Skrevet: 31.05.2010 Klokken: 11:06


Nå sitter jeg på skolen å har forberedelser til tverrfaglig eksamen. Vi har fått i oppgave å lage et tekstil produkt, og produktet skal kunne bruker på en tur til Mexico. Inspirasjonen er Mayakulturens billedspråk. Jeg tror jeg skal lage en tekstilpose/vesketing. Føles ut som hjernen har sluttet å funke, for jeg klarer ikke å konsentrere meg og har brukt 1,5 timer på å sitte å le utav teite smileyer på msn med en vennine. Fornuftig? nei...
Nå sitter jeg å ser på episode 18 av frustrerte fruer, herreguuud dette kommer ikke til å gå bra. Faktisk så blir det kanskje streik på onsdagen, og da får vi ikke hatt eksamen. Hmmm, kanskje en bra ting? Kanskje ikke?

Nei, nå må jeg komme ordentlig igang. See yah ^^

Skrevet: 30.05.2010 Klokken: 23:30
Fått av Christian
Fått av Pappa

Skrevet: 30.05.2010 Klokken: 22:12Nå sitter jeg å koser meg med kylling& ris og ser på Bridget Jones filmen som går på tv. Synes de filmene er koselige, hehe. Har nettop vasket omtrent hele kjøkkenet, og tro meg, det var mye arbeid! Har også begynt å pakke, skal si opp hybelen på tirsdag. Nå fortsetter filmen, heeej ♥

Ser du søndagsfilmen?

Skrevet: 29.05.2010 Klokken: 02:01


Her er et bilde av kolleksjonen min, jeg har valgt å sy den i midten fordi jeg synes den var spennende og den kjolen jeg tror vil gi meg mest utfordring. Temaet måtte være noe som hadde med sommer å gjøre, så jeg valgte sommerfugler. Poenget med å ha et tema, er at det skal vises i kjolene hva du er blitt inspirert av.


Dette er da kjolen jeg holder på å sy. Bildene er veldig dårlig for de er tatt med mobilen, men dere klarer nå å se hvordan den skal være. Det er åpninger på siden og der skal det være blonder. 'Overdelen' er i BI-stretch og den nederste delen er i Chiffòn. Jeg tror den kommer til å bli ganske fin, eller jeg håper det ihvertfall. Er mye arbeid, fordi jeg må sy det meste for hånd. Den skal leveres inn den 11.juni, satser på at jeg greier det! Hva synes du?

Skrevet: 28.05.2010 Klokken: 22:13


Årets første jordbær. Herregud, så godt.

Utrolig nydelig vær, og koselig nede i mørkvedbukta.

Meg.
Varvarami.

JEG ELSKER SOMMEREN.

Var en veldig chill skoledag, elsker å jobbe med kjolen min, gleder meg så til den blir ferdig. Dere skal få se kolleksjonen min etterpå, så får dere se tegninga av kjolen min. Gleder meg til å vise dere hvordan den blir når jeg er ferdig! Vi var ferdig kl. 13:00 idag, og da gikk jeg og V på butikken, også sendte jeg en jobbsøknad.

Jeg ble foresten ringt opp av sjefen på Fretex  i Harstad idag. Det har seg slik at jeg var innom nav en dag, og jeg er desperat etter å finne meg en jobb så kom jeg over at Fretex trengte sommervikar, og det passer jo bra i og med at jeg trenger en sommerjobb. Men grunnen til at jeg søkte var rett og slett fordi jeg kjedet meg, og jeg skrev egentlig veldig lite i søknaden og den var ikke noe bra, har jo aldri vært innom en Fretex butikk før. Men så ringte han idag da, og ønsket at jeg skulle komme på intervju. Siden jeg bor i Bodø og går skole her så var det vanskelig for meg å komme på intervju, så nå har han ordnet slik at jeg skal på videointervju på tirsdag! Gruer meg egentlig ganske mye, har aldri vært på intervju før, og at jeg skal sitte foran et webcamera?! gjør det bare enda verre. Men det går sikkert bra. Jeg har egentlig mest lyst til å jobbe her i Bodø, siden pusen min bor her, men det kan jo hende dette er eneste tilbudet jeg får så jeg må bare ta det.

Ellers idag har jeg bare vært i Mørkvedbukta sammen med pusi, og vi har solet oss, hørt på musikk, spist jordbær og is. Herlig! Håper finværet er kommet for å bli!

Har du vært på videointervju før?
Er det fint vær hos deg?

Skrevet: 26.05.2010 Klokken: 17:02

Man kan finne alt mulig på google, og jeg bruker ofte google til å finne ut av diverse problemer osv. Ganske kjekt egentlig! Men det finnes utrolig masse sprøtt også, haha. Er litt artig å skrive inn noe å se hva som dukker opp.

Bruker du ofte google?


Skrevet: 25.05.2010 Klokken: 18:01

Skikkelig dårlig kvalitet siden de er tatt med webcam'en, HEHE! Jeg kjeder meg skikkelig mye, har nettop vært ute å gått tur også har jeg vært innom butikken å kjøpt brød og leverpostei - namm. Blir en chill dag idag, har ikke noe lekser til imorgen, kanskje jeg skal rydde og vaske litt idag da. Imorgen skal klassen på Fellini å spise pizza, herlig! Også blir pusen min 21 imorgen! Kommer treningstips senere so stay tuned!

Dagens mest hørte sang: Alexandra Burke - All Night Long ♥

Skrevet: 25.05.2010 Klokken: 14:57

Nå er jeg nesten ferdig med redesignoppgaven. Har igjen å bleke overdelen og skrive rapporten. Oppgaven var å lage et sommerplagg, og jeg synes mitt ble ganske sommerlig. Kanskje jeg tilogmed blir til å bruke shortsen i sommer. Hva synes dere?

Skrevet: 25.05.2010 Klokken: 08:18

weheartit

Noe av det beste jeg vet er å våkne om morgenen av at solen skinner inn gjennom vinduet. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir automatisk i godt humør når det er sol og varmt ute. Uheldigvis er det ikke så ofte det skjer her i nord, hvertfall ikke de siste dagene. Blir nesten deprimert når jeg leser på andre blogger at sommeren er kommet, her er det enda småkjølig og det er overskyet nesten hver dag. Jeg vil ha sommer nå. ♥

Skrevet: 25.05.2010 Klokken: 00:45

Nå har jeg sittet i to timer å lett etter jobber og skrevet søknader osv. Har fått søkt på to jobber, også skal jeg levere en imorgen. Er helt desperat etter penger nå, og jeg blir så stressa med tanke på hva jeg skal gjøre i Juni/Juli når jeg er nødt til å si opp hybelen. Håper jeg har fått meg en jobb til da slik at jeg kan få meg en leilighet. Og i tillegg skal foreldrene mine flytte den 18. juni, og jeg må komme meg hjem før da, for jeg vil pakke tingene på rommet mitt selv. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få penger til det, eller tid. Er jo snart eksamenstid også. Offf, tror jeg skal legge meg nå, blir jo helt utslitt av alt dette.

Blogges i morgen. God natt.

Skrevet: 24.05.2010 Klokken: 21:42


♦ rOlfFa - Toppløs (sommerfølelse!)
♦  Elin Lanto - Give It All Up
♦  Skillet - Yours To Hold
♦  Dead By April - Sorry For Everything
♦  Remady - Need 2 Say (Radio Mix)
♦  Britney Spears - Out From Under
♦  Milow - One Of It
♦  John O'Callaghan - Find Yourself
♦  Sean Kingston - Why U Wanna Go
♦  Maria Solheim - To Many Days
♦  Keri Hilson - I Like
♦  Dj Khaled - All I Do Is Win
♦  Bob - Airplanes
♦  Ken Ring - Ta Det Lugnt
♦  Marc Anthony - Your Song To Me
♦  Bassrockerz - Surrender (Dj Gollum Remix Radio)
♦  Sofia Mattson - Welcome To Paradise


Ukens bilde, Haha ♥ Varvara - Meg - Jonas

Hvordan ser din spilleliste ut?

Skrevet: 24.05.2010 Klokken: 19:04Er nesten et år siden jeg har spilt Texas holdem, og nå fikk Sindre meg til å spille det igjen. Er slike spill jeg blir avhengig av, haha. Men det er jo et bra tidsfordriv om man ikke har noe bedre å ta seg til. Tipper det blir en del blogging idag, er ikke så veldig lenge siden Morten kjørte meg hjem, og jeg har ikke så mye å gjøre idag akkurat. Skal skrive et par søknader, og ellers ingenting. Har tenkt å finne fram noen klær jeg ikke bruker eller aldri har brukt, er det noen som er interessert i salgsblogg?

Skrevet: 24.05.2010 Klokken: 18:04

"En fobi (gresk phobia, fra ordet phobos som betyr frykt eller flukt) er en ugrunnet og sykelig angst for visse situasjoner, fenomener, dyr, gjenstander eller lignende"

Jeg har alltid vært kjemperedd for edderkopper, både store og små. Når jeg bodde hjemme så brukte jeg å ringe noen hvis jeg så en edderkopp, og spørre om de kunne komme å ta den. Jeg vet, det høres helt sykt ut, men jeg takler de absolutt ikke. Jeg får frysninger, og blir helt på gråten. Før var det ikke så ille som det er nå, et fobi kan oppstå når du opplever noe traumatisk, og det gjorde jeg ifjor. Etter det så har jeg vært LIVredd, jeg begynner å gråte, og hjertet begynner å slå kjempefort om jeg har en edderkopp på meg. Bare jeg ser noe trille over gulvet, så tenker jeg med engang at det er en edderkopp, og da springer jeg ut av rommet. Jeg har også veldig ofte mareritt, om edderkopper, og det er så ekkelt. Her enkveld så skulle jeg ta oppvasken, plutselig ser jeg i sidesynet at noe henger ifra håret mitt, etter det så måtte jeg bare gå å legge meg for jeg tørte ikke å være på kjøkkenet mer. Det er egentlig utrolig slitsomt, og de fleste forstår ikke hvor redd jeg er. Skjønner det jo egentlig godt, for det høres jo helt rart ut.

Grunnen til at jeg er så redd for de er at i fjor når jeg bodde sammen med min daværende kjæreste så opplevde jeg noe jforferdelig. Han elsker edderkopper, og hadde tilsammen fem eller seks taranteller. Det var ille nok å sove i samme rom som de ekle krypdyrene, men det gikk bra etterhvert siden de var inne i bur. Men så en dag når han jeg bodde med skulle på jobb, så hadde han glemt å lukke igjen buret til den største edderkoppen. Når han dro så lå jeg fortsatt i senga, og der ble jeg liggende i nesten en time, helt til jeg fant ut at jeg skulle gå i dusjen. Da jeg var ferdig og åpnet baderomsdøra så jeg at luka var åpen. Herregud, det var en skikkelig døden nær opplevelse. Selvfølgelig lå mobilen min borte ved alle edderkoppburene, og jeg måtte jo hente den siden jeg måtte ringe kjæresten min å be han om å komme hjem igjen. Så jeg sprang bort å hentet mobilen, og deretter spurtet jeg inn på bade og låste døren. Jeg gråt som bare det, og satt å ristet fordi jeg var så redd. Heldigvis kom han hjem nesten med engang, og fant edderkoppen slik at jeg kunne komme ut igjen.

Dette var edderkoppen som kom seg ut av buret. Den var kjempestor!

Det er noe av det værste jeg har opplevd og nå får jeg panikk bare jeg ser en liten edderkopp langt borte. Jeg skulle ønske jeg ikke var så redd, for noen ganger er det utrolig irriterende.

Hva er ditt største forbi?

Skrevet: 23.05.2010 Klokken: 21:34

Haha vi hadde det utrolig morsomt med de bamsene, skjønner ikke helt hva som var så morsomt, men men :p Vi liker å være barnslig :o) Har ihvertfall hadd en kjempekoselig helg så langt. Jonas dro hjem idag, og så kom Morten å hentet meg, skal sove hos han inatt :) digg.

btw, jeg elsker tivoli. Gjør du?

Skrevet: 22.05.2010 Klokken: 00:19

Rett etter skolen kom Jonas til meg igjen, kjempekoselig. Han hadde stått tidlig opp å tatt sjubussen hit, tar sånn sju timer fra Narvik til Bodø. Etter han var kommet så dro vi ned til byen for å kjøpe is å gå ut å sette oss i sola. Har vært herlig vær, litt kald vind, men masse sol så skal ikke klage :-).


Var i minibanken å skulle sjekke hva jeg hadde på kortet, og jeg hadde minus 222 kr. Herregud for en nedtur, men pappa er så snill med meg og overførte litt. Er noe rart med kontoen mitt for det viser feil saldo hele tiden.

Vi dro også på tivoli en tur, så vant Jonas to bamser til meg. Naawh ♥


Hihi vi gikk å pantet flasker. Sjekk den STORE posen + at vi hadde fem poser til. Ble litt rik ijaa ^^,

Skrevet: 20.05.2010 Klokken: 23:18
Skrevet: 19.05.2010 Klokken: 23:54Også fikk jeg roser på døra ♥


Hadde bursdag 6.mai så innlegget kom veldig seint, men hey, bedre sent enn aldri er det ikke det man sier ; )

Skrevet: 19.05.2010 Klokken: 23:08

Hei! Har vært sykt dårlig med den bloggingen, men den prioriterer jeg minst for tiden. Jeg har hatt en fantastisk russetid sammen med fantastiske mennesker, og har blitt kjent med mange nye. På søndagen var siste russefesten, da var vi i Breivika å drakk og grilla, utrolig koselig. Men jeg kjenner det på kroppen at det er godt at den er over nå, er helt utslitt, har gått i ett sett siden 1.mai. Nå må jeg sette all fokuset på skolen, og få gjennomført 2.året. Fikk meg en hyggelig overraskelse i forrige uke når jeg fikk 4, 4- og 5- på norsktentamen! Ble sykt glad og sjokkert, for denne tentamen hadde jeg etter en natt på fylla, så hadde ikke forventet meg noe bedre enn 3.


Russekrav: Puss flisene i glasshuset med en tannbørste.


Russekrav: Lek i lekehuset på burgerking i 15min eller helt til du blir kastet ut.


Russekrav: Sett et L'skilt bakpå en politibil.

Vi har gjort sykt mye artig og sprøtt, men har vært veldig dårlig med å ta bilder. Har ingen bilder fra når vi var i breivika, det er litt kjipt, men men :-)


Var sykt fint vær i Bodø på lørdag og søndag. Så jeg og Annami gikk ned til havna å så på solnedgangen mens vi spiste og koste oss. Livet er herlig!


Idag har foresten jeg og Morten kjent hverandre i akkurat et halvt år. Tiden går så utrolig fort. Er så glad i deg Pus ♥

Skrevet: 10.05.2010 Klokken: 17:01

Neste gang komme de på video, lover :o)

Favorittblogg?
Jeg har egentlig ingen favorittblogg lengre, men jeg liker veldig godt. kenzas.se og fokis.se

Favorittdyr?

Hund! Elsker hunder, selv har vi en finsk støver :o) nydelig.

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi jeg elsker å skrive. Dette blir på måte som en elektronisk dagbok, og det er fint å se tilbake på. Også er det artig å dele meningene og tankene mine med andre, og det er veldig motiverende når man får hyggelig kommentarer.
Fin blogg? Sori, men jeg skjønte ikke helt dette spørsmålet.
Hvor mange år er du?

Jeg er 18!

Blogger du for din egen skyld eller lesernes skyld?

Jeg blogger for min egen skyld, enkelt og greit.
Favorittmat?
Kylling og ris, hjemmelaget pizza, taco og pannekaker. Det er det jeg kommer på nå!
Favorittfarge?

G
rønn.
Favorittfilm?
 
P.s I love you, The notebook, A walk to remember, Danny the dog, My sister's keeper, I am legend, Red dragon og mange flere.
Favorittsang?
Egentlig ganske vanskelig spørsmål fordi jeg har så mange. Men en sang jeg aldri blir lei er Whiskey Lullaby!
Favoritt artist/band?

Jeg aner ikke, går ikke ann å velge ut et.
Favorittskuespiller?

Det må bli Jim Carrey tror jeg.

Hva mener du er ditt største talent?
Det var litt vanskelig spørsmål egentlig, er ikke sånn superflink til noe, men er flink til litt av hvert.
Hvis du skal ta en tatovering, hvor skal den være? Og hva skal det være?
Jeg har kjempelyst på en tatovering, men jeg aner ikke hvor den skal være eller hva det skal være. Men det må være noe som betyr noe for meg ihvertfall.  Jeg hadde feks. ikke tatt en stjerne på foten hvis det bare var for å ta noe.
Hobby?
Jeg har egentlig ikke noen spesielle hobbyer, når jeg var mindre så likte jeg å samle på ting, men det har jeg heldigvis vokst ifra meg!
Hvor har du mest lyst til å dra til av eksotiske steder?
Jeg har så lyst til å dra til syden, og håper det blir en sydentur hvis jeg får meg en sommerjobb. Jeg har utrolig lyst til å dra til enten Kreta, Tyrkia, Egypt, Hawaii, Maldivene, Malta, Thailand eller Spania. Det må ihvertfall være kjempevarmt!
Hvor mange dyr har du hatt, og hvor mange har du nå?
Jeg har hatt en hund før også har vi en hund nå. Også har jeg en dverghamster.
Hvor mange steder har du bodd?
Jeg har bodd fire forskjellige steder. Trøgstad(utenfor Oslo), Ramsund(Utenfor Harstad), Narvik og nå bor jeg i Bodø.
Hvorfor begynte du å blogge?
Det var en vennine som fortalte meg om hva blogg var, og jeg fikk lyst til å prøve det siden jeg er veldig glad i å skrive! Har jo alltid brukt å skrive dagbok.
Liker du Alexander Rybak?
Altså, jeg har ingenting imot han personlig. Men ærlig talt, jeg er megalei av sangene hans og stemmen hans. Sorry til alle Rybak fans.
Har du noen gang lest min blogg?(Sofie)
Nei det har jeg ikke, men du skal ikke se bortifra at jeg tar meg en tur innom.
Hva heter dine beste venner?
Varvara, Raissa, Rebekka, Julie, Sindre, Morten, Anna og Susanne.
Når har du bursdag?
Jeg hadde bursdag for 4 dager siden. 6. mai!
Har du kjæreste?
Nei jeg har ikke akkurat 'kjæreste', vi holder på og det har vi gjort i snart 6mnd, så egentlig ser jeg på han som min, men det er ikke helt offensielt. Selvfølgelig vet våre nærmeste at vi er sammen da.
Er du forelsket?
Jeg er veldig forelsket, og det er en herlig følelse.
Farger du håret?
Jepp, jeg har en veldig stygg naturlig hårfarge, nemlig kommunegrått. Jeg liker det ikke i det hele tatt, derfor begynte jeg å farge håret veldig tidlig. Jeg har hatt svart, lilla, lysebrunt, mørkebrunt og helt blondt.
Ser du på mtv?
Ikke nå lengre, og grunnen til det er at jeg ikke har den kanalen her jeg bor.
Liker du voe?
Hun virker som en veldig søt og fornuftig jente, men jeg er lei av bloggen hennes. Leser den omtrent aldri.
Ser du på Paradise Hotel?
Hehe, ja jeg gjør det. Blir helt avhengig av slike program, skjønner ikke hvorfor. Er vell artig å se hvordan enkelte oppfører seg på tv=p
Liker du session?
Haha, har kanskje gådd glipp av noe nå, men jeg har ikke hørt om det før. Hva er det ?
Liker du katter?
Tjah, de er jo søt, men er ikke noe katte elsker.
Snop eller chips?
Jatakk, begge deler!
Hvilken årstid liker du best?
SOMMER OFC!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvor lenge har du blogget?
Jeg begynte i januar/februar i fjor også blogget jeg til oktober, men da sluttet jeg. Også lagde jeg meg denne bloggen i januar iår. Så har blogget en stund.
Hvilken sminke bruker du på en vanlig skoledag?
Enten bruker jeg mascara og concealer eller så bruker jeg ingenting.
Hvilke blogger leser du til vanlig?
Jeg leser vanligvis de jeg har i vennelista. Også bloggen til folk jeg kjenner. Leser også www.tcmn.blogg.no noen ganger. Også som jeg nevnte tidligere www.kenzaz.se og www.fokis.se
Voe vs. annais?
Egentlig ingen, men om jeg må velge så sier jeg annais
Marcusek vs. the gigant?
Haha, tror faktisk ikke jeg har vært innom noen av de bloggene.
Favorittbutikk?
Jeg vet egentlig ikke. Liker mange av de billigkjedene jeg da, og det er vel det eneste jeg har råd til som er student, hihi. Går for det meste i Cubus, Bikbok, Vila, Veromoda, Ginatricot, Carlings og H&M.
Favorittdag i uken?
Jeg har alltid likt onsdager. Men selvfølgelig er fredag og lørdag best!
Favoritt navn?
Er ikke helt sikker, men jeg liker Alexandra veldig godt og Lucas er fint. Nei det er vanskelig, er så mange fine navn!

Det var alle for denne gangen. Tusen takk for alle spm. ♥

Skrevet: 09.05.2010 Klokken: 21:07

Hei igjen. Har ikke blogget i det siste pga russetiden. Jeg har absolutt ikke tid, har vært i byen hver dag denna uka som har vært, og det har blitt veldig mye drikking. Har drukket siden 1.mai og til igår, unntatt forrige søndag og onsdag. Men vi har hatt det sykt awesome så langt! Og bursdagen min ble kjempebra, vi var å gjorde noen russekrav, blant annet å være pikkolo på flyplassen i 20 min, herregud det var artig. Senere på kvelden dro jeg og en vennine på fest nede med havet, var grilling osv, kjempekoselig. Så dro vi på byen en liten tur. Har gjort veldig mye i det siste, men jeg har ikke tid nå til å skrive alt. Idag når jeg kom hjem så hadde jeg fått en pakke på døren fra søstra mi, var kjempekoselig og kjempefine ting! Kommer kanskje bilder av det etterhvert. Fikk også en kjempefin ramme med et bilde i av meg og lillesøsteren min, i bursdagsgave, også fikk jeg roser på døra fra mamma, pappa og Johanne. De skal hjelpe meg å betale lappen til bil, så kan ikke tenke meg en bedre gave akkurat nå : -)


Russekrav: surr inn en tilfeldig bil med dasspapir. Dette kravet er foresten umulig å gjøre i Bodø ettersom det er vind hele tiden! Vi dro opp på flyplassen og fant oss en bil på langtidsparkeringen, artig. Tror ikke eieren ble like glad. Hehe.


Russekrav: Stå i en rundkjøring med et skilt hvor det står '1 tut=1skål' og ta en shot hver gang noen tuter. For å si det sånn, alle ble full. HAHA.


Også må jeg legge ut et bilde av NILS. Jeg, Johanne og Anna fant en kjempestor pappeske, vi hadde egentlig tenkt å sove i den utenfor en matbutikk siden det er et russekrav, men noen ødela den! -,-

Nå skal jeg se søndagsfilmen på tv3. Prateeees.

Skrevet: 06.05.2010 Klokken: 07:30

Ja, da var dagen endelig kommet. Endelig 18! Er litt rart å tenke på, tiden går så fort, men dette blir braaa. Hihihi. Skolen next. Kos dere folkens, oppdatering kommer etterhvert ♥hits