Skrevet: 31.03.2013 Klokken: 22:40

Herreguuud, idag har det snødd helt sykt mye.. I et par timer var det så mye snø i luften at man nesten ikke kunne se noe. Jeg er ganske lei snø nå, lengter etter sommer og sol.. Men her i nord må vi vel vente 2-3 måneder til. IRRITERENDE! Anyways, tok med meg Kira ut en tur tidligere å lekte litt i snøen, det er så morro å se hun sprette rundt omkring, haha. Etter det kom Stig ut, og da måkket vi hele verandaen, noe som egentlig gikk overraskende fort mtp hvor stor den er. I seks tiden gikk vi inn å lagde middag, og så en film som vanlig. Ikveld ble det Shelter, eller 6 souls som den også heter. Veldig bra film! 
 Akkurat nå sitter jeg å spiller Quiz Battle med Lisa og Stig, er blitt litt hekta, hahaah. Vi skrives litt senere, eller imorgen! 
Ha en fin kveld! 


Skrevet: 31.03.2013 Klokken: 16:40

Hei! Nå har jeg vært fast bruker av Dorco shai i omtrent et halvt år. Må innrømme at jeg ikke var så veldig imponert i begynnelsen, men etter å ha brukt den en stund så har jeg funnet ut at den faktisk er veldig bra! Kommer nok ikke til å gå tilbake igjen til de som man får kjøpt på butikken. Ikke bare er den bra, men det er jo også veldig billig i forhold til de andre høvlene man får kjøpt. Jeg bestilte først en prøvepakke som var gratis, og har det siste halvåret fått tilsendt 4 ekstra pakker med barberblad. Man kan velge om man vil ha det hver 3. eller 5. måned tror jeg. Skal endre det til hver 5. siden jeg ikke får brukt alle før jeg får nye, har nå rundt 13 ubrukte barberblad, haha. Før kjøpte jeg veldig sjeldent barberblad bare fordi jeg synes det er så sinnsykt dyrt, men måtte jo bare siden det er nødvendig. For to pakker med barberblad fra Dorco Shai (4 stk i hver) så betaler jeg bare 238 kroner. Det blir bare 119 pr. pakke, noe som er rundt 50 kroner billigere enn de man får kjøpt på butikken.
 I tillegg er jo utseende veldig jentete og fint synes jeg! Anbefaler den på det sterkeste! Du sparer penger, og ikke minst tid - da denne barberhøvelen har seks knivblader, og er mye lettere å bruke enn de vanlige! Om du vil bestille en prøvepakke kan du gjøre det HER.Bruker du Dorco Shai?


Skrevet: 30.03.2013 Klokken: 22:12

Resten av kvelden skal jeg og Stig kose oss med taco og en film på tvskjermen. Idag blir det The Wicked, en ganske ny film tror jeg. Den har fått karakter 9 på imdb, så da må den jo nesten være bra. Er spent! Blir en litt sen mat idag, siden vi spiste pizza tidligere, men siden det er påske gjør det vel ingenting! Deilig med fri egentlig, slipper å stresse med når jeg må legge meg osv, og kan gå hele dagen å bare sløve å få gjort ting jeg ellers ikke får tid til! Liker påsken ♥
Kveldens film..

 

Noen som har sett den?


Skrevet: 30.03.2013 Klokken: 21:09

Hei! Jeg hadde litt av en dag igår, pappa ble oppringt av politiet på formiddagen, og de fortalte at det hadde vært innbrudd i bilen min natt til fredag. Jeg dro jo til Ibestad på onsdagen, og da satt jeg igjen bilen min ved fergekaia i Harstad, noe jeg alltid pleier å gjøre. Men denne gangen gikk det altså galt. Jeg og pappa ble nødt til å dra til Harstad med engang igår, siden bilen stod helt åpen. Var skikkelig redd for hva som hadde blitt stjålet, men heldigvis hadde jeg ikke så mange eiendeler i bilen siden jeg var på eu-kontroll på tirsdag og da ryddet jeg ut mesteparten. Det som ble tatt var stereoanlegget, en aux kabel og en billader til mobilen. Utrolig kjipt og irriterende. Nå må jeg i tillegg til det andre som var galt på eu-kontrollen (endeledd og abs-bremsene) fikse et nytt vindu.. 
 Skal aldrialdri parkere bilen min på slike steder igjen! Så vidt jeg blir å tørre å la den stå utenfor senteret når jeg er på jobb...

Noen mennesker er rett og slett idioter..
 

Har du noengang opplevd innbrudd?


Skrevet: 30.03.2013 Klokken: 14:05

Sykt hvor fort tiden går egentlig..nå er det allerede påskeaften! Idag skal vi bare slappe av å kose oss, og kanskje gå en liten påsketur. Igår når jeg kom hjem så jeg og Stig en skrekkfilm, den var sinnsykt bra. Heter Sinister, utrolig skummel og veldig bra handling synes jeg! Tror jeg skal skrive en liten anbefaling på den senere. Ellers skal vi kose oss med påskeegg, jeg fikk et av mamma igår, og stig fikk et av meg idag! Hadde egentlig kjøpt et svært påskeegg til han, med masse innhold, men det glemte jeg selvfølgelig igjen på Ibestad. Så da måtte jeg bare skrape sammen noe fort, og det ble faktisk vellykket! Stig er på butikken nå og handler inn litt mat til de neste dagene. Er sykt sulten, skulle lage meg en baguett isted, men så glemte jeg den helt av, og det fristet ikke akkurat med en svidd baguett.
 Men vi blogges senere. Skjedde noe jævlig kjipt igår, som jeg skal fortelle om senere...

Ønsker dere alle en kjempefin påskeaften!


Skrevet: 29.03.2013 Klokken: 21:38Husker for en stund tilbake at jeg kom over en side som solgte slike luer, kalt Spirithood, og jeg synes de var så ufattelig kule. Men de kostet nesten 1000 kroner og det synes jeg er litt for mye penger å bruke på ei lue, uansett hvordan den ser ut. Men så fant jeg denne lua fra Sheinside for rundt en måned siden og da måtte jeg selvfølgelig bestille den! Betalte under 200 kroner for den, og den ser utrolig fin ut til å være så billig! I tillegg er den sinnsykt varm også. Den er ikke like kul som de luene Spirithoods selger, men definitivt en veldig fin kopi, om jeg kan kalle det det.
 

Jeg digger den ♥


Skrevet: 29.03.2013 Klokken: 13:19

Hei! Vi kom hjem i ti-tiden igår derfor ble det ikke noe oppdatering. Jeg og Johanne så Paradise hotel og så gikk vi å la oss. Vi hadde en veldig fin tur til Sverige igår, var nydelig vær i bakken helt til litt over fire, da begynte det å snø noe sykt mye. Men da var det heldigvis bare 20 min til bakken stengte, så det passet egentlig veldig bra. Er 3-4 eller 5 år siden jeg stod på slalom sist, så var litt nervøs i starten, men det gikk faktisk veldig  bra. Etter bare en gang ned så var jeg klar til å kjøre fort nedover. Vi stod først i den minste bakken, og så dro vi til de tre bakkene oppå fjellet. Ble etterhvert sykt kaldt, så i halv fem tiden dro vi alle til Abisko å handlet. Og etter det var vi å spiste på restauranten der. Her kommer litt mobilbilder fra turen..
 
Skrevet: 28.03.2013 Klokken: 15:11


Jeg har sagt det før, å jeg sier det igjen: Jeg ELSKER Coverbrands! Liker nesten alt de har å tilby på den siden, i tillegg er leveringen så sinnsykt rask! Jeg fikk en mail på mandagen om at varene var blitt sendt, og allerede tirsdagsmorgenen så lå pakken i postkassa. Herlig! Ble veldig fornøyd med produktene også, concealeren synes jeg er litt dyr til å være så liten, men forhåpentligvis så er det verdt det. Kommer nok til å skrive mer om produktene når jeg har testet de litt mer ut! 
 

Foundation Powder fra Too faced. "why be pretty when you can be gorgeous?" Elsker utseende, så fint! Du finner den her

Foundation fra Bodyography. Den finner du HER.


Concealer fra Too Faced. Direktelink HER.


Skrevet: 28.03.2013 Klokken: 08:06

God morgen! Nå reiser vi straks til Bjørkliden, hvor jeg og Johanne skal stå på slalåm. Er faktisk 3-4 år siden sist, så gruer meg litt! Men det blir nok kjempemorro, kanskje jeg tar litt bilder med mobilen om jeg husker på det, slik at jeg har noe å oppdatere dere med når jeg kommer hjem igjen. Det er et par timers kjøring så jeg blir nok borte hele dagen, men har forhåndsskrevet iallefall ett innlegg som blir publisert iløpet av dagen. Men nå må jeg springe, hejdå! 
 Hva skal dere idag da?


Skrevet: 27.03.2013 Klokken: 21:23

Da var jeg kommet frem til Ibestad. Det er her foreldrene mine og lillesøsteren min bor, if you were wondering :-) Begynner å bli en stund siden jeg var her sist, så det var godt å komme 'hjem' igjen! Har nettop spist taco til kvelds, og det var selvfølgelig veldig godt! Rart at man aldri blir lei taco.. Eller jeg blir iallefall ikke det! Nå begynner snart Paradise Hotel, blir en liten kosekveld med tv, godteri og kanskje en film senere. Har også fått en pakke fra Coverbrands med noe sminke jeg bestilte, det skal jeg vise dere i et innlegg imorgen! Kos dere videre ikveld.
 
Skrevet: 27.03.2013 Klokken: 15:43

Hei! Igårkveld tok jeg endelig påskeferie, sååå deilig! Idag skal jeg reise 'hjem' til familien, og det gleder jeg meg til. Imorgen skal vi nemlig en tur til sverige for å stå på ski, er så sykt lenge siden så vet ikke om jeg husker hvordan man står på slalåm, haha. Men det blir nok veldig koselig! Tror jeg reiser hjem igjen på fredag for å være sammen med Stig i helga ♥ Men nå skal jeg snart dra avgårde, så må gå å pakke siste rest. Vi blogges når jeg er kommet til Ibestad. GOD PÅSKE ALLE SAMMEN.
 


Skrevet: 27.03.2013 Klokken: 01:27

Hei! Føler jeg har hatt en så dårlig dag idag.. Begynte allerede imorgest da jeg og Stig skulle dra til byen for å få bilen min inn på eu-kontroll. Vi hadde avtalt at vi skulle dra ilag siden jeg ikke visste hvor verkstedet var og pga det ble ventetid osv. Men Stig kom ikke hjem fra jobb i tide, fordi han måtte jobbe overtid. Typisk at alt skal skje en dag vi har avtalt noe. Ble skikkelig sur fordi jeg ble nødt til å kjøre til byen alene, og ble stående ute i kulda i 45 min å vente.. Men bilen ble omsiders ferdig, men selvfølgelig ble den ikke godkjent. Ble faktisk veldig overrasket, for jeg var nesten 100% sikker på at den kom til å bli det, men neida.. Heldigvis er jeg ikke langsint, så alt ordnet seg når jeg kom hjem da, og min kjære var søt å lagde middag til meg før jeg måtte dra til byen igjen på jobb.
 Fikk to 2'er feil.. Stig skal fikse endeleddene for meg, så da blir det ikke så dyrt. ABS-bremser har jeg hørt er dyrt å få fikset, noen som vet? Men tror han verksted-mannen har tatt feil, for når jeg var ute å kjørte tidligere ikveld så funket de.. Merkelig bil jeg har, bestemte seg for å være skikkelig vanskelig idag, haha. Samme med ryggelysene, de funket tydligvis heller ikke, men det har de nå alltid gjort før.. Jaja, sånn skjer! Får håpe det ikke blir så alt for dyrt å fikse da :-)


Skrevet: 26.03.2013 Klokken: 02:06

Hei! Tenkte å dele en video med dere som jeg nettop filmet av Kira når hun løser iq-leken sin. Etter bare to-tre ganger øving så forstod hun den, sååå artig. Smarte lille voffsn min ♥ Videoen ble litt lang, men det gjør vel ingenting? IQ-leken kjøpte vi foresten på dyrebutikken på Kanebogen, men hun måtte bestille den for oss, og jeg tror den kostet rundt 500 kroner. Må bare beklage for veldig dårlig kvalitet på videoen, det er så mørkt her i stua, hehee..
 


Blir helt fascinert over hvor fort hun lærer seg ting!


Skrevet: 24.03.2013 Klokken: 17:11

Den siste måneden har jeg sittet å sett på sydenreiser og drømt meg bort. Har så sinnsykt lyst til å reise å oppleve noe nytt. Håper at jeg iløpet av sommeren får tatt meg en tur til syden sammen med Stig, og en tur sammen med bestejenta mi Anna. Jeg og Stig har aldri vært i syden sammen, og han har bare vært der en gang når han var tre år eller noe, derfor vil jeg at vi skal finne den perfekte plassen å dra til, som dekker begges behov. Stig er glad i å dykke, men samtidg er jeg livredd for at han skal dykke et sted der det finnes haier, hehe. For min del er det stortsett det samme hvor vi drar så lenge det er fint, varmt, et RENT hotell og shopping og solingsmuligheter. Har funnet tre steder som vi vurderer..


CURACAO

Denne plassen oppdaget jeg faktisk når jeg så på The Bachelorette når Emily og guttene dro til Curacao. Det så så utrolig fint ut, og idyllisk. Og samtidig veldig koselig. Sjekk alle de forskjellige fargene på husene da, såå søtt! Tror det hadde blitt en perfekt reise om vi dro hit, men Curacao er i en litt høyere prisklasse, så er litt usikker ennå. Men definitivt en plass jeg skal reise til en eller gang i løpet av livet!
 ARUBA

Aruba er også en øy i Karibia. Har ikke lest så veldig mye om Aruba, trengte vel egentlig bare å se bildene for å finne ut at jeg vil reise hit. Veldig idyllisk på samme måte som Curacao, men ut i fra bildene synes jeg det ser mer eksotisk ut på Aruba. Minner meg litt om Maldivene kanskje, som også er et sted jeg virkelig vil besøke! Ååååh, det ser så fint ut her. 
 KROATIA

Kroatia ligger i nærheten av Venezia TROR jeg, iallefall en plass der i bukta, haha. Det ser veldig fint ut der, og det var faktisk ikke så dyrt heller. Ser ut som det er veldig fin natur der, og masse historiske ting å se. Det eneste jeg ikke likte var at det var lite attraksjoner.. Og da tenker jeg på badeland, dyreparker, akvarium osv. Men fine strender mangler dem iallefall ikke! Tror kanskje det blir Kroatia i sommer, om jeg finner noe billig OG bra!
 Har du vært noen av disse stedene?

Har du kanskje et reisemål å anbefale meg?


Skrevet: 22.03.2013 Klokken: 12:05


Hei!
Dro en liten tur innom Lindex og Cubus igår før jeg begynte på jobb. Hadde egentlig ikke tenkt til å handle noe, men disse genserene på Lindex kostet bare 149 kr pr stk. så da måtte jeg bare. Det er jo egentlig ganske billig for en genser? De hadde mange forskjellige farger å velge mellom, men bestemte meg til slutt for å gå for den millitærgrønne og korall-fargede. Synes de var veldig fin på i tillegg. Også måtte jeg ha et par basic singletter, har tenkt på å kjøpe en hvit singlet i sikkert et halvt år nå, haha. Det er så utrolig kjedelige plagg å kjøpe, men det er noe som er et must for meg så er fornøyd med at jeg endelig gjorde det. Liker de singlettene de har på Cubus best, sitter så bra på kroppen!


Skrevet: 21.03.2013 Klokken: 02:01

Jeg liker nesten alle filmene som Will Smith spiller i, synes han er en ordentlig flink skuespiller. Og han har den evnen til å se så sårbar ut at man får helt ondt i seg av å sitte å se på, haha. Dette er en veldig trist film, men samtidig veldig fin. Jeg tror jeg har sett den nesten ti ganger, og det sier vel litt. Anbefales på det sterkeste! Will Smith ♥
 "Will Smith spiller hovedrollen som Ben Thomas, en mann som har kommet til en korsvei i livet og leter etter en måte å lette sin tunge samvittighet. Han oppdager at han har evnen til å forandre livet til syv fremmende mennsker som fortjener en sjanse til. Men når han forelsker seg i en av dem, må han ta stilling til om han skal avsløre hemmeligheten - selv om det betyr at han må gi opp planen sin." - Lovefilm.no..


Skrevet: 19.03.2013 Klokken: 12:08

Hei! Da har jeg endelig fått knipset noen bilder av de nye skoene mine fra nelly. I love them. Ganske behagelig å gå i også, nå må det bare komme en anledning hvor jeg kan ta de i bruk. Absolutt ikke sko jeg kan gå med i timesvis, ettersom at hælen er 15 cm høy, men med litt øving så går det vel greit å bruke dem vil jeg tro. Jeg bestilte begge skoene når de var på salg til 149 kr, men nå tror jeg de koster 2-300 kroner. Legger ved en direktelink under bildene. «3
 
Gullpumps. Direktelink HER. Disse har jeg i størrelse 35, passet bra!
Rosa pumps. Bestilte disse i størrelse 36 fordi jeg var usikker på om 35 ble å passe. Passet helt greit, men bittelitt for stor. Jeg fant dessverre ikke linken til skoene. 


Hva synes du?


Skrevet: 18.03.2013 Klokken: 10:18

STØVLER! Haha, jeg klarte ikke å la være. Når jeg så disse, så måtte jeg bare ha de. Så de klikket jeg hjem i forgårs, og nå håper jeg at det blir masse regn snart slik at jeg får brukt de. Okei, ikke masse, men iallefall en regnværsdag. Har aldri sett noen så søøøøøte støvler før, ble nesten litt forelska i de ♥ tihi. Jeg synes rosa og turkis/mint er så fint sammen, elsker det! 
 Hva synes dere?


Skrevet: 17.03.2013 Klokken: 20:13

Hei! I begynnelsen var jeg veldig ivrig med å legge ut bilder på instagram, men i det siste har det ikke vært så mye. Men jeg tenkte å likevel dele de siste bildene med dere, og om du vil følge meg på instagram så hadde det vært veldig koselig! Heter meretesandelin der. 
 1. Kiwi og eple, namnam ♥   2. Lagde cupcakes til mamma siden hun hadde bursdag.   3. Var på date med kjæresten på kinarestauranten. SÅÅ godt og koselig! Spiste kylling i karri, nam.   4. Angry birds. haha, den var faktisk ganske god!   5. Bytur med kjære, og stoppet på MIX for å spise frokost. Ikke så veldig godt, men det funka.   6. Avslappningstid med et blad og kakao!   7. Er så lei av snøen nå..   8. Meg med nylua mi som har både ører og votter, haha, jeg elsker den!   9. Kira med bjørnelua, så søøt, men ikke helt fornøyd.   10. Roadtrip til Sverige med kjæresten.   11. LOVE, bokstaver fra kremmerhuset.   12. Trøtte meg, sliten etter lang dag på jobb.


Skrevet: 16.03.2013 Klokken: 20:18

Hei! Håper dere har en fin helg så langt. Jeg har frihelg - noe som er utrolig deilig. Skal bare slappe av ikveld, se litt på tv å spise litt god mat. Stig dro nettop på jobb, så blir helt alene ikveld, men det begynner jeg å bli ganske så vant til siden han jobber nesten bare nattevakter. Har veldig lite å dele med dere egentlig, hadde tenkt meg en tur til byen idag for å møte mamma og lillesøsteren min, men det var ganske dårlig vær så jeg dro ikke likevel. Skal prøve å få blogget litt bedre imorgen, kanskje gå ut å ta litt bilder om det er fint vær..
 På tirsdagen når jeg og Stig var i Sverige så fikk vi øye på noen utrolig små colabokser, haha. Har aldri sett de før, så vi måtte bare kjøpe en 12-pakning bare fordi de var så søte! Det er litt vanskelig å forestille seg hvor liten den er, men den passer akkurat i hånden min, og hendene min er veldig små, haha! Du ser jo også forskjellen fra den og den vanlige colaboksen. Haha, cute! 


Skrevet: 14.03.2013 Klokken: 11:45

Hei! Ble visst ingen oppdatering igår siden jeg var på jobb stortsett hele dagen.. Og det skal jeg idag også, fra 14-20. Men først tenkte jeg å vise de nye dekslene mine. Begge er fra lightinthebox, og kostet under 30 kroner. Det lilla kostet 29 kroner, og det rosa bare 18 kroner!! Bestilte også et deksel til Stig + mange skjermbeskyttere. Ble litt tull med posten, og pakken dukket ikke opp før fire dager etter vi fikk hentemeldinga, men igår kom den heldigvis. 
 Utrolig fornøyd med fargene på dekslene, men det lilla var litt annerledes enn det bildet som var på nettsiden, men likte det godt fordeom! Det rosa er av silikon, noe jeg ikke likte så veldig ettersom at alt støvet fester seg til den. Men er veldig fornøyd med fargen, og den lille rosa knappen! Link til det lilla dekselet HER (finnes i flere farger) og til det rosa HER.Søte?


Skrevet: 12.03.2013 Klokken: 20:24

Hei! I elleve tiden var jeg og Stig klar for en liten roadtrip. Valget stod mellom å dra til Finnsnes for å spise Bigbite (haha) eller dra til Abisko for å handle litt billig (som egentlig ikke var såååå billig). Vi bestemte oss iallefall for å dra til Sverige, og det var en ganske fin tur! Er aldri kjedelig å være sammen med kjære, alltid noe å snakke om, og han får meg alltid til å le! Vi dro en liten tur innom Bjørkliden, bare for å se egentlig. Skal kanskje dra dit i påsken sammen med familien, og kanskje Stig for å stå på ski. Så dro vi til Abisko å handlet litt mat, godteri og brus. :D
 


Litt av dagens antrekk. Genser fra Vero Moda, Bukse fra Vero Moda og sko fra Gojane.


Litt av dagens frokost.. Ostepølse fra Shell (haha, lame..) Men det var sykt godt da!
Det var også helt nydelig vær idag, synes faktisk at sola varmet litt også. Herlig! Vi kom hjem i fire-fem tiden tror jeg, og da lagde Stig svenske kjøttboller og potetmos til oss, namnam. Også så vi en film, Friends with benefits. Har sett den før også, men synes den er morsom! På tur hjem holdt vi faktisk på å kjøre på en elg på nytt, var så utrolig nære. Hoff, fikk helt sjokk å det eneste jeg klarte å si var "elg! elg! elg! elg!" haha.. Stig satt å mobba meg resten av turen fordi jeg hørtes retard ut i følge han. Men det var seriøst skummelt, hvertfall med tanke på at det bare er litt over en mnd siden vi kjørte på en elg. Men det gikk heldigvis bra.


Nammm.. Masse godteri! ♥ Nå skal jeg se litt på Revenge og skrive en filmanbefaling mens jeg venter på at Paradise Hotel skal begynne. Noen som så sesongpremieren igår?

 


Skrevet: 11.03.2013 Klokken: 19:10

Hei! Da var jeg endelig kommet hjem fra jobb. Jobbet helt til halv fem idag, og etter det kom Stig å hentet meg så dro vi ned til byen en liten tur, og så hjem! Nå er det snart klart for pannekaker med bacon og en ny episode av The walking dead! Så foresten at The bachelor er begynt på tv? det må jeg jo få med meg! Og Paradise Hotel, hihi! Har egentlig ikke så veldig mye å dele med dere for tiden ettersom jeg ikke har gjort noe spennende på en stund. Men i morgen skal jeg og Stig muligens på en liten roadtrip, så da skal jeg ta med kameraet! 
 


Tenkte å vise dere enda et par nye sko jeg har kjøpt. Det er en stund siden nå da, men har enda ikke fått brukt de. Må nok vente til snøen begynner å forsvinne tror jeg. Synes de er så fin, og enkel, og jeg elsker gråfargen! Passer til så mye også. Disse er fra nelly og jeg kjøpte de på salg til bare 100 kroner ca. Litt av et kupp! Liker veldig godt detaljene bak også, minner litt om de flate støvlettene jeg har med knyting bak.. en av mine favorittsko!Kommer med en liten filmanbefaling senere!


Skrevet: 09.03.2013 Klokken: 12:11

Hei! Har jobb denne helgen, derfor har jeg forhåndskrevet et innlegg til dere. Har en del innkjøp som jeg ennå ikke har fått vist dere, så nå kommer det bilder av de tre nyeste genserene jeg har gått til innkjøp av. Det blir nok ikke noe mer blogging før ikveld vil jeg tro, lurer på om jeg skal lage nachos til kvelds idag! Det hørtes godt ut.. Blogges senere!
 


En oversized strikkagenser fra h&m.


Lysrosa strikkagenser fra H&M. Begge disse er litt lengre bak enn foran, liker det!En litt militærstyle-ish genser fra Nelly. (Merket er ONLY)

 

Ønsker dere en fin lørdag!


Skrevet: 08.03.2013 Klokken: 19:56

Hei! Nå tenkte jeg å fortelle litt om et produkt jeg er utrolig fornøyd med. Har skrevet om denne hårbørsten før, men det er så lenge siden så tenkte jeg kunne skrive et nytt innlegg. Har vel brukt denne i over et år nå, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Har aldri før vært borti en så bra hårbørste. Klarer faktisk ikke å bruke vanlige lengre rett og slett fordi det gjør dritvondt. Med denne kjenner jeg nesten ingenting, og det er så lett å få ut flokene uten at det lugger. 
 


Børsten heter Tangle teezer, og jeg kjøpte min på Coverbrands for ca. 150 kroner. Nå er de faktisk på tilbud, og du får den for bare 109-112 kroner! De har også fått flere forskjellige modeller, blant annet en svart, en leopardmønstret og en spesielt for barn. Er du veldig hårsår og hater å gre håret fordi det gjør vondt, da burde du virkelig investere i denne hårbørsten! ELSKER DEN!Har du prøvd Tangle teezer før?
Hvis ja, hva synes du om den? 


Skrevet: 07.03.2013 Klokken: 13:14

Hellu! Stod opp for en liten time siden og har allerede rukket å dusje, vært ute med Kira OG tatt bilder til dagens første innlegg på bloggen. Etter jeg har publisert dette, så skal jeg spise frokost å se en episode av Cougar town. Det er så sykt koselig å se på! Kjører til byen litt før fire, for klokkem fem skal jeg på jobb. Men her kommer bilder av genseren jeg kjøpte igår...

 

Gikk innom Vero Moda en snartur før jeg begynte på jobb igår. Har vært inne der tidligere for å se etter denne genseren, men da hadde de ikke fått den inn ennå. Så igår når jeg så den, tok jeg den bare med meg til kassa uten å tenke noe mer over det. Jeg likte den veldig godt, og den passet veldig fint på meg også! Likte perlene på skuldrene, minnet meg om godteri, eller sånn strøssel man har på kaker osv. ♥Hva synes du?

Ønsker dere alle en superduper dag!


Skrevet: 07.03.2013 Klokken: 02:43

Det er sikkert flere som kjenner seg igjen i det at hjernen fungerer best om natten, når det er mørkt og helt stille, og man kan sitte i fred og ro å tenke. Jeg har det i allefall slik, derfor bruker jeg som oftest å studere om natten. Når jeg kan selvfølgelig. Skal ikke på jobb før klokken fem imorgen ettermiddag, så jeg gidder ikke å stresse med å komme meg i seng. Har fått gjort nesten en oppgave ferdig, som jeg har prøvd å gjort ferdig i flere måneder nå, men ikke har hatt nok motivasjon til å gjøre det. Men nå har jeg satt meg en frist at jeg skal levere inn studiedel 3 før 14.mars, og den skal jeg klare å holde!
 Flere som er våken?!


Skrevet: 06.03.2013 Klokken: 14:18


                   1. Club L / Candy Lace Peplum Dress. 199,-                                          2. TFNC / Vivolta Dress. 449,-  

                  3. Little Mistress / Lexi Flower Dress. 499,-                                       4. Elise Ryan / Flower Sequin Dress. 449,-

                   5. Elise Ryan / Delila Open Back Dress. 499,-                                            6. TFNC / Dacey Dress. 499,-

                    7. Oneness / Outrageous Dress. 399,-                                       8. Three Little Words / Chiffon Tube Dress. 349,-Noen du likte? 


Skrevet: 06.03.2013 Klokken: 12:46

Hei! Jeg gikk ut isted for å ta bilder av de nye skoene, men bildene ble langt ifra bra nok, så jeg får prøve igjen senere eller imorgen. Når jeg kom inn å skulle se igjennom bildene så fikk jeg øye på Kira i bakgrunnen på det ene bildet. Hahaha, så utrolig bra. Kameraet skulle bare ha fokusert på henne istede. Lille søtnosen min... Men dere får ihvertfall en liten sneakpeek på gullskoene, så kommer det ordentlige bilder av de snart! Føler det ble mye skosnakk nå på bloggen... SKO ♥
 
Skrevet: 04.03.2013 Klokken: 23:56

Når Nelly for en stund siden startet salget deres på partysko, måtte jeg bare klikke hjem to stk. Bestilte to av de samme skoene bare i forskjellige farger, og i to forskjellige størrelser fordi jeg var litt usikker på hva som ble å passe. Men begge to var kjempefine, har bare prøvd det ene paret, men tipper det andre også passer siden de er i min egentlige skostørrelse. Begge var uansett veldig fine så jeg er fornøyd! Kommer bedre bilder av begge parene imorgen! 
 
Skrevet: 03.03.2013 Klokken: 23:52

Kjøpte disse for noen uker siden, men har glemt helt av å vise de til dere. Bestilte en STOR pakke fra H&M, men kom meg aldri så langt til å ta bilder av alt. Kanskje kommer det etterhvert. Men her er iallefall bilde av skoene, vil si det er en blanding mellom tøysko og sneakers. Det var vel egentlig fargen som gjorde at jeg bestilte de, så fin til våren og sommeren! Gleder meg til å ta de i bruk! De kostet bare 199 kroner også, billig! 
 


Skrevet: 03.03.2013 Klokken: 14:41

I fjor til bursdagen min fikk jeg disse søøte toalettmappene/sminkemappe fra moren til kjæresten min. Ble så utrolig glad, for det var noe jeg trengte, og det er ikke alltid jeg gidder å bruke penger på noe slikt, finner aldri den perfekte uansett. Men jeg likte disse veldig godt, jeg bruker som oftest den største og den har plass til ALT. Hun har faktisk laget disse selv, hjemmelagde gaver er jo så koselig ♥
 
Er de ikke søte?


Skrevet: 02.03.2013 Klokken: 18:32Her om dagen når jeg og Stig var i byen, så dro vi på Parfymelle for å finne en ny parfyme til meg. Det var jo så mye bra å velge mellom, men valget falt til slutt på denne parfymen fra Versace. Utrolig god synes jeg ♥ Jeg gikk for den minste, iog med at den største kostet nesten 1000-kroner, men jeg tror den blir å vare en stund likevel. Denne er på 30 ml, og kostet 400 kr! Haha, men angrer ikke, absolutt en herlig lukt! Hvilken parfyme bruker du?


Skrevet: 01.03.2013 Klokken: 03:11

Birdy - Skinny love


Kelly Clarkson - Catch my breath


Priyanka Chopra feat. Will.i.am - In my city

 
David Guetta feat. Tapad Rai - Just one last time 


Pink - Just give me a reason


Olly Murs feat. Flo Rida - Troublemaker


Charlene Soraia - Ghost

 

Noen som falt i smak?
hits