Skrevet: 30.09.2013 Klokken: 15:05Det er en stund siden jeg har kommet med anbefalinger, så nå tenkte jeg å anbefale dere en tv'serie. Jeg har mange tv'serier jeg følger med på, men siden de fleste er på pause for tiden så måtte jeg finne noen annet å se på når jeg er hjemme å kjeder meg. Har hørt mange snakke om denne før, så nå tenkte jeg det var på tide å sjekke den ut selv. Og nå skjønner jeg hvorfor alle sier at den er så morsom, jeg og Johanne holdt på å flire oss ihjel gjennom sesong 1. Så mye sprøtt, og alle er så morsom på hver sin måte. Anbefaler denne serien på det sterkeste om du er ute etter en skikkelig komiserie, som vil få deg i godt humør!

 

Bruker du å se Modern family?


Skrevet: 29.09.2013 Klokken: 22:34

Hei, Cuties!


Dette designet må være det enkleste jeg har gjort hittil. Jeg var litt utålmodig når jeg skulle vente på at neglelakken skulle tørke, så resultatet ble ikke så veldig bra. Men tar man seg litt bedre tid, og er litt stødigere på hånden enn det jeg er så kan dette bli veldig søtt, og fint. Skal prøve meg på noen andre farger neste gang, kanskje litt mer høstfarger? 
 


Hva synes du?


Skrevet: 29.09.2013 Klokken: 15:49

Hei, Cuties!


Siden det begynner å bli betraktelig mye kaldere ute, og snøen er vel rett rundt hjørnet, bestemte jeg meg for å lage en hettegenser til Kira. De eneste "klærne"  hun har er to dekkene, og det varmer ikke overalt, så dette var noe hun trengte ettersom at hun fryser veldig lett. Og de fleste som har hund vet vel hvor dyrt det er for  klær, dekken og slikt på dyrebutikken. Da e det mye billigere å lage noe selv! Jeg valgte å bruke et polar fleece stoff slik at hettegenseren skulle bli varm og god. Men siden jeg bare hadde en mørk farge, og synes genseren ble litt gutteaktig, så sydde jeg på blonder på hetta for å gjøre den mer jentete. Kira elsker genseren, og har brukt den nesten hver dag!


Hva synes dere?
Vil dere se en DIY hvordan man lager en slik genseren til hunden din?  


Skrevet: 28.09.2013 Klokken: 14:33

Hei, Cuties!


I overigår sydde jeg en kjole til meg selv. Har nettopp begynt med å sy igjen, og det er så morro! Har denne uken laget to kjoler, en bluse/overdel og en hettegenser til Kira som jeg skal vise dere senere. Det er så morsomt når man faktisk får det til, selvom jeg holdt på å kaste symaskina ut av vinduet et par ganger, haha. Stoffet kjøpte jeg på Jysk,så det er ikke av bra kvalitet i det hele tatt, men jeg synes fargen var så fin! Johanne er modell på bildene, se sååå flott hun er ♥
 


Hva synes du?


Skrevet: 27.09.2013 Klokken: 16:03

Prøvde meg på et nytt negledesign igår.. Alt jeg brukte var en tannpirker, og neglelakk selvfølgelig. Ble ganske fornøyd, synes det ble så fargerikt og morsomt ♥
 


Hva synes du?


Skrevet: 23.09.2013 Klokken: 14:57

Hei, Cuties! Her kommer steg-for-steg bilder av hvordan dere lager Minnie mus inspirerte negler. Veldig lett, og morsomt! Jeg har bare gjort dette en gang før, så resultatet ble langt ifra perfekt, men greit nok synes jeg! Øvelse gjør mester, ikke sant?

Du trenger:

- En svart neglelakk (Jeg hadde ikke svart, så brukte en eyeliner tusj, hehe. Det funka greit!) 
- Base/Top Coat
- Hvit neglelakk (Jeg har heller ikke hvit, derfor brukte jeg en kremfarget. Funket like bra, siden den ser nesten hvit ut når de kommer på neglene)
- En rød neglelakk. 
- Og til slutt, en tannpirker.  
 1. Begynn med å påføre et lag med basecoat.

2. Når det er tørket skal du lakke øverste delen av neglen i rød. Akkurat som en french tip.
3. Mens du venter på at det røde skal tørke, tar du den svarte neglelakken å lager tre sirkler øverst i venstre hjørne, nært den røde kanten. Bruk en tannpirker for å gjøre dette. Siden jeg ikke hadde svart neglelakk, bruke jeg bare tusjen til å tegne tre rundinger, men resultatet blir mye bedre om du bruker svart neglelakk og en tannpirker.

4. Så tar du den hvite neglelakken og lager polkadotter oppå det røde, ved hjelp av en tannpirker. For å få større dotter kan du klippe av den spisse delen av tannpirkeren.

5. Og til slutt påfører du et lag med top coat og så er du ferdig!!

Veldig lett, og jeg synes resultatet ble veldig søtt. Hva synes du? ♥


Skrevet: 22.09.2013 Klokken: 21:37


Jeg satt å så på bilder på Pinterest, og kom over et skikkelig søtt negledesign, og da måtte jeg bare teste det ut selv. Ble ganske fornøyd til å være første forsøk, så tenkte jeg skulle legge ut et steg-for-steg innlegg imorgen + et annet lett design! Synes det er så morro å prøve meg frem med negledesign, og enda artigere er det jo når man blir fornøyd med resultatet! Hva synes du?


Skrevet: 22.09.2013 Klokken: 16:36

Hei, Cuties! Idag når jeg våknet, og lå i sengen å så på youtube filmer, så bestemte jeg meg for at jeg har lyst til å begynne å blogge igjen. Sånn, ordentlig. Iallefall prøve, savner det selvfølgelig litt, og jeg har merket utrolig mange ganger hvor nyttig det er å blogge egentlig. Da tenker jeg på for min egen del, f.eks her er dag når jeg skulle søke på en jobb, så måtte jeg fylle ut når jeg startet og når jeg sluttet på skolen, jeg tenkte måneden og årstallet var greit nok, men neida, de skulle ha akkurat den dagen jeg sluttet. Dette er da 3 år siden, så det sier seg selv at jeg ikke klarer å huske akkurat dagen, men så tenkte jeg "Heeey, jeg blogget sikkert om dette", og tror dere ikke jeg gjorde det? Det var bare å bla i arkivet tre år tilbake, og der fant jeg svaret jeg lette etter!
 


Men nok om det, nå tenkte jeg å vise dere den nye vinterjakken min. Jeg kjøpte den for noen uker siden, men siden jeg har vært så sløv blogger i det siste så har jeg ikke fått tatt bilder før nå. Den er fra Vero Moda, og kostet bare.... 299 kr!! Jeg synes det var utrolig billig for en jakke, selvom denne ikke er sååå veldig tykk da. Men jeg elsker pelsen, og stoffet inni hetta, så varm og god!Har faktisk bestilt ennå en jakke, fra Sheinside, som jeg tror jeg kommer til å bruke til våren/sommeren neste år, men jeg kommer garantert til å vise dere den når den kommer i posten, for den er utroliiiig søt!


Skrevet: 17.09.2013 Klokken: 05:27

Hei, Cuties!


Har i det siste hatt mye å gjøre, merkelig nok ettersom at jeg er arbeidsledig for tiden. Men har brukt fritiden min til å gjøre ferdig Moter og Styling kurset jeg har tatt på NKI. Denne uken har jeg hjemmeeksamen, og skal levere den innen torsdag. Håper virkelig jeg får en bra karakter på denne eksamen, da hadde jeg blitt utrooolig glad. I tillegg til å studere har jeg også søkt på jobber, og har funnet en jeg veldig gjerne kunne tenke meg. Håper bare det går rette veien ♥ 


Begynner å bli ganske lei av å ikke ha en jobb, det er så ubeskrivelig kjedelig å bare gjøre det samme dag inn og dag ut... spesielt nå som Stig er i Harstad å jobber og skal være der helt til 13.oktober. Han skulle egentlig komme hjem på friuke igår, men slik ble det altså ikke.. Utrolig trist, savner han så mye allerede. Heldigvis fikk jeg sett han igår når han var ferdig på jobb, jeg dro inn til Harstad slik at vi kunne dra å spise sammen på Dolly. Men tiden gikk så fort, og plutselig satt jeg hjemme alene igjen.. Nei huff, jeg er virkelig ikke et alene-menneske.Jeg er så utrolig fornøyd med karakterene jeg har fått på alle innsendingene mine, og håper at jeg kan klare åoppnå det samme på eksamen. 


Tror jeg at jeg skal ta kvelden nå. Sover så dårlig om nettene for tiden, så blir sittende våken eviglenge å se på serier, men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli en smule trøtt.
 

Vi blogges senere, hejdå!


Skrevet: 13.09.2013 Klokken: 16:11

Jeg er en ganske overtroisk person, men akkurat dette med at fredag den 13. er en ulykkesdag, tror jeg bare er noe tull. Selvfølgelig kan det skje ulykker på fredag den 13., men det skjer jo ulykker hver dag i løpet av hele året. Men visste dere at det faktisk finnes folk som har fobi mot denne dagen? Som ikke tør å gå ut av døren engang i frykt om at noe forferdelig kommer til å skje? Det kalles for paraskevidekatria fobi, rett og slett en frykt og angst for fredag den 13. Men alt dette med fredag den 13, stammer vel fra religioner og slike ting, hvor både en fredag og tallet 13 betyr ulykke. 
 

Fant noen myter om fredag den 13:

- Er man 13 mennesker samlet til bords vil alle ved bordet dø i løpet av 13 år, og den første som reiser seg vil være den første til å dø.

- Det betyr ulykke å gifte seg fredag den 13.

- Satan skal ha vært Guds 13. engel.

- Det skal være uheldig og ha 13 bokstaver i navnet sitt, da vil du ha djevelens lykke. Eksempler på disse er massemordere som Jack the ripper, Charles Manson og Theodore Bundy.

- Tallet 13 lider av å være det neste tallet i rekken etter 12, som noen mener er «det komplette tall»: Det er 12 måneder i året, 12 stjernetegn i horoskopet, 12 viktige guder i gresk mytologi, Jesus har 12 apostler, julen består av 12 dager og det er 12 i et dusin.

 

Jeg skal iallefall kose meg på denne "ulykkesdagen". Skjer det noe dårlig, så er det vel meningen at det skal skje uavhengig om det er fredag den 13ende eller ikke ;-) Snart får jeg besøk av lillesøster, og det gleder jeg meg til. ♥
 

Ønsker dere alle en fin ulykkesfri fredag den 13.!


Skrevet: 10.09.2013 Klokken: 23:55

Hei, Cuties!


Idag fant jeg ut at jeg skulle ta med meg Kira, og kjøre til byen for å møte Johanne. Vi dro først innom butikken for å kjøpe litt tursnacks, og så dro vi opp til folkeparken, og gikk oss en liten tur. Det er så fint innover der, spesielt nå på høsten. Vi gikk til vi kom til en innsjø, så satt vi der en stund før vi dro tilbake igjen. På tur hjem ble jeg faktisk stoppet i en kontroll, for aller første gang. Ble litt nervøs siden det aldri har skjedd før, og fordi jeg hadde Kira liggende i passasjersetet. Men det gikk så bra så, måtte bare vise vognkort og førerbevis, så fikk jeg kjøre igjen! 
 
Så nå når jeg lastet opp bildene at det ble litt dårlig kvalitet, men måtte lagre bildene fra facebook så da ble de bare slik. 

Håper dere også har hatt en fin tirsdag!


Skrevet: 10.09.2013 Klokken: 23:31

Hei, Cuties!
 

På søndagen var jeg og Stig på AMCAR-treff i nærheten av der vi bor. Vi trodde det skulle være såå lett å finne fram, ettersom at Bogen er en liten plass. Men vi holdt på i en time, å søke på internett etter andressen, og vi kjørte rundt omkring å leita, men vi fant ingenting. Til slutt fant vi et mobilnummer til Amcar-klubben, så vi ringte dit og fikk veibeskrivelsen. Vi kom oss altså dit 20 minutter før alt var ferdig, men koselig var det uansett. 
 Det var rundt 40-50 biler der. Maaaaaaaaaange fine!! Likte spesielt den sølv/grå bilen på bildet ovenfor, hadde ikke takket nei til en slik for å si det sånn. Det var også en bil der fra 1929, litt fascinerende å se! 


Synes du slike Veteran biler er stilige? 


Skrevet: 03.09.2013 Klokken: 17:12


Hei! Idag har min kjære bursdag og fyller hele 22 år! Jeg baket en sjokoladekake med melkesjokoladeglasur igårkveld, og om litt får vi besøk. Senere blir det taco, og sikkert filmkveld. Alt Stig ønsket seg var bare en avslappende dag, sånn er det vel når man begynner å bli gammel, haha neida.. Har også kjøpt et par gaver til han som han skal få litt senere, kanskje jeg legger ut bilder av de senere om jeg husker på det. Nå skal jeg gå å ordne alt klart til besøket kommer, blogges senere!Nå gjenstår det bare å se om kaken faller i smak. Den SÅ god ut iallefall, eller hva?
hits