- Johanne - Se hva jeg kjøpte idag!
- Pappa - Godnatt.
- Susanne - Savner deg og Benni.
- Varvara - Vi må møtes snart, er så lenge siden!
- Raissa - Miss uuu!
- Mamma - Takk for maten.
- Julenissen - Jeg ønsker meg et speilrefleks i julegave.

Egentlig har jeg veldig LITE å si akkurat NÅ.


Skrevet: 08.10.2010 Klokken: 00:00

Høsten er nok den kosligste årstiden. Ikke alltid, men ofte. Begynnelsen på denne høsten har vært nydelig, så mange fine farger, og koselig å gå turer, blir så glad på en måte.

//weheartit

Noen ting jeg liker å gjøre om høster er å

♥ Gå turer, helst sammen med noen andre.
♥ Sitte inne under et pledd å se en film og drikke kakao mens regnet øser ute.
♥ Bruke paraply (hi hi)
♥ Tenne masse stearainlys og se film eller spise middag sammen med kjæresten.
♥ Ta bilder, utrolig mye fint å ta bilder av.

Kom ikke på mer nå, hihi. Hva liker du om høsten?

Nydelig ♥


Skrevet: 06.10.2010 Klokken: 12:19


Wedges // Eurosko
Kjole // Bikbok

Elsker fargen, sammen med gulltilbehør så blir den SMASHING :)

Synes?


Skrevet: 05.10.2010 Klokken: 22:01Leserleserleser.....
Holder du på å ta billappen?


Skrevet: 05.10.2010 Klokken: 20:43Ikke denne helga, men helga etter der igjen så kommer mest sannsynlig Anna på besøk til meg! Gleder meg så syyyyyyyyyyyyyyykt mye!!!! Har ikke sett henne på tre/fire mnd, herregud I can't wait! Savner henne så utrolig mye ♥ Hun ble 18 på søndagen, og vi skal ut på byen å feire, håper hun kan komme på torsdagen så vi får mere tid sammen, hun drar nemlig til Spania i neste mnd.Love u girl ♥


Skrevet: 05.10.2010 Klokken: 17:53

Satt å snakket i tlf med Kp igår da tlf begynte å pipe fordi det var lite strøm, så jeg gikk for å hente ladderen, men guess what? den glemte jeg igjen hjemme, typisk tenkte jeg. Men rett før jeg skulle legge meg kom jeg på at jeg kjøpte en slik universal ladder i sommer siden jeg ikke hadde ladder til kameraet, og den kan jo brukes til alt!

Måtte sjekke tlf i morges for jeg hadde en følelse av at sjefen hadde sendt mld, og det hadde hun!! Jeg trengte ikke å komme på jobb idag, var så deilig å slippe å sykle til jobb halv elleve i morges, i stede kunne jeg legge meg på sofaen å slappe av. Ble liggende her ganske lenge da, sovnet av å våknet for ikke så lenge siden.


siden jeg glemte kameraet også hjemme så har jeg ikke bilder av den nye kjolen og skoene mine, så jeg legger det ut når jeg får kamerat mitt. på dette bildet har jeg kjolen på, men jeg skal legge ut bedre bilder!!

Var på en liten shoppingtur med en vennine igår også, nå skal jeg spise litt, snakkes senere !!


Skrevet: 03.10.2010 Klokken: 23:35

Hej bloggen!

Mamma kom å henta meg etter jobben på fredag, og da dro vi rett til mormor. Har hatt en kjempetrivelig og avslappende helg, men den har gått litt for fort. På lørdagen dro Jeg, tante onkel, morten, mamma, Johanne og Laika på fjellet, var utrolig fint vær! Ble ikke så mange bilder, eller brae bilder for den saks skyld, glemte nemlig kameraet i bilen, men fikk knipset noen med mobilen!


Vi gikk vel ca litt over en halv mil tror jeg, eller kanskje litt mer, er ikke helt sikkert. Vi stoppet ihvertfall her med denna hytta for å spise og slappe av litt.


norsk natur er så vakker!! her stod jeg ved siden av en canyon, europas dypeste eller noe slikt, gadd ikke å ta bildet, for det hadde bare blitt bilde av fjellveggen.


på tur ned fra fjellet fikk vi øye på regnbuen i fossen, utrolig fint! skulle hatt speilrefleks, så tror jeg bildet hadde blitt sykt fint!

Er på Ibestad nå, skal legge meg tidlig for jeg må være med mamma imorgen tilig tilbake til Harstad. Har jobb hele uken, men jeg får antakeligvis besøk på lørdagen av bestekompisen min, så har jo noe å glede meg til!

Skal legge ut et nytt 'New purchases' innlegg imorgen, har kjøpt ny kjole og nye sko!!!
hits