Skrevet: 01.09.2011 Klokken: 00:50

 Demi Lovato - Skyscraper
 

 

 David Guetta ft. Sia - Titanium
 

 

 Mohombi - Match made in heaven
 

 

 Rihanna - Fading
 

 

 Alesha Dixon - Breathe slow
 

 

 Tinie Tempah ft. Ester Dean - Love suicide

 

 

Noen favoritter for tiden 


Skrevet: 31.08.2011 Klokken: 19:19


Elsker disse skoene, de er mye rødere i virkeligheten, har bare endret på kontrasten. Har aldri brukt de fordi de er litt vond å gå + veldig tynn hæl, så kommer nok til å knekke de når jeg drar på byen. haha, men veldig fin på skohylla ♥


 

Hva synes du?


Skrevet: 30.08.2011 Klokken: 12:38
Skrevet: 28.08.2011 Klokken: 11:44


 

Dette er en av favorittveskene mine, har hatt den i over et år og den er blitt brukt mye. Passer til nesten alt, den er liten og lett å ta med seg, er plass til alt jeg trenger for en tur ut. Og den er perfekt på ferier, til å ha småting oppi. Kjøpte den på h&m for 149 kr. Tror faktisk denne er et av mine fornuftige kjøp, i og med at jeg har brukt den så mye, liker den veldig godt.


Skrevet: 27.08.2011 Klokken: 22:45 Elsker den øverste kjolen! den er utrolig søt på, bortsett fra at den er veldig gjennomsiktig, men det er fort å fixe! Hva synes du?


Skrevet: 26.08.2011 Klokken: 22:49Skulle egentlig dra tilbake til Ramsund idag, men planene ble endret siden jeg klarte å ødelegge bilen igårkveld, heldigvis var det ikke så ille som det så ut igår, men går nok ikke ann å kjøre med den før den har vært på verkstedet. Men drar muligens dit imorgen, er ikke så mye å finne på her på øya. Skal innom byen også tror jeg, har et 50% kort på bikbok, som jeg må få brukt. De er forresten i denne månedens MAG, varer til 31 August, så løp å kjøp! Nå har vi nettop spist kveldsmat, stekt laks eller noe, var ihvertfall kjempegodt. Skal se en film å spise litt popcorn, så må jeg legge meg. Blogger imorgen. Godnatt :)


Skrevet: 26.08.2011 Klokken: 12:36

Nå for tiden bor mamma og de i tante sitt hus, som har vært farmor sitt hus. Det er fordi vi holder på å bygge huset vårt, så det går ikke ann å bo der enda. Anyways, tante hadde funnet noen tegninger vi hadde tegna til farmor rett etter hun ble syk. Det er 11 år siden nå, men jeg husker fortsatt at vi satt å tegna de. Det var rett før jul, og farmor var nesten akkurat kommet inn på gamlehjemmet, jeg husker jeg håpet så at hun skulle bli frisk slik at hun kunne komme hjem til oss igjen. Men i stede måtte vi feire jul sammen med henne på gamlehjemmet, men det var jo selvfølgelig helt greit det, så lenge alle var sammen.

 Haha, måtte le litt når jeg så denne. HAHHA.
Savner deg farmor 


Skrevet: 25.08.2011 Klokken: 21:45

" At du ikke skal tro på alt du hører er et langt bedre råd enn mange av kjerringrådene du kan lese under." - mag

 

1. AGURK MOT HOVNE ØYNE

 Denne myten er delvis sann, men sannsynligvis ikke av den grunnen du tror. Agurk i seg selv kan ikke redusere hovenhet eller mørke ringer under øynene dine. Derimot har agurken den egenskapen at den holder seg kjølig etter å ha ligget kaldt, takket være sitt høye vanninnhold. Det er den kjølende effekten som får blodårene til å trekke seg sammen, som igjen fører til at hevelsen går ned.

 

2. ØL TIL HÅRET

 Mange har hørt at å vaske håret med øl gir sunt og blankt hår fordi øl er rikt på B-vitaminer. Fakta er at du kommer mye lenger ved å ta B-vitamintilskudd. Det er nemlig begrenset hva håret klarer å trekke til seg av næring når du skyller håret med øl. Et sunt kosthold og god shampoo er et bedre alternativ for å oppnå sunt og blankt hår. Grovt brød, bønner, spirer, meieriprodukter, mandler og brokkoli er ekspempler på matvarer som er rike på B-vitaminer. 

 

3. RIMELIGE PRODUKTER ER DÅRLIGE

 Denne myten er omdiskutert og det med god grunn. Ikke alle har anledning eller lyst til å punge ut dyrt for skjønnhetsprodukter. Rimelige produkter kan ikke stemples som dårlige på generell basis. Poenget er at bestanddelen av de gode nøkkelingrediensene som regel er høyere i dyrere produkter enn i de rimelige alternativene. Ofte inneholder de ulike merkene mye av det samme, det er forholdet mellom de næringsrike ingrediensene og «fyllet» det kommer an på. Sånn sett er det forståelig at produkter med høyt innhold av eksklusive ingredienser koster mer.

 

4. TANNPASTA FÅR BUKT MED KVISER

 Enkelte tannkremer inneholder bakteriedrepende stoffer og betennelsesdempende sink som gir en viss effekt på kviser. Samtidig inneholder de en rekke andre ingredienser som ikke er beregnet på huden og derfor gjør vondt verre ved å tilstoppe porene. Husk at kviser er smuss som kommer innenfra og vil ut. Å rense huden og tilføre fukt med produkter tilpasset din hudtype er det beste.

 

5. HÅRET VOKSER FORTERE HVIS DU STUSSER DET OFTE

 Dette er ikke tilfelle dessverre. Det som kan gi inntrykk av at håret vokser fortere er at hårtuppene er sterkere og mer robuste når de er nyklippet. Derfor brekker de heller ikke av like hyppigå og du kan få en følelse av at håret vokser fortere. Slitte tupper kan ikke «repareres». Gode produkter kan forebygge slitasje, men splittede tupper kan aldri gjenoppbygge styrken de hadde før de ble skadet. 

 

6. DE KAN MINKE PORENE I ANSIKTET

 Til tross for lovnader fra ulike aktører på markedet har størrelsen på porene i ansiktet med gener å gjøre. Selv ikke dyre kremer kan gjøre noe med dette. Når det er sagt, kan porene se større ut på grunn av bakterier, død hud og smuss, derfor er det viktig å rense huden skikkelig med produkter som inneholder salisylsyre som motvirker uren hud.

 

7. FET OG USUNN MAT GIR KVISER

 Denne myten er muligens den flest vil bli overrasket over å høre at ikke stemmer. Det er lett å tenke at kvisene som dukker opp mandag morgen etter en helg med fyll og usunn mat, skyldes helgens utskeielser. Dette stemmer ikke. Kviser påvirkes av kroppens hormoner og oppstår på grunn av overproduksjon av talg. Dessuten er ikke fettet i maten vi spiser de samme som huden produserer. Overforbruk av sminke og andre produkter som kan tilstoppe porene ytterligere, har mer sannsynlig skylden.

 

8. SOL HJELPER MOT KVISER

 Mange har mindre kviser om sommeren og tenker at det er solen som fjerner problemet. Solen tørker ut kviser midlertidig, men skader hudcellene vel så mye, og kan føre til større utbrudd i etterkant.

 

9. DU TRENGER IKKE SOLFAKTOR NÅR DET ER OVERSKYET

 Solens UV-stråler trenger igjennom skylaget selv på grå dager. Ønsker du å beskytte huden mot skadelig stråling bør du absolutt bruke en dagkrem eller solkrem med faktor og UV-filter, som beskytter mot både UVA og UVB stråler. Når det er sagt, så er det viktigste av alt å unngå å bli brent, noe sannsynligheten for er større på skyfrie dager. 

 

10. BARBERING GJØR HÅRET TYKKERE OG TETTERE

 Tykkelsen på hårstråene dine er genetisk anlagt. Barbering gir deg verken tykkere eller tettere hårvekst. Det som gjør at hårene virker tykkere etter barbering er at de blir kappet rett av. Naturlig er stråene tynnere ved tuppen, mens du ved jevnlig barbering hele tiden kapper stråene av midtveis, noe som fører til at hårene kjennes tykkere og mer stubbete ut. 

 

Kilder: mag


Skrevet: 25.08.2011 Klokken: 13:39 

skjorte Cubus / skinntights bikbok / clutch newlook / sko eurosko


Skrevet: 25.08.2011 Klokken: 11:21

Noe jeg synes er veldig morsomt er å lese om andre sine flauser, og selvfølgelig dumme meg ut selv. Tenkte å skrive et par flauser her, og håper dere vil gjøre det samme i kommentarfeltet så jeg får lese! 

 

 

 Dette skjedde for veeeldig lenge siden, men jeg husker det så godt fordi jeg ble både redd og flau, haha. Jeg var på en stor butikk sammen med pappa, og jeg brukte å gå å holde han i hånda hele tiden, plutselig mistet jeg han, men etterhvert fikk jeg øye på noen som lignet utrolig mye på pappa så jeg gikk bort å tok den personen i hånden. Når jeg så opp å fant ut at det ikke var pappa, så sprang jeg fort bort derifra. Heldigvis fant jeg han igjen ganske fort! 

 

 

 Dette var på vinteren så det var ganske glatt ute. Jeg gikk sammen med to kompiser hjem fra skolen, eller jeg skulle til bestevennina mi. Vanligvis brukte jeg å ta bussen hjem, selvom det ikke var så langt dit, men det var en utrolig snill bussjåfør som alltid brukte å stoppe å ta meg på. Plutselig ser jeg bussen kommer lengre borte, jeg får panikk å tenker at jeg må springe over på andre siden av veien slik at bussen stopper å tar meg på. Så jeg løper over veien, eller det var det jeg hadde tenkt til å gjøre, men det var så utrolig glatt så jeg sklei med den ene foten fram og den andre bakover, nesten i spagat. Og plutselig lå jeg i grøfta på andre siden av veien, og det eneste jeg kunne høre var den høye latteren til de jeg gikk sammen med. Det må ha sett så dumt ut, ihvertfall når jeg kom gående over veien igjen fordi jeg kom på at jeg skulle jo til bestevennina mi, og da trengte jeg ikke å ta bussen. 

 

 

 Dette skjedde i sommer når jeg og bestevennina mi dro til Bulgaria. Vi ble hentet på flyplassen av to mannfolk som jobbet der vi skulle bo. Bilturen tok ca 1 og en halv time tror jeg, og i løpet av den bilturen klarte jeg og Anna å dumme oss skikkelig ut. Vi satt selvfølgelig å snakket på norsk, og vi sa så utrolig mye rart, jeg satt å gjentok hele tiden at jeg var så svett, og Anna satt å sa ting som jeg ikke skal skrive her på bloggen engang. Vi satt også å kranglet om hvem som skulle spørre hva klokka var, å satt å diskuterte i over en halvtime om hva vi skulle spørre om fordi det var så stille i bilen. Vi sa så mye dumt at jeg tenkte for meg selv når vi satt i bilen "Fy faen hvor deilig det er å kunne snakke et språk som de ikke forstår". Men der tok jeg feil....Når vi kom til Hotellet, og skulle spise kveldsmat, så begynte den ene personen plutselig å snakke norsk. Og der satt vi med store øyne, og skjønte ingenting. Det viste seg at han kunne norsk og hadde forstått alt vi hadde sagt. 

 

 

 Dette skjedde også i sommer når jeg, pappa og Johanne var i Venezia. Jeg gikk å bar på en liten pose, men automatisk så gikk jeg å sveivet på den(sånn at posen gikk rundt, og rundt), og plutselig glipper jeg taket i posen og den flyger avgårde og lander på en stol inne i en restaurant vi gikk forbi. Personene bak meg så skikkelig rart på meg, der jeg gikk tilbake for å hente posen. Haha. Følte meg sååååå dum.

 

 

 En gang vi satt på ei ferge, så satt jeg og storesøstera min å tulla med et hårstrikk, plutselig skyter hun hårstrikket rett i hode på en gammel mann. Det første jeg tenkte var "Åh det der må ha vært flaut for henne", men neida, mannen trodde det var jeg som hadde gjort det, så han satt å så stygt på meg hele båtturen.

 

 

 En gang jeg hadde besøk av bestevennina mi og bestekompisen min, så hadde jeg så utrolig hikke. Jonas prøvde alt han kunne, skremme meg osv, for at jeg skulle slutte å hikke, men ingenting hjalp. Så måtte jeg på do, og på den tiden så brukte jeg og bestevennina mi alltid å bli med hverandre når den ene skulle på do. Akkurat når jeg skulle til å tørke meg (haha) så åpner hun dodøra, og der kommer Jonas hoppende fram. Gjett om jeg skvatt, og ble flau...Hikken forsvant ihvertfall.

 

 

Kommer ikke på flere flauser nå, eller har en flause til som jeg husker, men den kan jeg ikke skrive ned her for det passer seg ikke helt, hahahha. Men hvis jeg kommer på flere, så skriver jeg dem opp her. Nå er jeg veldig spent på å høre deres flauser, HVA ER DET FLAUESTE DU HAR GJORT?


Skrevet: 24.08.2011 Klokken: 12:10

 Del 1

 Del 2

 

Fra fredag til lørdag sov jeg alene i huset vårt i Ramsund. I de tidligere innleggene jeg har skrevet om huset så har jeg fortalt om forskjellige hendelser som har skjedd der. Før fredagen hadde jeg ikke opplevd noe på veldig lenge, siden vi ikke har bodd der på en stund. 

 

Men litt før sju på lørdagsmorgenen våknet jeg av noen lyder som kom utenfra, det hørtes ut som to svake dunk, men nok til at jeg våknet av det. Bare noen sekund senere så hører jeg noen som løper opp trappa mot loftet, veldig svak lyd, men nok til at jeg klarte å registrere at det hørtes ut som et dyr. Etter jeg hadde hørt det to-tre ganger, så lå jeg å tenkte for meg selv "Er det bare noen fugler på taket, eller er det virkelig noe inne i huset?" og akkurat i det jeg tenkte det så kom lyden i trappa enda høyere, så tydelig at jeg var sikker på at det var et dyr der. 

 

Jeg ble så utrolig redd, gikk forsiktig ut av senga å ut i gangen, så bort til trappa, men kunne ikke se noe. Løftet blikket opp å da så jeg at døra til Johanne sitt rom stod åpen, og lyset var på. Jeg spurte Johanne senere på dagen om hun var helt sikker på at hun slo av lyset, og hun sa ja. Den eneste forklaringen jeg kom opp med var at lyden jeg hadde hørt var hunden vår som måtte avlives i juni. Jeg er helt sikker på at det var et dyr jeg hørte, og ikke et menneske. Også kom jeg til å tenke på at første dagen vi hadde hunden vår så lot vi henne sove på Johanne sitt rom sammen med oss, og hver gang hun ble redd så brukte hun å springe opp dit. 

 

Selvom jeg tenkte at det ikke var noe farlig, så måtte jeg bare komme meg ut, tørte ikke å være der alene akkurat da. Jeg sprang ned på badet, pakket sammen noen ting jeg trengte å ta med, kledde på meg, hentet pc'en, satt den i trappa, satt på lydinnspilling, og sprang ut i bilen. Jeg lot pc'en stå i trappa i 27 timer å ta lydopptak. Når jeg kom hjem igjen begynte jeg å bla fort igjennom for å høre om jeg hørte noe, eller noen. Og det tok ikke lang tid før det begynte å komme rare lyder på opptaket, lyder som ikke kan ha vært i fra dataen. Det var donkelyder, lyder som jeg ikke helt vet hvordan å forklare, og en annen merkelig lyd som høres nesten skummel ut. Noen steder i klippet høres det også ut som mange mennesker som snakker, og ler. Prøvde å laste opp slik at dere kunne få høre, men jeg fikk det ikke til. Kommer kanskje senere om jeg finner ut av det!


Skrevet: 23.08.2011 Klokken: 20:03


Kjøpte dette i Venezia til bestejenta mi, Anna  Tenkte på henne med engang jeg så dette, hvertfall hårklipa, for slike elsker hun! Ååååh, jeg savner henne så! Hva synes du? 


Skrevet: 22.08.2011 Klokken: 21:42Selv bruker jeg aldri leppestift, eller lipgloss, men bestilte noen fra NYX for noen måneder siden. Anbefaler disse for dere som liker å bruke leppestift, de er utrolig lett å påføre, ikke sånn hard som noen bruker å være. Det er bare ekkelt. Haha. Jeg bestilte fra Cherryculture.com, hvis du trykker HER så kommer du rett innpå leppestiftene. De har mange forskjellige farger, jeg har i Sash, Harmonica, og frosted beige. I tillegg så er det veeeldig billig, 1,99 dollar, som er rundt 10-11 norske kroner 


Skrevet: 22.08.2011 Klokken: 20:12

Hvilket bilde likte du best? 


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 17:48

Hahaha, la faktisk ikke merke til før nå at det er sløyfer på alle skoene jeg kjøpte. Tihi. Men synes disse var kjempesøte da, vet ikke om de siste blir brukt så mye siden det er skostrl 35, og jeg bruker egentlig 36. Men de var så billige og søte at jeg kjøpte de uansett. De gråe er det blitt et lite hull i den ene skoen, men det kan jeg nok fikse igjen! Hva synes du? Er du også en skoelsker? :-)


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 17:01Hva synes du? 


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 12:24

 
 

 Det begynner å bli mørkt ute, og det betyr at høsten nærmer seg, sååå koselig! 

 Jeg har ikke spist ordentlig godteri på over tre dager, haha! 

  Jeg skal trene idag! Har nesten blitt en daglig rutine å trene, love it!

  Det er HELG!

 

   Mamma og Johanne flytter idag. Og jeg skal være her alene.. Ihvertfall i helga, vet ikke om jeg tørr å være lengre haha. Ensomt.

  Det regner. 

  Har verdens tregeste internett. Det suger.

  Har ikke fått sett de to nyeste episodene av Pretty little liars, holder på å bli gal. 

 


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 11:30Bilder fra vår andre dag i Venezia. Vi utforsket, jeg og Johanne gikk helt til P. le Roma (ved fastlandet), vi shoppet, spiste på restaurant å haddet det kjempekoselig. Hvis du vil se flere bilder trykk her. 


Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 10:51

 

I know that if we give this a little time
it will only bring us closer to the love we wanna find
it?s never felt so real, no it?s never felt so right 


Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 20:16
Hva synes du om bildene?  


Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 14:13

De hadde så utrolig mange fine masker, og ringer i Venezia. Skulle egentlig kjøpe enda fler, men jeg klarte ikke å bestemme meg! Også var det litt vanskelig å finne ringer som passet siden jeg har så tynne fingre, de fleste stedene var ringstrl 17 den minste de hadde. Men slangeringen passet perfekt for det er litt annerledes ring enn den andre! Den svarte maska fant jeg ut var falsk etter jeg hadde kjøpt den, den er laget i kina og ikke italia, litt synd siden jeg ikke fikk kjøpt en annen også, men men, synes den var fin ihvertfall. Den lilla maska er ihvertfall ekte vare, haha! Den skal jeg gi i gave til Varvara snuppa mi.  Tror ikke hun leser bloggen min så går vel bra å laste opp bildet, håper jeg, eheheh... Kommer flere innkjøp senere! 


Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 13:01


Har helt hekta på den, står på fult både på pc'en og i bilen når jeg kjører. 
 Fin sang  

 

Hva er din favorittsang for tiden?


Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 00:10

Har tatt så sinnsykt mange bilder mens vi var i Venezia, over 800, så jeg legger bare ut noen om gangen. Her er bilder fra vår første dag i den fantastisk fine byen. Flere bilder kommer senere :-)

  
 Venezia 


Skrevet: 17.08.2011 Klokken: 18:40

Hei bloggæn! 

Idag har jeg og Johanne vært en tur på evenskjer, og etter det så dro vi rett hjem å skifta å for å hente litt ting, så dro vi på en fjelltur opp til noen bonkerse. Satt der en stund å spiste druer og koste oss. Var kjempefint vær, og varmt. Senere idag skal jeg bare trene litt, pakke ut av kofferten, ta noen bilder av innkjøpene i Venezia, legge ut litt flere bilder på bloggen osv.  

Bruker du å gå fjellturer?


Skrevet: 16.08.2011 Klokken: 17:32

På torsdag når vi kom til flyplassen så fikk vi vite av pappa at vi skulle til ITALIA. og ikke til hvilken som helst plass i Italia, men til selveste Venezia! For bare noen uker siden fortalte jeg faktisk til mamma at jeg hadde så utrolig lyst å dra Venezia, og da ante vi ingenting om at pappa skulle ta oss med dit! Flyturen var ganske lang, vi måtte ta fly fra Evenes til Oslo, fra Oslo til Wien (Østerrike) og videre fra Wien til Venezia. Når vi kom til flyplassen i Venezia måtte vi gå ned til havet for å ta vanntaxi inn til Canal Grande, der vi skulle bo. Det var så utrolig fint der, og spennende å se hvordan de bor, alle husene er byggd ned i havet, og det går kanaler og bruer overalt i byen. I bare sentrum av Venezia er det over 400 bruer, den største er Rialtobruen, den har tre veier, og i midten er det fullt av butikker. Siden det ikke er lov til å kjøre med bil der hvor vi var, så skjer alt ved hjelp av båter. De har vanntaxi, vannbuss, vannpoliti, vannambulanse osv. Utrolig kult!

 


På flyplassen i Wien.Litt av Venezia tatt ifra flyet.


Påtur ned til havet for å ta vanntaxi!

Inne i taxien! Man kunne sitte ute også, det gjorde selvfølgelig vi, så vi fikk sett mest mulig! Plus at det var så sykt varmt der nede, over 30 grader hver dag!På tur inn i Venezia, Canal Grande.


Alle trappene var byggd ned i havet, så veldig spesielt ut!


Canal Grande


Gondol !


Her har vi nesten ved hotellet, tatt ifra vanntaxien.

 

Det var litt vanskelig å finne hotellet, eller døren til hotellet. Vi hadde gått litt rundt omkring å letet, da en mann plutselig ropte på oss fra et vindu, sporte hvor vi skulle, og vi sa navnet på hotellet, og da ropte han tilbake at vi skulle komme bak hjørnet. Haha, inn i et smug, og det hang det et skilt ved navnet på hotellet. Vi hadde aldri funnet det på egenhånd, for det så ikke ut som et hotell engang. Tror det bare var ti rom der. Men herregud, det var fint, så utrolig koselig å veldig hyggelige mennesker som jobbet der! De røyste seg å hilste på oss hver morgen. Følte oss nesten kongelig!

  

Når vi kom til Venezia var det allerede blitt kveld, men vi gikk ut for å finne oss en restaurant. Det var igrunn litt vanskelig, nesten alt i venezia stenger i ti tiden, eller de begynner å stenge da. Men vi fant oss en restaurant å der spiste vi pizza og koste oss. Ellers gikk vi rundt å så å tok bilder. Var så utrolig fint der! Har tatt så mange bilder, at jeg må dele det opp i flere innlegg. Kommer flere bilder senere.

 Venezia  Tusen takk til pappa for verdens fineste langhelgtur! Venezia er absolutt den fineste byen jeg har vært i! Kan ikke beskrives, må oppleves! 


Skrevet: 10.08.2011 Klokken: 22:53

Imorgen drar jeg, Johanne og pappa på en liten ferie. Det er en overraskelsestur, så jeg og Johanne aner ikke hvor vi skal. Er så nyskjerrig, blir spennende! Blir ikke flere innlegg før vi drar, men skal se om jeg får oppdatert bloggen mens jeg er borte, hvis ikke så snakkes vi på mandag! Kos dere masse, det skal ihvertfall jeg :-) !

 

Enesten vi har fått vite av pappa er at vi skal ta fly - de bruker euro der vi skal - og det er en kjent plass. Hvor tror du vi skal? 


Skrevet: 10.08.2011 Klokken: 20:17

...or should I walk by again?

 

Jeg personlig tror at "kjærlighet ved første blikk" er noe som bare skjer i film, men å bli betatt/forelsket i en person du bare har vekslet et blikk med er kanskje mulig. Når det kommer til kjærlighet så tror jeg at det er noe som tar tid. Det er først når du er blitt ordentlig kjent med han/hun, at du virkelig kan vite om du elsker den personen eller ikke. Men så er jo forelskelse og kjærlighet to helt forskjellige ting. Forelsket kan man fort bli, men en forelskelse kan også gå fort over. Kjærlighet derimot er noe evigvarende. Hvis du elsker en person, så tror jeg man alltid kommer til å elske den personen uansett om forholdet tar slutt eller ikke. 

 

Jeg tror at det skal mye mere til enn bare et blikk for å skape kjærlighet, men når det er sagt så kan det hende at det er akkurat det blikket som fører dere sammen. 

 

"It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is"

 

 

 Så, tror du på kjærlighet ved første blikk?  


Skrevet: 10.08.2011 Klokken: 18:36

...er uten tvil, Pretty Little Liars!

 

Jeg elsker denne serien, den er spennende, morsom og søt. Digger jentene som spiller i den, alle er så pene, med så forskjellig smak. Synes serien er inspirerende også, når det kommer til klær osv. Absolutt en perfekt jenteserie, som jeg har falt for. 
 


Du kan se det gratis HER 

 

Har du en favorittserie?


Skrevet: 09.08.2011 Klokken: 13:27


Kjøpte denne øyekremmen på Bodyshop i vinter, og har brukt den omtrent hver dag siden da. Den er ikke så veldig god til å redusere mørke ringer, men den tilfører mye fuktighet, og er veldig bra for hunden under øynene. Tror den kostet rundt 120 kr, absolutt verdt det. Tuben er kjempeliten, men den varer veldig lenge! 

 

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN HER.


Skrevet: 09.08.2011 Klokken: 11:09

 

Lille tanteungen min som jeg er så heldig å være både tante og gudmor til  Nå er hun start et og et halvt år, og det er så morsomt at hun begynner å kjenne meg igjen! Hver gang de kommer eller jeg kommer til dem, så strekker hun ut armene å sier "tante" på verdens søteste måte. Hihi. Hun er blitt så flink til å snakke også, kan si mange ord nå, og prøver å herme etter alle hele tiden. Også klarer hun ikke å sitte i ro i et sekund. Love you lille venn 

 

Er du tante til noen?


Skrevet: 08.08.2011 Klokken: 23:00Mamma klarte å drege meg med på en tur til Fjelldalsheia, vi brukte omtrent 1 og 1 halv time opp og ned. Var en kjempekoselig tur da, fint vær, og veldig god trim. Kjenner det i rumpa og lårene nå. Gikk jo på "fjellet" igår også, såer litt støl i kroppen. Nå skal jeg ta et boblebad, ingenting er bedre enn det når du er sliten i kroppen! 

 

DAGENS GULLKORN:

På tur oppover til Fjelldalsheia så kom vi til en plass der det var to veier som møttes lengre opp, bare at den jeg skulle gå gikk rett opp, mens den andre var litt mer svingete. 
Mamma: Vi går hver vår vei, så ser vi hvem som kommer først.
Meg: Vi kan jo se allerede at det er jeg som kommer først siden veien går rett opp.
Mamma: Ikke hvis du blir spist av en bjørn. hihihihi 

 
Tror mamma var litt overtrøtt, hun sa så mye rart på turen. HEHE

 

Godnatt   HUSK SPØRSMÅLSRUDEN - BLIR SUPERDUPER GLAD FOR SPØRSMÅL. > HER <


Skrevet: 08.08.2011 Klokken: 00:41

// google

 

..bortsett fra at Jonas er en gutt da, høhø. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Jonas, vi har vært i skogen, oppe med svartvannet? å plukket masse blåbær. Egentlig skulle vi plukke multer, men det var nesten ingen der så da ble det heller blåbær. Like greit egentlig, siden jeg ikke liker multebær. Multe er et rart ord egentlig...Anyways, ligger i sengen nå å hører på musikk å tar livet heeeeeeeelt med ro. Tror jeg skal se en film, eller sove. Hmmm, visste ikke helt. Tok desverre ingen bilder idag fordi jeg glemte kameraet, så derfor måtte jeg finne et bilde på google. Bedre enn ingenting! 

 

DAGENS GULLKORN:

Merete: Har dem blåbær i syden?

Jonas: Nei, æ trur ikke det. Pga varmen å sånn.

Merete: Oja, ja, dem har vel litt mer eksotiske, sånn som ananas osv.

Jonas: Ja, bortsett fra at ananas ikke e ei bær.

 

Kanskje man skal begynne å tenke før man snakker. eller nei, det er kjedelig. Hihi :-)

 

Vil bare avslutte med å si; LA DET BLI SOL IMORGEN. UTEN KALD VIND, TAKK!

> Spørsmålsrunde <


Skrevet: 07.08.2011 Klokken: 13:59

Etter to strøk med maling så ser stolen slik ut. Er skikkelig fornøyd, er ikke så mye som skal til for å gjøre en stygg stol, fin :) Alt du trenger er litt maling! Skal male enda et strøk også må jeg få sydd en pute, så blir den perfekt. 

 
Hva synes du?


Skrevet: 06.08.2011 Klokken: 22:36


Våknet opp imorgest å det første jeg så var denne stolen. Har alltid synes den er ganske stygg, for å si det sånn, så jeg bestemte meg for å redesigne den! Dro til byen idag å kjøpte maling, og har malt første strøket allerede. Skal legge ut bilder av den når jeg er helt ferdig, skal også lage en stolpute. Ser for meg en lysgrønn med blomster på eller noe slikt. Synes det er så morsomt å lage noe nytt ut av noe gammelt!


Skrevet: 06.08.2011 Klokken: 20:16Det er egentlig ikke så mye som skal til for å gjøre en kjedelig frisyre fin. Alt du trenger er en fin hårklipe, eller noe slikt. Denne kjøpte jeg i Bulgaria for rundt 4 norske kr. Synes den er utrolig fin, men den blir ikke brukt så mye siden den er ganske tung og det funker ikke så bra på mitt tynne hår. Men jeg liker den fordeom 

 

Hva synes du? 
Bruker du mye hårpynt?  


Skrevet: 05.08.2011 Klokken: 22:37

Nå er det snart to måneder siden du gikk bort lille venn og savnet er enda så stort. Det vil det vel alltid være. Jeg skulle så ønske jeg fikk sagt ordentlig hade til deg, du måtte avlives mens jeg var på ferie å jeg fikk aldri gått den turen med deg som jeg hadde lovet at vi skulle når jeg kom hjem igjen. Når jeg kom hjem, så var ikke du der lengre. Kan ikke beskrive hvor tomt det føles uten lille hunden min. Har vært vant til å ha henne rundt meg i over 12 år. Hun var alltid hjemme å ventet på meg når jeg kom fra skolen, hun lå alltid i stolen sin å ventet på en nattasuss når jeg skulle gå å legge meg. Savner å se deg logre med halen når jeg kommer gående mot deg. Savner å holde rundt deg, og ligge på gulvet å fortelle deg hva jeg tenker på. Det føles uvirkelig at du ikke er her lengre. Men jeg håper du har det fint der hvor du er nå. Trodde aldri jeg kom til å bli så lei meg over å miste et kjæledyr, men de blir jo akkurat som et familiemedlem. Du betyr så mye for meg, lille voffsen. Ingen kan erstatte deg. Sov godt  

 

19.06.2011


Fineste hunden i verden. Og snilleste. Synd jeg ikke fant noen andre bilder av henne. Alle bildene mine ligger på den gamle dataen min, som desverre ikke vil slå seg på. Dumme pc, kaster deg i søpla snart.


Skrevet: 05.08.2011 Klokken: 15:37Hahahhaa, denne tingen fant jeg når jeg og Varvara var i Sverige for noen dager siden. Vi måtte bare kjøpe en hver, og satt med den i bilen hele turen hjem. Synes igrunn den var litt søt, selvom man får et gigantisk hode i den, haha. Hadde egentlig mer lyst på en leopard, men de hadde bare bjørn og ape igjen, så da gikk jeg selvsagt for bjørnen. Trodde apa var en gris først, så det sier jo litt. 10hi.

 

Søt, eller HVA?


Skrevet: 04.08.2011 Klokken: 15:05


Er litt sliten å slapp idag etter all kjøringen igår, men måtte ta en liten treningsøkt fordeom. Rockeringen er faktisk veldig effektiv magetrening, om man gjør det regelmessig. Skal jogge en liten tur snart også, tror jeg. Ganske fint vær idag, sol og blå himmel, men kald vind, noe som ødelegger alt egentlig. Haha. 


Foresten, er det noen som vet om en side hvor jeg kan se pretty little liars gratis? Fant en, men man kunne bare se i 72 min eller noe sånt, men de minuttene gikk veldig fort, for jeg rakk ikke å se ferdig episoden engang som er på 44 min. Dusteside.


Skrevet: 04.08.2011 Klokken: 12:36

Vet jeg har postet dette bildet før, men har funnet en ny redigeringsmåte som jeg måtte teste ut, så poster det en gang til. Si gjerne hva du synes om bildet i kommentarfeltet. 
 


Canon Eos 550D + 18-55mm


Skrevet: 04.08.2011 Klokken: 11:38

Fikk en sommergave hos Varvarasnuppa når jeg var å besøkte henne i Narvik. Hun vet jo at jeg er helt vill etter hello kitty, haha, så hun kjøpte meg et hello kitty belte når hun var i Russland. Synes det var utrolig søtt! Kjøper sjeldent belter selv, så denne gaven passet perfekt. Tusen takk søti! 

Søt, ikke sant? 


Skrevet: 04.08.2011 Klokken: 11:09


Nydelig! 


Skrevet: 03.08.2011 Klokken: 20:52

Heioo!

Kom til Narvik i åtte tiden igår tror jeg. Da dro vi ut å kjørte en stund, tok litt bilder å var på butikken en tur. Varvara tok en del bilder til, men har ikke fått dem enda så da blir det bare disse bildene. Igår kveld spiste vi pizza, drakk brus og så film. Skikkelig koselig jentekveld. Begge to sovnet av på slutten av filmen da, haha. 


Imorgest tok vi turen til Sverige for å spise frokost. Også ble det litt shopping av godteri, og annen dritt. Kjøpte en supersøt bjørnelue, hahaaha, skal legge ut bilder av den senere. Kjørte V på jobb halv fire og da dro jeg til søstra mi og Roger en tur på besøk. Fikk lekt og kost litt med tanteungen min før jeg måtte dra igjen!  

 Hva har dere gjort idag?


Skrevet: 02.08.2011 Klokken: 15:40 

Ble en litt mislykket blåbærtur i og med at vi bare fikk plukket 38 blåbær til sammen. Jeg plukket 21, og Johanne 17, for å være helt nøyaktig, haha. Det var så sinnsykt mye maur overralt hvor vi var. De begynte å krype oppover føttene våre, det var utrolig ekkelt så vi fikk panikk å sprang inn i bilen igjen. Vi ga opp etter at vi hadde vært fire forskjellige steder å letet. Men men, god trening var det ihvertfall! 

 

Om ikke så lenge skal jeg kjøre til Narvik for å besøke Varvara, gleder meg. Er så lenge siden jeg har sett henne nå!! Skal være der til imorgen, så tror ikke det blir mer blogging idag. kos dere.


Skrevet: 02.08.2011 Klokken: 12:29Nå skal jeg og Johanne gå en tur på fjellet. Skal se om det er noe blåbær, fikk så lyst på det igår når jeg så en blåbær på kalenderen på kjøkkenet, haha. Er en stund siden sist vi har vært på fjelltur, så det skal bli godt! Men først er det frokost. Ha en fin dag alle sammen!


Skrevet: 01.08.2011 Klokken: 23:36Har brukt denne øyenbrynsblyanten fra billion dollar brows i nesten 1 år nå. Ble fri for den når jeg var i syden og måtte gå i over en mnd uten den, var nesten helt forferdelig. Så fort jeg fikk kortet mitt tilbake så bestilte jeg en ny! Den er så sinnsykt bra, fargen passer perfekt, den er billig, vannfast, og utrolig lett å påføre. Dette er verdens beste øyenbrynsblyant/penn  Den er kjøpt på Coverbrands.no.


Skrevet: 01.08.2011 Klokken: 11:50


Canon Eos 550D + 18-55mm
© Merete Sandelin Årsand
hits