Skrevet: 31.05.2013 Klokken: 02:55

Hei igjen! Har ikke fått blogget på en stund pga pc'en min er ødelagt, og den jeg har lånt er så sinnsykt treg. I tillegg har jeg hatt fullt opp med både jobb, skolearbeid, trening og soling denne uken. Vi har vært så heldig å hatt sinnsykt fint vær i to uker nå. Idag var det faktisk 27 grader i skyggen, utrolig herlig! Men ikke like greit å være på jobb siden aircondition på senteret ikke er slått på, så det har vært rundt 30 grader i butikkene de to siste ukene... Men jeg skal ikke klage på det gode været! Håper bare det varer en stund fremover. 


Idag fikk jeg en pakke i posten fra Coverbrands. Bestilte noen renseprodukter i helgen, og en dagkrem. Hadde lyst til å kjøpe alle i samme merke, men det ble litt for dyrt. Bestilte en face toner fra Ole Henriksen, en ansiktsrens fra Bareminerals og en dagkrem fra REN. Har allerede en nattkrem fra merket REN, og den er jeg veldig fornøyd med. Kommer nok til å skrive produktanmeldelser når jeg har fått brukt disse produktene en stund. 
 Nå har jeg langhelg, og det er ubeskrivelig deilig. Imorgen skal jeg bare sole og kose meg hele dagen! 


Skrevet: 21.05.2013 Klokken: 18:43

Heihei! Også idag våknet jeg opp til sommer og over 20 grader i skyggen! Hvorfor kan ikke hver dag være slik? Blir så glad når det er sol ute, og får automatisk mer energi og motivasjon til å gjøre ting. I skrivende stund står jeg faktisk på jobb. Det er så lite å gjøre akkurat nå.. Skulle egentlig publisert dette i formiddag, men jeg glemte det helt av..

Kira

Sommeeeer :-)

Meg idag :)

Snakkes når jeg kommer hjem!


Skrevet: 20.05.2013 Klokken: 10:16

Hei! Idag stod jeg faktisk opp klokken.. NI. Og ikke er jeg trøtt heller! Jeg gikk ned på bade for å stelle meg, og i samme slengen tenkte jeg å veie meg siden det er så lenge siden.. Haha, fikk et lite sjokk når jeg så hva som stod det, så derfor bestemte jeg meg for å ha en liten treningsøkt. Ganske deilig å starte en dag med trening! Men nå ble jeg skikkelig sulten, så skal gå ned å lage meg frokost.


Snakkes :-)


Skrevet: 19.05.2013 Klokken: 22:50

Nå har jeg og Johanne akkurat sett torsdagens episode av Paradise Hotel. Det blir bare mer og mer spennende synes jeg! Jeg og Johanne skal ha en liten filmkveld, og nå har vi satt på filmen Warm Bodies. Hadde så lyst til å se den når den gikk på kino, så nå får jeg endelig gjort det. Skal nyte siste kvelden her på Ibestad, for imorgen reiser jeg hjem igjen til Stig og lille Kira.

Skal prøve å følge med på filmen, så vi blogges senere. Blogger fra mobilen, derfor er det litt dårlig kvalitet på bildene.

Kveldsmat :-)


Skrevet: 19.05.2013 Klokken: 18:30

Hei! Jeg fant nettopp ut blogg.no har oppdatert bloggappen, slik at man nå kan velge bildestørrelsen, noe som er veldig bra! Da blir det litt lettere for meg å blogge ettersom at pc'en min er ødelagt. Men dette innlegget er egentlig bare en test for å se om det ser bra ut eller ikke. :)


Skrevet: 19.05.2013 Klokken: 14:45

Idag er det 25 herlige grader ute! Nå håper jeg virkelig at det holder seg slik, og at finværet fortsatt er her imorgen. Stod ikke opp før halv to ca, så har sovet bort mye av dagen, men sånn er det. Søndager er jo til for å slappe av på! Har vært ute å tatt litt 'sommerbilder', og tenkte å dele to av de med dere her.. 
 
Nå skal jeg spise middag! 

Hva synes dere om bildene?


Skrevet: 19.05.2013 Klokken: 01:41

Heihei! Nå sitter jeg på Ibestad, hjemme hos mamma og pappa. Det er så lenge siden jeg har vært her nå, og siden mormor er på besøk så bestemte jeg meg for å ta turen hit idag, og bli værende til mandag siden det er fri! Ikveld har vi spist god mat, og sett på ESC. Skjønte med en gang at Danmark ble å vinne, noe jeg synes var velfortjent! Likte sangen! 
 

Fikk to gaver fra tanteungene mine idag. Jeg hadde jo bursdag 6.mai, men har ikke møtt dem før nå. Ble utrolig glad for alt, jeg hadde sagt til søsteren min at jeg ønsket meg nye spisebrikker, og jammen fikk jeg det også! Likte de veldig godt. I tillegg fikk jeg en sånn vanndings, husker ikke hva de kalles? Perfekt nå som sommeren nærmer seg, for å bruke når vi skal grille på verandaen. Det er et lokk pådenslik at det ikke kommer insekter og slike ting i vannet, smart! Også fikk jeg noen negledesign-ting. Skal prøve å fikse neglene med det imorgen - og om resultatet blir bra så skal jeg vise dere! Fikk også bursdagsgave fra mormor og tante, nemlig PENGER :-) 

 
Nå skal jeg snart ta kveld... Men vi blogges forhåpentligvis mer imorgen! Natta ♥


Skrevet: 17.05.2013 Klokken: 23:22

I kveld har jeg og Stig koset oss på verandaen med grillmat, og det var sinnsykt godt. Koteletter, pølse i brød, salat og BBQ poteter, nam! Solen ble dessverre borte akkurat når vi skulle sette oss ned å spise, men det gjorde egentlig ingenting siden det fortsatt var ganske varmt i luften. Skulle ønske hver dag kunne vært som denne, men hører rykter om at det er meldt dårlig vær allerede imorgen... Vi får bare nyte det så lenge det er! Etter grillinga gikk vi en tur i boblebadet, noe som også var sinnsykt godt og avslappende.. Prøver å få Stig med meg på en liten kjøretur, men han er så opptatt med å spille ett eller annet spill, haha.. Får prøve å overtale han litt mer! Vi snakkes imorgen! 
 

Så det ikke godt ut? Det var iallefall VELDIG godt!


Skrevet: 17.05.2013 Klokken: 03:06

Hei! For noen dager siden tok dataen min kveld.. det begynte med at den slo seg av hvert femte minutt eller noe, og til slutt fikk jeg den ikke på i det hele tatt. Utrolig irriterende, og jeg merket fort hvor avhengig jeg faktisk er av data, haha. Første dagen uten pc hadde jeg ingenting å gjøre før jeg skulle på jobb, så da tok jeg faktisk på meg treningsklærne å gikk ut på tur, noe som egentlig var veldig deilig! Men nååå har jeg fått lånt en eldgammel pc fra Stig, noe jeg er veldig glad for, selvom den ikke har windows vista engang, og er dødstreg. Men det er jo bedre enn ingenting! 


Har ikke hatt den største blogglysten i det siste siden jeg har vært litt slapp og i dårlig form, og fordi pc'en min som sagt er ødelagt. Men skal prøve å bli flinkere på å oppdatere igjen. Imorgen er det jo 17.mai!! Helt sykt at det går så fort, og at det snart er sommer. Nå skal jeg snart ta kveld, tenkte bare å komme med et lite innlegg først, også ville jeg vise dere den fine gaven jeg fikk av Anna når hun var her i forrige uke...
 


Fikk både en nydelig skål, pyntestener og tre flytelys. Synes det var så fint!! Og sommerstemning♥


Skrevet: 13.05.2013 Klokken: 14:46

Hei igjen, alle sammen! Nå er det noen dager siden sist, og det er fordi jeg fikk besøk av Anna på onsdagen. Det var så utrolig godt å se henne igjen, etter nesten 2 år! Vi har hatt det utrolig koselig og artig denne helga, eller langhelga. Det er første gang hun var i Ramsund, så på torsdagen kjørte vi oss en liten tur, vi tok også med oss Kira siden det var så utrolig fint vær ute. Kjørte til en fin strand hvor vi tok litt bilder, og sprang litt rundt med Kira. På fredagen dro vi til byen en tur, gikk på senterene og spiste is i sola. Gidder ikke å skrive så detaljert hva vi har gjort, men jeg har iallefall hatt den beste helga på lenge! Det var også første gang Anna møtte Stig, så det var veldig hyggelig. Ellers har vi sett en del film, spilt kort og kost oss med gooood mat og vin! 


På lørdagen dro vi først i bursdagsfesten til Lisa, noe som var veldig koselig. Vi var der til i tolv tiden, og så dro vi ut på byen. Jeg og Anna har det alltid morro på byen, og selvfølgelig måtte vi kjøpe oss en Strawberry daiquiri.. Favorittdrinken! Men den var langt ifra så god som den i Bulgaria.. Men det funka! Har nesten ikke tatt noen bilder denne helgen, så har ingen bilder av meg med lørdagsantrekket på. Men her kommer iallefall bilde av det...
 

Peplumtopp - Bikbok        Skjørt - Cubus        Smykke - H&M        Sko - EuroskoHva synes dere om antrekket? 

Peplumtoppen fikk jeg i bursdagsgave av Stig! ♥


Skrevet: 07.05.2013 Klokken: 12:48

Hei! Jeg hadde en herlig bursdag igår, som jeg tilbringte sammen med min kjære Stig! Vi var i byen helt fra klokken tre til vi kom hjem i ni-tiden. Først gikk vi rundt på senterene, fikk bursdagsgave fra mamma og pappa, og fra lillesøsteren min. Også fikk jeg velge selv hva jeg ville ha fra Stig, og da falt valget på en kjempesøt peplum-topp fra Bikbok, den skal jeg vise dere senere! I tillegg var vi på kinarestauranten å spiste GOOOD mat, og på bowlingen hvor vi både bowlet og spilte biljard - og det var også gave fra Stig ♥ Hadde en kjempefin dag, og ble så glad for det jeg fikk! 
 

Disse skoene fikk jeg av lillesøsteren min, Johanne! Begynte å hyle når jeg så dem, haha, synes de er så ufattelig stilig! Elsker printet, og jeg digger at de er høyere enn vanlige sko. Kommer nok til å bli brukt omtrent hver dag! De er fra Eurosko, om du skulle lure :-) TUSEN TAKK JOHANNE ♥

Nå ligger jeg bare på sofaen å slapper litt av.. skal snart gå å fikse meg siden jeg skal på jobb senere idag. Har bare to arbeidsdager denne uka, før jeg tar langhelg imorgen kveld når Anna kommer på besøk! Gleder meg som en liten unge, det skal bli så bra å få jenta mi på besøk, som jeg ikke har sett på snart 2 år.. Føles nesten litt uvirkelig at det er gått så lang tid, jeg blir litt flau av å tenke på det, haha. Men nå er det bare 1 dag igjen!!!! Var ikke skoene stilige?


Skrevet: 06.05.2013 Klokken: 11:53

Tiden går så alt for fort, og det husker jeg at jeg skrev for akkurat 1 år siden også når jeg fylte 20 år.. Klarer ikke helt å skjønne at jeg faktisk er blitt så 'gammel', haha. Satt å så gjennom noen gamle bilder av meg selv, og laget en liten collage. Synes ikke selv at jeg har forandret meg så veldig mye, dette er bilder fra 2007-2013 + et bilde fra jeg var omtrent 1 år gammel. Har fått fri fra jobb idag fordi jeg tenkte å kose meg ekstra mye siden man bare blir 21 engang i livet, haha! Men har ingen spesielle planer ennå. I helgen feiret vi 30-årsdagen til Roger, så har på en måte feiret min egen også i helgen. Men idag skal jeg tilbringe dagen sammen med kjæresten min, tror nok det blir en bytur, kanskje bowling eller restaurant :-) 
 Blogges senere!


Skrevet: 03.05.2013 Klokken: 17:32

I forrige uke bestilte jeg to kjoler fra Nelly, og igår fikk jeg endelig åpnet pakken som bare har ligget å ventet på å bli åpnet siden tirsdag. Dette var den kjolen jeg gledet meg mest til å få, og denne hadde jeg også tenkt til å ha på meg i bursdagen jeg skal i imorgen - meeen den var litt for stor for meg, så er usikker på om jeg blir å bruke den eller ikke. Synes den var utrolig fin, og elsker fargen, så det var litt synd at den ikke passet perfekt, men jeg skal prøve å få det til å funke likevel! 
 

Elise Ryan - 449 kroner.

Likte du den?


Skrevet: 01.05.2013 Klokken: 17:45

Hellu! Hellighet det er deilig med en fridag idag. Men ble litt sur når jeg våknet å så at klokken var halv tre allerede, haha. Sovet bort nesten halve dagen, men men, er vel det man har fridager til?

Tidligere idag var jeg faktisk ute å tok antrekksbilder! Er sykt lenge siden jeg har gjort det, men siden jeg ikke har noe annet å gjøre idag så tenkte jeg det var på tide! Det er sol og fint vær ute idag, og da synes jeg det passet bra med et litt mer sommerlig antrekk! 
 

Peplumtopp New Yorker    ♦    Jeans Nelly    ♦    Sko Nelly
Den fine toppen fikk jeg i gave av lillesøster, elsker den! 
Hva synes du?  
hits