Skrevet: 30.04.2010 Klokken: 09:07

God morgen alle sammen!
Nå skal jeg snart dra på skolen, første skoledag med russebuksa på. Hadde egentlig ikke så mye annet å si enn at jeg ønsker alle en en fin dag og en kjempefin helg!


Meg i morgest. Trøtt i tryne :o)

Skrevet: 30.04.2010 Klokken: 00:21

Har ordnet ferdig russeboksa mi nå, skulle egentlig ta bilder til dere, men kameraet mitt er fri for strøm, så da ble det noen dårlige cambilder. Imorgen tror jeg ikke det blir blogging, planen er at jeg først skal på skolen og etter det skal jeg hjem en liten tur for å pakke med meg det jeg skal ha og hente drikka mi. Og så drar jeg og V til byen for å møte Anna, og der skal vi kjøpe bursdagsgave til Johanne så drar vi på vors til Johanne etter det. Senere på kvelden er det russedåp og muligens en tur på byen ?! får se hvordan former er. En ting er ihvertfall sikkert, jeg gleder meg som faen!Kommer bedre bilder etter helga regner jeg med. Gonatt alle sammen ♥

Edit; Jeg avslutter spørsmålsrunden på søndag, så still spørsmål folkens! Kommenterer selvfølgelig tilbake ; - ) TRYKK HER

Skrevet: 28.04.2010 Klokken: 23:35

Idag fikk vi gå hjem fra skolen tidligere siden læreren vår var syk. Var deilig å komme hjem så tidlig, men samtidig kjedelig siden jeg ikke hadde noe å gjøre. Så da fant jeg ut at jeg skulle begynne å stryke på merkene på russebuksa. Og jeg er seriøst elendig med strykejernet, det skal jo ikke være så vanskelig?! Jeg klarte nemlig å sette strykejerne oppå det merket jeg nettop hadde stryket på, og d sier seg jo selv at det ikke var lurt. Anyways, er ikke helt ferdig med den enda, kommer bilder imorgen av hele buksa.
Dette merket klarte jeg å ødelegge ...Det ble kjempestygt, men satt et nytt merke over der igjen så det funker ^^


Siden stjernetegnet mitt er Tyr så passet denne perfekt :o)


Beklager de dårlige bildene, men kamera suger.

Er du russ i år?

Skrevet: 28.04.2010 Klokken: 11:54

Denne ukas spilleliste ser slik ut;

Asher Book - Try
Boys Like Girls Ft. Taylor Swift - Two Is Better Than One
Chantal Kreviazuk - Feels Like Home
Chantal Kreviazuk - What If It All Means Something
FM Static - Take Me As I Am
La Bouche - Be My Lover
La Roux - Colourless Colour
Superchick - Stand In The Rain
Sean Paul - So Fine
Taio Cruz - Come On Girl
Torgeir & Kjendisene - Ingen Sommer Uten Reggae
Usher Ft. Will.i.am - OMG

Har dere noen musikktips til meg? Evt. en spotifyliste? :o)


Skrevet: 27.04.2010 Klokken: 21:49

Nå sitter jeg å ser på paradise hotel, tror dagens episode blir skikkelig spennende. Helt sykt at jeg finner det programmet interessant egentlig..


Kveldsmaten min, namm.. Synes jeg har spist mat hele tiden idag. Imorgen begynner jeg med et nytt treningsprogram og kostholdt, forhåpentligvis. Skal ihvertfall prøve, kommer nok et innlegg med treningstips senere. Nå skal jeg se videre på Paradise, blogges!

Ser du på paradise hotel?

Skrevet: 27.04.2010 Klokken: 14:57

Har glemt å legge ut bilder av mine nyeste innkjøp fra H&M, så her kommer noen av de.
Veske 199,- Storfornøyd med den!
Begge bh-ene var på halv pris tror jeg. Synes de var kjempesøte!


Cardigan 59,50,-


Topp 19,50,- (!!)Hva synes du?


Skrevet: 27.04.2010 Klokken: 12:07
He he ...

Ikke verdens sunneste frokost, men godt er det! Skal se Gossip Girl nå, kommer kanskje outfit senere? Stay tuned og BTW, i følge statistikken min er det en del som leser bloggen min, men dere må bli flinkere på å kommentere! :o)

Skrevet: 26.04.2010 Klokken: 22:56

Slik så det ut tidligere idag


Og slik ser det ut nå


Herregud jeg kjenner jeg blir i dårlig humør. Vi er snart i mai og det SNØR ute ?!? Det må være noe galt! Snøen burde være borte igjen imorgen, ARGHH. Nå skal jeg i dusjen så skal jeg legge meg å drømme om sol og varme! Natta bloggen ♥

Skrevet: 26.04.2010 Klokken: 19:09

En dag er man helt overbvist om at sommeren begynner å nærme seg, men så plutselig endrer været seg helt. Isted regnet det som bare det, og nå snør det også! Er så sykt irriterende, kan ikke værgudene bestemme seg! Hehe. Håper ihvertfall det blir fint vær i russetiden, og på bursdagen min! Bare 10 dager igjen til jeg fyller 18. Gleder meg noe sykt. Nå skal jeg spise litt sjokolade å være usunn å se på tv.
Er du litt heldigere med været enn det vi er?

Skrevet: 25.04.2010 Klokken: 18:17

ps. Har spørsmålsrunde HER. Blir kjempeglad for alle spørsmål! ♥

Skrevet: 25.04.2010 Klokken: 17:14

Morten sov her i natt også, er så deilig å ligge i armkroken hans, sover så godt da. Nå er han dratt hjem, og jeg bestemte meg for å lage en liten kyllingsalat. Veldig sunt, og veldig godt! Noen som vet om det går noe bra på tv ikveld?

ps. Har spørsmålsrunde HER. Blir kjempeglad for alle spørsmål! ♥

Skrevet: 25.04.2010 Klokken: 13:26Jeg har null peiling på hva jeg skal blogge om for tiden så da tenkte jeg å kjøre igang med en spørsmålsrunde. Dette er den første jeg har på denne bloggen, så jeg hadde blitt kjempeglad om du kom med noen spørsmål. Dette er jo også en fin måte på å bli litt bedre kjent med bloggeren! Alle spørsmål blir besvart, så lenge de er saklige :o)Skrevet: 23.04.2010 Klokken: 17:58


Den 15. Februar ble jeg tante og gudmor til verdens nydligste jente. Nå er hun litt over to mnd, og herregud jeg er blitt så glad i henne. Skulle ønske jeg bodde nærmere dem slik at jeg kunne besøkt dem oftere. Og hun er så søt når hun smiler.

Hun er veldig sterk i både armer og ben, denna jenta kommer til begynne å stå alene om ikke så lenge. Hehe :o)
♥ hun er herlig.

Er du tante/gudmor? :)

Skrevet: 23.04.2010 Klokken: 14:19

I februar fikk jeg beskjed om at jeg ble å miste stipende i mars måned. Jeg mistet det og pappa ble nødt til å betale husleia mi. Vi synes egentlig at det var veldig rart at jeg skulle miste stipendet siden grensen på fraværsdager ligger på 20 dager, så vi sendte klage til både skolen og lånekassa, og det endte med at jeg fikk tilbake erstatning og nytt stipend. Men nå har vi igjen fått beskjed om at jeg blir å miste det i mai mnd. Jeg skjønner ingenting, for etter at jeg mistet det forrige gang så har jeg skjerpet meg veldig og jeg var inne på iskole nettop og der står det at jeg har ikke hatt en eneste dagfravær på fem uker. Jeg vet jeg har vært borte en eller to gang i løpet av de ukene pågrunn av jeg hadde fått influensa, men det er ikke skrevet opp og slikt skal bli skrevet med engang. Det eneste som står der nå er at jeg har fire timer fravær og noen forsenkomminger. Jeg blir så utrolig frustrert av det systemet lånekassen har. Og det er ikke så enkelt å holde motet oppe og motivasjonen igang når man nesten ikke har penger til mat engang. Jeg bor ca. 40 mil hjemmeifra og hvis jeg skal hjem så må jeg enten ta buss i åtte timer eller ta fly som koster over 1000 kr. Og siden pappa går på skole nå og ikke jobber så mye som han gjorde før så er jeg avhengig av stipendet mitt. Jeg får ca. 3500 kr i stipend og jeg betaler husleia selv som kommer på 2900 kr. Men jeg er veldig heldig som får penger av pappa hver mnd til mat og slikt. Men snart blir jeg 18 og da må jeg klare meg på egenhånd for det meste. Ikke har jeg tid til jobb heller siden det er så mye stress med skolen og slikt. Jeg må nok prøve å skaffe meg en sommerjobb slik at jeg får tjent opp litt penger. Det er deilig å bo for seg selv, men jeg må ærlig innrømme at enkelte ganger skulle jeg ønske jeg bodde hjemme hos mamma og pappa igjen. Det er veldig vanskelig noen ganger, i hvertfall når man bor såpass langt unna familien og ikke har muligheten til å dra hjem i helgene.

Noen andre som har samme problem som meg?
Bor du på hybel?


Skrevet: 22.04.2010 Klokken: 23:00

Igår hadde vi en liten jentekveld også dro vi på byen senere på kvelden. Var styggefest på minibaren, men vi hadde egentlig ikke tenkt oss dit så vi hadde jo ikke kledd på oss de styggeste klærne akkurat. Men vi tegnet litt bart og skjegg på hverandre, så det gikk :p Haha. Var i hvertfall utrolig gøy! Kom meg ikke hjem før i halv tre tiden, og jeg måtte stå opp kl sju i morgest for å kom meg på skolen. Har vært sammen med Mortenmin i hele dag. Nå er jeg sinnsykt trøtt og det skal bli godt å sove. Natta ♥

Skrevet: 22.04.2010 Klokken: 22:13

♥♥♥
Har du vært i London?

Skrevet: 22.04.2010 Klokken: 20:14Vi holder på med redesign i Prosjekt og fordypning. Vi skulle enten lage et kostyme eller et antrekk av noen gamle klær. Jeg valgte å lage en sommerantrekk, tok en dongeribokse å klippet den til en shorts og så har jeg sydd blonder på nederst. Skal enda lage flere hull på shortsen å sy blonder der i stede, også skal jeg bytte ut knappen og litt forskjellig. Ganske artig oppgave, og redesign er jo en fin måte på å gjøre noe gammelt om til noe nytt og spennende. Kommer bilder av antrekket når det blir ferdig.

Skrevet: 21.04.2010 Klokken: 17:01

Skrevet: 21.04.2010 Klokken: 00:15

Brukte noen webcambilder for å teste ut programmet jeg lasta ned. Kommer nok til å bruke dette en del, det gjør jo innleggene mye kortere og det er jo litt artigere å se på også, synes jeg ihvertfall :o)

Photobucket

Skrevet: 20.04.2010 Klokken: 22:19
weheartit

 Jeg liker det. Hva sier du?


Skrevet: 20.04.2010 Klokken: 21:20

Ble utrolig lei av det designet jeg hadde siden jeg har hatt det i noen mnd nå. Dette designet ble veldig enkelt, og jeg liker det jo enkelt. Sku hadd litt mer fargerik header, men det var vanskelig å få størrelsene til å stemme osv. Kommer sikkert til å bli en del endringer framover. Hva synes du om designet nå?

Skrevet: 19.04.2010 Klokken: 11:00

På fredag kom Jonas til meg. Har ikke sett han på nesten to år tror jeg, og det var så godt å se han igjen! Vi var bestevenner når vi gikk på ungdomsskolen, men når vi begynte på videregående så mistet vi kontakten helt. Vi har kosa oss utrolig mye i helga, vært på kafe, shoppa, sett film, gått tur osv. Og igår kveld kom Morten til meg for å se søndagsfilmen sammen med meg. Koselig. Vil ha helg igjen!
Skal prøve å få lagt ut noen av innkjøpene mine senere, stay tuned :-)
Hvordan har din helg vært?

Skrevet: 15.04.2010 Klokken: 14:56

I forrige uke hadde jeg vaskedag, eller jeg hadde hvertfall tenkt til det, helt til vaskemaskinen bestemte seg for å leve sitt eget liv. Når du ser dette bilde så skjønner du at det var på tide å vaske klær, no kidding.


Vi kunne altså svømme i klær inne på badet. Jeg satt på den første vasken og den holdt på i tre dager! Eller jeg holdt på å slite med å få klærne vasket i tre dager, for maskina stoppet hele tiden. Jeg holdt på å bli helt loco, det lå masse grått vann inne i vaskemaskina og alt undertøyet mitt ble GRÅTT.

Så til slutt fant jeg ut at jeg skulle åpne opp det lille 'lokket' som er nede på vaskemaskina, det kom masse grått og ekkelt vann ut og gjett hva jeg fant der ?


Haha-æsj. Det har seg nemlig sånn at for noen mnd siden når jeg og samboeren min vasket klær, så ble den ene toppen hennes revnet opp, og den delen som ble revnet av forsvant helt. Men nå har jeg funnet den, inni vaskemaskina!
Ganske stolt over at jeg klarte å fixe den altså :-p

Idag må jeg rydde og vaske omtrent hele hybelleilgheta, får besøk i morgen ♥

Skrevet: 11.04.2010 Klokken: 17:52Jeg liker jo egentlig ikke tanken på solarium siden det er så farlig. Men jeg har begynt så smått med det, for jeg må få farge på kroppen! Og det er jo herlig å ligge å slappe helt av mens du drømmer om syden.


Tror jeg skal ta meg en tur på brun og blid ikveld, også skal jeg få kjøpt meg et solkort. Bruker du å ta sol?

Skrevet: 11.04.2010 Klokken: 13:57Alt til 266kr fra H&M ♥


Skrevet: 11.04.2010 Klokken: 10:53

Neste helg kommer nemlig en gammel kompis til meg. Vi var bestevenner på ungdomsskolen og jeg har ikke sett han på nesten to år tror jeg! Gleder meg kjempemye, skal bli så koselig : - )


Dette er det eneste bildet jeg har av oss. Og jeg hadde BLONDT hår?! så det sier jo litt om hvor gammelt det er.
Savner den tiden ♥

Skrevet: 09.04.2010 Klokken: 18:12

Hei alle sammen.
Har ikke vært så flink å blogget i det siste, er så mye som skjer og livet mitt er egentlig bare kaos for tiden. Både på skolen og hjemme. Vil ikke si så mye mer om det, men det er i hvertfall grunnen til at det har vært litt lite blogging. Idag på skolen har vi holdt på med fanen vi lager til en barnehage som de skal bruke på 17.mai. Etter skolen ble Lise med meg og V hjem, også dro vi til byen etter det for å handle litt til en redesign oppgave vi skal ha på skolen.


Jeg og Anna


Veldig konsentrert! Denne oppgaven er foresten drit kjedelig, men vi får heldigvis betalt for det da. Gleder meg til neste oppgave vi skal ha, da skal vi nemlig lage en overdel. Kan være alt fra en genser til en kjole.

Tror nok det kommer flere innlegg idag, så bare følg med :) God helg!

Skrevet: 07.04.2010 Klokken: 18:19

Jeg husker når jeg var lita at vi hadde et Polaroid-Kamera, og jeg synes de er så stilige. Det er et slikt kamera hvor bildene kommer ut med engang. Har skikkelig lyst på et slikt igjen, skal kanskje få det om søskenbarnet mitt klarer å finne noe billig å bestille fra Usa. Eneste kjipe er at det er litt vanskelig å få tak i film, og de er som regel dyrere enn det kameraet er. Men herregud, jeg synes disse er awesome!

Har du kanskje et slikt?

Skrevet: 05.04.2010 Klokken: 19:41


Haha - vet ikke om det er så lett for dere å se, men det skal forestille noen øyer. Men det ser dere vel? :p Litt sånn animeinspirert. Var litt vanskelig å få linjene til å bli jevne å fine, neste gang blir det nok enda bedre! Hadde det veldig morsomt ihvertfall, hihi. Hva synes du?

Skrevet: 05.04.2010 Klokken: 19:10

Har hatt en kjempefin påske hos mormor. Igår kom jeg tilbake til Bodø og da kom Morten å hentet meg på flyplassen, så dro vi på Fellini å bestilte en pizza som vi tok med hjem til meg. Resten av kvelden så vi på film og koste oss, herlig! Begynner ikke på skolen før onsdag jeg :o) Når begynner du? Hadd en fin ferie?

(Kommer snart en ny eye makeup, stay tuned!)

Skrevet: 01.04.2010 Klokken: 10:24

Hei!
Nå drar snart jeg, mamma, Johanne, Susanne, Roger og lille Benedikte til mormor. Skal være der til søndag tror jeg, blir nok kjempekoselig. På søndag drar jeg muligens hjem så akkurat nå går jeg å leter huset rundt etter gamle klær som jeg kan ha med meg på skolen etter påske. Vi skal ha en redesign oppgave. Nå må jeg nesten gå, ha en kjempefin ferie videre!


Random bildet siden jeg sitter på mamma sin pc. Men dette er foresten dverghamsteren min som er nesten 2,5 år gammel! Det er mye til en hamster å være, loves ♥hits