Skrevet: 28.02.2013 Klokken: 14:04

Hei! Ble dessverre ikke noe oppdatering igår.. Dagen gikk så utrolig fort! Tror vi stod opp i 1-tiden, og i 5-tiden dro vi inn til byen. Først var vi på litt shopping, jeg fikk meg en bok jeg har ønsket meg lenge, og en veldig god parfyme! Skal vise dere bilde av den senere. Stig fikk kjøpt seg litt klær, og en pc! Etter shoppingrunden dro vi på kinarestauraten å spiste. Det var utrolig godt, men Stig ble ganske dårlig etter vi hadde spist (ikke av maten), så vi dro hjem etter det istede for å dra på kino. Så det får vi ta en annen dag!
 Boken heter den dagen jeg døde, og er samlig med fortellinger om forskjellige mennesker som har hatt en nær-døden opplevelse. SYKT spennende altså, måtte lese både forordet og innledningen igår som var på et par sider, klarte ikke å legge den ifra meg. Så ikveld skal jeg begynne å lese historiene, gleder meg! 


Tror du på nær-døden opplevelser?


Skrevet: 27.02.2013 Klokken: 02:13

Hellu!
Jeg har kommet inn i en skikkelig dårlig døgnrytme i det siste, siden jeg begynner på jobb enten klokken fire eller fem på ettermiddagen, så blir det til at jeg sitter oppe til 4/5 om morgenen, og sover helt til jeg skal på jobb. Utrolig kjedelig siden det resulterer i at jeg går glipp av hele dagen nesten. Men nå kjenner jeg faktisk at jeg begynner å bli litt trøtt, så lurer på om jeg skal ta kveld snart. Imorgen har jeg fri, og da skal jeg og Stig på en liten date. Gleder meg! Er så lenge siden vi har gjort noe sammen siden han har jobbet så mye. Så imorgen blir det bytur, en tur på kinarestauranten og avslutter kvelden med kino! Men skal oppdatere dere mer imorgen. Skal bli flinkere på å forhåndskrive innlegg også, slik at det ikke går flere dager mellom hver oppdatering!


Siden jeg ikke har noen bilder fra idag, så deler jeg dette lekre bilde av nattmaten min med dere.... Naaam, laks ♥ 
 


Skrevet: 24.02.2013 Klokken: 18:19

Trenger du tips til en rimelig og GOD mascara? Da burde du iallefall prøve ut disse tre. Alle fåes kjøpt på Cubus, men du får sikkert kjøpt de på Vita, Lindex eller H&M også. Alle sammen er i merket MaxFactor, og koster litt over hundrelappen. Tror den til høyre er den dyreste, og den koster ca. 150 kroner. Jeg er utrolig fornøyd med alle, og dette er omtrent de eneste mascaraene jeg kjøper.
 

Eyebrightening Tonal black Volumising Mascara - Denne har jeg ikke brukt så lenge, rundt 1 mnd ca. Men jeg likte den veldig godt, og ble litt positivt overrasket fordi jeg synes faktisk at den gjorde øynene mine grønnere! Eller den fikk grønnfargen til å vises bedre blir vel rettere å si. Jeg har en litt merkelig farge på øynene, de er nemlig både grønn, gul og brun - men de ser mest brun ut på lang avstand, derfor ville jeg teste denne ut for å se om den klarte å gjøre slik at grønnfargen kom bedre fram - og det synes jeg den klarte bra! Fargen på mascaraen er litt mer brunaktig enn svart.


Eyebrightening Tonal black Volumising Mascara - Dette er akkurat den samme mascaraen, bare at denne er for de med brune øyne. Den funker like bra, og denne har jeg faktisk kjøpt tre ganger tror jeg. Den er helt svart, og det var vel det som gjorde at jeg likte den hakket bedre enn den for grønne øyne. Klumper ikke, og gjør øyenvippene lange og fine - akkurat som den andre!


Masterpiece MAX High volume and definition Mascara - Denne er bare fantastisk! Har brukt den i over 5 år nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Bruker alltid å teste ut forskjellige mascaraer, men det ender som oftest med at jeg ikke kjøper de flere en en gang, og jeg ender alltid tilbake på denne. Man får lange, fine øyenvipper og den holder hele dagen uten at mascaraen drysser å samler seg under øynene. Man får heller ikke klumper av denne! Dette er rett og slett den beste mascaraen ut av de rimelige variantene. Jeg gir den en 6'er!
 Hva er din favorittmascara?


Skrevet: 24.02.2013 Klokken: 17:03

Det er SÅ sykt glatt utenfor huset, skulle gå ut med Kira og det var så vidt jeg kom meg ned til veien, haha. Skikkelig skøytebane ute nå, heldigvis er det så å si bart på veien, noe som er bra siden jeg ikke liker å kjøre når det er så mye is ute. Håper bare det holder seg slik til imorgen når jeg skal på jobb. Men isen ned bakken må forsvinne, for jeg er lei av å måtte parkere helt nede med veien, haha.
 

Kira liker heller ikke det stygge været...


Skrevet: 23.02.2013 Klokken: 14:31Begynte å bli fri for concealeren min fra glominerals, så da måtte jeg bestille ny! Denne gangen gikk jeg for Camouflage concealeren. Denne har jeg vært fast bruker av i ca. 2 år tror jeg, så jeg vet at den er bra! I tillegg varer den utrolig lenge. Jeg bestilte også et mineralpudder fra Bare minerals, eller Touch Up Veil som den heter. Denne har jeg ikke testet ut før, så det gleder jeg meg til. Er sikker på at den er bra, bruker alltid å bli fornøyd med Bare Minerals sine produkter. Touch Up Veil finner du HER. (Jeg har i fargen Transculent)
Camouflage Concealeren finner du HER. (Denne har jeg i fargen Natural)


Skrevet: 22.02.2013 Klokken: 00:15

Idag har jeg gjort... INGENTING! Har seriøst tilbringt hele dagen på sofaen, og nå er jeg drittlei. Liker ikke å ha så lite jobb i uka, vet ikke hva jeg skal bedrive tiden min med. Eller jo, egentlig har jeg jo mye som skal gjøres, som feks. RYDDE, men det gidder jeg ikke. Også har jeg studiet... Men der mangler jeg også motivasjon. Alt jeg vil ha er bestevenninnen min her. Blir smågal altså! Meeen har jo kost meg sammen med kjære idag da, så dagen har ikke bare vært negativ. Vi har logget på hver vår sofa å spilt Draw something med hverandre, haha, det var skikkelig morro, lå å flirte og koste oss ♥ Helt til han måtte dra på jobb. Men nå er det nok syting, skal sette på en serie å prøve å bli trøtt. Imorgen er det jobb igjen! Gleder meg faktisk.
 


Hva synes du om bildet?


Skrevet: 18.02.2013 Klokken: 23:55


149 kroner for disse skoene! Da sier det seg selv at jeg ikke klarte å la være. Klarte heller ikke å bestemme meg for hvilken farge, så da ble det begge! Håper ikke Stig dreper meg nå, kommer hjem med nye sko hele tiden, haha. Men er nok ikke bare jeg som mener at man aldri kan få nok sko! Nelly kjører enda et salg, hvor de har satt ned prisen på et stort utvalg av festsko! For å komme til salget, trykk HER.


Skrevet: 17.02.2013 Klokken: 20:12

Har blitt litt mer aktiv på instagram enn hva jeg er her på bloggen, så om dere vil følge meg der hadde det vært veldig koselig! Der legger jeg ut bilder av alt mulig, mat, Kira, meg selv, natur osv. Vil du jeg skal ta en titt på din instagram også, så er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget! Jeg hetere meretesandelin på instagram. ♥
 
Skrevet: 16.02.2013 Klokken: 21:27

Heii! 


Igår ble lille, søte tanteungen min hele 3 år!! Utrolig hvor fort årene går, men det er veldig morsomt å se hun vokse og hvor stor og flink hun er blitt! Idag dro vi til Narvik for å feire bursdagen hennes. MANGE folk, og god mat og kaker! Jeg glemte helt å vise dere hva jeg og Stig kjøpte i gave til henne, men vi kjøpte ihvertfall et dukkehus i tre + 3 truser og sånn leire ting for å lage figurer osv. Var en veldig koselig bursdag, men kunne ikke bli så lenge siden jeg skulle sitte på pappa hjem og han måtte rekke ferga som gikk klokken åtte. Stig dro litt før oss, for han skulle på Ylvis! Heldige han.. Jeg hadde også lyst, men det var ikke flere billetter igjen..Men neste gang! :D


Har ingen bilder fra dagen, men tok nettop bilde av antrekket jeg hadde på meg, så da deler jeg heller det med dere..

 Kjole fra Veromoda og jakke fra Cubus.


Skrevet: 10.02.2013 Klokken: 13:31

Tenkte bare å vise dere et par bilder av katten til lillesøsteren min. Hun heter Bella, og er en Ragdoll. Jeg liker egentlig ikke katter så godt, men må innrømme at Bella er utrolig nydelig. De store, fine, blå øynene. ♥ Også har hun en sinnsykt myk pels, hihi. Vil også min kjære mamii gratulerer med morsdagen! Idag blir det faktisk ribbe til middag! (uvant å spise det når det ikke er jul...), men det blir sikkert veldig godt! Og så blir det kake og gaver senere i ettermiddag/kveld. Kos dere idag folkens! 
 


Skrevet: 10.02.2013 Klokken: 01:50

Hei, igjen!


Jeg har hatt en utrolig koselig lørdagskveld, sammen med mami, paps og Kira. Vi spiste en utrolig god Nachos som mamma lagde. Mens vi spiste så vi på MGP, det er stortsett det vi har gjort ikveld. Utrolig deilig med en skikkelig avslapningskveld! Nå ligger jeg på sofaen å ser på Revenge. Er blitt helt hekta! Så utrolig spennende... Anbefaler dere å sjekke det ut! Meeen, kjenner jeg begynner å bli ganske trøtt nå, så tror jeg blir å ta kvelden om ikke så alt for lenge.. Ville bare skrive et lite innlegg før jeg legger meg, og samtidig vise dere litt av rommet til søss.. Bilder:
 God natt alle sammen! Snakkes imorgen ;)


Skrevet: 09.02.2013 Klokken: 19:22

Hellu! Nå sitter jeg hjemme på Ibestad hos foreldrene mine. Har ikke vært her siden julen, så det var veldig godt å komme tilbake igjen. Lillesøster har fått det så fint på rommet sitt, med både sofa og tv. Skal ta noen bilder etterpå for å vise dere. Kira er med meg, og akkurat nå ligger hun å sover ved siden av meg mens jeg sitter å ser på cupcake krigen. Var litt bekymra når jeg skulle ta henne med ombord på ferga, men det gikk veldig bra! Hun var ikke redd, og holdt seg veldig rolig nesten hele tiden! Flinke bebiimin ♥


Senere skal vi spise nachos, namm gleder meg! Skal prøve å få blogget litt mer nå mens jeg er her. Fikk heldigvis byttet vakta mi på mandag, så jeg har fri helt til tirsdag. Det blir godt! 
 Hva gjør dere i helgen?


Skrevet: 07.02.2013 Klokken: 23:41

Kjenner jeg trenger litt inspirasjon og motivasjon nå... Tror jeg skal dra hjem til mamma og pappa i helgen (husk morsdag på søndag,hihi!), så håper det blir å hjelpe litt. Få slappet ordentlig av. Jeg jobber bare kveldsvakter fremover, og det sliter på humøret. Sitter lenge oppe om natten og sover lenge om dagen.. Kveldsvakter er greit en gang i blant, men når det er hver dag så blir det bare slitsomt synes jeg. Prøver å få jobbe litt med studie også, lengter faktisk etter å komme igang igjen! Og det er vel positivt? Fikk jobbet litt med det igår, også skal jeg prøve å fulleføre studiedel 3 i løpet av helgen.

Nå ligger jeg bare å slapper av på sofaen, og hører på musikk. Føler meg helt utslitt, men aner ikke hvorfor... Tror jeg skal sette på en episode med Revenge, og prøve å bli trøtt. Forresten..Vet ikke om jeg har vist dere bilder av denne veska fra Sheinside før. Er en god stund siden jeg bestilte den, fikk tilsendt feil veske først, så de sendte meg denne senere, for bare 20 dollar. Da betalte jeg til sammen 50-60 dollar, og det var prisen på den veska de sendte meg først, og den fikk jeg også beholde! Så da fikk jeg egentlig denne veska under her helt gratis! Tror jeg gjorde litt av et kupp... høhø! Iallefall, veldig fin veske, men den er mye rødere i virkeligheten. Ikke en veske som kan brukes til alt, men jeg liker at den har litt spesiell farge ♥
 


Tror faktisk ikke de selger vesker på Sheinside lengre.. Fant ingen der inne nå, men dere burde sjekke ut nettsiden fordeom! De har mye fint, og det er gratis frakt!


Skrevet: 06.02.2013 Klokken: 00:59

Er en stund siden jeg mottok denne pakken, men har ikke fått tid til å vise dere før nå! Først og fremst må jeg anbefale dere å sjekke ut lightinthebox.com, det er en side som selger mye forskjellig, og ALT er skikkelig billig! Varene blir sendt ifra Kina, så leveringstiden kan være litt lang. Men det er absolutt verdt det, jeg fikk alle disse tingene til akkurat 200 kr, og 78 av de kronene var frakten. Så ja, veldig billig, og jeg er faktisk veldig fornøyd med alt! Jeg valgte å velge den dyreste frakten slik at jeg skulle få tingene raskere, og det tok vell litt under 2 uker. 

Skjermbeskytterne kostet bare 7 kr!! Og det er tre i pakken, både til forside og bakside på Iphone.. I tillegg så funka de dritbra, og var veldig lett å legge på! Etter min mening så var disse både BEDRE å lettere enn de man får kjøpt på Elkjøp til 200 kroner.  Bestilte også to deksler, utrolig fornøyd med det hvite! Begge kostet rundt 20 kr. Og usb-ledningen betalte jeg bare 11 kroner for! Fresh og Stilig! Bestilte også en lader for å ha i bilen, et must når man har Iphone, siden den blir så fort tom for strøm! Den betalte jeg hele.... 26 kr for!
 Genial nettside, Check it out!


Skrevet: 04.02.2013 Klokken: 20:12

SOL!  Oi, nå har denne fanen stått åpen siden klokken to idag, glemte helt av at jeg holdt på å skrive et innlegg! Hehe, sånn kan det gå.. Fikk en litt travel dag med å ringe forskjellige folk, blant annet NAV og telenor. Hadde mange telefoner jeg skulle ta idag, men siden dekningen suger akkurat nå så får jeg bare ta det imorgen istedet! Har hatt fri idag fra jobb, så har egentlig ikke gjort så mye, sett litt på tv, spilt mye på mobilen (er blitt helt hekta på et spill, haha), vært på pc'en, skrevet søknad og lekt litt med Kira. Snart skal vi gå oss en liten tur, kjenner jeg trenger å komme meg ut litt nå. 


Været idag var faktisk utrolig fint, tror det er første gangen jeg har sett sola helt i år. Begynner å lengte litt etter sommeren nå! 


Skrevet: 03.02.2013 Klokken: 15:15Nesten hver morgen når jeg våkner å jeg har fri fra jobb, så tenker jeg "nå skal jeg for en gangs skyld gå ut slik at jeg får tatt bilder i dagslyset" - siden det er så dårlig lys her inne. Vel, den tanken bruker som oftest bare å forbli en tanke. Men idag fikk jeg tid til å gjøre det! Det dumme var at jeg kom ut når det begynte å mørkne litt, så det ble skikkelig blåskjær i bildene. Menmen, prøvde å redigere det bort, så det får funke... Nok om det, nå tenkte jeg å vise dere neglelakkene mine fra Isadoa. Jeg elsker disse neglelakkene, absolutt de beste! 

600 - Clear // 724 - Creme de la creme // 619 - Vintage mint // 713 - South beach // 725 - Cherise // 630 - Sweet violet

Har til nå skaffet meg 6 stk, nr. 630 er den aller nyeste. Nydelig farge! Jeg kjøper som oftest mine på Cubus, og der koster de vel 89,- ? Ellers så selger dem de på Vita, Lindex og sikkert mange andre steder også! 


Skrevet: 01.02.2013 Klokken: 23:05

Idag er det akkurat to år siden jeg fikk bil lappen, woooho! Utrolig at det faktisk har gått hele TO år.. Føles ikke ut som det er så lenge siden egentlig. Måtte bla igjennom arkivet på bloggen, og finne hva jeg skrev her for akkurat to år siden.. 


"Stod opp klokken ti, er ikke bra å sove for lenge heller. Har drømt at jeg har kjørt bil i hele natt, så var nesten sliten når jeg våkna, haha. Men etter en god frokost så føler jeg meg ganske så opplagt og klar til å kjøre! Er så spent, kjenner det i magen nå, tenk at dagen jeg skal kjøre opp er kommet. Dette kan enten bli en dritbra dag eller en dritdårlig dag. Jeg håper på det første, må bare gjøre mitt beste og vise sensoren at dette kan jeg!"


Og jammen klarte jeg det! Husker at jeg gjorde en del småfeil på oppkjøringen, men sålenge han var fornøyd, så var alt bra! Morsomt å mimre litt tilbake...


Skrevet: 01.02.2013 Klokken: 13:47Idag når jeg stod opp, å skulle gå ned for å sette Kira ut, så jeg at det hadde snødd sykt mye ute. Måtte bare gå ut å ta litt bilder, for det var så fint ♥ Begynner å like vinteren egentlig, så lenge det ikke er alt for mye snø selvfølgelig, noe det som oftest bruker å være her nordpå. Men sånn som det er nå er det bare koselig! Kjenner jeg begynner å glede meg litt til påsken, håper det blir en liten sverigetur, eller iallefall et par turen i marka, å tenne bål osv. Det er digg! Har sykt lyst til å stå på snowboard også, selvom jeg er utrolig dårlig til det..
Stakkars Kira synes det var kaldt ute, haha..

Idag begynner jeg ikke på jobb før klokken fire, utrolig uvant siden jeg så å si bare har hatt dagvakter det siste halvåret. Men det er litt godt også, for da fikk jeg sove leeenge! Må kjøre litt før tre, så skal gå å stelle meg nå å finne ut hva jeg skal ha på meg. Alltid like vanskelig! Håper dere alle får en superfin dag!
hits