Skrevet: 31.03.2012 Klokken: 02:33

Hei søtiser! De fleste av dere har vel påskeferie nå, heldige dere! Jeg har ikke ferie før tirsdag ettermiddag. Men jeg klager ikke, mer jobb jo bedre! Idag fikk jeg en liten påskegave fra senteret siden jeg jobber der. Akebrett, yatzi og utrolig gode sjokoladeegg! ♥ såå koselig.
Namnamnam ♥  Hva skal dere i påskeferien? 


Skrevet: 30.03.2012 Klokken: 00:09

Jeg og Stig bruker alltid å se en film eller serie mens vi spiser middag så idag spurte jeg om vi skulle se The girl with the dragon tattoo eller 13 going on 30. Han bare med engang "Vi ser den 13 snart 30". Haha hva er det jeg har gjort med gutten min? Har tvingt han til å se skikkelig jentefilmer så mange gang nå, at han faktisk vil se det. Hahaha. Men skal sies at han synes ikke den var så bra som når vi så den for noen år siden. Men jeg skal ikke klage, elsker at han vil se slike jentefilmer med meg en gang i blant ♥ Hvertfall siden det nesten alltid er actionfilmer det går i når han velger film, hihi. Men vi liker stortsett det samme da :] "vår film" er forresten The Notebook, den har vi sett mange ganger sammen, og jeg bare elsker den filmen.

 

Filmen vi så idag, 13 snart 30, synes jeg er en ganske koselig film egentlig. Søt, morsom og samtidig litt trist ♥ Også begynner man å tenke litt etter å se den. Den formidler et veldig bra budskap, nemlig det at det er viktig å ta vare på de man er glad i, og ikke ta livet for gitt ♥
Har dere sett filmen?


Skrevet: 29.03.2012 Klokken: 20:55

Igår testet jeg ut falskneglene som jeg kjøpte når vi var i Portugal. Dette var negler som det allerede var lim på slik at du bare kunne feste dem rett på, men jeg syntes ikke at det limet holdt så godt derfor brukte jeg litt neglelim i tillegg (slik som følger med i pakken). Synes neglene ble ganske så søte ♥
 

Hva synes du? ♥


Skrevet: 28.03.2012 Klokken: 18:28

Do it yourself - Tank Top. Dette er ikke noe jeg har funnet på selv, fant en tutorial på youtube. Just so you know! 

 

Kan være en fordel å bruke en litt oversized t-skjorte, da blir toppen mye kulere! (bruk gjerne en som er laget i et tynt stoff). Og for all del, bruk en GOD saks. Min sugde, og gjor at det ble sånn "zikkzakk" der hvor jeg klipte. Ikke fint! Bruk helst en saks som er egnet for å klippe tekstil. 
 1. Hvis du vil være veldig nøye kan du måle opp hvor du skal klippe, men det gadd ikke jeg. Du kan også bare ta det på øyemål, og klipp av erme. (Ikke for langt inn mot halsen)

2. Ta det ermet du nettop klipte av å bruk dette som en mal og legg den over det andre ermet. Så klipper du bare etter den, slik at du får det likt på begge sider! 

3. Nå skal du dra i stoffet der hvor du nettop har klipt. Slik at stoffet krøller seg litt. 

4. Jeg likte ikke at det var en søm helt nederst, siden jeg har klippet bort sømmene de andre stedene. Så da kan du bare klippe av den nederste delen på toppen, og etter det drar du i stoffet slik at du får samme effekt der som du har der hvor ermene var.Det neste du skal gjøre tok jeg ikke bildet av i og med at jeg valgte en t-skjorte som hadde ganske stor utrigning. Men hvis din ikke har det, så er du nødt til å klippe rundt halsen også. Du bestemmer selv hvor langt inn du vil klippe! Husk å dra i stoffet etterpå. 


FERDIG RESULTAT:

Som du ser så har jeg gjort slik at det går i kryss på ryggen. Da tar du bare en del av stoffet som du har klippet av, ca. 15cm, og så drar du bare i stoffet slik at det krøller seg og blir tynt, akkurat som en tråd. Så knyter du bare sammen bakpå ryggen. Enkelt som bare det! ♥ Denne toppen blir veldig fin til sommeren, kan se utrolig kult ut over foreksempel bikinien, eller til en shorts!


Skrevet: 28.03.2012 Klokken: 14:34

En ordentlig blogger tar jo bilder av maten sin, so here we go...
 Dagens frokost: EGG OG BACON ♥ nomnomnam.


Idag har jeg fri fra jobben, så kanskje jeg får tid til å blogge litt ordentlig for en gangs skyld. Skulle ønske skolebøkene mine bare kunnet kommet i posten NÅ. Jeg vil begynne å studere fort som F... heeheh. Neei, tror faktisk jeg skal trene litt idag, er så lenge siden, og hvis jeg ikke begynner snart kan jeg bare vinke farvel til bikinikroppen. Vi blogges senere, ha en fortsatt fin og sprudlende tirsdag.... Ehm, jeg mener onsdag ♥


Skrevet: 26.03.2012 Klokken: 22:21

HAhaha, må bare le for bildene ble utrolig dårlige. Prøvde å få et bilde der "veska" ikke så ut som en ekkel pose, men det var umulig så da får det bare bli disse bildene! Dere skjønner nok greia uansett. Veska mi ble ikke så fin fordi sjalet jeg brukte var litt for stort så den ble litt for posete, men dette kan faktisk se ganske kult ut om du har det riktige sjalet (evt. bruk et litt tykt sjal, eller du kan bruke to tynne). Kan jo være søt å bruke på stranden foreksempel, hihi :] Og det smarte er jo at du kan variere hvor stor du vil ha veska! (Avhengig av hvor langt inn du lager knuten).
 Jeg vet ikke om dere i det hele tatt ser hvordan jeg har knytt den, eller om det bare er jeg som ser det fordi jeg vet hvordan jeg har gjort det - haha. Ble litt fail, men her er en liten beskrivelse;

 

1. Legg sjalet på gulvet i et kvadrat.

2. Ta ett og ett hjørne og knyt en knute. 

3. Knyt hjørnene sammen. 


Jeg fant denne ideen når jeg satt å søke litt rundt på nette. ♥ 


Skrevet: 26.03.2012 Klokken: 19:15

Endelig har jeg meldt meg på nettstudiet som jeg har hatt lyst til å ta i over et år nå. Jeg fant ut idag at man kunne ta avbetaling, altså betale en fast sum i 12 måneder. Utrolig bra, for da kan jeg starte med engang, å slippe å tenke på at jeg må ha 10.000 kr med engang. Min kjære snille pappa skal hjelpe meg å betale den første summen på 3000, slik at jeg får bøkerne i posten, og kan begynne med engang ♥ Etter det blir det ca. 700 kr i måneden. Gleder meg utrolig mye til å begynne å studere igjen! Studiet jeg skal ta heter Moter og Styling. Der lærer man mye innenfor klær, hår, make-up og tilbehør. 

 Etter dette studiet er jeg utdannet som kleskonsulent. Spennende!!


Skrevet: 25.03.2012 Klokken: 23:05

Haha, teit overskrift, men men. Jeg jobber jo på en skjortebutikk på senteret hvor vi selger skjorter og slips, og for en stund siden så var det noen innom som lurte på om jeg visste hvordan man lagde en slipsknute og om jeg kunne vise dem. Jeg har aldri kunnet det før, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Det eneste som kom ut av munnen min var "eehm nei dessverre, men det finnes mange youtube filmer som viser deg hvordan du gjør det". Hahaha, så utrolig dårlig av meg. Men det er ikke før nå at jeg faktisk har begynt å tenke på hvor teit det egentlig er å jobbe i skjortebutikk og ikke kunne knyte slips. Forrige gang jeg var på jobb så søkte jeg på google å fant en fin side som forklarte akkurat hvordan man skulle gjøre det. Så da ble jeg stående å øve litt, og jeg må si jeg ble veldig fornøyd, hehe! Skal sies at det var utrolig enkelt da.
 Alle disse fine slipsene kan forresten fåes kjøpt hos Ferdinand men's fashion :))) masse fine skjorter og slips! Butikken finnes dessverre bare i Narvik og i Harstad, men de har også en nettbutikk som du kan finne HER.


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 23:05

Dagens middag/kvelds bestod av biffstrimler i søtsur saus med ris og grønnsaker til tilbehør. Var faktisk utrolig godt! Og veldig lett å lage, tok bare 20-30 min ca :] Jeg ville ikke ha søtsur saus, så da delte jeg det opp slik at Stig fikk det, og jeg brukte Thai curry saus i min egen. Funka like bra det! Dette skal vi absolutt lage flere ganger.

 Har du smakt dette før? ♥


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 19:56

Jeg bare elsker denne neglelakken! Fargen er nesten helt nøytral, med et hint av rosa i seg. Den ser veldig rosa ut på bildet, men den blir helt annerledes når man tar den på. Kommer litt annpå hvor mange strøk man bruker da. Det jeg liker aller best ved den er at den tørker så utrolig fort og holder veldig lenge. Er egentlig ganske sjeldent av billige neglelakker er så bra som dette, så jeg ble veldig overrasket når jeg kjøpte den! Kjøpte den i Bulgaria for ca. 5-10 kr.
 Den er snart tom da, buhu. Skulle ha kjøpt flere når jeg først var der...


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 14:20

Idag bestod min frokost av jordbær og sjokolade. Naaaaaam ♥ ble litt kvalm etterpå ettersom at jeg til slutt ble sittende å spise sjokoladen med en skje fordi jeg ble lei av jordbæra, haha. Men det er lov, siden det er lørdag idag! Jeg og Stig hadde tenkt oss på en liten fjelltur, men er ikke noe særlig fint vær ute så tror vi må utsette den enda litt til. Buhuuu. Vet faktisk ikke hva vi skal finne på idag, får ta det som det kommer :]
 Hva skal dere idag?


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 03:27

Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv - da er det nesten litt ille! Men idag slo jeg på stortromma å kjøpte meg 9 par med sokker! Hahaha... Jeg har det problemet at alle sokkene mine ALLTID forsvinner, og det er så sykt irriterende. Lurer på om det er Stig som kaster de eller gjemmer de bort eller noe, for jeg finner aldri mine, mens hans ligger strødd OVERalt. 

 Okei..nå kom jeg på at jeg kjøpte faktisk noe til meg selv på tirsdagen - nemlig superundertøy. Men det tells ikke, sier vi. :]


Skrevet: 24.03.2012 Klokken: 03:15

ENDELIG helg! ♥ 

 

Jeg har utrolig dårlig blogglyst, har jeg merket. Håper det forbedrer seg etter helgen! Jeg våknet nettop etter en liten powenap på sofaen, sovnet av når Stig dro på jobb i tolv tiden, så nå venter jeg bare til han kommer hjem før jeg legger meg igjen. Tror jeg skal se en episode med The vampire diaries mens jeg venter. 

 

Namnam ♥ Hjemmelaget pizza. Faktisk JEG som lagde den! Ble litt imponert over meg selv..


Skrevet: 22.03.2012 Klokken: 20:29

 

Jeg har egentlig aldri likt gult noe spesielt godt, men det siste året har jeg faktisk fått en ting for gult! 

Det er jo den Perfekte sommerfargen! :]

Gule sko, gule jeans og gule kjoler ♥

 

Gult ER kult, eller hva sier du? 


Skrevet: 22.03.2012 Klokken: 15:37

Jeg har aldri vært noe stor fan av L´oreal, nivea osv. Men jeg trengte en ny ansiktskrem, og siden apoteket visstnok skal slutte å selge den kremmen jeg har brukt i flere år nå, så var jeg nødt til å finne meg en ny en. Så nå skal jeg teste ut denne dagkremmen som jeg kjøpte på Vita. Hun som jobbet der anbefalte den, og mente den var veldig bra, så da håper jeg det stemmer! Lukter ganske så godt ihvertfall, og det er jo et stort plus. Og den føles ikke oljete å ekkel på huden. Skal skrive en produktanmeldelse når jeg har brukt den en stund.
 Har du prøvd denne dagkremmen før?


Skrevet: 22.03.2012 Klokken: 11:02

Igår fikk jeg vite at jeg får massemasse igjen på skatten! Wooohoo, ble ganske overraska egentlig. Men herregud det skal bli herlig. Kanskje jeg og Stig klarer å få skrapet i sammen en ferietur til sommeren da, i og med at jeg får igjen på skatten + feriepenger. Så det blir jo en del! Sååå.. Igår når jeg kom hjem fra jobb så var det rett inn på startour.no for å drømme seg litt bort. Sjekk denne fine plassen jeg fant;
 

Litt for dyrt for oss kanskje - men herregud så utrolig fint. DETTE MÅ VÆRE HIMMELEN. Åååh, jeg har så lyst til å dra til Maldivene ♥  Noen som har vært på Maldivene før?

 

Hotellet heter forresten Kuramathi Island Resort. Sjekk ut her. 


Skrevet: 19.03.2012 Klokken: 16:49
Skrevet: 18.03.2012 Klokken: 20:59

Ingenting er bedre enn å ta seg et varmt boblebad etter en lang og ganske så tung uke/helg. Har hatt en liten spakveld, utrolig digg ♥ Det er så godt å bare ligge i boblebadet å slappe av, men jeg har det problemet at jeg blir så utrolig fort rastløs, så klarer ikke å ligge mer enn 10-15 min. Så egentlig er det bare de 5 første minuttene som er herlig. Haha. 
 


Nå skal jeg se en episode med dagens mann, så tar jeg kveld. Opp klokken seks imorgen tidlig også. Gonatt ♥


Skrevet: 18.03.2012 Klokken: 16:13

Ohoi, for en uke! Godt å tenke på at den er over, selvom jeg frykter at den kommende uken kommer til å bli like stressende. Men er egentlig veldig godt å ha mye å gjøre, da kan jeg legge meg med god samvittighet å vite at jeg har brukt dagen fornuftig, hihi! Skulle egentlig være siste dagen min i den ekstrahjelp-jobben, men fikk en vakt i morgen også, og det er jo bra! Selvom jeg ikke har sååå veldig lyst til å stå opp klokken seks imorgen også. Har jobbet hele helgen, både lørdag og idag. Så er litt sliten kan man si! Også må jeg innrømme at jeg ble veldig trist når jeg leste at de savnende etter flyulykken ble bekreftet omkomne igår. :( Kondolerer så mye til de nærmeste, venner og kollegaer.


Men tilbake til overskriften - idag tok Stig sin første svømmetur i havet! Haha, selvom det var litt juksebading. Han har nemlig meldt seg på dykkekurs i April, så han måtte teste ut våtdrakten (?). Jeg som bare stod å så på holdt på å fryse meg ihjel, det så rimelig kaldt ut altså! 
 


Frister det å bade ??


Hahaha, måtte bare laste opp dette bildet. Munnen ble så rar med maska på, mehee. søtingen min <3

Såååå... resten av dagen skal jeg bare slappe av. Synes jeg fortjener det, hihi. Har dessverre ikke hatt tid til å svare på mailer denne uka, og jeg vet jeg har noen design som skulle vært ferdig til nå, men har hatt så utrolig mye å gjøre! Så beklager for det, skal skjerpe meg! 


Skrevet: 17.03.2012 Klokken: 16:33

Følger med på både radioen og i avisene angående hercules-flyet som forsvant på torsdag. Synes det er helt grusomt, klarer nesten ikke å tenke på noe annet. Nå har de funnet flere tusen vrakdeler av flyet, og har funnet ut hvor flyet styrtet. Det skal visstnok ha flydd rett inn i fjellveggen på Sveriges høyeste fjell, Kebnekaise. Nå leter de etter overlevende, og jeg håper de finner dem. Kan ikke tenke meg hvor grusomt dette må være for venner og familie, sender dem varme tanker og håper så inderlig at de får se sine kjære igjen. 
 Her er bildet av flyet som styrtet, og bilder av de fem savnede.

Kan lese mer om det her, her og her.


Skrevet: 15.03.2012 Klokken: 22:13

Ble en sen middag idag siden jeg tok meg en litt lengre powernap enn planlagt, hihi. Idag ble det noe enkelt, siden jeg egentlig må legge meg snart igjen siden jeg skal så tidlig opp. Så da ble det kjøttdeig i saus og spaghetti! Ganske godt, også er det så lenge siden jeg har spist det :]
 

Leste på nettavisen tidligere ikveld at et millitærfly har blitt savnet.. De skulle fra Evenes, som ikke er så langt unna her hvor jeg bor, til Kiruna, men så ble de plutselig borte fra radaren. Huff, så utrolig ekkelt. Nå har de bekreftet at flyet er styrtet, men de fem nordmennene som var ombord på flyet er fortsatt savnet. Shit, jeg håper at de finner dem snart, og at de er i live! Sender varme tanker til de nærmeste. Dere kan lese mer om det Her.  og Her.Skrevet: 15.03.2012 Klokken: 19:07

Hei alle sammen. 


Har ikke fått blogget noe før nå pågrunn av at pc'en min er blitt helt fucka. Tastaturet lever sitt eget liv, og noen knapper fungerer bare når de selv vil. Sånn som nå, hehe. Sykt irriterende egentlig, pc'en min er jo ikke et år gammel engang. Idag har jeg ikke gjort så mye, var på jobb halv åtte imorgest, og kom hjem igjen i ett-tiden. Når jeg kom hjem så jeg litt på tv, så sovna jeg av. Er helt utslitt etter denna uke her. Å ha to jobber er virkelig ikke enkelt til tider! Blir nok bedre etter søndagen, så da kommer jeg sterkere tilbake! 
 

 
Grunnen til surleppa på bildet er fordi jeg egentlig er skikkelig IRRITERT. Idag er det den 15. og det betyr lønningsdag for meg. Men guess what? Jeg har ikke fått lønn! Er det noe jeg virkelig misliker så er det når arbeidsgiveren ikke klarer å utlevere lønna i tide. Nå skal jeg ikke gå mer inn på det enn det, men seriøst... Jeg er helt fortvilt. Har vært i minus på kortet lenge nå, og er redd for at det skal bli trekt gebyrer av det snart. I tillegg skulle husleia, og regninger blitt betalt idag. Får tydligvis ikke lønna før om 1-2 dager, og det betyr at hvis den ikke er inne imorgentidlig så får jeg den ikke før på mandag. That sucks!  

 

Hadde gleda meg skikkelig til idag, for jeg skal bestille et nytt objektiv til kamera mitt. Men må nok vente enda noen dager. Nok negativitet nå, skal se Pretty Little Liars å kose meg videre ikveld. Ønsker dere alle en superkoselig torsdagskveld! Nootnoot!♥


Skrevet: 13.03.2012 Klokken: 17:08

Slik ser det ut utfor huset vårt akkurat nå....FUCK!
 Jeg er så utrolig lei av vinter og snø !!!! 


Skrevet: 13.03.2012 Klokken: 14:01

Hjemme etter nok en arbeidsdag. Er så trøtt nå! Stod opp klokken seks imorges, og har sove aaalt for lite i natt merker jeg. Også blir jeg så deprimert av dette været. Det snør og snør og snør. Hadde virkelig håpet at vi i nord-norge også skulle fått litt vårfølelse, men neida. Så heldig er vi ikke :( Skal gå ut snart å ta noen bilder mens det fortsatt er lystute , slik at dere får se hvor forferdelig vær vi har. (haha) Nå kom det faktisk litt sol da, men likevel. 


Jaaaja, nok værprat. Kunne jo ikke ha vært noe mer uinteressant å lese om. Jeg tror jeg skal ta meg en liten powernap om ikke så lenge, så blogges vi heller senere.
 


/ Trøtte mej

 

Hva synes dere om gårdagens paradise hotel premiere forresten? 


Skrevet: 12.03.2012 Klokken: 22:44

Endelig er jeg hjemme etter ti timers jobbdag. Begynte i en ny jobb idag, og der var jeg fem timer (egentlig fire, siden jeg ble tidligere ferdig), så kjørte jeg hjem igjen og var hjemme i to timer før jeg og kjære kjørte til byen på jobb. Var ferdig der klokken åtte, men kom ikke hjem før nå fordi vi var innom dolly å spiste middag når vi var ferdig på jobb. Kjempekoselig♥
  

Nå skal jeg se Paradise Hotel, tipper det er en del som har sittet å sett på det ikveld? Er litt spent på årets sesong, siden jeg vet hvem en av deltakerene er. Etter det er det rett i seng, opp klokken seks imorgen tidlig også. Godnatt ♥ 


Skrevet: 11.03.2012 Klokken: 19:05

Jeg fikk så utrolig lyst på muffins idag, så hva gjør man da? Jo, man baker selvfølgelig!! Søndag er en perfekt dag å bake på i og med at man som oftest ikke har så mye annet å ta seg til. Hadde egentlig lyst på sjokolademuffinser, men siden vi ikke hadde kokesjokolade, så måtte jeg bare nøye meg med vanlige. Eller jeg tok litt kakaopulver oppi, så litt sjokoladeaktig ble det jo! Røra ble litt større enn jeg hadde tenkt, så har fortsatt halve røra/deigen igjen. Men det er egentlig litt bra, for nå ser jeg hva jeg gjorde feil med de første jeg satt inn. Hadde nemlig litt for mye i hver form. Så nå har jeg en ny sjanse til å få de andre muffinsene bedre. Hihi. Er foresten elendig til å lage mat/bake osv, men synes det er ganske gøy i blant :]

 

Liker du å bake?


Skrevet: 11.03.2012 Klokken: 14:54

Jeg så denne videoen for noen dager siden, og jeg ble helt målløs. Fikk tårer i øynene når jeg så de stakkars barna fortelle hvor redd dem var. Redd for å bli kidnappet i sitt eget hjem og bli tvingt til å gjøre forferdelige ting. Det som nesten er værst er at så få mennesker har visst om dette. Hvordan er det mulig at en mann kan ødelegge livene til så mange uskyldige barn, og så slippe unna med det i alle disse årene? 


Det er helt grusomt å tenke på at vi ikke har gjort noe med dette før. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? Jeg anbefaler dere å se videoen om dere ikke allerede har gjort det. Jeg vet den er lang, men det er verdt å se HELE. Selvom det nødvendigvis ikke hjelper så mye å se videoen og dele den videre, så viser du ihvertfall at du bryr deg! 


Om du vil gjøre noe mer for å hjelpe kan du gå inn HER, for å vise din støtte med å gi en signatur ♥ Og på denne siden HER kan du donere penger til Invisible Children. 
 


" KONY 2012 is a film and campaign by Invisible Children that aims to make Joseph Kony famous, not to celebrate him, but to raise support for his arrest and set a precedent for international justice. "


Skrevet: 11.03.2012 Klokken: 02:49

Glemte å vise dere denne søte pengeboka som jeg kjøpte på Madeira. Liker den veeldig godt ♥
 


Hva synes dere?


Skrevet: 10.03.2012 Klokken: 20:09


Foundation fra Smashbox kan kjøpes HER / Øyenbrynsblyant fra billion dollor brows kan kjøpes HER


Er forresten 20% rabatt på smashbox foundation nå. Er første gang jeg har kjøpt den, så gleder meg til å teste den ut. Har lest mye bra om den, så håper den er som jeg forventer, hihi. Øyenbrynsblyanten har jeg kjøpt for fjerde eller femte gangen, ELSKER DEN. Den beste etter min mening.


Skrevet: 10.03.2012 Klokken: 03:43

Jeg husker fortsatt den dagen du forlot oss. Jeg husker den som om det var igår. Jeg var så liten, men husker fortsatt hvor trist jeg følte meg. Jeg skjønte ikke helt hva som hadde skjedd, men samtidig visste jeg at ting kom aldri til å bli det samme igjen. Det tok flere år før jeg innså at vi aldri kom til å dra på middagsbesøk til deg igjen, at vi aldri kom til å feire jul sammen med deg, at jeg aldri kom til å kunne gi deg en klem og si at jeg er glad i deg. For tro meg, jeg ville gjort alt for å få sagt til deg hvor glad jeg er i deg. Noen ganger føles det fortsatt uvirkelig at du er borte, selvom det nå er 10 år siden jeg så deg sist. Jeg håper at vi en dag kommer til å møtes igjen, og jeg håper du har det bra der du er. Jeg savner deg så utrolig mye, og skulle så ønske jeg hadde fått mer tid sammen med deg. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer på at jeg ikke grep sjansene jeg hadde til å være sammen med deg når du fortsatt levde. 

 


Jeg er så glad i deg, kjære farmor ♥


Skrevet: 09.03.2012 Klokken: 13:12

Igår fikk jeg lyst til å sy noe, men siden jeg ikke har stoff til å gjøre det enda, så fant jeg ut at jeg skulle redesigne ei bukse. Ikke noe nytt at man kan gjøre en bukse om til en shorts, men for å gjøre den litt mer annerledes tok jeg en sløyfe av en hårbøyle å sydde på shortsen. Synes den ble ganske så søt! Dette gjorde jeg på ca. 20 minutt så det skal ikke mye til for å gjøre noe gammelt - nytt!
 Jeg valgte å sy shortskanten slik som på bildet fordi jeg ville ha en litt "slitt" look også, men jeg tenkte i ettertid at det hadde kanskje blitt litt finere om jeg sydde kanten innover. Ettersom at jeg klippet litt skeivt så ble det ikke helt perfekt på baksiden, men det vises så vidt! 

 

Hva synes du? Bruker du å gjøre gamle bukser om til shorts?


Skrevet: 09.03.2012 Klokken: 00:59

Hvem ville ikke likt å tilbringe noen uker i en slik romantisk trehytte som dette? Tenk hvor avslappene og romantisk det hadde vært å reist dit på ferie med sin kjære. ♥ Trehytten ligger i Sør-Frankrike, og kan faktisk leies ut. Jeg skulle gjerne besøkt dette stedet. Kanskje det skjer en dag, hihii :]
 


Flere bilder og informasjon finner du her.


Skrevet: 08.03.2012 Klokken: 19:13


/ Zara


/ Zara


/ Random butikk. Elsker denne, den er sååå fin på!! Skikkelig søt og romantisk overdel.


/ Husker ikke hva butikken het. Disse er skikkelig push-ups. Kjennes ut som jeg har flere par sokker nedi bh'en når jeg bruker de. Haha!


/ Husker ikke. Random butikk i en eller annen gate.


/ Pull And Bear. 


/ Husker ikke hvor jeg kjøpte disse heller. Eller den svarte i midten er ifra en butikk som heter Mezka eller noe slikt.


/ Veskebutikk jeg ikke husker navnet på. 


/ Tally Weijl

 

Jeg er storfornøyd med innkjøpene. Svidde av litt mer penger enn jeg hadde planlagt, men er jo ikke så ofte man reiser bort så måtte bare ta sjansen til å shoppe litt ekstra når jeg først var på ferie! Hva synes du om innkjøpene?


Skrevet: 08.03.2012 Klokken: 15:16

Igår tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage noe til middag som jeg aldri har laget før. De som kjenner meg vet at jeg er utrolig dårlig på kjøkkenet, men ble faktisk litt imponert over meg selv, haha! Det er igrunn en veldig enkel matrett å lage, men jeg fikk det ikke til helt perfekt. Satser på at det blir enda bedre neste gang. Men for all del, det smakte veldig godt, og fikk faktisk litt kinarestaurant-feelin' av å spise det! Hihi. 
 


Så ikke så godt ut på bildet, men lover at det smakte mye bedre enn det så ut! 

 

Her er oppskriften (Funnet på matprat.no): 

 


INGREDIENSER:


 • 500 kyllingfilet

 • ca. 2ss maisstivelse (maizena)
 • ca. 2ss oljetil steking
 • 1stk løk
 • 3stk gulrot
 • 1ss hakket frisk ingefær
 • 1pose dypfryst wokblanding
 • 4stk vårløk
 • 3dl hønsebuljong (utblandet)
 • 1ss soyasaus
 • ca. 1ss østerssaus (oyster sauce)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIK GJØR DU:


1. Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

2. Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.

3. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

4. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.

5. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server chop suey med jasminris.

 

 


Tar rundt en halvtime å lage! Anbefales virkelig :-)


Skrevet: 08.03.2012 Klokken: 01:30

Dagene bare flyr av gårde, og jeg føler jeg bare sitte å ser på uten å gjøre noe. Hvorfor? Jeg aner ikke... kjenner meg så utrolig slapp for tiden. Hadde jo tenkt å vise dere del2 av innkjøpene igår, men kom meg aldri så langt til å ta bilder av det. Jeg har heldigvis fri imorgen også, så da skal jeg få blogget litt ordentlig! Har egentlig veldig mye å blogge om, må bare ta meg sammen å slutte å være så lat. 

 

Idag stod jeg ikke opp før klokken ett, og klokken tre kjørte jeg til byen. Måtte innom parfymelle å sjekke om jeg fikk byttet kofferten min inn mot en annen siden den ble ødelagt på flyturen når vi var på ferie. Men de hadde ikke inne noen som jeg ville ha + de var mye dyrere, så får vente litt med. Utrolig synd at kofferten min skulle bli ødelagt første gang jeg brukte den, og jeg som likte fargen så goodt! Ellers var jeg å handlet inn ingrediensene til middagen vi hadde idag - heeerregud, jeg ble gående på matbutikken i nesten 1 og 1/2 time. Fant ikke det jeg lette etter, egentlig visste jeg ikke hva halvparten på handlelista mi var, så jeg måtte gå å spørre de ansatte om hjelp hele tiden. Ikke hadde de maisstivelse på noen av butikkene heller, men fant det til slutt på den fjerde butikken jeg var innom, og der hadde de bare en igjen. Snakk om flaks, haha. Dagens middag var forresten Chicken Chop Suey! Det ble faktisk ganske godt. Men skal få det til bedre neste gang :)

 

Nå skal jeg se ferdig Pretty Little Liars og så er det natt her i huset! Blogges imorgen.Random bilde. Synes det ble litt stiiiilig!


Skrevet: 05.03.2012 Klokken: 22:53


Claire's   /   Pull And Bear   /   Random
 


/ Claire's


/ Claire's/ Claire's

/ Random/ Random


/ Claire's

 

Del 2 kommer imorgen!

Hva synes du? Noe du likte? ;]


Skrevet: 04.03.2012 Klokken: 23:42

Hei! 

Idag hadde jeg egentlig tenkt å legge ut innkjøpene fra Madeira, men fikk ikke tid til det idag heller. Siden jeg stod opp ganske sent, så har dagen gått utrolig fort. Jeg og Stig har vært borte hos moren hans å spist kake, siden broren har bursdag imorgen. Ble der borte en god stund, satt å pratet også fikk jeg lånt litt stoff og tråd hos mora til Stig, slik at jeg endelig skal få teste ut symaskinen jeg fikk i julegave! Er jo 2 måneder siden og jeg har enda ikke tatt den ut av esken, så det gleder jeg meg til! Skal teste den ut imorgen, og lære meg med den ordentlig slik at jeg kan begynne å sy noen klær jeg har tegnet!


Ellers idag har jeg ryddet badet som jeg nevnte i noen innlegg under her, har vært sykt rotete der helt siden vi flyttet inn i januar. Har liksom aldri klart å få bort alle de skitne klærne, det bare kommer mer og mer hele tiden - haha. Men nå ser det ganske bra ut, så nå skal jeg slappe av i boblebadet med litt musikk! Heeeeerlig♥


Slik så badet ut tidligere idag;


Har enda ikke pakket ut av kofferten min, selvom det er en uke siden jeg kom hjem fra ferie. Må få gjort det imorgen!!! Men seriøst..jeg hater å pakke ut.

 

 

Har dere hatt en fin dag?

Er du også slik som utsetter hele tiden å pakke ut av kofferten?


Skrevet: 04.03.2012 Klokken: 22:30

Jeg og lillesøstera mi satt å snakket en dag om hvilke måter å dø på vi syns var mest grusom. Her er det vi kom fram til;

1. Bli spist av en hai.

2. Flystyrt.

3. Drukne.

4. Brann.

5. Fryse ihjel.

 

Dette er de 5 værste måtene å dø på, etter min mening. Veldig random innlegg egentlig, men har alltid vært utrolig redd for å dø. Ihvertfall når det kommer til flystyrt, er livredd for å fly, men begynner heldigvis å bli mer vant til det nå. Den beste måten å dø på må være som i The notebook, å dø i sengen mens man holder sin aller kjæreste i hånden ♥

 

Hva er den værste måten å dø på, etter din mening?


Skrevet: 04.03.2012 Klokken: 16:06

Holdt faktisk på å skrive godmorgen nå, men der blir jo helt feil! HEIHEI.


Som jeg fryktet så ble jeg å sove bort havle dagen idag også, jeg våknet vel klokken tre, men gadd ikke å stå opp før nå. Så det ble en veldig sen frokost idag, men utrolig godt! Ingenting er så godt som å starte dagen med litt frukt, og kiwi er jo supergodt! Gjorde en ny vri på det idag, kiwi på pinne! Nammm.. 


Idag skal jeg rydde badet, og få vasket stortsett alle klærne som ligger strødd på gulvet. Det ser ikke ut der! Også skal jeg ut en tur i det fine været før det mørkner, må måkke verandaen før den knekker sammen, haha.
 Ha en kjempefin søndag videre everyone! 


Skrevet: 04.03.2012 Klokken: 07:03

Heihei. Har ikke blogget idag fordi jeg stod opp ganske sent, tror klokken var fire eller noe. Hater å sove så lenge for da føler jeg meg så slapp resten av dagen/kvelden. I tillegg hater jeg å sove bort dager. Har ikke gjort så mye idag, bare kost meg her hjemme sammen med kjæresten min. Vi har spist kyllinggryte m/ris, og sett på film ikveld. Også har jeg klart å blitt hekta på poker igjen, på facebook. Haha, trasig....

 


Et bilde jeg tok på Madeira.

 

Jeg har faktisk enda ikke lagt meg, men tror det er på tide nå. Kan ikke sove like lenge imorgen siden jeg skal på jobb på mandag. Har foresten endret litt på designet mitt, ikke store forandringen, men har venstrestilt sidemenyen. Egentlig likte jeg den best på høyre side, men pågrunn av at den ikke vistes i noen nettlesere, eller når man bruker Ipad så prøver jeg noe nytt. Derfor lurer jeg på, kan dere se hele sidemenyen min? Og er bloggen midtstilt? Håper alle ser den på samme måte som jeg gjør! 

 

Men nå er det natt, blogges kanskje imorgen. Natta ♥


Skrevet: 03.03.2012 Klokken: 19:30

Haha, neida. Men igår fikk jeg faktisk to gullfisker ♥ De heter Bob og Bobbli. Jeg har aldri hatt fisker før faktisk, eller jo, jeg og Stig har jo et akvarium med fisker fra før av, men har aldri hatt gullfisker eller noen som bare er mine! Kjæresten min kjøpte de til meg, han er så snill og søt ♥ 

Var bare Bob som var i humør til å bli tatt bilde av idag, så Bobli får dere se en annen gang!
Hahahah..... 

 

 

Har du fisker?


Skrevet: 02.03.2012 Klokken: 23:47

Poster innlegget på nytt i håp om at noen flere skal by på designet. Så alle dere som er interessert i et design laget av meg, nå har jeg laget et som du kan kjøpe. Har kommet inn et bud på 40 kr, så om du ønsker dette designet så legger du bare igjen budet ditt i kommentarfeltet. Les mer om designet under bildet ♥
 Startbud: 30 kr / Bud: 100 kr - Aina Kristine   / SOLGT


Designet er til blogg.no. Jeg har designet det i Photofiltre, og kodet det i Google Chroome. Bildene i headeren har jeg funnet på weheartit. (de kan byttes ut) Alle skrifttypene kan endres om du ønsker det. Og profilbildet byttes ut med ditt eget. Bildene i innleggene kan lastes opp inntil 700px. 

 

N.B! Alle bud er bindende, så ikke by på designet om du ikke er sikker på at du vil ha det. Og du må vite at du har penger på konto til å betale for det. Når auksjonen er avsluttet så kontakter jeg vinneren, sender over kontonr. mitt, og når pengene er inne på konto så setter jeg designet inn for deg og gjør de endringene som trengs.

 


Avsluttes søndag 04.03.12 kl 16:00. Hvis du er interessert i dette designet så legger du igjen budet ditt i kommentarfeltet under, og husk å legg med bloggadresse eller e-posten din.


Skrevet: 01.03.2012 Klokken: 22:36

Var innom Ginatricot å så litt, og jeg falt veldig for disse søte overdelene. Synes alle var veldig fine, og jeg elsket den duse fargen. Utrolig fint til våren ♥ Take a loook;
 

//  Den mintgrønne finner du HER  //  Den rosa finner du HER  //  Den hvite finner du HER  // 

199,-
//  Den mintgrønne finner du HER  //  Den rosa finner du HER  //  Den hvite finner du HER  //

149,-//  Den mintgrønne finner du HER  //  Den rosa finner du HER  //  Den hvite finner du HER  //

149,-

 

Noe du kunne gått i?


Skrevet: 01.03.2012 Klokken: 14:36


Skrevet: 01.03.2012 Klokken: 13:42


Igår hadde jeg så sykt lyst på godteri, men har gitt meg selv en regel om at jeg IKKE skal spise godteri i ukedagen. Når jeg var i utlandet ble det utrolig mye godteri hver dag, og det skal det bli slutt på. Så nå har jeg bestemt meg for å heller kjøpe frukt og grønnsaker når jeg er på butikken i stede for godteri. Etter å ha sett på fruktbilder på we<3it så fikk jeg utrolig lyst på det! Det ser jo SÅÅ godt ut, og det er jo faktisk veldig godt også! Fikk servert en utrolig nydelig dessert på en restaurant på madeira. Den bestod av en iskule og masse fersk frukt/bær som jordbær, banan, kiwi, appelsin osv. Herregud jeg får vann i munnen av å tenke på den! Haha. 

 

Fikk du også lyst på frukt nå?
hits