Skrevet: 31.08.2010 Klokken: 13:09

sto opp klokken ni idag, og kvart over ti begynte jeg å gå nedover til trafikkskolen, var litt smånervøs for hvordan det skulle gå idag siden det var min første, men med engang jeg satt meg i bilen å begynte å kjøre så tenkte jeg ikke mer over det! Det var jo kjempe artig, og det gikk veldig bra. Har fått ny time imorgen, så hvis dette går rette veien så er vel lappen i boks i løpet av noen mnd kanskje. Hope so !!!

Nå skal jeg lage pizza, og se litt på tv, eller film. ganske kjekt at jeg kan koble pcn til tv'n å se på den, siden den er mye større enn den lille pc'skjermen! foresten, filmen jeg så igår; i love you phillip morris....hm, jeg har jo alltid likt filmene Jim Carrey spiller i, men denne likte jeg ikke, ikke min type film, klarte ikke å følge med på filmen engang, den var så kjedelig, og jeg flirte ikke en eneste gang .. dårligdårligdårlig.

Skal farge håret før jeg drar på jobb tror jeg, eller stripe det blir det vel egentlig. Jeg legger ut før/etter bilder senere om det blir noe bra, har en tendens til å bli meget misfornøyd etter at jeg farger det selv, men men..

ble ingen bilder i dette innlegget, men fortvil ikke, det kommer senere :) Og i løpet av uken får dere se hva jeg har fått i posten!

Skrevet: 30.08.2010 Klokken: 22:26


jeg er så heldig å har fått ei kvise midt mellom øyenbryne. jippi?

nettop kommet hjem fra jobb, og nå skal jeg lage meg middag. HEHE, eller kvelds blir det vel, også skal jeg se I love you Phillip Morris. gikk kjempebra på jobb idag også gitt, har fått 0 i oppgjøret tre dager på rad, woooho jeg begynner å bli flink !! imorgen tidlig har jeg foresten kjøretime, min første! Gruer meg litt, men jeg håper det skal gå bra.

Om du har bilsertifikate, hvordan var din første kjøretime? :)

ØNSK MEG LYKKE TIL DA (jeg trenger det virkelig!!) hihi

Skrevet: 30.08.2010 Klokken: 13:10

Nothing stays the same .. But there is nothing wrong with change, if it's in the right direction


Det er egentlig ganske skummelt ...og trist, hvor fort ting forandrer seg. Det ene øyeblikket vet du akkurat hvem du er, hva du vil, og hva du har, mens det andre øyeblikket sitter du igjen uten å vite hvem du er lengre eller hva du vil. Og de menneskene du trodde alltid kom til å være en del av livet ditt, er ikke der lengre...

Om noen hadde spurt meg for tre år siden hvordan jeg tror livet mitt hadde vært nå, så hadde jeg svart alt annerledes enn det det er. Omtrent ingen av de jeg så på som mine bestevenner er det nå lengre. Det er ikke bare ting som forandrer seg, men også mennesker, mennesker som du trodde du kjente så godt, men ikke godt nok tydeligvis. Og det er utrolig tungt når mennesker du en gang kjente, blir til mennesker du knapt vet hvem er lengre...

Men heldigvis har jeg lært å se det på den positive siden, ting forandrer seg slik at bedre ting kan falle på plass, selvom du mister venner, så kommer du alltid til å få nye. Jeg tror at alt som skjer, skjer for en grunn, og selvom jeg for tre år siden ikke hadde sett for meg livet mitt slik som det er nå, så gjør det ingenting, for jeg har lært mye, jeg har blitt sterkere psykisk, og jeg er lykkelig selvom ting ikke er det samme lengre. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, som betyr alt for meg, jeg har forelsket meg på nytt igjen, jeg vet hvem jeg er, og selvom jeg ikke alltid vet helt hva jeg vil så gjør det ingenting, for alt vil falle på plass til slutt ♥we can't change the past, so i guess what is, is.
and what isn't, isn't.
we should all accept this fact, and move on with our lives,
instead of pondering on what could have been

Skrevet: 30.08.2010 Klokken: 00:21
aww ♥

see så fin den er når den er voksen da! og liten, det liker jeg :-)

forelsket meg helt i slike hunder ifjor når vi fikk besøk av noen som hadde en slik! herregud, de er helt nydelige altså!! Dette er en dvergpinscher, kan minne litt om en dobbermann i ansiktet siden den har slike brune prikker over øynene. men denne hunden blir altså ikke stor, det liker jeg best, vil ha en hund som alltid kommer til å være liten å søøøt♥ skal jeg ha en hund, så skal jeg ha denne!!! eller en pocket beagle, men de er veldig sjeldent at man får tak i, tror jeg ;s

bildene er foresten fra finn.no og prisen på en dvergpinschervalp ligger på omkring 12.000 kr!

synes black & tan er den fineste fargen, eller hva sier du? :-)

Skrevet: 29.08.2010 Klokken: 23:35
selvom jeg egentlig aldri går med slike tskjorter lengre, så synes jeg de er så søøøte. Og det er jo veldig søtt om sommeren, til en kort shorts eller noe. er jo så fargerikt at man blir jo bare glad av å se på de♥ hihi, de har utrolig mange stilige pysjamaser også, har lyst å bestille meg en, selvom jeg aldri sover i pysjamas! Men er jo godt å gå i ellers når man er hjemme! Disse er ifra http://www.davidandgoliathtees.com

Skrevet: 29.08.2010 Klokken: 13:14573 kr for å reise en vei med fly fra Evenes til Bodø, og her snakker vi om en halvtime reisetid! Mange av dere tenker sikkert "573 kr? Det er jo ikke så ille". Men det er det, for det første så er det med widerø, og de miniflyene skulle man nesten fått betalt for å sitte i! for det andre er jo flyturen så kort, man kommer seg jo til oslo for en billigere penge! Og dessuten så er det halvparten så billigere å ta buss, og det tar mye lengre tid, nemlig 7 timer!

Egentlig koster det mye mer å ta fly til bodø, som du ser så ligger prisen på litt over 1000 kr for en vei, heldigvis har de ungdomsbilletter helt opp til 25 år, men jeg synes det er dyrt fordeom jeg.

Bra jeg har fått jobb nå da, slik at jeg har råd til å dra dit, må jo besøke pusen min, har ikke sett han på over en mnd, jeg døøør♥

Er du ikke enig med meg at det er litt for dyrt, i og med at det er så kort avstand?

Skrevet: 27.08.2010 Klokken: 16:48Har glemt å vise dere denne nye genseren jeg kjøpte i Bergen. Akkurat der og da syntes jeg den var dritfin, nå er jeg ikke så sikker lengre. Kostet 159 kr på Only

Ringte kjørelæreren idag, og har fått min første kjøretime på tirsdag! herregud, jeg gru-gleder meg. Håper det kommer til å gå fint, at jeg ikke ødelegger bilen fullstendig, haha. Nå bærer det snart på jobb, ferdig halv ti, så skal jeg gå hjem, og det tar vel 40 min ca. God trim ihvertfall! Ha en fin dag/kveld :)

Skrevet: 27.08.2010 Klokken: 14:47

Fant en bra nettside(tror jeg), har jo ikke bestilt der ifra før så vet jo ikke hvordan kvaliteten er, men det jeg likte var at det stod skrevet hvilken øyenfarge linsene passet til. Jeg har vært skeptisk til å bestille, for det er jo ikke alle fargelinsene som dekker den naturlige fargen din.Fargedelinsers øvingssett
inneholder: to øvingslinser uten styrke, instruksjoner, linseetui og 60 mld linsevæske
59,-

Også kjøpe jeg fargelinsen som heter "Freshlook Colorblends Turquoise. Uten styrke.
149,-

Har du bestilt fra www.fargedelinser.no før? :)

Skrevet: 26.08.2010 Klokken: 20:19jeg og johanne var på butikken å kjøpe godteri og brus, så nå skal vi kose oss med Jeg, meg og Irene!

Skrevet: 26.08.2010 Klokken: 00:08


Var ferdig på jobb halv ti, og da kom pappa å hentet meg. Har ikke jobb imorgen og begynne ikke før halv seks på fredag, derfor dro jeg hjem til Ibestad idag. Mamma kom å hentet meg på fergeleia, også lagde hun god mat til meg når vi kom hjem, heeerlig. Nå skal jeg snart gå å legge meg, stod opp i ni tiden idag, så er ganske trøtt og sliten. sov godt folkens!♥

Skrevet: 25.08.2010 Klokken: 09:36Skal kjøpe meg nytt pudder, men vil prøve noe nytt, hvilken anbefaler DU? :-)

Skrevet: 24.08.2010 Klokken: 23:30

møtte Anja i fire tiden, så gikk vi ned til byen og var der til jeg dro på jobb halv seks, var ferdig halv ti, og da kom mamma å hentet meg så dro vi i leiligheta å lagde pizza, namm. Nå skal jeg snart se en film tror jeg, visste ikke helt hvordan, enten Middle Of Nowhere eller Fish Tank. Igår så jeg en som heter Leap Year, en typisk kjærlighetsfilm, men den var ganske søt, og jeg elsker jo irish akcent (usikker på hvordan det skrives, men dere skjønner ........)

Jeg har foresten en film å anbefale; Alle mine kjære (The lovely bones), likte filmen kjempegodt!! anbefales!!!

har vært sinnsykt dårlig på å blogge i det siste, med bilder osv, har ingen anelse om hva jeg skal blogge om, men det kommer seg vel.


bilde fra helga

Har du sett noen av filmene?

Skrevet: 23.08.2010 Klokken: 10:00

Jeg har tenkt å bestille meg blåe fargelinser, har dere en nettbutikk å anbefale meg? Som ikke er så dyr, og helst der man kan betale med postoppkrav. Men annen går også fint :-)

Skrevet: 22.08.2010 Klokken: 09:50

Nå drar jeg snart til Narvik for å besøke søster, roger og lille benedikte♥ Skal bare en snartur for jeg skal på jobb igjen 15:30 - 22.00. Skal prøve å få blogget ikveld når jeg kommer i leiligheta hvis jeg ikke er alt for trøtt, ha en kjempefin søndag :)

Skrevet: 21.08.2010 Klokken: 18:30

Var en utrolig fin tur, og idag har det vært helt nydelig vær, sol og varmt. Når vi var på tur ned fra Ibestadvannet, så stoppet vi ved elva for å fiske litt, alle fikk en fisk hver, men de var så små så vi hev dem ut igjen :-)

Nå skal jeg finne en film og laste ned, har du noen forslag til skrekkfilm? Senere skal vi spise taco, nam :-)
Hva har du gjort idag?

Skrevet: 21.08.2010 Klokken: 12:31


Too Faced Kabuki Brush - 229 kroner

Lip Injections Crystal - 199 kroner

Glo Camouflage oil free natural - 275 kroner


Nå skal jeg på tur til ibestadvannet, også skal vi fiske, woooho! Savner pus

Skrevet: 20.08.2010 Klokken: 19:00

" I ekte kjærlighet går vi ikke på rekke gjennom livet, vi går side om side "


Jeg tror alle har forskjellig oppfattning av hva ekte kjærlighet er, men på en måte så får den oss til å føle oss på samme måte, lykkelig. Jeg tror at kjærlighet er det viktigste vi har i livet, det gir livet en mening. Den største kjærligheten er den du har til den personen du elsker. Jeg tror det er ekte kjærlighet om den personen får deg til å smile, får deg til å føle deg som verdens heldigste, om han bryr seg om deg, og setter deg framfor alt annet, lytter til deg, trøster deg, støtter deg og er der for deg uansett hva som skjer. En du kan stole på så mye at du ikke trenger å være redd for at han skal svikte deg, for du vet at han aldri kommer til å gjøre det. Du vet at det er den personen du vil tilbringe resten av livet ditt sammen med, du vil at dere skal dele alt. Du vet at det er ekte kjærlighet når du våkner om morgenen å ikke klarer å la være å smile når du tenker på han, og du er takknemlig for at akkurat han er din, og bare din.

Skrevet: 19.08.2010 Klokken: 22:57
Bikbok


Veske h&m // Genser Cubus


Genser? Mark Lounge // Bukse Vila

Den ullgensertingen, er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle den, haha, men jeg elsker den, synes den er skikkelig søt også er den så varm.


Her har jeg faktisk begge plaggene på, den gråe basicgenseren er også ny.

Skrevet: 19.08.2010 Klokken: 21:43

Ja, idag var første dagen på jobb, er bare opplæring først da. Etter bare en dag har jeg funnet ut at jeg savner utrolig mye å gå på skolen!! Jeg vil ikke jobbe, men når jeg tenker på at jeg og Annami skal til syden så har jeg jo motivasjon nok egentlig. Jeg venter jo egentlig på lærlingplass, kjole og draktsyer, noe jeg har utrolig lyst å holde på med. Men siden det er så lite bedrifter som tar inn lærlinger innenfor det faget så var jeg nødt til å søke andre jobbe også.

Og når jeg kom hjem fra voss på tirsdagen så satt jeg å så på nav og den eneste jobben jeg fant var medarbeider på tecnobingoen, og jeg satt meg ned å skrev en søknad bare fordi jeg kjedet meg egentlig, dette var klokken halv ni på kvelden tror jeg, og bare en time etter jeg hadde sendt den inn så ringte de meg ifra bingoen, jeg hørte den ikke da, så fikk ikke tatt den, og neste morgen hadde jeg fått en epost fra dem også.

Jeg måtte jo da ringe tilbake selvom jeg ikke hadde noe særlig lyst, og ble sport om jeg kunne komme på intervju klokken fire, og det gjorde jeg da. Jeg fikk jobben med engang, hun spurte meg ikke om noe, hun bare fortalte hva jeg måtte gjøre osv.

Jeg begynte klokken ti idag, og var der helt til klokken fem for jeg var med på personalmøte også. Veldig koselig mennesker da, men ikke en jobb for meg, det blir liksom alt for ensformig. Men jeg må holde ut en stund, for jeg SKAL tjene penger, og siden jeg skal begynne med kjøretimer snart så er det lurt å ha en liten jobb ved siden av :-)

Det er ikke så mye å gjøre på jobben da, det jeg gjør er å sitte på pc'n og skriver noe ting, også selger jeg bonger, og rydder å vasker. Følte meg egentlig ganske dum idag, for jeg vet jo nesten ikke hva bingo er engang x)


Herregud dette innlegget ble langt, jaja. Kanskje jeg oppdater senere med noen nye innkjøp. Kjeder meg ihjel her jeg sitter i leiligheten til pappa helt alene. Håper dere har det fint ♥

Skrevet: 18.08.2010 Klokken: 13:39

Igår kom vi hjem igjen. Har hatt en utrolig koselig ferie, og har gjort mye forskjellig. Vi var på Voss fra onsdag til mandag, og mandagsmorgen dro vi til Bergen å var der til tirsdag.


fra flyet, tromsø-bergen


gikk litt rundt i byen når vi kom til bergen


så tok vi toget til voss

Andre dagen på Voss så var vi nede i sentrum å gikk stortsett hele dagen, shoppet en del, også var vi å leide en bil slik at vi kunne kjøre rundt omkring på Voss. Var jo artig for mamma, tante og mormor å vise oss hvor dem bodde, og hvor dem gikk på skole osv. Har tatt sykt mange bilder, faktisk hele 594 på bare 6 dager, haha.


shopping...shopping....shopping :D

gidder ikke å legge ut bilder akkurat nå, skriver innlegg senere om hva vi har gjort, og litt flere bilder. Kanskje kommer innkjøpene også. skal på jobbintervju klokken fire, ønsk meg lykke til! hihi..

Skrevet: 11.08.2010 Klokken: 05:31

Jeg er sykt trøtt. Men nå skal jeg kjøre til tromsø for å ta fly videre til bergen. etter det skal vi dra til voss. blir null blogging, tror jeg. ha en fin uke alle sammen.

Skrevet: 10.08.2010 Klokken: 16:17

Begge fra h&m

Skrevet: 10.08.2010 Klokken: 00:48love it

Skrevet: 08.08.2010 Klokken: 23:26

Idag dro vi til boda borg, var lillesøstra mi som hadde så lyst å dra dit igjen for hun syntes det var så artig ifjor når hun var der. Var jo egentlig ganske underholdene, timene gikk veldig fort, vi var der faktisk i sju timer. Boda borg er et 'eventyrshus' som er bygd inne i et fjell. Er litt vanskelig å forklare hva det er for noe, men det er forskjellige døre, og inne ihver dør så er det forskjellige oppgaver som du skal løse, slik at en ny dør åpner seg. Vi klarte ikke så veldig mange da, syns det var ganske vanskelig :p Men artig å prøve.


boda borg


inne i fjellet


inne i fjellet


banken, denne skjønte vi ikke mye av


haha, vet ikke hva pappa holder på med :p

Når vi kom fra boda borg så dro vi tilbake til hotellet for å slappe litt av, og senere dro vi å spilte minigolf.

haha


johanne

nå er vi nettop kommet tilbake til hotellet, har vært ute å spist. imorgen tidlig kjører vi tilbake til norge igjen, så blir nok ikke blogging før imorgen kveld. Gonatt ♥

Skrevet: 08.08.2010 Klokken: 21:35

Synes hotellet vi ligger på er ganske fint så jeg tok noen bilder tidligere for å vise dere, haha. Har vært her en gang før, og anbefaler dette hotellet, Scandic, om du skal til skellefteå, er ikke så dyrt heller :-) Kommer litt bilder senere fra dagen, har vært i Boda borg, et slags eventyrhus, kanskje artigst for småe unger, men jeg er jo liten :D hæhæhæ. var nettop å spilte minigolf, skal ut å spise snart, blogges ♥

Har du bodd på Scandic i Skellefteå før?
Har du vært i boda borg? ;:)

Skrevet: 07.08.2010 Klokken: 23:10


Kjole Bikbok // Cardigan Cubus // Sko en butikk i Sverige


pappa, johanne og meg


johanne og pappa

meg

Kom til Skellefteå i halv to tiden tror jeg, så dro vi til sentrum å gikk litt rundt å så. Kjøpte egentlig ingenting, bare et smykke og et par øredobber, skal vise senere. Etter vi hadde vært i byen så dro vi å kjøre go cart. Det er så sinnsykt morsomt, og den banen i Skellefteå er utrolig stor så det gjor det enda morsommere. Tror vi skal dra å kjøre i morgen også. har også vært å badet i badebassenget som er her på hotellet, men syns det var veldig kaldt, også var det ganske lite. imorgen tror jeg at jeg skal gå på treningsrommet en tur :-)

Skrevet: 07.08.2010 Klokken: 09:55

Nå drar jeg snart videre til Skellefteå, blir nok en oppdatering senere kveld. Ha en fin dag alle sammen ♥


Skrevet: 06.08.2010 Klokken: 22:41

Vi har brukt hele dagen i byen, fikk shoppet litt, var jo så mye salg. Vi var også i Paradisbadet idag, imorgen kjører vi til Skellefteå. Har ikke så mye å fortelle så legger hele ut litt bilder fra idag og hva jeg har kjøpt!

INNKJØPsøt genser fra h&m


søtt undertøy alle fra ginatricot


ring, smykke og øredobber fra ginatricot
øredobber fra indiska

Kjøpte også et par sko som du kan se i innlegget under, også kjøpte jeg et par solbriller og en tight, som jeg skal legge ut bilde av senere :-)


Skrevet: 06.08.2010 Klokken: 21:20

Hadde ingen sommersko med meg til Sverige så måtte finne meg noen. Synes disse var kjempesøt, og de var gode å gå i også, og de kostet bare 179 kr! Storfornøyd :) Hva synes du?


Skrevet: 05.08.2010 Klokken: 22:47

Vi startet å kjøre klokken tolv igår kveld, og kvart på to i formiddag var vi framme i Örnskölsvik, vi brukte omtrent 13-14 timer, men vi stoppet jo en del da. Jeg liker jo egentlig veldig godt å kjøre i bil, men ble ganske lei, og jeg fikk ikke akkurat sove godt, hihi. Men jeg er glad vi kjørte inatt slik at vi fikk hele dagen her, har vært kjempefint vær, 22 grader i skyggen.

Vi har vært på Paradisbadet stort sett hele dagen, har vært der en gang før også, for tre år siden. Tok masse bilder bare for å vise dere, haha, jeg er en flink blogger. Vi gikk også litt i byen etterpå, men alt her stenger jo klokken sju, så ble ikke noe shopping idag, men det blir det forhåpentligvis imorgen. Hvordan har dere det?
Johanne fina


Haha meg
 

Sykt artig :D
 
meg og johanne


meg


meg i byen


mig och du

Gidder ikke å legge ut flere bilder fra idag, tok så utrolig mange, haha, men kommer nok en oppdatering imorgen også, er jo gratis internett på hotellet så. Nå må jeg legge meg, tidlig opp for å spise frokost og en ny dag!


Skrevet: 04.08.2010 Klokken: 23:31


Tok bildet nettop på Årnes, himmelen var så fin

Nå skal jeg pakke de siste tingene jeg skal ha med, så skal jeg løpe ned på kjøkkenet å spise og så drar vi til Sverige. Husker ikke akkurat nå hva plassen het, men jeg kommer sikkert til å blogge i løpet av turen. Det tar tolv timer å kjøre, og jeg elsker jo å sitte i bil så dette blir gøøøy! Kommer nok til å sove mesteparten av turen uansett, hihi.

Snakkes ♥

Skrevet: 04.08.2010 Klokken: 18:31

Nå er jeg kommet hjem fra mormor, fikk ikke blogget igår, så lenger heller inn litt bilder nå. Skal snart begynne å pakke igjen, for inatt kjører vi til Sverige. Gleder meg! Håper bare det er litt sol igjen til oss når vi kommer, hadde jo vært så typisk om det skulle begynne å regne med engang vi kom. Nå er jeg drittlei av overskyet og regn!


haha

fine laikameg og johanne

Siden jeg har tilbringt hele dagen i bilen så får dere matbilder osv :D

Hadde håpet pakken fra h&m skulle kommet til idag, men selvfølgelig kommer den imorgen, en dag etter jeg er dratt, typisk. Men da har jeg jo noe å glede meg til når jeg kommer hjem!

Har dere det fint? :-)


Skrevet: 02.08.2010 Klokken: 20:35

Har ikke blitt noe blogging siden vi ikke har internett hos mormor, men nå er vi hos tante og dem så fikk blogget et innlegg. Igår var jeg og øvelseskjørte med mamma, det gikk faktisk kjempebra! Kvelte ikke motoren en eneste gang, noe jeg alltid bruker å gjøre, hehe. Idag har jeg, mamma, tante og Johanne vært oppe i Ankerlia, var en kjempefin tur, og vi var heldig med været, begynte å regne akkurat når vi satt oss i bilen på tur hjem. Nå skal vi spise vafler og kose oss, snakkes :-)

Skrevet: 01.08.2010 Klokken: 12:28

Igår kveld var Sie gubba å spilte på ibestadfesten. Herregud, det var så utrolig bra! Vi stod helt framme med scena og sang som bare det. Det eneste negative med gårkvelden var at telefonen min ble trøkket på så den mistet noen deler, men det funker heldigvis å ringe å sende mld enda. Jeg legger kanskje inn en film her senere, tok mange filmer igår.

Nå skal jeg gå å pakke ferdig, drar til mormor idag, og skal være der til onsdag, på onsdag drar vi videre til sverige, kommer sikkert til å blogge litt fordeom. Kos dere ♥hits