Skrevet: 31.07.2010 Klokken: 14:25


Haha han stod å danset helt alene .. :p

Ble veldig dårlige bilder, men det var ganske mange folk og bra stemning. Musikken var jo ikke så mye å skryte av, haha, men artig var det fordeom. Kom vel hjem i fem tiden, skulle egentlig gå ibestadløpet idag, men ingen vekket meg, eller jeg har ikke hørt noe.

Skrevet: 30.07.2010 Klokken: 01:05

Vi var en tur på lilleårnes for å se på solnedgangen, var utrolig fint. Elsker solnedgang, det er så romantisk♥ Det bruker vanligvis å være enda finere, når det forsvinner ned i vannet, men vi var kanskje litt tidlig ute, eller forsen? Jaja, uansett, fint var det. Nå har jeg nettop sett The eye sammen med Johanne, skal snart legge meg. God natt alle sammen! ♥

Skrevet: 29.07.2010 Klokken: 22:18Nå har jeg, susanne, roger, benedikte, mamma og johanne vært på skjellarvolden? å sett på når folk har kjørt cross osv, også var det paintball. Skulle egentlig være med, men var ikke ordentlig kledd for paintball siden vi måtte spille i de klærne man hadde på seg :P
Nå blir det pizza og film, snakkeS!

Skrevet: 29.07.2010 Klokken: 16:35Hva synes du?

Skrevet: 28.07.2010 Klokken: 12:52

Heiiiiiiiiiiiiiii. Har egentlig ingenting å blogge om, og heller ingenting å gjøre. De andre er dratt til Harstad, og jeg ble hjemme slik at mormor skulle slippe å være alene hele dagen. Skal hoppe i dusjen strax, så kanskje sykle meg en tur eller noe, er drittvær idag også, og jeg som hadde bestilt sol til ibestaddagene! Æsj..

Må vel rydde litt her idag også, jeg ligger jo på samme rom som lillesøster til vi for å ordnet her siden dem nettop har flyttet. Og siden jeg kom hjem så har hun ryddet rommet minst sju ganger, hihi.

Snakkes ♥Skrevet: 27.07.2010 Klokken: 23:59
Skrevet: 27.07.2010 Klokken: 22:29
i love it.

Skrevet: 27.07.2010 Klokken: 19:39

Har absolutt ingenting å gjøre, så jeg har lyst til å lese blogger nå, skriv gjerne ned bloggadressen din eller bare legg igjen en kommentar i dette innlegget så tar jeg meg en tur innom, kanskje du får en kommentar eller to også ♥


Skrevet: 27.07.2010 Klokken: 12:27


(Trykk på bildet for å kommer til bloggen)


(Trykk på bildet for å komme til bloggen)


Skrevet: 27.07.2010 Klokken: 01:42

Jeg synes denne dagen har vært utrolig lang, har egentlig ikke gjort noe idag. Har bare vært på pcm, hørt musikk, spist, og nesten bestilt noe på nettet. Ha ha legg merke til nesten, jeg gikk innom hm.com, og jeg hadde lagt masse i handlekurven, men så klarte jeg å holde meg unna. Jeg har jo egentlig ikke penger til å bestille noe som helst, men noen ganger klarer jeg ikke å la være, blir vel kanskje til at jeg bestiller noe imorgen. I sju tiden kom Raissa bort til meg, så stakk vi ut en tur. Vi bruker alltid å gå rundt Årsand og ned til Hamnvik, er så koselig. Men når vi var på tur hjem så gikk vi innom gammelkirkegården bare for å se, også plutselig kom det måser fra alle vinkler! Og herregud så redde vi ble, jeg hater måser.

Nå har jeg nettop skrevet en jobbsøknad som skal leveres imorgen. Får vel ta å legge meg nå, natta ♥

Også krysser jeg fingrer å tær for at det skal bli fint vær imorgen slik at jeg kan tilbringe dagen slik;


Skrevet: 27.07.2010 Klokken: 01:34


Presten,dåpsbarnet, foreldre og faddere.


Lillesøster Johanne(Tante til Benni), Tante(Gudmor til Benedikte), Pappa, Meg(Gudmor og tante)(Haha jeg holdt hande foran trynet på alle bilder nesten.), Susanne og Benni(søstra mi og mamma til Benedikte), Tante og Onkel.


Johanne, Merete, Susanne og Benedikte


De hadde ordnet det utrolig fint til på bordet.


Gavebordet. Hun fikk kjempemasse fint, HER kan du se hva jeg ga henne i gave.


Denne kaka bestilte mamma og pappa til Benedikte. Utrolig fin! Jeg vet ikke om den var god siden jeg ikke liker marsipankake, men den så veldig god ut.


Utrolig god mat og kaker.


Tante Mary-Anne med dåpsbarnet.

Det var alle bildene jeg har fått ifra dåpen. Lille Benni var kjempeflink, hun var så blid og smilte hele dagen, når vi stod oppe med presten så smilte hun så til han at han klarte ikke å snakke et øyeblikk. Hun var så nydelig i dåpskjolen og utrolig søt i den andre kjolen dere kan se på det nederste bildet. Alt var ordnet til kjempebra, og det var en kjempekoselig dåp. Stolt Gudmor/tante ♥

Skrevet: 26.07.2010 Klokken: 17:43

FØR


ETTER


Hvilket likte du best?

Skrevet: 26.07.2010 Klokken: 12:32

Kan vel ikke kalles en hyttetur iogmed at vi bare sov over på ei hytta fordi vi skulle i barnedåp dagen etterpå, men jeg kan ihvertfall vise noen bilder, den hytta var jo ikke noe å skryte over, men så er det jo Narvik camping da, haha.
Bilder fra dåpen kommer kanskje senere idag, har ikke fått så mange enda. Siden jeg ikke hadde kamera med meg selv så venter jeg på at jeg får bilder fra andre. Var ihvertfall en koselig helg og herregud vi var heldig med været! Igår var det så varmt, over 20grader i skyggen og jeg gikk i bunad hele dagen, du kan jo bare tenke deg hvor varmt jeg hadde det.

Skrevet: 24.07.2010 Klokken: 01:21

Imorgen drar jeg til Narvik. Skal i barnedåp til tantebarnet mitt/Guddattra mi på søndag. Blir sikkert kjempekoselig. Jeg kommer sikkert ikke til å oppdatere før vi kommer hjem på søndagen, gidder ikke å ta med meg pc'n siden det sikkert ikke er internett der vi skal sove.


Dette smykket kjøpte jeg i gave til henne. Jeg klarte nesten ikke å bestemme meg for hva jeg skulle kjøpe, de hadde jo så mye søtt, hadde egentlig tenkt å kjøpe et armbånd med navnet hennes gravert inn, men da hadde det ikke blitt ferdig før i neste uke. Så jeg valgte dette sølvsmykket med et hjerte og en marihøne. Marihøne betyr jo lykke ♥


Lille Benedikte, hun er så søøøøt ♥

Er du tante/gudmor? :-)

Skrevet: 23.07.2010 Klokken: 23:23

Jeg fikk denne e-mailen en dag fra Homeenter Filmclub;Wtf, tenkte jeg. Jeg har aldri vært inne på den siden engang, og jeg er ihvertfall ikke medlem der. Jeg skjønte ingenting siden det stod 'Takk for din bestilling', så jeg skrev til dem at det måtte være en feiltakelse, og at jeg ikke er medlem og ikke ønsker å få noe film i posten. Jeg fikk tilbake som svar at dem ikke kunne behandle saken før dem hadde min fulle adresse, så da tenkte jeg at dem ikke kom til å sende meg noe siden dem ikke hadde andressen min, men noen dager senere så dukket denne opp i posten;


De hadde altså sendt meg Avatar selvom jeg hadde skrevet at jeg ikke skulle ha noe. Og de hadde jo tydeligvis adressen min siden jeg har fått denne. Egentlig ganske frustrerende for jeg skjønner jo ingenting siden jeg aldri har registrert meg på den siden. Filmen kostet bare 29,- så jeg fikk meg jo en nesten gratis film, og nå har jeg bedt mamma om å avbestille.

Så poenget mitt er at man burde passe veldig på hva man trykker på inne på nettet, nå har jeg jo merket at det er ikke mye som skal til for at det begynner å dukke ting opp i postkassa som du selv ikke har bestilt.

Skrevet: 23.07.2010 Klokken: 21:22// Snacksskål 99,-
// Bokstavsett LOVE 249,-
// Lampe 499,-
// Skåler m/tekst 49,-
// Kokeshidukke 79,-

// Muffinsskrin 99,-
// Muffinsstavin 179,-
// Lykt 279,-

Elsker kremmerhuset, de har utrolig mye fint og hjemmekoselige ting der synes jeg.

Skrevet: 23.07.2010 Klokken: 14:34Nå ligger det klær strødd over hele rommet, og dette er bare 1/4 del, jeg hadde med meg flere søppelposer med klær ifra Bodø + bager som er full av klær. Nå skal jeg sortere å se om det er noe jeg kan hive, som det garantert er. Kanskje jeg finner klær jeg hadde glemt jeg har, haha. Etterpå skal jeg skrive enda en jobbsøknad.

Skrevet: 23.07.2010 Klokken: 12:46

Som jeg skrev i ett innlegg lengre ned her så dro jeg og pappa til Bodø på onsdagen for å hente tingene mine og flytte ut av hybelen. På onsdagen når vi kom så bar vi alle tingene ut i bilen, og når vi var ferdig med det så kjørte pappa meg til Morten. Kjæresten min bor jo i Bodø, så jeg får ikke se han så mye nå i sommer ihvertfall. Det var utrolig godt å se han igjen etter 1mnd. Jeg sov over der til torsdagen og vi hadde det så koselig.

Tidlig igår morgest kom pappa å hentet meg igjen og vi kjørte til hybelen for å vaske. Når vi var ferdig å vaske så ba vi husverten om å komme å se, og hun var så surkete og sa bare "Jeg har egentlig ikke tid, jeg skal på et møte og er allerede en halv time for sen"... Kan ikke ha vært et så viktig møte når hun kommer så sent i utgangspunktet. Uansett, så kommer hun inn, og før hun ser seg omkring så sier hun "her er det jo ikke vasket, jeg ser jo at dere ikke har vært så nøye" Herregud, jeg ble så irritert, hadde jo skrubbet gulvene i over tre timer.

Jeg skal lage et innlegg senere der jeg skal fortelle om denne husverten, for tru meg, hun er et kapittel for seg selv. Verre husvert har jeg aldri vært borti før, og det er sykt hvor fæle folk man kan havne borti.

Jeg er ihvertfall glad jeg har flyttet ut derifra nå, trenger aldri å se den dama igjen :-) Eneste dumme med at jeg har flytta er at jeg kommer til å savne min kjære så utrolig mye!

Skrevet: 23.07.2010 Klokken: 12:00


Siste siden i boka - The end - , hihi

Jeg elsker denne boka, og jeg liker jo å skrive også så denne passer meg perfeekt. Love it!

Skrevet: 21.07.2010 Klokken: 00:24

Der var ett år gått allerede. For ett år siden flyttet jeg til Bodø fordi linja jeg skulle gå ble lagt ned i Narvik. Jeg husker fortsatt hvor mye jeg grua meg, men nå angrer jeg ikke et sekund på at jeg flytta. Greit, det første halvåret gikk ikke så bra, og jeg tror alt hadde vært annerledes om jeg ikke hadde flyttet fra Narvik, men kanskje det var meningen at det skulle ende slik. Jeg kom i verdens beste klasse, hatt en superkoselig klassetur, Jeg har møtt mange nye, jeg hadde en ubeskrivelig morsom russetid og jeg har møtt en fantastisk gutt. Og ikke minst lært mye, og blitt enda mer selvstendig iogmed at jeg bodde så langt unna familien.
Jeg, Anna og Varvara i Tr.heim 4.-6. Desember


DH2A klassetur til Oslo 23.-25. Mars
DH2A
Bursdagsfest til Varvara 19.November
Russetia 1.-17.Mai

Imorgen drar jeg og pappa til Bodø for å hente tingene mine og levere nøkkelen. Blir rart å flytte der ifra, men jeg er glad jeg slipper å bo på den hybelen mer, for en verre husvært har jeg aldri vært borti. Men det er så kjipt at jeg skal bo så langt unna min kjære. Savner han så sinnsykt mye.

Jeg likte Bodø veldig godt egentlig, og det er utrolig mange hyggelige mennesker der. Det eneste jeg synes er negativt med den byen er at det nesten alltid blåser, og man må alltid ta buss når man skal et sted, for alt ligger så spredd. Og jeg hater jo buss.

Håper egentlig jeg får jobb der slik at jeg kan flytte tilbake, jeg vil ihvertfall bo der ett år til. Blir rart å ikke begynne på skolen til høsten, tenk at jeg er ferdig.  Synes egentlig det er litt dumt at det ikke er 3 år på den linja jeg gikk, for jeg har jo ikke studiekompetanse eller noe.


Bilder ifra hybelen.

Skrevet: 19.07.2010 Klokken: 20:22

 Kjole Bikbok // Skjorte Cubus
Hårfarge Cubus // Hårpynt/belte/ansiktsmaske Lindex


Bikini Cubus


Og veien til førerkortet, endelig får jeg begynt å lest!

Hva synes du om innkjøpet?

Skrevet: 19.07.2010 Klokken: 00:57hehahea, her er det kjempestorm, men jeg måtte jo ut for å ha min daglige sykkeltrening. Gikk ikke så bra siden vi hadde motvind hele tiden, så det ble ikke akkurat en lang tur, men men. Nå skal vi snart se en film, The lovely bones. Noen som har sett den?


Her var frokosten-middagen-kveldsen vår. Neida jeg tuller, dette var filmgodise vårt igår. Vi så fingerprints, utrolig dårlig film. Vi trodde den skulle være kjempeskummel, og det var jo faktisk en grøsser, men den ble bare dårligere og dårligere så til slutt ble vi bare sittende å flire, skjønte ingenting, var jo helt elendig. Men anyways, mens vi satt å så på filmen så gikk det en edderkopp på veggen rett ved siden av meg! Herregud de forfølger meg, holder på å bli gal.

Skrevet: 17.07.2010 Klokken: 20:55
Hva er dine gjøremål for kvelden?

Skrevet: 17.07.2010 Klokken: 17:32


Har vært over 18 grader i skyggen stort sett hele dagen, nå begynner det å bli overskyet og det blir mest sannsynlig å begynne å regne. Det er dette som er så utrolig kjipt med Nord-norge. Det kan være sol og 20 grader en dag, og neste dag er det regn og 8 varmegrader. Det er sinnsykt irriterende, men vi har ihvertfall hatt èn fin dag, så skal vell ikke klage...eller jo, egentlig har jeg all grunn til å klage..

Men dagen idag har vært kjempekoselig. Jeg og Johanne har syklet tur og vi har vært å vassa i havet og sola oss på bergene. Vannet var faktisk ikke _så_ kalt, men klarte ikke å få meg selv til å bade.

Spiste nettop kylling og ris til middag, og det er jo bare delicious.


....foresten, filmen jeg så igår; The haunting in Connecticut var ganske bra egentlig. Hadde det vært rette stemningen, mørkt ute å torden så hadde jeg nok blitt livredd. Men jeg anbefaler den, ordentlig grøsser.


18:52: Var nettop i dusjen, og mens jeg står å vasker kroppen så ser jeg en _svær_ og svart edderkopp i sidesynet. Herrejesus jeg hoppet ut av dusjen og ropte "hjeeelp" og alle kom springende. Men når de så hvorfor jeg skrek etter hjelp så gikk dem bare igjen... hallo, jeg er livredd edderkopper...

Skrevet: 17.07.2010 Klokken: 12:41

Endelig er sommeren kommet...♥

Idag er det varmeste det har vært i sommer tror jeg, ligger ute i bikinien å soler meg, det er så herlig. Her skal jeg ligge hele dagen, eller kanskje jeg skal ta meg en tur til Årnes å bade?!

Blogger mer senere, for nå er minipc så varm at den eksploderer snart, hejdå! ♥

Dagens sang: Jasper Forks - River flows in you

Skrevet: 17.07.2010 Klokken: 00:08Nå skal jeg og Johanne se The haunting in Connecticut. Denne filmen ser utrolig skummel ut, og jeg håper den er det også. Vil se en ordentlig grøsser. Har hørt mange som har sagt den er utrolig ekkel osv. Har du sett den før ?

Skrevet: 16.07.2010 Klokken: 20:41


When somebody dies, a cloud turns into an angel
and flies up to tell God to put another flower on a pillow.
A bird gives the messages back to the world and sings a silent prayer that makes the rain cry.
People disappear, but they never really go away.
The spirits up there put the sun to bed, wake up the grass, and spin the Earth in dizzy circles.
Sometimes you can see them dancing in a cloud during the daytime when they're supposed to be sleeping.
They paint the rainbows and also the sunsets and make waves splash and tug at the tide.
They toss shooting stars and listen to wishes. And when they sings wind songs, they whisper to us;
"Don't miss me to much. The view is fine, and I'm doing just fine."

Skrevet: 16.07.2010 Klokken: 19:44
Jeg husker jeg brukte denne matboksen når jeg var liten, likte den kjempegodt for jeg synes den var så søt. Nå er den desverre blitt ødelagt, sprekker overalt, ganske synd siden den er så søt, hihi. Jeg vet ikke hvor den er kjøpt, men den er ihvertfall "japansk inspirert" eller hva jeg skal kalle det.

Har du tatt vare på slike søte ting fra når du var liten? :-)

Skrevet: 16.07.2010 Klokken: 19:25Jeg prøvde Non Stop isen idag, og den var faktisk god. Eneste er at man kan bli ganske kvalm hvis man spiser for mye av det som er utenpå isen, men hvis du er veldig glad i non stop så er jo dette den perfekte isen for deg. Inne i er det vanilje. Synes det er morro å prøve nye iser, og denne isen har jeg aldri sett før. Har du smakt den før?

Terningskast: 4


Skrevet: 16.07.2010 Klokken: 13:47Trodde i det minste det skulle bli like fint vær idag, omså finere ... Men neida, så heldig var vi ikke. Nå regner det og er helt grått ute. Heldigvis er det ikke så kaldt da.

Vi var nettop ute å kjørte litt scooter, er lenge siden vi har brukt den. NÅ ER DET FROKOST PÅ MENYEN :)

Skrevet: 15.07.2010 Klokken: 14:42

Igår fant jeg ut at Colin Fry og Tracy Higgs, to av verdens mest berømte medium kommer til Bodø 18.August. Jeg har kjempelyst å dra, hadde jo vært utrolig spennende, hvertfall siden jeg er veldig interessert i slike ting.Skrevet: 14.07.2010 Klokken: 22:13

Herregud jeg er slapp, jeg er drittlei av været vi har her i nord.

Imorgen er det meldt 20 grader, men har lært til nå at jeg ikke skal ta gleden på forskudd. Det ser ikke akkurat lovende ut!

Jeg vil sole meg, og bli brun .... herregud jeg misunner alle som er i utlandet ....

Dagens opptur: Spist masse gryterett, og det var sinnsykt godt. mat ♥♥♥♥

Skrevet: 14.07.2010 Klokken: 22:03


LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT

Skrevet: 13.07.2010 Klokken: 16:34


En 100-års dagbok, for å skrive ned hendelser som har skjedd gjennom livet. - for å hjelpe deg å huske de spesielle øyeblikkene du ikke ønsker å glemme, menneskene du elsket, vennene du har møtt, stedene du har besøkt, stedene du har bodd, og ting du har oppnådd. Lag lister over dine favorittting; filmer, bøker, ordtak etc. Inneholder et kart over hele verden og et kart over kroppen, hvor du kan tegne inn tattoos du har tatt eller ben du har brukket før. Du kan legge inn bilder, og skrive hva som er viktig i livet ditt hvert år. Hvis du er for liten, kan noen gjøre det for deg. Begivenheter som; din første skoledag, og dine første skritt...


Jeg elsker jo å skrive, så denne gleder jeg meg til å få.

Skrevet: 12.07.2010 Klokken: 12:05

For noen dager siden spurte jeg dere om dere kunne gjøre meg en tjeneste å registrere dere HER. Vel, jeg må bare si tusen takk til dere som tok dere tiden til å gjøre det, for jeg vant de 20.000 poengene. Nå har jeg snart råd til veska jeg viste dere bilde av, tenk hvor sykt det er å få noe slikt helt gratis bare ved å samle opp poeng. Og jeg har bare brukt ca. to uker på å samle opp så mange poeng!

Hvis dere ser der på nyheter så ser dere en gratulasjon til meg! Og jeg må si, denne konkurransen var ganske lett å vinne for det er ikke mange som deltar eller vet om den.

Dette er en veldig genial side for dere som har lyst til å kunne shoppe gratis, du kan få alt i fra klær, gavekort, parfymer, sminke, mp3er, fargelinser, vesker - u name it. Alt finnes der!

Hvis du har lyst å bli medlem, så kan du trykke HER. Og til dere som tror dette er spam eller juks, så må jeg bare si at jeg har hatt dette i to år, og jeg har aldri blitt lurt. Har fått gratise ting derifra, og jeg er ihvertfall veldig fornøyd. Det er godt merket hva som er gratis og hva som ikke er det.

Etter du har registrert deg, så må du trykke på Min konto -> Epost-garanti -> Nummergaranti - FERDIG


Her har jeg merket opp hva du må trykke på.

Mange er veldig skeptisk til å skrive inn mobilnummeret sitt, og det var jeg også først, men dette er 100 % gratis, og mobilnummeret kommer ikke ut. Eneste grunnen til at du må gjøre dette er slik at dem skal vite at det ikke er noen som jukser med kontoene.

Skrevet: 11.07.2010 Klokken: 23:35

Vi har hatt herlig vær på Ibestad idag. Jeg skulle selvfølgelig ønske det var varmere, men jeg skal ikke klage for det går ihvertfall ann å gå i shorts nå! Vi har vært å syklet tur som vanlig, skal sykle hvertfall en gang om dagen. Også har vi grillet idag, nam. Er så koselig å sitte ute med grillhytta å spise og sole seg. Vi har nettop spist kylling og ris å sett på tv.


Singlet H&M // Shorts Cubus


Sykkeltur i skogen. Veldig varmt, men slitsom tur.

Håper det blir like fint vær i morgen.
Har dere bra vær?

Skrevet: 11.07.2010 Klokken: 22:56

Igår var jeg på Tour de andørja, det er en slags 'festival'. Det var første gangen jeg var der, og det var veldig artig. Hadde håpet Sindre skulle dit da, slik at jeg kunne møtt han, men vi tar det igjen til neste år! Det var veldig dårlig vær med engang vi kom, men det sluttet å regne etterhvert, og det var egentlig bare utrolig koselig. Boney M. var der å spilte haha, var faktisk veldig kul musikk synes jeg, men det er vel omtrent alt når man drikker =pHar du vært på TDA før?
Var du der i år?

Skrevet: 10.07.2010 Klokken: 13:41

Jeg har skrevet dette innlegget før, men jeg trenger hjelp så jeg prøver fortsatt :-) Jeg setter stor pris på om du gidder å hjelpe meg. Det som er så bra med denne nettsiden er at ALT er gratis.

eg var veldig skeptisk til denne siden først, men så samlet jeg opp poeng å bestilte noe bare for å se om det var HELT GRATIS, og gjett hva? Jeg fikk et gavekort på H&M på 100kr og en film i posten, og jeg betalte ikke en eneste krone. Du betaler heller ingenting for å registrere deg. Det eneste man må passe på er at man alltid trykker der det står 100% gratis under.

Jeg sparer nå til en weekendbag som ser slik ut;


Får å få den bagen trenger jeg 123 300 poeng og jeg har nå nesten 50.000 poeng. Jeg hadde blitt kjempeglad om du kunne hjelpt meg med å registrere deg på linken min. Det går veldig fort, helt gratis og du kan godt slette deg etterpå hvis du vil.

Eneste du trenger å gjøre er å trykke HER og når du har gjort det så må du trykke på "MIN KONTO" og NUMMER GARANTI, det kan hende du er nødt til å registrere epost garantien først, men dette er bare fordi de skal forsikre seg om at det ikke er noen som jukser. Det går fort, og dette er også helt gratis.  Du trenger også nr.garanti før du kan shoppe gratis.

Hvis du trykker på shop, kan du se alt du kan spare poeng å kjøpe. De har utrolig mye fint, og det tar egentig ikke så lang tid å tjene opp poeng. For nå kan du til og med blogge og tjene opptil 175 poeng for hvert innlegg!

For å komme til min blogg på pointshop kan du trykke HER

Edit; Link http://www.pointshop.no/?ref=3046054

ANDRE TING PÅ ØNSKELISTEN MINSkrevet: 09.07.2010 Klokken: 20:49

Katy Perry ft. Snoop dog - California Gurls
Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me
Postgirobygget - Idyll
Skaburbian Collective - Whaea
Salem Al Fakir - Keep On Walking
Slush - Ayla
Hope - Who Am I To Say
Faith Hill - There You'll Be
In This Moment - Into The Light
Endless - Refleksjon

Har du noen sommersanger til meg?


Skrevet: 09.07.2010 Klokken: 20:40
Shorts » Blend / Solbriller » H&M / Bluse » H&M / Singlet » Bikbok> Vil du kunne shoppe gratis uten å betale en eneste krone? Les mer her <

Skrevet: 08.07.2010 Klokken: 22:38


Spøkelseshus
Spøkelseshus #2. Dette skal jeg skrive litt mer om, ganske spennende.


Hahaha her rullar vi avgårde

Vi sykla en kjempelang tur, hvertfall tre kvarter. Skal sykle hver dag, veldig god trening! Både for lår og man trener kondisjonen også er det jo kjempedeilig. Jeg måtte stikke innom butikken å kjøpe en sjokolade da, men det var et engangstilfelle! Haha, har nettop sett film, Dead silence. Rar film, men ganske underholdene.

Nå skal jeg ut igjen...elsker sommeren

> Vil du kunne shoppe gratis uten å betale en eneste krone? Les mer her <

Skrevet: 08.07.2010 Klokken: 13:45

PointShop.no

Jeg var veldig skeptisk til denne siden først, men så samlet jeg opp poeng å bestilte noe bare for å se om det var HELT GRATIS, og gjett hva? Jeg fikk et gavekort på H&M på 100kr og en film i posten, og jeg betalte ikke en eneste krone. Du betaler heller ingenting for å registrere deg. Det eneste man må passe på er at man alltid trykker der det står 100% gratis under.

Jeg sparer nå til en weekendbag som ser slik ut;


Får å få den bagen trenger jeg 123 300 poeng og jeg har nå nesten 50.000 poeng. Jeg hadde blitt kjempeglad om du kunne hjelpt meg med å registrere deg på linken min. Det går veldig fort, helt gratis og du kan godt slette deg etterpå hvis du vil.

Eneste du trenger å gjøre er å trykke HER og når du har gjort det så må du trykke på "MIN KONTO" og NUMMER GARANTI, det kan hende du er nødt til å registrere epost garantien først, men dette er bare fordi de skal forsikre seg om at det ikke er noen som jukser. Det går fort, og dette er også helt gratis.  Du trenger også nr.garanti før du kan shoppe gratis.

Hvis du trykker på shop, kan du se alt du kan spare poeng å kjøpe. De har utrolig mye fint, og det tar egentig ikke så lang tid å tjene opp poeng. For nå kan du til og med blogge og tjene opptil 175 poeng for hvert innlegg!

For å komme til min blogg på pointshop kan du trykke HER

Edit; Link http://www.pointshop.no/?ref=3046054

HER ER ANDRE TING PÅ ØNSKELISTA MIAlt du kan få gratis på pointshop.
Alt du trenger å gjøre er å samle poeng :)

Skrevet: 08.07.2010 Klokken: 11:49

Dette innlegget skulle egentlig bli postet igår ...


Idag grilla vi ute, herregud det er så godt om sommeren


Jeg og johanne tok mange tullebilder.


Sykla tur til årnes


Gikk litt på stranda, æsj tanga skulle vært borte så hadde det vært veldig fint


Kjente på vannet, var egentlig ikke så kaldt.

Etter det syklet vi litt lengre så dro vi hjem. Når vi kom hjem så dro vi på butikken og jeg sporte etter jobb, men de trengte ikke flere der. Æsj.

I åtte tiden gikk jeg bort til Raissa, er så kjekt at vi er naboer. Fikk se lille Susie, hun var så søt. Også gikk jeg og Raissa en lang tur og snakket om alt mulig, som vi alltid gjør. Kooos :D ♥

Skrevet: 07.07.2010 Klokken: 14:23

Igår ble jeg hentet i Narvik så kjørte vi til Harstad, vi måtte vente der en stund i leiligheta til pappa før ferga gikk. Nå er jeg på Ibestad, har ikke vært her siden jul faktisk. Foreldrene mine og lillesøstra mi er nettop flyttet hit i huset vi hadde her, de skal pusse det opp osv, men akkurat nå ser det ikke ut. Jeg bor for tiden på rommet til min lillesøster, er jo koselig det :)

Skal spørre etter jobb på butikken her tror jeg, så jeg får tjent litt penger.

På lørdag skal jeg og Raissa til Andørja. Er tour de andørja i helga, å på lørdagskvelden er det bryggefest, gleder meg.

Er ganske overskyet idag også, men solen titter fram av og til. Kommer outfit om ikke så lenge!

Skrevet: 03.07.2010 Klokken: 22:05

Idag er det akkurat ètt år siden en vennine av meg døde. Helt ufattelig å tenke på at ett år er gått allerede, det har ikke gått opp for meg enda at du er borte og det tror jeg det aldri blir til å gjøre heller. Jeg kjente deg ikke så godt, men vi snakket ganske ofte sammen og du var så nydelig og snill, og alltid glad. Jeg savner deg Kathrinemor, håper du har det bra der du er nå. Gla i deg vennen ♥


Skrevet: 03.07.2010 Klokken: 18:34

Nå er det en stund siden jeg skrev sist. Har vært litt opptatt i det siste med pakking, vasking også har jeg hatt besøk av Annami siden onsdag. På torsdag var vi i byen hele dagen, også var jeg, Anna og Thea å så Twilight Eclipse. Jeg synes egentlig filmen var ganske elendig, synes det var dårlig skuespill og det ble skikkelig klisje osv. Vi fikk oss en god latter gjennom filmen da, men det skyldes kanskje at vi var så overtrøtte. Men jeg tror ikke jeg blir å få et bedre inntrykk av filmen om jeg ser den en gang til. Er vel fordi jeg ikke er så stor fan, hihi. Men film nr. 1 var veldig bra da.

Igår tok jeg bussen til Narvik, så nå er jeg hos søstera mi. Har nettop vært i byen å shoppa litt. Har så sykt vondt i skuldrene etter jeg bærte bagasjen min til bussholderplassen igår, haha. Jeg hadde kommet nesten fram så plutselig "hvor er jakka mi?!" .. da hadde jeg mistet den, så jeg måtte springe kjempelangt tilbake med den tunge bagasjen.

unødvendig...

Ikveld skal vi se film og kose oss, The descent 2.

Snakkes senere.hits