Skrevet: 24.08.2013 Klokken: 16:01


Tenkte å vise dere sminkebordet mitt, og hvordan det ser ut i den delen av garderoben min. Ifjor sommer ordnet jeg jo et walk in closet på det ene rommet i huset som vi ikke brukte. Har endret litt på det siden sist jeg la ut bilder, blir aldri helt fornøyd. Men nå er jeg så og si ferdig med denne delen av garderoben. Det eneste jeg mangler er et lys over speilet, har allerede funnet et jeg vil ha, så det gjenstår bare å kjøpe det. Tror ikke jeg gidder å gjøre så mye mer nå, siden vi planlegger å flytte om ikke så aaaalt for lenge, så jeg må vel bare si meg fornøyd slik det er! Sminkebordet/skrivebord fra Jysk, bordlampe fra jysk, speilet er fra skeidar og stolen er en gammel kjøkkenstol som jeg malte hvit. Og dette nydelige smykkeskrinet i glass er fra dr.lykke. Elsker det! ♥


Hva synes du?

Noen som vil se resten av garderoben min?


Skrevet: 16.08.2013 Klokken: 11:05

Her om dagen så jeg og Stig filmen The Conjuring. Kom plutselig over traileren når jeg skulle se en video på youtube, og jeg tenkte med engang at denne filmen MÅTTE jeg se. Den så så bra ut, og spennende og alt en skrekkfilm skal være. Så samme kvelden så vi filmen, og den levde opp til alle forventningene. Vanligvis skal det mye til for at jeg virkelig liker en skrekkfilm, altså slike overnaturlige filmer, fordi det skal ikke så mye til for at jeg synes det virker overdrevent og rart. Men denne filmen overdrev ikke i det hele tatt, og den var skummel og spennende og hadde en bra handling. Jeg likte den veldig godt!
 


Synes du den så skummel ut?


Skrevet: 16.08.2013 Klokken: 00:47Litt forskjellige bilder fra Instagram de to siste ukene ♥ 


Skrevet: 14.08.2013 Klokken: 19:09

Oi, hadde visst helt glemt av denne bloggen.. Dagene går så utrolig fort, og har nesten ikke gjort noe interessant siden jeg kom hjem fra Sverige så har liksom ikke hadd noe å blogge om. Jeg og Stig dro en tur til Sortland i forrige uke, og på mandag dro jeg til Ibestad siden Stig begynte på jobb på mandagen. Er fortsatt her på øya, og blir nok her til imorgen eller fredag. Har Kira med meg også, og vi koser oss. Skal prøve å få blogget litt mer fremover, men er ikke så lett når man nesten ikke gjør noe om dagene.
 Vi snakkes :-)


Skrevet: 05.08.2013 Klokken: 13:34


Idag kjøpte jeg mitt aller første Converse! Har hatt lyst det en stund nå, men synes det er så dyrt for et par sko, så har aldri gidda å kjøpt det. Mer her i Øverkalix fant vi en butikk som hadde rabatt på converse og andre sko, og jeg fikk de for 549 svenske kroner, ca 400 norske. Ganske bra det! Det stod mellom hvite og et par svarte, men gikk til slutt for de hvite, har aldri eid et par hvite tøysko tror jeg så nå var det på tide! Har også vært en tur hos frisøren idag, bare stusset det ettersom at det begynte å bli VELDIG slitt. Hun brukte nesten en halvtime bare på å få ut alle flokene i håret mitt, haha. 

Har logget ute solen til nå, og vært å badet i bassenget. Må bare utnytte solen så lenge vi er her, hører rykter om at det er meldt drittvær hjemme fremover.. Skal strax stikke i dusjen, og gjøre meg klar til vi skal inn til byen. Snakkes senere!


Skrevet: 04.08.2013 Klokken: 20:36

Hei alle sammen! Ååh, for en herlig dag dette har vært. Vi stod opp allerede klokken åtte, utrolig deilig å starte dagen så tidlig egentlig. I ti-tiden dro vi avgårde til Haparanda, tok litt under 2 timer dit herfra. Fikk kjøpt en del ting på Ikea, men ikke så mye. Vi skal tilbake på tirsdagen for å kjøpe de større tingene vi skal ha. Tenkte å kjøpte et speil, eller 8 småspeil som jeg kan henge vedsiden av hverandre i graderoben om dere skjønner. Vi var også innom en GIGANTISK dyrebutikk i Haparanda, herreminn hvor mye forskjellig de hadde der. Himmelen for Kira som elsker leker og godteri! Fikk kjøpt med litt snacks til henne, så gleder meg til å se om hun liker det. 
 Når vi kom tilbake fra Haparanda sprang vi rett i utebassenget. Deilig å kjøle seg ned litt, har vært over 20 grader idag også. Nå skal vi strax ut for å se om vi kan finne minigolf her, synes det er så morro. Har også tenkt at vi skal sitte ute på "verandaen" å spille scrabble senere ikveld, i kveldsola! Slenger med litt flere bilder av uteområdet.. Det er så fint!

Skrevet: 03.08.2013 Klokken: 22:53


God kveld folkens! I skrivende øyeblikk sitter jeg i sengen på hotellrommet, har nettop kommer ut av dusjen, og skal snart legge meg slik at jeg kommer meg tidlig opp til frokost imorgen. Idag tidlig ble jeg med familien (altså mamma, pappa og lillesøster) til Sverige. Vi bor på et hotell i Øverkalix, og det er så fint her. Idag har det vært 27 grader i skyggen, så når vi kom til hotellet dro vi rett i utebassenget, det føles nesten som syden!
Ellers har vi ikke gjort så mye ikveld, vært å sett litt rundt omkring, vært en tur på butikken og ellers bare slappet av på hotellet. Imorgen skal vi mest sannsynlig til Haparanda, på Ikea blant annet. Jeg har ikke så mye mer å skrive akkurat nå, men vi blogges nok imorgen. God natt!

 


Skrevet: 01.08.2013 Klokken: 16:58

Heihei!

Jeg skammer meg litt når jeg sier dette.. Jeg stod nesten nettopp opp, haha! Deilig å kunne sove så lenge man vil, men jeg var oppe allerede halv seks imorgest for å kjøre Stig til flyplassen. Da jeg kom hjem var jeg ikke så trøtt, så jeg la meg på sofaen for å se på litt serier, og klokken halv ti sovnet jeg av. Skal ikke gjøre noe verdens ting idag, bare vaske klær og pakke til imorgen for da drar jeg til Ibestad, og på lørdag blir jeg med familien til Sverige! Gleder meg veldig. Siden både jeg og Stig er borte i noen dager nå så måtte vi avlevere Kira igår. Hun skal være på hytta sammen med broren til Stig. Det var så trist å si hade til lille bebien min, savner henne noe helt enormt allerede. Men hun kommer nok til å ha det fint der hvor hun kan løpe fritt i hagen, og får bli med på fjelltur! 


Vi kjøpte også en ny tørketrommel igår, ER SÅ FORNØYD! Jeg skjønner ikke hvordan vi har klart å leve uten en tørketrommel alle disse årene.. Det er jo så kjekt å ha! Vi kjøpte en for noen mnd siden, til bare 300 kr, men den blåste bare kaldluft... Derfor fant vi en på finn.no igår til bare 2500 kr, og den er under 1 år gammel og nesten ikke brukt i det hele tatt. Så god som ny, og den funker kjempebra!En fin oppgradering!
hits