Skrevet: 19.03.2014 Klokken: 22:44En god og behagelig genser, og samtidig litt søt! Selve genseren er sydd i Isoli, et joggebukse lignende stoff med en myk innside, på ermene og halsen har jeg brukt ribb i sterk rosa, og det søte hjertet med fuglene har jeg malt på med tekstilmaling og en sjablong. Må si meg ganske fornøyd, kommer nok til å sy flere slike fremover. Så lett, og ikke minst artig! ♥
 

 


Skrevet: 16.03.2014 Klokken: 20:20


I helgen har vi passet en nydelig valp som heter Mila. Det er første gang vi har hatt en annen hund her hjemme sammen med Kira, og jeg kan love dere hun var skeptisk i begynnelsen, hehe. Selvom Mila bare er 7 mnd, så er hun jo mye større enn Kira, så det ble en del knurring og mas i begynnelsen. Flirer meg ihjel av bildet over her, Kira lå i begynnelsen å bare stirret på Mila og så fornærmet ut, mens Mila bare la å koste seg med griseøre. Men etterhvert når Kira fikk vist hvem som var sjefen i huset så begynte hun å roe seg, og til slutt ble de ganske goe venner ♥ Veldig koselig å passe Mila, og hun er jo så søt og veldig leken hund! Føler det ble veldig mye "kira og mila" her nå, haha. Fin lørdagskveld! :-)
Så søteee, smelt ♥


Skrevet: 16.03.2014 Klokken: 19:13


Hei!
Guud så fort denne dagen gikk.. Jeg hadde tenkt å både blogge, rydde og sy litt. Men har nesten ikke fått gjort noe av det. Jeg fikk besøk av en venninne tidligere idag, noe som var veldig koselig. Nesten rett etterpå fikk vi besøk av noen andre, så dagen har bare flydd forbi. Men jeg har fått tatt litt "antrekks" bilder idag. Dette sluttet jeg med for lenge siden egentlig, men det er så sjeldent jeg poster bilder av meg selv så tenkte det var på tide å vise seg litt! Nå har vi akkurat spist middag mens vi så New girl (vi er hekta), og snart skal jeg flytte meg opp til syrommet og fortsette med en pelsvest jeg holder på å sy. Genser fra Wish          Jeans fra Cubus          Tøfler Fått i gave av tante ♥

 

Har dere hatt en fin helg?


Skrevet: 15.03.2014 Klokken: 13:31


Hei!
Da var det helg igjen og endelig får jeg tiden til å blogge litt igjen. Jeg har den siste uken sydd 3 overdeler, og nå tenke jeg å vise dere den første. Dette er en fanellskjorte, hvor jeg har sydd en hettevest fast til selve skjorta. Jeg tenkte at dette skulle bli et nokså lett prosjekt, men det tok litt lengre tid enn forventet. Ikke fordi jeg ikke fikk det til, men fordi jeg endret mening hele tiden underveis, og måtte derfor ta det opp igjen å sy det annerledes. Kragen og mansjettene var litt tricky å få til, men med litt øving så er alt mulig! Jeg ble iallefall veldig fornøyd med resulatet, og tror faktisk dette er noe jeg kommer til å bruke! Det eneste som mangler er en knapp helt nederst, men jeg får se om jeg gidder å fiske det senere eller ikke. 

 Stoffet er som sagt flanell, veldig mykt og godt. ♥
Hva synes dere? 


Skrevet: 09.03.2014 Klokken: 18:21


Nå er det nesten 5 måneder sist jeg la ut en negledesign video, men nå har jeg endelig laget en ny en. Den ble ikke så superduper bra, men håper dere liker den fordeom! Merker at det er lenge siden jeg har lakket neglene for å si det sånn, filmingen tok nemlig liiitt lengre tid enn forventet, hehe. Men det ble jo litt søtt da, er du ikke enig? ♥

 


Skrevet: 09.03.2014 Klokken: 03:01


For en ukes tid siden begynte jeg og Stig å se på en ny serie etter at jeg leste om den i Fremover. Grunne til at det var en artikkel om den i Fremover var fordi serien handler om en gruppe mennesker som befinner seg på nordpolen fordi de skal finne en kur mot et virus som har rammet mennesker der. Dette viruset er helt nytt, og ingen har sett noe lignende før - og de har kalt dette viruset for Narvik, haha. Jeg tenkte bare "Jaha, det her hørtes jo litt sprøtt ut, så det må vi sjekke ut". Men faktisk så likte jeg serien utrolig godt. Den er spennende, interessant, skummel og ekkel! Anbefaler på det sterkeste å sjekke den ut, tror ikke du kommer til å angre hvis du er en person som liker å se på slike ting! Det har hittil kommet 10 episoder, kommer 1 ny hver fredag (eller lørdag her i Norge). 


Legger ved en trailer hvis du er interessert i å se..


Skrevet: 08.03.2014 Klokken: 12:25OMG, for et vær det har vært i det siste. På torsdag når jeg gikk fra jobb og til parkeringsplassen så ble jeg søkkvåt gjennom alle klærne, og når jeg kom til bilen min så var det en SVÆR vanndam rundt hele bilen, haha. Uheldigvis er været fortsatt like ille, sterk vind og regn... Jeg skulle egentlig på jobb idag også, men jeg fikk lov å holde meg hjemme siden det var så dårlig vær. Men siden jeg allerede var oppe i ni tiden, så bestemte jeg meg for å heller starte dagen med sying istede for å gå å legge meg igjen. Så nå på morgenen har jeg fått sydd ferdig en flanellskjorte m/hette, jeg skal vise dere bilder av den senere idag! Akkurat nå sitter jeg å ser på litt stoffer og divere sytilbehør som jeg tenker å bestille. 


Hvordan er været der du bor?

GOD HELG!


Skrevet: 02.03.2014 Klokken: 17:52Du trenger:

- En stor t-skjorte. Jeg dro på Fretex for å kjøpe en t-skjorte, men alt jeg kunne finne var denne nattkjolen/kjolen. Men det funket like fint det! 

- Saks

- Målebånd

- Symaskin, men du kan også sy for hånd hvis du ikke har symaskin tilgjengelig. 

- En t-skjorte eller topp som passer deg perfekt for å bruke som mal. 
 

 
 


1.
Start med å måle hvor lang du vil at toppen din skal være. Husk at peplumdelen skal syes på nederst så den må ikke være alt for lang. Jeg målte min ned til 35 cm.

2. Når du har målt hvor lang du vil ha den, så merker du det av, og klipper. 

3. Legg t-skjorten som du skal bruke som mal over, og klipp rundt. Jeg trengte bare å klippe på sidene siden denne nattkjolen ikke var så stor. Husk å klipp med 1-2 cm sømmonn.
 


4. Dette steget er valgfritt, men jeg bestemte meg for å klippe av ermekantene. 
 

  

5. Legg for-og bakstykket rett mot rett, og sy sidesømmene. 

6. Mål omkretsen på toppen, og del det tallet du får på 6,30. Det tallet du får da skal du bruke når du skal klippe peplumdelen. 
 

 
 

7. Finn frem den nederste delen av t-skjorten, altså det du klippet av tidligere. Og brett det dobbelt. 

8. Nå skal du bruke det tallet du fikk når du delte omkretsen på 6,30. I hjørnet hvor folden er legger du målbandet å merker av hvor du skal klippe. Omkretsen på toppen min var 70 cm, og delt på 6,30 fikk jeg 11 cm. Som du kan se på bildet nr.2 har jeg merket av 11 cm rundt hele veien. 

9. Klipp ut. Siden dette har vært en nattkjole, så ble jeg nødt til å klippe av litt nederst også, men bruker du en t-skjorte så er det ikke sikkert du trenger å gjøre dette. Jeg tok bare å målte ned ca. 12 cm og klippet. 
 


Nå skal du ha fått to deler som ser ca. slik ut, og da er det bare et lite steg som gjenstår før peplumtoppen er ferdig! 
 


10.  Legg delene rett mot rett, og sy hele veien rundt. Litt vanskelig å forklare, men håper dere skjønner utifra bildet. Legg det slik at sidesømmen på toppen er mot sidesømmen på peplumdelen, bruk nåler å feste hvis du trenger det! 
 

 

Så enkelt kan du gjøre om noe gammelt og ubrukelig til noe nytt og fint! 
Det var kanskje ikke like lett å skjønne fremgangsmåten siden jeg er så dårlig på å forklare. Men jeg lover dere, det er kjempelett! Bare prøv dere frem, så får dere det nok til!


Skrevet: 01.03.2014 Klokken: 15:44Jeg tok faktisk helg allerede igår, og nå har jeg fri helt til tirsdag! Jeg og Stig stod tidlig opp idag og dro inn til byen hvor vi gikk litt i butikker osv. Vi dro også innom Fretex en liten tur, fordi jeg skulle se etter noen klær som jeg kan redesigne, eller lage noe annet ut av. Kjøpte blant annet en skikkelig fluffy og rar genser som jeg skal lage en genser til Kira av, hihi! Tenkte også å lage et DIY innlegg senere idag eller imorgen! Men nå skal jeg komme meg opp av sofaen slik at ikke hele dagen går til å bare sitter her å sløve.. Vi blogges senere! OG GOOOOD HELG ♥
hits