Skrevet: 01.07.2013 Klokken: 00:06

Hei igjen! 
 

Jeg tok meg en liten bloggpause.. atter engang! Men nå er jeg tilbake, rett og slett fordi jeg ikke har så mye annet å bedrive tiden min med at the moment. Igår hadde jeg min siste arbeidsdag på Ferdinand, og det føles veldig godt å være ferdig nå.. Ser fram til noe nytt, og er spent på hva sommeren har å by på, og hva som skjer fremover. Har planer om å ta en skikkelig sommerferie, og slappe ordentlig av uten noe stress og tull. Og så må jeg vel kanskje sette igang med jobbsøkingen snart, men jeg stresser ikke med det! 


Idag tok jeg turen til Narvik for å feire bursdagen til Brage, tanteungen min. Han blir 1 år om en uke, men siden det ikke passer så godt å dra til Narvik da, så tok vi feiringen på forskudd. Legger ut litt bilder fra dagen i et innlegg senere eller imorgen, men nå tenkte jeg å vise dere bursdagsgaven fra meg og Stig:
 Jeg ender alltid opp med å kjøpe klær, haha. Men det er jo noe man aldri kan få nok av egentlig, og i tillegg var disse klesplaggene så søte at jeg måtte bare kjøpe dem. En body, og en nattdrakt, begge er fra Name It.


Skrevet: 22.06.2013 Klokken: 23:01

Nå er jeg nettop kommet hjem fra en liten jentekveld med Tina og Annette. De andre tre kunne ikke komme likevel, men det var veldig koselig fordeom ♥ Snacks, film og jenteprat, alltid koselig! Nå tenkte jeg å bare slappe av og fortsette å se på Awkward. Stig er på jobb, så ikveld er det bare meg og Kira hjemme, men det overlever jeg. Kira er godt selskap hun også, hihi. Har utrolig lite å blogge om for tiden, fordi jeg er blitt så dårlig til å ta bilder, men håper lysten kommer tilbake igjen når jeg får sommerferie. Jeg og lillesøsteren min har planlagt å dra en tur til Tromsø snart, for å shoppe og kose oss, og så overnatte en natt på hotell. Så da har jeg iallefall noe å se fram til! Kos dere ikveld!


Skrevet: 21.06.2013 Klokken: 13:49Men først venter en siste arbeidsdag før jeg kan ta helg. Etter idag har jeg faktisk bare 6 arbeidsdager igjen på Ferdinand, og så er jeg ferdig der. Har ikke skrevet det på bloggen før, men jeg sa opp stillingen min 1.mai, og er snart ferdig med oppsigelsestiden. Gleder meg veldig til å ta ordentlig ferie, for første gang på 2 år. Det skal bli så godt! I helgen er planen å dra på jentekveld med gojentene mine, og det ser jeg veldig fram til! Det er alt for lenge siden vi har hatt en jentekveld nå.. ♥ 


Skal kjøre til byen om en time, men først skal jeg lage meg frokost og se en episode av Awkwad. Er blitt hekta! 
Ønsker dere alle en kjempefin fredag, og GOD HELG!


Skrevet: 18.06.2013 Klokken: 20:35Jeg fant et bilde på facebook av denne "isen", og fikk veldig lyst til å teste det ut selv. Første forsøk gikk rett i dass, men så bestemte jeg meg for å prøve en gang til, og da gikk det mye bedre. Det var egentlig ganske lett, eneste som var litt vanskelig var å få sjokoladen rundt kiwien til å se fin ut, og at det ikke ble et alt for tykt lag med sjokolade - meeen, er du som meg å elsker sjokolade, så gjør det vel ingenting at det er litt mye sjokolade på? hihi!Håper dere liker innlegget, kanskje kommer det flere slike "oppskrifter" fremover. Du trenger ikke å bruke kiwi, du kan bruke all slags frukt, feks. jordbær? Alle vet jo at jordbær dyppet i smeltet sjokolade smaker himmelskt!
 


Du trenger:

- Kiwi

- Sjokolade

- Ispinner elle noe annet du kan bruke som pinne. Jeg kjøpte en pakke med grillpinner på Nille for 15 kr. 

 1. Skjær opp kiwien i skiver som er ca, 1 cm tykke og fjern skallet rundt.

2. Sett i pinnene. Pass på at kiwien ikke deler seg, det er derfor viktig at skivene er nok tykke. Ikke stikk pinnen for langt igjennom.

3. Sett kiwi-isene i fryseren, og la de stå der i omtrent en time. Jeg hadde mine i fryseren i ca. 45 min.

4. Mens kiwiene ligger i fryseren, smelter du sjokoladen. La den stå å kjøle seg ned etterpå, men husk å rør rundt av og til slik at den ikke stivner.

5. Ta de frosne kiwi-isene ut av fryseren, og dekk de med sjokoladen.


Etter dette satt jeg kiwiene inn i fryseren igjen en liten stund, og så er de klare til å spises!
 
Så det godt ut?


Skrevet: 17.06.2013 Klokken: 18:45


TooFaced Skin balancing Flexible Coverage Foundation Powder


Finnes i fargen:
Warm Vanilla - Light, Perfect Nude - Medium, Honey Beige - Medium tan og Warm Honey - Medium dark

Merke: Too faced

Karakter: 5

Kan kjøpes: HER

Pris: 345 kroner.


Jeg har brukt denne foundation siden påsken, så det blir vel rundt 3-4 måneder. Jeg har jo vært fast bruker av Bareminerals foundatioen i ca. 3 år nå, men selvom jeg fortsatt elsker bareminerals produktene så har jeg hørt og lest mye bra om Too Faced, og derfor ville jeg teste det ut. Som all annen sminke, kjøpte jeg også denne på Coverbrands.no, min absolutte favoritt nettbutikk når det kommer til sminke, og skjønnhetsprodukter generelt. Jeg må si jeg er veldig fornøyd med denne foundation, den dekker bra og fargen passer hudtonen min perfekt. Jeg hadde ganske høye forhåpninger til den, ettersom at den koster ganske mye, men jeg synes absolutt den var verdt pengene. Når jeg bruker denne så føles det ikke ut som jeg har noe sminke på meg i det hele tatt, den bare "smelter" inn i huden om dere skjønner. Jeg føler også at den gjør hudtonen min jevnere, og gjør porene mine mindre, noe jeg synes er veldig bra. I tillegg har den også SPF 15, og det er jo bare et stort pluss!


+ Jevner ut hudtonen, og har en god dekkevne. 

+ Fint utseende. 

+ SPF 15.

+ Varer lenge. Min begynner sånn smått å bli tom, men nå har jeg hatt den i ca 4 mnd, og kommer nok til å vare iallefall 1 mnd til.

+ Finnes i 4 forskjellige farger.


- Eneste minuset må være at den er ganske dyr. "Why be pretty when you can be gorgeous?"

Har du testet denne før?


Skrevet: 16.06.2013 Klokken: 14:48
Idag fyller lille Kiraen min 2 år ♥ I den anledningen fikk jeg lyst til å lage en søt liten sløyfe til henne, hun likte den ikke så veldig godt så etter vi hadde tatt disse bildene var det rett av med den igjen, hehe. Tiden går utrolig fort, synes ikke det var så lenge siden vi fikk henne når hun var 10 måneder gammel, men det er jo faktisk over 1 år siden nå. Senere skal vi gå en liten tur i skogen tenkte jeg, eller dra bort på en strand hvor Kira kan springe løs, det elsker hun! Kanskje jeg tar med kameraet også, og filmer henne. Er så morro å se på for hun blir helt gal å springer som en tulling i full fart overalt. 


I skrivende stund sitter jeg å drikker en Capri-sonne og sløver litt på sofaen, mens Kira ligger ved siden av meg å slapper av. Før likte jeg ikke søndager, men nå elsker jeg de. Det er så deilig å ha en dag i uken hvor jeg egentlig ikke trenger å gjøre noe som helst, bare ta livet med ro og kose meg :-) 
Gratulerer med dagen, lille bebien min!


Skrevet: 15.06.2013 Klokken: 19:28

I formiddag tok jeg og Sindre oss en tur til Abisko for å handle litt småting, ikke noe storhandel, bare for å kjøpe godteri og brus egentlig, haha. Og svensk potetmos til Stig, han bare elsker den! Kom hjem i seks tiden, og siden da har jeg egentlig ikke gjort stort. Ble ganske trøtt av kjøreturen, så nå tenkte jeg å bare slappe av på sofaen med en ny serie jeg har lastet ned, og senere skal jeg lage taco til middag. Jeg stod i en evighet å prøvde å finne ut hvilken Capri-Sonne smak jeg skulle velge, men endte til slutt opp med Safari fruits, så jeg håper den smaker godt! Tror jeg skal gå å hente en nå faktisk! :D


Skrevet: 15.06.2013 Klokken: 01:03

Heei! Idag våknet jeg til en følelse av å være rik, ettersom både lønnen og feriepengene var kommet inn på kontoen. Vel, den følelsen varte bare i et par timer og så var summen på kontoen halvert. Men jeg fikk iallefall kjøpt det jeg har gledet meg lenge til, nemlig en ny data! Nå har jeg vært "uten" data i 1 mnd, og det har vært grusomt... Ikke har jeg fått blogget noe særlig heller, men det skal endre seg nå! Jeg har faktisk savnet å blogge, synes det er så koselig å skrive innlegg, få tilbakemeldinger og ikke minst det å ha noe å se tilbake på. Er dere ikke enige? :)


Dataen jeg bestemte meg for er en Toshiba Satellite. Jeg har aldri hatt det merket før, og har egentlig ikke så mye peiling på det. Men er veldig fornøyd hittil. Det eneste jeg ikke likte så godt var lyden, men bortsett fra det så tror jeg det er en god pc! Så lenge den ikke er treg så er jeg egentlig fornøyd! Også er den hvit i tillegg, noe jeg liker veldig godt ♥
 Nå skal jeg snart ta kvelden.. skal en liten tur til Sverige imorgen og må derfor stå opp ganske tidlig.. Men det kommer oppdatering i løpet av morgendagen, jeg har allerede et par idèer om hva jeg skal blogge om! Nattaaaa ♥


Skrevet: 02.06.2013 Klokken: 18:17

God kveld! Glemte helt å poste bildene fra turen vår igår. Jeg, mamma, Johanne og Kira gikk en tur opp til Ibestadvannet. Det var utrolig fint vær, og ikke minst kokende varmt. Trodde jeg skulle dø på tur oppover for det var så varmt en stund, men da var det bare ekstra godt å komme opp til Ibestadvannet å vasse litt. Kira svømte faktisk i vannet, og det er første gang jeg har sett henne svømme så det var morro. Jeg lot henne springe løs når vi var kommet opp, og det tror jeg hun likte veldig godt. På det varmeste igår visste gradstokken 32 grader i skyggen!  
 
Senere på kvelden grilla vi, både pølser, lintstek, og mini burgere, namnam. Det var alt i alt en utrolig fin lørdag. Det er alltid så koselig å komme hjem til mamma, pappa og lillesøster. Tror Kira trives veldig godt her også. Men nå skal vi snart begynne å kjøre hjemover igjen. Vi snakkes forhåpentligvis når jeg er kommet hjem! Finee fine Kira ♥


Skrevet: 01.06.2013 Klokken: 11:47

Hei! Nå tenkte jeg å vise dere shortsen jeg laget her om dagen. Hadde egentlig tenkt å gjøre dette til en DIY, med stegforsteg bilder slik at dere også kunne gjort det. Men det ble ikke slik likevel, så jeg får heller gjøre det neste gang! Dette var først en bukse, så la jeg den i klor slik at den ble bleket nederst, og etterpå brukte jeg en pinsett for å den "slitte" looken. Ble faktisk utrolig fornøyd med de, men siden buksa var for liten for meg så visste jeg at shortsen ikke ble å passe, derfor ga jeg den til Johanne ♥
 

Etter jeg hadde brukt pinsetten for å dra ut tråer, så hev jeg den i vaskemaskinen, og når den kom ut derfra var den blitt enda mer slitt! :DHva synes dere?
hits