Skrevet: 30.09.2011 Klokken: 13:45

Jeg elsker høsten.


Skrevet: 28.09.2011 Klokken: 21:50


Skrevet: 26.09.2011 Klokken: 10:48
Skrevet: 25.09.2011 Klokken: 19:15

Overdel Cubus // Highwaist shorts Newlook // Skjerf Cubus


Skrevet: 24.09.2011 Klokken: 23:20

Egentlig veldig unødvendig å skrive et innlegg om at jeg ikke har internett for tiden, men jeg gjør det i og med at jeg ikke får svart på mailene ang. bloggdesign. Prøver å hjelpe dere så fort jeg kan, men er litt vanskelig når jeg ikke har internett hjemme, så håper dere forstår. Er mest sannsynlig tilbake etter helgen.


Når jeg først er igang så kan jeg skrive litt om hva jeg har gjort i helga, selvom det egentlig er veldig uinteressant. Igår dro jeg sammen med to kompiser bort på pub'en, men jeg var sjafør så ble litt kjedelig i lengden å sitte å se på at andre drakk, haha. Men tjente litt på det da, så skal ikke klage! Også var det jo hyggelig å hilse på folk som jeg ikke har sett på veldig leeeenge. 


Nå sitter jeg hos Sindre, hører på musikk, og chiller med ei øl. Ha en fortsatt fin helg alle sammen!


Skrevet: 21.09.2011 Klokken: 13:06Kjøpte blazeren for over et halvt år siden, men har enda ikke bestemt meg for om jeg liker den eller ikke, haha. Anyways, snart drar jeg til byen. skal innom en butikk med en søknad, også skal jeg hente en gymbok hos ei venninne slik at jeg får begynt å lest til eksamen, selvom det er en god stund til, men blir mye å lese. 

 

Vi blogges senere, eller imorgen i think. Byeee


Skrevet: 20.09.2011 Klokken: 19:19

 

Jeg er egentlig ikke en person som liker å lese bøker, egentlig hater jeg det. Men i det siste har jeg lest noen som jeg virkelig har likt, så når jeg var i Venezia så kjøpte pappa dette bokmerke til meg. Med en M i midten, synes det var veldig søtt. Husker ikke om det er bokmerke det heter, men anyways dere skjønner hva jeg skal fram til. 


Skrevet: 20.09.2011 Klokken: 12:26
Slik ser bakgrunnskjermen min ut på pc'en akkurat nå. Fant en side der man kunne laste ned en slik Dock som mac har. Også har jeg lastet ned et par miniprogrammer og ikoner. Hva synes du?


Har du en vanlig pc å har lyst på en dock? Kan lastes ned her.  

Og ikoner finner du på deviantart.com!


Skrevet: 20.09.2011 Klokken: 00:25

Skriver bare et lite innlegg for å si godnatt egentlig. Har gjort svært lite idag, men likevel så er jeg ganske trøtt. Så det skal bli godt å sove, å drømme om en spesiell person  Har ikke prioritert bloggen så mye i det siste, men skal prøve på å bli flinkere å oppdatere oftere. Har foresten begynt å sett på en ny serie som begynte igår tror jeg, vet ikke helt om jeg liker den enda, men hvis du vil kan du sjekke den ut, den heter The secret circle. Og hvis du er fan av Pretty little liars så burde du sjekke ut en ny serie som er av den samme forfatteren, den heter "The lying game". Hehe, det var noen anbefalinger fra meg før jeg tar natta. 

Blogges imorgen!
 


Skrevet: 18.09.2011 Klokken: 23:04Love this picture! 


Skrevet: 15.09.2011 Klokken: 09:13


Begynte å lese denne boken av Lars Kepler når vi dro til Italia. Har alltid hatet å lese, men bruker å kjøpe meg en bok hver gang jeg skal ta fly, slik at jeg har noe å gjøre å det hjelper litt på flyskrekken, haha. Denne boken synes jeg var veldig bra, er snart ferdig med den, og den er så spennende. Eneste negative med den var at den merkelig nok minnet meg litt om Utøya episoden, dere skjønner hva jeg mener om dere leser boka. 

 

Her er en omtale jeg fant på nettet: 


" En generaldirektør med ansvar for svensk våpeneksport, blir funnet hengt i sin leilighet på Østermalm. Samtidig blir en ung kvinne funnet druknet om bord på en fritidsbåt som driver rundt i Stockholms skjærgård. Et fotografi blir bindeledd mellom de to sakene, men politimann Joona Linna må jobbe hardt for å finne andre spor som belyser de uforklarlige dødsfallene. Han får god hjelp av Saga Bauer, og sammen retter de snart oppmerksomheten mot en problemløser og yrkesmorder. Sentralt står kynisk kriminalitet i kjølvannet av internasjonal våpeneksport.Bokens tittel er inspirert av fiolinvirtuosen Paganini. Ifølge myten fikk Paganini sine evner etter å ha inngått en kontrakt med djevelen. I Paganinikontrakten møter vi mennesker som stilles overfor grunnleggende moralske dilemmaer, og som forholder seg til dem på høyst ulik måte. Resultatet er en velskrevet, dramatisk krimroman med samfunnskritisk brodd og stor underholdningskraft. "

 

 

Dette er den andre boken jeg leser av Lars Kepler, synes han er en skikkelig flink forfatter. Den andre boken jeg har begynt å lest på heter Hypnotisøren. Jeg er slik at jeg begynner å lese en bok, også aldri jeg klarer å fullføre. Men grunnen til at jeg ikke har lest ferdig den boken er fordi boka smeltet når jeg var i Bulgaria, så alle sidene bare datt av, noe som gjorde at jeg mistet de siste sidene i boka. Klarer ikke å fortsette å lese i den, fordi jeg kommer til å bli så nyskjerrig når jeg kommer til den siste sia jeg har, også får jeg ikke vite slutten, haha. Men dette er virkelig to bøker jeg anbefaler på det sterkeste, om dere liker krim! 

 

Har du lest noen av disse bøkene?


Skrevet: 14.09.2011 Klokken: 19:02
Har faktisk null inspirasjon for tiden. Aner ikke hva jeg skal blogge om, men har likevel lyst å blogge om noe. Var nettopp ute en tur å så på en fotballkamp, men var så kaldt ute så jeg gikk hjem før den var ferdig. Resten av kvelden skal jeg bare se film, eller dra ut en tur. Er ikke så veldig mye å finne på, også er det så grått og kaldt ute. Har faktisk gjort noe fornuftig idag, har meldt meg opp til eksamen... i gym. Haha, jeg strøyk i gym siste året på skolen, så har bestemt meg for å ta det opp som privatist slik at jeg kan få en karakter. Ganske sykt å stryke i noe så enkelt som gym, men det var rett og slett fordi jeg ikke følte for å trene de to første timene på mandager. Ganske lat. Men skal bli godt å bli ferdig med det. 

 

Blogges senere! 


Skrevet: 14.09.2011 Klokken: 16:11

Denne filmen er bare helt fantastisk, jeg elsker den. Det er en av de få filmene jeg kan se om igjen og om igjen uten å bli lei. Den er så søt og romantisk, og virkelig en film jeg anbefaler til alle som liker slike jentefilmer. Jeg er helt sikker på at du kommer til å elske den like mye som jeg gjør. Brukte å se denne filmen sammen med en person som betyr utrolig mye for meg, og dette ble vår film  Holder faktisk på å laste den ned nå, er så lenge siden jeg så den sist. Åååååh, du må bare se denne! 
 

Har du sett den? 

Hva er din favorittfilm?


Skrevet: 12.09.2011 Klokken: 22:52

Så denne søte filmen for noen dager siden. Den var både morsom, trist og romantisk. Liker slike filmer jeg  Den handler om ei jente som får vite at hun har en uhelbredelig kreft. Og oppi alt det så møter hun sin soulmate, noe som får henne til å innse at det å forelske seg er mye skumlere enn døden. 
 

 

Har du sett denne filmen? Hvis ja, hva synes du?


Skrevet: 12.09.2011 Klokken: 21:45[ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]


Haha glemte en C på Exception, men jaja. Dette er de skrifttypene jeg bruker mest på bilder for tiden. 
Har linket til alle fontene ovenfor.

Hvilken var din favoritt? 


Skrevet: 12.09.2011 Klokken: 21:07

 

Synes denne var ganske fin. Hva synes du?


Skrevet: 12.09.2011 Klokken: 16:38
Vet at jeg lastet opp et bilde av denne for bare noen dager siden, men har redigert litt på dette og ble ganske fornøyd! Hva synes du?


Skrevet: 11.09.2011 Klokken: 21:03

JEG TAR IKKE IMOT FLERE BESTILLINGER AT THE MOMENT. HAR EN DEL ANDRE TING Å FOKUSERE PÅ SOM JOBB OG SKOLE. MEN KANSKJE JEG BEGYNNER MED DESIGN IGJEN ETTERHVERT. ♥

Etter at jeg begynte å lage gratisdesign har jeg fått utrolig mange mailer fra bloggere som spør om jeg kan lage design til dem. Jeg HAR sagt nei til å lage design til hver enkelt person fordi det tar veldig lang tid og ikke minst energi, og det er faktisk veldig mye arbeid med det. Men hvis du absolutt har lyst på et eget design laget av meg, så har du muligheten til å bestille det. Grunnen til at jeg blir å ta betalt for det er rett og slett fordi jeg bruker mange timer på dette, og da vil jeg også få noe ut av det. Håper dere forstår det! Men om du ikke har lyst til å bruke penger på et design så synes jeg det er kjempehyggelig om du tar i bruk ett av gratisdesignene mine. 

 

PRIS OG BESTILLING

Jeg kommer til å ta 100 kr for et design. Litt avhengig av hvor avansert designet er. Jeg er egentlig ikke noe flink i det hele tatt til å lage headere, så med det første er det bare designet jeg lager. Hvis du vil bestille et design så sender du en mail til meg på msaadesign@hotmail.com, skriv gjerne "bestilling av design" som emne. 

 

Setter veldig pris på om du forklarer på mailen hvordan du vil at designet skal se ut, farger, størrelsen på bloggen, skriften osv. Legg gjerne til noen linker til blogger som du liker, slik at jeg kan få et inntrykk av hvordan du vil at det skal se ut. 

 

BETALINGSMÅTE

Når det kommer til betalingsmåten så er det letteste og sikreste at det skjer via nettbank, men det kan vi komme tilbake til når designet er ferdig. 

 

 

Og som sagt et design tar ikke bare noen minutter å lage. Noen ganger tar det flere dager før det blir helt ferdig, så om du skal bestille hos meg så må du være tålmodig å forstå at det er ikke alltid jeg har tid eller mulighet til å begynne med engang. Men når du bestiller så kan vi avtale når det skal være ferdig! 

 

EKSEMPLER PÅ DESIGN JEG HAR LAGET

Skrevet: 11.09.2011 Klokken: 19:51

Idag er det akkurat ti år siden nesten 3000 mennesker døde i terrorangrepet som rammet USA. Kan ikke forestille meg for en dag dette må være for alle de som ble rammet av angrepet. Det er hele ti år siden, men selv for meg så føles det ut som det ikke er lenge siden det skjedde. Jeg var bare ni år gammel da, men husker fortsatt den dagen veldig godt. 

 

 

Dette innlegget er til minne for alle de som døde den 9/11-2001, og til alle de som mistet en far, mor, sønn, datter, bror, søster, kollega eller venn.  


Skrevet: 10.09.2011 Klokken: 22:29


Skrevet: 09.09.2011 Klokken: 13:09Jeg, som mange andre, elsker drømmefangere. Bestilte to stk. i overigår, og igår lå dem i postkassa! Snakk om rask levering, bare en dag. Bestilte de fra en eller annen nettbutikk, husker ikke helt hva den het. Synes de var kjempefine, litt større enn jeg trodde, men det gjør ingenting. Har tenkt å lage et smykke av den ene.

 

Hva synes du? Liker du drømmefangere?


Skrevet: 06.09.2011 Klokken: 23:04

Merkelig nok så er det de gangene jeg sier at jeg blir å blogge lite at jeg virkelig begynner å blogge ordentlig. Men nå har det seg sånn at jeg ikke har internett der jeg bor, så det er bare når jeg er hjemme på øya, eller hos venner at jeg får internett, derfor blir det mye mindre blogging. Er litt opptatt for tiden med å prøve å finne jobb, sender søknader hele tiden, og imorgen skal jeg en tur på nav å høre om de kan hjelpe meg. Det kommer nok et innlegg i ny og ned, og nå når jeg er hjemme så kommer det litt oftere. Beklager hvis det tar lang tid før jeg svarer på mailene deres, men det er altså fordi jeg ikke har tilgang til internett. 

 Random bilde. Kjeda meg en dag så tok litt bilder med maska jeg kjøpte i Italia. Hva snes du?


Skrevet: 06.09.2011 Klokken: 22:56


Skrevet: 04.09.2011 Klokken: 13:53Du kan endre på designet om du vil, men du kan IKKE fjerne linkene der hvor det står at det er jeg som har laget det!!
 

DESIGN -> REDIGER -> STILSETT. Ta vekk alt som står der fra før av, og lim inn dette:
body {
background: #;
background-attachment: fixed;
background-position: left bottom;
background-repeat: no-repeat;
background-color: #E2DBD5;
}
.main {
top: 0px;
width: 1000px;
margin-top: 0;
align: center;
background-color: #transparent;
background-repeat: repeat-y;
background-attachment: fixed;
background-position: center;
border-top: 0px #586969 solid;
border-bottom: 0px #586969 solid;
border-left: 0px #586969 solid;
border-right: 0px #586969 solid;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 970px;
height: 500px;
margin-bottom: 5px;
background-image: url('http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Header-44.jpg');
background-repeat: no-repeat;
border: 5px solid #FFFFFF;
background-color: #ffffff;
margin-left: 2px;
}
.heading {
background-color: #F4FBEC;
color: #000000;
font-size: 16pt;
font-family: Georgia;
font-style: lighter;
font-weight: normal;
text-align: center;
text-transform: normal;
border-bottom: 1px #E6E6E6 double;
border-top: 0px #000000 solid;
border-left: 0px #000000 solid;
border-right: 0px #000000 solid;
}
.menyheading {
background-color: #ffffff;
color: #808080;
font-size: 11pt;
font-family: Georgia;
font-style:
font-weight: Normal;
text-align: Center;
text-transform: ;
border-top: 0px #000000 solid;
border-bottom: 1px #969696 dotted;
margin-left: 40px;
margin-right: 40px;
border-left: 0px #000000 solid;
border-right: 0px #000000 solid;
}
.menyboks {
background-color:#ffffff;
-WEBKIT-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 2PX #000000;
-MOZ-BOX-SHADOW: 0PX 0PX 2PX #000000;
BOX-SHADOW: 0PX 0PX 2PX #000000;
}
.sidebar {
font-family: Arial;
font-size; 14px;
}
/** Linker **/
a {
color: #ACACAC;
text-decoration: none;
}
a:hover {
color: #D7D7D7;
text-decoration: none;
}
/** Oppdeling **/
background-color:transparent;
width:1000 px;
}
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 213px;
margin-left: 5px;
padding-left: 10px;
padding-right: 10px;
background: #FFFFFF;
}
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width:710px;
background: #ffffff;
padding: 10px;
border: 5px solid #FFFFFF;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
width:710px;
}html>body #content { width:710px; }
/** Standardoverskrifter **/
h1 {
font-family: Arial;
font-size: 7pt;
font-weight: lighter;
color: #969696;
padding-top: 2px;
padding-bottom: 2px;
border-bottom: 1px #EAEAEA solid;
}
h2 {
display:none;
font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
color: #999;
}
h3 {
font-family: georgia;
font-size: 14pt;
font-style: italic;
font-weight: normal;
text-align: left;
color: #E5E5E5;
padding: 5px;
}
h4 {
font-family: Arial;
font-size: 7pt;
font-weight: lighter;
color: #969696;
padding-top: 2px;
padding-bottom: 2px;
}
h5 {
font-family: times;
font-size: 15pt;
font-style: italic;
font-weight: normal;
color: #D7D7D7;
}
.navheader {
font-family: tahoma,verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 1em;
font-weight: bold;
color: #666;
}
.nav {
font-family: Verdana;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
}
#side ul {
list-style: none;
}
.nav a { color: #000000; }
.nav a:hover { color: #000000; }
/** Bloggposter **/
.entrybody {
font-family: Tahoma;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
text-align: left;
color: #5B5B5B;
line-height: 170%;
}
/** Post-meta **/
.entrymeta {
font-family: Georgia;
font-size: 15px;
font-weight: lighter;
font-style: normal;
text-align: center;
color: #EAEAEA;
background-color: #FFFFFF;
padding-bottom: 0px;
margin-bottom: 10px;
}
.entrymeta a { color: #808080;}
.entrymeta a:hover { color: #000000; }
/** Kommentarer **/
.post-comment {
font-family: georgia;
font-size: 8pt;
padding-top: 5px;
padding-bottom: 5px;
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
margin-bottom: 20px;
background-color: #ffffff;
}
.kommentar {
margin-top: 10px;
background-color: #ffffff;
border: 1px #eaeaea solid;
}
.commentheader {
font-family: Georgia;
font-size: 10pt;
font-weight: lighter;
color: #000000;
text-align: left;
padding-left: 20px;
background-color: #F4FBEC;
border-bottom: 1px #eaeaea solid;
}
.commenttext {
font-family: Georgia;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
color: #333;
line-height: 130%;
text-align: left;
margin-top: 10px;
margin-bottom: 10px;
padding-left: 15px;
}
.commentmeta {
font-family: Euphemia;
font-size: 7pt;
font-weight: normal;
color: #666;
text-transform: uppercase;
margin-top: 5px;
text-align: left;
padding-left: 20px;
border-top: 1px #eaeaea dotted;
margin-bottom: 5px;
margin-top: 10px;
}
.commentmeta a { color: #000000; }
.commentmeta a:hover { color: #000000; }
.commentform {
font-family: georgia;
font-size: 8pt;
font-weight: lighter;
color: #969696;
margin-bottom: 5px;
text-align: left;
}
/** Diverse **/
.separator {
display:none;
border-top: 1px solid #F5FAEC;
border-bottom: 1px solid #CED2C8;
margin: 14px 0px 14px 0px
}


DESIGN -> REDIGER -> MALER -> FORSIDE -> KATEGORI -> ARKIV

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<meta name="robots" content="noindex,follow,noarchive" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="text/xml" title="RSS" />
<link rel="shortcut icon" href="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Ikon2.jpg" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}public/js/script.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}shared/js/script.js"></script>
</head>
<body>
<div class="main">
<table align="center" width="970px">
<br>
<br>
<div id="header">
<tr>
<td align="center" valign="top" width="800px">
<div id="content">
<tag:entrylist limit="20">
<div class="heading"><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></div>
<center><h1>Skrevet: ${EntryDate} <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> ${EntryTime} <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> © w w w.{d i n b l o g g h e r}. b l o g g. n o</center>
<br>
<div class="entrymeta"></div>
<center><div class="entrybody">${EntryBody}</div></center>
<hr class="separator" />
<br>
<font size="1"><div class="entrymeta"><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"><a href="${EntryPermaLink}#comment">Kommenter her </a><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"><p>
<h4><img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"><a href="${EntryPermaLink}#comment"> ${EntryCommentCount} Kommentarer </a><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"></h4></div></font>
<br>
</tag:entrylist>
</div>
</td>
<td align="left" valign="top" width="250px">
<div id="side">
<div class="nav">
<div class="sidebar">
<a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">
<br>
<div class="menyheading"> ${BlogTitle} </div>
<br>
<center><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/profilbildet.jpg" height="235px"><br /></center><center>
<br>
<center> Her kan du skrive om deg selv, hva du heter, hvor gammel du er, hvor du bor, dine interesser, hva du blogger om osv. <br></center>
<br>
<p>
<center><div class="sidebar">
<br>
<div class="menyheading"> K a t e g o r i e r </div><br>
<tag:categorylist>
<img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a> <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"><br />
</tag:categorylist>
</div></center>
<br>
<br>
<center><div class="sidebar">
<div class="menyheading"> A r k i v </div><br>
<tag:archivelist>
<img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a> <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"><br />
</tag:archivelist>
</div></center>
<br>
<center><div class="sidebar">
<div class="menyheading"> F a v o r i t t e r </div><br>
<tag:linklist>
<img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> <a href="${LinkURL}" title="${LinkURL}" target="_blank">${LinkName}</a> <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"><br />
</tag:linklist>
<br>
</div></center>
<center><div class="sidebar">
<div class="menyheading"> D e s i g n </div><br>
<a href=http://meeretea.blogg.no><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/designlagetav-2.jpg></a></center>
</p>
</div>
<br clear="all" />
</div>
</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>
</div>
</center>
</body>
</html>


DESIGN -> REDIGER -> MALER -> INNLEGG

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<meta name="robots" content="noindex,follow,noarchive" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="text/xml" title="RSS" />
<link rel="shortcut icon" href="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/Ikon2.jpg" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}public/js/script.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="${AppUrl}shared/js/script.js"></script>
</head>
<body>
<div class="main">
<table align="center" width="970px">
<br>
<br>
<div id="header">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="800px">
<div id="content">
<center><a href="${BlogUrl}">
<tag:entry>
<div class="heading"><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></div>
<center><h1>Skrevet: ${EntryDate} <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> ${EntryTime} <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> © w w w. d i n b l o g g h e r. b l o g g. n o</center>
<br>
<div class="entrymeta"></div>
<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<div class="innlegg-boks">
<br>
<br>
<h5>${EntryCommentCount} kommentarer på "${EntryTitle}"<br><br>
<tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">
<b>Stikkord:</b> <tag:taglist>&hearts; <a href="${TagURL}">${TagName}</a> </tag:taglist>
</tag:if>
</div>
<br /><br /></center>
</tag:entry>
<!-- Display comments and form if this entry allows comments -->
<tag:if test="${Comments == 1}">
<hr class="separator" />
<a name="comment" />
<h3>Kommentarer</h3>
<div id="comments">
<tag:commentlist>
<div class="kommentar">
<div class="gravatar">
<tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}">
<a href="${CommentProfileUrl}">
</a>
<tag:else />
<tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}">
<a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}">
</a>
<tag:else />
<img class="avatar" src="http://i.blogg.no/50x50/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" />
</tag:if>
</tag:if>
</div>
<div class="commentheader"> <img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> ${CommentAuthorLinkIf}</div>
<p class="commenttext">${CommentText}</p>
<div class="commentmeta">${CommentDate}, kl.${CommentTime} URL: <a href="${CommentAuthorURL}">${CommentAuthorURL}</a></div>
</div>
</tag:commentlist>
</div>
<form class="commentform" action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">
<input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />
<br />
<h3>Legg igjen en hilsen</h3> <br /> <br />
<div class="post-comment">
<p><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> Navn: <br />
<p>
<input type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="50" maxlength="255" /></p>
<br>
<p><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> Mail:<br />
<p>
<input type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="50" maxlength="255" /></p>
<br>
<p><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> Bloggadresse:<br />
<input type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="50" maxlength="255" /></p>
<br>
<p><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/heart-2.jpg" height="størrelsen du vil ha på bildet"> Din kommentar:<br />
<p>
<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="50" rows="10"></textarea></p>
<br />
<input class="formbutton" type="submit" name="submit" value="Tusen takk!" />
</form>
</tag:if>
</div>
</td>
<td align="left" valign="top" width="250px">
<div id="side">
<div class="nav">
<div class="sidebar">
<a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">
<br>
<div class="menyheading"> ${BlogTitle} </div>
<br>
<center><img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/profilbildet.jpg" height="235px"><br /></center><center>
<br>
<center> Her kan du skrive om deg selv, hva du heter, hvor gammel du er, hvor du bor, dine interesser, hva du blogger om osv. <br></center>
<br>
<p>
<center><div class="sidebar">
<br>
<div class="menyheading"> K a t e g o r i e r </div><br>
<tag:categorylist>
<img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a> <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"><br />
</tag:categorylist>
</div></center>
<br>
<br>
<center><div class="sidebar">
<div class="menyheading"> A r k i v </div><br>
<tag:archivelist>
<img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a> <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"><br />
</tag:archivelist>
</div></center>
<br>
<center><div class="sidebar">
<div class="menyheading"> F a v o r i t t e r </div><br>
<tag:linklist>
<img src="http://icons.primail.ch/arrows/right34.gif"> <a href="${LinkURL}" title="${LinkURL}" target="_blank">${LinkName}</a> <img src="http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/right34.gif"><br />
</tag:linklist>
<br>
</div></center>
<center><div class="sidebar">
<div class="menyheading"> D e s i g n </div><br>
<a href=http://meeretea.blogg.no><img src=http://i202.photobucket.com/albums/aa282/meretesandelin/designlagetav-2.jpg></a></center>
</p>
</div>
<br clear="all" />
<br>
</div>
</td>
</tr>
</table>
</div>
</center>
</body>
</html>

Skrevet: 03.09.2011 Klokken: 22:07


Canon eos 550D + 18-55mm

© Merete Sandelin


Skrevet: 03.09.2011 Klokken: 21:09

 

If it's something you love, you don't leave it.

If it's something you care for, you keep it.


Skrevet: 03.09.2011 Klokken: 18:57

Idag dro jeg, mamma og Johanne en tur til Finnsnes, ble egentlig bare med for å ha noen å gjøre - og kjøpe en bigbite, hahah. Johanne skulle bare ha noen fotballsko, og jeg fant ingenting, bortsett fra et armbånd, men gidder ikke å laste opp bilde av det nå. Men det var en koselig liten bytur fordeom. Så over til noe litt mindre koselig.. Når vi var på tur hjem igjen, tror du ikke vi klarte å punktere? jodaa... hehehe

 


Okei...vistes egentlig VELDIG dårlig på dette bildet. Men uansett, vi ble stående der en god stund, fordi ingen av oss visste hvordan vi skulle skifte et dekk, haha. Var så vidt vi fant ekstradekket, så det sier jo litt om hvor smarte vi er. Pappa kom å redda oss, så vi kom oss hjem til slutt. Nå sitter jeg bare å slapper av, å ser litt på Switched at birth, en ny serie jeg har begynt å se på. Ikveld blir det bare avslappning, eller før det så tror jeg at jeg skal jogge meg en tur! 

 

Hva skal du ikveld?


Skrevet: 03.09.2011 Klokken: 08:58Genser Bikbok / bukse Cubus


Skrevet: 02.09.2011 Klokken: 23:32

 

Den er så fiiiiiiiin!

Hva er din favorittsang for tiden?


Skrevet: 02.09.2011 Klokken: 13:43


Bildet ble ganske mislykket egentlig, haha, men øvelse gjør mester! Døgnet inatt sammen med en venn, så jeg våknet nettop, sitter bare å ser på tv. ER SÅ SINNSYKT VARMT HER INNE! anyways, idag drar jeg til øya, hjem til mamma å pappa. Da blir det mye bedre internett, så jeg skal prøve å få lagd et nytt gratisdesign! Begynner å bli en stund siden sist nå. Hvis du vil se mine forrige gratisdesign kan du trykke her.

 

Nei, nå må jeg gå å pakke liiiiiiiiiiittttttt! Blogges.

Hva skal du i helgen?


Skrevet: 01.09.2011 Klokken: 19:49

Har du også opplevd å miste noe eller noen, å i ettertid innse hva du virkelig hadde, og hva det betydde for deg? Jeg har opplevd det før, og den tanken er helt uutholdelig. Når man angrer på ting man har sagt, eller aldri fått sagt, og så er det plutselig forsent. Men etter å ha opplevd noe slikt, så innser man hvor viktig det er å sette pris på det man har, og menneskene rundt seg. Jeg sier ofte hvor glad jeg er i vennene mine, og familien, og hvis det er lenge siden jeg har sett dem så lar jeg dem alltid vite at jeg savner dem, og at de er i tankene mine.
 


Venner og familie er trossalt det viktigste man har i livet. Hva hadde man vært uten dem? Ingenting.. 

Det er viktig å fortelle dem hvor mye de betyr for deg, bare et så simpelt ord som "Jeg er glad i deg", kan forandre så mye, og betyr så mye! Det er ikke mer som skal til  Pappa brukte alltid å si til meg; Man skal aldri legge seg hvis man er uvenner med noen, for man vet aldri hva morgendagen vil bringe!

 

Er du flink til å fortelle vennene dine/familien at du er glad i dem? 


Skrevet: 01.09.2011 Klokken: 16:58
Kjøpte denne i Venezia, egentlig bare for å ha til suvenir, synes den var ganske stilig! Er ren sprit oppi den da, haha. Men den er fin til å ha til pynt! Og et fint minne fra Italia  Herregud, jeg savner venezia skikkelig mye nå!!

 

Har du vært i Italia før?
hits