Skrevet: 01.10.2010 Klokken: 00:06


Skrevet: 30.09.2010 Klokken: 18:22

Fikk ikke tid igår å legge ut bilder av det jeg bestilte fra h&m, så her kommer deeet


Skjørt - 149,-


shorts - 149,- // mokkabelte - 99kr
Også bestilte jeg noen leopardmønstrete ørevarmere til 39,50,-

Idag hadde jeg fri fra jobb, så jeg har vært på grottebadet sammen med mammi og lillesøster. Selvom jeg er veldig lei av det badet, så er det alltid koselig å være der sammen med dem. Vi var der noen timer, så gikk jeg og Johanne i byen, jeg kjøpte en herlig kjole, og nye sko, og noe annet rusk :) Legger ut bilder snart. Imorgen skal jeg på jobb en liten tur, bare for å hjelpe til siden vi skal ha "elleville-dager" i høstferien, så kommer til å bli mye liv tror jeg. Mamma kommer å henter meg etter jobb, så drar vi til mormor i helgen, blir koselig, men det betyr null blogging :)

Kisskiss


Skrevet: 29.09.2010 Klokken: 16:57Heihei alle sammen, nå sitter jeg bare å venter på at mami og lillesøster skal komme, så blir jeg kjørt på jobb. Er nok ikke hjemme før sent ikveld, men jeg har tenkt å vise dere de nye klærne fra H&M når jeg kommer hjem :)

Ha en fin kveld alle sammen!♥o


Skrevet: 26.09.2010 Klokken: 14:20

Sier seg vel selv at jeg har lite å blogge om når jeg har tenkt å skrive om en shampoo, og ikke en dyr og fancy shampoo, men en vanlig som du får kjøpt på butikken for 30-40 kr. Men faktisk så likte jeg denne veldig godt, hvertfall til mitt hår var den suveren.

Sunsilk Minerals Volume Lift & Crystal Shine

+ Billig

+ Fresh utseende

+ Den gir faktisk håret mer volum!

+ Håret blir silkemykt

+ Lukter godt

Og faktisk så kommer jeg ikke på noe negativt å si om den, selvfølgelig er den ikke like god som en shampoo du får kjøpt hos frisøren, men om du ikke liker å bruke masse penger på en ordentlig shampoo, så anbefaler jeg denne :-)

 

Haha, trasig innlegg, jeg vet... Pakken min fra H&M er kommet, men har ikke hatt tid til å dra hjem å hente den, men jeg legger ut når jeg har hentet den! Nå må jeg på jobb, ha en fin søndag!!


Skrevet: 22.09.2010 Klokken: 20:37

Jeg vet jeg ikke har grunn til å klage over hvordan jeg har det, men jeg føler noen gang at alt bare er grått. Jeg har en fantastisk kjæreste og gode venner, problemet er bare at nesten alle bor flere mil unna meg! Jeg skulle ihvertfall ønske jeg hadde kjæresten min her, savner han mer og mer for hver dag, men nå har jeg på en måte blitt vant til at vi ikke ser hverandre, og jeg vil ikke ha det sånn. Jeg vil ha min kjære her hos meg og jeg vil ha alle vennene mine her sammen med meg, men alle er liksom spredd rundt omkring og det er ikke så lett å få møtt hverandre.Noen ganger føler jeg at jeg bare har satt livet mitt på pause. Eneste grunnen til at jeg bor i Harstad nå er fordi jeg fikk meg en jobb her. Og eneste grunnen til at jeg tok den jobben var fordi jeg måtte tjene penger.

Jeg hadde håpet på å få lærlingplass, noe jeg har krav på, men det ble ikke slik. Istedet ble jeg satt på venteår, å må søke på nytt igjen til våren, men hva om jeg aldri får lærlingplass og aldri får fullført utdanningen min? Jeg vil jobbe med det jeg trives med, jeg vil designe og sy klær, det er da jeg føler at jeg er meg, da kan jeg være kreativ og vise andre hva jeg kan, da får jeg utfordret meg selv, og det viktigste er jo at da hadde jeg holdt på med noe jeg elsker!

En annen ting er avstandsforhold, noe jeg  hater så sinnsykt og på en eller annen måte ender jeg alltid opp i et slikt. Jeg vil bo i nærheten av kjæresten min, jeg vil kunne være sammen med han når jeg vil, og vite at han er der uansett hva som skjer...hvorfor må ting være så vanskelig?

Men man må vel bare gjøre det beste ut av det, jeg kan jo ikke bare sitte å vente på at ting skal skje, jeg må få dem til å skje. Et sitat jeg liker veldig godt er; Fyll dagene med liv, ikke fyll livet med dager! Det ligger veldig mye i det, og det er jo sant. Hver dag er jo til for å leves...

Forhåpentligvis finner jeg meg en leilighet snart, og forhåpentligvis finner kjæresten min seg jobb snart slik at han kan komme å besøke meg. Og jeg og bestevennina mi skal planlegge en helgetur om ikke så lenge, så jeg har jo mye å glede meg til egentlig. Hater bare å venteee...


Kjolen jeg lagde i vår

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, er det ikke det man sir? =)


Skrevet: 22.09.2010 Klokken: 00:52

Foto/tekst // meg


Skrevet: 22.09.2010 Klokken: 00:22
399.- bikbok

Liker den ganse godt, ikke en favoritt ullgenser da, siden den klør litt. Men den er utrolig deilig å ha på når du har noe under, og den er stor! Jeg har i str. xs siden den er ganske oversized, men skulle heller tatt en i small. Liker du store ullgensere?


Skrevet: 19.09.2010 Klokken: 18:08

hihi jeg og johanne hadde en liten "photoshoot" igår, det er jo et slags tidsfordriv da! Og artig å se om bildene blir bra :-) Skulle virkelig hadd et bedre kamera ..... Hvilket kamera har du?


Skrevet: 18.09.2010 Klokken: 15:38
Kjole Bikbok 79,- (Litt vanskelig å se, men er en sløyfe på ryggen, utrolig søt!)


Skrevet: 18.09.2010 Klokken: 14:57


"min sokk"

se så glaaad =)

På torsdag dror jeg til søstra mi i Narvik, fordi jeg skulle passe lille benedikte igår mens Roger var på jobb, og Susanne hadde kjøretimer. Passet henne fra halv åtte til klokken tolv, og det var så koselig, første gang jeg var helt alene med henne, og det gikk kjempebra! Lagde mat til henne, vi lekte og hun sov i to timer i armene mine =)

Hun er så god, glad hele tiden! Savner henne allerede, gudmor er så glad i deg gullklumpen ♥


Skrevet: 16.09.2010 Klokken: 13:17forsov meg idag, skulle egentlig stå opp klokken ti slik at jeg fikk tid til å dusje, stelle meg å spise frokost osv. Men jeg fikk gjort alt bortsett fra å spise frokost da, det tar jeg ibyen. har det egentlig ikke SÅ travelt, men skulle vært en tur på helsestasjonen før jeg hadde kjøretime, så må gå nå om jeg skal rekke timen kl tre :-)

Jeg var i byen sammen med lillesøster og mamma igår, kjøpte noe nytt, jeg legger det ut senere! Skal ikke på jobb idag, så har god tid... eller det vil si, jeg skal til Narvik ikveld da =)

Ha en kjempefin dag!


Skrevet: 15.09.2010 Klokken: 13:50Dette var i pakken jeg fikk i posten! er kjempefornøyd med alt, bortsett fra kostene, men jeg skal skrive et innlegg om disse produktene senere, og hva jeg synes om dem :-) Har du prøvd elf før?

Nå skal jeg dra til byen igjen, har vært hjemme en snartur siden jeg begynner sent på jobb idag. måtte avlyse kjøretimen min da, men har en imorgen også!  vi snakkes senere!!


Skrevet: 13.09.2010 Klokken: 17:02

jeg har blitt sinnsykt dårlig på å blogge i det siste, er bare de samme kjedelige innleggene, men så har jeg jo ikke gjort noe interessant i det siste heller, er bare jobbing, soving, tv,pc, byen osv. fra og med onsdag har jeg langhelg så da kommer det kanskje bedre innlegg, skal kanskje på shopping da, også har jeg kjøretime, om jeg rekker den. på torsdagen vurderer jeg å kanskje dra til bodø til min kjære. Skal prøve å få hentet en pakke på onsdag også fra ps.no :)

men nå skal jeg på jobb igjen, snakkes ikveld maybe :) Ha en fin kveld søtinger!


Skrevet: 13.09.2010 Klokken: 02:54

klokken elleve kom jeg ....

...hjem fra jobb. Jeg gikk helt ifra byen, brukte ca 45 min, og det var skummelt og mørkt ute... men jeg kom meg trygt hjem, og det første jeg gjorde var å ....


...lage meg mat. var sliten etter 6,5 time på jobb så jeg lagde noe enkelt, nemlig pytt i panne.. mens jeg spiste så jeg på...


...Americas next top model .. er blitt helt hekta, herregud jeg digger tyra banks! ganske inspirerende å se på dette programmet, de tar sykt fine bilder! akkurat nå chiller jeg bare i sofaen ....


begynner å bli litt tungt i hode nå så jeg får vel finne på noe annet å gjøre..

egentlig ingen grunn til at jeg skriver innlegget på denne irriterende måten, følte bare ikke for å ha et vanlig "hei idag når jeg stod opp spiste jeg frokost, så dro jeg på jobb, og når jeg kom hjem så jeg på tv, snakkes bloggen"-innlegg. ikke at dette ble noe særlig bedre, haha.

herreGUD jeg kjeder meg. og jeg savner morten mer og mer, og idag har jeg ikke tenkt på noe annet enn deg pus..

Skrevet: 11.09.2010 Klokken: 23:10


Hva synes du om disse skoene?

Skrevet: 11.09.2010 Klokken: 18:26
heihei cupcakes!!

igår fikk jeg min første lønn!! woooho artig... fikk ikke full lønn da siden jeg bare har jobbet en halv mnd ca :-) men penger ble det!! har jobbhelg, så var på igår, idag og skal i morgen også.. liker egentlig å jobbe i helga, for da er det mest folk og jeg tjener jo bra mye i helga så!

nå skal jeg og mamma en tur til ramsund, har ikke vært der på fire mnd eller noe sånt, mamma skal bare hente noe og JEG skal kjøre hele veien! eller prøve ihvertfall, hehehe....

Kommer ordentlig outfit når jeg kommer hjem, snakkes♥

Skrevet: 10.09.2010 Klokken: 16:34


hahaha så trøøøt....


heiduu...

off for en sløv dag, jeg må virkelig finne på noe å gjøre, idag har jeg sottet klistret til pcskjermen å sett på top model, har sett hele sesong 14 nå... dere skjønner, jeg begynner på den siste sesongen så nå skal jeg laste ned sesong 13, hehehe...

nei, men nå skal jeg dra rævva mi opp å komme meg på jobb...klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå eller sykle, hvis jeg skal gå så må jeg gå NÅ, men hvis jeg sykler så kan jeg vente til klokken fem. MEN om jeg sykler så kan jeg ikke bli hentet, og hvis jeg går så kan jeg bli hentet når jeg er ferdig...såååååå....hva er lurest? tror jeg går jeg...

SNAKKES CUPCAKES!

Edit: Fant nettop ut at sesong 14 ikke er den nyeste, her følger vi meeeeeeed

Skrevet: 09.09.2010 Klokken: 01:10


wallstickers 'Life is special, enjoy it one step at a Time'


wallstickers 'Life is beautiful'


wallstickers 'Drøm om morgendagen, husk gårdagen, lev idag'


wallstickers 'Dance like no one is watching, Love like you'll never been hurt, Sing like no one is listening, Live like it's heaven on earth'


wallstickers 'Fyll dagene med liv, ikke fyll livet med dager'


wallstickers 'If you van dream it, you can do it'


wallstickers 'Together is the best place to be'


wallstickers 'Love, Live, Laugh'


wallstickers 'Dream Hope Wish Believe'

herregud jeg døøøøør!!! må ha en leilighet nå, som jeg kan innrede selv!! og da skal jeg absolutt ha noe av dette på veggen! ELSKELSKELSK! akkurat slike sitater som jeg elsker, kommer til å bli sittende oppe hele natten å se på dette.

hva synes du? liker du slike tekster?

Skrevet: 08.09.2010 Klokken: 22:54


satt å hørte på fin, rolig musikk isted, så fikk jeg plutselig lyst å tegne igjen! har ikke tegnet på flere mnd, har ikke hatt noe inspirasjon eller lyst, men idag hadde jeg det! synes det er utrolig deilig å sette seg ned å bare tegne, hvertfall når man blir fornøyd med resultatet. jeg ble høvelig fornøyd nå, men jeg får ikke til å tegne armer eller hender, så det ble en dame uten hender, hehehe....

liker du å tegne?

Skrevet: 08.09.2010 Klokken: 15:58


frokosten min

herregud, jeg har jo bare postet innlegg med hva jeg spiser i det siste. snakk om å være dårlig blogger, haha....jeg kan tenke meg hvor kjedelig det er å se på bilder av maten til andre, hvertfall når jeg poster bilder som ikke ser så veldig fristende ut, men gud det var godt!

sto opp klokken åtte idag, på en FRIDAG! Men jeg hadde kjøretime klokken ni da, gikk kjempebra, gleder meg til neste gang. har hatt tre timer nå, og dette går jo helt strålende! foreløbig ihvertfall, blir vell litt verre når vi skal begynne å kjøre i byen, heheheh...

tenkte å kanskje ta meg en tur til byen litt senere, om jeg gidder å gå så langt, også har jeg lyst å dra å ta sol, er kjempelenge siden! og jeg vil ha litt farge nå ....

Skrevet: 08.09.2010 Klokken: 12:06


299,-

249,-

249,-


299,-

199,-

299,-


199,-

Må bruke 50% kortet mitt på bikbok før den 30.sep, disse er de tingene jeg har mest lyst på, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal ta. Hvilken to likte du best?

Skrevet: 07.09.2010 Klokken: 15:56

våknet klokken elleve av at V ringte meg, savner henne så! håper vi får til å møtes snart, for nå er det nesten tre mnd siden jeg så henne sist!! har bare sløva i hele dag, hadde egentlig kjøretime kl tre men så ringte han å sa at han rakk ikke idag, så jeg fikk heller time imorgen tidlig klokken ni!


ikke den sunneste frokosten akkurat, hihi men godt


tvvvv

skal på jobb om en og en halv time, så blir nok ikke mer blogging før ikveld! har fri imorgen og torsdag, deilig!!! og jeg gleder meg til fredag, for da er det lønning!!!!

Skrevet: 06.09.2010 Klokken: 23:23var ferdig halv ti idag, var ganske kjedelig på jobb for det var så lite folk idag, så ble ferdig med alt en halvtime før nesten, men det var jo litt deilig at det var så rolig også! fin start etter helga :-) pappa kom å hentet meg så dro vi på butikken og handlet, så kjøpte han Det nye til meg, løp å kjøp sier jeg bare! med på kjøpet får du et kort med 50% på valgfritt plagg hos Bikbok. det er jo litt av et kupp? kjøpe et blad til 50kr så kan du gå på bikbok å få et plagg som egentlig koster 500, for 250? Jeg må ta meg en tur på bikbok nå!! hihi


namm...selvom jeg ikke er noe fan av de fjordland greiere, så var dette veldig godt! også er det jo så lett å ordne til!

god natt ♥


Skrevet: 06.09.2010 Klokken: 14:39


idag måtte jeg stå opp kvart på åtte selvom jeg ikke skal på jobb før halv seks. måtte bli med mamma til byen når hun dro siden jeg ikke hadde mulighet senere, men det gikk jo egentlig greit. når jeg kom i leiligheta så tok jeg meg en lang og varm dusj, så la jeg meg for å sove i to timer. skulle egentlig poste dagens antrekk, men jeg gidder ikke i og med at jeg blir å bytte før jeg drar på jobb uansett..

imorgen har jeg ny kjøretime!! gleder meg!! og faen, jeg må bare si det igjen; JEG SAVNER MORTEN!!!

ha en fortsatt fin dag da søtnoser!

Skrevet: 05.09.2010 Klokken: 19:54

jeg og mamma var ute å øvelseskjørte, kjørte kjempelangt og det er så morro nå når jeg har blitt flinkere! var kjempekoselig å kjøre med henne og synge for harde livet, hehehehe......
når vi kom hjem så laget hun vaffler til oss, er kjempelenge jeg har spist det, og det var så godt! skal snart se film nå, The baby's room.. snakkes ikveld eller imorgen. skal på jobb halv seks imorgen, så blir nok noen innlegg før det!

kos dere cupcakes

Skrevet: 05.09.2010 Klokken: 16:18


                        // weheartit

romantisk og trist film. Ikke den beste filmen jeg har sett, men den var verdt å se ♥

Skrevet: 05.09.2010 Klokken: 14:33

                   

nå har jeg bestilt noe...igjen... dette blir siste gang på en stund tror jeg, på bare en uke har jeg bestilt ting til nesten 1500 kr. men dette var jo egentlig ganske billig, ble 379 kr for dette til sammen. og den startpakken inneholder jo både foundation, concealer, bluch og koster og en sminkeveske og den all over cover sticken kostet bare 20 kr. Jeg er jo litt skeptisk til dette siden det er så utrolig billig, men billig kan jo være bra det også, har jo hørt mye bra om elf produktene. har du prøvd det før?

Skrevet: 04.09.2010 Klokken: 23:37mamma laget god kvelds til oss, løvbiff og chips og peppersaus, namm. nå tenkte jeg at jeg skulle laste ned en film som jeg og johanne kan se, vil se en skrekkfilm/drama/thriller, har dere noen tips?

ha en fortsatt fin kveld/natt =)

Skrevet: 04.09.2010 Klokken: 16:50


kjøpte et slikt be happy skilt i sommer når jeg var i sverige. ser for meg den henge på en hvit vegg i min nye fremtidige leilighet, hehe. Jeg tror jeg skal ringe på en leilighet i neste uke, fant en som var ganske stor og heller ikke så dyr til å være i byen. jeg vil ha noe eget nå...

Skrevet: 04.09.2010 Klokken: 13:18

hei cupcakes
jeg har sovet utrolig lenge,  for første gang på alt for lenge. jeg har jobbet hele uka, og hatt kjøretimer, og lite søvn, så var godt å komme hjem, å kunne legge seg tidlig. Så igår la jeg meg klokken ni, og jeg sov helt til klokken tolv idag, utrolig deilig å føle seg så uthvilt som jeg gjør nå.

igår når jeg kom hjem fra harstad så hadde jeg fått en pakke i posten igjen. en gave fra en kompis av meg, var en kjempesøt bamse, ble kjempeglad for den! er så koselig når man får slike ting, betyr utrolig mye :) savner deg kp!


Den skal hete Kristian ^^, hiih

Skrevet: 03.09.2010 Klokken: 20:49

fikk fargelinsene mine idag, jeg ble ganske fornøyd egentlig, men jeg passer nok best til den øyenfargen jeg har, men er jo artig å prøve noe nytt også.

min naturlige farge kommer litt igjennom, men jeg synes ikke det gjorde noe egentlig, ble liksom en litt spesiell farge :)


min naturlige øyenfarge, fargen på øynene mine blir egentlig forskjellig på nesten alle bilder. de skifter mellom å være brun/gul/grønn


linser


naturlig

Hva synes du jeg kledde best da? :-)

Skrevet: 03.09.2010 Klokken: 09:50Offh jeg er så trøtt ... og jeg har så sinnsykt vondt i hodet. Skal dra på jobb om ti min, er så sinnsykt glad for at jeg ikke skal jobbe ihelga.. skal bli godt å komme hjem til ibestad, selvom jeg mye heller vil til bodø .. Idag tidlig kom pappa med fargelinsene mine, endelig kom dem! Nå gjenstår det bare å se om de var verdt pengene, var jo ganske billig da. Jeg har prøvd øvningslinsene, de var i fargen grå, så vistes nesten ikke på øyet mitt, fargen ble bare litt forsterket. Men jeg håper den andre fargen jeg har bestilt er bedre, dere får nok se senere!

foreste, random bildet, jeg har litt fritids, men bare litt !  Ha en fin dag da cupcakes!

Skrevet: 02.09.2010 Klokken: 16:15dyrt, men verdt det ♥

www.makestyleshop.no

Skrevet: 01.09.2010 Klokken: 20:25måtte bare vise dere det nye undertøyet jeg kjøpte idag!! Synes det var så fint, elsker den fargen, så sexy og elegant!! og det var utrolig behagelig å ha på også :o) ca. 200 kr fra h&m ♥

Hva synes du om fargen?


Skrevet: 01.09.2010 Klokken: 09:47

10:30 - 14:30 - Jobb
15:45 - Kjøretime
21:30 - Personalmøt
// - Bestille flybilletter

sto nettop opp, må spise frokost nå før pappa kommer å henter meg, er sååå glad for at jeg slipper å gå idag! kommer til å bli en lang dag idag tror jeg, men jeg håper så jeg får dratt til bodø ihelga! hadde vært så braaa....

fikk pakken fra makestyleshop idag, dere får se senere. ha en fin dag søtinger!litt trøtt i trynet

hva skal du idag?hits