Skrevet: 30.07.2012 Klokken: 02:08

Hei! Har tilbringt hele dagen sammen med lillesøster, og kom ganske sent hjem derfor kommer denne oppdateringen litt sent. Skulle egentlig vært i seng nå siden jeg skal tidlig opp, men selvfølgelig er jeg ikke trøtt.... MEN, tilbake til dagen. Dro hjemmefra i elleve tiden, og møtte Johanne på sjøvegan, så dro vi videre til Finnsnes på TIVOLIII. Ble værende der 3-4 timer, tiden gikk jo sååå fort. Men det var kjempegøy, spesielt når vi tok spykoppene og når jeg så hvordan Johanne satt, hahah må bare flire av å tenke på det. Hun klarte ikke å røre hodet, så hun ble sittende i en mongorar stilling. Skulle virkelig tatt bildet av det, men hadde nok med å holde mitt eget hode på plass! Vi har kost oss masse idag med karuseller, vunnet bamser, spist popcorn og selvfølgelig sukkerspinn! Namnamm... Kommer flere bilder fra dagen imorgen, gidder ikke å redigere alle nå.
Håper dere har hatt en fin helg! Snakkes imorgen :)


Skrevet: 26.07.2012 Klokken: 00:46

Hei. Har for tiden ikke noe interessant å blogge om, så det blir til at det ikke blir oppdatert like ofte som før. Men håper det blir bedre for jeg savner faktisk å blogge ordentlig! Idag har jeg ikke gjort mye annet enn å vært på jobb, gått tur med Kira og sett på tv. Virkelig sløv dag egentlig, men litt godt også. Men uansett, tok bilder av et antrekk tidligere idag som jeg tenkte å vise dere. Veldig enkelt, men samtidig så gjør skoene slik at antrekket blir mer spennende og røft synes jeg.
 
Kjolen har jeg faktisk laget selv, for to år siden. Er utrolig fornøyd med den, men som dere ser så er den ikke helt ferdig ennå i og med at det er en del knappenåler i den fortsatt. Men den er så og si nesten ferdig da, mangler bare å sy innlegget fast. Kjolen er asymmetrisk, med åpninger på siden som er dekt med blonder. ♥ Hva synes du? Likte du kjolen?


Skrevet: 24.07.2012 Klokken: 19:40

Heihei! 

Etter jobb var jeg med pappa en liten tur til byen før jeg dro hjem. Var blant annet innom jysk hvor jeg fant en søt oppbevarings'boks' som jeg syntes var perfekt til å ha ringer i, og små smykker som jeg er redd for å miste eller rote bort. Passet perfekt i garderoben min! Den kostet 119 kroner tror jeg, fikk den av pappa ♥ Etter vi hadde vært innom noen butikker så dro vi å spise kebab, namnam. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden, så nå ligger jeg bare på sofaen å slapper av mens jeg venter på at kjære skal komme hjem fra jobb. Kjøpte forresten verdens søteste skilt igår, fra Princess.. Når jeg fikk øye på det så visste jeg at det skiltet MÅTTE jeg ha. Følte det passet så bra til meg og Stig for jeg får aldri sove før jeg har fått nattasussen min, også var det jo bare sååå søtt da. hihii. 
 

Også ble det et lite spontankjøp på Cubus. Gadd ikke å prøve den engang, bare røsket den med meg til kassa å betalte. Helt simpel på forsiden, men ryggen er av et annet materiale, så synes den var ganske kul. Og fargen var jo bare helt nydelig (er mye mørkere i virkeligheten). Bare 149 kr! Ihvertfall akkurat nå, koster egentlig 199,-

 

Nå skal jeg se videre på LOL. Den filmen med Miley Cyrus vet dere.. Jeg så halve filmen før jeg dro på jobb imorges, og kan ikke si jeg er så veldig imponert hittil... Får se hvordan den fortsetter! Snakkes senere ♥


Skrevet: 22.07.2012 Klokken: 18:54

Jeg har alltid syntes at kort/brev er noe av det koseligste man kan få av noen man er glad i. Før brukte jeg å samle alle brevene mine i en eske, noe jeg forsåvidt fortsatt gjør, men er blitt litt dårligere på det de siste årene. Her om dagen fikk jeg et brev i posten fra bestevenninna mi! Så utrolig koselig... Holdt på å le meg ihjelp når jeg åpnet brevet å så dette kortet. Hahahaa, det er så meg og Anna! Ble litt dårlig bilde av korte, men det er i alle fall to aper som gliser som bare det. De ser så lykkelige uuut ♥


Har ikke sett Anna på over 1 år, så begynner å bli ganske lei nå.. Savner henne så ubeskrivelig mye! Håper vi sees snart jenta mi ♥
 

 Utrolig glad i dej! 


Skrevet: 21.07.2012 Klokken: 01:40

Siden det ikke blir noe sommerferie på meg i år, tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om reisen vår til Venezia august ifjor. Litt i seneste laget, men tror faktisk ikke jeg skrev så veldig mye om turen da, var vel stortsett bare bilder.. Kan jo hende dette kan komme til nytte for noen av dere som har planer om å reise til Venezia! Åååh, Drømmer meg tilbake... Dette er absolutt en av de fineste stedene jeg har vært, så fantastisk by, virkelig helt unik. 


Det føles nesten ut som du har reist flere hundre år tilbake i tid når man kommer til Venezia. Det finnes ikke biler, eller noe slags motoriserte kjøretøy. Det er så fredelig på en måte, selvom det er tusenvis av mennesker overalt. Alt er selvfølgelig ikke 'gammeldags', men moderne restauranter og butikker er pålagt å ha en nøytral fasade slik at de glir inn i bybildet. I Venezia finnes det over 400 bruer, og over 150 kanaler. Det er bruer OVERALT, og det ser helt fantastisk ut. Man skjønner faktisk ikke hvor utrolig fint og fascinerende det er før man ser det med egne øyne. 


Vi var i Venezia i 5 dager så det sier seg selv at man ikke kunne få med seg alt, men samtidig fikk vi med oss ganske mye av det byen har å tilby. Tror ikke man får sett alt av å være der i to uker engang, men det er jo en god start. Jeg skal garantert tilbake dit en dag. Må vel bli om ikke så lenge, gud vet hvor mange år det er til byen ligger under vann...


HOTELL

Det finnes bra mange hoteller i Venezia, men vet selvsagt ikke noe om de andre hotellene enn det vi bodde på selv. Vi bodde på et lite, men fint og veldig koselig hotell kalt Ca' Bragadin. Det var veldig vanskelig å finne dette hotellet da, fordi inngangsdøren var i en liten bakgate og det fantes ikke noe skilt som viste veien. Var bare flaks at vi fant frem egentlig..Vi stod tilfeldigvis rett utenfor det ene vinduet til hotellet, og plutselig hørte vi en mann rope. Så snudde vi oss, og der hang han en italiener ut vinduet og vinket oss bort til han. Sporte hvilket hotell vi skulle på, og da var det jo plutselig dit vi skulle, haha. Hotellrommet var veldig lite, men utrolig fint. Frokostsalen var også liten, men stort nok siden hotellet hadde bare rundt 10 rom eller noe. Maten var ikke noe å klage på heller. Menneskene som jobbet der var utrolig hyggelige, hver morgen når vi kom ut til spisesalen så røyste de seg å hilste pent. Vi følte oss nesten litt kongelig, haha! Om man ønsker et større 'luksushotell' så finner man nok det også i Venezia, men jeg likte dette hotellet veldig godt, lite og koselig. Så jeg anbefaler det virkelig. Uansett så spiller det ikke så stor rolle hvordan hotellet er når man er i Venezia, for da vil man tilbringe minst mulig tid inne! Vet dessverre ikke hvor dyrt det var pr.person i og med at dette var en overralskelsestur til meg og søsteren min, fra pappa.

 
KLIMA/TEMPERATURER

Vi var der i starten av august, og da var det rundt 30 grader nesten hver dag. Temperaturene ligger vanligvis på 18-27 grader gjennom juni, juli og august. Det høres veldig varmt ut siden dette er en by, og det ikke er noen strender akkurat i selve Venezia, men det var faktisk ikke noe problem for oss. På grunn av de høye bygningene å smale gatene så er det skygge nesten overalt, noe som gjør at det ikke blir så varmt likevel. 


SHOPPING

Venezia er ikke akkurat den billigste byen å shoppe i, men byen har gode shoppingmuligheter. Ønsker du dyre designer klær, er dette absolutt den rette byen. Men du finner også rimeligere butikker rundt omrking i byen. Husker dessverre ikke navn på noen, men det er lett å finne frem for det er butikker omtrent OVERALT. Rundt hvert eneste hjørne og i hver eneste gate finner man en butikk. Det går mye i jallabutikker som selger smykker, men også her kan du også finne masse fint. Også er det selvfølgelig mange butikker som selger diverse maskerademasker siden Venezia er spesielt kjent for dette. Det er også utrolig mange interiør butikker i byen. Det finnes ikke mange kjøpesenter på selve øya, tror vi bare fant et, men det var ganske lite. Men om man drar til fastlandet som ikke er så veldig langt unna så finner man nok en del der. Siste dagen dro vi til Lido di Jesolo som ligger ca. 1 time unna Venezia. Her var det et GIGANTISK kjøpesenter med alle mulige butikker og restauranter.
 
Bilde fra kjøpesenteret i Lido di Jesolo...

Dette er bare 1/4 av kjøpesenteret! MASSE butikker.. 

TRANSPORT

All transport foregår på havet. Om du vil til en plass kan du enten gå (noe vi gjorde veldig ofte), men du kan også ta vanntaxi eller vannbuss. Vanntaxien er det raskeste framkostmiddelet, men dette var også veldig dyrt mens vannbussene var rimeligere. Husker ikke eksakt pris, men billettene fikk man kjøpt nede ved hovedkanalen, Grand Canal. På fastlandet gikk det selvfølgelig busser, så når vi skulle til Jesolo tok vi først vannbussen til fastlandet og deretter vanlig buss til Jesolo. Husker det var litt avansert å få kjøpt bussbilletter, men vi klarte det til slutt. Var litt dårlig med informasjon, og folkene som jobbet på buss-stasjonen var ikke så veeeeeldig hjelpsomme, men vi kom oss omsider fram etter to-tre timer i buss. Vanligvis tar det bare 1 time som sagt, men det var skjedd en stor ulykke på tur til Jesolo så vi ble stående veldig lenge å vente før vi fikk kjøre videre. Flyplassen ligger også på fastlandet så vi tok vanntaxi inn til selve Venezia.
 Vanntaxi...

 
Vannbuss...
ÅPNINGSTIDER

Tar med dette punktet i og med at dette var noe vi selv ikke var klar over, å som gjorde at vi slet litt med å finne en plass å spise om kveldene. De fleste restauranter i Venezia stenger veldig tidlig, rundt 10-tiden, så dette er noe man må tenke på når man reiser dit. Noen plasser kan du nok finne noen som har åpent litt lengre, men det er ikke snakk om mange. På mandager har de fleste butikker stengt, og på hverdagene stenger omtrent alle butikker i åtte tiden. Når vi var der i August var det en del butikker som var stengt hele tiden, men dette var pågrunn av at de hadde ferie. 


ATTRAKSJON/SEVERDIGHET

Badepark - Vi hadde tenkt oss på et badeland i Jesolo, og det var grunnen til at vi dro til siste dagen, men siden vi ble stående fast i trafikken pga. bilulykke, så kom vi fram så sent at det allerede var stengt. Men dette tror jeg er en fin plass for dere som elsker badeland, og for unger spesielt. Badeparken heter Aqualandia, og ligger i Lido de Jesolo. Her finner du store rutsjebaner, basseng og underholdning. Det er åpent 10:00 - 18:00 hver dag fra slutten av mai til begynnelsen av september. Inngangsprisen er ca 22 euro for voksne, og 18 euro for barn.
 

Gondol - Dette er også noe Venezia er veldig kjent for så vi måtte selvfølgelig ta oss en tur og det angrer jeg ikke på! Det er ganske dyrt, tror vi betalte litt under 100 euro, men disse prisene går ann å prute ned. Etter et visst tidspunkt på kveldene stiger prisen. Selvom det var dyrt så var det absolutt verdt det. Det ble på en måte som en liten guidetur også siden han mannen fortalte mye om Venezia, og de forskjellige bygningene, og vi fikk sett mye av byen som vi vanligvis ikke ville ha sett..

Rialtobroen - Dette er den broen som krysser Grand Canal, og det er den eldste broen i hele Venezia. Den er utrolig stor, det er tre veier på den og i midten er det fullt av butikker. 
På broen.. tusenvis av mennesker!

Markusplassen - Her ligger den kjente Markuskirken, og den må bare sees! Den er så utrolig stor, og fin. Vi hadde tenkt å gå inn i den, men køen var så uendelig lang så vi holdt oss til å bare se på den, haha. Husk at hvis du skal inn i denne kirken så må du ikke ha på deg shorts eller singlet, for da slipper du ikke inn. Utrolig rart....


Vi så utrolig mange andre ting også, men nå i etterkant er det litt vanskelig å huske alt. Men du finner selvfølgelig det meste du måtte lure på, på nettet uansett. Etter så mye som jeg og Johanne gikk rundt i Venezia så er jeg sikker på at vi har sett det meste av berømte bygninger osv. haha! Men i denne byen finnes det nok av opplevelser, bare det å gå rundt i de trange gatene og se hvordan menneskene som bor der lever er en stor opplevelse i seg selv.

 

Men vær klar over at det meste er dyrt i Venezia, turistene er det de lever på for å si det sånn, og prisene justeres hele tiden. Håper denne guiden var til hjelp for noen, jeg har jo bare vært i Venezia 1 gang så det sier seg selv at jeg ikke kan eller vet alt om attraksjoner, restauranter, priser osv. Men dette er ihvertfall min erfaring/det jeg husker etter å ha vært der. Jeg forelsket meg i byen med engang, og det tror jeg dere hadde kommet til å gjort også! Dette er virkelig en by som MÅ oppleves.

 

For å se flere bilder av turen + innkjøp, trykk HER.


Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 16:28

Da tenkte jeg å anbefalere dere en 'ny' serie jeg har begynt å følge med på, har kanskje nevnt den sånn smått på bloggen før, men her kommer ihvertfall litt mer om den. Den heter altså Jane by design, og er en relativt ny serie vil jeg tro, i og med at det bare er kommet 16 episoder av den til nå. Men jeg likte den utrolig godt, ble hekta etter bare 2-3 episoder, og nå er det blitt en favoritt. Likte den ekstra godt siden det handler mye om mote og design, noe jeg elsker! Også har alltid skuespillerne så fine klær på seg, ihvertfall nesten alltid. Det er jo en veldig typisk tenåringsserie, men om du liker f.eks. Pretty Little Liars, Gossip Girl, The Lying Game osv, så tror jeg denne serien kommer til å falle i smak hos deg også! Se videoen under for å få en liten smakebit av hva den handler om...

 


Check it out!


Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 01:07

Jeg klarte ikke å la være... Var så utrolig fornøyd med neglelakkene jeg kjøpte fra Isadora for noen dager siden at jeg bare måtte ha enda en farge  - og flere blir det nok etterhvert. Tror seriøst jeg er blitt avhengig av neglelakk, og da mener jeg skikkelig avhengig. Sitter å lakker neglene hele tiden, lakker, tar det bort, lakker, tar det bort og lakker igjen. Utrolig unødvendig, men har fått et behov for å lakke de hele tiden, haha. Er faktisk så ille at Stig gjemte alle neglelakkene mine... men heldigvis fant jeg dem igjen! Tror ikke han ble så fornøyd i og med at det stinker neglelakk i hele huset nesten. Nei, nå skal jeg la den fargen jeg har på, være på.
 Testet ut en slik magnetisk neglelakk, skal vise bilder senere! Ble utrolig kult. Isadora neglelakken er i fargen "713 South beach". 

Også ble det litt nytt undertøy, og en hårkur fra Vita. Skal teste den ut imorgen! 


Skrevet: 16.07.2012 Klokken: 23:33

Hei!


Har brukt hele dagen på å lese å gjøre oppgaver. Er nå ferdig med 2.studiedel, og da var det bare 4 igjen. Denne studiedelen var veldig morro da, og ganske lett. Skulle blant annet sette sammen et hverdagsantrekk og et festantrekk og så skulle jeg beskrive de forskjellige materialene osv. Satt først sammen dette antrekket på bildet under... Men jeg ble ikke å bruke det i oppgaven likevel i og med at jeg fant ut at jeg heller burde ta et antrekk av litt forskjellige materialer slik at jeg fikk en bredere besvarelse på oppgaven. Men synes antrekket ble ganske fint da! Dette var forresten hverdagsantrekket...
 Nå gjenstår det bare å lese igjennom besvarelsen min, så leverer jeg den imorgen! Er veldig spent på karakteren, krysser fingrene for at det går like bra som sist! ♥ 


Skrevet: 16.07.2012 Klokken: 12:59

Åååh, nå er jeg så sinnsykt lei av å se på facebook at folk skal reise til syden osv, eller lese blogger der det er snakk om reising. Jeg har SÅ sinnsykt lyst å reise denne sommeren, men dessverre skal jeg og kjære være hjemme hele sommeren å jobbe. Vi har rett og slett ikke råd til å ta oss ferie, utrolig synd, men sånn er det. Det positive er at nå har vi et helt år på å spare opp til tidenes reise neste sommer! Eller kanskje vi reiser i vinter? Vi har ikke begynt å planlegge noe for det kan jo alltid komme noe i veien, men vi skal ihvertfall begynne å spare. 


Er så utrolig kjipt å tilbringe sommeren hjemme i Nord-Norge når vi har så drittvær som vi har hatt i år.. For det første så varte vinteren helt til mai, og for det andre så har vi hatt max 5-6 solskinnsdager til nå. Har kunne ligget ute på verandaen bare 3 dager i løpet av hele sommeren! Og har enda ikke badet i havet.. Guuuud, så deperimerende. Jeg vil ha ordentlig sommer!


Selvom vi ikke skal reise noen steder, så skal vi ihvertfall gjøre litt andre ting enn å bare jobbe. Siden bilen min ble ødelagt forrige helg så er det begrenset hvor langt vi kan dra. Men vi skal ihvertfall prøve å komme oss til Polar Zoo, haaha. Har faktisk ikke vært der siden jeg var liten, så tenkte det kunne bli litt morro! Så lenge det er fint vær... Ellers så skal vi kanskje en liten tur til Lofoten, om vi får ordnet oss en bil. 

 

TRE STEDER JEG KUNNE TENKT MEG Å REISE TIL:

 

EGYPT..


Dette må jo være den perfekte plassen for Stig siden han elsker å dykke og Egypt er jo kjent for sitt korallrike hav. Det høres så sinnsykt kult ut å reise til Egypt. Har så lyst å se pyramidene, snorkle, svømme med delfiner og ri på kameler. Har du vært i Egypt? Hvis ja, hvor anbefaler du at man reiser?MEXICO..


Åååh, Mexico høres så eksotisk og spennende ut. Jeg vet ikke så veldig mye om Mexico, men ut ifra bildene så ser det utrolig fint ut. Tror jeg hadde likt meg veldig godt her! MALDIVENE..Dette må nok være det stedet jeg har mest lyst til å besøke.. Jeg tror det er ganske dyrt her da, ihvertfall i forhold til Egypt og Mexico, men tror absolutt det er verdt det! Dette må jo være som himmelen ♥ Så utrolig eksotisk, vakkert og romantisk! 

 

 

Har selvfølgelig lyst til å dra mange andre steder, som Thailand, Singapore, Japan, New York, London, Spania, Hawaii.. Ja, listen er lang... Men Maldivene er førsteprioritet! Har du vært noen av disse stedene? Har du vært/skal på ferie i sommer? 


Skrevet: 15.07.2012 Klokken: 18:46

Jeg har alltid vært mer en filmperson enn en person som leser bøker. Jeg elsker å se på filmer, så nå tenkte jeg å vise dere hvilke filmer jeg har tenkt til å se i nærmeste framtid.. Ikke alle er kommet ut ennå, eller noen er ihvertfall umulig å finne!!THE CABIN IN THE WOODS....

"Fem venner reiser på helgetur til en bortgjemt hytte langt inne i skogen. Nifse ting skjer. Høres ut som et klassisk grøsseroppsett, ikke sant? Hvis du tror du kan resten av historien må du tro om igjen. For det er mer..." - Lovefilm.no.
 

 

 

ICE AGE 4 CONTINENTAL DRIFT....

"Manny, Diego og Sid legger ut på sitt største eventyr så langt, når en katastrofe gjør at hele kontinentet deres begynner å bevege seg." - Lovefilm.no.
 

 

 

SNOW WHITE AND THE THE HUNTSMAN....

"For å kunne fortsette å være den vakreste av alle, sender den onde dronningen en jeger for å finne og drepe snehvit. Men han blir i stedet hennes mentor og trener, og sammen leder de opprøret mot dronningens terrorvelde." - Lovefilm.no.
 

 

 

DARK SHADOWS....

"Året er 1752. Ekteparet Joshua og Naomi tar med seg sønnen Barnabas, og setter seil i Liverpool for å starte et nytt liv i Amerika. Men ikke engang det store havet skal vise seg å være nok til å skille den lille familien fra de mystiske forbannelsene som har herjet den." - Lovefilm.no.
 

 

 

FOOTLOOSE....

"Tenåringsgutten Ren MacCormack flytter fra Boston til en liten sørstatsby og får et realt kultursjokk. Her har nemlig pastor Shaw Moore bannlyst dans og bråkete musikk etter en tragisk dødsulykke. Men Ren gir seg ikke så lett. Han utfordrer forbudet og setter byen på hodet. Samtidig forelsker han seg i pastorens opprørske datter." - Lovefilm.no.
 

 

 

LOVELY MOLLY....

"Den nygifte Molly Reynolds vender tilbake etter et langt fravær til sitt barndomshjem. Det er ikke lenge før minnene om en marerittaktig barndom vender tilbake, og noe ondskapsfullt vekkes til live." - Lovefilm.no.
 


Også har jeg veldig lyst til å se Fast and Furious 6 og Despicable Me 2 når de kommer ut!

Noen av disse filmene du kunne tenkt deg å se?


Skrevet: 15.07.2012 Klokken: 14:56

Hellooo... Fikk dessverre ikke tid til å vise dere det jeg skulle igår, men forhåpentligvis kommer det innlegget senere idag. Etter jobb igår dro vi å spiste på Gründer, var kjempekoselig og veldig god mat. Sovnet av nesten med engang jeg kom hjem, så derfor ble det ikke noe mer blogging. Idag våknet jeg av at Stig kom inn på soverommet å sa at jeg måtte komme ned å spise frokost. Så utrolig koselig, og godt var det også! Er kjempelenge siden jeg har spist pannekaker, så det passet perfekt idag! Snille kjæresten min, overrasker meg hele tiden ♥ 
 Nå sitter jeg å spiser en is, og prøver å motivere meg selv til å lese.... Men tror jeg setter på en film istedet, så tar jeg heller lesingen litt senere! hihi.


Skrevet: 14.07.2012 Klokken: 22:52

 

Fiiiiin ♥


Skrevet: 14.07.2012 Klokken: 00:18

Nå skulle jeg egentlig ha vært i seng, men tenkte jeg likegreit kunne skrive dette innlegget først ettersom at jeg ikke får tid til det imorgen. Jobber 10-16 imorgen, og halv fem skal jeg ut å spise med jentene på jobb. Vi skal ha en liten avsluttnings - eh, middag for to av jentene som slutter nå i Juli. Triiiiiiiiiiist. Men blir koselig å dra ut å spise sammen da. Faen, nå ble jeg sulten.. Er sikkert ikke hjemme igjen før på kvelden, så vi blogges da! Tenkte å vise dere mine favoritt-sommer-sko! Også kommer det en filmanbefaling :-)Et random bilde av meej, siden jeg aldri legger ut bilder av meg selv. høhø

 

Men nå er det natt her i huset! I allefall for meg, Stig er faktisk ute å fisker med en kompis nå. Hadde så lyst å være med, men det får bli neste gang! NATTA ♥


Skrevet: 13.07.2012 Klokken: 22:54

Er det en blomst som virkelig minner meg om sommeren så er det syriner. Vi har et par syrintrær i hagen og det lukter såå godt synes jeg!
Også er de jo veldig fine også. ♥Likte du bildet?


Skrevet: 13.07.2012 Klokken: 21:34

Jeg blir like overrasket hver gang over hvor raskt leveringstid Coverbrands har. Det er faktisk helt utrolig! Denne gangen tok pakken min bare 1 dag før den var her. Bestilte det på onsdagskveldden, igår ble den sendt, og idag lå den i postkassen! I tillegg er jeg alltid storfornøyd med produktene derfra, og tror ikke denne gangen blir noe unntak. Bestilte to concealere fra thebalm, en for å skjule kviser og en for å skjule mørke ringer. Gleder meg til å teste ut disse! Om jeg er fornøyd med de så skal dere ikke se bortifra at det kommer en produktanmeldelse etterhvert.timeBalm concealer finner du HER.  /  Liquid timeBalm spot concealer finner du HER. Er forresten 30% rabatt på spot concealeren nå!

Er du ute etter en nettside som selger sminke, og andre skjønnhetprodukter så anbefaler jeg Coverbrands. Vet jeg har sagt det mange ganger før, men denne nettsiden er absolutt min favorittnettbutikk ♥ LOVEIT.


Skrevet: 11.07.2012 Klokken: 18:52

Måtte bare stikke en snar tur innom Vita når jeg var ferdig på jobb. Skulle egentlig bare ha en top coat, men så måtte jeg bare ha den i rosa også, synes den var så fin. Har faktisk ingen neglelakker fra Isadora, så skader vel ikke å teste ut! Kostet 89 kr pr stk. om jeg ikke husker helt feil. 
 Hva synes du om neglelakkene fra Isadora?


Skrevet: 10.07.2012 Klokken: 17:39

Vel, er en stund siden jeg mottok denne kjolen da, men hadde nesten glemt den helt bort. Jeg likte den ikke i det hele tatt, på meg vel og merke, men selve kjolen var jo veldig søt og fin (bortsett fra ermene). Det jeg forelsket meg i var selvfølgelig fargen! Som jeg har nevnt tidligere har jeg et lite problem med at jeg kjøper ting som ser søte ut pga. fargen, uten å helt å tenke over det. Jeg burde jo skjønt at denne kjolen kom til å se ut som en søppelsekk på meg i og med at jeg er så lav. Menmen, fin pynt i garderoben! Hva synes du?


Skrevet: 10.07.2012 Klokken: 15:28

Dagens neglelakk. Liker denne fargen kjempegodt, både på neglene, klær og accessoirer. Kjøpte denne neglelakken på Vita, merket er Essie og kostet 129 kr. Men vet man kan få det billigere andre steder, feks. på diverse nettsider som selger sminke. Blant annet blush.no eller blivakker.no. 
 

Fargen heter Mint candy apple :-) kjempeeefin!


Skrevet: 07.07.2012 Klokken: 02:10

Jeg kjøpte dette fine skiltet på onsdag når jeg og Stig var på Finnsnes. Vi var innom en søt altmuligbutikk som het "den lille gavebutikken" tror jeg. Stine jobbet der så vi var bare innom for å hilse på, men så så jeg dette skilte og da måtte jeg bare ha det! Jeg har alltid likt dette ordtaket/quotes'en kjempegodt..
 
Også elsker jeg slike skilt, som ser litt gammeldagse ut med fine tekster. På denne butikken hadde de utrolig mange fine skilt! Skulle absolutt ha kjøpt flere om jeg hadde hadd råd! Hva synes du?


Skrevet: 06.07.2012 Klokken: 15:40

Forrige lørdag tok Stig og broren hans opp en sjark ifra bunnen på havet. De har jo begge dykkersertifikatet, så med litt hjelp fikk de den opp til slutt, men det tok veeeeeldig lang tid. De begynte klokken 7 om morgenen, og var ferdig ca. klokken 5 om natta. Vi var borte med båthavna en tur igår for å sjekke til båten i og med at det blåste opp til storm og regnet ganske mye. Tok med meg kamera slik at jeg fikk vist dere bilder! Nå er den jo ikke helt slik som den var når de tok den opp, i og med at de har skrapt av en del maling, fjernet take på styrhuset osv. Men legger ved et bilde helt nederst av hvordan den så ut med engang den ble tatt opp..

Fine kjæresten min! ♥
 
 

SLIK SÅ BÅTEN UT MED ENGANG DEN VAR KOMMET OPP AV HAVET...Mamma skrev til meg på facebook etter at hun hadde sett bildet av båten, haha...

Mamma: Oj, for en båt Stig har tatt opp av havet.

Jeg: Haha, ja det e jo en sjark!

Mamma: Det så mer ut som et fugleskremsel, ha ha ha.

 

Som dere ser så er det ikke verdens fineste båt akkurat, men har sett bilder av hvordan den så ut før den sank, og da var den ganske fin. Planen til Stig og broren er at de skal pusse den opp å så selge den. Tror de kan få ganske mye for den også når den er ferdig! 


Skrevet: 05.07.2012 Klokken: 19:48

Så denne filmen for noen dager siden etter en anbefaling av søsteren min. Jeg har egentlig aldri vært noen stor fan av filmer med trolldom og magi, der alt blir skikkelig overnaturlig, så var litt usikker til denne filmen først. Men ble positivt overrasket, for denne filmen var faktisk veldig bra! Den var morsom, og samtidig spennende. Har egentlig ikke være noe stor fan av Nicolas Cage heller, men i denne filmen forandret han meningen min litt. Kan ikke nekte på at han er en god skuespiller! Dette er absolutt en film som er verdt å se.
 "Balthazar Blake er nåtidens trollmann som prøver å forsvare Manhatten mot mørke krefter. Når en tilsynelatende vanlig gutt viser seg å ha skjulte talenter, gir Balthazar sin nye motvillige elev en innføring i magiens kunst og legger alt til rette for at han skal bli en perfekt trollmann. Opplev nervepirrende spenning, fantastisk action og spektakulære spesialeffekter, når dette umake teamet bekjemper ondskap med trolldom og magi." - Lovefilm.no..

 

Har du sett den?


Skrevet: 05.07.2012 Klokken: 16:29

Herlighet for et fantastisk vær det har vært idag, og fortsatt er.. Det er rundt 25 grader i skyggen, og når jeg ligger i sola holder jeg på å smelte bort. ELSKER DET! Eneste negative idag er at det flyver fullt av sånn pollengreier på verandaen. Jeg er ikke allergisk mot det, men er sinnsykt irriterende for det fester seg jo overralt! Men nå stikker jeg ut igjen for å ligge på verandaen med en iskald iste ved siden av meg og musikk på ørene. Snakkes senere! 

LITT SOMMERBILDER...
 Hvordan er været hos dere?


Skrevet: 04.07.2012 Klokken: 22:33

Å farge håret hos frisør er noe jeg omtrent aldri gjør, selvom jeg egentlig burde det... Men siden jeg blir så fort lei av håret mitt så gidder jeg ikke å bruke så mye penger på det, for det føler jeg bare blir bortkastet. Jeg vet det ikke er sunt for håret, men helt ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye.. Å farge håret hjemme har aldri vært noe problem for meg, utenom det at jeg faktisk aldri blir fornøyd da, men det blir jeg som oftest ikke hos frisøren heller, haha. Men nok om det.. Nå har jeg gått å sett ut som en gulrot siden februar, etter at jeg farget håret mitt hos en frisør i Portugal. Der og da var jeg faktisk ganske så fornøyd selvom det ble oransjskjær i håret, men det var så lite at det gikk bra. Men med tiden så har det bare blitt verre og verre, og nå klarte jeg ikke å ha det slik lengre, så da var det ikke noe annet å gjøre enn å farge det. I hovedsak var jeg ute etter en lysebrun farge, men det er ikke bare bare å få til på egen hånd, ihvertfall ikke på mitt hår. Slik ble da resultatet...
 Som du ser så hadde håret mitt en ganske så fæl farge, og nå er det blitt mer brunt. Håret var ikke tørket helt på Etter-bildet, men det ser omtrent slikt ut. Det er enda litt oransjskjær og litt flekkete noen steder, men skal farge over det engang til om noen dager siden jeg bare brukte en pakke denne gangen. 


Sååå, hva synes du?


Skrevet: 04.07.2012 Klokken: 18:47

Tiiidlig imorgest tok jeg og Stig oss en kjøretur til Finnsnes. Skulle egentlig bare dit for å kjøpe oss Big Bite, hahah.. har hatt lyst på det i over en uke, og ettersom at Big Bite bare finnes på Finnsnes, i Tromsø og i Bodø her i nord, så måtte vi kjøre et stykke for å få oss en! Men jeg synes det er så koselig og fint på Finnsnes, så det gjorde meg egentlig ingenting å dra på en liten bytur dit. Møtte også Stine, en vennninne jeg ikke har sett på leeeenge! Utrolig koselig ♥

Ikke så veldig bra bilder siden de er tatt ut av bilvinduet, men synes dette lille vannet er såå fint. I Finnsnes sentrum.


På tur hjem skjedde det litt av hvert... Jeg ble oppringt av.. salangen nyheter? Jeg husker ikke helt hva hun sa, men de har ihvertfall et nettprogram som heter Status (tror jeg), hvor de blant annet intervjuer bloggere. Så hun lurte på om jeg ville være med i siste sending som er imorgen. Hørtes jo litt artig ut, men jeg har dessverre ikke et webcamera som funker ordentlig, og i tillegg er internetten her ganske så treg i blant, så måtte takke nei. Intervjuet foregår over Skype. Men er jo koselig at dem spurte meg da! Hihii..


Så over til noe ganske kjipt som også skjedde på tur hjem fra Finnsnes... Var akkurat kommet inn i 50 sonen i Bjervik, og da jeg kom rundt svingen, kom det en bil kjørende rett ut i veien, og rett i bilen min. Det gikk bra med både meg og Stig, fikk ikke sleng eller noe siden bilen hadde ganske lav fart, men kjente selvfølgelig litt. Bilen gikk det værre med, den fikk to bulker i begge dørene på høyre side, og døra på passasjersiden er ødelagt ettersom at det ikke går ann å lukke den igjen lengre.. Utrolig synd, men er vel slik som skjer.. Er første gang jeg har opplevd en kollisjon, så ble ganske skjelven etterpå. Men er veldig glad for at dette ikke var min feil, mannen som kjørte den andre bilen kom kjørende ut ifra en privat eiendom, og i tillegg var jeg på en forkjørsvei. 


Det er så skummelt hvor fort slike ting kan skje... Er så utrolig glad for at jeg hadde såpass lav hastighet at skadene ikke ble så store. Trafikken er en skummel plass, uansett om man kjører forsvarlig eller ikke.. Man vet aldri hva andre mennesker kan finne på å gjøre, og det er så lett å gjøre en feil som dette. Håper jeg aldri opplever et kræsj igjen! 

 

Har du noengang vært i en kollisjon?


Skrevet: 03.07.2012 Klokken: 21:33

Åååå, denne filmer er søt. Absolutt en av favorittene mine innen romantikk/drama. Den er så utrolig trist og romantisk. Om du ikke har sett den ennå, så du bare gjøre det :-) Du kommer ikke til å angre! Om du liker slike type filmer selvfølgelig. Denne filmen er umulig å se uten å begynne å gråte.. ihvertfall for meg.. Haha, har sett den sikkert 4 ganger og gråt like mye hver gang! Gode skuespillere er det også, digger Gerard Butler, og Hilary Swank har jo såå fint smil. haha!
 

 

"Holly og Gerry er unge, nygifte og lykkelige. Og når Gerry mister livet til en plutselig sykdom, dør også Holly innvendig. Men på 30-års dagen sin mottar hun et brev fra Gerry, skrevet før hans død. Det er det første av 10 brev som bringer Holly tilbake til sin elskede og sakte fører henne videre i livet. Hvert brev byr på et nytt, uforutsigbart eventyr, og hvert brev slutter med de samme ordene: P.S I love you." - Lovefilm.no...

 

Gerard Butler ♥ 

Har du sett filmen? Hvis ja, hva synes du?


Skrevet: 01.07.2012 Klokken: 23:56

Holdt på å glemme å poste dette idag, men her kommer bilder av tingene jeg kjøpte på Nelly. Likte stortsett alt, bortsett fra buksa jeg kjøpte. Gadd ikke å ta bilder av den i og med at det bare var en helt vanlig skinny jeans. Husker ikke hva alt kostet, men alt ble kjøpt på Nelly salget.
 


Løpejakke fra Nike. ELSKER denne! Brukte den igår på fjellturen, og den var så utrolig deilig å ha på seg.


T-skjorte fra The north face. Likte denne veldig godt også, passet perfekt, og hadde en kjempefin farge. (Er mørklilla i virkeligheten)
Genser fra Jeane Blush med studs på skuldrene. 

Hvit og gult skjerf fra Vila. Utrulig fint og sommerlig! 

Gullfarget smykke fra ..Nelly trend trooor jeg. 

Highwaisted shorts fra Jeane Blush.


OG SÅ SKOENE ....Heels med studs på hælen. Merket Nelly trend. Disse var litt for store for meg, litt synd siden jeg synes de var veldig stilige! Likte disse uutrolig godt også! Fineeeee.
Disse er jeg litt usikker på.. Elsket fargen da. På bildet ser de blå ut, men i virkeligheten var de mer blågrønn. Passet perfekt, men vet ikke helt om jeg likte den store sløyfa... 

 

Hva synes dere? 
hits