Skrevet: 29.02.2012 Klokken: 20:04

" We make sexy totally sexy"Her er en av genserene jeg kjøpte på Madeira. Viste den til Stig idag og han bare "ehhh, ka e det der?". Hahah, han likte den tydligvis ikke så godt, han synes det var rart at den var så kort og leopardmønstret. Men jeg synes den er supersexy, og jeg gleder meg til å bruke den til sommeren til en sommerbrun mage! Blir litt for kalt nå på vinteren, men kan jo bruke den som kosegenser, siden stoffet er så utrolig mykt og godt! Betalte omtrent 22 euro for den, og merket er Tally Weilj. :} Me gusta! 

 

Hva synes du?


Skrevet: 29.02.2012 Klokken: 15:02

HERREGUD NÅ ER JEG LEI AV VINTER OG SNØ. Det har snødd ute i hele dag, og jeg som hadde håpet på at den skulle forsvinne fortest mulig. Gadd rett og slett ikke å gå ut for å ta bilde siden det er så kaldt, så derfor blir det et litt dårlig ut-gjennom-vindu bilde!
 Vil du kjøpe et design av meg? 
LES MER HER.


Du finner bilder av det der også.
Avsluttes på søndag! 

 

 

Har du mye snø der du  bor?


Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 23:47

Heihei! Her kommer bildedryss fra Madeira-turen. Gidder ikke å laste opp alle nå, så her er del1. Masse bilder av 'naturen' i og med at det er det Madeira er mest kjent for. Det er så fint der! Tilogmed i februar, selvom nesten alt bare er grønt nå. Er ikke før i April/mai at det begynner å blomstre ordentlig. Da er stortsett alt det grønne dere ser blått eller lilla. Har så lyst å dra tilbake dit en gang å se hvordan det er om våren/sommeren! 

 

Madeira blir kalt for 'Guds botaniske hage', og det skjønner jeg godt.

Overalt hvor du ser er det nydelig blomster, trær osv ♥ Utrolig vakker natur! 


Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 19:57

Nå tenkte jeg å ta opp et liten ting som jeg har tenkt på i det siste. Har vært en del ganger i utlandet nå, og som med alt annet så er mange ting forskjellig fra sted til sted. Men det som de stedene i utlandet som jeg har vært i har til felles, er servicen! Dere som har vært i feks., Tyrkia, Bulgaria, Hellas, Spania osv. har nok merket at menneskene der er veldig serviceinnstilt, og veldig hjelpsomme. Noen er tilogmed så hjelpsomme at det er irriterende. Haha.


Når jeg var på Madeira så ble jeg utrolig overrasket over hvor fantastisk snille mennesker det var der. Det var ikke slik som de bruker å være i feks. Tyrkia, der opplevde jeg at de faktisk kom ut i gata å dro meg i armen inn i butikken. Det blir helt FEIL. Men på Madeira derimot, der var de superhyggelige. Menneskene som jobbet i klesbutikker kom ikke bort til deg hele tiden å sto å fulgte med på hva du gjor. De lot deg gå rundt i butikken å se, og ventet med å komme å spørre om hjelp når de så at vi trengte det! 


Det var faktisk på taxfree'en på gardemoen at jeg begynte å tenke på dette, hvor stor forskjell det er ifra 'syden' og Norge når det kommer til kundebehandling og service, og det å være hyggelig mot kundene. Nå mener jeg ikke at det er slik overalt, men min personlige mening er at noen har mye å lære når det kommer til generell kundebehandling. Når jeg var inne på taxfree'en så så jeg en dame som spurte en av de ansatte om hjelp, og hun ansatte gikk bare rett forbi kunden uten å se på henne og sa bare " nei, sorry, jeg er opptatt". Jeg bare "whaaaat?", hun kunne i det minste ha stoppet å sett på henne mens hun sa det, i stede for å virke som en overlegen bitch. Eller hun kunne sagt til en av de andre ansatte at det var noen som trengte hjelp slik at de var klar over det. Ble seriøst irritert. Jeg jobber selv i en butikk, og er klar over hvor viktig kundebehandling er, det er trossalt kundene som gjør slik at vi har en jobb, og får lønn slik at vi kan overleve! Man skal alltid være behjelpelig, og HYGGELIG! Noe Norge generelt er veldig dårlig på, synes jeg. 

 

 

Har du noen meninger om dette? 


Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 18:53

Begge disse kjøpte jeg på Madeira. Den sløyferingen er fra Claire's og den andre er fra en eller annen randombutikk som jeg ikke husker navnet på. Liker begge to veldig godt, og de passer perfekt! Bruker nesten alltid å kjøpe ringer i utlandet for der har de mye mindre størrelser enn de har her i Norge. 
 Claire's er blitt en ny favorittbutikk når det kommer til smykker. Nesten litt som glitter, bare mye billigere! De har også en nettbutikk som du finner HER. De har så mange søte smykker! Anbefaler deg å ta en titt :]

 

Hva synes du om ringene? 

Hvilken likte du best?


Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 11:17

God morgen! 

 

Idag er jeg hjemme fra jobb, synes egentlig det er litt synd for jeg har ikke vært på jobb på ti dager siden jeg har vært på ferie, men igårkveld når jeg skulle legge meg ble jeg plutselig kjempedårlig, og det var ikke blitt noe særlig bedre imorgest. Skal bruke denne dagen på å slappe av og bli bedre slik at jeg kan dra på jobb imorgen ihvertfall. Legger kanskje ut bilder fra turen idag eller innkjøpene fra Madeira om jeg gidder. Dette bilde tok jeg inni presidentparken på Madeira. Utrolig fint der, kan vise flere bilder senere! 


Nå skal jeg spise frokost og se på frustrerte fruer eller one tree hill. Eller kanskje begge deler, haha.


Skrevet: 26.02.2012 Klokken: 15:49

Hei igjen! 

Nå er jeg hjemme igjen i kalde Nord-Norge. Kan ikke beskrive hvor grusomt det egentlig er å forlate 20 varmegrader å komme hjem til flere minusgrader. Men er veldig heldig som fikk være med på denne turen som egentlig var til mamma. Vi har hatt noen kjempefine dager på den nydelige øya Madeira, og jeg lengter allerede tilbake. Nå skal jeg snart begynne å pakke ut av kofferten, for engangskyld skal jeg gjøre det samme dagen, og ikke drøye det en uke. 

 

Fikk den nye kofferten min ødelagt på flyturen så må innom parfymelle endag å få en ny, fikk den dekt av reiseselskapet. Skal laste opp bilder fra turen litt senere om jeg får tid. Har også tatt mange filmer, som jeg kommer til å legge ut når jeg har fått redigert de! 
 

Bilen var så innsnødd når vi kom til flyplassen, ble stående i over en halvtime å måkke dem fram, haha. HATER SNØ! Lillesøstra mi på bildet ;]


Skrevet: 25.02.2012 Klokken: 17:04

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg på flyet hjem til Norge, tar ca fem timer så er ganske kjedelig. Heldigvis er det Internett om bord, så jeg har bare sittet å lest blogger for å få tiden til å gå litt fortere. Blogger fra ipaden nå så kan dessverre ikke laste opp noen bilder.


Vi ankommer Gardermoen ca kl. 19:30 og da skal vi sjekke inn på hotellet. Må være i OSlo til imorgentidlig siden det ikke går noen fly ikveld. Utrolig kjipt å reise fra 20 varmegrader til minusgrader som vi har hjemme i Nord-Norge. Men jeg gleder meg kjempemasse til å se kjæresten min, er 10 dager siden sist nå!


Oppdaterer dere imorgen med flere bilder fra den vakre øya Madeira!

Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 12:42

Noe av det jeg liker aller best ved utlandet/syden er de utrolig gode drinkene de lager, og at det er såpass billig!

Her på hotellet er det litt dyrere da, men veldig godt!
Denne bruker Johanne å bestille (selvfølgelig alkoholfri)
Men veldig god fordeom, hihi! Den heter Sweet Dreams.


Den jeg liker best her på hotellet er Mojito! Nammanm.


Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 12:20

I overigår var vi på en orientalsk restaurant. Jeg elsker kinamat, så hver gang vi er på feire i utlandet så bruker vi å spise på en chinarestaurant. Dette var jo da en orientalsk restaurant hvor de hadde både kinesisk, thailandsk og sikkert mer. Uansett, var utrolig god mat der, har aldri spist så god kinamat før, så denne restauranten anbefaler jeg virkelig for de som skal til Madeira! I tillegg var det veldig billig til å være en kinarestaurant.

Restauranten heter Te Oriental ♥


- Igår var vi faktisk på en norskaktig restaurant som het Kon-Tiki. Utrolig god mat der også, fikk servert Ytrefilet biff med grønnsaker og en helt fantastisk dessert. Synd jeg ikke tok bilder av den, men herrejesus den var god. Is med massevis av forskjellig frukt. Må nesten tilbake dit bare for å spise den desserten!


Skrevet: 23.02.2012 Klokken: 12:09

Igår var vi på enda en shoppingrunde, er ikke så veldig billig her egentlig, men er likevel billigere enn i Norge. I tillegg er det veldig mange kjøpesenter her i Funchal, men er også veldig mange dårlige. Jeg og Johanne var inne på et stort kjøpesenter rett ved hotellet, og der var ALLE butikkene lagt ned, var bare en kafè helt øverst. På grunn av dårlig økonomi her på Madeira så er det veldig mange butikker som står helt tomme på senterene. Men har vært på tre kjøpesenter som er ganske fine og store, hvor det er brae butikker. Ellers så finner man mange spennende butikker i gatene også.
Favorittbutikkene mine er Claire's, Pull And Bear, Zara og Tally Weijl.


Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:49

Idag har det vært ganske varmt vær og sol stortsett hele dagen! Vi har vært å badet masse i bassenget, og i jacuzzien, også solt oss! Har ikke tid til å skrive så mye for nå skal vi en tur til byen snart, men her kommer litt bilder fra dagen.

 


Hvordan har dere det?


Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:34

Har kjøpt inn masse godteri som jeg og Johanne har å kose oss med på kveldene på hotellrommet vårt!

Digg å ha et eget rom, å en tv med masse kanaler.

Bruker ofte å ha problemer med å sovne om kveldene når jeg er borte fra kjæresten min, for jeg er så vant til å ligge i den gode armkroken hans, så da er det kjekt å ha en lillesøster som ikke bryr seg om jeg holder rundt henne, hihi! Og film på tv som man kan sovne av til :]


Skrevet: 22.02.2012 Klokken: 16:31

Dette innlegget skulle egentlig postes igårkveld...


Igår var jeg hos frisøren her på hotellet å farget håret. Ble sittende der i to timer. Jeg sa til henne at jeg ønsket en lysebrun farge, men var ikke helt det jeg fikk. Er litt ginger, blond/brun, haha. Men jeg likte fargen kjempegodt, og ble ganske så fornøyd. Jeg hadde jo så utrolig stygg farge fra før av, så det ble ihvertfall mye bedre. Pågrunn av at jeg hadde to forskjellige farger i håret fra før av, så måtte hun avfarge det først, var det som tok mest tid. Endelig har jeg fått lysere hår, var så lei av den mørke, trasige fargen. Når sommeren nærmer seg skal jeg farge det mer askeblondt, med kanskje litt striper.I tillegg var det sykt billig, betalte ca samme pris som jeg betaler for en hårklipp i Norge. BILLIG!! Viser bilder av håret når jeg kommer hjem igjen til Norge :]


Skrevet: 21.02.2012 Klokken: 19:46

Hei. Nå sitter jeg og Johanne i lobbyen å prøver å finne ut hvordan man kan laste opp bilder til blogg på iPad. Om dere kan se dette bilde med kjempe dårlig kvalitet så betyr det at det funker! Haha. Har nettop spilt noen runder med biljard, og om ikke så lenge skal vi dra ut å spise på kinarestaurant. Men før det skal jeg og J på favorittbutikken vår her på Madeira; claire's. Har allerede kjøpt tre ting der ifra idag, viser bilder når jeg kommer hjem. Jaaaaa, det var alt. Snakkes senere. Foresten om det er noen skrivefeil i dette innlegget så er det pågrunn av denne bæsjapplikasjonen. HADE

 


Skrevet: 20.02.2012 Klokken: 23:22

Her kommer masse bilder av hotellet vi bor på her på Madeira.
~ Pestana Casino Park ~ 

Hei igjen!

Akkurat nå sitter jeg nede i lobbyen ( er bare her det er gratis internett ), og drikker en Mohito. Idag har vi feiret bursdagen til mamma, har nettop spist en fire retters middag, utrolig godt! Ellers idag har vi vært en del i byen, bada og bare kost oss! Skal ta tidlig kveld idag fordi jeg må stå opp ganske tilig slik at jeg skal få spist frokost før frisørtimen min. Skal nemlig farge håret, gruer meg!!! Er så skeptisk til å gjøre det i utlandet i tilfelle de skal misforstå, og det blir en helt annen farge enn jeg ønsker, men jeg håper det går bra.


Imorgen skal vi dra på et eller annet kjøpesenter som heter Forum Shopping Centre, er det 2.største på Madeira med rundt 80 butikker og 20 restauranter. Vi får snakkes senere, for nå sitter pappa å maser om å få pc'en tilbake, hihi. Håper dere også har det fint ♥


Skrevet: 19.02.2012 Klokken: 17:24

Hei søtinger! Nå har jeg fått lånt meg en pc slik at jeg kunne få oppdatert, hihi! Igår formiddag ankom vi Madeira! En liten øy utenfor Portugal. Er så utrolig fint her! Litt kaldt, men er jo trossalt 16 grader mer enn det er hjemme i Norge. Hotellet vårt er helt fantastisk, det er et 5 stjerners hotell, og det er utrolig stort!


Igår var vi ute i byen å så på karnevalparaden, utrolig mange fine og kreative antrekk, fikk ikke tatt så mange bra bilder for det var tusenvis av folk. Nå sitter jeg nede i lobbyen og drikker en Daiquiri, namnam.Fine hotellet.

Ellers idag har jeg og Johanne vært på en liten shoppingtur, men vi får snakkes senere.

Hejdå!!


Skrevet: 17.02.2012 Klokken: 14:03

....snart! Jeg er så spent nå. Skulle gjerne fortalt dere hvor jeg skal, men problemet er bare at jeg vet det ikke selv engang! Mamma blir 50 år på mandag og i den anledning har pappa gitt henne en ferietur i bursdagsgave - som jeg selvfølgelig har klart å snike meg med på, hihi. Kan jo ikke gå glipp av en 10 dagers ferie i forhåpentligvis et varmere land enn Norge! Klokken kvart på fire kjører jeg til flyplassen for å møte mamma, pappa og lillesøster, og da går jeg ut ifra at vi får vite hvor vi skal! Pappa er en liten luring, elsker å overraske oss på denne måten! Og jeg elsker jo slike overrasker :] 
 Har ikke pakket med meg pc'en, hadde faktisk tenkt til det, for å få blogget litt på kvelden å slikt, men kofferten min var mindre enn jeg hadde sett for meg, og jeg får ikke plass i håndveska heller, så da får den bare ligge hjemme. Likte greit, har jo egentlig ikke lyst å tilbringe tid på pc'en når jeg er på ferie. Men om jeg skulle komme over en pc så kommer jeg nok til å oppdatere dere! Hvis ikke, så snakkes vi den 26. eller 27. :] 
Haha litt trøtt i tryne, men glaaa jente som skal på ferie ♥
Ha en superfin helg og uke alle sammen! 


Skrevet: 17.02.2012 Klokken: 12:12

Så igjennom alle bloggene og velgte meg ut tre tilfeldige blogger som jeg nå skal vurdere! Og beklager at vurderingen kommer litt senere enn planlagt, har hatt det så travelt denne uka! But here we go;


Ingvild Aasheim - http://iaa1996.blogg.no/Design: Lyst og fint. Akkurat slik jeg liker det! Veldig oversiktlig blogg også, noe som er et stort plus.


Header: Fin og lys header med fine bilder som passer godt til resten av designet. Jeg likte spesielt godt skrifttypen på navnet ditt!


Innhold: Jeg synes du skriver bra, og har så å si ingen skrivefeil. Du tar utrolig fine bilder, og jeg må si at denne bloggen falt i smak hos meg! Mye variert innhold, og inspirerende bilder. 


Terningkast: 5 - hvis jeg skal trekke ned på noe så må det være en ting som sikkert bare jeg ikke liker, haha. Og det er at det ikke er noe mellomrom mellom bildene i innleggene.  Egentlig ikke noe bigdeal. Fin blogg, søt jente!
 Carina Hagen - http://carinahagen.blogg.noDesign: Dette er også et veldig lyst og fint design! Jeg likte det veldig godt bortsett fra èn ting, og det er at sidemenyen er såpass langt nede. Jeg synes det hadde sett mye finere ut om den var helt oppe med headeren. Men bortsett fra det så hadde du et veldig fint design!


Header:  Headeren din var kjempefin! Går ut ifra at du har tatt bilde selv, for jeg synes jeg så det i et innlegg i fotokategorien din. Uansett, veldig fint bilde, og headeren passet utmerket til resten av designet! 


Innhold:  Liker skrivemåten din, ble sittende å lese igjennom alle innleggene på forsiden - og det er jo positivt! Måtte faktisk le noen ganger også, hehe. 


Terningkast: 4 - Jeg likte bloggen veldig godt, men det som trekker ned er det med sidemenyen + at du blogger ganske sjeldent.Jannicke - http://jalani.blogg.no/

  
Design: Veldig enkelt design. Synes det var litt rotete helt øverst, for eksempel så synes jeg at det hadde vært bedre om menyknappene var midtstilt. Men ellers likte jeg det ganske godt, og sidemenyen din var veldig fin og oversiktelig.


Header: Jeg er faktisk ikke helt sikker på om jeg likte headeren din eller ikke. Den passet veldig bra til designet, men bildet var ganske mørkt og i dårlig kvalitet - så jeg vet ikke helt. 


Innhold: Synes du tar mange fine bilder, og har mange inspirerende og morsomme innlegg. Jeg liker også at overskriften din er så stor og tydelig. Det jeg ikke likte var skriften i innleggene, synes den var litt for liten og ganske vanskelig å lese.


Terningskast: 4 - Fin blogg, men jeg trekker ned pågrunn av at headeren ikke falt helt i smak hos meg og det at skriften i innleggene var vanskelig å lese. 

 

Hva synes du om vurderingen? Leser du noen av disse bloggene?
Skrevet: 16.02.2012 Klokken: 23:59

Taylor Swift - Safe And Sound. Nydelig <3

 

Nå skal jeg legge meg, tenkte bare å skrive et innlegg å fortelle at bloggvurderingene kommer imorgen. Har ikke hatt tid til å gjøre det denne uka, men imorgen har jeg fri så jeg får tid til å gjøre det da. Har ikke gjort så mye idag så har egentlig ingenting å blogge om. Dagen har gått til jobb, og når jeg kom hjem lagde jeg og kjære middag å så Puss in boots. Ganske morsom! Men nå er det natt her i huset, blogges i morgen.


Skrevet: 16.02.2012 Klokken: 13:26

Haha, retard bilde, men jaja. Ikke noe spesielt, men her er dagens antrekk ihvertfall ♥


Nå skal jeg snart hive meg i bilen, og kjøre på jobb. Skal innom Evenskjer først å se om jeg finner en bursdagsgave til mami som har bursdag om noen dager. Ellers idag har jeg bare pakket, gleder meg så mye til imorgen! Snakkes ikveld, ha en superfin dag alle sammen! 


Skrevet: 15.02.2012 Klokken: 17:37


Når jeg ser på dette bildet så skjønner jeg ikke hvordan alt dette kunne bli 700 kr. Så jo ikke så mye ut likevel, men mat er jo egentlig sykt dyrt. En ting er helt sikkert, man burde ikke gå å handle når man er sulten. ALT i butikken frister jo! 


Fikk lønn idag, som jeg har ventet på siden 28.januar eller noe sånt, har vært blakk siden da, og nå fikk jeg endelig penger! For en herlig følelse, men utrolig kjipt å se de forsvinne så fort igjen. Haha.

MEN nå skal jeg slappe litt av med den nyeste episoden av Gossip girl, og så skal jeg begynne med middagen til kjæresten min kommer hjem fra jobb klokka åtte. Ikveld må jeg begynne å pakke, for på fredag drar jeg på en liten ferie! Spennende :-) 


Skrevet: 14.02.2012 Klokken: 11:39

  HAPPY VALENTINE'S DAY 


Idag er det kjærlighetens dag. Jeg synes dette er en fin dag, en dag fylt med masse kjærlighet    For mange er nok dette bare en helt vanlig tirsdag, men det er jo koselig å feire dagen selvom man er singel. Ikke alene selvfølgelig, men kanskje sammen med gode venner! Jeg er så heldig at jeg har funnet min Valentine   Men vi skal ikke gjøre noe spesielt idag ettersom at begge har jobb til sent ikveld, og vi må bli ferdig med flyttingen idag. Men det gjør ikke noe, hver dag med min kjære føles som valentine's day   hihi.. 
 
Hva er planene deres for Valentine's Day?


Skrevet: 13.02.2012 Klokken: 21:56

I det siste har det vært utrolig glatt og skummelt føre ute. Jeg har hatt lappen i litt over 1 år, men har ikke så mye erfaring med å kjøre på vinteren i og med at jeg kjørte opp i februar ifjor og har bare kjørte på vinterføre i et par måneder. Men så lenge man tar det med ro og følger godt med så går det nok bra, men det er ikke alltid! Det er mange ganger jeg har opplevd at et dyr kommer springene ut på veien rett etter en sving, og det er egentlig bare flaks at jeg klarer å svinge unna. Når det er mørkt ute, og det snør så er det utrolig vanskelig å reagere raskt nok om et dyr kommer i full fart ut på veien. 


Igår når Stig og broren hans var på tur fra hytta, så kjørte de på en rein. Bilen ble ganske ødelagt i fronten, og dyret døde nok momentant. Stakkars liten, jeg hater når dyr blir påkjørt. Jeg bruker alltid å svinge unna alle slags dyr som går på veien, tilogmed de der lemmene eller hva det nå heter, + små mus, haha. Får så dårlig samvittighet hvis jeg kjører over de! Men noen ganger er det selvfølgelig ikke til å unngå, heldigvis gikk det bra med dem! Hadde de kjørt i en mindre bil så hadde det nok blitt mye større skader. Hater når det er slikt vær ute, gleder meg til det blir sommer og bart på veiene! De siste dagene jeg har kjørt på jobb så har jeg kjørt forbi tre-fire utforkjøringer. Så folkens, KJØR FORSIKTIG :]

 


Har du kjørt på et dyr noengang? Eller sittet på med noen som har gjort det? 


Skrevet: 12.02.2012 Klokken: 22:30

Hei søtiser! 

Jeg startet dagen med å lage morsdagsfrokost til mami, og kaffe på sengen. I elleve tiden dro jeg og Pappa til Narvik for å besøke søster, typen og tanteungen min som blir 2 år om tre dager. De skulle feire bursdagen hennes idag, men vi fikk dessverre ikke vært med på den fordi vi måtte rekke ferga. Men vi fikk ihvertfall vært der rundt 1 time, og fikk servert hjemmelagde vårruller og cupcakes. Kjempegodt. 


Resten av dagen har jeg stortsett tilbringt i bilen. Har kjørt så sykt mye idag, kom vel hjem i halv ni tiden. Nå ligger jeg bare å chiller på sofaen å ser på The secret circle, mens jeg venter på at Stig skal komme hjem fra hytta. GLEDER MEG TIL Å SE HAN! Har savnet kjæresten min♥
 


Masse randome bilder fra idag.....Blogges :}

HVA HAR DERE GJORT IDAG?


Skrevet: 12.02.2012 Klokken: 21:28

// Johanne, lillesøster sin :}

 

Synes den er så søt! Hva synes du?


Skrevet: 11.02.2012 Klokken: 21:14

Kjøpte denne noen uker før jeg dro til Bulgaria forrige sommer, men har faktisk ikke brukt den ennå! Kommer nok til å ta den i bruk til sommeren! :] Husker ikke helt hvor den er ifra, men tror den er ifra Newlook. Synes ihvertfall den er veldig søt og fin også sitter den veldig bra på  


Hva synes du?


Skrevet: 11.02.2012 Klokken: 20:03

Hei! Nå er jeg på øya på besøk hos mamma og pappa. Dro hit rett etter jobb ettersom kjæresten min er på hytta, og jeg gidder ikke å være hjemme alene, haha. Også skal vi til Narvik imorgen for å feire 2 årsdagen til tanteungen min. Ikveld skal vi spise, ehm hva skal jeg kalle det. Pitabrød, med kjøttdeig, mais, agurk, paprika osvosv. Det er så sykt godt! Njaa, ellers så tenkte jeg å vise dere huset som jeg og Stig leier. Slik ser det ut (Gamle bilder jeg fant på mamma sin pc);
 Dette er faktisk gammel huset til mamma og pappa, det er derfor vi får leid det mye billigere. Det er jo et ganske stort hus + garasje. Vi har fått det skikkelig koselig der nå, kommer bilder etterhvert, men må bli ferdig med flyttingen + kjøpe noen nye ting først til huset. Kan ikke beskrive hvor deilig det er å bo sammen med kjæresten min, trives så utrolig godt ♥ Kunne ikke hatt det bedre. Eneste er at jeg egentlig ikke liker å bo i Ramsund, er så lei denne plassen, men så lenge jeg er med min kjære så spiller det egentlig ingen rolle hvor jeg er :] BLOGGES!


Skrevet: 11.02.2012 Klokken: 00:19

Elsker deg Stig ♥

 

 

GODNATT ♥


Skrevet: 10.02.2012 Klokken: 19:39

Hei alle sammen! I dette sekund sitter jeg godt plantet i sofaen, med det deilige pelspleddet over meg. Stig er dratt på hytta og skal være der hele helga, buhu. Jeg kunne ikke bli med siden jeg har jobbhelg. Men jeg overlever, har nok å finne på her hjemme, som å vaske huset, vaske klær, rydde i garderoben, støvsuge osvosv.... Ikke at jeg tror jeg blir å gidde å gjøre det, men men :] Det er full storm ute nå, og regnet pøser ned. Skulle nesten tro det var høst eller noe. MEN, nå skal jeg kose med med Pretty little liars, cola med isbiter og popcorn! Blogges senere :] og GOD HELG!

 


Btw, jeg hater å være hjemme alene....hvertfall når det er storm....

 

// Vil du bli vurdert? Meld deg på her!


Skrevet: 10.02.2012 Klokken: 17:23

[ One Tree Hill ]    [ Frustrerte Fruer ]     [ The Lying Game ]     [ Pretty Little Liars ]     [ Gossip Girl ]     [ The Vampire Diaries ]Jeg ser egentlig på SYKT mange serier. Disse ovenfor er mine favoritter. 
Har også noen andre serier som jeg og Stig bruker å se ilag (bortsett fra The Secret Circle)
De kan du se under her ; 

 


[ The Walking Dead ]     [ Two And A Half Men ]     [ The Secret Circle ]     [ Once Upon A Time ]      [ Alcatraz ]

 

 

Noen av disse du også bruker å se?

 

// Vil du bli vurdert? Meld deg på her!


Skrevet: 10.02.2012 Klokken: 11:55

 

 

// Vil du bli vurdert? Meld deg på her!


Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 23:09

Har ikke hatt bloggvurdering på denne bloggen før tror jeg, så nå tenkte jeg å prøve det ut. Trenger noen nye blogger å lese også :} Hvis du vil bli vurdert så legger du bare igjen bloggadressen din i kommentarfeltet under så trekker jeg ut to eller 3 blogger som får en vurdering av meg  MELD DEG PÅ DA VEL! :)Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 21:59

Hadde på meg disse skoene i den forrige headeren min, og det var utrolig mange som likte dem. Det skjønner jeg godt! Jeg kjøpte de for snart et år siden så de er litt "gammelt nytt", men jeg elsker de fortsatt. Har desverre ikke fått så mange anledninger til å bruke dem, men det kommer nok! De er utrolig høye, men ganske lett å gå i fordeom når man blir vant til de! Mine favorittsko, elsker fargen og hvordan de ser ut  
 
// Nelly.com

 

Hva synes du?


Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 20:13

Jeg elsker accessories som ringer, smykker og armbånd. De kan virkelig gjøre et kjedelig antrekk mer spennende og finere! Har så mange, men er så utrolig flink til å rote dem bort, derfor skal jeg kjøpe meg et smykkestativ for å henge øredobber på. Har to smykkestativ fra før av, men de er til ringer og smykker. Her er en liten del av smykkene mine (de jeg klarte å finne nå), haha. Er utrolig mye som er blitt borte i flyttingen. Skal virkelig bli flinkere til å ta vare på slike ting! 
 


Elsker du også ringer, smykker og slike ting?


Skrevet: 08.02.2012 Klokken: 22:02

Åh, jeg bare elsker sko. Mange ganger kjøper jeg sko bare fordi de ser fine ut, selvom de kanskje ikke er så gode å gå i - som de under her. De kjøpte jeg i Venezia i en bortgjemt gate inni en bitteliten butikk. De stod i utstillingsvinduet, og jeg bråstoppet når jeg så de. Vi gikk inn i butikken å spurte dama om hun hadde de i 36, men hun hadde bare de som stod i vinduet, og de var i str. 35. Jeg prøvde de å gikk litt rundt i butikken for å teste dem ut. Egentlig var de sykt vonde å gå i, ettersom at de var hakket for små. Men jeg måtte bare ha de fordeom!  De kostet egentlig ingenting så det hadde ikke så mye å si om de er for små eller ikke. Jeg kan bruke dem, men ikke i for mange timer for da blir foten min helt pannekake. Uansett, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dem, for de er så søte   
 
    


Skrevet: 08.02.2012 Klokken: 16:02

 

 

Mint Color Corrector

Merke: Everyday Minerals

Karakter: 6

Kan kjøpes: HER

 

 

 

Jeg har skrevet om denne et par ganger før på bloggen, men nå tenkte jeg å skrive en produktanmeldelse. Jeg har brukt denne nesten hver dag i et år, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ELSKER den. Jeg sliter litt med rødhet i ansiktet, men med denne så blir all rødhet borte. Den nøytraliserer rødheten og gir huden en fin farge ( så lenge man ikke bruker for mye). Jeg anbefaler virkelig denne til alle som sliter med rødhet i ansiktet. Har prøvd mange forskjellige produkter, men ingen er så bra som dette!

 

 

 

 

 

 

 

+ Den fjerner all rødhet, og gjør huden nøytral og fin.

+ Boksen varer utrolig lenge. Selvom jeg bruker den hver dag så kan den vare i 5-6 mnd. 

+ Den er også superbillig til å være et så bra produkt og til å vare såpass lenge. Koster kun 120 kr på Coverbrands.

+ Den er lett å påføre og gjør ikke huden tørr.

+ Den skjuler også Acne.

+ Holder stortsett hele dagen.

 

Jeg har ingenting dårlig å si om dette produktet, jeg forguder denne lille boksen. Hihi ♥ 


Skrevet: 08.02.2012 Klokken: 14:34

Tenkte å komme med en liten filmanbefaling nå, er så lenge siden sist. Har sett veldig mange brae filmer i det siste, men disse må være en av de beste tror jeg. Nemlig, Back to the future. Det er veldig gamle filmer, laget i 1985. Men jeg anbefaler dere virkelig å se både 1'a, 2'a og 3'a! De er både morsomme og spennende. Det blir nesten som en liten miniserie fordi filmene henger helt i sammen om dere skjønner. 2'a begynner på samme måte som 1'a slutter. 
 
Filmene handler om en professor som lager en tidsmaskin ( Bilen du ser på nederste bildet). De reiser tilbake i tid og det skjer mye spennende! Haha, du får bare se filmen om du ikke har gjort det ;] Anbefales på det sterkeste! Koselige filmer ♥ 

 

Terningskast: 5


Skrevet: 07.02.2012 Klokken: 14:04

Denne kjøpte jeg faktisk også i Italia i sommer, og det er blitt min absolutte favoritt sommerkjole. Den er så nydelig, og jeg synes den er veldig fin på også! Det jeg elsker mest med den er at brystpartiet er heklet, det er så utrolig fint og sommerlig! Og selve stoffet er veldig tynt noe som gjør den ekstra deilig å ha på seg en varm sommerdag ♥ Eneste minuset er at den er helt gjennomsiktig bake, men det fikser jeg fort. Skal sy på et ekstra hvit stoff på innsiden slik at jeg kan bruke den uten å ha tights eller en topp under. 
 


Hva synes du?


Skrevet: 07.02.2012 Klokken: 11:23

Seee, så søte tekopper jeg fant! Likte den første best, vurderer å kjøpe et par når jeg får lønning. 

Fant de på HappyHedgeHog.Se  { Direktelink }

Bare 159 kr ♥ (svenske)

Ca. 137 norske kr.

 Hvilken likte du best?


Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 20:20

Dette er min favorittring, elsker den! Synes slangeringer og dyreringer generelt er utrolig stilige. Denne kjøpte jeg i Italia i sommer. Det jeg liker best med den er at den passer perfekt på ringefingeren! Ellers må jeg alltid bruke ringer på langefingeren eller den andre, fordi jeg har så tynne fingre og det er utrolig vanskelig å finne en som passer. Men denne sitter som støpt ♥ også er den så fiiin.
 Hva synes du om ringen min?


Skrevet: 05.02.2012 Klokken: 23:01


 

hot or not?


- Jeg elsker farger, men er selvfølgelig litt begrenset hva jeg går med. 
Kan være utrolig kult om du kombinerer det rett, og noen kler det veldig godt synes jeg!

Farger gjør meg glad ♥ 


Skrevet: 05.02.2012 Klokken: 17:03

Elsker denne genseren fra Veromoda. Er vel egentlig ikke så  ny, men har ikke visst den til dere før nå og heller ikke brukt den så mye enda så da blir den på en måte det, hehe. Synes den er skikkelig deilig å ha på seg, også digger jeg den kongeblåe fargen! Er så fint til svart tilbehør, og svarte jeans :] Og toppe det hele med en blå veske/clutch og sko ♥
 


Superbillig også, kostet bare 160 eller noe sånt ♥


Skrevet: 05.02.2012 Klokken: 01:34

Endelig har vi fått internett i huset, såå utrolig godt! Litt sykt egentlig hvor avhengig man er av internetten, men må innrømme at det har vært litt godt å være uten internett i en uke. Her om dagen tok vi et boblebad, sinnsykt deilig å bare ligge å slappe av etter en lang dag på jobb. Får så utrolig vondt i bena av å stå på jobb i de skoene jeg har, så det hjalp virkelig! 
 Fra nå av kommer jeg til å oppdatere som normalt igjen - og prøve å få svart dere på mailene, om du ikke får svar så er det bare å sende mail på nytt, er ikke alltid jeg får tid å gå igjennom alle på samme dag! Og bestillinger er blitt satt litt på pause, ettersom vi er nettop flyttet å har sinnsykt mye å gjøre for tiden. 

 

Håper dere har det bra!


Skrevet: 03.02.2012 Klokken: 20:19

Denne måneden har tantebarnet mitt bursdag,og hun skal ha glitter/glamour som tema, hiih, hun er skikkelig prinsesse. Siden søsteren min ikke fant en fin kjole i Narvik så ba hun meg om å kjøpe en i Harstad. Fant denne søte prinsessekjolen på Lindex. 
 Søt, ikke sant?


Skrevet: 02.02.2012 Klokken: 23:29

Hei! 
Sitter ute i bilen nå, måtte kjøre en plass hvor det er internett for å få ordnet noe nettbankgreie, og så måtte jeg jo bare gripe sjansen til å få blogget samtidig. Haha. Her om dagen ordnet jeg inne på badet i skapene, skikkelig morsomt å ha et eget hus man kan innrede osv. Litt sykt hvor mye ting jeg har i forhold til Stig, hahaha. Måtte ta bilder for å vise dere:
 
Litt forskjell der ja :} Håper vi får internett snart så jeg får blogget normalt igjen, savner det faktisk litt! Snakkes ♥


Skrevet: 01.02.2012 Klokken: 17:08

Må først bare beklage for at det er blitt tull med designene igjen, det er ikke virus eller noe slikt, bare det at bildene er blitt vist for mange ganger. Jeg har enda ikke fått internett i huset der hvor vi bor nå, men jeg skal fikse det ikveld! Lover :] Er i Tromsø hos faren til Stig akkurat nå, har nettop spist god ribbe, og senere skal vi se film på 3D tv. 

 

Men ja, er hjemme igjen ikveld, og da skal jeg dra bort i gammelhuset slik at jeg får internett og får fikset designene, så bare hold ut ;) HIHI. Blogges!
hits