Skrevet: 28.05.2012 Klokken: 17:57

På fredag leverte jeg inn studiedel 1. Var skikkelig nervøs for hva karakteren kom til å bli, men det viste seg jo at det trengte jeg ikke å være! Logget meg inn på nettskolen imorgest, å fant ut at besvarelsen min allerede hadde blitt vurdert. Jeg fikk karakter 5!! Ble utrolig glad å lettet. Også hjelper det jo veldig på motivasjonen når man vet at det man gjør er riktig. ♥

 
Så nå er det bare å sette igang med neste studiedel!


Skrevet: 27.05.2012 Klokken: 23:20

Jeg og samboeren min bor alene i et stort hus og det betyr at vi har veldig god plass, og nok av rom som vi kan bruke til hva vi vil. Jeg valgte meg med engang et rom som skal bli mitt walk in closet. Selvom det er flere måneder siden vi flyttet inn så har vi enda ikke fått gjort noe med det, både fordi det koster penger og fordi jeg ikke aner hvordan jeg skal innrede det på best mulig måte. Legger ut noen bilder av hvordan rommet ser ut nå, slik at dere får se før/etter bilder. 
 Det er et ganske lite rom, men samtidig veldig stort til å være en garderobe. Pågrunn av skråtaket så føler jeg at det blir litt vanskeligere å innrede det, men har tenkt på å kanskje ha to/tre hyller bortover hele veggen hvor jeg kan sette skoene mine. Kanskje dere har noen tips om hvordan jeg kan innrede garderoben min? De møblene som står der fra før av skal ut så fort jeg får satt igang med walk in closet prosjektet :]


Skrevet: 26.05.2012 Klokken: 00:53

VISSTE DU AT.....
 

» I 1940 ble den første nylonstrømpen introdusert? Og at de ble sydd med en søm bakpå benet? Det var først på 50-tallet at de rundstrikkede strømpene ble introdusert.
 

» nylon ble brukt til å lage strømpebukser og fallskjermer?
 

» på 1940-tallet brukte kvinner nattkjolen sin til å sy sin egen brudekjole?
 

» den britiske regjeringen innførte på 1940-tallet en lov som forbød fiffige detaljer på klærne? Kvinnene skulle kle seg uniformsaktig både til hverdag og fest.
 

» de første stiletthælene gjorde sitt inntog på 1950-tallet og at de var 10 cm høy? Dette førte ofte til at kvinner forstuet eller brakk ankelen. Stiletthælen ødela også gulv, og ble faktisk bannlyst på fly og i offentlige bygg.
 

» det var først på 60-tallet det ble akseptert at kvinner brukte bukse?

 Jeg kjøpte denne boken for en stund tilbake, hovedsakelig fordi jeg skulle bruke den til studiet. Men selvom jeg egentlig hater å lese, så synes jeg denne boka var veldig interessant. Det står så mye bra og her kan man finne mye informasjon og ikke minst, inspirasjon! Tror den egentlig koster rundt 4-500 kr, men jeg fant den på nettet en plass til bare litt over 200 kr! :) Yeii.. Er du interessert i mote, så anbefaler jeg deg virkelig å sjekke ut denne boka.


Skrevet: 23.05.2012 Klokken: 22:58

Ble gående på senteret i en time igår før jeg begynte på jobb, og selvfølgelig måtte jeg gå innom skobutikken. Har egentlig ikke penger til å gå å kjøpe meg flere sko, men når jeg så disse så måtte jeg bare ha de. Synes de var så fine også elsker jeg slike gladiatorinspirerte sandaler. Fargen var jo også veldig fin. Bruuun ♥

 


Det var egentlig sykt fint vær idag, til å være i Nord-Norge. Men selvfølgelig var jeg på jobb nesten hele dagen så fikk ikke med meg så mye av det fine været. Tok meg en liten tur ut når jeg kom hjem i fem tiden, og det var skikkelig herlig! Litt kald vind, men det var rundt 23-24 grader i sola så skal ikke klage akkurat ♥ Nå skal jeg se dagens episode av Paradise, så snakkes vi senere! Baaaay

 

Hva synes du om skoene?


Skrevet: 20.05.2012 Klokken: 22:36

Litt forsinket innlegg, men har ikke gidda å legge inn bildene før nå. Idag dekte vi til frokost på kjøkkenbordet, superkoselig. Bruker egentlig aldri å sitte å spise frokost der, bare en sjelden gang. Men siden det er søndag, og vi har besøk så tenkte jeg at det passet fint. Var ihvertfall utrulig godt, masse godt pålegg som laks, egg, leverpostei og salami. Og jordbær, bringebær og banan ved siden av. 

 Har vært en veldig avslappende og fin søndag. Har vært å gått en tur til svartvannet, veldig dårlig vær, men det var en forfriskende tur fordeom. Nå skal vi spise nudler å se en skrekkfilm, kooos :-)


Skrevet: 20.05.2012 Klokken: 01:17

Hei alle sammen! Tenkte å gi en liten lyd fra meg idag også, har i det siste hatt veldig mye å gjøre så bloggen blir litt nedprioritert. Men så lenge jeg klarer å få til ihvertfall ett innlegg om dagen så er jeg fornøyd! Har som sagt besøk av lillesøsteren min, Johanne i helga. Idag har vi faktisk gjort ganske mye. Vi har vært på Evenskjer en tur, malt en kommode, vært i "jacuzzien", tatt ansiktsmaske, sett film, laget god mat og rett og slett bare kost oss! Har også spist et tonn med godteri... 

 

Herlig å ligge i boblebadet med sjokolade-ansiktsmaske på. Veldig avslappende. 

 

Stig stakkar har sovet helt siden han kom hjem fra jobb klokken fem. Han var på jobb igårnatt, og så var han på jobb igjen ti imorgest. Så skjønner godt at han er sliten. Er ikke bare bare å ha to jobber. Nå har jeg og Johanne nettop sett en episode med Americas next top model. Kira ligger her ved siden av meg i sofaen å sover, mens Johanne sitter i den andre sofaen med mobilen. Kjenner at det begynner å bli tungt å holde øynene åpne, så tror vi tar kvelden snart. Snakkes kanskje imorgen sweethearts!


Skrevet: 19.05.2012 Klokken: 01:24

Var ute å tok litt bilder for noen dager siden. Dette innlegget skulle egentlig blitt postet for to dager siden, men hadde glemt det helt av! Ble ikke så super fornøyd med bildene, men øvelse gjør mester ikke sant? I helga har jeg besøk av lillesøsteren min, kjempekoooselig. Hun og Kira har lagt seg nå, og jeg skal snart ta kveld selv. Er ikke helt sikker på hva vi skal imorgen, men vi finner nok på noe morro! Utrolig hyggelig å ha henne på besøk ihvertfall ♥

  

Har dere det bra?


Skrevet: 17.05.2012 Klokken: 13:37

Da var det 17.mai igjen, utrolig hvor fort tiden går. Jeg er ikke noe spesielt glad i 17.mai, men det er jo en koselig dag, bare veldig stress. I år feirer jeg den ikke slik jeg har brukt, gå i tog og ha på meg bunaden osv. Skal ta det helt rolig i år, kanskje vi drar ut å spiser litt senere. Har faktisk ingen planer, tar dat heller som det kommer! Kira har ihvertfall fått på seg finstasen, eller det vil si hun hadde, før hun ristet alt av seg. Haha... Men see så søt:
 Ønsker dere alle sammen en kjempefin 17.mai!


Skrevet: 13.05.2012 Klokken: 16:54

Merker at jeg har spist utrolig mye usunt denne helga.... men det er jo trossalt helg så da er det vel lov! Vi glemte å kjøpe middag igår på butikken, så idag måtte vi bare dra på kantina å bestille burgere istede. Klager ikke, for det var utrolig godt. Namnammm ♥ Hvorfor er junkfood så godt ??? 

 Nå skal jeg sette på en klesvask, og så skal jeg ta meg et boblebad. Det er så heeeeerlig! Har dere hatt en fin helg?


Skrevet: 13.05.2012 Klokken: 14:27

Heisann! Rakk ikke å blogge så mye igår ettersom at jeg var i byen hele dagen. Min kjære lillesøster ble faktisk 15 år igår. Nesten litt uvirkelig å tenke på at hun er blitt så stor, jeg ser fortsatt for meg at hun er fem år liksom. Haha, neida, men årene har gått utrolig fort. Uansett, igår så feiret vi bursdagen hennes i byen med bowling og restaurant. Var utrolig koselig ♥ Er sååå lenge siden jeg har vært å bowlet så det synes jeg var skikkelig morro. 
 

Første runde! 


Bursdagsjenta! 

Meg.. Ser ut som jeg treffe midt på, men neida, tror ikke jeg fikk ned noen.. haha

slush!min kjære :)

haha, meg.. og mamma i bakgrunnen! 


Hahah ser jo ikke ut når jeg bowler. Nesten litt glad for at det bare var oss på bowlingen akkurat da!

Etter to runder! 

Etter bowlinga dro vi på peppes å spiste pizza. Kjempegodt, og veldig koselig! 


Slik så været ut på tur hjem igårkveld. Snøstorm! 

 

Gratulere så mye med gårdagen lillesøster ♥ I love u. Fikk ikke vist dere hva jeg kjøpte henne i gave, men hun fikk ihvertfall en skål med en engel på, som blir å passe perfekt inn på nyrommet hennes. Også fikk hun ansiktsmaske på tube som jeg kjøpte på Vita, øredobber og 100 kr :) Er så utrolig vanskelig å finne fine gaver i Harstad for det er så dårlig utvalg med butikker. Men tror hun ble fornøyd, hihi! 

 

Igårkveld når vi kom hjem så kom Jonas på besøk, vi så The Grey å spiste masse godis. Veldig hyggelig :) Vi skulle egentlig til Kjøpsvik idag, men sov litt lengre enn vi hadde planlagt så ble ikke noe av det likevel. Men da blir det nok mer blogging idag, forhåpentligvis! Snakkes ♥


Skrevet: 13.05.2012 Klokken: 02:05

Igår kom jeg hjem til dette..... 

 

Stig hadde barbert Kira mens jeg var på jobb. Må innrømme at jeg fikk latterkrampe når jeg kom inn døra å så henne, men ble fort vant til det da. Nå synes jeg egentlig hun ser veldig søt ut. Ble så liten, og spinkel med store ører, haha. Hun ble jo tre ganger mindre uten all pelsen. Men vi var nødt til å barbere henne pga alle flokene hun hadde. 
 

Klarer liksom ikke å skjønne at det er Kira, hun ble sååå annerledes. hahaha


Skrevet: 10.05.2012 Klokken: 13:20

Veldig dårlig bilde, jeg vet.. Skal legge ut bedre bilder av gavene jeg har fått senere. Nå skal jeg på jobb til klokken åtte, så blir kanskje ikke ikveld. Vi får se! Har fått mange spørsmål i det siste ang. design, og jeg kommer til å skrive et eget innlegg om det snart. :)

 
Skrevet: 07.05.2012 Klokken: 17:05


Synes?♥


Skrevet: 07.05.2012 Klokken: 14:26

Igårkveld dro jeg og Stig på kino, var en kjempefin måte å avslutte bursdagen min på. Vi har faktisk ikke vært på kino siden november, så det var på tide! Vi så American pie reunion. Synes den var veldig morsom, og koselig på en måte. Haha, var så bra at alle de gamle var med i den. Var en kjempekoselig kveld sammen med min kjære. 


Idag har jeg fri fra jobben, og jeg kjenner det er utrolig godt egentlig. Det har gått i ett siden fredag, og i tillegg har jeg vært syk. Så idag skal jeg bare slappe av, vaske litt klær og jobbe litt med skoleoppgaver. Har dere hatt en fin helg? ♥

 


Skrevet: 07.05.2012 Klokken: 03:14

Poster noen bilder av akvariumet som min kjære har tatt med kameraet mitt. Synes faktisk de ble veldig stilig. ♥
  

Hva synes du?


Skrevet: 06.05.2012 Klokken: 16:20

Heisann sweethearts! 

Tidligere idag fikk jeg skikkelig lyst til å lage muffins, og igår fikk jeg jo et muffinsbrett av søstra mi og Roger i gave. Synes det fungerte utrolig bra, bortsett fra at jeg hadde alt for mye muffinsrøre i formene, så det ble et hjerte med en stor klump på. Haha. Men muffinsene ble utrolig gode fordeom. Tok litt bilder underveis... 

 Alle bildene er tatt med det nye objektivet som jeg fikk av mamma & pappa i bursdagsgave. EEEELSKER DET! ♥


Skrevet: 06.05.2012 Klokken: 14:09

20 år... Det første jeg tenker er at årene har gått utrolig fort, men samtidig så har jeg opplevd så mye fint, morsomt, trist, fantastiskt, bra, dårlig osv i løpet av disse 20 årene. Nå er jeg ferdig med tennårene, og er voksen! Ikke at jeg føler meg så veldig voksen, men det har vel ikke gått helt opp for meg enda at jeg faktisk er 20 år. Jeg har alltid følt at 20 år er ganske gammelt, eller voksent da, men jeg føler meg jo fortsatt veldig liten. Er så redd for at disse årene bare skal fly avgårde, og før jeg vet orde av det så er jeg 30! Men jeg skal ikke tenke sånn, 20 år er en fin alder, og jeg har så mange fine ting i vente! Det er jeg sikker på ♥ 


Igår hadde jeg en fantastisk fin feiring sammen med familien min og kjæresten. Kunne ikke fått det bedre. Familien, kjæresten, god mat, gaver og masse kake. HERLIG! ♥ Ikveld skal jeg feire sammen med Stig, vi skal spise taco og ikveld blir det kino. Vi skulle egentlig på restaurant også, men siden vi har alle ingrediensene til Taco, som vi egentlig skull ha igår, så tar vi bare det idag. Er jo utrolig godt, også blir det jo koselig med en tacokveld! Skulle virkelig ønske jeg kunne feiret med vennene mine også, spesielt bestejenta mi Anna, men når man bor så langt unna hverandre så er det vanskelig å få til. Men vi treffes i sommer, og da blir det partyparty ♥

 Nå har jeg nettop bakt hjertemuffins! Skal gå å ta på sjokoladeglasur nå. Snakkes senere. Ønsker dere alle en kjempefin Søndag!


Skrevet: 05.05.2012 Klokken: 23:34

Klokken fem kom jeg og Stig hjem fra jobb. Da parkerte han ved garasjen som vi vanligvis pleier å gjøre, jeg er på tur å gå ut av bilen da jeg ser at garasjeporten går opp. Jeg skjønner egentlig ingenting, og begynner å lure på hva Stig skal inne der. Det første jeg ser er masse stjerneskudd, og så ser jeg masse folk. Haha, jeg ble så overraska at jeg klarte ikke å plassere hvem det var som stod i garasjen engang. Jeg har bursdag imorgen, og blir faktisk hele 20 år!! Så i den anledningen hadde familien min, og Stig planlagt å overraske meg med en bursdagsfeiring. Jeg ante jo ingenting, og jeg merket heller ingenting på Stig på tur hjem. Familien min bor flere timer unna oss, så jeg skal love dere at jeg fikk sjokk og ble skikkelig overraska når dem plutselig stod i garasjen vår. Ble så utrolig glad ♥


Kvelden har vært så fantastisk, og utrolig koselig. Har fått masse fine gaver som jeg skal vise dere senere. Mamma hadde baket to kaker til meg, som var utrolig gode! Og storesøsteren min og typen hennes hadde laget noen kjempegode rundstykker med forskjellig pålegg. Fikk blant annet en utrolig fin klokke av lillesøsteren min, Johanne, og et nytt objektiv til kameraet mitt fra mamma og pappa. Fikk også en del penger, og masse spennende gaver fra storesøster, Roger og Benedikte. Faktisk hele FEM gaver fra bare dem, haha ♥ Er så utrolig glad nå. Tusen takk alle sammen! 

 

Siden jeg ikke har bursdag før imorgen, så føles det nesten ut som å ha bursdag i to dager. Det liker jeg!! Kameraet er fri for strøm så blir ikke noen bilder i dette innlegget. Men oppdaterer imorgen! Min kjære sovnet av i stolen for en stund siden, han har ikke sovet siden torsdag fordi han har jobbet så mye, og han var våken i hele natt å ryddet huset så fikk meg en skikkelig overraskelse imorges også når jeg stod opp. Snakk om å være heldig, har verdens herligste kjæreste ♥ og familie!

 

Men vi snakkes imorgen. Må jo få med meg hele dagen, så får vel ta kveld nå. GODNATT! 


Skrevet: 03.05.2012 Klokken: 11:46

Heisann! 

Kjente igårkveld når jeg var på jobb at jeg begynte å bli dårlig, så tok tidlig kveld igår. Og nå sitter jeg her i sofaen snufsete og hodepine. Stig ble syk på søndagen, og begynner å bli frisk nå, så det er jo typisk at jeg skal bli syk nå. Også tre dager før bursdagen min.... jaja, satser på at jeg er bedre imorgen for jeg SKAL på jobb! Nå skal jeg slappe av videre med kakaoen min, og kanskje se litt på en serie.
 Blogges senere om jeg gidder! Ha en fin torsdag alle sammen ♥


Skrevet: 01.05.2012 Klokken: 23:10

Nå venter vi bare på at grøten skal bli ferdig så skal vi kose oss med grøt til kvelds mens vi ser Once upon a time. Digger den serien. Etter det skal jeg kjøre på med den nyeste episoden av Gossip Girl, har hørt at den skal være ganske så spennende så jeg gleder meeeeg! Elsker GG ♥ Taklyset i stua har gått, og vi hadde visst ikke flere lyspærer igjen, så vi tente heller noen stearinlys. Mye koseligere spør du meg. Godt å kunne kose seg inne sammen med sin kjære under et pelspledd med god mat og underholdning når det er drittvær ute. Høres ut som det begynner å bli storm..
 

 

Hva synes du om bildene? Og hva gjør du ikveld? 


Skrevet: 01.05.2012 Klokken: 22:36


// Mint candy apple fra Essie // To buy or not to buy fra Essie // Lys rosa fra Bulgaria // Lady luck fra H&M //
 

Jeg elsker mintfargen, og synes det er en perfekt farge til våren og sommeren. Fargen ser mye finere ut in real enn det den gjør på bildet. Her har jeg, som dere sikkert ser, brukt mint candy apple fra Essie. Jeg synes lakkene fra Essie er ganske vanskelige å påføre fordi kosten er ganske stor. I tillegg burde man ta to strøk for at det skal se fint ut. Jeg hadde ganske høye forventninger til Essie siden de er ganske dyr, men etter min mening så var det ikke verdt det. Som sagt, vanskelig å påføre, må bruke flere strøk og den tørker ikke noe særlig fort. Men jeg elsker fargen, så helt til jeg får kjøpt meg en ny mintfargede lakk så er dette en av favorittene! 

Denne lys lilla fargen er også blitt en favoritt, og passer utmerket godt denne sesongen. Fargen er nydelig, men som med den andre essie-neglelakken, så burde man også bruke to strøk på denne for at det skal bli ordentlig bra. På bildet over har jeg bare på et strøk.

Dette er min #1 favoritt. Den er veldig nøytral, men har et lite hint av rosa i seg. Med denne neglelakken blir neglene skikkelig blank å fin. Er litt vanskelig å få et ordentlig bildet av det, men jeg er veldig fornøyd med denne! I motsetning til Essie så tørker denne ekstremt fort, og den er superenkel å påføre. Jeg kjøpte denne i Bulgaria i fjor for ca 5-6 kr. Så da kan du tenke deg hvor overrasket jeg ble siden den viste seg å være så bra. Den koster over 100 kr mindre enn Essie, og er 5 ganger bedre. Nå er den snart tom da, så må gå på leting etter en lignende snart..


Denne kjøpte jeg for ikke så lenge siden og jeg digger den! Grønn har alltid vært favorittfargen min, og det at det er en slags metallisk grønnfarge gjør den bare enda finere. Kostet vel ca. 40 kr på h&m. Har egentlig aldri vært noe fan av de h&m lakkene, men denne var faktisk veldig bra synes jeg. Den tørket rimelig fort også! LIKER ♥

 

Hvilken er din favoritt?


Skrevet: 01.05.2012 Klokken: 17:32

Wow, mai allerede.. Synes disse månedene har gått utrolig fort, snart er jo halve året gått. Men for min del er jeg veldig glad for at det er mai, det er min favorittmåned. Og om bare fem dager blir jeg 20 år. Mai måned har så mye å by på, og det herligste er at sommeren er rett rundt hjørnet ♥ ... Ihvertfall for noen, her snødde det faktisk i hele gårkveld, og nå pessregner det. Men jeg klager ikke, for nå er faktisk snøen nesten helt borti igjen. Får se hvor lenge det holder, er meldt snø imorgen også. 


Igår var vi ute hele kvelden, var sjofør for noen som skulle ut på byen, så ble vi bare med dem ut i stede for å sitte i bilen å vente hele kvelden. Var ganske koselig, bortsett fra at det var fotballkamp på skjermen så var ganske bråkete kan man vel si.. Haha. Idag derimot har jeg ikke gjort stort, har ryddet litt, og sett igjennom noen gamle esker med ting fra gammelrommet mitt når jeg bodde hjemme. Fant mye spennende, haha. Holdt på å le meg ihjel når jeg fant en gammel dagbok fra 2006-2007. Hadde tilogmed skrevet et par ting om Stig (kjæresten min), så jeg bare måtte lese det høyt til han. Utrolig hvor mye rart man har skrevet, og rart å tenke på at ting som føltes helt for jævelig da, kan få meg til å få latteranfall nå. LITT BILDER ...
Masse masse rart... Egentlig ganske morro å se igjennom gamle prøver, og skoletentamener, og ikke minst gamle bilder. HAHA

Fant tilogmed disse snowboardbrillene (husker ikke hva det kalles) som min snille pappa kjøpte til meg for en del år siden. Jeg synes fortsatt de er utrolig stilige!


Lille Kira ligger å slapper av.. ♥


Her ser dere hvor fint vær vi har her i Nord-Norge. It sucks..


Skrevet: 01.05.2012 Klokken: 16:52

Idag er det faktisk hele FEM år siden jeg og Stig kysset hverandre for første gang ♥

Da var jeg bare en liten jente på 14 år og han 15. Utrolig sykt å rart å tenke på at det er så lenge siden, for det føles ikke slik i det hele tatt. Det er også veldig rart å tenke på at vi nå bor sammen og er så lykkelige sammen til tross for alt vi har gått igjennom. Men jeg er utrolig glad for det, og jeg kunne ikke hadd det bedre. Jeg er så utrolig glad for at det er meg og deg, akkurat slik som det skal være. Alt føles så RETT! ♥


 

Jeg elsker deg, finingen min ♥
hits