Skrevet: 30.04.2013 Klokken: 14:07

Nå lengter jeg virkelig etter sol ogsommer. Det begynner allerede å bli en del varmere ute, og det er herlig at jeg kan gå i bare en tynn vårjakke. Men ser virkelig frem mot varmere tider, og kunne bruke sandaler, shorts og sommerkjoler. Jeg satt sammen et sommerantrekk her om dagen, så det tenkte jeg å dele med dere nå.. Elsker den shortsen fra Newlook, men har faktisk ikke brukt den før selvom det er to år siden jeg kjøpte den. Men den blir nok mye brukt i sommer. 
 

Likte dere det?


Skrevet: 28.04.2013 Klokken: 15:37

Hei! Da jeg og Stig kjørte nedover til Arendal for to uker siden, så dro vi innom ikea i Trondheim. Da jeg skulle begynne å innrede garderoben min, fant jeg en klesstang på ikea som jeg hadde sykt lyst på både fordi den var praktisk og ikke minst sykt billig. Men Ikea sendte den ikke i posten, så da måtte jeg finne en annen løsning. Jeg endte opp med sånn garderobeløsning fra Biltema, som jeg har visst dere før. Men på Ikea i Trondheim fant jeg altså den klesstangen jeg egentlig ville ha, så da benyttet jeg sjansen min til å kjøpe 2 stk. Jeg har hengt den ene opp, og den bruker jeg til å ha kjolene mine på. Hadde et klesstativ der før, men nå fikk jeg endelig pakket det bort! Synes det tok alt for mye plass, så nå ble det mer åpent og finere. Den andre klesstangen har jeg lånt bort til Johanne siden jeg ikke har bruk for den akkurat nå. Den er ganske smart egentlig, og kan bli opptil 90 cm lang, så det er plass til veldig mye på den.  Fornøyd ♥
 Hva synes dere?


Skrevet: 28.04.2013 Klokken: 02:10

Hei! Tenkte å bare skrive et lite innlegg før jeg tar kveld. Denne lørdagen har egentlig bare gått til rydding av huset, besøk og sløving. Jeg får besøk av bestevenninna mi i begynnelsen av mai, så har en del rydding å gjøre før hun kommer. Også kom mamma og lillesøster en tur på besøk idag, så da måtte det jo se litt ordentlig ut. De ble her i noen timer, og det var veldig koselig :-) Ikveld har jeg ikke gjort så mye egentlig, sett litt på tv, kost meg med litt popcorn og ellers bare slappet av. Stig er på jobb, så har kjedet meg litt, men begynner å bli vant til at han er lite hjemme i helgene..  


Bruker ikke å få sove før langt ut på natt, og idag var ingen unntak heller.. Men selvom jeg ikke er så veldig trøtt så må jeg vel bare prøve å få meg litt søvn slik at jeg ikke sover bort hele morgendagen.. Vi blogges mer imorgen ♥ God natt.Har dere smakt det saltet før? Sinnsykt godt altså!


Skrevet: 27.04.2013 Klokken: 19:35

Hei! 

Haha, dette skulle egentlig bare være dagens prosjekt, men siden jeg har jobbet hver dag denne uken så fikk jeg ikke gjort det på en dag likevel, også var jeg litt avhengig av været også, siden det måtte være opphold. Jeg kjøpte to oppbevaringsbokser på jysk for ganske mange måneder siden, men siden de var blank, og jeg helst skulle hatt de helt hvit, så fant jeg ut at jeg bare kunne spraylakkere de. Gikk til innkjøp av en hobbylakk på biltema til 60 kroner, og så sprayet jeg begge boksene hvit. Ikke så mye som skal til for å gjøre noe om til noe 'nytt'. Jeg liker de mye bedre som hvit, også fordi resten av garderoben min er i hvit. 
 Boks nr 2 trenger en liten omgang med spray til, men det får jeg gjøre imorgen eller noe. Ble iallefall fornøyd med resultatet!


Skrevet: 24.04.2013 Klokken: 12:07

Hei!  Siden Nelly har et stort salg nå, og de har kampanjen "Kjøp nå, betal i juni" så tenkte jeg å benytte sjansen til å få meg noen nye kjoler. Skal i bursdager fremover, og har egentlig ingen kjoler jeg synes er fine lengre, haha. Den første kjolen blir nok veldig fin til sommeren også, siden det er i en nydelig korall-farge. Håper bare begge passer så jeg slipper å returnere de! Kjole nr. 1 var ikke på salg, men den kostet bare 449 kr om jeg husker rett, og den 2. var på salg til 249 kr. Hva synes dere?

  •  
Skrevet: 23.04.2013 Klokken: 11:40

Hei alle sammen! I forrige uke kom Johanne hjem fra klassetur, og søt som hun er hadde hun kjøpt en gave til meg! Fre New Yorker, en av favorittbutikkene mine! Ble kjempefornøyd med den, og den var så fin! Synes peplum-topper er så søte.. Denne kommer til å bli brukt mye i sommer, må det bare bli sol og varme snart! Ser for meg denne med en skinnjakke over, soo cute! Tusen takk Johanne, love you ♥
 

Var den ikke fin?


Skrevet: 21.04.2013 Klokken: 20:24

Hei! Synes det er litt morro å se på slike bilder med en tekst om hva man skal/har gjort i livet. Derfor bestemte jeg meg for å sette sammen en liten kollasje over ting jeg faktisk har gjort/opplevd/har. Dette er selvfølgelig bare litt av det, kanskje kommer det flere slike innlegg senere. Tenkte også å komme med et innlegg om hva jeg har lyst til å gjøre, men det kommer nok ikke før ut i uken.
 Har du gjort noe av dette?


Skrevet: 21.04.2013 Klokken: 11:55

Hei! Igår kveld merket jeg at det begynte å svi veldig på det ene øyet, tenkte først at jeg bare var veldig trøtt, men da jeg gikk å så meg i speilet så jeg at øyelokket var hovnet opp. Vet ikke helt hva det er, men går ut ifra at det bare er en liten betennelse. Utrolig ubehagelig er det ihvertfall.. Det er heldigvis ikke blitt så mye verre idag, men ser ganske syk ut, da det ene øyet er mye større enn det andre, haha. Håper bare det er gått over til imorgen.. Kan ikke dra på jobb seende slik ut. 


Anyways, tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde. Har faktisk ikke hatt det siden november 2011, så det er kanskje på tide med en ny? Er det noe du lurer på, så gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg svarer iløpet av uken ♥
 
Skrevet: 20.04.2013 Klokken: 14:38

Hei! Denne uken har jeg jobbet hver dag, og har rett og slett ikke hatt energi til å ta bilder til bloggen, eller å skrive et innlegg. Men nå i helgen har jeg heldigvis fri, og det føles SÅ godt! Stod opp i 11-tiden, og lagde meg en ganske simpel frokost, men godt var det.. Nemlig knekkebrød med ost. Ellers har jeg ryddet litt, og skal fortsette med det snart. Tenkte å ta bilder av garderoben min senere, eller kanskje en video. Også må jeg rydde resten av huset siden jeg så å si aldri har tid til det ellers. 

Noen som så Idol igår? Hva synes dere om at Astrid Smeplass røyk ut? Hun var en av favorittene mine, så jeg synes det var ganske dumt. Jeg mener det var Steffen som gjorde det dårligst igår, selvom han har en unik stemme, men det ble for surt synes jeg..
 
Skrevet: 17.04.2013 Klokken: 00:02

Hei! Igår kveld kom vi endelig hjem fra roadtripen vår. Vi begynte å kjøre på torsdagen, og på lørdagen var vi fremme i Arendal, var der et par timer å så startet vi på turen nordover igjen. Vi brukte altså 4 dager til sammen, og vi kjørte over 400 mil. Har aldri kjørt så langt i strekk før, så kjente det godt i kroppen når vi kom hjem igår. Var så utrolig trøtt også, så ble ikke noe oppdatering. Forresten, er det muli å få gangsperre i bena bare av å sitte i ro i mangee timer(dager)? hahhaa.. jeg har sinnsykt vondt, men har jo så vidt rørt på meg de siste dagene så det er jo litt merkelig.. Kanskje det bare er fordi jeg verken har sittet, eller ligget noe særlig godt, hehe..
 


Kom akkurat for sent til ferga, så måtte stå å vente i nesten 2 timer på neste...

Vi startet som sagt å kjøre på torsdagskvelden klokken halv seks.. Da kjørte vi til klokken ble ett på natten, og da tok vi kveld. Vi sov i bilen, siden det vi helst ikke skulle bruke penger på overnatting. Slo ned baksetene, og da ble det nesten som en dobbelseng, haha. Ganske koselig igrunn, helt til jeg var sovnet av å våknet en stund etterpå av at jeg holdt på å fryse meg ihjel. Vi hadde bare tatt med oss en dyne, å det viste seg å bli alt for kaldt. Klokken 5 på morgenen startet vi igjen, og da fant vi ut at vi hadde sovet like ved Saltfjellet, så det var ikke så veldig rart at det ble en kald natt. Å sove i en bil når det er nesten 10 minus er ikke å anbefale altså..
 
På tur over Saltfjellet..

Vi kjørte nesten hele fredagen, men stoppet et par ganger. Tok først en liten stopp i Steinkjer, hvor vi egentlig bare skulle spørre etter et bilopphøggeri. I tillegg var det så sinnsykt fint vær, stekende sol og 10 grader. HERLIG! Vi forsatte å kjøre, og stoppet når vi kom til Verdal. Der dro vi innnom et bilopphøggeri for å finne sidevindu til bilen min(siden det var innbrudd i den i påska). Og heldigvis fant vi et vindu! De hadde en peugeot 306 inne, men de visste ikke hvor den var, så vi måtte gå ut selv å lete. Har aldri vært på et så stort bilopphøggeri før, og har aldri sett så mange biler på et sted tror jeg. Etter en halvtimes tid fant vi endelig bilen!
 

Vi stoppet også i Levanger (tror jeg det het), og der dro vi inn på et kjøpesenter fordi vi så dem hadde Bigbite der. Jeg ELSKER bigbite, så det måtte vi jo selvfølgelig ha. Når klokken begynte å nærme seg 8-9 på kvelden fant vi ut at vi skulle finne et billig motell hvor vi kunne sove, siden forrige natt hadde vært så kald. Etter Dovrefjell, nærmere sagt Dombås, fant vi et lite motell som ikke var så alt for dyrt. Når vi kom dit var det ingen biler, eller mennesker der. Det stod bare en hund i det ene vindu å så på oss, og på døren hang det en lapp om at betjeningen ikke var til stede, og at vi skulle ringe dem. Skikkelig merkelig altså, vi sjekket oss selv inn, å la pengene i kjøkkenskapet når vi dro neste morgen. Haha! Utrolig ekkelt rom var det også, gammelt og luktet rart. Sengen var i tillegg steinhard.. Også våknet vi neste morgen av at vi trodde det pessregna ut, men neida.. det var bare dusjen som hadde begynt å drøppe, haha.
 


Naamm, frokost i Mo i Rana!


Magneten kjøpesenter.. i Levanger?


ååå bigbite ♥


Vi måtte jo selvfølgelig innom Ikea når vi først var i nærheten av et! 
 


Haha.. bildet av motellrommet..

Lørdagen kjørte vi også hele dagen, siden vi var nødt til å komme frem til Arendal, eller Evje da, hvor Stig skulle hente motorsykkelen. Tror vi var der i fire tiden, og vi begynte å kjøre nordover igjen i ni tiden. Da kjørte vi helt til Lillehammer før vi tok kveld. Vi prøvde å sove i bilen på nytt, og denne gangen var det ganske så varmt! Vi hadde vært å kjøpt oss en ekstra dyne på Ikea, haha, så det hjalp. Neste morgen kjørte vi helt til vi kom til Nord-Norge igjen, stoppet å sov litt natt til mandag, og på mandagsmorgenen var vi endelig hjemme. 
 


Arendal :-)


Det var en flott kjøretur da, og morsomt å se litt mer av det vakre landet vi bor i! Også var det koselig å kjøre så langt sammen med kjæresten, ble jo som en liten ferietur egentlig. Rart å tenke på at 4 dager i bil egentlig gikk ganske fort, men det var vel fordi jeg hadde Stig sammen med meg! ♥  Dette innlegget tok meg en evighet å skrive, så nå skal jeg kose meg litt med 90210 før jeg tar kveld. Snakkes!


Skrevet: 14.04.2013 Klokken: 13:44

Jeg bruker ofte å se på videoer på youtube av folk som forteller hva de har på iphonen sin, haha, litt teit, men det er en fin måte å finne nye apper som du ikke visste om. Så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg har på min Iphone. 
 På den første siden har jeg de Appsa som jeg bruker mest. Nede på den linjen har jeg telefon, noe jeg bruker veldig mye, haha. Og viber, som er en app hvor du kan ringe å sende gratise sms'er til alle de som har Viber på sin telefon. Denne bruker jeg ikke såå ofte. Mail bruker jeg konstant, elsker den appen, og det er så lettvint. Også selvfølgelig meldinger.


Sleep Cycle - Denne bruker jeg faktisk vær natt, er blitt helt avhengig av den. Bruker aldri alarmen som er på Iphone fra før av. Sleep cycle er i grunn en alarm, men du skriver inn når du vil våkne, feks klokken ti. Og da vil Sleep cycle vekke deg mellom halv ti - og ti, når du er i lettest søvn. Funker egentlig ikke, eller kanskje, er litt vanskelig å si, haha. Men jeg liker denne appen veldig godt, i tillegg kan du få slike lyder som kommer på automatisk når du setter på alarmen, som skal få deg til å sovne lettere. 

Gratis horoskop - Helt greit horoskop, som jeg ofte sjekker. Noen som vet om andre horoskopapps som er bedre?

Lofoten sparebank - Jeg elsker denne appen! Har ikke vært i en minibank siden jeg fikk Iphone faktisk. Men denne kan jeg alltid sjekke hva jeg har på kortet, og jeg kan også betale regninger. Så utrolig enkelt, og nyttig å ha.

ShopShop - Dette er en slags handleliste ting. Aldri brukt egentlig, for jeg bruker som oftest Notater. 

Youtube - Bruker hele tiden.

Matprat - Bruker av og til om jeg trenger litt middagstips.

Heytell (Vises ikke på bildet) - Dette er en slags walkietalkie. Du holder inne en knapp å sender en beskjed til noen, og så får du en talemelding tilbake osv. Brukt denne mye i det siste!

 SPILL

Jeg spiller egentlig ikke så mange spill på telefonen. Er tre spill jeg har hatt skikkelig hekta på og det er Cover orange, Temple run og Candy crush. Candy crush har jeg fortsatt hekta på, og spiller det ganske ofte når jeg kjeder meg. Fint tidsfordriv egentlig. Quiz battle er ganske morro det også! Ellers har jeg noen spill jeg ikke spiller lengre, rett og slett fordi jeg betalte for dem og derfor har jeg ikke lyst til å slette de.


VERKTØY

Her har jeg de fleste appene som kom med Iphonen. I tillegg har jeg en oversetter, som jeg bruker ganske ofte. Og p3, som jeg sjeldent bruker. 


DIVERSE

I denne mappen er det lommelykten jeg bruker mest. Her ligger det egentlig litt forskjellige apper - som jeg bruker, men ikke så ofte. 

 

Har du noen apps å anbefale meg?


Skrevet: 13.04.2013 Klokken: 15:55

Jeg har alltid fått høre at jeg har brune øyne, men selv har jeg sagt "neei, de er ikke brun, det bare ser slik ut langt unna". Disse bildene er ikke redigert. Jeg har egentlig alltid likt øynene mine, eller øyenfargen. Den er ganske spesiell, for det hender at den endrer farge. Noen ganger kan de være veldig brune, med litt grønt i. Noen ganger er de nesten helt grønn. Mens noen ganger er de en blanding mellom brun og gul. Haha, sprøtt, jeg vet. På bildene under har jeg forskjellige farger på øyenskyggene, og da forandrer også fargen på øynene mine. 
 


Hvilken øyefarge har du?


Skrevet: 12.04.2013 Klokken: 17:28

Hei! Dette er også et forhåndskrevet innlegg, noe alle er frem til tirsdag vil jeg tro. I skrivende stund holder jeg på å pakke med litt ting vi skal ha med oss på turen. Må også pakke tingene til Kira siden moren til Stig skal ha henne mens vi er borte. Når dette innlegget er blitt publisert sitter jeg mest sannsynlig i bilen, eller ligger å sover, eller spiser? Eller kanskje vi er kommet frem? Ikke vet jeg.. Uansett, tok litt bilder av Kira en dag som jeg tenkte å dele med dere. Hun så så søt ut, så måtte bare knipse et par bilder.. 
 


Lille gullet mitt! Kira er en kinesisk nakenhund MED hår, om du skulle lure ♥ En herlig rase! 


Skrevet: 12.04.2013 Klokken: 11:32

Siden det er noen måneder siden sist jeg lagde et slik innlegg, så tenkte jeg det var på tide å gjøre det igjen. Noe er også blitt byttet ut med andre produkter. Alt er fra Coverbrands, bortsett fra dagkremmen da, som egentlig ikke vises noe særlig på bildet, men den er ifra Apoteket og merket er Vichy. Og mascaraen er heller ikke kjøpt på coverbrands. La også med de to sminkekostene jeg bruker mest, stortsett hver dag.
 1. Primer fra Bareminerals. Jevner ut huden, men ikke så mye som jeg skulle ønsket. Har brukt den hver dag i en god stund nå, den varer lenge og alt i alt så er jeg fornøyd. HER

2. Dagkrem fra Apoteket. Bytter dagkrem ut veldig ofte, liker å prøve forskjellige siden jeg ennå ikke har funnet en favoritt etter at de sluttet å selge favoritten min på apoteket. 

3. Mascara fra Maxfactor, Brukt i over 5 år nå, beste mascaraen.

4. Foundation fra Too Faced. Ikke så lenge siden jeg kjøpte denne, men elsker den allerede! HER

5. Foundation fra Bareminerals. Jeg bruker ikke to foundationer samtidig, men bruker å bytte litt om på de. Denne har jeg vært fast bruker av i 2-3 år, og jeg er veldig fornøyd. HER

6. Mineral veil fra Bareminerals. Denne bruker jeg noen ganger bare for å få en litt mer "finished" look. HER

7. Touch up veil fra Bareminerals. Dette er vel noe av det samme som nr 6, bare at dette er et mer pressed powder. Bruker denne mest, synes den lukter godt, haha! Og den funker bra. HER

8. Øyenbrynspenn fra Billion Dollar brows. DEN BESTE! HER

9. Concealer fra too faced. Kjøpte denne samtidig som foundation fra Too faced, så har ikke hatt den så lenge. Men denne elsker jeg også allerede! Utrolig bra dekkevne. HER

10. Concealer fra Glominerals. Denne har vært en favoritt lenge. HER

11. og 12. Sminkekostene jeg bruker til vanlig. Foundation koste fra glominerals og en kabukikost fra Everyday minerals. HER OG HER.

 

Bruker du noe av dette?:)


Skrevet: 11.04.2013 Klokken: 18:02

Nå tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan lage deres egen lue. Veldig lett, og alt du trenger er en gammel genser, en saks og lim. Jeg brukte symaskinen istedet for lim, men om du ikke har en symaskin/syutstyr så er det helt greit å bruke lim, det er også det letteste! Jeg skal prøve så godt jeg kan å forklage fremgangsmåten, og har tatt steg for steg bilder til dere. Jeg har fått inspirasjon fra youtube, så om dere ikke forstår forklaringen min, så finner dere alltids en video på youtube som viser dere hvordan man gjør dette. 
1. Finn fram en gammel genser som du ikke bruker lengre. Det trenger ikke å være en strikkagenser, men den må være litt stretchy.

2. Klipp den i to rett under ermene. Siden denne genseren var ganske lang klippet jeg litt lengre ned. Men det er lurt å ha litt ekstra stoff.

3. Klipp ned langs sømmen på den ene siden. Slik som på bildet.4. Ta stoffstykket og mål rundt hodet ditt for å se hvor stor lua trenger å være.

5. Klipp av det stoffet du ikke trenger. 

6. Brett stoffstykket i tre deler. Se bildet under.
 7. Brett det slik at det ser slik ut. 

8. Finn ut hvor lang du vil ha lua, å klipp av det du ikke trenger. Klipp det i en bueform slik som toppen på lua skal være.

9. Brett stoffet ut igjen, og da vil det se slik ut.

10. Nå er vi ferdig med klippinga, og da gjenstår det bare å lime/sy denne sammen. Sy/lim den åpne siden sammen.

 11. Denne delen er litt vanskelig å forklare, men jeg prøver.. Sy/lim den ene "toppen" sammen med "toppen" ved siden av, og så den neste "toppen" sammen med "toppen" ved siden av der igjen, om dere skjønner. Alle de tre toppene skal være limt/sydd sammen til hverandre. Og når du har gjort det, vil det etterlate et lite hull i midten, og da limer/syr du bare det sammen også. 

12. Da var lua ferdig!!

 

Veldig lett måte å gjøre det på, selvom det kanskje virker vanskeligere pågrunn av måten jeg forklarer det på. Men dette tok meg ca 10 min, eller mindre. Håper dere likte innlegget!


Og gjerne legg igjen en kommentar om dere ønsker flere DIY innlegg :-)


Skrevet: 11.04.2013 Klokken: 14:26

Hei! Nå er det ikke lenge til vi drar.. har vært våken siden 11-12 og skrevet innlegg til dere som skal bli publisert i løpet av de dagene jeg er borte. Nå må jeg snart gjøre meg ferdig med bloggingen slik at jeg får gådd i dusjen og stelt meg før vi kjører. Tror ikke jeg skriver flere innlegg før vi drar, men allerede ikveld kommer det et DIY innlegg :-)


Når
jeg og Stig var på Ibestad på tirsdag så fikk jeg låne noen sko av Johanne med meg hjem. Ganske tøffe sko egentlig, og gode å gå i! Har lyst på slike selv... Men er kjekt å ha en lillesøster man kan låne klær og sko av! Og flaks at jeg passer de, hahha..
 

Tøffe, ikke sant? ;)


Skrevet: 10.04.2013 Klokken: 23:17

Imorgen kjører jeg og Stig sørover, vi skal helt ned til Arendal faktisk.. Tror aldri jeg har kjørt så langt i Norge før, så det kan bli spennende. Blir godt å komme seg bort litt, kjenner at jeg trenger det. Men kanskje ikke like godt å sitte i bil så lenge. Håper bare ikke været er dårlig hele veien... Vi har planlagt å være hjemme igjen på mandag, men det kommer jo helt annpå været egentlig. Jeg har uansett forhåndskrevet noen innlegg slik at det ikke blir så lang tid mellom hver oppdatering. Har også et lite DIY prosjekt på lur, så gled dere! 
 1667 km i følge Google maps.. haha, det er ganske langt egentlig!


Skrevet: 10.04.2013 Klokken: 12:26

Hei! Gårdagen var en utrolig lang, og litt slitsom dag. Stod opp halv åtte, og halv ni dro jeg og Stig til byen for å ta ferga over til Ibestad. Vi måtte måkke frem en tilhenger som vi skal ha med oss imorgen når vi kjører sørover. Fikk samtidig sett Johanne før hun dro på klassetur til Polen, og det er jo alltid koselig ♥ Hadde en pakke liggende på Ibestad med de nye støvlene mine, så det tenkte jeg å dele med dere nå. 
 Jeg kjøpte disse på Ebay faktisk. Ble helt forelsket når jeg så mønsteret, og at de var rosa og turkis. Liker de fargene sammen sååå godt! Skikkelig søte støvler, også trengte jeg et par nye. Tror de er i størrelse 36, de passet iallefall perfekt. 
litt kattehår på støvlene på bildet over, heheee. Johanne sin katt røyter så sykt mye..haha..


Hva synes du?


Skrevet: 07.04.2013 Klokken: 18:23

Hei! Har vært litt slapp på bloggfronten i det siste, rett og slett fordi jeg magler litt motivasjon. Holdt på å skrive et innlegg igår, men det fanen ble bare stående åpen hele dagen uten at jeg publiserte det, hehe. Idag har jeg prøvd å være litt kreativ, har holdt på med et lite DIY prosjekt, som vil komme på bloggen i løpet av de nærmeste dagene. På torsdag reiser jeg muligens bort i noen dager. Planen er at jeg og Stig skal kjøre en tur sørover for å hente noe. Derfor holder jeg nå på å forhåndskrive et par innlegg slik at det ikke blir 5 dager uten blogging. 

Testet meg litt frem med forskjellige negledesign tidligere idag. Ble egentlig ikke så veldig fornøyd, men samtidig så ble det jo litt søtt. Dette er jo igrun utrolig enkelt da, og litt morro å gjøre noe annet enn å bare ha en bestemt farge. Neste gang skal jeg prøve meg på noe litt vanskeligere tror jeg.. Er jo litt morsomt å sitte å eksperimentere litt! 
 

Slik ble det altså... Hva synes du?


Skrevet: 05.04.2013 Klokken: 00:54

Hei! Tenkte å fortelle dere om en nettbutikk jeg liker utrolig godt. Er sikkert mange av dere som vet om den fra før av, i og med at den er blitt ganske poplulær i det siste. Jeg har visst om den en god stund nå, men har enda ikke fått bestilt noe derfra. Frister veldig å gjøre det nå når jeg får lønn, så får se hva det blir til! De har så utrolig mye fint, og annerledes. Nesten alt på den siden faller i smak hos meg, så det er vanskelig å velge ut noen få favoritter. Men her er ihvertfall et lite utvalg av hva de har å by på...
 

1. Elsker fargen, og at det er paljett-kors over hele shortsen >Direktelink<   2. Digger fargekobinasjon, og hvordan kjolen ser ut på ryggen! >Direktelink<   3. Nydelig ombre skjørt, du finner det HER.   4. Sommerlig og søt overdel HER.   5. Kjole i pastellfarge HER.      


6. Stilig jumpsuit HER. 7. Skjørt med aztec mønster, finner du her.   8, Peplum topp HER.   9. Kul hodeskalle-overdel HER.   9. Genser med aztec mønster, finner du HER.


Hva synes du? Noe som falt i smak hos deg?


Skrevet: 03.04.2013 Klokken: 13:02

Hei! For litt over 1 mnd siden bestilte jeg to klesplagg fra dresslily.com, det er en nettside fra Kina som selger klær til en utrolig billig pris. Skulle ha kjøpt mer, men portoen var ganske dyr, og jeg liker å holde prisen under 200 kroner for da slipper man toll! Jeg har egentlig ikke hørt så mye om denne siden, men var klar over at plaggene kan se forskjellig ut på nettsiden enn hva de er i virkeligheten, så dette var mer en test for å sjekke kvalitet osv. Kvaliteten er ikke noe å skryte over, rare sømmer, og merker at det er veldig billig stoff. Men sett bort ifra det så synes jeg plaggene var søte, og absolutt verdt den prisen. Begge kostet under 10 dollar, husker ikke eksakt pris akkurat nå, men det var ihvertfall ikke dyrt! 
 Denne overdelen var mye rødere i virkeligheten enn på bildet. Men det gjør forsåvidt ingenting. Likte kragen, men er skeptisk til å vaske denne. Haha, alt kommer sikkert til å dette av. Neida.. så ille er det vel ikke. Men om du bestiller fra denne nettsiden så burde du være forberedt på at noe av det de selger er ikke av beste kvalitet. Noe man forstår når man ser prisene. Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne, en blazer? eller noe jakkelignende. Virker som det er litt bedre kvalitet enn genseren faktisk. Ganske fornøyd, men fargen var annerledes i virkeligheten. Det eneste jeg ikke likte var skulderputene, jeg HATER skulderputer. Men heldigvis er de lett å fjerne! 

 

Hva synes du? 

Har du bestilt noe fra denne nettsiden før?


Skrevet: 01.04.2013 Klokken: 14:10

Hei! Det er faktisk ikke så lenge siden jeg stod opp, eller våknet blir vel rettere å si. Stod faktisk opp i ti-tiden tror jeg, men så sovnet jeg av på sofaen. Hadde så sykt merkelige og skumle drømmer inatt, isj... Sikkert pågrunn av at jeg og Stig har sett grøssere hele påskehelga. Idag er jo siste fridag, for meg iallefall, så denne dagen skal jeg kose meg ekstra mye, kanskje ha en liten spakveld senere. Og nå holder Stig på å lage frokost til meg, hihi ♥ Brødskiver med stekt egg! Men før jeg sporer helt av her, så tenkte jeg å komme med en liten filmanbefaling av en av filmene vi har sett i det siste, nemlig...


SINISTER..
 
Jeg synes denne filmen var utrolig spennende, og bra. Anbefales på det sterkeste! Bra handling, og spennende fra begynnelse til slutt!

 


"Ellison skriver om kriminalsaker fra virkeligheten, og med håp om en ny bestselger flytter han sammen med familien inn i et nytt hus hvor det har skjedd bestialske drap. Her finner han en bortgjemt eske som viser drapet på husets forrige eiere, og mens han gransker dypere i mysteriet føres familien nærmere sitt verste mareritt" - Lovefilm.no
hits