Skrevet: 30.06.2010 Klokken: 02:58


motedronningen.com


Åååååh ...

Skrevet: 28.06.2010 Klokken: 13:44

Igår brukte jeg hele dagen til å rydde, vaske og pakke tingene mine. Er ikke lenge til jeg drar hjem nå, og når jeg kommer tilbake så er det bare for å hente tingene mine. Det er skikkelig ensomt her alene, når alle er dratt bort osv. Så jeg klarer ikke å være her stort lengre, haha.Når jeg var ferdig med vaskinga osv, så la jeg masse tepper og puter på gulvet, tente sterarinlys, lagde meg mat og la meg ned å så på film.

Skrevet: 25.06.2010 Klokken: 19:13

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så snill jeg er som deler mine fritidsproblemer med dere.

Skrevet: 25.06.2010 Klokken: 12:31Nå er all brunfargen min borte, så nå må jeg ut å få litt naturlig brunfarge! Bare så synd at det tar hundre år før jeg får farge på kroppen, det er så irriterende. Men idag er det kjempefint vær ute, sol og veldig varmt. Er så dumt at Anna er dratt hjem, nå skulle jo vi solet oss sammen ♥ Har lyst til å dra til byen også, men har ikke penger til buss, æsj.
Kommer nok outfit senere.
Ha en kjempefin dag!

Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 17:58Kjole » Bikbok / Genser » Bikbok / Smykke » Jewels & dreams

Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 15:12Jeg ladge sjokoladekake igår og NAM, den ble god.

Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 12:21

Jeg elsker artige og spesielle gadgets som nesten ingen har, og jeg har funnet utrolig mange sider som selger slike ting.

Trenger du gave til noen?
Vel, sjekk ut disse gavetipsene


Rosa USB fotvarmer
149 kr


Pingvin USB høytaler
129 kr


Hamburger telefon
198 kr
(en slik som er i Juno, om du har sett den filmen, hihi)


USB kaffevarmer
98 kr
(En slik kjøpte jeg i julegave til Pappa)

Se mer på Morobutikken

Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 11:59Fineste Benedikte ♥ Tante/Gudmor sitt gull.

Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 00:39

Tenkte å skrive litt om huset vårt hjemme. Mamma har fortalt en del, og det er så spennende å høre på. Jeg har også opplevd ting i huset, først var det veldig skremmende og jeg husker jeg hatet å være hjemme alene, men med årene så ble jeg mer og mer vant til det.

Det er ikke bare vi som har merket ting der, folk som har bodd der før har blitt vettskremt å flyttet nesten med engang. Den første perioden vi bodde i huset så brukte vi å reise bort hver helg, og når vi kom hjem igjen så brukte naboen å spørre om vi hadde vært hjemme for lysene hadde slått seg på og av til forskjellige tider. Mamma og pappa skjønte jo ingenting for vi hadde jo vært borte hele tiden.

Det hendte også at ting var annerledes når vi kom hjem igjen. En gang stod orgelet på, og det bruker vi nesten aldri, og kontakten bruker alltid å være ute. Det har også hendt at vi har funnet knuste bilder på gulvet.

Det verste er egentlig når man sitter i stua å hører at noen går på loftet selvom det ikke er noen der. Jeg har også hørt at det er akkurat som noen driver å ommøblerer på et av rommene, kan høre møblene flytte på seg osv. Jeg tror det er mest energier på loftet igangen, jeg liker egentlig ikke å være der når det er mørkt og jeg liker ikke å gå ned trappen. Jeg bruker alltid å springe fordi jeg føler at noen står øverst ved trappen å stirrer på meg.

De siste gangen jeg har vært hjemme så har jeg hørt folk som går i trappen om natta. De første gangene tenkte jeg bare at det var mamma som gikk ned for å gå på do eller no slikt. Men forrige gang jeg var hjemme så la jeg meg i fire tiden, så lå jeg å snakket i telefonen når jeg hørte den knirkinga som kommer når noen går i de øverste trappetrinnene, så tenkte jeg at det var mamma, men plutselig ble knirkingen borte, og etter en liten stund så kom den tilbake. Men det hørtes liksom ikke ut som noen gikk i trappen, for det var bare knirkingen jeg kunne høre, og ikke fottrinn. Det var veldig tydelig, og det har det vært hver gang, så jeg vet det ikke er noe jeg innbiller meg.
Dagen etterpå spurte jeg mamma og lillesøsteren min om det var dem som hadde vært våken så sent, men dem sa nei. Det kom jo ikke som noe overraskelse da, men var litt ekkelt å tenke på. Tenk om jeg hadde åpnet soveromsdøren også hadde det ikke vært noen der? Da hadde jeg blitt livredd.


Huset vårt i Ramsund.


Tatt ifra rommet mitt en sen ?høst?natt.


Litt av rommet mitt.

Forsettelse følger... hohoho


Skrevet: 23.06.2010 Klokken: 20:02


Photobucket

På torsdag prøvde jeg og en vennine spraytan for første gang. Disse bildene er tatt samme dagen som jeg sprayet meg og da var fargen veldig fin. Neste morgen når jeg våknet hadde jeg fått en sms av Anna hvor det stod "Jeg ser ut som en afrikaner på armene og fotene". Jeg hoppet opp av senga, sprang inn på bade, så meg i speilet og HYLTE. HAHA jeg så ikke ut med første øyekast. Meen, når jeg ble vant til fargen så var det faktisk ikke så ille, bortsett fra at det ble ganske skjoldete på fotene, men det kommer nok av at jeg ikke peela de godt nok først, for det er veldig viktig. Jeg vet ikke om jeg blir å prøve det igjen, man blir jo flinkere til å få fargen til å se fin ut etterhvert, og jeg følte meg mye bedre med den brunfargen. Nå er den på vei bort, og jeg savner fargen allerede, hihi. Hadde det bare vært sol ute så kunne jeg blitt naturlig brun. Satser på at det blir Spania i oktober! Herregud, hadde vært fantastisk.


Bildet er tatt på fredagen. Ble ganske brun.
Kjøpte spraytan'n på Vita for 145kr. Husker ikke helt hva den het.

Skrevet: 23.06.2010 Klokken: 14:41

Igår kom Morten på besøk, hadde ikke sett han på omtrent en uke, så var utrolig koselig. Jeg hadde ordnet til dyner og puter på gulvet, og tent masse stearinlys. Så lå vi der å koste oss å så på tv, kunne ha logget slik for alltid.

Nå sitter jeg her å kjeder meg og har så sinnsykt lyst på pizza og et iskaldt glass med cola. Tror jeg må gå på butikken for jeg holder på å bli gal snart. HIHI

Har samlet opp småpenger fra sparegrisen min, er jo så utrolig fattig at det er flaut.


Sydensparegrisen min, er ikke mye igjen i den gitt.

Skrevet: 21.06.2010 Klokken: 20:02

Nå har jeg tenkt meg ut å jogge en tur evt. gå, haha. Er ikke i så veldig god form siden jeg ikke har trenet ordentlig på et år, så jeg får begynne forsiktig. Etter det tenkte jeg å gjøre noen øvelser her hjemme. Jeg har virkelig savnet å trene, før elsket jeg det. Den følelsen du får etterpå er bare helt fantastisk, og man føler seg med engang mye freshere og bedre.

Jeg har egentlig trent veldig mye opp i gjennom årene, fotball, håndball, kickboxing, yoga, pilates osv. Pilates er en veldig fin måte å få strammet opp kroppen på, få flat mage å fastere rumpe og lår. Det er det jeg har tenkt å trene nå i sommer. Hvis jeg skal til Spania i oktober så må jeg jo kunne gå utendørs i bikini uten å føle meg som en pudding, haha.

Sit-ups gjør fungerer kanskje ikke så godt om du bare gjør det av og til, men hvis du lar det bli en vane å ta 10 sit-ups hver kveld så tror jeg du kommer til å merke forskjell etterhvert.

Når man skal trene pilates er det noen ting det er viktig å tenke på:
♦ Riktig pusteteknikk. I pilates bruker man en pustemetode kalt tverrpust. Det vil si at man utvider brystkassen til siden. Man puster inn gjennom nesen før en øvelse, og ut gjennom munnen når øvelsen utføres.
♦ Riktig holdning. Man skal være rett i ryggen, og skuldrene skal trekkes litt bakover. Nedre del av magen må også være stabil, slik den er når man f.eks. hoster.
♦ Når man utfører matteøvelsene, er det viktig å presse korsryggen ned i underlaget, og stabilisere magen. Man sier ofte at navlen skal trekkes inn mot ryggsøylen. Tenk også at nakken er en del av ryggsøylen, den skal også være stabil.
♦ Haken skal ikke presses inn mot halsen, men ha et ?åpent rom? under seg.Hundretallet
Ligg på ryggen med knærne i 90grader Deretter løfter du hodet mot brystet og skuldrene fra gulvet og hever armene fra underlaget. Armene skal pumpes opp og ned. Korsryggen presses hele tiden mot underlaget. Pust inn gjennom nesen imens du rolig teller 1-2-3-4-5-, og ut gjennom nesen på 1-2-3-4-5-.

Vriompeisen

Fra forrige øvelse glir man over i denne. Fortsett å ligge på ryggen med knærne trukket oppover mot overkroppen, og med armene strukket ut over hodet. Deretter strekker du ut bena i en 45 graders vinkel. Løft så overkroppen opp fra underlaget, slik at du sitter i en ?V?-form. Bare rumpa er nær gulvet. Armene skal peke mot tærne. Senk så bena ned mot underlaget, men ikke helt ned. Overkroppen forblir rolig. Det er viktig å suge inn navlen gjennom hele øvelsen, og være rett i nakke og rygg. Øvelsen tar på magen. Gjenta 3-5 gang.

Et og et ben
Fra vriompeisen kan man gå over til denne øvelsen. Ligg på ryggen, og hev så skuldrene opp fra underlaget. Trekk så til deg det ene benet, og hold rundt benet med armene, som vist på bildet. Tell 1-2- og bytt ben. Avslutt med å presse begge bena mot brystet. Denne øvelsen tar på magemusklene. Øvelsen har også en tøyingseffekt på bakside lår. Gjenta 10 gang på hvert ben.

Skrå mage
Fortsett å ligge på ryggen. Hvil armene bak hodet, det ene skulderbladet løftes fra underlaget. Vri så overkroppen og albuen mot motsatt/diagonalt kne. Det er viktig at korsryggen ikke forlater gulvet, trekker inn navlen og at du puster korrekt. Gjenta 15 gang.

Diagonalstrekk
Stå på alle fire. Strekk så ut motsatt arm og ben. Sug navlen inn mot ryggen gjennom hele øvelsen, og ikke svai i ryggen. Hold øvelsen mens du teller 1-2-3- og bytt så ben. Øvelsen tar på ryggstrekkerne. Gjenta 15 gang.

Bakovervippe
Sitt på knærne og ha armene rett foran deg. Beveg så overkroppen din bakover til du har omtrent en vinkel på 45 grader Her er det veldig viktig å fokusere på å ha riktig holdning. Ryggen og nakken må være rett. Ikke krum ryggen, men sørg for at den holdes rett og at magen er stabil gjennom hele øvelsen. Tar på forside lår og mage. Gjenta 10 gang.

Knebøy på et ben
Ha det ene benet/kneet plassert på underlaget. Sett så det andre benet frem i en 90 graders vinkel, som vist på bildet. Løft så kneet opp fra underlaget, og beveg rolig opp og ned. Gjenta 10 gang på hvert ben.

Avspenning
Sitt på knærne, legg deg så ned, og strekk armene ut og fram. Denne øvelsen kan gjentas flere ganger i programmet.

Høy planke
Etter avspenningen går du over til en høy planke. Dette er en litt mildere versjon av den vanlige planken, hvor man har strake armer istedenfor å lene seg på albuene. Husk å vær rett i ryggen, og trekk inn navlen. Hold øvelsen i minst 30 sekunder. Gjør øvelsen en gang, gå så over i neste øvelse (push-ups), og gjør planken igjen etter det.

Push-ups på knærne
Etter planken legger du deg ned på magen. Deretter glir du over i å ta push-ups på knærne. Stå på knær og hender med strak kropp. Ha litt mer enn skulderbredde avstand mellom hendene. Senk kroppen ned mot gulvet og press tilbake, uten å knekke i hoften. 10-20 stk, før du igjen går over til planken i 30 sekunder. Etter å ha gjort planken, kan du ta 10-20 push-ups igjen.Etter å ha gjennomført programmet er det viktig å tøye ut.
Nakke: Sitt på gulvet, ha begge hendene plassert på bakhodet, og press hodet lett ned mot midten av kroppen din.  Vri så hodet rolig til siden, og gjør det samme her, bare uten å holde på hodet.

Skuldre: Sitt på gulvet. Før så armene dine bak ryggen, mens du holder hendene sammen. Skyv skuldrene mot hverandre. Ta så armene sammen foran kroppen. Og press skuldrene fra hverandre.
Bruk også de to uttøyingsøvelsene tidligere presentert i programmet.

Kilde: Treningsmagasinet


Gleder meg til å komme igang. Flere som ble fristet til å trene litt? :o)

Skrevet: 21.06.2010 Klokken: 11:09Ble tatt veldig mange bilder på klassefesten. Jeg sitter klar på facebook for å fjerne taggen på de bildene som ser helt forferdelig ut, haha. Men herregud dette var virkelig en minnerik kveld med utrolig flotte mennesker.

Skrevet: 20.06.2010 Klokken: 14:14

Ukens opptur: Sommerferie! OG hadde en superbra og koselig klasseavslutning!
Ukens nedtur: Blakk! Og kommer til å savne alle i klassen min!
Ukens sang: Dr Bombay-S.O.S, Lady gaga-Telephone, Shakira-Waka Waka
Ukens bilde:

Haha så stygt!

Ukens innkjøp:


Det er egentlig ganske rart å tenke på at jeg er ferdig på vgs, eller det kommer jo helt ann på om det blir tredje år eller ikke, men jeg tviler. Vet ikke hva jeg skal gjøre framover nå. Jeg vil bare finne meg en jobb å tjene penger, så det er vel det som er målet mitt denne sommeren. Fredag var siste skoledag, da hadde klassen min en avslutning på skolen hvor vi spiste kyllingsalat og pratet, veldig koselig! På kvelden hadde vi avslutningsfest med hele klassen, altså paralellklassen også! Var så utrolig koselig, det må vi virkelig gjøre igjen en gang! Beste klassen. ♥

Idag skal jeg pakke og rydde. Og forhåpentligvis blogge litt mer, for det har jeg vært veldig dårlig til den siste uken.


Skrevet: 17.06.2010 Klokken: 22:10

Og jeg ble faktisk veldig fornøyd!


Haha de gule sokkene sku egentlig ikke bli med på bildet...

Jeg leverte den inn idag, og får vite imorgen hva jeg får i karakter. Er ganske spent, men tror jeg får trekk fordi jeg ikke fikk tid til å sy fast fore, også ble det noe tull med glidelåsen, men det er slike ting som egentlig ikke vises.

Hva synes du?

Edit; Jeg fikk 4+, kunne ha fått en 5'er om jeg hadde blitt ferdig.


Skrevet: 14.06.2010 Klokken: 23:01


Jeg og Anna vurderer å dra på reiseguide - skole i en mnd i Spania! Det varer fra 10.oktober til 10.november. Er ikke den varmeste tiden på året, men har aldri vært i Spania og 15-23 grader er jo ganske varmt til å være på høsten/vinter. Det koster rundt 20.000 for å være med, da er hotell, flybillett og mat osv inkl i prisen. Synes det høres ut som en utrolig bra opplevelse, og bli kjent med nye folk! Herregud hadde vært så utrolig bra. Lurer på om det går ann å ta lån for å gå på denne skolen, er litt usikker.

Har du vært med på dette før?
Eller har du planer om å melde deg på?


Skrevet: 14.06.2010 Klokken: 01:34

Jeg har så sinnSYKT lyst til å dra til syden, Spania, Kreta, Alanya, Caribbean, Hawaii, Maldivene, Bugaria - you name it! Jeg vil over alt, så lenge det er 30 plus grader og sol! Jeg misunner absolutt alle som er i syden eller skal til syden, og skulle ønske jeg var like heldig. Jeg holder på å spare opp til en sydentur, men jeg som er så sinnsykt dårlig til å spare kommer sikkert ikke til å klare det. Men jeg skal virkelig prøve denne gange, for to uker i paradis er absolutt verdt det. Gi meg sol og sommer. NÅ!

Skal du til syden i sommer? Hvor?
Har du noen tips til hvor det er billig å reise?

Skrevet: 13.06.2010 Klokken: 23:21

Er lenge siden jeg har skrevet et lengre innlegg, har liksom bare blitt outfit innlegg, og andre uinteressante innlegg. Ikke at dette kommer til å bli noe mer interessant, men kan ihvertfall fortelle litt om hva jeg har gjort idet siste. På fredagen skulle vi få vite om vi kom opp i muntlig(engelsk, norsk, samfunsfag eller visuelle kunstfag), vi kom ikke opp i noe! Snakk om å ha flaks, er ferdig på videregående og har ikke hatt en eneste eksamen. Eneste eksamen vi kom opp i var tverrfaglig, men den slapp vi unna pga streiken. Så nå har jeg bare en uke igjen så er jeg ferdig med mitt 2. år på vgs, jeg synes det er litt skummelt egentlig, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har litt småplaner osv, men første prioritet er å finne meg en jobb å få tjent penger. Skulle egentlig ønske det ble tredje år på den linja jeg går, for jeg har ikke lyst å bare slutte nå.

På ettermiddagen på fredag så dro jeg hjem til Ramsund, hadde ikke vært hjemme på nærmere 3måneder. Jeg måtte hjem denne gangen for det var siste sjansen for å pakke alle tingene mine på rommet mitt. Foreldrene mine og lillesøstra mi skal nemlig flytte derifra. Er utrolig rart å tenke på at det var siste gang jeg sov i det huset, savner rommet mitt allerede. Jeg elsket egentlig det huset, uansett hvor skummelt det kunne være der av og til.

Nå er jeg kommet tilbake til Bodø, og jeg skal snart hoppe til køys. Er ganske trøtt, og har mye å gjøre denne uken på skolen om jeg skal bli ferdig med kjolen min og rapporten, noe jeg håper på.

Ukens opptur: Får 4 som standpunk karakter i engelsk. Kjempefornøyd iogmed at jeg nesten ikke har deltatt i timene!
Ukens opptur #2: Kom ikke opp i eksamen!
Ukens nedtur: Hamsteren min døde
Ukens nedtur #2: Kommer til å savne huset vårt i Ramsund.
Ukens sang: Sirius-Fuck Up
Ukens sang #2: Coheed and Cambria - Wake up

Ukens bilde:


Har det skjedd noe spennende hos deg uken som har vært?

Skrevet: 12.06.2010 Klokken: 18:45

På torsdag var jeg sammen med Anna i byen å så på motevisning. Kathrine Sørland var konfransier, herregud for en pen dame! Først var det jenter og gutter som gikk med forskjellige klær fra forskjellige butikker, og senere så gikk de med brudekjoler og selskapskjoler fra Agape. Var så utrolig mye fint.
Bildene er fra an.no

Skrevet: 12.06.2010 Klokken: 17:04Hadde vært kjempekoselig om du stemmer på søte Benni :o)
STEM PÅ BENEDIKTE

Takk på forhånd :D

Skrevet: 09.06.2010 Klokken: 21:08

Var fint vær tidligere idag så jeg bestemte meg for å gå en tur. Må jo utnytte det når det først er sol her.. Nå regner det ute, kjedelig. Idag sluttet streiken, det betyr at jeg må på skolen imorgen. Nå sitter jeg å koser meg med pizza og cola!

Ha en fin kveld.

Skrevet: 09.06.2010 Klokken: 15:00

Idag fyller pappa år, dumt at jeg ikke er der for å feire den sammen med dem, men jeg skal heldigvis hjem på fredag! Uansett, gratulerer så mye med dagen pappa, håper den blir kjempebra, og jeg er kjempeglad i deg. Du er best.
Loves ♥

Haha

Skrevet: 09.06.2010 Klokken: 02:58

Dro til byen i tre tiden for å møte Anna, har hadd det kjempekoselig. Var så deilig å sitte i den varme sola å kose seg med godteri og brus. Også shoppa vi litt og var å bowlet. Er så sinnsykt deilig å ha fri fra skolen, har hatt fri siden forrige onsdag, men tror streiken er over snart.
Også har jeg kjøpt 15par med sokker, haha det trengte jeg virkelig!

Haha vi ble så tjukk i det ene speilet, og lange føtter i det andre. Herlig.


Holl i skoa og forskjellige sokker ♥

Skrevet: 07.06.2010 Klokken: 23:57

Siden jeg bor i Bodø og ikke har lov til å ha dyr her hvor jeg bor, så har lillesøster passet på dverghamsteren min dette året. Idag fikk jeg melding om at han var død, og jeg som hadde tenkt å dra hjem ihelga, nå angrer jeg på at jeg ikke gjorde det! Men jeg har hadd han veldig lenge, fikk den i julegave hos storesøster i 2007. Jeg har hadd den i nesten tre år, og det er mye til en dverghamster å være. Han tålte alt, lillemøllet mitt, han var tilogmed hos dyrlegen i 2008 å sydde tre sting i magen. Han var en tuffing! r.i.p ♥


Lilleklumpen.


Du ble ca. 33 mnd ♥

Skrevet: 06.06.2010 Klokken: 02:07

 


Liker denne frisyren ganske godt, funker fint til både hverdags og fest. Beklager de dårlige bildene, gadd ikke å ta med digitalkamera.

Hva synes du?


Skrevet: 05.06.2010 Klokken: 22:41

Nå sitter jeg å koser meg med pizza og film; Tooth Fairy! Ganske morsom film. Senere skal jeg se Prince Of Persia sammen med V, kooos. Har egentlig ikke så mye å blogge om som dere sikkert merker siden jeg publiserer bare dritinnlegg, men whatever, imorgen er det søndag og da har jeg tenkt å trene litt. Skal gå en lang tur oppi skogen, fant en fin turvei ioverigår, synes det er så koselig å gå lange turer mens jeg hører på musikk. Enda koseligere når noen går sammen med meg, men alle er så lat =p høhø. Herreguuuud, jeg har så lyst til å shoppe, er over 2mnd siden jeg kjøpte et klesplagg, det er veldig lenge til meg å være. Men er man blakk så er man det =/

Kos dere ikveld, heihååå!

Skrevet: 05.06.2010 Klokken: 20:06

Dro på fest igår, var ganske artig, men lite liv på byen. Skulle egentlig ta bilder av antrekket mitt, men fikk ikke tid, så da blir det ingen bilder...
Tror jeg skal dra på butikken snart om jeg gidder. Har lyst på noe godt, skal bare slappe av hjemme ikveld. Håper streiken blir langvarig, for da drar jeg forhåpentligvis hjem på mandag!

NYE PARTYLÅTA: Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano ! Haha dritfet sang :p

Hva skal dere gjøre ikveld?

Skrevet: 03.06.2010 Klokken: 16:34

Demarco - Standing Soldier
Bob ft. Hayley Williams - Airplanes
Sarah Dawn Finer - Moving On
K'Naan - Wavin' Flag
Katy Perry ft. Snoop Dog - California Gurls
Miley Cyrus - Can't Be Tamed
Maria Arredondo - Just A Little Heartache
Westlife - Tonight
Ess I Ermet - Dette Er Livet
Chris Brown ft. Lil Wayne - I Can Transform You
Rihanna - Te Amo
Stone Sour - Zzyyzx Rd.
Rise Against - Hero Of War
♥ Ice - I Can't Get Over You 
Eminem - Not Afraid
Danny - Tokyo


Skrevet: 03.06.2010 Klokken: 13:38


Dette er deprimerende ..........


Skrevet: 02.06.2010 Klokken: 23:03


Veldig enkelt, og veldig godt! ♥

Idag skulle jeg egentlig ha eksamen i design og produksjon, men vi slapp den pga streiken. Herrejesus, dere aner ikke hvor deilig det var å slippe den! Litt dumt iogmed at vi mister en karakter, men ingenting å gjøre med det. Har vært en kjempechill dag idag, og det har vært fantastisk. Har sovet lenge, sett film, laget god mat og bare kost meg.

Hva har du gjort idag? Har dere fri pga streiken?

Skrevet: 02.06.2010 Klokken: 15:29


JewelsAndDreams

De har så utrolig mye fint på denne nettbutikken, jeg elsker alle disse Candysmykkene. Og det er heller ikke så dyrt!
Lovely!

Skrevet: 01.06.2010 Klokken: 18:23

Heiiii!
Nå er jeg akkurat kommet hjem ifra Morten, han var å hentet meg etter skolen så dro jeg til han og ventet der til klokken tre når jeg skulle på intervju/videointervju. Jeg synes egentlig at det gikk ganske dårlig, var så lite forberedt på de spørsmålene jeg fikk + at jeg følte meg dum når jeg satt å snakket til en TV. Men han fortalte at det var 30 stk som hadde søkt på jobben, og bare 7 stk var valgt til å komme på intervju, og jeg var en av dem. Det var koselig. Håper selvfølgelig på at jeg få jobben, men har mine tvil. Vi får se om han ringer iløpet av neste uke.

Imorgen er det eksamen, men vi går kanskje glipp av den pga streiken. Egentlig håper jeg litt på det, for jeg føler meg ikke helt klar for enda selvom vi har hatt to dager med forberedelse. Men håper på det beste. Nå skal jeg gå på butikken å handle mat, er ganske fint vær, litt kald vind, men er ihvertfall sol =)

Her kommer noen bilder av leiligheten jeg skal bo i hvis jeg får jobben i Harstad;

Soverommet

Stua

Kjøkkenet

Har ingen bilder derifra når det er møblert, men det er egentlig en nok stor leilighet og ganske koselig der nå.


Har du vært på videointervju før?
Har du kommet opp i eksamen, hvis ja, i hvilket fag?
Har skolen din streik?
hits