Skrevet: 30.09.2012 Klokken: 13:43

                                                    

 

 

 

Daily All-In-One B.B Cream
 

Finnes i fargen: Light og Medium

Merke: Garnier

Karakter: 4

Kan kjøpes: Feks. Cubus, Vita, Lindex, Rema1000.

Pris: Mener prisen ligger fra 70-100 kr. Varierer fra butikk til butikk.
Nå har jeg brukt denne BB creamen i godt over en mnd, og jeg er egentlig veldig fornøyd. Tenkte jeg at jeg kunne dele min mening om dette produktet med dere. En BB cream er forkortelse for Blemish Balm, det er et produkt som inneholder "alt i ett", slik at du skal slippe å bruke mange forskjellige produkter. Med denne trenger man egentlig ikke å bruke en dagkrem siden denne tilfører huden mye fuktighet, men jeg synes alltid det er best å starte all slags sminke med en god DAGkrem. Til å være så billig så er jeg veldig, veldig fornøyd. Dette er den første BB creamen jeg har prøvd, så når denne er tom skal jeg teste ut en ny. Har aldri vært noe stor fan av merket Garnier, men skal innrømme at jeg ble positivt overrasket. Det eneste negativet med denne er at huden din kan bli litt blank, eller oljete, men om du bruker et pudder over kremmen er ikke dette noe problem. Men jeg mener jeg har lest en plass at Garnier er kommet med en ny BB Cream som heter Anti-Shine? Noen som vet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 
+ Føles veldig lett og myk på huden, men kan bli litt "klissete" med det samme du påfører den, men den følelsen forsvinner fort. 

+ Tilfører mye fuktighet, og passer perfekt til de som sliter med tørr hud. 

+ Kremmen ser veldig naturlig ut på huden, og gir akkurat passe farge til ansiktet. 

+ Den er billig. Og du får mye for pengene.

+ Jeg merket hvertfall at huden min får litt mer glød etter at jeg har tatt denne kremmen på.

+ Inneholder solfaktor 15. 

+ Jevner ut hudtonen.

+ Holder seg stortsett hele dagen. Men for de som sliter med oljete hud, så kan denne bli litt blank/skinnende utover dagen. 

+ Veldig smart produkt å bruke om f.eks. sommeren når du ikke har så lyst til å bruke så mye sminke, men likevel føler at du trenger litt.

 
 

- Den er ikke noe særlig drøy i bruk, men den varer ihvertfall rundt 2 mnd. Jeg har brukt den omtrent hver dag i godt over 1 mnd og merker nå at det ikke er lenge igjen til den er tom. Men ettersom at denne er så billig i pris, så er ikke dette et veldig stort minus. 

- Det står at den skal minske rødhet, men det føler jeg ikke at den gjør. 

- Har ikke så veldig bra dekkevne, men den dekker selvfølgelig litt. For best resultat anbefaler jeg å påføre kremmen med en børste tilpasset for flytende foundations. 

 

Har du prøvd denne BB Creamen? 

Hvis ja, hva synes du?


Skrevet: 30.09.2012 Klokken: 11:04

Selvom jeg er egentlig et sommermenneske, som elsker sol og varme, så er faktisk høsten min favoritt utav de fire årstidene. Tror det er stemningen som gjør det, alle de fine fargene, den friske luften og tanken på at det ikke er lenge igjen til jul. Mørketiden er tilbake, noe som gjør det enda mer koselig å sitte inne i varmen med et pledd over seg mens man ser en film eller leser en bok. Det eneste negative med høsten er at det begynner å bli kaldt ute, og det betyr at snøen snart kommer..

Men bortsett fra det, så elsker jeg denne vakre årstiden ♥
 Liker du høsten?


Skrevet: 29.09.2012 Klokken: 18:51

Heei.  Igår etter jobb ble Johanne med meg hjem til Ramsund, og her skal hun være til imorgen. Alltid like koselig. Igår gjorde vi ikke så mye, dro å spiste Is etter jobb, så dro vi hjem å slappet litt av, lagde middag og så norske talenter. Etter det tok vi oss en liten kjøretur, og når vi kom hjem igjen slo vi på en film, men Johanne sovna av med engang så da tok vi kveld. Idag har vi vært en tur på Evenskjer å handla, vært ute å tatt bilder, lekt med Kira, og skal nå lage Taco å se film, sammen med Stig selvfølgelig. Han har endelig fått fri fra jobb, så er veldig godt å ha han hjemme også! 

Ble et veldig hverdagslig og rart innlegg dette, så jeg avslutter med litt bilder fra igår og idag....  Ha en fin kveld ♥


Skrevet: 26.09.2012 Klokken: 22:17

Heeei! Fikk plutselig så lyst til å være litt kreativ, så ikveld har jeg drevet å lagd litt armbånd. Synes det er så morro, ihvertfall når man blir fornøyd med resultatet! Ellers har jeg bare sittet å sett på Unge mødre, er blitt helt hekta, hahah... Stig er på jobb, noe han har vært hele tiden i det siste. Utrolig kjedelig for meg, men det er nå bare sånn det er. Har omtrent ikke snakket med han på tre uker, bortsett fra i helgen når han tok fri for å være med på senterfesten sammen med meg. Ellers så er det bare soving om dagen (mens jeg er på jobb) og jobb om natten mens jeg sover. Så kan trygt si at jeg gleder meg veldig mye til han får noen fridager. Da håper jeg at vi får gjort noe koselig sammen, dra ut å spise eller på kino. Men nok om det, nå skal jeg fortsette å se på tv, heeejdå!  [♥]
 


Skrevet: 24.09.2012 Klokken: 00:34

God kveld! Igår var jeg som sagt på senterfest, eller gatefest som de kalte det. Var faktisk utrolig koselig. Ankom senteret klokken åtte, møtte Lisa og Annette utenfor og så gikk vi inn. De hadde hengt opp søppelsekker på veggene slik at det ble helt mørkt, og hengt opp masse fint lys. Klokken ni fikk vi servert Tapas, noe som var veldig godt. Er første gang jeg spiste det så ble veldig overrasket, likte så og si alt av det jeg smakte på. Ble mye prating og vindrikking. Så ble det litt quiz, vår gruppe kom på nest siste plass, haha. Var utrolig vanskelige spørsmål vel og merke... I tolv tiden begynte folk å dra, men da var jeg og Stig (kjæresten min) klar til å dra på byen! Alt i alt ble det en vellykket kveld, kom vell hjem i tre-fire tiden, og idag har jeg stortsett bare sovet. 


Rakk ikke å oppdatere før vi dro ikveld, så tok bilder av kjolen jeg hadde på meg for å vise dere. Denne lånte jeg av søteste Lisa. Likte den veldig godt. Brukte et belte rundt livet, og høyhælte til. ♥
 Ble litt dårlige bilder siden det var så dårlig lys på rommet, menmen. Imorgen skal jeg hente en spennende pakke! Gleder meg!!
 Har dere hatt en fin helg? 


Skrevet: 22.09.2012 Klokken: 16:14

Ikveld er det "gatefest" for alle ansatte på senteret hvor jeg jobber. Kjører ikke før klokken syv, men sitter her allerede å gjør meg klar. Tenkte å krølle håret, og det tar jo sin tid. Gleder meg ihvertfall veldig mye, er første gang jeg er på en fest som senteret arrangerer, så dette kan bli spennende. Skal prøve å få oppdatert før vi drar for å vise antrekket, men hvis jeg ikke får tid til det så kommer det imorgen! Ønsker dere alle en finfin lørdag ♥
 


Skrevet: 21.09.2012 Klokken: 23:10

Her kommer innkjøpsinnlegget... Denne gangen kjøpte jeg egentlig ganske mye fra Coverbrands. Bruker vanligvis bare å kjøpe tre-fire ting siden det blir så dyrt, men denne gangen måtte jeg bare slå på stortromma å handle litt mer! Elsker jo så å si alle produktene fra Bareminerals og glominerals. Liker Everydayminerals ganske godt også, har et produkt fra det merket som jeg må bruke daglig. Men ja, her er ihvertfall det jeg kjøpte;
 

bareMinerals Mineral Veil - 259,- Direktelink her.

bareMinerals Matte Foundation SPF 15 - 279,- Direktelink her.

Everday Minerals Mint Color Corrector MINI - 60,- Direktelink her.

gloMinerals Concealer Under Eye - 196,- (Kampanje 20%) Direktelink her.

bareMinerals Foundation Primer - 269,- Direktelink her.

Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil - 149,- (Bestselgerkampanje) Direktelink her.

gloMinerals Brush Texture - 367,- Direktelink her.

Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush - 115,-  Direktelink her


Skrevet: 21.09.2012 Klokken: 01:43

Endelig fikk jeg kjøpt meg et speil for å ha over sminkebordet. Var virkelig på tide, hittil har jeg hatt et grønt og gammelt speil hengende der, så kan trygt si det var godt å få et fint og hvitt speil opp på veggen! Knødde noe sinnsykt med å henge det opp, men det ble jo fint til slutt? Dette speilet fant jeg på Skeidar til bare 199 kr! Nå mangler jeg bare et stort gulvspeil... Får ta det neste lønning. Kjøpte også noen småting til garderoben min. En telysholder i samme farge som gardinene og en skål for å ha ringer i. Og 15 nye kleshengere, men det gadd jeg ikke å ta bildet av. 
 

Lovde jo et innkjøpsinnlegg idag, men det kommer imorgen istede. Da får jeg min 2. pakke fra Coverbrands, så da blir det litt mer å vise frem! Er veldig spent selv, gleder meg. Ellers så har jeg faktisk fri imorgen, noe som skal bli utrolig deilig. Men drar til byen en tur likevel fordi jeg må innom polet, også skal jeg mest sannsynlig møte pappa. Men nå må jeg legge meg, kjenner at det begynner å bli vanskelig å holde øyelokkene åpne, hihi. Hva synes dere om det nye speilet mitt? 


Skrevet: 19.09.2012 Klokken: 23:23

Mens jeg var på jobb idag fikk jeg en telefon om at bilen min var ferdig på verksted. ENDELIG! Den har vært inne i to uker nå, så det er utrolig godt å ha fått den tilbake nå. Jeg, mamma og Johanne dro til Finnsnes i halv seks tiden for å hente den, også måtte vi selvfølgelig innom senteret for å kjøpe big bite, haha. Kan ikke dra til Finnsnes uten å spise det ♥ Kom hjem for ca. en halv time siden, så nå sitter jeg bare å venter på at Jonas skal komme på besøk en tur. Vi skal spise pizza og se film, kooooos!Lille gullbilen min ♥


Oppdaterer imorgen med et innkjøpsinnlegg! 


Skrevet: 18.09.2012 Klokken: 23:09

Dette klesplagget er absolutt min favoritt om høsten/vinteren. Ga nettop bort nesten alle strikkagenserne mine til lillesøster, så jeg synes at jeg fortjente en ny en. Hihi. Denne var faktisk veldig billig, bare 199 kroner på Cubus, og i tillegg var den superdeilig å ha på seg! Utrolig myk... Tror denne kommer til å bli brukt mye fremover. Kjenner jeg meg selv rett så er nok ikke dette den eneste strikkagenseren jeg blir å investere i, i vinter. 
 


Så den ikke god ut? ♥


Skrevet: 18.09.2012 Klokken: 11:56

God morn! 

Ååh, det var deilig å sove litt ekstra idag, kjenner jeg hadde behov for det. Har vært litt småsyk en stund nå, på fredag var det faktisk så ille at jeg mistet stemmen helt MENS jeg var på jobb. Heldigvis fikk jeg gå en time før, ble dritnervøs for at det skulle komme noen kunder mens jeg stod der, siden jeg ikke kunne si noe som helst, haha.. Men nå er jeg mye bedre igjen. Idag skal jeg på jobb klokken tre, og når jeg er ferdig kl. åtte så må jeg mest sannsynlig dra til Ibestad slik at jeg kommer meg på jobb imorgen. Bilen min er fortsatt på verkstedet på Finnsnes, og jeg skal levere inn leiebilen idag.. Er så utrolig lei av å være avhengig av andre for å komme meg på jobb, har holdt på slik i to uker nå. Men om alt går etter planen så får jeg bilen tilbake imorgen ♥ GLEDER MEG.
 Vet ikke om dere har lagt merke til det, men har endret en del på designet, spesielt sidemenyen. Likte dere det? ♥


Skrevet: 17.09.2012 Klokken: 20:47

hitrecord:
?Upside Down?
Tiny Story by Jennifer Chittenden
==
Neither knew who turned whose world upside down
But it?s safe to say, nobody cared.
==
You can contribute to the Tiny Stories Volume 3 collaboration HERE!


Skrevet: 16.09.2012 Klokken: 20:04

Har aldri vært så fornøyd med en neglelakk før som disse fra Isadora. Har ikke brukt å kjøpe dette merket før derfor har jeg ikke så mange ennå, men er sikker på at det kommer til å bli enda flere ettersom at jeg er helt hekta, haha. De tørker nokså fort, også er de så lett å påføre selvom børsten er ganske stor. Også varer de lengre enn andre neglelakker jeg har prøvd. Etter min mening er disse mye bedre enn Essie sine. Ikke er de så dyr heller, rundt 89-100 kr tror jeg? Fåes kjøpt hvor som helst, Vita, cubus, h&m, lindex osv. 
 


Love it ♥


Skrevet: 16.09.2012 Klokken: 02:49Fikk lønn på fredag og da måtte jeg selvfølgelig handle litt på Coverbrands igjen. To av disse produktene er produkter jeg bruker hver dag og de er jeg akkurat blitt fri for. Gleder meg til å teste ut primeren, håper den er bra. Kommer nok en produktanmeldelse etterhvert om jeg er fornøyd. Har heller ikke testet ut Under Eye Concealeren før, men tror jeg kommer til å elske den like mye som jeg elsker Camouflage Concealeren fra gloMinerals. Om du vil ha litt info om produktene så skriver jeg det under her + direktelink til alt. PRIME TIME FOUNDATION PRIMER FRA BAREMINERALS

Dette er en blank foundation primer som er spesielt utviklet for å bekjempe tørr hud, fine linjer, overflødig fett, store porer og ujevn hud. Den er uten tilsetningsstoffer. Du finner den HER.

 

UNIVERSAL BROW PENCIL FRA BILLION DOLLAR BROWS

Dette er en vannfast øyenbrynspensel som passer alle hudtoner og hårfarger. Denne har jeg brukt fast i snart 2 år. Den er rett og slett fantastisk. Du finner den HER.

 

MATTE FOUNDATION SPF 15 FRA BAREMINERALS

Dette er min absolutte favoritt blant foundations, har brukt denne fast i rundt 2 år også, så kan trygt anbefale den videre. Dette er den mildeste og mest naturlige sminken du vil finne. Den gir deg en naturlig og matt finish og reduserer blankhet. Du finner den HER.

 

CONCEALER UNDER EYE FRA GLOMINERALS

Dekker mørke/blå ringer under øynene samtidig som den tilfører fukt og næring. Jeg har hørt mye bra om denne, så er veldig spent på å teste den ut! Du finner den HER.P.S: Det er 20% rabatt på alle produkter fra Glominerals på Coverbrands NÅ!


Skrevet: 11.09.2012 Klokken: 02:47

Postet et innlegg for noen uker siden om en veske jeg hadde bestilt, og at jeg fikk tilsendt feil veske i posten. Vell, hadde egentlig ikke tenkt til å gjøre noe med det, men så bestemte jeg meg for å sende en mail til de likevel. Utrolig hyggelige folk, og vi ble enige om at de skulle sende meg den veska jeg egentlig skulle ha og jeg skulle i tillegg få beholde den jeg allerede hadde mottatt, om jeg betalte dem 20 dollar. Så da gjorde jeg det, og på fredag mottok jeg denne lille søte veska...
 Jeg fikk altså to vesker for prisen av en, litt av et kupp! Men planlegger å selge den andre, er litt usikker... Denne veska likte jeg mye mer, men den var ikke helt som forventet. Var mye rødere i virkeligheten enn det den var på bildet, også var den mye mindre enn det jeg trodde. Men likte den fordeom! Har endret lyset på bildet så dere ser ikke hvordan farge den egentlig er, men skal prøve å laste opp flere bilder etterhvert. Såå, hva synes dere?


Skrevet: 09.09.2012 Klokken: 23:49

Hælå folkens! Planen var egentlig at jeg skulle blogge om dette på tirsdagen, men så ble det ikke noe av det likevel. Tror jeg har gjort det til en vane at jeg bare blogger på søndager, men det skal det bli slutt på. Well well..


...På mandagskvelden ble bilen min ødelagt. Jeg spurte Stig i 10-tiden om vi skulle ta oss en kjøretur. Vi bestemte oss for å kjøre over til øya (andre siden av der vi bor), og det endte opp med at vi kjørte helt til veien stoppa. Det tok vell rundt 1 time før vi var kommet helt fram tror jeg. Det var egentlig ikke noe spesielt vi skulle gjøre der, men vi tok oss en tur innom grillhytta, også kjørte vi litt rundt å så på alle bonkersene som ligger der ute. På tur hjem igjen skulle Stig svinge innom en gammel millitærbonkers og akkurat da begynte hele bilen å riste, og når vi prøvde å rygge tilbake igjen kveltes motoren. Jeg fikk helt panikk! Der stod vi midt i ødemarka, ingen sivilasjon og det var bekmørkt ute. Ikke gikk det ann å ringe heller for det var selvfølgelig ikke dekning der. Var drittekkelt og ikke minst skummelt! Etter en stund bestemte vi oss for å prøve å kjøre til vi fikk dekning på mobilen. Det gikk så vidt, selvom bilen lagde masse ulyder og ristet. Men for å gjøre en lang historie kort - Vi kom oss omsider trygt hjem, halv tre på natta. Det som skjedde med bilen var det at clutchen sluttet å funke, den koblet seg ikke helt ut slik at giret satt fast i første gir. Så nå er bilen på verksted siden hele clutchen må skiftes. Heldigvis sa han som jeg kjøpte bilen hos at han skulle betale alle utgiftene, og det skulle egentlig bare mangle siden det var noe feil med clutchen allerede da jeg kjøpte den, og i tillegg var det akkurat 1 mnd siden jeg kjøpte den da dette skjedde. Men gud, jeg håper jeg får den tilbake snart, er ikke bare bare å ikke ha bil når man bor tre kvarter unna jobb og jeg har jobb hver eneste dag. 


Er ganske stressa om dagene pågrunn av dette,og da glemmer jeg helt av å blogge. Men er ikke så mye nytt som har skjedd i det siste uansett, var på salgskurs på tirsdagen, noe som var ganske interessant! Ellers har det bare vært jobb, jobb og jobb. På torsdagen dro jeg en tur på Grunder (cafe/bar) sammen med noen venner. Hun ene skal flytte til Oslo imorgen, så måtte si hade til henne. Veldig trist, men vi hadde det kjempekos ♥

I helga har jeg egentlig bare slappet av, og idag har jeg ryddet og støvsuget hele huset, bare pågrunn av at jeg så en edderkopp igårkveld! Hahha, men det var virkelig på tide å støvsuge litt.. Oi, nå ble det veldig mye tekst her, og mye random så tror jeg avslutter nå. Blogges! 


Skrevet: 04.09.2012 Klokken: 23:37

"Finding something like that in a war was like finding an angel in hell. So I kept it with me. And I survived a lot of things I had no right to.

I promised myself if I got out I'd find that girl and thank her."
 

Jeg var nesten helt sikker på at jeg kom til å like denne filmen allerede før jeg begynte å se den ettersom det er Nicholas Sparks som har skrevet historien. Det er den samme mannen som har skrevet blant annet The notebook, A walk to remember og Dear John - Filmer som jeg elsker! Og denne er ikke noe unntak, likte den veldig godt, både handlingen og skuespillerne. Har aldri vært noe fan av Zach Efron, men OHMY i denne filmen var han skikkelig handsome. Han var faktisk så utrolig kjekk at jeg anbefaler dere å se filmen bare for å få sett han! Haha, neida, men tror alle dere som er glad i filmer som de jeg nettop har nevnt, kommer til å like denne også. 


I tillegg var det så mange fine sanger i filmen, så jeg ble sittende å høre på soundtrackene lenge etter at filmen var ferdig. Legger ut noen her:


Skrevet: 03.09.2012 Klokken: 21:25

Gratulerer så mye med dagen Kjære, håper du har kost deg idag ♥


Ikveld har vi kost oss med middag, og deretter overrasket jeg Stig med bursdagskake. Han ble skikkelig overrasket, og skjønte ikke hvor den kom ifra siden vi har vært sammen hjemme hver dag i det siste. Måtte le litt når han fant ut at jeg hadde stått opp klokken seks for å lage den, haha. Men den ble ihvertfall god! Også åpnet han gaver fra meg, og en fra min familie. Av meg fikk han en LED klokke, og arbeidshansker eller kuttsikre hansker som gjør at han ikke skader seg når han jobber i garasjen eller whatever. Han ble iallefall veldig glad for det ♥ 


Nå skal vi ut å kjøre en liten tur i mørket og høre på musikk, romantisk. Vi hadde egentlig tenkt oss på kino ikveld, men var ikke noen filmer vi hadde så veldig lyst til å se så da ble det kos her hjemme istedet. Noe som er minst like bra ♥
 Elske dæ ♥


Skrevet: 03.09.2012 Klokken: 11:45

Stod opp klokken seks imorges for å bake bursdagskaka til Stig. Planen var jo at jeg skulle vente til han sovna igårkveld, og så skulle jeg gå ned igjen for å bake den, men den planen gikk ikke så bra som jeg hadde tenkt. Stig var ikke trøtt i det hele tatt, og ble liggende å flire av alt mulig, så det endte med at jeg sovna av selv, haha. Våkna i seks tiden og da lå han heldigvis å sov, så da sprang jeg ned for å begynne. I ni tiden gikk jeg å la meg igjen, og klokken halv elleve ringte faren til Stig for å gratulere han med dagen. Da måtte jeg bare spurte ned på kjøkkenet igjen, for å gjøre klar frokosten. 

Hadde ordnet det meste før jeg gikk å la meg, så det var bare å steke eggene og tenne på lyset. Så la jeg inn en bursdagssang på mobilen som jeg satt på mens jeg gikk inn på rommet for å overraske Stig. Var litt fail siden jeg holdt på å le meg ihjel av sangen, så fikk liksom ikke sagt akkurat det jeg skulle idet jeg gikk inn, men pyttpytt, han ble kjempeglad for frokosten, og bursdagskortet ♥ Gleder meg til å se reaksjonen hans når han finner ut at jeg har bakt kake også! 
 
Måtte bare ta med dette bildet, hahaha. Kira hadde også utrolig lyst på bursdagsfrokost. Ble sittende å se på Stig med dette blikket hele tiden. Haha hun er så søt ♥Dette var sangen jeg spilte av, så det er kanskje ikke så rart at jeg holdt på å le meg ihjel.. Neste år skal jeg ta en litt mer normal sang, haha! 


Skrevet: 02.09.2012 Klokken: 22:24

Akkurat nå sitter jeg å leter etter søte/fine dikt som jeg kan skrive på bursdagskortet til Stig. Var ikke så lett som jeg trodde, finner egentlig ikke noe jeg kunne tenkt meg å skrive til han. Det beste er vel kanskje å finne på noe selv? Uansett.. Tok et bilde isted som jeg ble ganske fornøyd med, vil gjerne høre hva dere syns ♥ 
 Har dere noen forslag til bursdagsdikt/quotes?

Hva synes dere om bildet? 


Skrevet: 02.09.2012 Klokken: 13:30

Hei alle sammen! Nå er det lenge siden igjen... Har vært så alt for mye å gjøre, men nå er det plutselig søndag igjen så da har jeg ingenting spesielt jeg skal gjøre. Igår skulle jeg og Stig egentlig ut på byen, for å feire bursdagen hans som er imorgen, men vi bestemte oss for å heller kose oss her hjemme. Og det gjorde vi virkelig! Lagde oss Taco, og så et par filmer. Etter det gikk vi i boblebadet, og tok oss ei øl. Skikkelig avslappning, herliiiiig. Etter boblebad spiste vi masse godteri og så enda en film helt til Stig sovna av på sofaen. 


Jeg hadde ganske lyst til å dra ut siden det er en stund siden sist, men kvelden ble utrolig fin og koselig uansett. Det blir den alltid sammen med kjære ♥ Idag skal jeg bake bursdagskake til Stig, hahaha, det kan bli spennende! Er år og dag siden jeg bakte sist, men tror det skal gå bra. Det vanskeligste blir å bake den uten at Stig merker det slik at det blir en overraskelse imorgen. Kanskje jeg må vente til han er lagt seg, å bake den inatt? haha... 


Sorry for utrolig dårlige bilder, men mobilen var det eneste jeg hadde tilgjengelig igår.. 
hits