Skrevet: 29.07.2013 Klokken: 13:37På lørdagen dro jeg og Stig en tur til Lofoten hvor vi var innom akvariumet. Har vært der en del ganger før, men Stig hadde ikke vært der på nesten 10 år så vi bestemte oss for å dra en tur. Er ikke så veldig mye å se der egentlig, som Stig sa når vi skulle dra "Dette akvariumet var mye større når vi var små", haha. Men det var en kjempekoselig dag, og helt strålende vær. Sol hele tiden, og godt over 20 grader. Vi var der i litt over en time, fikk med oss matinga av selene, så det var litt gøy. De hadde to babyseler som bare var noen dager gamle, sååå søte. Etter akvariumet dro vi inn til Svolvær å spiste, og så kjørte vi hjem igjen. En veldig, veldig fin lørdag ♥ Har dere hatt en fin helg?


Skrevet: 27.07.2013 Klokken: 13:33

Hei!  Tenkte bare å skrive et lite innlegg før jeg og Stig drar avgårde. Vi skal en liten tur til lofoten som er ca 2 timer unna her vi bor. Skal innom et akvarium, og kanskje dra å spise etterpå. Solen skinner ute, så dette tror jeg blir en finfin dag! Skal prøve å få tatt outfitbilder senere når vi er kommet hjem, blogges!

Liten sneakpeak av antrekket idag...
 


Skrevet: 27.07.2013 Klokken: 12:41

Jeg må bare vise dere disse bildene av Kira! Jeg holdt på å dø når jeg fant det første bildet på mobilen min, kan ikke huske at hun virkelig var så stor. For noen uker siden tok vi henne med til en hundefrisør for å få bort alle flokene i pelsen og for å stelle pelsen litt. Hun ble så liten å søt, og nå kjennes hun ut som en fleecepledd, hihi. Under her kan dere se hvordan hun så ut i juni før vi klipte henne, og det andre bildet er slik hun ser ut nå!
 


Ble det ikke stor forskjell? 


Skrevet: 21.07.2013 Klokken: 00:18Hei søtinger! Idag var jeg oppe og klar for dagen allerede klokken halv åtte! Utrolig tidlig til meg å være, men var nødt til å stå opp så tidlig siden jeg skulle begynne å kjøre klokken ni imorgest. Jeg, Susanne og Johanne skulle nemlig på en liten roadtrip til Kiruna i Sverige. Vi var vel framme i Kiruna litt over to, så vi fikk ikke så mye tid til å gå i butikkene, men nok til at jeg fant meg noen fine ting! Jeg kjøpte bare smykker + 2 t-skjorter til Stig. Men jeg ble så gira, for det var en butikk som solgte maange fine smykker til bare 20 kr!! Eller 20 svenske kroner, så det blir jo mindre i norske kroner. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte flere, men er ihvertfall veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Ble til sammen 6 nye smykker, 2 av de er fra Lindex da.Disse to er fra Lindex. Det var "2 for 1" så jeg fikk begge for  bare 100 kroner til sammen! 

 


Fra Ur&Penn. 20:-Alle tre er fra Ur&Penn og kostet 20:- for hver.


Etter vi hadde vært å sett i butikkene i sentrum gikk vi for å spise på en restaurant. Og på tur hjem igjen dro vi innom Abisko for å handle godteri og diverse. Vi hadde en utrolig koselig tur, lo og pratet og bare hygget oss skikkelig. Er ikke så ofte vi får dratt på slike turer sammen siden Susanne har to unger, men det er sååå koselig når vi først får gjort det. Jeg var ikke hjemme før halv elleve, så det ble en ganske lang kjøretur. Nå sitter jeg bare i sofaen å slapper av å ser på at kjære spiller Far Cry eller noe slikt. Skal gå å hente meg en Capri-sonne å se litt på en serie tror jeg ♥ Blogges imorgen!


6 fine smykker til bare 180 svenske kroner (ca. 165 norske),  det er vel ikke så værst?
Jeg er storfornøyd!


Skrevet: 18.07.2013 Klokken: 22:29


Dette er et av smykkene jeg kjøpte når jeg og Johanne var i Tromsø for noen uker siden. Det er fra Cubus og var på 50% så det kostet bare 50 kr ♥ Jeg likte det veldig godt, og synes det er så fint til en helt enkel hvit bluse, skjorte eller genser. Den minner meg veldig om "drømmefangere", og jeg elsker Drømmefangere! Hva synes du?


Skrevet: 18.07.2013 Klokken: 00:10

Hei, og god kveld! Jeg bestemte meg plutselig for å hive meg med pappa når han skulle til Ibestad idag. Det er en stund siden jeg har vært hjemme hos foreldrene mine, og siden Stig er på jobb stortsett hele dagen så tenkte jeg at det var like greit. Skal bare være her til Fredag da, men det blir nok koselig. Akkurat nå sitter jeg å ser på Ungkarskvinnen, og drikker et glass brus med knuste isbiter. Elsker at mamma og pappa har kjøleskap med isbitmaskin!! Isbiter er såååå godt!


Skal prøve å få tatt noen bilder ute imorgen, enten antrekksbilder eller finne på noe annet. ♥
 
Skrevet: 16.07.2013 Klokken: 18:11

Nå som jeg har sommerferie har jeg ikke så mye å bedrive tiden min med, så jeg har sett en del på serier i det siste. Har funnet noen nye som jeg likte veldig godt, men en av de var det bare to sesonger av, den 3. ble det ikke noe av, så det var litt skuff, men anbefaler å se den fordeom. Den andre er på pause nå tror jeg, så det var ikke så mange episoder jeg fikk se av den før jeg måtte begynne å vente igjen. Men de to andre kommer hver mandag og onsdag (Søndag og tirsdag på tv i USA). Jeg bruker alltid å laste ned seriene, men jeg vet det går ann å se de gratis på nettet også om man ønsker det, men akkurat nå kommer jeg ikke på hva den nettsiden heter, noe med channel?... Uansett, her er seriene:


TOUCH

Første sesongen var definitivt best, men jeg likte andre sesongen også. Dessverre kommer det ikke flere sesonger, noe jeg synes er veldig dumt. Serien handler om en far og en sønn, sønnen har en evne til å blant annet forutse fremtiden og hvordan alt i verden har en sammenheng på en måte, men han snakker ikke, han kommuniserer ved bruk av tall og det er bare faren som forstår han. Jeg synes den var veldig spennende, men det at de bare avsluttet hele serien ødela litt for meg, for man får liksom ikke den "avsluttningen" man ønsker. Men Kiefer Sutherland gjør en fantastisk jobb i denne serien!
 


ORPHAN BLACK

Denne serien er fra 2013, og det er bare kommet 10 episoder hittil. I likhet med Touch er denne serien også veldig spennende. Den begynner med at en kvinne er vitne til at en annen kvinne tar selvmord, og denne kvinnen ser helt lik ut som henne selv. Hun stjeler identiteten hennes, og prøver å finne ut hvem denne kvinnen er og hvorfor de ser helt lik ut. Vanskelig å fortelle om serien uten og avsløre for mye, men den anbefales om du liker spenningsserier.


 

MISTRESSES

Dette er en dramaserie som handler om livene til en vennegjeng bestående av fire kvinner. Det er mye utroskap, drama og spenning. Denne serien er også fra 2013, så det er bare kommet noen få episoder av den.
 


TWISTED

En spennende dramaserie som handler om en gutt som myrdet tanten sin når han var 11 år gammel, og nå er han kommet ut av ungdomsfengselet og tilbake i hjembyen hvor han møter sine tidligere barndomsvenner. Han prøver å passe inn, og vinne tilbake tilliten hos Jo og Lacey som var hans beste venner. Rett etter han er kommet tilbake blir en av hans medelever funnet drept etter en fest, og han blir automatisk den hovedmistenkte. 
 


Synes du de så spennende ut?


Skrevet: 15.07.2013 Klokken: 15:59


Heeei! Igår dro jeg og Stig på Monster truck show. Jeg hadde gledet meg ganske mye, for sist jeg var på det så var det ganske bra! Men må innrømme jeg ble ganske skuffet denne gangen, de virket litt amatør, og selve showet var ikke så mye å skryte av. Men de gjorde noen bra stunts da, så det var litt morro å se på likevel. Første halvdel så jeg omtrent ingenting, vi stod en plass der det var masse folk, og alle stilte seg rett fremfor meg, selvom de så at de stod i veien. Men når det ble pause gikk vi til en plass hvor det ikke var så mange mennesker og da fikk jeg også tatt noen bilder og filmet litt. Vi var veldig heldig med været også egentlig, selvom det var overskyet og kaldt, så regnet det ikke. Akkurat når showet var ferdig begynte det faktisk å regne, hehe. Satt sammen en liten film også, som dere kan se under her...
 


Skrevet: 14.07.2013 Klokken: 15:59Her har jeg samlet noen av mine favoritter fra Coverbrands. Jeg har de siste 4 årene bare brukt sminke fra denne nettbutikken, både fordi det er billigere enn å kjøpe i butikk, og fordi jeg bare elsker nettsiden. Det er så rask levering, og de har alle slags merker, og ikke minst BRA sminke og andre skjønnhetsprodukter. Disse produktene bruker jeg fast hver dag, og jeg er veldig fornøyd! Om du ønsker at jeg skal skrive mer om hvert produkt - let me know! Noen av disse har jeg allerede skrevet en anmeldelse av, som du finner under kategorien "Produktanmeldelser".


Under finner du linker til hvert produkt:


- Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush - Finner du HER

- Bare Minerals Oil Control Foundation Primer - Finner du HER

- Glo Minerals Camouflage Concealer - Finner du HER

- Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer - Finner du HER

- Bare Minerals MATTE Foundation SPF15 - Finner du HER

- Too Faced Amazing Face Skin-Balacing Flexible Coverage Foundation Powder SPF15 - Finner du HER

- Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil - Finner du HER

- Burt's Bees Very Volumizing Shampoo With Pomegranate  - Finner du HER

- Bare Minerals Purifying Facial Cleanser - Finner du HER

 

Har du noen favoritter fra Coverbrands? Let me know!


Skrevet: 12.07.2013 Klokken: 20:03


Heii! Idag våknet jeg til en melding fra kjære om at jeg skulle få det nye spillet The last of us, og at det var en sommergave fra han! Ble såååå glad og ivrig for jeg har hatt så lyst til å spille dette spillet helt siden jeg så en reklame på det for en stund siden. Nå er det snart ferdig installert, og da skal jeg og Johanne teste det ut. Men først skal jeg lage taco til oss, namnam!

Noen av dere som har spilt dette spillet?


Skrevet: 11.07.2013 Klokken: 22:02


DU TRENGER

- Frosne bringebær

- En halv banan

- Naturell yoghurt eller vanilje yoghurt.

- En blender


Hell 2,5 dl yoghurt, ca. 2,5 - 3 dl bringebær og en halv banan i blenderen, og blend alt sammen.
 


Vi lagde først en smoothie med bare 1,5 dl bringebær, og det ble litt for lite egentlig, derfor lagde vi en ny med litt mer bringebær, og den ble enda bedre! Anbefaler å ta litt ekstra bringebær i den, for bedre smak. Forfriskende smoothie :) Kan også tilsette litt sukker om du ønsker en litt søtere smak. 


Skrevet: 09.07.2013 Klokken: 15:38

Hvor ble det av sommer og sol? Litt kjedelig at det skal regne nå som jeg har ferie, og er blitt frisk igjen, men får vel bare håpe at sola melder sin ankomst igjen snart! Jeg skal bare holde meg inne i dag, få gjort litt husarbeid, og ellers bare slappe av med en serie og god mat. Om det slutter å regne, så skal jeg ut å gå en tur med Kira litt senere, men bortsett fra det kommer det til å bli en rolig dag. Er ikke 100% frisk ennå, så greit å ta det litt med ro. Ellers har jeg ikke så mye å skrive, så tror jeg avslutter her før dette blir en laaaang meningsløs tekst. 
  

Hvordan er været der du bor?


Skrevet: 08.07.2013 Klokken: 11:17

Nå synes jeg det var på tide med en ny DIY. Denne er også utrolig enkel, så dette kan nok alle få til! Dere som har sett serien The Carrie Diaries, har nok sett vesken som Carrie redesignet ved bruk av neglelakk, og denne DIY er inspirert av nemlig den veska. Jeg kjøpte et svart, enkelt mobildeksel på Cubus til bare 19 kr, så i tillegg til å være enkelt - var det veldig billig også! 

 

DU TRENGER

- Et mobildeksel (helst svart), men om du har et i en annen farge så kan du alltids spraylakkere det svart.

- Neglelakk. Jeg brukte rød, grønn, oransje, rosa og blå.
Alt du skal gjøre er bare å .. eh "splæsje" neglelakken utover dekselet. Haha, fant ikke et bedre ord, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener. Ikke vær redd for å gjøre det "feil", det er ikke mulig uansett - det er nemlig det som gjør det unikt! Dette er en enkel måte å lage et personlig mobildeksel, morro er det også :-)

 

Har du prøvd dette før?


Skrevet: 07.07.2013 Klokken: 17:12Endelig klarte jeg å samle litt energi til å ta bilder av klærne jeg kjøpte i Tromsø. Har ligget syk helt siden jeg kom hjem på onsdag, men nå er jeg så lei av å ligge i senga at jeg tvingte meg selv til å stå opp. Formen begynner faktisk å bli bedre, og det er ubeskrivelig godt. Det er så sinnsykt slitsomt å være syk, og ikke minst kjedelig. Jeg kom på nå at jeg glemte å ta bilde av to smykker og to skjørt som jeg også kjøpte + noen andre småting, men det får jeg heller vise en annen gang.
 

Topp fra Bikbok


Topp fra NewYorker. 


T-skjorte fra NewYorker.


Søt topp fra Bikbok.


Skjorte/vest fra Bikbok.


Genser fra Only/VeroModa


Genser fra Only/VeroModa.Denne bestilte jeg fra Zalando, men valgte å vise dere den i dette innlegget uansett. Den er fra merket Veromoda!

 

Jeg og Johanne hadde en kjempekoselig tur til Tromsø sammen, skulle gjerne vært der flere dager sammen med henne. 

Hva synes dere om klærne jeg kjøpte?


Skrevet: 02.07.2013 Klokken: 21:59

Hei!

I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet vårt i Tromsø. Johanne ligger i sengen å ser på tv, og knasker i seg snacks. Vi skal snart se litt på serie, eller en film og bare kose oss. Men først tenkte jeg å oppdatere bloggen med et lite innlegg. Vi skulle i hovedsak til Tromsø for å dra på New Yorker, og for å kjøpe Bigbite selvfølgelig. Men så bestemte vi oss for å overnatte en natt på hotell, slik at vi fikk slappet litt av før vi skal kjøre hjemover igjen imorgen. 
Skriver mer imorgen, og oppdaterer med innkjøpet osv :) Kos dere ikveld, det skal iallefall vi! 
hits