Skrevet: 01.07.2012 Klokken: 01:10

I 9-tiden fikk jeg plutselig lyst til å gå en liten tur, eller planen var å gå en liten tur, men den ble litt lengre enn planlagt. Har ikke gått på fjellet på leeenge, så presset meg selv til å gå helt opp og jeg klarte det! Det værste var nok nedoverturen, ble helt gele i kroppen, og trynte et par ganger, haha. Men sett bort ifra det så var det en herlig tur. Brukte tre timer, turen tar vanligvis 1-2 timer, men jeg gikk litt andre veier og i tillegg tok jeg mange pauser. Merket godt at det er lenge siden jeg har vært aktiv for å si det sånn! Kira var selvfølgelig med meg, og nå ligger hun som et slakt på gulvet. Er nok ikke bare jeg som ble sliten
 

Warning; Dårlige bilder.. hadde bare mobilen med meg, og mobilkameraet har ikke verdens beste kvalitet akkurat...)
 

Blir like fascinert hver gang jeg ser snø om sommeren.. hahah, aner ikke hvorfor. :p
Skulle egentlig gå opp til Siriskolten (lol, for noen rare navn), men det var så mye snø oppover der at jeg ombestemte meg.

Kira <3

Oppe på middagsfjellet :} RART navn på et fjell, haha...

Der nede en plass bor altså jeeg... Utsikt over Ramsund

Nydelig utsikt!

 

Nå er jeg så sykt sliten, men faktisk ikke trøtt ennå. Skal se en film og så er det natt! Rakk ikke å ta bilder av tingene jeg fikk fra Nelly idag, men det kommer imorgen! God natt ♥


Skrevet: 30.06.2012 Klokken: 15:19

Fikk pakken min fra Nelly idag! Eller egentlig igår, men var å hentet den idag.. Jeg er sååå fornøyd! Likte absolutt alt, bortsett fra buksa. Den var ikke noe fin på meg, litt usikker på de ene skoene, de var utrolig fine, men ble litt for stor for meg kanskje. Men tror ikke jeg blir å returnere noe. Jeg viser dere innholdet senere ♥
 

Ser ut som jeg har brukt maasse penger på dette, men det har jeg faktisk ikke! Alt er kjøpt på salg :}
Har du lyst til å se hva pakken inneholdt? 


Skrevet: 29.06.2012 Klokken: 22:56

HITTIL I ÅR

Har du vært i noe forhold dette året? » Ja, og det er jeg fortsatt 

Har du feiret bursdagen din enda? » Yepp, ble 20 år den 6. mai.

Kysset to personer på en kveld? » Nei! 

Vært på en diett? » Haha, neeei...

Møtt en spesiell som har endret livet ditt? » Ikke i år nei.

Vært utenlands? » Ja, var i Portugal i februar.

Hva tenker du på nå? » At jeg har sykt lyst på en BIG BITE!

Sovet i en annens seng? » Ja.

Fått en jobb? » Nei, fikk en ny jobb i slutten av 2011!

Gjort noe du angret på? » Hmmm, egentlig ikke. Har selvfølgelig gjort ting som jeg angret på der og da, men ikke noe jeg angrer på i ettertid.

 
Madeira - februar 2012   


SISTE

Den siste personen som ga deg en klem? » Stig :-)

Den siste personen som ringte deg? » Mamma!

Når var siste gangen du følte deg dum? » Idag når jeg stod å snakket med noen på jobb om vårruller. Så skulle jeg egentlig si " æ trur egentlig det e veldi lett å lage vårrulla", men i stede sa jeg "æ trur egentlig det e veldi lett å lage nuddla". haha. Aner ikke hvor nuddler kom ifra ?! Var vel kanskje fordi vi hadde snakket om glassnudler tidligere. Å ja, vi snakker om mat hele tiden på jobb. 


TING OM MITT KJÆRLIGHETSLIV

Har du noen gang vært forelsket? » Ja, og er veldig forelsket nå!

Tror du på kjærligheten? » Absolutt. 

Har du noen gang fått ditt hjerte knust? » Ja, Èn gang. Men alt ordner seg.. 2 år etterpå fant vi tilbake til hverandre, og det er jeg ubeskrivelig glad for!

Har du noen gang knust noens hjerte? » Hm vel.. nja.  

Har du noen gang falt for din beste venn? » Ja! Jeg og Stig var nemlig bestevenner en god stund før vi ble sammen. Jeg synes det er utrolig viktig å ikke bare være kjærester, men også gode venner!

Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? » Haha, ja, på barneskolen. 

Har du hatt flere enn 5 faste forhold i ditt liv? » Nei :-)


Meg og Stig i 2007. My first love...


Meg og Stig i 2012. And my last   

 

FØLELSER

Savner du noen akkurat nå? » Ja, gjett om jeg gjør.. Savner utrolig mange egentlig. Blant annet min aller beste venninne, Anna som jeg ikke har sett på eviglenge... Gleder meg så til vi sees igjen! Savner også mange av mine andre venner som bor langt unna. Er så trist at vi møtes så sjeldent "/ Ellers savner jeg farmor veldig mye, og Trixiebebi (hunden vår som døde i fjor sommer).

Er du lykkelig? » Ja, det er jeg. Er selvfølgelig dager hvor jeg ikke føler meg helt på topp, men sånn generelt så føler jeg meg lykkelig.

Spiser du noe nå? » Nei, men har fortsatt sinnsykt lyst på en bigbite!

Siste sangen du sang? » Love you 'till the end av The Pogues. Så filmen P.s I love you tidligere idag skjønner dere! EELSK 

Den siste tingen du lo av? » Når jeg, Sindre og Stig var på tur hjem fra byen nå nettop, og Stig tok på seg en av luene mine som lå i bilen. Den er så forferdelig stygg, og jeg holdt på å flire meg ihjel fordi han så så morsom ut med den på... haha

Den siste tingen du sa? » Uhmm... "hade" tror jeg.

Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå? » Dette:


Lille gullet mitt <3

Setninger du bruker for ofte? » Hmm, vet ikke helt hvilke setninger jeg bruker ofte.. Men bruker ofte ord som "Shit" "Guri malla (haha)" "Typisk" "Whaat?" osv.

 


Svar på disse spørsmålene du også og la leserne bli litt bedre kjent med deg! :)


Skrevet: 28.06.2012 Klokken: 19:05

Tenkte at jeg like godt kunne ta bilder med kjolen på som jeg kjøpte igår. Jeg er så fornøyd med den, skikkelig søt og utrolig behagelig å gå med! Håper det blir finere vær fremover slik at jeg får brukt den mye. Kjolen er fra Veromoda, og kostet faktisk bare 260 kroner! 
 

Digger forresten skoene mine!! Måtte bare bruke dem til dette antrekket også. De passer seriøst til alt. Er over et år siden jeg kjøpte de, men liker dem fortsatt utrolig godt. De er fra Nelly, men er usikker på om de fortsatt har dem. Er ikke lenge siden jeg så de samme skoene i svart ihvertfall, på nelly. Hva synes du om den nye kjolen min?


Skrevet: 27.06.2012 Klokken: 18:55

Hej! Idag har jeg tilbringt hele dagen i byen sammen med søster (link). Skulle egentlig ikke kjøpe noe som helst i og med at jeg prøver å spare opp til en bil, men de hadde så mye fint på Veromoda, så jeg klarte ikke å la være. Fant tre kjempefine plagg som fikk lov å bli med meg hjem! Var også innom Europris for å se om jeg fant noen billige oppbevaringsesker for å ha i garderoben min, og det fant jeg faktisk! 


Var 50% på alle sunsilk produktene så da måtte jeg bare slå til! Og den sminkekosten var det bare 1 igjen av, og den måtte jeg bare ha også, haha! Har den bodybrushen fra før av, og er veldig fornøyd med den, så tror jeg kommer til å elske denne også! kostet 125 kr på Cubus :)

Søøøøt kjole med blonder øverst, fra Vero Moda. Kostet 260 kr tror jeg!

 Fargen ble litt rar på bildet, men den er ihvertfall Burgunder/Lilla. 160 kr (tror jeg) fra Vero Moda!


Gjennomsiktig skjorte med detaljer på kragen fra Vero Moda. 200 kr :)


Og to oppbevaringsbokser i tre fra Europris. Likte disse veldig godt selvom kvaliteten ikke er den beste, men de passet veldig godt inn i garderoben min! 160 kr pr. stk.

 

 

Hva synes du? ♥


Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 18:55

Superdeilig vær idag også! Dessverre klarte jeg å sove aaaalt for lenge, men fikk heldigvis med meg litt sol idag også. Solen er enda oppe, og nå tar jeg meg bare en liten pause for å blogge før jeg går ut igjen. Hadde egentlig bare tatt på meg en shorts og t-skjorte idag, men så fikk jeg plutselig lyst å kle på meg noe litt finere. Så da ble det outfitbilder i samme slengen! Skal prøve å bli flinkere på den fronten, forrige outfit jeg la ut var kanskje i mars? Haha... 
 


Kjole » Italia   /   Sko » Nelly

Tok ingen bilder i gårveld, men det ble ihvertfall grilling sammen med Stig og Thomas:-) Siden solen allerede var gått ned, og temperaturen var rundt 8 grader, så spiste vi inne i stedet, mens vi så en film. Var uansett veldig koselig ♥


Skrevet: 23.06.2012 Klokken: 20:22

Hei alle sammen! Stig og broren hans dro en tur for å dykke, så for å få tiden til å gå fant jeg ut at jeg skulle male noen kleshengere jeg hadde liggende. Temaet i garderoben min er liksom hvitt,hvitt & hvitt, så kunne ikke ha noen trefargede kleshengere der inne. De fleste jeg har er jo kjøpt hvitt, men så fant jeg noen gamle som jeg kjøpte for noen år siden som er akkurat samme type kleshengere bortsett fra at de ikke er hvite. Men nå er de altså blitt hvite, mye mye finere! Også sparte jeg meg et par kroner, selvom jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe enda flere etterhvert. :-)
 

Når de kommer hjem igjen fra dykkinga så blir det grillmat og øl! Gleder meg sykt mye, for nå er jeg SÅÅÅ sulten! Kommer kanskje enda en oppdatering senere ikveld om jeg gidder. Ha en strålende St.hansfeiring alle sammen ♥


Skrevet: 23.06.2012 Klokken: 18:02

Hva synes du om bildene? ♥


Skrevet: 23.06.2012 Klokken: 13:16

Åh, gud! Det er så fint vær idag, endelig har jeg fått litt sommerfeelin'. Ligger for første gang i år ute på verandaen å slikker sol. Ved siden av meg har jeg et iskaldt glass med cola, og skal snart ordne til frokost som skal nytes på verandaen i sola. Har logget her siden klokka tolv, og kommer nok til å ligger her halve dagen. Endelig sommer!! Håper bare det holder seg slik en stund for nå er jeg drittlei av regn! 


Er jo faktisk st.hans idag, tror det blir litt grilling senere når stig kommer hjem fra jobb. Gleder meg :-)
 
Hva gjør dere på denne fine lørdagen? 


Skrevet: 23.06.2012 Klokken: 00:05

Hadde egentlig tenkt å vente med å vise dere rommet til jeg ble 100 % fornøyd med det, men er så gira på å vise dere, så her kommer noen bilder for å vise dere hvordan det er blitt hittil. Er enda ikke helt ferdig, men er stortsett bare småting jeg mangler. Når alt er på plass skal jeg lage en liten video for å vise dere hvordan det ferdige resultatet ble. Egentlig skulle dette rommet være bare en garderobe, men har funnet ut at jeg vil bruke det til flere ting, så nå er det på en måte blitt et walk in closet som også er et sminkerom/syrom. 

 

Dette mangler jeg..

- Et speil for å henge over sminkebordet. 

- Hylle for å ha over klesstativet på veggen.

- Oppbevaringsbokser.

- Flere kroker for å henge opp vesker osv.

- Flere kleshengere.

- Flere oppbevaringsting for å oppbevare smykker, øredobber, ringer og sminkekoster.

- En ny taklampe

- Og kanskje et nytt speil for å henge på veggen. 

 

Bilde tatt fra gangen.


Kommode der jeg har klær som jeg ikke vil ha hengende ute. Blant annet t-skjorter, shortser, skjørt, singletter og bukser. På de hyllene skal det bare være sko.

Et klesstativ for å henge kjolene mine, og diverse klesplagg som jeg har laget selv.

Dette bordet skal jeg bruke som sminkebord, men også som et sybord. Er to skuffer i det, ene for å oppbevare sminken som jeg bruker hver dag, og i den andre skal jeg ha divesre syting. Skal henge opp et speil over bordet etterhvert.


Klesstativet på veggen. Skulle egentlig ha to slike ved siden av hverandre, men ble litt dårlig med plass i og med at døra går inn mot veggen. Men får se hvordan jeg gjør det.Skal også feste en hylle helt øverst på "stativet". Hengte bare opp litt klær for å vise dere hvordan det skal bli.Slik ser det altså ut nå, er veldig fornøyd, og tror det kommer til å bli veldig bra når det er helt ferdig. ♥


Skrevet: 18.06.2012 Klokken: 01:57

I mars engang meldte jeg og Stig oss på en konkurranse som Apotek 1 hadde, and guess what? vi vant! haha.. Var vel egentlig første premien vi hadde lyst til å vinne da, som var en reise til 25.000, men så heldige var vi dessverre ikke. Men et miniapotek er vel ikke så verst det heller. 
 

Hehee, jeg er bare glad for at vi ihvertfall vant noe, i og med at jeg aldri vinner, så dette var gøøøøøy! Var vel fordi vi skrev konkurransen i Stig sitt navn istede for mitt at vi vant, hehehe...


Skrevet: 17.06.2012 Klokken: 20:11

Etter at jeg så Aria i Pretty little liars hadde en ryggsekk med nagler på, ble jeg helt frelst. Husker jeg satt lenge å søke etter en slik på nettet etter at jeg hadde sett episoden der hun brukte den første gang, haha.. Vel, orginalen er ganske dyr, så den hadde jeg ikke kommet til å kjøpt. Men nå nettop fant jeg en som minnet meg veldig om den, bortsett fra at det var rhinestones på den istede for nagler. Men denne har jeg ihvertfall råd til, og vurderer å kjøpe den ... kanskje neste lønning? Dyr var den ihvertfall ikke :) ca. 600 kr «3Skrevet: 16.06.2012 Klokken: 23:36

Idag fylte lille bebi 1 år! Tenkte bare å skrive et lite innlegg om henne siden jeg egentlig aldri har gjort det før. Kira er en kinesisk nakenhund MED hår, eller det vil si, hun hadde egentlig masse hår før vi ble nødt til å barbere alt bort pga floker. Dere kan se på bildene under. Hun er egentlig ikke vår hund, men vi har hatt henne i ca. 3 mnd nå, å håper på å få beholde henne lengre. Kommer til å bli sååå lei meg den dagen vi må gi henne ifra oss, hvis det skjer.. Hun er så utrolig søt, og veldig leken hund ♥ OG veldig sta, hahha... Er blitt så utrolig glad i henne på denne korte tiden, savner henne med engang jeg reiser bort, på jobb eller noen andre steder. Lille gullet mitt!
 

Kira med hår, ca. 10 mnd.


Nybarbert. Med det første synes jeg hun så veldig rar og morsom ut fordi det var så uvant.. men nå synes jeg hun er mye søtere enn hva hun var med all håret. (det har selvfølgelig vokst litt mer ut til nå)


Tatt på 17.mai :-)

 

Synes du hun var søtest med HÅR eller uten?


Skrevet: 15.06.2012 Klokken: 18:35

Nå som jeg snart er ferdig med mitt walk in closet, så frister det å kjøpe nye klær hver gang jeg er på senteret (noe som er ofte siden jeg jobber der, høhø). På tirsdag klarte jeg ikke å la være og i tillegg var det 30% på alle klær på Cubus så da måtte jeg bare! Jeg endte opp med denne stilige og enkle overdelen med studs på kragen. Liker den utrolig godt, å gleder meg til å bruke den! Siden det var 30% fikk jeg den for bare 174 kr!! Det ble på en måte en en av bursdagsgavene fra mormor, i og med at jeg kjøpte den for pengene jeg fikk fra henne. Resten av pengene gikk til innredning av garderoben (som jeg mest sannsynlig blir ferdig med imorgen!)
 

Likte du den? :-)


Skrevet: 12.06.2012 Klokken: 22:33

Wooops, tiden bare flyr avgårde og jeg glemmer helt av denne bloggen! Skal prøve å forbedre meg litt, må bare få tilbake inspirasjonen. Her kommer litt bilder fra helga.. Jeg var som sagt hjemme hos foreldrene mine og lillesøsteren min. De holder på å bygge huset, så alt er ikke ferdig ennå. Men badet er så og si ferdig, mangler bare lister tror jeg. Utrolig fint bad, stort og lyst, med regndusj og massasjebad. Jeg og lillesøster testet ut massasjebadet for første gang på fredagen, og det var så sinnsykt deilig så vi ble sittende der i nesten tre timer. Det som er så kjekt med dette massasjebadet er at vannet blir oppvarmet, slik at det holder samme temperatur hele tiden. Eller man kan justere fra 35 grader til 45. Men det jeg liker aller best er at man kan høre på musikk mens man sitter der! HERLIG.
 

Ignorer de fæle gardinene... Er bare noe mamma har hengt opp foreløbig slik at ikke alle skal se rett inn på badet. Hahaa..

Nammm... ♥ 


Innebygd lys er det også! Med alle slags farger :-)


Skrevet: 10.06.2012 Klokken: 12:50

Nå er det en stund siden jeg har blogget tror jeg. Uansett, på fredag dro jeg 'hjem' til Ibestad fordi pappa hadde bursdag igår, 9.juni. Gratulere med gårdagen, verdens beste pappa. Igår dro vi først å så på fotballkamp der lillesøsteren min, Johanne (link) spilte. Var ganske dårlig vær igår, så det ble veldig galt å stå der i to timer. Meenmen. Senere på kvelden lagde vi middag til pappa, noe nytt som vi aldri har lagd før. Var ganske godt, men litt tørt kanskje. Husker faktisk ikke hva det heter lengre.. noe med karbonadedeig og spaghetti ihvertfall, haha.. Etter det ble det kakespising og gaveåpning. Og før vi la oss gikk jeg og Johanne i 'jacuzzien'. utrolig deilig! laster opp bilder snart...
 


Skrevet: 07.06.2012 Klokken: 19:23

FØR BILDE...

 

Slik så altså 'garderoben' min ut for litt over en uke siden. Hadde ikke gjort noe med den, bare plassert noen ting der inne. Siden den tid har jeg faktisk klart å få gjort noe, å nå begynner det å se mer ut som et walk in closet. Jeg er bare ferdig med den ene veggen som er den man ser på bildet over. Der skal jeg ha alle skoene mine. Er bare en ting som mangler før den er helt perfekt og det er å male den ene lista, men det er ikke noe stress. Under kan du se bilder av hvordan det ser ut nå;
 

Sååå fornøyd! Alt dette til sammen ble 791 kr! Ikke så verst egentlig. Blir nok ferdig med garderoben min i løpet av juni/juli, så da skal dere få se flere bilder av hele rommet også skal jeg fortelle hvor alt er ifra. Kanskje jeg lager en video også, vi får se!


Hva synes dere? Ble det ikke fiiiiint?


Skrevet: 07.06.2012 Klokken: 12:29Hva synes du?


Skrevet: 05.06.2012 Klokken: 18:26

Igår var det ordentlig sommervær! Var på jobb til klokken fire, så gikk glipp av mye. Ville mye heller ha ligget ute på verandaen hele dagen å solt meg, meeen man må jo jobbe. Det ble ihvertfall grilling på kvelden, superherlig! Første gang vi har grillet på verandaen etter vi flyttet inn, kanskje ikke så rart siden vi faktisk ikke har hatt noe sommervær i Mai. Var meldt fint vær idag også, men solen gikk bort så tidlig. Er ihvertfall varmt ute, så sånn sett skal jeg ikke klage.

 

Bildet er før maten kom på bordet, så ser veldig tom ut, haha. Men kan love dere det var godt med kotelleter, pølser, baguetter og salat ♥ mmmm, vil grille idag også!!
 

Har dere fint vær?


Skrevet: 04.06.2012 Klokken: 23:57

Kom litt sent, men var så trøtt igårkveld når vi kom hjem så gadd rett og slett ikke å ta frem pc'en. Her kommer noen bilder fra konfirmasjonen til lillesøsteren min som var igår. Vi feiret den nede på en brygge, var utrolig koselig der, også hadde mamma og Johanne pyntet så fint.
 

Var en utrolig koselig dag, og det håper jeg Johanne også syntes! Hun var så nydelig i bunaden ♥ Ble en veldig lang dag, først i kirken så middag, gaveåpning, taler, bilder, kaker, filmvisning og musikk. Johanne overrasket oss alle med å spille gitar å synge for oss. Er faktisk første gang jeg har hørt henne synge, sånn ordentlig. Tenk det, min egen lillesøster å jeg visste ikke at hun kunne synge engang, haha. Hun har aldri likt å synge når folk hører på, så at hun sang forann alle oss var veldig overraskende å tøft gjort. Ble så rørt av å høre på. Flinke lillesøster, med den fine stemmen ♥
avslutter med et bilde av meg og kjære ♥


Skrevet: 03.06.2012 Klokken: 01:38

Idag tok jeg og Stig turen til Ibestad, hvor vi skal i konfirmasjon i morgen. Lillesøsteren min skal konfirmere seg! Utrolig rart å tenke på at tiden har gått så fort, syns ikke det e lenge siden jeg ble konfirmert selv om det faktisk er fem år siden om tre dager. Idag har vi ikke gjort så mye, var nydelig vær så vi har vært ute for det meste. Tok oss en liten tur ned dit hvor konfirmasjonen skal være, utrolig fint. Håper bare det blir like fint vær imorgen! Senere på kvelden gikk jeg, Stig, Johanne og Morten en tur til årnes, egentlig bare for å ta litt bilder. Deler noen med dere her :) 
 

kommer nok mange bilder fra konfirmasjonen imorgen hvis jeg rekker å blogge på kvelden. Men nå må jeg legge meg om jeg skal klare å stå opp imorgen tidlig. Snakkes ♥
hits