Skrevet: 28.04.2012 Klokken: 00:19

Kjøpte denne herlige genseren for noen dager siden, og har brukt den hver kveld siden da. Er så deilig å bare slenge på seg denne når jeg kommer hjem fra jobb. Den er så utrolig myk, og ikke minst varm! Også må jeg si at jeg liker den søte rosafargen veldig godt, men det jeg liker aller best er det fine stoffet som er inni hetta og lommene. ♥
Ser den ikke herlig ut?


Skrevet: 25.04.2012 Klokken: 22:04

Disse skoene var en av de to tingene som befant seg i Nelly-pakken min som jeg fikk på mandagen. De er egentlig mørkbrun, men har endret kontrasten litt på bildene. Uansett - jeg elsker disse skoene. Ønsker meg egentlig JC-sko, men siden jeg ikke har råd til det ennå, så må jeg bare klare meg med noen som ligner en smule på de. Haha. Men fargen liker jeg kjempegodt, og de er behagelige å gå i, selvom jeg ikke er så vant til å gå i så høye sko. Får øve meg litt, hehe... 

 Hva synes du?


Skrevet: 23.04.2012 Klokken: 23:44

.. Eller en takk for at jeg passet Benedikte i Helga. Jeg hadde sagt på forhånd at jeg ikke skulle ha noe for å passe henne, for hun er jo tanteungen min og jeg synes det er koselig å være sammen med henne så føler ikke at jeg skal ha penger for å gjøre det. Men søsteren min og typen syntes de skulle gi meg noe fordeom. Det var egentlig alt for mye, men kjempesnilt av dem ♥ Tusen takk! 


Rakk visst ikke å ta bilder av innkjøpene idag, men det kommer ihvertfall imorgen (tror jeg). Skal på jobb helt til klokken åtte, så kommer sent hjem. Må vel legge meg snart, er ganske sliten så blir nok å slokne ganske så fort. 

 Akkurat nå: Stig har lett etter en sang i over 1 time, som han var sikker på at jeg kom til å like. OG nå fant han den endelig, haha. Og-ja, det var akkurat slik sang som jeg liker! Han kjenner meg så godt ♥ Den var nesten helt umulig å finne, ettersom at den ikke er kommet ut enda tror jeg. Men dere kan høre den HER. Det er den første sangen som heter "Save yourself".


Skrevet: 23.04.2012 Klokken: 19:48

Idag har det vært så nydelig vær, noe det fortsatt er selvom klokken snart er åtte. Fikk skikkelig sensommer-feelin' når jeg gikk ut isted for å ta noen bilder. Eller jeg hadde det helt til jeg så snøen på bildet under. Hah, ser ikke ut som det er mye vår når det fortsatt ligger ganske mye snø på bakken. Men det har faktisk vært nokså varmt idag. Uheldigvis for meg har jeg vært på jobb nesteen hele dagen, så har ikke fått utnyttet været noe særlig. Men forhåpentligvis holder det seg slik en stund! Man vet jo aldri når man bor i Nord-Norge, her kan det plutselig snø i juni liksom... 

 

Nå skal jeg begynne med middagen til Stig kommer hjem i halv ni tiden. Og så skal vi se den nyeste episoden av Once upon a time, gleder meg!! Kom ut idag :] Viser dere tingene jeg fikk fra Nelly senere ikveld!


Skrevet: 20.04.2012 Klokken: 01:25

Jeg har, som sikkert mange andre, hatt problemer med å logge meg inn på blogg.no idag. Utrolig irriterende at det er så ofte feil...Men whatever. Idag har jeg bare vært på jobb egentlig, ble en liten powernap når jeg kom hjem. En litt for lang egentlig, sov faktisk helt til halv ti, så er ikke så veldig trøtt nå, men må komme meg i seng snart siden jeg har tidligvakt imorgen. Mottok noen bøker i posten idag, som jeg skal bruke til studiene mine, blant annet Fashion Bible. Utrolig nyttig og interessant bok! Viser dere i løpet av helga, eller på søndag. Imorgen drar jeg nemlig til Narvik, og skal være "mamma" en hel helg! Gleder meg kjempemasse, skal bli så godt å se tanteungen min igjen, er så lenge siden sist. 
 

Men nok om det, igår dusjet vi Kira. HAha, det er først når hun er våt at man virkelig kan se at hun er en kinesisk nakenhund. Er veldig glad for at hun har pels egentlig, mye finere :] Men synes igrunn hun så ganske søt ut på bildene, hahaaa.. Sykt hvor spinkel hun egentlig er, pelsen gjør henne liksom tre ganger større.

 Nå tar jeg kveld. Skal bare spise opp Yoghurten min først. Gonatt ♥


Skrevet: 18.04.2012 Klokken: 15:49

Denim jakken er vårens sikreste kjøp. Med en klassisk jeans jakke har du alltid noe å ha på deg. En denim jakke kan brukes til alt, og er perfekt til både vår og sommer. Den er trendy, klassisk, røff og sofistikert på en gang. Det finnes utrolig mange varianter, og farger og den kan styles på mange måter! Om du er ute etter en ny jakke denne våren, men er usikker på hvilken du skal investere i, så er denimjakken absolutt et sikkert kjøp. Den går som regel aldri av moten, og er et veldig praktisk plagg som kan brukes både til hverdag og fest. Under her har jeg funnet fram 6 forskjellige denimjakker til under 600 kroner.

 

 1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER.

 

 

Har du eller skal du investere i en denimjakke i år?


Skrevet: 18.04.2012 Klokken: 02:36

Hei. Idag har jeg egentlig bare vært på jobb. Jeg og Stig jobbet samtidig idag, så kvelden gikk igrunn ganske fort, eller fortere enn den bruker. Når det er så lite folk på senteret så føles det ut som tiden står stille. Og idag var det ekstremt lite folk, hadde Èn kunde, woooho! Når vi var ferdig på jobb klokken åtte, så dro vi på kinarestauranten å spiste. NAMNAM, elsker kinamat. Selvom kinarestauranten i Harstad ikke er sååå veldig mye å skryte av, men det var ihvertfall godt.


Synes egentlig det er superkoselig å jobbe på samme senter som kjæresten min, og enda koseligere at han jobber på butikken rett over min. Er ganske sjeldent vi har samme dager da, men når vi har det så er det veldig koselig ♥ Er så glad for at vi har et slikt forhold hvor vi kan være sammen 24/7 uten å bli lei av hverandre, eller uten å føle at vi trenger litt tid for oss selv. Eneste ulempen er jo at man kan bli litt avhengig av hverandre, noe som ikke er bra, men det føler jeg ikke at vi er. Men merker jo at hvis han er bortreist i to dager, så føles det ut som det er en evighet siden jeg har sett han og dagen føles ikke helt den samme når jeg våkner opp uten han ved siden av meg. hehe ♥


Kylling chop suey slår jo aldri feil. ;] Nå skal jeg snart legge meg, blogges nok imorgen for da har jeg FRIIII. Håper på fint vær så jeg får fixet bilen litt!


Skrevet: 16.04.2012 Klokken: 22:26

Hei folkeenz! Har nesten gitt opp å skrive på denne dataen ettersom at den er helt fucked up, så er derfor det har vært veldig lite blogging. Klarer ikke helt å komme igang med studie heller, siden det er så slitsomt å sitte med skjermtastaturet hele tiden. Men imorgen får jeg endelig tid til å dra innom expert, så håper at det ordner seg snart! Men jaa, tenkte å vise dere de to nye neglelakkene jeg var å kjøpte idag. Elsker fargene ♥ 

 


Mint candy apple // To buy or not to buy

 

Begge er fra merket Essie. Kjøpte de på Vita for 129,- pr. stk.


Skrevet: 14.04.2012 Klokken: 14:51

Kom over disse skoene på Nelly i sted. Jeg skal innrømme at jeg er en fan av Campbell selvom jeg enda ikke har fått råd til å kjøpe mitt første par. Men det var ikke det det skulle handle om. Jeg fant som sagt disse skoene, og jeg bare "hææ?" med engang. Hahaa, kule var de, men jeg kan ikke tenke meg at disse er noe behagelig å gå i? Hvertfall ikke i lengden. Men jeg likte fargene, absolutt noe jeg kunne gått i - om det ikke var mellomrom mellom hælen og platåen. Hehe.

 
Hva synes du?


Skrevet: 14.04.2012 Klokken: 03:21

Her er et lite utvalg av mine favorittfarger innenfor neglelakk. Utrolig fine og freshe farger til våren og sommeren ♥ Favoritten er den korallfargede og minten! Tror jeg må gå innom Vita på mandag å sjekke om de har de fargene deer.
 Har du en favoritt?


Skrevet: 12.04.2012 Klokken: 23:41

De fleste som er fan av one tree hill har nok fått med seg at den aller siste episoden av OTH gikk forrige uke. Hele ni sesonger, og nå er den helt over. Har sett på denne serien så lenge jeg kan huske, når jeg gikk på ungdomskolen brukte jeg alltid å se på oth når jeg kom hjem fra skolen, husker at det brukte å gå på tv'en akkurat ti på halv tre. Vet ikke om det gjør det ennå, for de seneste årene har jeg alltid brukt å laste det ned istede. Uansett, en utrolig spennende og fin serie synes jeg. Tror jeg kommer til å savne det litt faktisk! Etter at Peyton og Lucas sluttet etter sesong 7(tror jeg det var), så trodde jeg egentlig at hele serien var ødelagt, og at det ikke kom til å bli like morsomt å se på. Men der tok jeg feil, for de to siste sesongene er en av de jeg likte aller best. Den siste sesongen, nr 9, var veldig spennende, mye som skjedde, og mye drama. Og jeg synes faktisk at den siste episoden var en veldig bra avslutning, selvom det skjedde veldig fort. Men kunne nok ikke avsluttet den på noen bedre måte.

 


/ Bilde fra google.


Haha, litt rart å skrive et helt innlegg om en serie, men dette er en av de få seriene hvor jeg har fulgt med fra starten av. Også synes jeg det er en veldig inspirerende serie også, på mange måter. Jeg husker at det var etter jeg så peyton tegne osv, at jeg begynte å interessere meg for tegning selv. hehehe... Men uansett, en herlig serie. Synd det er over ♥

 

Liker du one tree hill?


Skrevet: 12.04.2012 Klokken: 11:36

Det er nok mange som har hørt om denne hårbørsten før, men for dere som ikke har det så tenkte jeg å komme med en liten anbefaling. Nemlig denne fantastiske hårbørsten kalt Tangle Teezer. Jeg har lest om denne for leeeeenge siden, men jeg trodde aldri på at den var så bra som det stod. Men når jeg prøvde lillesøster sin så skjønte jeg jo at det var faktisk sant, og da måtte jeg bare investere i en slik selv. Denne hårbørsten er perfekt til dere som sliter med flokete hår eller er veldig hårsår, for denne hårbørsten lugger nemlig ikke i det hele tatt! Denne retter ut flokene helt smertefritt, og i tillegg så skader den ikke håret ditt! Høres jo helt perfekt ut ikke sant? Vel, den er det! Den finnes i fargen rosa og svart. Du finner de HER til 149,-. De har også en Tangle Teezer med en beskyttende bunn, den får du får 179,- HER. Ikke nok med det, så har de også en tangle teezer til barn til også 149,-. Du finner den HER.

 

 Før hatet jeg å gre håret, Nå elsker jeg det! Er nesten som at jeg gleder meg til å gre håret om morgenen og før jeg legger meg. Denne er virkelig så bra!


Skrevet: 11.04.2012 Klokken: 23:21

Jeg og Stig har en tedens til å kjøpe det samme når vi er på butikken. Altså, hvis vi begge er på en butikk på samme dag, uten at vi vet det selv, så kjøper vi mye av de samme tingene. Foreksempel nå i påsken, da var jeg å handlet på tur hjem fra jobb, og han var å handla på butikken her hjemme mens jeg var på jobb. Det endte med at vi hadde omtrent åtte - ni 1,75 liter melkekartonger i kjøleskapet. Og alle gikk ut på samme dato, typisk... Så pågrunn av at vi har så mye melk i kjøleskapet så måtte jeg finne på å lage noe med melk idag, og det ble da muffins! Ikke at jeg brukte så mye melk egentlig, men det var det enkleste å lage så da ble det det...
 

Namnamnam, muffins med sjokoladebiter. Skal spise en nå, mens jeg ser paradise hotel! Snakkes ♥


Skrevet: 10.04.2012 Klokken: 18:32

DU TRENGER:

- 4 cl bacardi rom 

- 4-5 friske jordbær

- Saften av en halv lime

- 2-3 ts melis

- En neve isbiter

- Oooog.. en blender såklart!
Jeg fant denne oppskriften en eller annen plass på nette, jeg fulgte den ikke helt i og med at jordbære mine var veldig sure så jeg måtte tilsette en del sukker også. Også brukte jeg ca 9-10 isbiter. Som du sikkert har skjønt så er dette en drink med alkohol i, men den kan selvfølgelig lages uten alkohol også. Du kan foreksempel bruke litt saft istede for spriten, eller vann? det funker sikkert det også. Bare pass på at du får en slushkonsistens, og smak til med evt sukker. 
Veldig lett drink å lage. Du bare hiver alle ingrediensene i en blender og fyrer løs til du får en slushkonsistens. Tilpass ismengden. Du kan også lage denne drinken med bringebær, mango, blåbær, ja egentlig hva som helst!


Ganske så godt! Men ikke fullt like god som den vi fikk servert i Bulgaria. For den..den var fantastisk god! Har du smakt strawberry daiquiri før?


Skrevet: 10.04.2012 Klokken: 16:17

I vår er pastell en av fargene som gjelder. Jeg elsker søte pastellfarger, og kommer garantert til å bruke disse fargene i vår, men kommer nok til å kombinere det med tilbehør i metalliske farger og andre teksturer for å få en litt mer røff og spennende look. Bikbok er en av kjedebutikkene som satser fult på pasteller i år, så der tror jeg man kan finne mye fint framover. 
 


Søte kjoler i nydelige pastellfarger. Likte spesielt godt den første kjolen i mintfarge. Synes det var utrolig søtt med det rosa beltet til. Og i tillegg er det blonder, noe jeg elsker! Kjolen koster 275 norske kroner, og kan kjøpes HER. Kjole nr 2. likte jeg også veldig godt. Ikke noe jeg vanligvis ville gått i, men den var fin! 665 kroner fra HER.Fargerike jeans er blitt veldig populært. Jeg skal absolutt investere i et par mintfargede jeans, og kanskje en lilla eller gul.

Her falt jeg virkelig for den lyseblå Chloé veska. Helt nydelig, men litt dyr kanskje. Koster 6.105 norske kroner fra www.harrods.com
Likte alle disse skoene, nydelige pastellfarger. Men de jeg likte aller best må være de lilla. De er fra Topshop, og koster 755kr.

 

 

 

Alle produktene har jeg funnet på polyvore.com, har også laget alle kollasjene der. Håper dere likte innlegget!
Hva synes du om pastell? Er det noe du kommer til å bruke i vår?


Skrevet: 09.04.2012 Klokken: 22:14

Hei! Har ikke fått blogget idag pga litt ustabilt internett, og i tillegg har tastaturet streifet helt nå. Har egentlig bare lyst til å hive den i havet, men jeg trenger den jo.. Får dra innom Expert denne uka å høre med dem. Meeen ja, idag har jeg, Kira og Stig vært på en tre timers tur opp til fjelldalsheia. Var en kjempefin tur, og nydelig vær. Tilogmed SOL. Heeeerlig. Når vi kom hjem lagde vi pannekaker, og så en film. Var utrolig godt med pannekaker idag! Skal bare nyte resten av kvelden, imorgen drar Stig og blir borte helt til Søndag. Gruer meg litt til å være alene i dette store huset, men det skal vel gå bra. Jeg har jo trossalt Kira her sammen med meg. 
 

Jeg skal ikke på jobb før på onsdag så har enda en fridag igjen. Litt deilig ♥ Hva har dere gjort idag?


Skrevet: 09.04.2012 Klokken: 02:54

Jeg så nettop denne søte filmen, som jeg nå tenkte å anbefale til dere som liker slike typiske jentefilmer. Ikke den beste jeg har sett, men var god underholdning. Verdt å sjekke ut, filmen heter Monte Carlo :] Kjente skuespillere med også, blant annet Selena Gomez, som de fleste vet hvem er, og Leighton Meister fra Gossip Girl. Digger henne! Hun blonde tror jeg faktisk også har vært med i GG om jeg ikke husker helt feil.
 
"Gjør deg klar for et helt rått eventyr i Monte Carlo av den typen man bare opplever Èn gang. Selena Gomez lyser opp skjermen som den muntre Grace. Hun går i avgangsklassen på videregående og gleder seg til en ferie i Paris sammen med bestevenninnen Emma og storesøsteren Meg. Akkurat da jentene tror at hele turen er ødelagt fordi den hyperaktive guiden reiser fra dem, blir Grace tatt for å være en rik sosietetsjente, og de tre blir fraktet til Monte Carlo og en spennende uke med glitter, glamour og uforglemmelig moro!" - www.lovefilm.noHar du sett den, eller skal?

 


Skrevet: 08.04.2012 Klokken: 23:59

Helt siden jeg fikk låne denne bilen av pappa ifjor en gang så har den egentlig vært skitten all the time, og da mener jeg VELDIG SKITTEN. Nesten så man ikke kunne se at bilen faktisk er hvit, haha. Men idag tok jeg og Stig å vasket bilen, med avfettning for å få bort all dritten. Og nå ser bilen utrolig ren og fin ut. Nå er den faktisk blitt hvit igjen, haha. Selvom jeg egentlig ikke er noe fan av stasjonsvogn, så må jeg si at jeg er blitt veldig glad i denne bilen selvom den er eldgammel og ganske mye feil på. Men jeg gleder meg utrolig mye til jeg får kjøpt min egen, holder på å spare så forhåpentligvis får jeg kjøpt min første bil i løpet av dette året!
 


Skulle egentlig tatt før og etter bilder, men det kom jeg selvfølgelig på ETTER at vi hadde vasket den. Men tro meg, den var grusomt skitten. Så helt forferdelig ut :]


Skrevet: 08.04.2012 Klokken: 19:58

Tok noen bilder av Kira tidligere idag som jeg tenkte å dele med dere. Hun er SÅ søt, men verdens staeste hund, haha. Men en skikkelig going det er hun ♥ Kira er egentlig hunden til moren til Stig, men vi har hatt henne en stund nå, og kanskje vi overtar henne, men det er ikke sikkert ennå. Er ihvertfall utrolig koselig å ha henne her. Kommer til å bli skikkelig tomt hvis/når hun drar ifra oss. 
 Begynner å lure på om hun tror hun er en katt for hun bruker hele tiden å ligge oppå sofaryggen osv. Hahah.. En ting er ihvertfall sikkert, hun er IKKE like lett som en katt!


Skrevet: 08.04.2012 Klokken: 16:32

Her er et lite utvalg av det jeg ønsker meg nå for tiden. Del 2 kommer litt senere. Fikk ikke tatt med alle tingene på denne kollasjen for det ble ikke plass, haha. Det er så mye jeg ønsker meg, utrolig kjipt når jeg er blakk. Men har jo faktisk bursdag om under en mnd! ♥ Fremover skal jeg bli flinkere på å heller investere i få ting som jeg VIRKELIG har lyst på og som jeg vet jeg kommer til å bruke mye, i stede for å kjøpe masse dritt som bare blir liggende. 
 
Noe av dette du kunne tenkt deg?


Skrevet: 08.04.2012 Klokken: 14:49

Hva synes du? ♥


Skrevet: 08.04.2012 Klokken: 00:47

Blir alltid så mye godteri i påska, men det er vel lov det? Men med engang påska er ferdig så starter jeg treningen, og da blir det null godteri i ukene fremover. Her er ihvertfall kveldsmaten/nattmaten min ikveld;
 
Namnamnam. Påskeegget fikk jeg av mami, blir visst aldri for gammel til å få det, hihi. Tror vi har hatt disse påskeeggene siden vi var små, utrolig koselig ♥ Takk mamma. Nå skal jeg snart legge meg. Kira ligger ved siden av meg her på sofaen, skikkelig sliten. Snakkes imorgen :} SOV GODT.


Skrevet: 07.04.2012 Klokken: 22:54

Hei på dere !!

Tastaturet mitt er fucked akkurat nå, så hvis det er noen skrivefeil i dette innlegget så er det derfor. Det er nemlig fire taster som slutter å funke av og til, og en av de er backspace. UTROLIG irriterende. Må sitte med skjermtastaturet oppe, og det tar bare sykt lang tid å skrive med det. Men men, nok om det. Ikveld har jeg og Stig kost oss skikkelig, med en supergod middag som bestod av Stoganoffgryte med ris, potetmos og minibaguetter som tilbehør. Namnamm...Også så vi en film som het Dreamhouse, gaanske dårlig egentlig.
 Har hatt en herlig påskeaften med min kjære. Nå skal jeg kose meg videre med litt god musikk og påskeegget jeg fikk av mamma ♥ Hun er så søt, selvom jeg ikke bor hjemme lengre og snart er 20 år så får jeg fortsatt påskeegg av henne. Blir nok aldri for gammel for det! HiHi koselig ♥ Har dere hatt en fin kveld?


Skrevet: 07.04.2012 Klokken: 13:28

Denne påskeaften skal jeg tilbringe med min kjæreste. Og Kira selvfølgelig. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre idag, Stig ligger enda å sover og jeg skal snart dra på butikken for å handle inn litt til imorgen, for da kommer en kompis over å skal se film å spise hjemmelaget pizza med oss. BLIR KOSEEELIG. Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om akkurat nå, er nettop stått opp. Skal gå å stelle meg å spise frokost så er det avgårde til Evenskjer.
Kira ønsker dere alle en fortsatt GOD PÅSKE. ♥ Hva skal dere idag?


Skrevet: 07.04.2012 Klokken: 00:56

Her om dagen prøvde jeg ut noe nytt - nemlig; KIWI SLUSH! Haha, det ser ganske ekkelt ut, men smakte mye bedre enn det ser ut som! Stig likte ikke dette i det hele tatt, men jeg synes den var ganske så god. Lagde min egen oppskrift, så har ikke nøyaktige mål på hvor mye du skal ha osv, men det er bare å prøve seg fram til du er fornøyd!


DU TRENGER:

- En blender, eller smoothiemaskin

- Isbiter

- To kiwi

- Og en slags iste, jeg brukte hvit te guava.
 

Brukte ca 1 og 1/2 pose med isbiter. Men det må du nesten se ann, du skal ha få en slik slush konsistens så bare prøv deg fram! Kanskje en fordel å knuse isbitene før du begynner å hive det andre oppi, men det spiller egentlig ingen rolle.Så tar du ut fruktkjøttet i kiwien og hiver det oppi blenderen sammen med isbitene. Etter det tar du litt Iste oppi, ikke så veldig mye, kanskje 1-2 dl. Men som sagt, bare å prøve seg fram! Tilsett også litt sukker om ønskelig. 1 ss ca.
 


Så blander du bare alt sammen til du får den slush konsistensen.


Jeg fulgte som sagt ikke en oppskrift, bare hev ingrediensene oppi til jeg ble fornøyd. Kan komme med en bedre oppskrift om det er ønskelig, ikke at jeg tror det etter dere får se det ferdige resultatet, for det ser ikke særlig godt ut. Meeen noen ganger smaker det bedre enn det ser ut, som i dette tilfellet. 


SLIK SER DEN UT..


Ser litt ut som en slankedrikk eller noe slikt. MEN jeg synes den ble veldig god. Forfriskende ;]


Skrevet: 06.04.2012 Klokken: 20:54

De fleste har vel fått med seg at det er kommet en ny American Pie? Jeg digger american pie faktisk, men da mener jeg de tre første filmene. De andre er bare kjedelige og irriterende å se på i og med at det er andre personer med noe jeg synes er teit. Men nå er altså American Pie Reunion kommet, og den har jeg såååå lyst til å se! Derfor tenkte jeg å melde meg på konkurransen som blogg.no har nå, hvor du kan vinne kinobilletter til denne filmen. Kommer nok garantert til å se film en eller annen gang uansett om jeg vinner eller ikke, men hadde vært koselig å få sett den på kino sammen med kjæresten min! Er så og si aldri på kino nå for tiden, så det hadde vært morsomt å vinne. ♥


Deltar du i konkurransen? 

reunionvinn

Skrevet: 06.04.2012 Klokken: 19:14

Hei cuties! Idag bestemte jeg og Stig oss for å dra på en liten fjelltur. Vi dro opp til et vann som heter Svartvatnet. Siden vi hadde med oss Kira så kunne vi ikke gå så langt, ettersom at hun begynte å fryse veldig. Men det var en veldig koselig tur, grillet pølser og drakk kakao. Håper det blir flere turer i påsken, det er jo så deilig å komme seg ut i naturen, spesielt i påsken synes jeg. Når vi kom hjem tok vi et boblebad for å få varmen i oss igjen, utrolig herlig å bare ligge å slappe av litt. Senere ikveld skal vi bare kose oss, å se film. Har lastet ned en film som heter Babycall. Fant nettop ut at det er en norsk film, så er litt spent på hvordan den er. Har ikke store forventninger for å si det slik, heeehe.
 Hva synes du om bildene?

Har du sett Babycall?


Skrevet: 06.04.2012 Klokken: 12:38

Her er bilde av smoothie makeren som jeg kjøpte på tirsdag. Jeg kjøpte den på OBS, og betalte bare 399,- for den. Var satt ned 100 kr. Sier seg selv at den ikke er verdens beste i og med at den var så billig, men vi har allerede brukt den en del og den fungerer faktisk ganske så bra. Jeg var ute etter en blender som kunne knuse isbiter bra, og det gjør denne. Så om du er ute etter en billig blender som du kan lage smoothie og milkshake med så anbefaler jeg denne. Vi skal etterhvert kjøpe en litt bedre, men denne er bra nok foreløbig :]
 Jeg lagde en "kiwi slush" igår, som faktisk ble ganske god! Stig synes den smakte dritt da, men jeg likte den, haha. Prøvde bare ut noe nytt, så lagde min egen lille oppskrift! Skal vise dere bilder senere. 


Skrevet: 05.04.2012 Klokken: 17:28

Igår fikk jeg endelig skolebøkene mine fra NKI. Passet perfekt at de kom nå før påsken slik at jeg kan få lest litt i ferien. Har masse av tid til det siden jeg har fri helt til den 11. Jeg skal som jeg har sagt tidligere studere Moter og Styling på nki, gleder meg supermasse til å få satt ordentlig igang. Må bare få ordnet med passord til skolen osv. Var faktisk bare to bøker, også fikk jeg med motebladet ELLE og fargeblyanter. Har også bestilt to bøker som jeg kommer til å bruke til dette studiet, nemlig Fashion Bible og Tilbehørets Makt. De kommer vel rett etter påsken, can't wait!
 


Skrevet: 05.04.2012 Klokken: 14:52

Jeg var jo i byen på mandag med lillesøsteren min (link) og da ble det litt shopping, men ikke så mye til meg selv akkurat. Kjøpte for det meste ting til huset, som en smoothiemaskin, kjøkkenredskaper og håndduker. Men fant også en veldig søt shorts på h&m som jeg bare måtte ha, og en veldig fin neglelakk. Jeg elsker jo grønn og blonder! 
 

Husker ikke prisen på neglelakken, men det ligger vel på 40kr ca? Shortsen kostet 129! (fra barneavdelingen, heehe) Hva synes du?


Skrevet: 04.04.2012 Klokken: 23:20

Har skrevet litt om denne designeren før, men nå gjør jeg det igjen. Disse kjolene er fra høst/vinterkolleksjonen hans fra 2011. Jeg bare elskeeeer disse kjolene. Helt fantastiske, spesielt den i midten. Jeg synes Aadnevik er en helt fantastisk designer, liker veldig godt kjolene hans. Er alltid noen som faller i smak. Disse kjolene er fra kolleksjonen Kristian Aadnevik for Riccovero. Du finner alle tre kjolene her + fler. 
Hva synes du? En kjole du likte bedre enn de andre?


Skrevet: 03.04.2012 Klokken: 17:55

Har kjøpt meg ny shampoo og balsam som jeg gleder meg til å teste ut. Produktene er fra Coverbrands, og kostet vel 139 kr for hver tror jeg. Fikk de i posten igår, men kom hjem så sent fra byen at jeg gadd ikke å sette meg ned å blogge. Idag har jeg også vært på jobb, og skal snart kjøre å hente min kjære i byen. Kira blir med meg ♥


Kjøpte en del småting i byen igår, som jeg skal vise dere litt senere. Blant annet kjøpte jeg en blender! Eller en smoothie maskin er det vel egentlig. Har ikke fått testet den ut, men tror jeg skal gjøre det ikveld. Kommer ihvertfall bilder!
 Nå har jeg faktisk påskeferie helt til den 11. Vet ikke helt hva jeg skal i påska, hadde egentlig tenkt å bli med til mormor en tur, men så må jeg på jobbmøte imorgen så det passet ikke helt likevel. Veldig synd, men kanskje jeg tar meg en liten tur til øya istedet, og kanskje jeg og Stig endelig kan få tid til å gå på den fjellturen som vi har snakket om i flere uker! Haha. Håper du har og får en fantastisk fin påske alle sammen ♥ Blogges om ikke så lenge!

 

 

Har du prøvde disse produktene?

Har du påskeferie? :]


Skrevet: 02.04.2012 Klokken: 08:43

Hei sweethearts! 


Idag kommer det ikke til å bli blogging før kanskje ikveld. Jeg skal nemlig kjøre til byen nå om 20 min, for å møte søsteren min. Skal være sammen med henne helt til jeg skal på jobb klokken tre, og så er jeg ferdig klokken åtte, og hjemme klokken ni. Så det blir en veldig lang dag med andre ord. Men skal bli koselig å tilbringe litt tid med Johanne, er kjempelenge siden sist ♥ 
 


Søte Kira, som vi har på besøk.  ♥ HA EN SUPER DAG ALLE SAMMEN!


Skrevet: 01.04.2012 Klokken: 23:36

Aiiai, 1. april allerede! Tiden går utrolig fort, når jeg tenker over det. Har ikke fått blogget før nå siden blogg.no har vært klikk som dere sikkert har merket selv. Så da blir det et lite kveldsinnlegg istedet. Idag følte jeg meg litt i det kreative hjørnet, og bestemte meg for å redesigne en t-skjorte. 
  

T-Skjorta jeg brukte;

Image and video hosting by TinyPic


Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en til tank-top som jeg visste dere i dette innlegget her. Men fant ut at jeg ville prøve ut noe nytt, så slik ble det ferdige resultatet;
 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Den ble seende litt rar ut når den hang på kleshengeren, men ser mye bedre ut på, så kanskje jeg får tatt et bilde av det i morgen. Også så den veldig kort ut på bildet, men den er bare blitt en cm kortere ca, klippet bare av sømmen. Såå ja, som dere ser har jeg flettet stroppene, og for å skjule sømmen sydde jeg en knapp på i samme farge som teksten på t-skjorta. Knappene er ikke rett oppe med skuldrene, men litt lengre frem, ser bare slik ut pga måten den henger på. 

 

Hva synes du?
hits