Skrevet: 31.03.2011 Klokken: 16:27

 


 Canon Eos 550D + 18-55mm


Skrevet: 31.03.2011 Klokken: 13:15

 Denne fikk jeg i posten for en uke siden, og jeg elsker den. Synes den er så søt, gleder meg til å bruke den i sommer til sommerbrun hud ♥ Hva synes du?


Skrevet: 30.03.2011 Klokken: 23:31

 

Herregud for en herlig video. Utrolig søt, og den jenta er helt adorable! ♥


Skrevet: 30.03.2011 Klokken: 17:52

 Her er meg idag, utrolig flott bilde, i know..... prøvde å finne den vinkelen som fremhevet posene under øynene mine best !! Og det klarte jeg rimelig bra synes jeg :)

 

 

Men istedet for å skrive lange uinteressante setninger om hva jeg har gjort idag (som er ingenting) så kan dere jo heller høre på denne sangen, beskriver meg perfectly....
Lat? Nesj, bare utrolig umotivert til å gjøre noe idag...

 

Meeeen, uansett hvor lyst jeg har til å ligge på sofaen resten av dagen å spise is å se på tv, så må jeg komme meg opp å dra på jobb om en halvtime. Blogges ♥


Skrevet: 30.03.2011 Klokken: 17:34

 

Haha, jeg vet jeg har en utrolig stygg negel på tommelen. Skulle skjære meg en brødskive en dag så skjærte jeg over neggelen, så jeg måtte rive den av, utrolig vondt! Men heldigvis vokser neglene mine fort, hihi! Nok om det, elsker denne ringen! Fargen er så fin, men den er litt for stor for meg. Hater å ha så tynne fingre, det er nesten ingen ringer som passer meg! Utrolig irriterende, ender alltid opp med at jeg kjøper de fordi jeg synes de er så fin, men så blir jeg aldri å bruke dem fordi jeg er redd de skal dette av hele tiden...

 

Flere som har problemer med å finne ringer som passer?


Skrevet: 30.03.2011 Klokken: 00:06

H&M overrasker meg bare mer og mer, de har fått inn så utrolig mye fint, og jeg elsker spring/summer collectionen. Gleder meg veldig til den nye kolleksjonen Conscious kommer, tror det var 14.april om jeg ikke husker helt feil? Skal garantert skaffe meg noe ifra den kolleksjonen, can't wait! 

 

 

 Er du ikke enig i at H&M har forbedret seg veldig? 


Skrevet: 29.03.2011 Klokken: 14:55

 

Gaaaad, jeg elsker denne kjolen. Jeg har så lyst på den, men desverre har jeg ikke råd til å bruke nesten 2000 kr på en kjole. Har sett på denne kjolen i to dager nå, og de har den i akkurat min strl, kunne ha solgt alle kjolene jeg har bare for å fått kjøpt denne. Neida. Men fin er den! 


Skrevet: 29.03.2011 Klokken: 11:32

 

 


 

Denne fikk jeg igår, synes den er veldig søt og jeg har jo ønsket meg en brødrister lenge. Jeg fikk den i gave så er ikke helt sikker på hvor den er kjøpt, men jeg tror den er fra sanrio. Jeg sliter litt med å bruke den da siden alt står på japansk og jeg skjønner ikke en dritt. Jeg og mamma har knødd i hele dag med den, men vi får det ikke helt til, jeg lurer på om det kanskje kan være noe feil med mekanismen fordi den blir utrolig fort varm og brødskiva blir helt svart på ene siden etter bare 2-3 sek. Det skal jo ikke være så avansert å riste brød, haha. Tror jeg skal få noen til å se på den, kan jo hende det bare er vi som er dumme... hihi, men jeg liker den veldig godt uansett, kjempesøt ♥


Skrevet: 28.03.2011 Klokken: 22:14

Hvis du ser i sidemenyen til høyre så har jeg laget en ny menyboks som heter "ukens blogg". Her tenkte jeg å anbefale en blogg hver uke. Jeg kommer til å velge en blogg som jeg liker å lese, eller som fanger min interesse, det kommer til å variere litt uke etter uke. 

 

Men denne første uken gjør vi det enkelt, om du vil bli ukens blogg så legg igjen bloggadr. din i kommentarfeltet så velger jeg ut en blogg : )


Skrevet: 28.03.2011 Klokken: 17:18

Heii dere!

Idag når jeg kom på jobb så fikk jeg en stoor pakke av en jeg jobber sammen med. Det var en "Jule-nyttårs-gratulerer med lappen-bursdags gave" Hihi. DET VAR EN HELLO KITTY BRØDRISTER! Ble så utrolig glad, før jul så gikk jeg å snakka om en slik hele tiden, men så fikk jeg det ikke i julegave fordi pappa hadde problemer med å bestille en slik til norge, fordi de sendte ikke hit eller noe tull. Men IDAG, idag fikk jeg en! Åååh, ble så glad, nå slipper jeg å riste brød i stekovnen, for nå har jeg min egen brødrister ♥

 

Eneste problemet er at alt står på Japansk (eller kinesisk?), og det fulgte ikke en bruksanvisning med, så jeg aner ikke hva knappene som er på den betyr. Jeg prøvde å slå den på i sted, og da begynte den å lyse masse og den ble dritvarm på bare 3 sek. Er litt redd for at den skal eksplodere haha, så om det er noen der ute som kan japansk så hadde jeg virkelig satt pris på litt hjelp!! 

 

 

 Skal laste opp bilder av den senere ♥ Jeg er så lykkeliiiiig!


Skrevet: 28.03.2011 Klokken: 11:03

 

 

Hælæææ!

Nå drar jeg snart på jobb, må bare få i meg litt mat først for magen skriker etter mat. Var egentlig ikke så sulten før jeg så bilde av godteriet ovenfor å da fikk jeg så utrolig lyst på noe godt, så måtte bare friste dere litt også, hihi. Jeg vil egentlig bare ha helg igjen, er så trøtt og føler ikke for en ny uke med jobb. Menmen, det kommer sikkert til å gå fort, og heldigvis har jeg fri til helga igjen, wiiiih. 
Ha en fin dag everyone!


Skrevet: 27.03.2011 Klokken: 23:06

 

Aaah, vi lagde hjemmelaget pizza igår, og den ble helt nydelig. Spiste nettop litt rester til kveld og drakk et glass o'boy, så nå er jeg klar for å legge meg. Har jobb imorgen halv tolv, og når jeg er ferdig så skal jeg vise bilder av den nye shortsen min, hihi. Vi blogges imorgen, tusen takk for alle koselige kommentarer jeg har fått i det siste, er så hyggelig :)

 

Sov godt søtinger.


Skrevet: 27.03.2011 Klokken: 18:10

 

 

Vinteren er en utrolig koselig og morsom årstid, men jeg føler den varer i en evighet.....


Skrevet: 27.03.2011 Klokken: 13:39

// Canon Eos 550D + 18-55mm

 

God morgen! ...eller god formiddag passer kanskje bedre.

Har faktisk ikke sovet så lenge som jeg gjor idag på leeeeeeeenge og det føltes egentlig ikke noe godt.  Liker å stå opp litt tidlig, slik at jeg får hele dagen med meg. Jeg og johanne sitter å ser på 3 bryllup nå, så spør hun;

 

Johanne: Hva er en brudeferd?

Meg: En bryllupsreise.

Johanne: Hva er en gravferd da?

Meg: Eh, en reise til himmelen.

 

Hihi.

 

Vet ikke helt hva vi skal finne på idag, skal sikkert ut en tur, ganske fint vær idag! ♥ Hva skal dere idag da?


Skrevet: 27.03.2011 Klokken: 00:53


 

Helt nydelig sang, fin å høre på når du skal sove. ♥ Kjenner jeg ble utrolig trøtt nå, øyelokkene siger sakte men sikkert lengre og lengre ned. Har hatt en koselig kveld, spist hjemmelaga pizza, masse godteri og sett på tv sammen med mamma og Johanne.

 

Men nå er det natt her i huset, høhø. Sov godt da deeeeere!


Skrevet: 26.03.2011 Klokken: 23:01

 

 

 

 

Helt sykt at det går ann å være så flink, blir så imponert og inspirert av å se på videoene hennes. Hun har utrolig mange forskjellige videoer som du kan finne her. Hvis du vil sjekke ut noen andre makeupartister så anbefaler jeg Michelle Phan og Klaire de Lys :)


Skrevet: 26.03.2011 Klokken: 18:58

 

 

 

 

 

 

Litt bilder fra idag, og her ser dere hvor mye snø vi har her i nord. Offh, helt forferdelig. Leser på andre blogger at det er sol og alle har vårfølelse osv, og her drukner vi i snø. Håper den forsvinner snart. Akkurat nå ligger jeg og Johanne på sofaen å ser på tv og spiser godis, herlig. Skal lage hjemmelaga pizza senere, namnam!


Skrevet: 26.03.2011 Klokken: 12:13


// Canon Eos 550D + 18-55mm

 

Jeg er SÅ utrolig dårlig på overskrifter, meeen - det enkle er ofte det beste, ikke sant? Idag går jeg rundt i min nye sommershorts bare for å få litt sommerfølelse, men det hjelper ikke så veldig når jeg ser ut av vinduet og det snør og snør. Nå synes jeg det er nok snø ute!

 

Skal legge ut bilder av shortsen på mandag når jeg er tilbake i Harstad. Idag skal jeg og Johanne ut å leke litt i snøen (hihi) og senere ikveld blir det bare kos og film sikkert! Det er så deiiiiiiiiiilig å være hjemme ♥

 

ØNSKER DERE ALLE EN KJEMPEFIN LØRDAG.


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 23:54

Haha, for noen år siden hadde jeg kjent meg veldig igjen i akkurat dette. Nå kan jeg jo sitte så lenge jeg vil, men det var en tid hvor mamma bestemte at NÅ skal du sove, men likevel så snek jeg meg til å sitte på pc'en bare liiiitt til, og når jeg hørte at hun kom gående opp trappa så spratt jeg opp fra pc'en, løp bort til senga, og når mamma kom inn for å sjekke om jeg var sovnet så trodde hun jo at jeg hadde sovet hele tiden, hihi. Ååh, jeg savner å være liten.

 

Men hun busta meg noen ganger da, og jeg husker hun gjemte tastaturet mitt en gang slik at jeg ikke skulle sitte på pc'en sent på kveldene. HEaheha...

 

Anyways, nå skal jeg ihvertfall slå av pc'en å gå å legge meg.  Blogges imorgen, sweet dreams!


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 22:02

 Når jeg bestilte denne så trodde jeg faktisk det var en kortholder, haha dumme meg, men det så slik ut på bildet. Det viste seg da å være en pengebok/clutch, noe som egentlig ikke gjør så mye. Jeg likte den veldig godt, og det er god plass til kortene mine, og penger og slikt. Den kostet ca 60 kr og er fra newlook. Synes den var søt jeg, kommer nok til å bli brukt en del framover, selvom jeg egentlig hater å bruke pengebok, hihi ♥


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 20:08

 

 

 

Nå er jeg endelig hjemme, sitter i sofaen å ser på norske talenter. Kjeda meg noe sykt på ferga så satt bare å tok randome bilder ut vinduet, haha, som ikke gikk så bra i og med at det var is overalt. Jaaaaaaaja. Pengeboka på bildet ovenfor er foresten ny, skal vise bedre bilder senere!

 

Nå er det kvalitetstid med familien og god mat, see yah ♥


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 15:38

 

// Smashbox Photo Finish Foundation Primer Adjust

 

Gleder meg til å teste ut denne, det er en fargekorrigerende primer som skal glatte ut huden, gjøre den jevn og fin, og minimere røde toner i huden opp til 80%. Jeg er egentlig ikke så plaget med 'rød hud', men i det siste har jeg fått litt ujevn farge i ansiktet og noen ganger kan den bli rød enkelte steder, så jeg håper denne hjelper mot det!

Kan kjøpes HER.

 

 


// Glo Minerals Camouflage Concealer

 

Min forrige ble nettop tom, har hatt den siden august så den har vart veldig lenge, og jeg er helt avhengig av den. Verdens beste concealer synes jeg, dekker veldig godt, og tørker ut kvisene og ja, den er rett og slett superbra så jeg måtte bare kjøpe en ny.

Kan kjøpes HER.

 

 

Og til slutt må jeg bare si at jeg elsker coverbrands, de har utrolig mye bra sminke, her finner du det meste. Også er leveringstiden utrolig rask, jeg fikk pakken på bare 2 dager! Loooveit♥


Skrevet: 25.03.2011 Klokken: 10:46

 

Jeg falt for de blå skoene med første øyekast, men nå er jeg veldig usikker. Har lyst på et par av disse til sommeren, men hvilken farge skal jeg gå for? Har litt lyst på de hvite også, men jeg vet at de kommer til å se grå ut etter bare noen dager, hehe. Hvilken farge likte du best?


Skrevet: 24.03.2011 Klokken: 22:48

 

 

  

Hihi, jeg eeelsker dette programmet. Tror det er det eneste jeg bruker å se på disney channel for tiden. Eller noen ganger hannah montana. Sitter å ser på det nå, men har sett den episoden mange ganger før. Men i hvertfall, utrolig koselig program synes jeg! Nebbdyret Perry♥

 

" NEBBDYRET PERRY, FOR EN UVENTET OVERRASKELSE OG MED DET MENER JEG FULLSTENDIG FORVENTET"  mohaha liksom.

 

Ser du på Phineas And Ferb?


Skrevet: 24.03.2011 Klokken: 17:54

 

 

Idag når jeg gikk til jobben så snødde det og var så utrolig mye vind at jeg så ingenting foran meg, var helt hvitt. Nå er det heldigvis ikke så mye vind lengre, men det er kommet så masse snø. Er så drittlei, vil ha vår!!! Savner sommeren utrolig mye, skulle ønske jeg lå på en strand i syden akkurat nå.

 

Er det mye snø der du bor?


Skrevet: 24.03.2011 Klokken: 10:46


Paris Hilton // Britney Spears // Christina Aguilera

 Den i midten er min favoritt, den lukter utrolig godt synes jeg. Paris Hilton parfymen (den til venstre) var min forrige favoritt, som dere ser så er den nesten helt brukt opp. Men jeg bruker den bare av og til nå, er litt lei av lukta + at den minner meg way to much om ex'en, haha. Den til høyre fikk jeg i julegave, og den er ganske god, bruker den ikke så ofte, men helt ok parfyme. Det er ihvertfall disse tre som jeg bruker mest for tiden. :-)


Har planer om å kjøpe meg en ny snart, har du noen å anbefale?


Skrevet: 24.03.2011 Klokken: 00:07

" People always think that the most painful thing in life is losing the one you value. The truth is, the most painful thing is losing yourself in the process of valuing someone too much and forgetting that you are special too "


Skrevet: 23.03.2011 Klokken: 23:14

Har endret litt på designet, ikke så mye, men litt, og jeg må si jeg ble ganske fornøyd egentlig. Nå er det mye lysere og lyst er fint. Det neste blir en ny header for jeg er egentlig drittlei av den jeg har. Skal ta nye headerbilder når det begynner å bli vår ute.

 

 

 

Hvilket likte du best? Ü


Skrevet: 22.03.2011 Klokken: 22:53

 

 

Disse søte salt og pepper tingene fikk jeg av min søteste Anna i julegave faktisk. Jeg eeeeelsker dem. Både fordi de er søte og fordi de minner meg om Anna, og alle våre planer! Vi skal nemlig reise verden rundt på slike scootere! Neida, men jorda rundt skal vi!

 

Hadde ikke så mycket å blogge om idag, så jeg slenger bare ut et par favorittsanger jeg har for tiden. Sikkert noen der ute som trenger litt ny musikk :)

 

Robyn - Indestructible

 

Taylor Swift - Long Live

 

Nelly - Nothing without her

 

Jeremy Messersmith - A girl, a boy and a graveyard

 

The fray - Enough for now

 

 

Trykk HER hvis du vil ha spotifylista mi :-)

 

Dagens irritasjon: Har fått en kvise som gjør utrolig vondt! Auuuu. + pappa slafser når han spiser.. + bilen ble ødelagt akkurat når jeg hadde bestemt meg for å kjøre til bjerkvik for å besøke V.


Dagens glede: Pappa kom hjem med en stor burger og brus til meg! + han fiksa bilen igjen Ü


Skrevet: 22.03.2011 Klokken: 15:58
Jeg hadde seriøst følt meg som en prinsesse i denne rosa lille saken. Jeg vet ikke hva det er, men av en eller annen merkelig grunn føler jeg meg mye tryggere i en liten bil, ganske ulogisk i og med at de store bilene er tryggere hvis du havner i en ulykke. Men jeg liker en trang og lav bil, jeg liker å føle at jeg nesten sitter på veien å kjører. Denne bilen, Fiat 500, hadde vært helt perfekt til meg. Synd jeg ikke har råd til en slik da, men EN dag, en dag skal denne bli min. Og selvfølgelig må jeg ha en slik i rosa. Er ikke sååååååå glad i rosa, men må innrømme at det er rosa fargen som gjør bilen så fin og søt. Hadde ikke likt den om den var hvit eller rød for å si det sånn.

 

 herreGUD så fin, har ikke ord engang. Og tenk hvor lett det må være å parkere en så liten bil. Den er rett og slett perfekt i mine øyne. VIL HA!


Skrevet: 22.03.2011 Klokken: 10:53


Skrevet: 21.03.2011 Klokken: 17:41

Skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å blunke uten å vrenge hele trynet...

 

Misunner faktisk de som får det til, dere som har kontroll over ansiktet holdt jeg på å si. Haha. Eneste jeg kan er å krølle tunga. Pappa kan vifte med ørene når han spiser. Nei, stopper der tror jeg.

 

Yees, nå kaller jobben. Ikke at jeg gleder meg noe særlig, men er lei av å sitte her foran pc'en. bye bye, adiós, adjö, sudie, agur, elveda, sbohem, kwaheri, tạm biệt, Hade!


Skrevet: 21.03.2011 Klokken: 14:19

Okay, det skal sies at jeg er utrolig vimsete til tider. Og jeg kan love deg at det kan være irriterende, hvertfall når det kommer til å miste ting som jeg har bruk for der og da.

 

Blyanter/Penner

- Dette er jo noe som alltid er greit å ha liggende i tilfelle man plutselig må skrive noe ned. Vel, jeg har aldri en penn liggende. Jeg strør dem overalt, og når jeg da trenger en så må jeg lete rundt i hele leiligheta før jeg finner en. Så et tips her, er jo å ha en fast plass hvor jeg har slike ting. Får se om jeg gidder, høhø.

 

Vippetang

- Denne roter jeg ALLTID bort. Men denne gangen er jeg sikker på at det er mamma som har rotet den bort. ÅÅH, HVOR ER DEN ?!

 

Hårkliper/Fliseklemmer/Hårstrikk

- Disse tingene er umulig å ikke rote bort. Tror jeg hadde vært millionær om jeg hadde spart alle de pengene jeg har brukt på håraccessories. Hva er vitsen, de blir jo borte uansett...

 

Tyggis

- Haha, ja, jeg er ekspert på å rote bort tyggispakken med en gang jeg har kjøpt den. Og hva skjer da? Jo, jeg bruker penger på en ny. Bortkastet.

 

Pengebok/Lommebok

- Jeg kan ikke ha penge mine i en pengebok, for den roter jeg garantert bort. Derfor har jeg alltid pengene/kortene i jakkelomma. Kanskje ikke så smart, men de blir ihvertfall ikke borte.

 

Øredobber/Ringer

- Yep, dette er jeg også veldig flink på å rote bort. Uansett hvor godt jeg prøver på å oppbevare de på et bestemt sted, så blir de på et merkelig vis alltid borte etterhvert. Men de jeg er ekstra glad i klarer jeg å ta vare på, kanskje fordi jeg ikke bruker de så ofte, hehe..

 

Mobillader/Kameralader

- Ledninger er vel noe av det vanskeligste å holde styr på. Hadde egentlig to ladere til mobilen min, men den ene klarte jeg å legge igjen hos Anna når jeg var der * Sjokk * Heldigvis har jeg klart å _ikke_ rote bort den andre, og grunnen til det er at jeg nesten alltid lader mobilen inne på soverommet. Kameraladeren har jeg klart å rote bort mange ganger, så det endte opp med at jeg kjøpte en universalladder. Kjekt å ha! Laderen til mp3'en min rotet jeg bort nesten med engang jeg fikk den, utrolig kjipt i og med at jeg kunne ikke finne samme lader noen steder. Det tok meg faktisk 2 år før jeg klarte å finne den på en nettbutikk, og den har jeg nå rotet bort igjen.

 

Sokker

- Haha, er det noe jeg alltid har lite av så er det sokker. Dette må nesten være vaskemaskinen sin feil, tror den lever et hemmelig liv og spiser sokkene opp en etter en slik at den ikke skal bli gjennomskuet. Uansett hvor mange sokker jeg kjøper/får så ender det alltid opp med at den ENE sokken blir borte. Dette er UTROLIG irriterende. Sokker er viktig.

 

 

Dette var det jeg kom på nå, er sikkert enda flere ting jeg er flink til å rote bort, men hjernen min klarer ikke å tenke mer. Er du vimsete? Kanskje du roter bort noe av det samme som meg?


Skrevet: 21.03.2011 Klokken: 12:56

 

 

Også dagens sang

Den er så fiiiiiiiin.

 

Har hatt en liten treningsøkt idag også, og følte meg veldig sunn og flink når jeg spiste fruktsalat til frokost. Ble litt for mye godteri i helga, så nå må jeg spise ekstra sunt denne uka, hihi. Har ikke noen spesielle planer idag bortsett fra jobb. Skal sminke meg nå og få på meg noe klær, snakkes senere søtiser. Hva skal dere idag?


Skrevet: 20.03.2011 Klokken: 21:45


Model_Johanne // "Styling"_Meg // Fotograf_Meg .... heheheheh

 

Hei alle sammen!

Internetten ble plutselig borte igår så fikk ikke blogget noe særlig. Men hadde besøk av lillesøstra mi så hadde vel ikke blitt blogging uansett. Igår gjor vi ikke så mye, jeg var på jobb til halv tre og når jeg var ferdig så kjørte jeg opp å hentet Johanne så dro vi på senteret, kjøpte en fuktighetskrem på apoteket som jeg skal anbefale dere senere. Resten av dagen så koste vi oss bare med god mat, var ute å kjørte litt, og så på tv! chill lørdag :)

 

Idag tok vi litt bilder, haha syns de ble utrolig stilige egentlig! Skal redigere de litt når jeg får tid, bildet over er ikke redigert, men synes det ble utrolig kult likevel! Hva synes du?


Skrevet: 19.03.2011 Klokken: 10:59 

Haha, jeg kjenner meg ihvertfall igjen. Men må si at jeg savner skolen bittelitt av og til! Men det er vel mest på den sosiale siden :)


Skrevet: 18.03.2011 Klokken: 23:12

 

 

Trist.....


Skrevet: 18.03.2011 Klokken: 14:26
Okay, so you're 10 years old, you have a laptop, Ipod, facebook and a blackberry. DUDE, when I was 10 I had a tamagotchi!

 

Heeeeheee, synes den var litt morsom i og med at jeg faktisk hadde en tamagotchi. Husker jeg tok den med meg OVERalt. Egentlig er det litt rart å tenke tilbake på når jeg var liten, og se hvor forandret enkelte ting er nå. Når jeg var 10 så visste jeg såvidt hva internett var, nå sitter små barn helt ned til 6 års alderen å surfer på nettet osv. Samme med blogg, og facebook, har sett mange 9/10 åringer som har det. Jeg personlig synes det er alt for ungt, du er barn, halloo hva skal du med internett? kom deg ut å lek, og nyt at du er liten, for tiden går sykt fort, plutselig er du voksen. Ikke at jeg synes voksne burde sløse bort tiden på pc'en heller. Men dere skjønner nok hva jeg mener. Men det er vel bare slik samfunnet er blitt. Alt forandrer seg hele tiden. Jeg fikk min første telefon når jeg var ni år, men den måtte jeg dele med søsteren min, haha. Husker det var en stor og svart mobil, en nokia tror jeg. Fantes ikke fargeoppløsning engang. Husker tilogmed da mobiler med kamera kom. Det var en gutt i klassen som hadde fått en slik mobil og alle bare "wææ, så stilig, en slik vil jeg også ha" Og plutselig hadde hele bygda det, haha.

 

Men egentlig så er jeg jo veldig glad for at teknologien utvikler seg såpass mye. Poenget mitt er bare at jeg synes ikke små barn skal bli så opphengt i å ha slike ting som data, mobil og ipoder. De skal heller leke med barbiedukker og lekebiler, det er MIN mening ihvertfall :)

 

 

♦ Hadde du en tamagotchi når du var liten?


Skrevet: 18.03.2011 Klokken: 12:37


Åååh, avkjøling..

 

Er nettop ferdig med dagens treningsøkt. Har ikke pusha meg ordentlig idag, fordi jeg har enda gangsperre i lårene etter onsdagen. Men det ble en halvtimes tid med workout. Skal spise en pære nå (frokost) så skal jeg hoppe i dusjen. Igår når jeg var ferdig på jobb, så hadde jeg jo tenkt å dra rett hjem å sove, men mamma spurte om vi skulle dra på restaurant å spise, og DET kunne jeg jo ikke takke nei til. Var kjempekoselig, mamma er så søt♥

 

Men nå skriker magen etter mat, bloggæs!


Skrevet: 17.03.2011 Klokken: 23:16Har du også følt det slikt noen ganger?


Skrevet: 17.03.2011 Klokken: 18:00


 

Ble vekt klokken syv i morgest av pappa så jeg skjønte at jeg kom til å bli trøtt utover dagen, og tror du ikke jeg klarte å sovne av i fem tiden? Joda....Skal på jobb nå, og jeg er så sinnsykt trøtt. Gleder meg som et lite barn til å komme hjem å sove. Ha en fin kveld everyone!


Skrevet: 17.03.2011 Klokken: 16:12


Kjærlighet, Musikk, Mennesker, Quotes, Natur.
Livet.

 

Inspirasjon kommer fra latinske ordet inspirare, som betyr blåse, pust, ånde inn i eller åndedrag "

 

 

Hvor henter dere inspirasjonen fra?


Skrevet: 17.03.2011 Klokken: 13:59

 

 


// Øredobber_Indiska

 


Cyndi Lauper - True Colors


Skrevet: 17.03.2011 Klokken: 10:16

Vaske/Rydde

 

 

Trene

 

 

Hente mamma

 

 

Se på tv

 

 

Spise

 

 

Selvbruning

 

JOBB!!!

 

 

Veldig innholdsrik dag som dere kan se.. Hva skal dere idag da? ♥


Skrevet: 16.03.2011 Klokken: 23:21

 

Som jeg visste i noen innlegg lengre ned så fikk jeg denne treningsdvd'en i posten igår. Idag testet jeg den ut, og fy f*en, etter bare en halv time så var jeg helt utslitt. Ikke det at øvelsene var så vanskelige, for det var dem ikke, men jeg har ikke trent på to år ca, så jeg kjente det godt i kroppen for å si det sånn. Så det ble bare en halvtime med trening idag, men etter en uke er jeg sikker på at jeg klarer å fullføre hele treningsøkta. Satser på det ihvertfall!

 

Trener du?


Skrevet: 15.03.2011 Klokken: 16:56

 

 

Yeees, nå kan treningen begynne. Gleder meg!


Skrevet: 15.03.2011 Klokken: 15:54

 

Haha første gang jeg så traileren så tenkte jeg "hæ, stoppa den opp eller?!" Gleder meg utrolig mye til denne kommer på kino, jeg MÅ se den. Kung fu panda 1 var jo veldig søt og ganske bra synes jeg, så håper denne også er det! Den må sees ihvertfall!

 

Skal du se kung fu panda 2?


Skrevet: 15.03.2011 Klokken: 10:01


// Foto_Adressa.no

 

Er ikke dette et mirakel så vet ikke jeg. Midt i alt det forferdelige som skjer i Japan så fant redningsarbeiderne en liten jente på 4 måneder i LIVE. Les mer her.

 

Dette får meg virkelig til å tenke at det finnes mirakler, og håp. Hvordan i all verden klarer en liten baby å holde seg i livet i flere dager uten mat eller drikke? Synes det er helt ufattelig at det går ann, men er så glad for at de fant henne. Det er så trist det som skjer i Japan nå, og jeg kan ikke forestille meg hvor forferdelig det er for dem. Alle de kjære dem har mistet, og kanskje aldri får se igjen. Begynte seriøst å gråte igår når jeg så på nyhetene at en dame gikk rundt for å lete etter moren sin, og alt hun kunne finne var gardinene som moren hadde i huset sitt.

 

 

Håper virkelig dem får all hjelpen de trenger, og at det skjer flere mirakler som dette ♥


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 22:46


Det må seriøst ha skjedd noe inatt siden jeg er helt SKJEIV idag. Jeg må jo ha tidenes mest usymmetriske øyenbryn, hvorfor ???

 

Men okei, var ikke det dette innlegget skulle handle om, hihi. For noen måneder siden kjøpte jeg et produkt fra e.l.f som jeg tenkte å anbefale dere. Eller tipse dere om, eller nei, vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Er ikke sånn woow produkt akkurat, men godt å ha de dagene man føler seg ekstra slapp og strygg i tryne :-)

 

 Studio Makeup Mist & Set
Kan kjøpes: HER

 

Jeg gir den ikke noe karakter foreløbig, rett og slett fordi jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg har lyst å gi den. Det er absolutt ikke et favorittprodukt, men som sagt, så elsker jeg at jeg har denne enkelte dager. Egentlig er dette en spray som du skal spraye i ansiktet etter du har lagt sminken din, for at den skal holde hele dagen, noe den sikkert gjør, jeg har egentlig ikke testet det ut. Jeg bruker den ikke for å få sminken til å holde, derimot bruker jeg den de dagene jeg føler meg veldig trøtt og ufresh i ansiktet, og jeg synes virkelig denne får meg til å se mer våken og fresh ut.

 

Den inneholder mye bra som Aloe, Grønn te, agurk?!, og vitamin A, C og E.

 

Flasken er veldig liten, men den har vart veldig lenge fordi jeg bruker den ikke hver dag, og du trenger bare 1 spray hver gang. Så alt i alt er den verdt pengene i og med at denbare koster 33 kroner.

 

 

 

 


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 15:27

 


Skjorte_Cubus / Armbånd_Cubus / Jeans_Bikbok / Topp_Bikbok

 

Veldig enkelt antrekk idag. Skjorta er ny, og den er superdeilig å ha på seg. Har egentlig bare lyst på vår/sommer nå. Jeg har så lyst til å kunne gå i shorts ute, har allerede begynt å kjøpe noen sommerplagg. Bestilte meg en supersøt shorts fra newlook for noen dager siden, gleder meg så til jeg kan begynne å bruke den!

 


Er så herlig når sola skinner inn gjennom vinduet, får så vårfølelse!

 

Nå skal jeg spise, så dra til senteret å hente mamma når hun er ferdig på jobb, og deretter skal jeg på jobb. Vi blogges når jeg kommer hjem igjen, da skal jeg tipse om et produkt fra e.l.f! Ha en STRÅLENDE dag!


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 13:18Gleder meg!!

 

Btw, er ikke disse fargene jeg har bestilt, bare så dere vet det. Var bare for å vise dere hvilke produkter!


Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 10:54

Fikk noen spørsmål om å vise hva jeg fikk i posten for en uke siden eller noe, og det var da et par linser og selvbruningen. Viser dere først linsene så kommer det et eget innlegg om selvbruningen senere!

 


Her har jeg ene sirkellinsa på, bare for å vise dere forskjell. Sirkellinser skal forstørre øynene dine, som dere ser på dette bildet så ser det venstre øyet større ut. Dette bildet ble egentlig litt dårlig siden jeg har brukt blitz noe som gjør at den naturlige fargen min viser enda bedre. Neste gang skal jeg kjøpe brune sirkellinser siden de passer bedre til min naturlige øyenfarge.

 

Men uten blitz i naturlig lys så ser det litt mer naturlig ut:

 

 


Haha..

 

Men uansett, likte de veldig godt, man får litt "doll eyes" noe jeg synes er veldig søtt. Men jeg syns også jeg så litt skummel ut i de, haha. Det som er med sirkellinser er at de ikke dekker den naturlige fargen din, de fleste passer til mørke øyne, men om du har lyse øyne så burde du velge noen linser i den samme fargen som du har. Men som sagt det er ikke meningen at de skal dekke øyenfargen din, bare få øynene til å se større ut!

 

Jeg bestilte disse fra www.fargedelinser.no. Har bestilt der en gang før å da tok det bare noen dager før jeg fikk dem, men denne gangen tok det nesten to uker + at jeg måtte betale toll ?! De sendte linsene fra Sverige, men jeg trodde fargedelinser var en norsk side i og med at jeg ikke måtte betale noe toll første gang jeg bestilte, og da kostet det enda mer enn det gjorde nå. Merkeeeeelig. Men ble ihvertfall fornøyd med linsene :-)

 

Har du prøvd sirkellinser før?


Skrevet: 13.03.2011 Klokken: 13:58

 

 

Alt fra H&M.

 

Skal lage meg frokost nå, bruker aldri å spise når jeg står opp så frokosten ble litt sen. Har bestilt en treningsvideo idag, gleder meg så til den dukker opp i postkassa slik at jeg kan begynne å trene litt! Skal på jobb klokken fire, så skal bare slappe av å se på tv til da. Ha en fin søndag alle sammen! ♥


Skrevet: 13.03.2011 Klokken: 00:11

 

 

 

Ny vårjakke fra Bikbok. Har sett på denne en stund, så når jeg fant denne når jeg og Johanne var i byen på onsdag så ble jeg kjempeeeglad. De hadde bare en igjen i den fargen, og i strl M så det var jo meant to be! Syns jakka var litt kort i armene så måtte ha en litt større strl, men det gjør ingenting for jeg liker at den er litt 'posete'. Hihi, elsker den, så nå gleder jeg meg til det blir vår slik at jeg kan ta den i bruk for fullt! ♥

 

Hva synes du?


Skrevet: 11.03.2011 Klokken: 12:33

 

Farga håret til lillesøster igår. Hun var jo blond fra før av da, men vi farget det litt lysere, eller ganske mye lysere? Så nå er det helt platina. Synes hun ble kjempesøt, blir veldig fint til sommeren når håret har blitt lengre! mihi.

Har farget håret mitt mørkt igjen også, ble så utrolig lei av oransjskjæret, så kjøpte en lysebrun hårfarge, men selvfølgelig ble det mørkebrunt. Får dra til frisøren neste mnd tror jeg.

 

Dagens sang.

 

Nå skal jeg sminke meg og kle på meg så skal jeg kanskje vise dere den nye jakka mi. hihi, see yah guys!


Skrevet: 10.03.2011 Klokken: 23:54

 

Har ikke prioritert bloggen så mye i det siste, siden jeg har vært i dårlig form, også har jeg hatt besøk. Men håper formen og humøret er bedre imorgen. Nå skal jeg legge meg og drømme søtt. Snakkes imorgen.


Skrevet: 10.03.2011 Klokken: 17:12


Chris Medina - What are words ♥

 

De fleste har vel hørt denne sangen, og den er jo helt nydelig. Så et klipp fra audition hans på youtube for noen mnd siden, og jeg ble så rørt! Utrolig søt fyr!

 

 

Aaaw. "What kind of guy would I be if I walked out when she needed me the most?"


Skrevet: 09.03.2011 Klokken: 22:55

 

Nå skal jeg teste ut selvbruningen fra St.tropez, gleder meg! trenger litt brunfarge nå. Har ikke blogget idag rett og slett fordi jeg har vært opptatt hele dagen, har vært i byen sammen med Johanne og shoppet litt, også har jeg vært på jobb. Har en utrolig dårlig dag idag, med tanke på at jeg våknet opp med et opphovnet tryne og vondt som bare det. Men satser på at det er bedre imorgen!!

 

Legger ut innkjøp og slikt senere, når jeg giddeeeeeeeer.

 


Her er forresten meg idag. Bollete og svett. lol. Dette er min måte på å skjule hvor skjeiv jeg er i tryne idag. Og ja, idag har jeg faktisk lov å klage litt.

 

Men begynner å bli i godt humør igjen, og det er fordi jeg har spist masse usunn mat og drokket masse brus, noen ganger hjelper faktisk det, hihi! Etter jeg har tatt selvbruningen så skal jeg og Johanne se film og spise sjokolade! nomnom.

 

Idag blir forresten englefarmor 83 år, gratulerer så mye med dagen, savner deg så mye og tenker på deg hver dag♥

 

Dagens sang. Veronica Maggio - Jag kommer

 

 

Noen som har prøvd selvbruningen fra St.tropez?


Skrevet: 08.03.2011 Klokken: 14:52


Haha.Har ikke gjort mye annet idag enn å dusje å se på tv. Føler meg egentlig helt dritt, forkjølt og vondt i hode, så skal bare fortsette å slappe av til jeg skal på jobb halv sju. Johanne kommer ikveld, så det blir koselig. Ønsker dere alle en kjempefin dag!


Skrevet: 08.03.2011 Klokken: 00:15

 

Jeg tror teksten er veldig sann.


Skrevet: 07.03.2011 Klokken: 10:14

Igår tok jeg noen bilder av Johanne. Legger dem ut senere når jeg har fått sett igjennom de. Her er noen bilder av meg, fotografen, høhø.

 

 

 

 

 

Ellers igår gjor vi ikke så mye, slappa av, så film og var ute. Idag er det tilbake til Harstad. Skal hente to pakker idag eller imorgen, gleder meg. Vi snakkes senere ikveld!


Skrevet: 06.03.2011 Klokken: 16:08


// Canon Eos 550D


Skrevet: 06.03.2011 Klokken: 12:06

 

 NOMNOMNOMNOMNOMNOMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNONMNOMOM


Skrevet: 05.03.2011 Klokken: 20:41

Idag har jeg baket 49 (!!!) muffinser..

 

...sammen med denne søta.

 

Og resten av dagen har jeg sett på VM for første gang faktisk. Har aldri vært noe spesielt interissert i å se på det, men var jo veldig spennende! 

Bakinga tok utrolig lang tid i og med at det ble så mange muffinser, men de ble veldig god, helt til vi fant ut at innholdet var 13 år gammelt. Hahaha, dere skjønner det at når vi holdt på å rydde alt bort så fant vi ut at bakepulveret vi hadde brukt gikk ut i 1998. Muffinsene smakte ikke like godt etter det for å si det sånn, haha!

 

Men nå skal vi spise kylling&ris, naaam. Vi blogges senere ikveld eller imorgen. Er hjemme nå, så blir minimalt med blogging :) Ha en fin lørdagskveld!


Skrevet: 05.03.2011 Klokken: 14:45

// Canon Eos 550D

 

HAPPINESS

is possible

it's everywhere,

you just need to

open your eyes.


Skrevet: 04.03.2011 Klokken: 22:13


Okei, bildet er SUPERdårlig, tok det med mobilen.

 

Vi er faktisk i MARS mnd, og fortsatt henger julelysene i byen? Er selvfølgelig koselig med julelys, men BARE om jula. Jeg elsker jul, men når den er ferdig så synes jeg man skal fjerne alt som har med jula og gjøre. Det at julelysene fortsatt henger i trærne 3 mnd etterpå er bare irriterende.. De kan ihvertfall slå dem av! Julelys minner meg om jul, jul minner meg om vinter, og jeg vil ikke ha vinter lengre !!!

 

Og en annen ting, tenk hvor mye u n ø d v e n d i g strøm som går til de lysene.


Skrevet: 04.03.2011 Klokken: 15:36

 


Takida - Curly Sue

 

Idag har jeg masse krølleeeeeeer. Dette er de eneste bildene av alle jeg tok som ble bra. Er så vanskelig å ta bilder med speilrefleksen når man ikke har en selvutløserfjernkontroll. Må nok bestille en den 12. Fikk forresten to hentelapper idag, den ene er fra feelunique.com og den andre fra vivazon.com ? Aner ikke hvilken nettside det er, bortsett fra at den er svensk. Skjønner ikke hva det kan være, har aldri vært innom den siden før. Og i tillegg må jeg betale toll for å få ut pakken. Argh.

 

Men men, ellers idag har jeg bare rydda, er så fint her i leiligheta nå. Skal pakke litt, siden jeg drar hjem til Ibestad etter jobb. Snakkes kanskje ikveld! Ha en fin dag alle sammen ♥


Skrevet: 04.03.2011 Klokken: 11:48

Har laget en liten plan framover som jeg først og fremst skal bruke i to uker. Siden det er helg snart, så begynner jeg på mandag, hihi. Dette skal jeg gjøre;

 

Legge meg til et bestemt tidspunkt. Og jeg må legge meg FØR klokken tolv. Skal legge meg til samme tidspunkt hver kveld.

 

Jeg skal også stå opp til et bestemt tidspunkt, hver morgen.

 

Drikke minst 1 liter vann hver dag. Dette er jo igrunn veldig enkelt.

 

Ta 30 situps hver kveld. Skal også kjøpe denne treningsvideo som jeg skal trene til tre ganger i uka.

 

 

Jeg skal klare å holde dette, og det er jo egentlig ganske enkelt også, bare man vil og går inn for det :) Har bare fire punkter foreløbig, men om jeg kommer på noe mer så skriver jeg det også opp!

Bruker du å lage en slik "plan" for hva du skal gjøre?


Skrevet: 03.03.2011 Klokken: 23:20

 


Dårlige mobilbilder, men bilder er bilder, eller hva?

 

Har tenkt å begynne med noe nytt. Skal legge meg før tolv hver dag i to uker. Just for fun. Neida, skal sjekke hvor mer opplagt jeg blir! Akkurat nå sitter jeg i den søte nattbuksa mi og hører på fin musikk. Er egentlig i litt dårlig humør, og litt ensom. Men satser på at humøret er bedre imorgen. Da er det helg, og da skal jeg hjem. Gleder meg. Godnatt alle søtinger!


Skrevet: 03.03.2011 Klokken: 17:41


Chester See - Who will be our superhero

 

Nå drar jeg på jobb. Nest siste dag før helg, det skal bli godt. Fikk ikke pakken i posten idag, skjønner ikke hvorfor det tar så langt tid. Jaja, krysser fingrene for at de er her i morgen, ihvertfall en av de. Vi snakkes ikveld, eller i morgen. Ha en fin kveld alle sammen ♥


Skrevet: 03.03.2011 Klokken: 16:41

 

Jeg passer egentlig ikke til blå øyenskygge, men idag fikk jeg lyst å prøve noe nytt. Har brukt lyseblå, en gråblå og litt svart, også svart eyeliner.


Skrevet: 03.03.2011 Klokken: 11:48

HEIA BLOGGEN! heahea..

 

Hadde egentlig tenkt å blogge igår når jeg kom hjem, men det skjedde ikke siden internett var blitt helt borte etter strømbruddet. Igår nemlig, når jeg var på jobb, så gikk strømmen i HELE byen. Det var helt mørkt overalt, og storm ute så vi måtte bare stenge alt. Jeg var egentlig ferdig på jobb halv ti, men var ikke hjemme før halv tolv, siden vi ikke fikk gjort noe av oppgjøret før strømmen kom tilbake. Men var egentlig veldig koselig, tente masse stearinlys og spiste vafler!

 


Søkte på "Waffle" på we<3it og dette kom opp, herreguuud det så godt ut! nomnomnom

 

 

Det første jeg tenkte når internetten kom tilbake var  " ÅÅH, jeg MÅ blogge", hvor trasig er ikke det? Hahaha. Skal gå ut å sjekke om jeg har fått pakke i posten senere, venter to pakker som jeg bestilte for to uker siden eller noe.  G L E D E R  M E G.

 

Igår fikk foresten bestevenninna mi lærlingplass i Oslo, gratulerer så mye snuppa ♥ Håper jeg er like heldig snart, hihi! Slik at vi kan flytte sammen!

 

 

Men nå ble det veldig mye tekst, og lite mening. Blogges senere!

Hva skal dere idag da?


Skrevet: 02.03.2011 Klokken: 16:23

Jeg har sovet dårlig inatt. Vil dere vite hvordan jeg kan se det? Vel... Det ene øyet er større enn det andre!! Sykt irriterende når det skjer! heaheha... Jaja, hva synes du om dagens frisyre? :)

 

Dagens sang!

 

 

Foresten vil dere høre noe sykt? Igår når jeg gikk på jobb så fløy det noen måser over meg for første gang i år. Og plutselig hørte jeg en måse som hørtes akkurat ut som hunden vår! Tuller ikke!


Skrevet: 02.03.2011 Klokken: 11:05

Er det noe jeg _IKKE_ kan, så er det å lage mat. Jeg er helt håpløs. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg virkelig har prøvd å få til å lage noe ordentlig, som igår når jeg skulle lage pannekaker. Var så sinnsykt sulten, og gjett om jeg ble irritert når jeg ikke fikk det til.

 

 

Og ja, jeg vet at den er langt ifra ferdigstekt. Men greia er at jeg skulle snu den (kanskje litt for tidlig) så hele dritten revna opp. Jeg holdt faktisk på med denne i tjue minutter! Er vel nå jeg skal si det er noe feil med ovnen? Eller pannekakerøra? Eller stekepanna?

 


Mitt siste forsøk. Etter denne var jeg drittlei, så det ble ikke pannekaker på meg igår. Kan love dere, de smakte like stygt som de ser ut.

 

Vennene mine har alltid spøkt om at hvis jeg skal dø i en ulykke så blir det i en brann - hvor jeg har klart å sette fyr på mitt eget kjøkken. Og vet dere hva, det skulle ikke forundre meg. Jeg er utrolig vimsete på kjøkkenet. Og lage mat er det verste jeg vet, siden jeg ikke får det til.

 

 

 

 

Men helt ærlig så trur jeg faktisk det er noe feil med ovnen.


Skrevet: 01.03.2011 Klokken: 10:44

Hør på

 

www.rainymood.com

 

samtidig som du hører på

 

Aqualung - Strange and beautiful

 

Ååh, det er helt himmelskt å høre på! Får lyst til å legge meg ned å sove igjen. Men det kan jeg ikke for nå må jeg løpe på jobb! Eller i og med at det er sinnsykt glatt ut idag så blir jeg vel å bruke en time til jobb. Og det betyr, JEG HAR DÅRLIG TID.

 

Vi blogges når jeg kommer hjem!
hits